Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wiktionary.org16:18, 7 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ab.wikipedia.org04:35, 14 септември 2010создадена со најавување(?)52
ace.wikipedia.org18:07, 4 октомври 2010создадена со најавување(?)43
ady.wikipedia.org07:55, 18 февруари 2016создадена со најавување(?)1
af.wikipedia.org16:01, 14 август 2008создадена со најавување(?)80
af.wikibooks.org11:31, 26 април 2017создадена со најавување(?)43
af.wikiquote.org18:14, 23 јули 2013создадена со најавување(?)42
af.wiktionary.org18:14, 23 јули 2013создадена со најавување(?)46
ak.wikipedia.org17:20, 23 јули 2013создадена со најавување(?)40
als.wikipedia.org16:01, 14 август 2008создадена со најавување(?)86
alt.wikipedia.org18:07, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)1
am.wikipedia.org21:33, 19 јуни 2008создадена со најавување(?)47
am.wiktionary.org11:34, 26 април 2017создадена со најавување(?)41
ang.wikipedia.org16:01, 14 август 2008создадена со најавување(?)55
ang.wikibooks.org16:43, 30 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org18:15, 23 јули 2013создадена со најавување(?)38
an.wikipedia.org16:01, 14 август 2008создадена со најавување(?)59
an.wiktionary.org18:15, 23 јули 2013создадена со најавување(?)42
api.wikimedia.org15:04, 7 септември 2020создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org16:01, 14 август 2008создадена со најавување(?)62
ar.wikipedia.org15:25, 30 мај 2008создадена со најавување(?)790
ar.wikibooks.org18:15, 23 јули 2013создадена со најавување(?)48
ar.wikimedia.org13:23, 31 октомври 2015создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org16:43, 30 ноември 2014создадена со најавување(?)57
ar.wikiquote.org18:15, 23 јули 2013создадена со најавување(?)57
ar.wikisource.org18:16, 23 јули 2013создадена со најавување(?)76autopatrolled
ar.wikiversity.org18:16, 23 јули 2013создадена со најавување(?)10
ar.wiktionary.org18:16, 23 јули 2013создадена со најавување(?)61
ary.wikipedia.org11:12, 18 јануари 2022создадена со најавување(?)4
arz.wikipedia.org20:58, 7 јули 2013создадена со најавување(?)93
ast.wikipedia.org16:01, 14 август 2008создадена со најавување(?)53
ast.wiktionary.org18:16, 23 јули 2013создадена со најавување(?)39
as.wikipedia.org16:01, 14 август 2008создадена со најавување(?)84
as.wikisource.org13:43, 19 август 2018создадена со најавување(?)2
atj.wikipedia.org13:43, 19 август 2018создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org17:21, 23 јули 2013создадена со најавување(?)44
awa.wikipedia.org14:12, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org16:01, 14 август 2008создадена со најавување(?)51
ay.wiktionary.org11:39, 26 април 2017создадена со најавување(?)40
azb.wikipedia.org11:43, 29 август 2015создадена со најавување(?)31
az.wikipedia.org16:02, 14 август 2008создадена со најавување(?)26
az.wikibooks.org11:40, 26 април 2017создадена со најавување(?)0
az.wikiquote.org18:16, 23 јули 2013создадена со најавување(?)4
az.wikisource.org18:16, 23 јули 2013создадена со најавување(?)1
az.wiktionary.org18:17, 23 јули 2013создадена со најавување(?)2
ban.wikipedia.org14:29, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)4ipblock-exempt
ban.wikisource.org14:55, 20 јули 2021создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org16:02, 14 август 2008создадена со најавување(?)52
bat-smg.wikipedia.org16:02, 14 август 2008создадена со најавување(?)51
ba.wikipedia.org16:01, 14 август 2008создадена со најавување(?)70
ba.wikibooks.org13:43, 19 август 2018создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org07:31, 21 мај 2014создадена со најавување(?)47
be-tarask.wikipedia.org16:02, 14 август 2008создадена со најавување(?)110
beta.wikiversity.org07:18, 21 јуни 2008создадена со најавување(?)56
be.wikipedia.org16:02, 14 август 2008создадена со најавување(?)99
be.wikibooks.org18:17, 23 јули 2013создадена со најавување(?)41
be.wikimedia.org14:42, 27 март 2017создадена со најавување(?)0
be.wikiquote.org11:42, 26 април 2017создадена со најавување(?)38
be.wikisource.org01:08, 26 септември 2013создадена со најавување(?)4
be.wiktionary.org11:42, 26 април 2017создадена со најавување(?)44
bg.wikipedia.org16:02, 14 август 2008создадена со најавување(?)95
bg.wikibooks.org18:17, 23 јули 2013создадена со најавување(?)42
bg.wikinews.org18:17, 23 јули 2013создадена со најавување(?)1
bg.wikiquote.org18:17, 23 јули 2013создадена со најавување(?)44
bg.wikisource.org18:18, 23 јули 2013создадена со најавување(?)41
bg.wiktionary.org18:18, 23 јули 2013создадена со најавување(?)42
bh.wikipedia.org17:22, 23 јули 2013создадена со најавување(?)62
bi.wikipedia.org17:22, 23 јули 2013создадена со најавување(?)53
bjn.wikipedia.org07:31, 21 мај 2014создадена со најавување(?)38
bm.wikipedia.org17:23, 23 јули 2013создадена со најавување(?)60
bn.wikipedia.org19:25, 8 октомври 2008создадена со најавување(?)184
bn.wikibooks.org18:18, 23 јули 2013создадена со најавување(?)66
bn.wikisource.org18:18, 23 јули 2013создадена со најавување(?)50
bn.wikivoyage.org13:43, 19 август 2018создадена со најавување(?)1
bn.wiktionary.org18:18, 23 јули 2013создадена со најавување(?)52
bo.wikipedia.org17:23, 23 јули 2013создадена со најавување(?)51
bpy.wikipedia.org17:23, 23 јули 2013создадена со најавување(?)52
br.wikipedia.org04:56, 31 август 2008создадена со најавување(?)71
br.wikimedia.org02:22, 7 јули 2016создадена со најавување(?)0
br.wikiquote.org11:47, 26 април 2017создадена со најавување(?)40
br.wikisource.org22:46, 22 септември 2015создадена со најавување(?)11
br.wiktionary.org11:47, 26 април 2017создадена со најавување(?)44
bs.wikipedia.org11:24, 5 октомври 2008создадена со најавување(?)71
bs.wikibooks.org18:18, 23 јули 2013создадена со најавување(?)41
bs.wikinews.org18:19, 23 јули 2013создадена со најавување(?)43
bs.wikiquote.org18:19, 23 јули 2013создадена со најавување(?)42
bs.wikisource.org18:19, 23 јули 2013создадена со најавување(?)41
bs.wiktionary.org11:49, 26 април 2017создадена со најавување(?)39
bug.wikipedia.org17:23, 23 јули 2013создадена со најавување(?)57
bxr.wikipedia.org17:24, 23 јули 2013создадена со најавување(?)58
ca.wikipedia.org03:59, 11 јуни 2008создадена со најавување(?)243
ca.wikibooks.org18:19, 23 јули 2013создадена со најавување(?)41
ca.wikimedia.org11:50, 26 април 2017создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org20:26, 31 октомври 2010создадена со најавување(?)50
ca.wikiquote.org18:19, 23 јули 2013создадена со најавување(?)46
ca.wikisource.org18:20, 23 јули 2013создадена со најавување(?)43
ca.wiktionary.org18:20, 23 јули 2013создадена со најавување(?)51
cbk-zam.wikipedia.org17:24, 23 јули 2013создадена со најавување(?)52
cdo.wikipedia.org17:24, 23 јули 2013создадена со најавување(?)52
ceb.wikipedia.org18:57, 27 септември 2009создадена со најавување(?)55
ce.wikipedia.org18:43, 15 јануари 2011создадена со најавување(?)121
chr.wikipedia.org17:25, 23 јули 2013создадена со најавување(?)47
chr.wiktionary.org18:20, 23 јули 2013создадена со најавување(?)41
ch.wikipedia.org17:25, 23 јули 2013создадена со најавување(?)54
chy.wikipedia.org17:25, 23 јули 2013создадена со најавување(?)50
ckb.wikipedia.org15:12, 18 март 2010создадена со најавување(?)137autopatrolled, rollbacker
commons.wikimedia.org00:07, 28 мај 2008потврдено со лозинка(?)9.571autopatrolled, ipblock-exempt, rollbacker
co.wikipedia.org15:49, 17 јули 2008создадена со најавување(?)51
co.wikimedia.org23:22, 1 октомври 2020создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org18:20, 23 јули 2013создадена со најавување(?)40
crh.wikipedia.org07:31, 21 мај 2014создадена со најавување(?)48
cr.wikipedia.org17:25, 23 јули 2013создадена со најавување(?)50
csb.wikipedia.org17:25, 23 јули 2013создадена со најавување(?)54
csb.wiktionary.org11:54, 26 април 2017создадена со најавување(?)39
cs.wikipedia.org18:29, 27 јули 2008создадена со најавување(?)292autopatrolled
cs.wikibooks.org18:20, 23 јули 2013создадена со најавување(?)48
cs.wikinews.org18:20, 23 јули 2013создадена со најавување(?)50
cs.wikiquote.org18:21, 23 јули 2013создадена со најавување(?)53
cs.wikisource.org13:10, 14 април 2014создадена со најавување(?)44
cs.wikiversity.org18:21, 23 јули 2013создадена со најавување(?)48
cs.wiktionary.org18:21, 23 јули 2013создадена со најавување(?)51
cu.wikipedia.org17:25, 23 јули 2013создадена со најавување(?)48
cv.wikipedia.org17:26, 23 јули 2013создадена со најавување(?)56
cv.wikibooks.org18:21, 23 јули 2013создадена со најавување(?)39
cy.wikipedia.org10:50, 23 ноември 2008создадена со најавување(?)72
cy.wikibooks.org18:21, 23 јули 2013создадена со најавување(?)40
cy.wikiquote.org10:51, 11 април 2014создадена со најавување(?)38
cy.wikisource.org18:21, 23 јули 2013создадена со најавување(?)41
cy.wiktionary.org18:22, 23 јули 2013создадена со најавување(?)38
dag.wikipedia.org12:22, 1 јули 2021создадена со најавување(?)14
da.wikipedia.org04:00, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)203
da.wikibooks.org18:22, 23 јули 2013создадена со најавување(?)43
da.wikiquote.org18:22, 23 јули 2013создадена со најавување(?)42
da.wikisource.org18:22, 23 јули 2013создадена со најавување(?)56
da.wiktionary.org18:22, 23 јули 2013создадена со најавување(?)48
de.wikipedia.org14:44, 5 јуни 2008создадена со најавување(?)2.576autoreview
de.wikibooks.org18:22, 23 јули 2013создадена со најавување(?)76
de.wikinews.org10:58, 19 октомври 2010создадена со најавување(?)62
de.wikiquote.org15:50, 27 март 2014создадена со најавување(?)48
de.wikisource.org18:23, 23 јули 2013создадена со најавување(?)78
de.wikiversity.org18:23, 23 јули 2013создадена со најавување(?)99
de.wikivoyage.org18:23, 23 јули 2013создадена со најавување(?)24
de.wiktionary.org17:17, 12 септември 2012создадена со најавување(?)97
din.wikipedia.org14:38, 19 јули 2017создадена со најавување(?)15
diq.wikipedia.org17:26, 23 јули 2013создадена со најавување(?)71
dsb.wikipedia.org16:17, 30 мај 2008создадена со најавување(?)57
dty.wikipedia.org13:44, 19 август 2018создадена со најавување(?)8
dv.wikipedia.org17:26, 23 јули 2013создадена со најавување(?)57
dv.wiktionary.org18:24, 23 јули 2013создадена со најавување(?)40
dz.wikipedia.org17:26, 23 јули 2013создадена со најавување(?)53
ee.wikipedia.org17:26, 23 јули 2013создадена со најавување(?)59
el.wikipedia.org03:26, 29 мај 2008создадена со најавување(?)140
el.wikibooks.org12:01, 26 април 2017создадена со најавување(?)39
el.wikinews.org18:24, 23 јули 2013создадена со најавување(?)35
el.wikiquote.org18:24, 23 јули 2013создадена со најавување(?)40
el.wikisource.org18:24, 23 јули 2013создадена со најавување(?)52
el.wikiversity.org18:24, 23 јули 2013создадена со најавување(?)54
el.wikivoyage.org13:44, 19 август 2018создадена со најавување(?)8
el.wiktionary.org16:42, 30 ноември 2014создадена со најавување(?)59
eml.wikipedia.org19:24, 10 мај 2010создадена со најавување(?)60
en.wikipedia.org00:07, 28 мај 2008потврдено со лозинка(?)20.254extendedconfirmed, ipblock-exempt, reviewer, rollbacker
en.wikibooks.org00:54, 26 јули 2008создадена со најавување(?)274
en.wikinews.org03:31, 29 мај 2008создадена со најавување(?)266
en.wikiquote.org00:55, 9 септември 2008создадена со најавување(?)152
en.wikisource.org23:20, 10 јуни 2008создадена со најавување(?)185
en.wikiversity.org00:54, 26 јули 2008создадена со најавување(?)126
en.wikivoyage.org12:18, 26 април 2013создадена со најавување(?)60autopatrolled
en.wiktionary.org23:20, 10 јуни 2008создадена со најавување(?)382
eo.wikipedia.org11:02, 4 јули 2008создадена со најавување(?)149
eo.wikibooks.org12:06, 26 април 2017создадена со најавување(?)44
eo.wikinews.org18:25, 23 јули 2013создадена со најавување(?)7
eo.wikiquote.org11:02, 1 март 2015создадена со најавување(?)41
eo.wikisource.org18:25, 23 јули 2013создадена со најавување(?)14
eo.wiktionary.org12:06, 26 април 2017создадена со најавување(?)49
es.wikipedia.org02:10, 13 јуни 2008создадена со најавување(?)2.625
es.wikibooks.org18:25, 23 јули 2013создадена со најавување(?)73
es.wikinews.org18:26, 23 јули 2013создадена со најавување(?)103
es.wikiquote.org18:26, 23 јули 2013создадена со најавување(?)48
es.wikisource.org18:26, 23 јули 2013создадена со најавување(?)52
es.wikiversity.org18:26, 23 јули 2013создадена со најавување(?)51
es.wikivoyage.org22:20, 16 септември 2015создадена со најавување(?)15
es.wiktionary.org18:26, 23 јули 2013создадена со најавување(?)57
et.wikipedia.org21:28, 9 јули 2008создадена со најавување(?)83
et.wikibooks.org18:26, 23 јули 2013создадена со најавување(?)41
et.wikiquote.org18:27, 23 јули 2013создадена со најавување(?)39
et.wikisource.org18:27, 23 јули 2013создадена со најавување(?)45
et.wiktionary.org18:27, 23 јули 2013создадена со најавување(?)40
eu.wikipedia.org20:29, 2 јули 2008создадена со најавување(?)95
eu.wikibooks.org18:27, 23 јули 2013создадена со најавување(?)39
eu.wikiquote.org18:27, 23 јули 2013создадена со најавување(?)39
eu.wiktionary.org18:27, 23 јули 2013создадена со најавување(?)38
ext.wikipedia.org07:31, 21 мај 2014создадена со најавување(?)51
fa.wikipedia.org00:45, 20 април 2012потврдено со лозинка(?)66.002accountcreator, bureaucrat, checkuser, interface-admin, suppress, sysop
fa.wikibooks.org00:54, 26 јули 2008создадена со најавување(?)129autopatrolled, patroller
fa.wikinews.org15:34, 18 октомври 2010создадена со најавување(?)187
fa.wikiquote.org18:50, 15 јуни 2008создадена со најавување(?)151autopatrolled, rollbacker
fa.wikisource.org11:28, 22 јули 2008создадена со најавување(?)107
fa.wikivoyage.org21:31, 2 октомври 2014создадена со најавување(?)139autopatrolled, patroller, rollbacker
fa.wiktionary.org03:03, 9 јули 2008создадена со најавување(?)141autopatrolled, patroller, rollbacker
ff.wikipedia.org17:28, 23 јули 2013создадена со најавување(?)48
fiu-vro.wikipedia.org02:59, 28 мај 2010создадена со најавување(?)47
fi.wikipedia.org10:38, 8 август 2008создадена со најавување(?)297
fi.wikibooks.org18:28, 23 јули 2013создадена со најавување(?)53
fi.wikimedia.org12:11, 26 април 2017создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org18:29, 23 јули 2013создадена со најавување(?)49
fi.wikiquote.org18:29, 23 јули 2013создадена со најавување(?)48
fi.wikisource.org18:29, 23 јули 2013создадена со најавување(?)49
fi.wikiversity.org18:29, 23 јули 2013создадена со најавување(?)31
fi.wikivoyage.org13:44, 19 август 2018создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org18:29, 23 јули 2013создадена со најавување(?)65
fj.wikipedia.org17:29, 23 јули 2013создадена со најавување(?)47
fj.wiktionary.org12:02, 1 март 2015создадена со најавување(?)39
foundation.wikimedia.org15:03, 4 ноември 2021создадена со најавување(?)139
fo.wikipedia.org17:29, 23 јули 2013создадена со најавување(?)57
fo.wikisource.org18:30, 23 јули 2013создадена со најавување(?)39
fo.wiktionary.org18:30, 23 јули 2013создадена со најавување(?)37
frp.wikipedia.org17:29, 23 јули 2013создадена со најавување(?)55
frr.wikipedia.org17:29, 23 јули 2013создадена со најавување(?)33
fr.wikipedia.org00:57, 29 мај 2008создадена со најавување(?)1.281
fr.wikibooks.org18:30, 23 јули 2013создадена со најавување(?)109patroller
fr.wikinews.org06:46, 20 октомври 2010создадена со најавување(?)129
fr.wikiquote.org14:42, 23 јули 2014создадена со најавување(?)48
fr.wikisource.org05:59, 19 март 2013создадена со најавување(?)138
fr.wikiversity.org16:43, 30 ноември 2014создадена со најавување(?)69
fr.wikivoyage.org18:30, 23 јули 2013создадена со најавување(?)20
fr.wiktionary.org03:06, 2 ноември 2013создадена со најавување(?)131
fur.wikipedia.org17:29, 23 јули 2013создадена со најавување(?)55
fy.wikipedia.org13:47, 13 октомври 2011создадена со најавување(?)60
fy.wikibooks.org18:30, 23 јули 2013создадена со најавување(?)42
fy.wiktionary.org18:30, 23 јули 2013создадена со најавување(?)55
gag.wikipedia.org07:31, 21 мај 2014создадена со најавување(?)49
gan.wikipedia.org02:53, 14 јули 2008создадена со најавување(?)53
ga.wikipedia.org10:57, 23 ноември 2008создадена со најавување(?)29
ga.wiktionary.org22:36, 20 мај 2012создадена со најавување(?)15
gcr.wikipedia.org00:42, 21 ноември 2019создадена со најавување(?)7
gd.wikipedia.org10:57, 23 ноември 2008создадена со најавување(?)61
gd.wiktionary.org18:31, 23 јули 2013создадена со најавување(?)42
glk.wikipedia.org23:57, 30 јули 2008создадена со најавување(?)58
gl.wikipedia.org10:57, 23 ноември 2008создадена со најавување(?)76
gl.wikibooks.org18:31, 23 јули 2013создадена со најавување(?)43
gl.wikiquote.org18:31, 23 јули 2013создадена со најавување(?)40
gl.wikisource.org18:31, 23 јули 2013создадена со најавување(?)43
gl.wiktionary.org18:31, 23 јули 2013создадена со најавување(?)48
gn.wikipedia.org17:30, 23 јули 2013создадена со најавување(?)47
gn.wiktionary.org18:32, 23 јули 2013создадена со најавување(?)38
gom.wikipedia.org05:27, 9 март 2016создадена со најавување(?)10
gom.wiktionary.org14:36, 20 мај 2020создадена со најавување(?)2
gor.wikipedia.org13:44, 19 август 2018создадена со најавување(?)9
got.wikipedia.org17:30, 23 јули 2013создадена со најавување(?)45
gu.wikipedia.org18:00, 6 мај 2010создадена со најавување(?)93
gu.wikiquote.org12:20, 26 април 2017создадена со најавување(?)49
gu.wikisource.org18:32, 23 јули 2013создадена со најавување(?)7
gu.wiktionary.org18:32, 23 јули 2013создадена со најавување(?)39
guw.wikipedia.org17:47, 23 март 2022создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org04:08, 12 мај 2011создадена со најавување(?)67
gv.wiktionary.org18:32, 23 јули 2013создадена со најавување(?)38
hak.wikipedia.org17:31, 23 јули 2013создадена со најавување(?)48
ha.wikipedia.org17:31, 23 јули 2013создадена со најавување(?)73
ha.wiktionary.org18:32, 23 јули 2013создадена со најавување(?)39
haw.wikipedia.org17:31, 23 јули 2013создадена со најавување(?)53
he.wikipedia.org14:28, 17 јуни 2008создадена со најавување(?)372autopatrolled
he.wikibooks.org18:32, 23 јули 2013создадена со најавување(?)48
he.wikinews.org18:33, 23 јули 2013создадена со најавување(?)47
he.wikiquote.org18:33, 23 јули 2013создадена со најавување(?)79
he.wikisource.org18:33, 23 јули 2013создадена со најавување(?)92
he.wikivoyage.org01:12, 9 јули 2016создадена со најавување(?)16
he.wiktionary.org23:00, 25 јуни 2013создадена со најавување(?)65
hif.wikipedia.org17:31, 23 јули 2013создадена со најавување(?)63
hif.wiktionary.org14:00, 26 декември 2017создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org22:58, 15 септември 2010создадена со најавување(?)219
hi.wikibooks.org18:33, 23 јули 2013создадена со најавување(?)44
hi.wikiquote.org12:24, 26 април 2017создадена со најавување(?)47
hi.wikisource.org19:28, 18 септември 2019создадена со најавување(?)3
hi.wikiversity.org15:23, 30 октомври 2017создадена со најавување(?)3
hi.wikivoyage.org13:45, 19 август 2018создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org18:34, 23 јули 2013создадена со најавување(?)41
hr.wikipedia.org05:24, 24 јуни 2008создадена со најавување(?)188autopatrolled
hr.wikibooks.org18:34, 23 јули 2013создадена со најавување(?)41
hr.wikiquote.org18:34, 23 јули 2013создадена со најавување(?)45
hr.wikisource.org18:34, 23 јули 2013создадена со најавување(?)63
hr.wiktionary.org18:34, 23 јули 2013создадена со најавување(?)46
hsb.wikipedia.org17:32, 23 јули 2013создадена со најавување(?)58
hsb.wiktionary.org12:26, 26 април 2017создадена со најавување(?)39
ht.wikipedia.org09:05, 13 август 2008создадена со најавување(?)55
hu.wikipedia.org23:38, 15 јуни 2008создадена со најавување(?)334
hu.wikibooks.org18:34, 23 јули 2013создадена со најавување(?)47
hu.wikiquote.org18:35, 23 јули 2013создадена со најавување(?)54
hu.wikisource.org12:28, 26 април 2017создадена со најавување(?)43
hu.wiktionary.org18:35, 23 јули 2013создадена со најавување(?)45
hy.wikipedia.org15:05, 10 септември 2011создадена со најавување(?)82
hy.wikibooks.org18:35, 23 јули 2013создадена со најавување(?)36
hy.wikiquote.org18:35, 23 јули 2013создадена со најавување(?)39
hy.wikisource.org18:35, 23 јули 2013создадена со најавување(?)48
hy.wiktionary.org18:36, 23 јули 2013создадена со најавување(?)53
hyw.wikipedia.org13:29, 28 март 2019создадена со најавување(?)8
ia.wikipedia.org18:27, 13 јули 2008создадена со најавување(?)60
ia.wikibooks.org18:36, 23 јули 2013создадена со најавување(?)37
ia.wiktionary.org12:31, 4 септември 2015создадена со најавување(?)37
id.wikipedia.org22:03, 9 ноември 2008создадена со најавување(?)303autoreview
id.wikibooks.org18:36, 23 јули 2013создадена со најавување(?)39
id.wikiquote.org18:36, 23 јули 2013создадена со најавување(?)42
id.wikisource.org18:36, 23 јули 2013создадена со најавување(?)44
id.wiktionary.org18:36, 23 јули 2013создадена со најавување(?)61
ie.wikipedia.org17:33, 23 јули 2013создадена со најавување(?)58
ie.wikibooks.org18:36, 23 јули 2013создадена со најавување(?)1
ie.wiktionary.org12:33, 26 април 2017создадена со најавување(?)38
ig.wikipedia.org17:33, 23 јули 2013создадена со најавување(?)58
ik.wikipedia.org17:33, 23 јули 2013создадена со најавување(?)46
ilo.wikipedia.org07:31, 21 мај 2014создадена со најавување(?)48
incubator.wikimedia.org06:15, 27 јуни 2008создадена со најавување(?)186
inh.wikipedia.org15:24, 29 октомври 2018создадена со најавување(?)5
io.wikipedia.org04:10, 12 мај 2011создадена со најавување(?)57
io.wiktionary.org18:37, 23 јули 2013создадена со најавување(?)39
is.wikipedia.org11:02, 23 ноември 2008создадена со најавување(?)85
is.wikibooks.org18:37, 23 јули 2013создадена со најавување(?)42
is.wikiquote.org18:37, 23 јули 2013создадена со најавување(?)40
is.wikisource.org18:37, 23 јули 2013создадена со најавување(?)41
is.wiktionary.org18:38, 23 јули 2013создадена со најавување(?)53
it.wikipedia.org23:58, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)302autopatrolled
it.wikibooks.org18:38, 23 јули 2013создадена со најавување(?)113
it.wikinews.org18:38, 23 јули 2013создадена со најавување(?)76
it.wikiquote.org18:39, 23 јули 2013создадена со најавување(?)75
it.wikisource.org18:39, 23 јули 2013создадена со најавување(?)77
it.wikiversity.org18:39, 23 јули 2013создадена со најавување(?)62
it.wikivoyage.org18:39, 23 јули 2013создадена со најавување(?)8
it.wiktionary.org18:40, 23 јули 2013создадена со најавување(?)120
iu.wikipedia.org13:39, 19 септември 2009создадена со најавување(?)48
iu.wiktionary.org12:39, 26 април 2017создадена со најавување(?)38
jam.wikipedia.org16:02, 13 мај 2016создадена со најавување(?)10
ja.wikipedia.org05:04, 1 јули 2008создадена со најавување(?)618extendedconfirmed
ja.wikibooks.org18:40, 23 јули 2013создадена со најавување(?)46
ja.wikinews.org18:40, 23 јули 2013создадена со најавување(?)46
ja.wikiquote.org18:40, 23 јули 2013создадена со најавување(?)43
ja.wikisource.org18:40, 23 јули 2013создадена со најавување(?)52
ja.wikiversity.org18:40, 23 јули 2013создадена со најавување(?)46
ja.wikivoyage.org19:57, 28 август 2020создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org18:40, 23 јули 2013создадена со најавување(?)54
jbo.wikipedia.org17:34, 23 јули 2013создадена со најавување(?)50
jbo.wiktionary.org18:41, 23 јули 2013создадена со најавување(?)39
jv.wikipedia.org00:15, 9 октомври 2008создадена со најавување(?)72
jv.wikisource.org14:08, 30 август 2021создадена со најавување(?)0
jv.wiktionary.org06:54, 15 септември 2015создадена со најавување(?)40
kaa.wikipedia.org17:35, 23 јули 2013создадена со најавување(?)53
kab.wikipedia.org17:35, 23 јули 2013создадена со најавување(?)47
ka.wikipedia.org16:19, 28 септември 2008создадена со најавување(?)145
ka.wikibooks.org18:41, 23 јули 2013создадена со најавување(?)41
ka.wikiquote.org12:02, 11 април 2014создадена со најавување(?)42
ka.wiktionary.org12:44, 26 април 2017создадена со најавување(?)58
kbd.wikipedia.org19:33, 9 ноември 2013создадена со најавување(?)16
kbp.wikipedia.org12:54, 23 август 2018создадена со најавување(?)11
kcg.wikipedia.org16:59, 20 мај 2022создадена со најавување(?)1
kg.wikipedia.org17:35, 23 јули 2013создадена со најавување(?)48
ki.wikipedia.org17:35, 23 јули 2013создадена со најавување(?)54
kk.wikipedia.org17:35, 23 јули 2013создадена со најавување(?)29
kk.wikibooks.org18:41, 23 јули 2013создадена со најавување(?)40
kk.wiktionary.org18:41, 23 јули 2013создадена со најавување(?)39
kl.wikipedia.org17:35, 23 јули 2013создадена со најавување(?)46
kl.wiktionary.org18:41, 23 јули 2013создадена со најавување(?)38
km.wikipedia.org17:36, 23 јули 2013создадена со најавување(?)61
km.wikibooks.org12:47, 26 април 2017создадена со најавување(?)36
km.wiktionary.org12:47, 26 април 2017создадена со најавување(?)40
kn.wikipedia.org09:16, 16 април 2010создадена со најавување(?)95
kn.wikiquote.org18:42, 23 јули 2013создадена со најавување(?)40
kn.wikisource.org18:42, 23 јули 2013создадена со најавување(?)39
kn.wiktionary.org12:48, 26 април 2017создадена со најавување(?)43
koi.wikipedia.org07:31, 21 мај 2014создадена со најавување(?)12
ko.wikipedia.org08:15, 1 јули 2008создадена со најавување(?)367
ko.wikibooks.org18:42, 23 јули 2013создадена со најавување(?)46
ko.wikinews.org17:31, 21 август 2014создадена со најавување(?)16
ko.wikiquote.org18:42, 23 јули 2013создадена со најавување(?)54
ko.wikisource.org18:42, 23 јули 2013создадена со најавување(?)52
ko.wikiversity.org18:42, 23 јули 2013создадена со најавување(?)3
ko.wiktionary.org18:42, 23 јули 2013создадена со најавување(?)54
krc.wikipedia.org19:43, 23 јануари 2011создадена со најавување(?)32
ksh.wikipedia.org05:25, 30 јуни 2008создадена со најавување(?)62
ks.wikipedia.org12:50, 4 април 2010создадена со најавување(?)47
ks.wiktionary.org12:52, 26 април 2017создадена со најавување(?)37
ku.wikipedia.org00:14, 30 мај 2008создадена со најавување(?)63
ku.wikibooks.org18:43, 23 јули 2013создадена со најавување(?)38
ku.wikiquote.org18:43, 23 јули 2013создадена со најавување(?)42
ku.wiktionary.org16:43, 30 ноември 2014создадена со најавување(?)50
kv.wikipedia.org17:36, 23 јули 2013создадена со најавување(?)56
kw.wikipedia.org11:02, 23 ноември 2008создадена со најавување(?)54
kw.wiktionary.org18:43, 23 јули 2013создадена со најавување(?)40
ky.wikipedia.org17:36, 23 јули 2013создадена со најавување(?)56
ky.wikibooks.org18:43, 23 јули 2013создадена со најавување(?)38
ky.wikiquote.org18:43, 23 јули 2013создадена со најавување(?)39
ky.wiktionary.org18:43, 23 јули 2013создадена со најавување(?)37
lad.wikipedia.org18:00, 6 мај 2010создадена со најавување(?)49
la.wikipedia.org19:25, 8 октомври 2008создадена со најавување(?)94
la.wikibooks.org18:44, 23 јули 2013создадена со најавување(?)38
la.wikiquote.org18:44, 23 јули 2013создадена со најавување(?)42
la.wikisource.org18:44, 23 јули 2013создадена со најавување(?)50
la.wiktionary.org18:44, 23 јули 2013создадена со најавување(?)45
lbe.wikipedia.org17:37, 23 јули 2013создадена со најавување(?)52
lb.wikipedia.org10:40, 9 септември 2008создадена со најавување(?)67
lb.wiktionary.org12:58, 26 април 2017создадена со најавување(?)39
lez.wikipedia.org18:44, 23 јули 2013создадена со најавување(?)16
lfn.wikipedia.org14:30, 12 август 2018создадена со најавување(?)4
lg.wikipedia.org17:37, 23 јули 2013создадена со најавување(?)44
lij.wikipedia.org18:01, 6 мај 2010создадена со најавување(?)58
li.wikipedia.org11:06, 23 ноември 2008создадена со најавување(?)61
li.wikinews.org21:25, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org01:02, 13 април 2014создадена со најавување(?)38
li.wikisource.org18:44, 23 јули 2013создадена со најавување(?)41
li.wiktionary.org18:45, 23 јули 2013создадена со најавување(?)42
lmo.wikipedia.org11:06, 23 ноември 2008создадена со најавување(?)58
ln.wikipedia.org17:38, 23 јули 2013создадена со најавување(?)53
ln.wiktionary.org18:45, 23 јули 2013создадена со најавување(?)39
login.wikimedia.org14:32, 6 август 2013создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org17:38, 23 јули 2013создадена со најавување(?)53
lo.wiktionary.org18:45, 23 јули 2013создадена со најавување(?)43
lrc.wikipedia.org11:59, 3 ноември 2015создадена со најавување(?)3bot
ltg.wikipedia.org07:31, 21 мај 2014создадена со најавување(?)6
lt.wikipedia.org20:48, 14 август 2008создадена со најавување(?)131
lt.wikibooks.org18:45, 23 јули 2013создадена со најавување(?)42
lt.wikiquote.org18:45, 23 јули 2013создадена со најавување(?)42
lt.wikisource.org13:04, 26 април 2017создадена со најавување(?)40
lt.wiktionary.org18:45, 23 јули 2013создадена со најавување(?)82
lv.wikipedia.org09:16, 9 август 2008создадена со најавување(?)87
lv.wiktionary.org12:02, 1 март 2015создадена со најавување(?)38
mai.wikipedia.org10:57, 25 мај 2015создадена со најавување(?)54
map-bms.wikipedia.org22:48, 8 октомври 2008создадена со најавување(?)52
mdf.wikipedia.org17:39, 23 јули 2013создадена со најавување(?)50
www.mediawiki.org00:54, 26 јули 2008создадена со најавување(?)948interface-admin, sysop, translationadmin
meta.wikimedia.org00:07, 28 мај 2008потврдено со лозинка(?)3.337global-renamer, ipblock-exempt, massmessage-sender
mg.wikipedia.org17:39, 23 јули 2013создадена со најавување(?)54
mg.wikibooks.org13:07, 26 април 2017создадена со најавување(?)38
mg.wiktionary.org18:46, 23 јули 2013создадена со најавување(?)50
mhr.wikipedia.org17:39, 23 јули 2013создадена со најавување(?)31
min.wikipedia.org18:46, 23 јули 2013создадена со најавување(?)39
min.wiktionary.org23:50, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org17:39, 23 јули 2013создадена со најавување(?)58
mi.wiktionary.org18:46, 23 јули 2013создадена со најавување(?)39
mk.wikipedia.org00:28, 12 октомври 2008создадена со најавување(?)93
mk.wikibooks.org18:46, 23 јули 2013создадена со најавување(?)39
mk.wikisource.org18:46, 23 јули 2013создадена со најавување(?)74
mk.wiktionary.org18:46, 23 јули 2013создадена со најавување(?)50
ml.wikipedia.org05:25, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)286
ml.wikibooks.org18:47, 23 јули 2013создадена со најавување(?)45
ml.wikiquote.org01:02, 13 април 2014создадена со најавување(?)55
ml.wikisource.org17:03, 13 јули 2016создадена со најавување(?)53
ml.wiktionary.org17:03, 13 јули 2016создадена со најавување(?)51
mni.wikipedia.org05:11, 12 јули 2021создадена со најавување(?)3
mn.wikipedia.org17:39, 23 јули 2013создадена со најавување(?)67
mn.wiktionary.org13:12, 26 април 2017создадена со најавување(?)38
mnw.wikipedia.org15:11, 4 ноември 2019создадена со најавување(?)3
mnw.wiktionary.org05:02, 9 јуни 2021создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org15:16, 7 март 2013создадена со најавување(?)23
mr.wikipedia.org18:14, 13 април 2010создадена со најавување(?)67
mr.wikibooks.org18:47, 23 јули 2013создадена со најавување(?)16
mr.wikiquote.org18:47, 23 јули 2013создадена со најавување(?)41
mr.wikisource.org12:51, 20 септември 2017создадена со најавување(?)9
mr.wiktionary.org18:47, 23 јули 2013создадена со најавување(?)42
ms.wikipedia.org19:06, 6 јули 2011создадена со најавување(?)127
ms.wikibooks.org18:47, 23 јули 2013создадена со најавување(?)41
ms.wiktionary.org18:47, 23 јули 2013создадена со најавување(?)63
mt.wikipedia.org01:18, 5 октомври 2008создадена со најавување(?)58
mt.wiktionary.org13:14, 26 април 2017создадена со најавување(?)40
mus.wikipedia.org12:36, 24 јули 2020создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org07:31, 21 мај 2014создадена со најавување(?)41
mx.wikimedia.org17:15, 26 септември 2013создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org17:40, 23 јули 2013создадена со најавување(?)49
my.wikipedia.org17:40, 23 јули 2013создадена со најавување(?)74
my.wiktionary.org11:02, 1 март 2015создадена со најавување(?)43
mzn.wikipedia.org16:14, 28 септември 2008создадена со најавување(?)154uploader
nah.wikipedia.org17:40, 23 јули 2013создадена со најавување(?)49
nah.wiktionary.org13:17, 26 април 2017создадена со најавување(?)38
nap.wikipedia.org17:40, 23 јули 2013создадена со најавување(?)49
na.wikipedia.org20:31, 2 октомври 2008создадена со најавување(?)53
na.wiktionary.org18:48, 23 јули 2013создадена со најавување(?)37
nds-nl.wikipedia.org11:06, 23 ноември 2008создадена со најавување(?)62
nds.wikipedia.org11:06, 23 ноември 2008создадена со најавување(?)83
nds.wiktionary.org13:19, 26 април 2017создадена со најавување(?)44
ne.wikipedia.org23:16, 23 ноември 2010создадена со најавување(?)170
ne.wikibooks.org18:48, 23 јули 2013создадена со најавување(?)54
ne.wiktionary.org12:31, 4 септември 2015создадена со најавување(?)37
new.wikipedia.org16:23, 30 мај 2013создадена со најавување(?)50
ng.wikipedia.org21:03, 11 февруари 2020создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org05:42, 15 јули 2008создадена со најавување(?)725
nl.wikibooks.org18:48, 23 јули 2013создадена со најавување(?)49
nl.wikimedia.org01:02, 9 јули 2016создадена со најавување(?)0
nl.wikinews.org13:45, 19 август 2018создадена со најавување(?)25
nl.wikiquote.org18:48, 23 јули 2013создадена со најавување(?)48
nl.wikisource.org18:48, 23 јули 2013создадена со најавување(?)43
nl.wikivoyage.org18:48, 23 јули 2013создадена со најавување(?)11
nl.wiktionary.org18:49, 23 јули 2013создадена со најавување(?)64
nn.wikipedia.org14:30, 2 октомври 2008создадена со најавување(?)143
nn.wikiquote.org18:49, 23 јули 2013создадена со најавување(?)39
nn.wiktionary.org18:49, 23 јули 2013создадена со најавување(?)41
nov.wikipedia.org17:42, 23 јули 2013создадена со најавување(?)48
no.wikipedia.org02:49, 17 јуни 2008создадена со најавување(?)376autopatrolled
no.wikibooks.org18:49, 23 јули 2013создадена со најавување(?)47
no.wikimedia.org13:45, 19 август 2018создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org18:49, 23 јули 2013создадена со најавување(?)42
no.wikiquote.org18:49, 23 јули 2013создадена со најавување(?)48
no.wikisource.org18:49, 23 јули 2013создадена со најавување(?)49
no.wiktionary.org18:50, 23 јули 2013создадена со најавување(?)65
nqo.wikipedia.org19:50, 25 септември 2019создадена со најавување(?)2
nrm.wikipedia.org11:06, 23 ноември 2008создадена со најавување(?)50
nso.wikipedia.org07:31, 21 мај 2014создадена со најавување(?)10
nv.wikipedia.org12:19, 30 март 2010создадена со најавување(?)51
nyc.wikimedia.org05:30, 1 ноември 2020создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org17:42, 23 јули 2013создадена со најавување(?)46
oc.wikipedia.org01:02, 21 октомври 2008создадена со најавување(?)99
oc.wikibooks.org18:50, 23 јули 2013создадена со најавување(?)40
oc.wiktionary.org11:40, 13 октомври 2015создадена со најавување(?)40
olo.wikipedia.org01:25, 2 ноември 2016создадена со најавување(?)2
om.wikipedia.org17:42, 23 јули 2013создадена со најавување(?)43
om.wiktionary.org13:27, 26 април 2017создадена со најавување(?)38
or.wikipedia.org17:43, 23 јули 2013создадена со најавување(?)137
or.wikisource.org11:34, 10 ноември 2014создадена со најавување(?)1
or.wiktionary.org13:28, 26 април 2017создадена со најавување(?)13
os.wikipedia.org17:43, 23 јули 2013создадена со најавување(?)59
outreach.wikimedia.org18:37, 9 мај 2014создадена со најавување(?)55
pag.wikipedia.org17:43, 23 јули 2013создадена со најавување(?)41
pam.wikipedia.org17:43, 23 јули 2013создадена со најавување(?)51
pap.wikipedia.org17:43, 23 јули 2013создадена со најавување(?)51
pa.wikipedia.org16:23, 30 мај 2013создадена со најавување(?)23
pa.wikibooks.org13:29, 26 април 2017создадена со најавување(?)38
pa.wikisource.org13:46, 19 август 2018создадена со најавување(?)2
pa.wiktionary.org16:43, 30 ноември 2014создадена со најавување(?)40
pcd.wikipedia.org17:43, 23 јули 2013создадена со најавување(?)29
pdc.wikipedia.org17:44, 23 јули 2013создадена со најавување(?)52
pfl.wikipedia.org07:31, 21 мај 2014создадена со најавување(?)9
pih.wikipedia.org17:44, 23 јули 2013создадена со најавување(?)48
pi.wikipedia.org17:44, 23 јули 2013создадена со најавување(?)50
pl.wikipedia.org02:39, 20 јуни 2008создадена со најавување(?)762
pl.wikibooks.org18:50, 23 јули 2013создадена со најавување(?)50
pl.wikimedia.org01:25, 7 јули 2015создадена со најавување(?)0
pl.wikinews.org18:50, 23 јули 2013создадена со најавување(?)60
pl.wikiquote.org18:51, 23 јули 2013создадена со најавување(?)53
pl.wikisource.org18:51, 23 јули 2013создадена со најавување(?)65
pl.wikivoyage.org10:56, 10 октомври 2015создадена со најавување(?)18
pl.wiktionary.org18:51, 23 јули 2013создадена со најавување(?)101
pms.wikipedia.org18:01, 6 мај 2010создадена со најавување(?)52
pnb.wikipedia.org14:27, 30 мај 2013создадена со најавување(?)76
pnb.wiktionary.org12:14, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)1
pnt.wikipedia.org17:45, 23 јули 2013создадена со најавување(?)44
ps.wikipedia.org01:04, 11 септември 2008создадена со најавување(?)121
ps.wikivoyage.org13:46, 19 август 2018создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org13:33, 26 април 2017создадена со најавување(?)81
pt.wikipedia.org01:38, 14 јули 2008создадена со најавување(?)430
pt.wikibooks.org16:43, 30 ноември 2014создадена со најавување(?)44
pt.wikimedia.org21:20, 30 ноември 2018создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org08:02, 9 декември 2010создадена со најавување(?)73
pt.wikiquote.org18:51, 23 јули 2013создадена со најавување(?)58
pt.wikisource.org18:52, 23 јули 2013создадена со најавување(?)61
pt.wikiversity.org18:52, 23 јули 2013создадена со најавување(?)45
pt.wikivoyage.org18:52, 23 јули 2013создадена со најавување(?)13
pt.wiktionary.org12:47, 30 септември 2011создадена со најавување(?)70
qu.wikipedia.org17:45, 23 јули 2013создадена со најавување(?)61
qu.wiktionary.org18:52, 23 јули 2013создадена со најавување(?)37
rm.wikipedia.org17:45, 23 јули 2013создадена со најавување(?)54
rmy.wikipedia.org17:45, 23 јули 2013создадена со најавување(?)61
rn.wikipedia.org17:45, 23 јули 2013создадена со најавување(?)48
roa-rup.wikipedia.org17:46, 23 јули 2013создадена со најавување(?)56
roa-rup.wiktionary.org13:37, 26 април 2017создадена со најавување(?)37
roa-tara.wikipedia.org07:31, 21 мај 2014создадена со најавување(?)54
ro.wikipedia.org07:00, 3 август 2008создадена со најавување(?)299
ro.wikibooks.org18:52, 23 јули 2013создадена со најавување(?)45
ro.wikinews.org18:53, 23 јули 2013создадена со најавување(?)58
ro.wikiquote.org18:53, 23 јули 2013создадена со најавување(?)56
ro.wikisource.org18:53, 23 јули 2013создадена со најавување(?)51
ro.wikivoyage.org13:46, 19 август 2018создадена со најавување(?)9
ro.wiktionary.org18:53, 23 јули 2013создадена со најавување(?)57
rue.wikipedia.org07:31, 21 мај 2014создадена со најавување(?)11
ru.wikipedia.org05:13, 31 мај 2008создадена со најавување(?)892uploader
ru.wikibooks.org12:02, 1 март 2015создадена со најавување(?)58
ru.wikimedia.org12:02, 1 март 2015создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org18:53, 23 јули 2013создадена со најавување(?)64
ru.wikiquote.org18:53, 23 јули 2013создадена со најавување(?)78
ru.wikisource.org18:54, 23 јули 2013создадена со најавување(?)68
ru.wikiversity.org12:02, 1 март 2015создадена со најавување(?)31
ru.wikivoyage.org18:54, 23 јули 2013создадена со најавување(?)21
ru.wiktionary.org18:54, 23 јули 2013создадена со најавување(?)89
rw.wikipedia.org17:32, 18 август 2011создадена со најавување(?)51
rw.wiktionary.org13:42, 26 април 2017создадена со најавување(?)36
sah.wikipedia.org19:41, 27 септември 2009создадена со најавување(?)66
sah.wikisource.org18:54, 23 јули 2013создадена со најавување(?)4
sat.wikipedia.org15:26, 29 октомври 2018создадена со најавување(?)15
sa.wikipedia.org18:06, 15 јануари 2011создадена со најавување(?)90
sa.wikibooks.org12:31, 4 септември 2015создадена со најавување(?)37
sa.wikiquote.org15:30, 6 април 2014создадена со најавување(?)4
sa.wikisource.org18:54, 23 јули 2013создадена со најавување(?)27
sa.wiktionary.org18:54, 23 јули 2013создадена со најавување(?)40
scn.wikipedia.org17:46, 23 јули 2013создадена со најавување(?)73
scn.wiktionary.org18:54, 23 јули 2013создадена со најавување(?)42
sco.wikipedia.org17:46, 23 јули 2013создадена со најавување(?)60
sc.wikipedia.org01:44, 12 март 2009создадена со најавување(?)57
sd.wikipedia.org22:40, 8 февруари 2011создадена со најавување(?)67
sd.wiktionary.org13:44, 26 април 2017создадена со најавување(?)39
se.wikipedia.org11:03, 23 ноември 2008создадена со најавување(?)65
se.wikimedia.org12:31, 4 септември 2015создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org17:47, 23 јули 2013создадена со најавување(?)39
sg.wiktionary.org13:45, 26 април 2017создадена со најавување(?)40
shn.wikipedia.org20:47, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)7
shn.wiktionary.org16:38, 22 јуни 2020создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org13:39, 19 септември 2009создадена со најавување(?)84
sh.wiktionary.org18:54, 23 јули 2013создадена со најавување(?)41
shy.wiktionary.org01:06, 21 ноември 2019создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org00:15, 17 јуни 2008создадена со најавување(?)661
simple.wiktionary.org18:55, 23 јули 2013создадена со најавување(?)89
si.wikipedia.org16:24, 30 мај 2013создадена со најавување(?)244
si.wikibooks.org14:47, 26 април 2017создадена со најавување(?)64
si.wiktionary.org14:48, 26 април 2017создадена со најавување(?)48
skr.wikipedia.org17:07, 15 декември 2020создадена со најавување(?)7
sk.wikipedia.org22:47, 28 јули 2008создадена со најавување(?)141
sk.wikibooks.org18:55, 23 јули 2013создадена со најавување(?)40
sk.wikiquote.org18:55, 23 јули 2013создадена со најавување(?)47
sk.wikisource.org18:55, 23 јули 2013создадена со најавување(?)42
sk.wiktionary.org18:55, 23 јули 2013создадена со најавување(?)47
sl.wikipedia.org21:01, 25 јуни 2008создадена со најавување(?)110
sl.wikibooks.org18:55, 23 јули 2013создадена со најавување(?)42
sl.wikiquote.org18:56, 23 јули 2013создадена со најавување(?)44
sl.wikisource.org18:56, 23 јули 2013создадена со најавување(?)54
sl.wikiversity.org14:51, 26 април 2017создадена со најавување(?)2
sl.wiktionary.org18:56, 23 јули 2013создадена со најавување(?)39
sm.wikipedia.org17:47, 23 јули 2013создадена со најавување(?)47
sm.wiktionary.org14:52, 26 април 2017создадена со најавување(?)37
sn.wikipedia.org17:47, 23 јули 2013создадена со најавување(?)46
wikisource.org17:51, 22 март 2009создадена со најавување(?)85
so.wikipedia.org17:48, 23 јули 2013создадена со најавување(?)60
so.wiktionary.org14:53, 26 април 2017создадена со најавување(?)38
species.wikimedia.org00:07, 28 мај 2008потврдено со лозинка(?)3
sq.wikipedia.org23:07, 11 ноември 2008создадена со најавување(?)89
sq.wikibooks.org18:56, 23 јули 2013создадена со најавување(?)40
sq.wikinews.org18:56, 23 јули 2013создадена со најавување(?)9
sq.wikiquote.org18:56, 23 јули 2013создадена со најавување(?)41
sq.wiktionary.org18:57, 23 јули 2013создадена со најавување(?)40
srn.wikipedia.org07:31, 21 мај 2014создадена со најавување(?)42
sr.wikipedia.org02:45, 30 јуни 2008создадена со најавување(?)242
sr.wikibooks.org18:57, 23 јули 2013создадена со најавување(?)42
sr.wikinews.org18:57, 23 јули 2013создадена со најавување(?)83
sr.wikiquote.org18:57, 23 јули 2013создадена со најавување(?)51
sr.wikisource.org18:57, 23 јули 2013создадена со најавување(?)54
sr.wiktionary.org18:57, 23 јули 2013создадена со најавување(?)58
ss.wikipedia.org17:48, 23 јули 2013создадена со најавување(?)46
ss.wiktionary.org18:58, 23 јули 2013создадена со најавување(?)37
stq.wikipedia.org17:59, 16 јули 2011создадена со најавување(?)47
strategy.wikimedia.org11:08, 29 мај 2020создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org17:48, 23 јули 2013создадена со најавување(?)53
st.wiktionary.org14:58, 26 април 2017создадена со најавување(?)37
su.wikipedia.org21:59, 8 октомври 2008создадена со најавување(?)53
su.wikiquote.org14:58, 26 април 2017создадена со најавување(?)37
su.wiktionary.org14:59, 26 април 2017создадена со најавување(?)37
sv.wikipedia.org23:14, 6 јуни 2008создадена со најавување(?)591extendedconfirmed
sv.wikibooks.org18:58, 23 јули 2013создадена со најавување(?)43
sv.wikinews.org18:58, 23 јули 2013создадена со најавување(?)43
sv.wikiquote.org18:58, 23 јули 2013создадена со најавување(?)45
sv.wikisource.org18:58, 23 јули 2013создадена со најавување(?)50
sv.wikiversity.org18:58, 23 јули 2013создадена со најавување(?)11
sv.wikivoyage.org18:59, 23 јули 2013создадена со најавување(?)20
sv.wiktionary.org18:59, 23 јули 2013создадена со најавување(?)70
sw.wikipedia.org17:49, 23 јули 2013создадена со најавување(?)66
sw.wiktionary.org07:20, 18 февруари 2016создадена со најавување(?)39
szl.wikipedia.org17:49, 23 јули 2013создадена со најавување(?)52
szy.wikipedia.org00:17, 21 ноември 2019создадена со најавување(?)3
ta.wikipedia.org17:55, 16 јули 2011создадена со најавување(?)290
ta.wikibooks.org15:02, 26 април 2017создадена со најавување(?)44
ta.wikinews.org19:48, 2 јануари 2015создадена со најавување(?)47
ta.wikiquote.org23:02, 14 април 2014создадена со најавување(?)45
ta.wikisource.org18:59, 23 јули 2013создадена со најавување(?)57
ta.wiktionary.org18:59, 23 јули 2013создадена со најавување(?)83
tcy.wikipedia.org12:15, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)6
ten.wikipedia.org20:30, 1 јануари 2011создадена со најавување(?)17
test2.wikipedia.org15:11, 18 април 2013создадена со најавување(?)97autoreview, sysop
test-commons.wikimedia.org12:02, 28 март 2019создадена со најавување(?)6sysop
test.wikipedia.org18:52, 15 јуни 2008создадена со најавување(?)476bureaucrat, reviewer, sysop
test.wikidata.org20:54, 11 јуни 2014создадена со најавување(?)111bureaucrat, interface-admin, sysop
tet.wikipedia.org17:50, 23 јули 2013создадена со најавување(?)44
te.wikipedia.org08:09, 1 јули 2008создадена со најавување(?)90
te.wikibooks.org15:06, 26 април 2017создадена со најавување(?)40
te.wikiquote.org15:06, 26 април 2017создадена со најавување(?)39
te.wikisource.org18:59, 23 јули 2013создадена со најавување(?)52
te.wiktionary.org19:00, 23 јули 2013создадена со најавување(?)44
tg.wikipedia.org17:50, 23 јули 2013создадена со најавување(?)97ipblock-exempt
tg.wikibooks.org15:07, 26 април 2017создадена со најавување(?)38
tg.wiktionary.org15:07, 26 април 2017создадена со најавување(?)36
th.wikipedia.org05:36, 3 октомври 2008создадена со најавување(?)167
th.wikibooks.org19:00, 23 јули 2013создадена со најавување(?)50
th.wikiquote.org19:00, 23 јули 2013создадена со најавување(?)50
th.wikisource.org19:00, 23 јули 2013создадена со најавување(?)49
th.wiktionary.org19:00, 23 јули 2013создадена со најавување(?)45
ti.wikipedia.org17:50, 23 јули 2013создадена со најавување(?)47
ti.wiktionary.org15:10, 26 април 2017создадена со најавување(?)37
tk.wikipedia.org10:18, 30 април 2009создадена со најавување(?)54
tk.wiktionary.org15:11, 26 април 2017создадена со најавување(?)39
tl.wikipedia.org21:56, 9 ноември 2008создадена со најавување(?)71
tl.wikibooks.org19:00, 23 јули 2013создадена со најавување(?)41
tl.wiktionary.org19:01, 23 јули 2013создадена со најавување(?)40
tn.wikipedia.org17:50, 23 јули 2013создадена со најавување(?)51
tn.wiktionary.org15:12, 26 април 2017создадена со најавување(?)36
to.wikipedia.org17:50, 23 јули 2013создадена со најавување(?)40
tpi.wikipedia.org07:53, 30 април 2009создадена со најавување(?)57
tpi.wiktionary.org15:13, 26 април 2017создадена со најавување(?)38
tr.wikipedia.org03:11, 9 јуни 2008создадена со најавување(?)397autoreview
tr.wikibooks.org19:01, 23 јули 2013создадена со најавување(?)49
tr.wikimedia.org13:46, 19 август 2018создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org21:50, 19 октомври 2010создадена со најавување(?)1
tr.wikiquote.org19:01, 23 јули 2013создадена со најавување(?)59
tr.wikisource.org19:01, 23 јули 2013создадена со најавување(?)54
tr.wiktionary.org19:01, 23 јули 2013создадена со најавување(?)106
ts.wikipedia.org17:51, 23 јули 2013создадена со најавување(?)45
ts.wiktionary.org19:02, 23 јули 2013создадена со најавување(?)37
tt.wikipedia.org22:42, 9 јануари 2011создадена со најавување(?)60
tt.wikibooks.org15:15, 26 април 2017создадена со најавување(?)41
tt.wiktionary.org13:03, 1 март 2015создадена со најавување(?)39
tum.wikipedia.org17:51, 23 јули 2013создадена со најавување(?)42
tw.wikipedia.org17:51, 23 јули 2013создадена со најавување(?)43
tyv.wikipedia.org11:50, 20 август 2013создадена со најавување(?)5
ty.wikipedia.org17:51, 23 јули 2013создадена со најавување(?)41
ua.wikimedia.org19:29, 16 октомври 2014создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org17:51, 23 јули 2013создадена со најавување(?)50
ug.wikipedia.org17:51, 23 јули 2013создадена со најавување(?)46
ug.wiktionary.org15:19, 26 април 2017создадена со најавување(?)48
uk.wikipedia.org00:55, 24 јули 2008создадена со најавување(?)289
uk.wikibooks.org19:02, 23 јули 2013создадена со најавување(?)44
uk.wikinews.org19:02, 23 јули 2013создадена со најавување(?)43
uk.wikiquote.org19:02, 23 јули 2013создадена со најавување(?)42
uk.wikisource.org13:02, 1 март 2015создадена со најавување(?)51
uk.wikivoyage.org19:02, 23 јули 2013создадена со најавување(?)21
uk.wiktionary.org19:02, 23 јули 2013создадена со најавување(?)51
ur.wikipedia.org20:12, 11 јули 2008создадена со најавување(?)236
ur.wikibooks.org15:20, 26 април 2017создадена со најавување(?)40
ur.wikiquote.org15:21, 26 април 2017создадена со најавување(?)61
ur.wiktionary.org16:43, 30 ноември 2014создадена со најавување(?)43
usability.wikimedia.org03:35, 29 мај 2010создадена со најавување(?)2
uz.wikipedia.org17:52, 23 јули 2013создадена со најавување(?)54
uz.wikiquote.org15:22, 26 април 2017создадена со најавување(?)38
uz.wiktionary.org15:22, 26 април 2017создадена со најавување(?)38
vec.wikipedia.org04:02, 29 август 2009создадена со најавување(?)62
vec.wikisource.org19:03, 23 јули 2013создадена со најавување(?)4
vep.wikipedia.org12:02, 1 март 2015создадена со најавување(?)3
ve.wikipedia.org17:52, 23 јули 2013создадена со најавување(?)43
vi.wikipedia.org21:28, 1 ноември 2008создадена со најавување(?)243autopatrolled
vi.wikibooks.org19:03, 23 јули 2013создадена со најавување(?)66
vi.wikiquote.org19:03, 23 јули 2013создадена со најавување(?)66
vi.wikisource.org19:03, 23 јули 2013создадена со најавување(?)55
vi.wikivoyage.org23:56, 24 септември 2013создадена со најавување(?)5
vi.wiktionary.org19:03, 23 јули 2013создадена со најавување(?)41
vls.wikipedia.org05:23, 16 март 2013создадена со најавување(?)49
vo.wikipedia.org01:09, 29 јуни 2008создадена со најавување(?)51
vo.wiktionary.org14:19, 22 септември 2009создадена со најавување(?)38
war.wikipedia.org19:51, 17 декември 2010создадена со најавување(?)58
wa.wikipedia.org17:53, 23 јули 2013создадена со најавување(?)44
wa.wiktionary.org15:16, 27 март 2017создадена со најавување(?)41
www.wikidata.org03:26, 19 ноември 2012создадена со најавување(?)19.898interface-admin, sysop
wikimania2012.wikimedia.org10:18, 6 октомври 2011создадена со најавување(?)11
wikimania2013.wikimedia.org07:18, 29 ноември 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2014.wikimedia.org09:17, 4 јануари 2014создадена со најавување(?)15
wikimania2015.wikimedia.org19:48, 2 јануари 2015создадена со најавување(?)4
wikimania2016.wikimedia.org15:13, 19 октомври 2015создадена со најавување(?)6
wikimania2017.wikimedia.org02:27, 12 јануари 2017создадена со најавување(?)4
wikimania2018.wikimedia.org20:55, 3 септември 2017создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org19:54, 22 март 2019создадена со најавување(?)11
wo.wikipedia.org17:53, 23 јули 2013создадена со најавување(?)58
wo.wikiquote.org15:28, 26 април 2017создадена со најавување(?)37
wo.wiktionary.org15:29, 26 април 2017создадена со најавување(?)41
wuu.wikipedia.org23:19, 1 септември 2008создадена со најавување(?)54
xal.wikipedia.org17:53, 23 јули 2013создадена со најавување(?)44
xh.wikipedia.org17:53, 23 јули 2013создадена со најавување(?)45
xmf.wikipedia.org19:33, 9 ноември 2013создадена со најавување(?)8
yi.wikipedia.org02:45, 7 септември 2008создадена со најавување(?)97
yi.wikisource.org19:04, 23 јули 2013создадена со најавување(?)50
yi.wiktionary.org01:03, 26 септември 2008создадена со најавување(?)88
yo.wikipedia.org17:54, 23 јули 2013создадена со најавување(?)52
yue.wiktionary.org21:24, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
za.wikipedia.org17:54, 23 јули 2013создадена со најавување(?)41
zea.wikipedia.org17:54, 23 јули 2013создадена со најавување(?)42
zh-classical.wikipedia.org16:04, 14 август 2008создадена со најавување(?)54
zh-min-nan.wikipedia.org17:54, 23 јули 2013создадена со најавување(?)49
zh-min-nan.wikisource.org15:33, 26 април 2017создадена со најавување(?)38
zh-min-nan.wiktionary.org19:04, 23 јули 2013создадена со најавување(?)42
zh-yue.wikipedia.org13:52, 24 октомври 2008создадена со најавување(?)118
zh.wikipedia.org22:51, 21 јуни 2008создадена со најавување(?)809extendedconfirmed
zh.wikibooks.org14:13, 22 септември 2015создадена со најавување(?)79
zh.wikinews.org19:04, 23 јули 2013создадена со најавување(?)100
zh.wikiquote.org19:04, 23 јули 2013создадена со најавување(?)48
zh.wikisource.org19:04, 23 јули 2013создадена со најавување(?)74
zh.wikivoyage.org14:13, 22 септември 2015создадена со најавување(?)8
zh.wiktionary.org19:04, 23 јули 2013создадена со најавување(?)56
zu.wikipedia.org17:54, 23 јули 2013создадена со најавување(?)57
zu.wiktionary.org15:35, 26 април 2017создадена со најавување(?)42