Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
af.wikipedia.org09:57, 4 мај 2009создадена со најавување(?)0
af.wikibooks.org17:02, 7 август 2011создадена со најавување(?)0
ak.wikibooks.org20:36, 10 септември 2010создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org12:07, 10 мај 2012создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org10:27, 25 август 2011создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org17:47, 12 февруари 2017создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org09:23, 2 септември 2009создадена со најавување(?)0
ar.wikibooks.org11:59, 6 септември 2011создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org17:12, 31 август 2020создадена со најавување(?)0
ast.wikipedia.org12:08, 10 мај 2012создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org22:08, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org12:07, 8 јануари 2020создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org09:37, 19 мај 2010создадена со најавување(?)0
bat-smg.wikipedia.org02:15, 28 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org22:32, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org14:21, 6 јуни 2021создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org16:57, 11 август 2020создадена со најавување(?)0
beta.wikiversity.org20:49, 12 јануари 2010создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org11:05, 25 март 2011создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org10:27, 16 август 2012создадена со најавување(?)0
bg.wikibooks.org10:19, 30 октомври 2011создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org10:24, 21 мај 2012создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org16:05, 28 јули 2014создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org14:06, 8 февруари 2010создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org11:30, 19 декември 2010создадена со најавување(?)0
bxr.wikipedia.org07:31, 11 мај 2010создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org15:11, 7 јули 2009создадена со најавување(?)1
ca.wikiquote.org23:45, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org12:00, 1 февруари 2011создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org17:37, 18 јуни 2013создадена со најавување(?)2
commons.wikimedia.org18:39, 27 февруари 2009потврдено со лозинка(?)11.808autopatrolled
cs.wikipedia.org11:14, 16 април 2009создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org21:55, 26 ноември 2011создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org12:00, 19 март 2010создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org09:38, 19 мај 2010создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org09:01, 24 октомври 2011создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org09:58, 24 март 2009создадена со најавување(?)23
da.wiktionary.org20:09, 14 октомври 2011создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org18:39, 27 февруари 2009потврдено со лозинка(?)17
de.wikisource.org19:50, 28 септември 2010создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org11:35, 17 јануари 2013создадена со најавување(?)2
de.wiktionary.org19:05, 29 март 2011создадена со најавување(?)2
ee.wikipedia.org17:48, 27 август 2009создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org10:20, 22 март 2011создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org18:39, 27 февруари 2009потврдено со лозинка(?)1.730extendedconfirmed
en.wikibooks.org23:15, 3 септември 2009создадена со најавување(?)9
en.wikinews.org13:47, 13 октомври 2015создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org14:52, 8 февруари 2010создадена со најавување(?)1
en.wikisource.org13:33, 5 мај 2010создадена со најавување(?)1
en.wikiversity.org09:38, 13 октомври 2014создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org18:55, 15 декември 2012создадена со најавување(?)27.295sysop
en.wiktionary.org15:56, 11 ноември 2009создадена со најавување(?)293
eo.wikipedia.org01:20, 13 мај 2010создадена со најавување(?)0
eo.wikibooks.org11:07, 3 март 2016создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org14:51, 9 март 2009создадена со најавување(?)18
es.wikibooks.org02:46, 15 октомври 2015создадена со најавување(?)0
es.wikiquote.org21:19, 10 ноември 2012создадена со најавување(?)0
es.wikivoyage.org20:17, 6 јули 2013создадена со најавување(?)2
es.wiktionary.org09:22, 25 јануари 2011создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org01:38, 16 август 2009создадена со најавување(?)3
et.wiktionary.org20:38, 28 април 2011создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org15:17, 21 септември 2009создадена со најавување(?)2
eu.wiktionary.org21:10, 1 јуни 2012создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org22:26, 20 март 2011создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org09:39, 9 октомври 2011создадена со најавување(?)0
fa.wikivoyage.org16:33, 18 април 2017создадена со најавување(?)0
fiu-vro.wikipedia.org12:10, 10 мај 2012создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org12:35, 28 февруари 2009создадена со најавување(?)268autoreview
fi.wikibooks.org10:33, 4 септември 2009создадена со најавување(?)41
fi.wikimedia.org12:03, 14 јануари 2011создадена со најавување(?)11
fi.wikiquote.org14:52, 8 февруари 2010создадена со најавување(?)0
fi.wikisource.org09:14, 30 ноември 2011создадена со најавување(?)1
fi.wikivoyage.org23:58, 4 декември 2016создадена со најавување(?)15
fi.wiktionary.org12:29, 23 февруари 2011создадена со најавување(?)25
fj.wiktionary.org12:06, 5 декември 2011создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org13:53, 26 ноември 2021создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org14:46, 2 октомври 2009создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org17:10, 22 август 2010создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org18:39, 27 февруари 2009потврдено со лозинка(?)35
fr.wikibooks.org21:09, 10 септември 2010создадена со најавување(?)0
fr.wikinews.org19:34, 18 март 2017создадена со најавување(?)0
fr.wikivoyage.org11:03, 4 ноември 2013создадена со најавување(?)9
fr.wiktionary.org11:41, 14 март 2010создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org08:52, 19 ноември 2013создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org17:57, 29 април 2011создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org02:25, 19 ноември 2010создадена со најавување(?)2
gcr.wikipedia.org11:32, 22 мај 2021создадена со најавување(?)1
gd.wikipedia.org12:01, 19 март 2010создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org19:53, 20 март 2010создадена со најавување(?)1
gv.wikipedia.org02:34, 3 мај 2010создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org11:32, 22 мај 2021создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org13:06, 25 октомври 2010создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org20:02, 2 октомври 2011создадена со најавување(?)0
he.wikivoyage.org05:21, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org00:10, 12 април 2021создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org13:27, 9 март 2018создадена со најавување(?)0
hi.wikivoyage.org05:50, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org12:00, 10 септември 2010создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org05:59, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org09:57, 18 август 2009создадена со најавување(?)3
hu.wikibooks.org21:05, 6 октомври 2010создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org14:19, 13 јуни 2021создадена со најавување(?)0
hy.wiktionary.org12:09, 15 април 2011создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org06:28, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org21:27, 31 мај 2010создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org22:54, 30 септември 2011создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org17:32, 29 април 2011создадена со најавување(?)0
io.wiktionary.org12:42, 6 октомври 2011создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org13:43, 11 февруари 2010создадена со најавување(?)1
is.wikibooks.org11:08, 3 март 2016создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org16:52, 26 март 2014создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org14:44, 2 октомври 2009создадена со најавување(?)12
it.wikibooks.org23:35, 2 март 2016создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org07:04, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
it.wikivoyage.org13:41, 15 март 2013создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org11:30, 28 јануари 2011создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org17:40, 18 март 2009создадена со најавување(?)1
ja.wikisource.org08:57, 2 септември 2015создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org00:01, 3 март 2011создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org10:22, 21 мај 2012создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org20:24, 30 декември 2011создадена со најавување(?)0
ka.wiktionary.org11:59, 1 февруари 2011создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org04:01, 23 јануари 2019создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org22:31, 10 октомври 2010создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org12:37, 29 октомври 2012создадена со најавување(?)0
koi.wikipedia.org22:16, 24 јуни 2016создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org13:08, 4 април 2010создадена со најавување(?)1
ko.wiktionary.org13:37, 13 февруари 2014создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org17:15, 23 ноември 2009создадена со најавување(?)0
ku.wikibooks.org20:26, 10 септември 2010создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org21:56, 26 ноември 2011создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org22:30, 10 октомври 2010создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org14:37, 5 јуни 2009создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org21:14, 16 јануари 2014создадена со најавување(?)0
la.wiktionary.org00:19, 18 декември 2010создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org09:55, 18 мај 2012создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org15:15, 23 јули 2013создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org12:01, 19 март 2010создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org15:27, 28 јуни 2011создадена со најавување(?)1
www.mediawiki.org13:11, 18 август 2010создадена со најавување(?)24
meta.wikimedia.org23:04, 16 мај 2009создадена со најавување(?)142autopatrolled
mg.wikipedia.org20:14, 19 септември 2011создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org22:33, 4 март 2021создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org01:16, 26 април 2010создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org13:31, 7 ноември 2011создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org21:29, 29 октомври 2010создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org17:12, 31 август 2020создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org11:22, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org02:59, 23 јули 2011создадена со најавување(?)3
na.wiktionary.org14:30, 11 јуни 2021создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org07:55, 17 октомври 2009создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org08:45, 20 април 2009создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org12:44, 3 ноември 2009создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org14:46, 26 март 2009создадена со најавување(?)8
nl.wikivoyage.org11:43, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org12:30, 23 февруари 2011создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org06:30, 30 мај 2009создадена со најавување(?)3
nn.wiktionary.org12:30, 23 февруари 2011создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org18:39, 27 февруари 2009потврдено со лозинка(?)27
no.wikimedia.org20:47, 5 октомври 2021создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org17:27, 7 јули 2017создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org17:04, 29 март 2011создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org09:45, 19 мај 2010создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org16:08, 28 ноември 2010создадена со најавување(?)1
ny.wikipedia.org22:44, 16 јануари 2011создадена со најавување(?)0
olo.wikipedia.org12:05, 12 октомври 2016создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org14:49, 17 февруари 2011создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org14:58, 7 април 2009создадена со најавување(?)12
pl.wikivoyage.org13:45, 22 јуни 2016создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org00:14, 30 октомври 2018создадена со најавување(?)1
pms.wikipedia.org09:45, 19 мај 2010создадена со најавување(?)2
pt.wikipedia.org22:07, 6 август 2009создадена со најавување(?)3
pt.wikivoyage.org13:15, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org11:31, 28 јануари 2011создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org11:32, 22 мај 2021создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org19:59, 1 јануари 2011создадена со најавување(?)3
ro.wikivoyage.org23:41, 19 јуни 2016создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org13:12, 21 август 2009создадена со најавување(?)0
ru.wikibooks.org17:04, 7 август 2011создадена со најавување(?)0
ru.wikimedia.org21:07, 23 април 2018создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org13:32, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ru.wikiquote.org13:37, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org13:45, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org21:17, 17 април 2017создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org11:38, 15 април 2011создадена со најавување(?)0
rw.wikipedia.org11:32, 22 мај 2021создадена со најавување(?)1
sah.wikipedia.org07:51, 9 август 2010создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org13:40, 23 март 2022создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org13:43, 5 април 2013создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org17:08, 12 февруари 2019создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org10:20, 21 мај 2012создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org14:21, 10 март 2009создадена со најавување(?)8
se.wikimedia.org13:45, 3 јуни 2010создадена со најавување(?)10
sg.wikipedia.org10:11, 18 мај 2012создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org12:47, 29 октомври 2012создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org10:02, 5 мај 2009создадена со најавување(?)1
simple.wiktionary.org10:24, 11 април 2014создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org11:14, 16 април 2009создадена со најавување(?)4
sl.wikipedia.org23:31, 5 октомври 2010создадена со најавување(?)1
smn.wikipedia.org12:09, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
wikisource.org09:53, 11 септември 2013создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org12:30, 28 февруари 2009создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org13:00, 28 јануари 2010создадена со најавување(?)0
sr.wiktionary.org16:42, 25 јануари 2022создадена со најавување(?)0
strategy.wikimedia.org11:14, 6 мај 2011создадена со најавување(?)2
st.wikipedia.org23:11, 1 декември 2010создадена со најавување(?)0
su.wiktionary.org16:52, 1 март 2012создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org18:39, 27 февруари 2009домашно вики(?)29.121sysop
sv.wikibooks.org18:39, 27 февруари 2009потврдено со лозинка(?)776sysop
sv.wikinews.org11:23, 14 март 2011создадена со најавување(?)3
sv.wikiquote.org14:51, 8 февруари 2010создадена со најавување(?)3
sv.wikisource.org10:55, 9 септември 2009создадена со најавување(?)27
sv.wikiversity.org10:31, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)0
sv.wikivoyage.org11:27, 15 декември 2012создадена со најавување(?)116autopatrolled
sv.wiktionary.org16:07, 11 ноември 2009создадена со најавување(?)403
sw.wikipedia.org19:15, 13 март 2010создадена со најавување(?)0
sw.wiktionary.org17:04, 29 март 2011создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org21:01, 3 март 2017создадена со најавување(?)0
ten.wikipedia.org15:34, 1 јануари 2011создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org00:27, 3 јули 2011создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org07:17, 30 април 2013создадена со најавување(?)1
tl.wikipedia.org23:54, 8 август 2010создадена со најавување(?)0
tl.wiktionary.org12:42, 29 ноември 2011создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org17:19, 22 јули 2011создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org14:14, 29 март 2011создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org12:15, 9 јуни 2010создадена со најавување(?)2
tr.wikiquote.org18:11, 10 јули 2017создадена со најавување(?)0
ts.wikipedia.org09:56, 18 мај 2012создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org10:26, 19 септември 2011создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org13:14, 20 септември 2012создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org07:43, 20 август 2012создадена со најавување(?)1
uk.wikiquote.org16:36, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
uk.wikivoyage.org21:23, 16 февруари 2022создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org22:15, 24 јуни 2016создадена со најавување(?)0
usability.wikimedia.org13:33, 8 март 2010создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org10:49, 17 март 2009создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org21:29, 3 април 2012создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org22:58, 21 јуни 2010создадена со најавување(?)0
vi.wikivoyage.org17:06, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org11:38, 15 април 2011создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org14:14, 26 февруари 2013создадена со најавување(?)0
wa.wikipedia.org09:43, 24 ноември 2010создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org15:03, 26 февруари 2013создадена со најавување(?)1.407
wikimania2016.wikimedia.org10:48, 16 март 2016создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org10:29, 3 април 2017создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org16:13, 3 март 2018создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org09:00, 7 март 2019создадена со најавување(?)7
wuu.wikipedia.org13:07, 13 мај 2009создадена со најавување(?)0
xh.wikipedia.org22:54, 16 јануари 2011создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org00:05, 25 јуни 2016создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org20:48, 10 март 2014создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org14:33, 8 февруари 2011создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org11:52, 28 октомври 2010создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org22:07, 7 септември 2009создадена со најавување(?)0
zh.wikibooks.org21:28, 30 ноември 2011создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org18:25, 17 февруари 2017создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org19:25, 13 април 2011создадена со најавување(?)0
zu.wikipedia.org15:10, 28 февруари 2010создадена со најавување(?)0