Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)2
aa.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
ab.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)28
ab.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
ace.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)34
advisory.wikimedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
ady.wikipedia.org22:21, 8 март 2016создадена со најавување(?)1
af.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)92
af.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)7
af.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)22
af.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)4
ak.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)6
ak.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)1
ak.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
als.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)41
alt.wikipedia.org23:16, 29 мај 2022создадена со најавување(?)0
ami.wikipedia.org23:16, 29 мај 2022создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)37
am.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
am.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)1
ang.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)7
ang.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
ang.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
ang.wikisource.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
ang.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
an.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)6
an.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)2
api.wikimedia.org00:06, 24 октомври 2020создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)8
ar.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)245autoreview
ar.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)5
ar.wikimedia.org01:58, 30 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)18
ar.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)16
ar.wikisource.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)11
ar.wikiversity.org18:44, 29 јануари 2012создадена со најавување(?)7
ar.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)11
ary.wikipedia.org23:16, 29 мај 2022создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)8
ast.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)15
ast.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
ast.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
ast.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
as.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)40
as.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
as.wikisource.org23:07, 3 јануари 2013создадена со најавување(?)7
as.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
atj.wikipedia.org23:42, 9 ноември 2017создадена со најавување(?)4
avk.wikipedia.org04:29, 14 јули 2021создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)19
av.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
awa.wikipedia.org23:16, 29 мај 2022создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)1
ay.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
ay.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
azb.wikipedia.org20:05, 28 октомври 2015создадена со најавување(?)25
az.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)33
az.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)6
az.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)7
az.wikisource.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)11
az.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)11
ban.wikipedia.org18:34, 1 март 2020создадена со најавување(?)1
ban.wikisource.org07:33, 24 јули 2021создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)13
bat-smg.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)28
ba.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)35
ba.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
bcl.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)4
bcl.wiktionary.org23:16, 29 мај 2022создадена со најавување(?)0
bd.wikimedia.org00:27, 30 јануари 2012создадена со најавување(?)1
be-tarask.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)47
beta.wikiversity.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)17
be.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)28
be.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
be.wikimedia.org00:24, 2 февруари 2012создадена со најавување(?)9
be.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
be.wikisource.org19:14, 27 март 2012создадена со најавување(?)16
be.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)6
bg.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)19autopatrolled
bg.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
bg.wikinews.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)1
bg.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)6
bg.wikisource.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)1
bg.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)1
bh.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)36
bh.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
bi.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)1
bi.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
bi.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
bjn.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)28
bm.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
bm.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
bm.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
bm.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
bn.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)56
bn.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)10
bn.wikisource.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)33
bn.wikivoyage.org19:24, 3 април 2019создадена со најавување(?)8
bn.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)12
bo.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)2
bo.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
bo.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
bpy.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)16
br.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)19
br.wikimedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)5
br.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)7
br.wikisource.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)4
br.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)2
bs.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)15
bs.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)2
bs.wikinews.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)4
bs.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)3
bs.wikisource.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)3
bs.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)8
bug.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)96
bxr.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)13
ca.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)54
ca.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
ca.wikimedia.org23:53, 9 декември 2014создадена со најавување(?)5translationadmin
ca.wikinews.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)4
ca.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)9
ca.wikisource.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)1
ca.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)7
cbk-zam.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
cdo.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)8
ceb.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)6
ce.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)43
cho.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
chr.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
chr.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
ch.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
ch.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
ch.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
chy.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
ckb.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)55
commons.wikimedia.org00:56, 7 март 2011домашно вики(?)24.968sysop, translationadmin
co.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
co.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
co.wikimedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
co.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
co.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
crh.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)1
cr.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
cr.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
cr.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
csb.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)2
csb.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
cs.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)69
cs.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)2
cs.wikinews.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)3
cs.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)6
cs.wikisource.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)9
cs.wikiversity.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)8
cs.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)11
cu.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)38
cv.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)4
cv.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
cy.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)26
cy.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)2
cy.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
cy.wikisource.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)2
cy.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)8
dag.wikipedia.org23:17, 29 мај 2022создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)49
da.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
da.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
da.wikisource.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)3
da.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)3
de.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)620autoreview
de.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)4
de.wikinews.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)13
de.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)1
de.wikisource.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)9
de.wikiversity.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)10
de.wikivoyage.org12:44, 26 мај 2013создадена со најавување(?)12
de.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)26
din.wikipedia.org23:42, 9 ноември 2017создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)11
diq.wiktionary.org23:17, 29 мај 2022создадена со најавување(?)0
dk.wikimedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
dsb.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)6
dty.wikipedia.org19:48, 25 октомври 2017создадена со најавување(?)21
dv.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)11
dv.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
dz.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
dz.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
ee.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)1
el.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)55
el.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)4
el.wikinews.org20:11, 29 јануари 2012создадена со најавување(?)9
el.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)2
el.wikisource.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)4
el.wikiversity.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)2
el.wikivoyage.org12:45, 26 мај 2013создадена со најавување(?)8
el.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)7
eml.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)2
en.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)5.185extendedconfirmed, reviewer, rollbacker
en.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)59
en.wikinews.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)86
en.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)62
en.wikisource.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)241autopatrolled
en.wikiversity.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)40
en.wikivoyage.org19:56, 13 ноември 2012создадена со најавување(?)53
en.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)129
eo.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)33
eo.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)1
eo.wikinews.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)2
eo.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)3
eo.wikisource.org20:11, 29 јануари 2012создадена со најавување(?)2
eo.wikivoyage.org23:17, 29 мај 2022создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)5
es.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)178
es.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)10
es.wikinews.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)13
es.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)5
es.wikisource.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)17
es.wikiversity.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)1
es.wikivoyage.org23:07, 3 јануари 2013создадена со најавување(?)17
es.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)6
et.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)21
et.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
ee.wikimedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)5
et.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
et.wikisource.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)1
et.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
eu.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)18
eu.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)1
eu.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
eu.wikisource.org20:16, 21 септември 2019создадена со најавување(?)2
eu.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)3
ext.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)4
fa.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)148
fa.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)29
fa.wikinews.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)30
fa.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)17
fa.wikisource.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)24
fa.wikivoyage.org21:55, 19 февруари 2015создадена со најавување(?)34
fa.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)15
ff.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
fiu-vro.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)1
fi.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)59autoreview
fi.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)5
fi.wikimedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)6
fi.wikinews.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)22
fi.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
fi.wikisource.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)1
fi.wikiversity.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
fi.wikivoyage.org02:01, 1 декември 2016создадена со најавување(?)4
fi.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)5
fj.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
fj.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
foundation.wikimedia.org19:36, 3 ноември 2021потврдено со лозинка(?)105sysop
fo.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)30
fo.wikisource.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
fo.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
frp.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)8
frr.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)18
fr.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)229
fr.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)43
fr.wikinews.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)27
fr.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)10
fr.wikisource.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)65
fr.wikiversity.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)14
fr.wikivoyage.org12:45, 26 мај 2013создадена со најавување(?)11
fr.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)34
fur.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)4
fy.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)169
fy.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
fy.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)1
gag.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)36
gan.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)5
ga.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)21
ga.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
ga.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
ga.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)7
gcr.wikipedia.org18:34, 1 март 2020создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)2
gd.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)4
glk.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)1
gl.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)19
gl.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)6
gl.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)5
gl.wikisource.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)6
gl.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)5
gn.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)2
gn.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
gn.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
gom.wikipedia.org22:21, 8 март 2016создадена со најавување(?)25
gom.wiktionary.org16:46, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org20:16, 21 септември 2019создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)5
got.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
gu.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)53
gu.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
gu.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)31
gu.wikisource.org19:14, 27 март 2012создадена со најавување(?)8
gu.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
guw.wikipedia.org23:17, 29 мај 2022создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)16
gv.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
hak.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)9
ha.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)9
ha.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
haw.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)1
he.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)155
he.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)11
he.wikinews.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)16
he.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)6
he.wikisource.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)37
he.wikivoyage.org12:45, 26 мај 2013создадена со најавување(?)27
he.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)11
hif.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)3
hif.wiktionary.org23:42, 9 ноември 2017создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)66
hi.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)1
hi.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)15
hi.wikisource.org20:16, 21 септември 2019создадена со најавување(?)2
hi.wikiversity.org01:31, 30 декември 2018создадена со најавување(?)11
hi.wikivoyage.org23:42, 9 ноември 2017создадена со најавување(?)4
hi.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)4
ho.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
hr.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)19
hr.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)6
hr.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)2
hr.wikisource.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)6
hr.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)3
hsb.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)11
hsb.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
ht.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)5
ht.wikisource.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
hu.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)39
hu.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)3
hu.wikinews.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)14
hu.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)6
hu.wikisource.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)6
hu.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)10
hy.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)38
hy.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
hy.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)6
hy.wikisource.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)13
hy.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)14
hyw.wikipedia.org00:12, 17 април 2019создадена со најавување(?)3
hz.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
ia.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)12
ia.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
ia.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
id.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)55
id.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)1
id.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
id.wikisource.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
id.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)21
ie.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
ie.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
ie.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
ig.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)7
ii.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
ik.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
ik.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
ilo.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)5
incubator.wikimedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)72
inh.wikipedia.org20:16, 21 септември 2019создадена со најавување(?)1
io.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
io.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)2
is.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)10
is.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)2
is.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)1
is.wikisource.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
is.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
it.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)70
it.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)9
it.wikinews.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)13
it.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)24
it.wikisource.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)44
it.wikiversity.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)12
it.wikivoyage.org12:45, 26 мај 2013создадена со најавување(?)75
it.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)20
iu.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
iu.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
jam.wikipedia.org02:06, 3 декември 2016создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)78
ja.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)4
ja.wikinews.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)4
ja.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
ja.wikisource.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)16
ja.wikiversity.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)9
ja.wikivoyage.org23:18, 27 август 2020создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
jbo.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
jbo.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
jv.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)15
jv.wikisource.org14:59, 8 август 2021создадена со најавување(?)0
jv.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
kaa.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)13
kab.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)2
ka.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)57
ka.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)10
ka.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)7
ka.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)19
kbd.wikipedia.org20:11, 29 јануари 2012создадена со најавување(?)7
kbp.wikipedia.org23:42, 9 ноември 2017создадена со најавување(?)0
kcg.wikipedia.org23:17, 29 мај 2022создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
ki.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
kj.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
kk.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)38
kk.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
kk.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
kk.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)4
kl.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)4
kl.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
km.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)12
km.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
km.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)3
kn.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)29
kn.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
kn.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
kn.wikisource.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)17
kn.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
koi.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)4
ko.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)42
ko.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)1
ko.wikinews.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)6
ko.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)4
ko.wikisource.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)13
ko.wikiversity.org12:43, 26 мај 2013создадена со најавување(?)5
ko.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)17
krc.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)31
kr.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
kr.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
ksh.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)17
ks.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)2
ks.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
ks.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
ks.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
ku.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)18
ku.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
ku.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
ku.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)8
kv.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)2
kw.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)4
kw.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
kw.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)1
ky.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)5
ky.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
ky.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
ky.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
lad.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)5
la.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)8
la.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
la.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
la.wikisource.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)7
la.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)7
lbe.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
lb.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)22
lb.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
lb.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
lb.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
lez.wikipedia.org19:15, 27 март 2012создадена со најавување(?)26
lfn.wikipedia.org20:16, 21 септември 2019создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
lij.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)2
lij.wikisource.org01:33, 21 јули 2020создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)10
li.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)2
li.wikinews.org20:16, 21 септември 2019создадена со најавување(?)2
li.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)2
li.wikisource.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
li.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)15
lld.wikipedia.org23:17, 29 мај 2022создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)6
lmo.wiktionary.org23:17, 29 мај 2022создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)8
ln.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
ln.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
login.wikimedia.org03:13, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)3
lo.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
lrc.wikipedia.org00:21, 1 јули 2015создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org20:11, 29 јануари 2012создадена со најавување(?)3
lt.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)42
lt.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)5
lt.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)1
lt.wikisource.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)2
lt.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)19
lv.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)43
lv.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)6
lv.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
mad.wikipedia.org23:17, 29 мај 2022создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org21:55, 19 февруари 2015создадена со најавување(?)38
map-bms.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)10
mdf.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
www.mediawiki.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)13.745sysop, translationadmin
meta.wikimedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)6.177autopatrolled
mg.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)5
mg.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
mg.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)7
mhr.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)6
mh.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
mh.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
min.wikipedia.org12:43, 26 мај 2013создадена со најавување(?)28
min.wiktionary.org18:34, 1 март 2020создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)19
mi.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
mi.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
mk.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)47
mk.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
mk.wikimedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)3
mk.wikisource.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)25
mk.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)9
ml.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)45
ml.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)3
ml.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)6
ml.wikisource.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)8
ml.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)2
mni.wikipedia.org02:58, 11 јули 2021создадена со најавување(?)8
mni.wiktionary.org23:17, 29 мај 2022создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)4
mn.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
mn.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
mnw.wikipedia.org18:34, 1 март 2020создадена со најавување(?)0
mnw.wiktionary.org20:49, 7 октомври 2021создадена со најавување(?)1
mrj.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)9
mr.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)40
mr.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
mr.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)2
mr.wikisource.org23:49, 1 февруари 2012создадена со најавување(?)22
mr.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
ms.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)31
ms.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
ms.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)28
mt.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)17
mt.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)15
mus.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
mwl.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)8
mx.wikimedia.org02:01, 30 јануари 2012создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)9
my.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)7
my.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
my.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)4
mzn.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)40uploader
nah.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)30
nah.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
nah.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)3
nap.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)4
nap.wikisource.org17:46, 22 август 2019создадена со најавување(?)4
na.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
na.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
na.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
na.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
nds-nl.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)221
nds.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)51
nds.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
nds.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
nds.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)14
ne.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)51
ne.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)5
ne.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)1
new.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)22
ng.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
nia.wikipedia.org23:17, 29 мај 2022создадена со најавување(?)0
nia.wiktionary.org23:17, 29 мај 2022создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)10.993abusefilter
nl.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)37
nl.wikimedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)164
nl.wikinews.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)20
nl.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)22
nl.wikisource.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)11
nl.wikivoyage.org00:32, 14 ноември 2012создадена со најавување(?)12
nl.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)43
nn.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)43
nn.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
nn.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)12
nov.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
no.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)102
no.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)38
no.wikimedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)9
no.wikinews.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)1
no.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)3
no.wikisource.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)2
no.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)6
nqo.wikipedia.org18:34, 1 март 2020создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
nso.wikipedia.org20:11, 29 јануари 2012создадена со најавување(?)25
nv.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)19
nyc.wikimedia.org02:01, 30 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
nz.wikimedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)1
oc.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)29
oc.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)3
oc.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)5
olo.wikipedia.org23:42, 9 ноември 2017создадена со најавување(?)1
om.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
om.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
or.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)72
or.wikisource.org21:55, 19 февруари 2015создадена со најавување(?)24
or.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)8
os.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)5
outreach.wikimedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)26
pa-us.wikimedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)1
pag.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
pam.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)4
pap.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)15
pa.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)18
pa.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)1
pa.wikisource.org23:42, 9 ноември 2017создадена со најавување(?)14
pa.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
pcd.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)2
pdc.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)2
pfl.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)7
pih.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)1
pi.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)5
pi.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
pl.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)144
pl.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)4
pl.wikimedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)3
pl.wikinews.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)8
pl.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)1
pl.wikisource.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)9
pl.wikivoyage.org12:45, 26 мај 2013создадена со најавување(?)7
pl.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)18
pms.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)3
pms.wikisource.org20:16, 21 септември 2019создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)47
pnb.wiktionary.org23:49, 1 февруари 2012создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)2
ps.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)67
ps.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
ps.wikivoyage.org19:24, 3 април 2019создадена со најавување(?)7
ps.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)20
pt.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)129
pt.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)23
pt.wikimedia.org21:20, 30 ноември 2018создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)9
pt.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)13
pt.wikisource.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)11
pt.wikiversity.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)13
pt.wikivoyage.org23:07, 3 јануари 2013создадена со најавување(?)26
pt.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)10
pwn.wikipedia.org23:17, 29 мај 2022создадена со најавување(?)0
quality.wikimedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)4
qu.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)5
qu.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
qu.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
qu.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
rm.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)3
rm.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
rm.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
rmy.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
rn.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
rn.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
roa-rup.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)1
roa-rup.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
roa-tara.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)9
ro.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)35
ro.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
ro.wikinews.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)2
ro.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)9
ro.wikisource.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)3
ro.wikivoyage.org12:45, 26 мај 2013создадена со најавување(?)9
ro.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)19
rue.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)13
ru.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)273uploader
ru.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)9
ru.wikimedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)11
ru.wikinews.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)31
ru.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)20
ru.wikisource.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)23
ru.wikiversity.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)5
ru.wikivoyage.org12:45, 26 мај 2013создадена со најавување(?)20
ru.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)22
rw.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
rw.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
sah.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)6
sah.wikiquote.org20:16, 21 септември 2019создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org20:11, 29 јануари 2012создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org20:16, 21 септември 2019создадена со најавување(?)3
sa.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)28
sa.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
sa.wikiquote.org03:37, 7 февруари 2013создадена со најавување(?)3
sa.wikisource.org19:58, 19 март 2011создадена со најавување(?)25
sa.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)3
scn.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)194
scn.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)3
sco.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)4
sc.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)9
sc.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
sd.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)12
sd.wikinews.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
sd.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)2
se.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)13
se.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
se.wikimedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)6
sg.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)2
sg.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
shi.wikipedia.org23:17, 29 мај 2022создадена со најавување(?)0
shn.wikipedia.org20:16, 21 септември 2019создадена со најавување(?)2
shn.wikivoyage.org23:17, 29 мај 2022создадена со најавување(?)0
shn.wiktionary.org20:13, 22 јуни 2020создадена со најавување(?)1
sh.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)34
sh.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)18
shy.wiktionary.org18:34, 1 март 2020создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)158patroller
simple.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)13
simple.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)14
simple.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)33
si.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)58
si.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)2
si.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)8
skr.wikipedia.org23:17, 29 мај 2022создадена со најавување(?)0
skr.wiktionary.org23:17, 29 мај 2022создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)26
sk.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)5
sk.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)1
sk.wikisource.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)5
sk.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)8
sl.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)16
sl.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)7
sl.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)6
sl.wikisource.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)8
sl.wikiversity.org19:08, 27 март 2012создадена со најавување(?)3
sl.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)1
smn.wikipedia.org23:17, 29 мај 2022создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
sm.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
sn.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
sn.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
wikisource.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)44
so.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)12
so.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
species.wikimedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)80
sq.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)42
sq.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
sq.wikinews.org21:13, 29 март 2011создадена со најавување(?)5
sq.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)8
sq.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)1
srn.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
sr.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)57
sr.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)2
sr.wikinews.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)18
sr.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)5
sr.wikisource.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)7
sr.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)19
ss.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
ss.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
stq.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)1
strategy.wikimedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)18
st.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
st.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
su.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)23
su.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
su.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
su.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)1
sv.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)72
sv.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)2
sv.wikinews.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)9
sv.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)2
sv.wikisource.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)2
sv.wikiversity.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)21
sv.wikivoyage.org12:45, 26 мај 2013создадена со најавување(?)3
sv.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)6
sw.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)16
sw.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
sw.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)3
szl.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)7
szy.wikipedia.org18:34, 1 март 2020создадена со најавување(?)1
ta.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)69
ta.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)1
ta.wikinews.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
ta.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)9
ta.wikisource.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)7
ta.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)27
tay.wikipedia.org23:17, 29 мај 2022создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org09:04, 23 март 2017создадена со најавување(?)3
ten.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)13
test2.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)392editor, sysop
test-commons.wikimedia.org22:05, 1 август 2019создадена со најавување(?)3
test.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)676bureaucrat, interface-admin, reviewer, sysop
test.wikidata.org10:42, 3 август 2013создадена со најавување(?)35bureaucrat, sysop
tet.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
te.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)29
te.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
te.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)10
te.wikisource.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)15
te.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)9
tg.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)39
tg.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
tg.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
th.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)23
th.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)18
th.wikinews.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)3
th.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)5
th.wikisource.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)7
th.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)12
ti.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
ti.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
tk.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)3
tk.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
tk.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
tk.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
tl.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)15
tl.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)16
tl.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
tn.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
tn.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
to.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
to.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
tpi.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)5
tpi.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
trv.wikipedia.org23:17, 29 мај 2022создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)81
tr.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)8
tr.wikimedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)13
tr.wikinews.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)9
tr.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)12
tr.wikisource.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)4
tr.wikivoyage.org05:20, 30 јуни 2021создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)20
ts.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)7
ts.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
tt.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)6
tt.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)5
tt.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
tt.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
tum.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
tw.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
tw.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
tyv.wikipedia.org17:28, 29 октомври 2013создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
ua.wikimedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)18
udm.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)13
ug.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
ug.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
ug.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
ug.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)4
uk.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)102
uk.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)3
uk.wikinews.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)23
uk.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)15
uk.wikisource.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)21
uk.wikivoyage.org12:45, 26 мај 2013создадена со најавување(?)17
uk.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)11
ur.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)124
ur.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)9
ur.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)21
ur.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)9
usability.wikimedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)28
uz.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)22
uz.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
uz.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
uz.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
vec.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)4
vec.wikisource.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)13
vec.wiktionary.org12:43, 26 мај 2013создадена со најавување(?)10
vep.wikipedia.org23:49, 1 февруари 2012создадена со најавување(?)6
ve.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
vi.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)65
vi.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)7
vi.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)11
vi.wikisource.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)13
vi.wikivoyage.org09:44, 12 август 2013создадена со најавување(?)11
vi.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)9
vls.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)3
vo.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)2
vo.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
vo.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
vo.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
war.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)13
wa.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)1
wa.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
wa.wikisource.org14:58, 16 декември 2020создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
www.wikidata.org20:47, 29 октомври 2012создадена со најавување(?)1.151
wikimania2008.wikimedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)8
wikimania2009.wikimedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)18
wikimania2010.wikimedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)12
wikimania2011.wikimedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)78
wikimania2012.wikimedia.org22:59, 31 мај 2011создадена со најавување(?)42
wikimania2013.wikimedia.org10:12, 22 мај 2012создадена со најавување(?)7
wikimania2014.wikimedia.org10:53, 3 август 2013создадена со најавување(?)35
wikimania2015.wikimedia.org03:14, 29 август 2014создадена со најавување(?)19
wikimania2016.wikimedia.org09:44, 18 ноември 2015создадена со најавување(?)15
wikimania2017.wikimedia.org18:40, 21 јануари 2016создадена со најавување(?)58
wikimania2018.wikimedia.org00:32, 6 август 2017создадена со најавување(?)10
wikimania.wikimedia.org21:16, 21 мај 2019создадена со најавување(?)21
wo.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)12
wo.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
wo.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
wuu.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)14
xal.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)1
xh.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)2
xh.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
xh.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
xmf.wikipedia.org18:32, 12 јули 2011создадена со најавување(?)2
yi.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)33
yi.wikisource.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)15
yi.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)32
yo.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)37
yo.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
yo.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
yue.wiktionary.org02:43, 10 декември 2018создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
za.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
za.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
za.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
zea.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)2
zh-classical.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)20
zh-min-nan.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)37
zh-min-nan.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
zh-min-nan.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
zh-min-nan.wikisource.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)1
zh-yue.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)41
zh.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)268
zh.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)42
zh.wikinews.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)17
zh.wikiquote.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)37
zh.wikisource.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)26
zh.wikiversity.org18:46, 28 септември 2018создадена со најавување(?)20
zh.wikivoyage.org01:01, 24 април 2014создадена со најавување(?)22
zh.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)34
zu.wikipedia.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)1
zu.wikibooks.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0
zu.wiktionary.org00:56, 7 март 2011потврдено со лозинка(?)0