Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Kbrown (WMF)
  • Зачленет: 17:38, 14 септември 2015 (пред 6 години)
  • Вкупно уредувања: 6.466
  • Број на приврзани сметки: 176
  • Глобална група: Персонал
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
af.wikipedia.org20:23, 7 ноември 2020создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org20:48, 16 август 2016создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org14:17, 7 јануари 2019создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org20:51, 16 август 2016создадена со најавување(?)1
ar.wikisource.org15:02, 3 јануари 2019создадена со најавување(?)0
ary.wikipedia.org14:30, 21 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ast.wikipedia.org15:55, 5 декември 2019создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org19:10, 2 мај 2016создадена со најавување(?)0
az.wikibooks.org20:09, 15 мај 2016создадена со најавување(?)0
az.wikiquote.org23:31, 15 мај 2016создадена со најавување(?)0
az.wikisource.org20:15, 20 февруари 2019создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org16:57, 28 април 2017создадена со најавување(?)0
bd.wikimedia.org17:10, 1 јуни 2017создадена со најавување(?)0
beta.wikiversity.org23:30, 15 септември 2016создадена со најавување(?)0
be.wikimedia.org21:36, 16 октомври 2015создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org20:52, 16 август 2016создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org21:12, 6 февруари 2017создадена со најавување(?)1
bs.wikipedia.org20:07, 15 мај 2016создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org01:04, 20 ноември 2015создадена со најавување(?)0
ca.wikiquote.org16:44, 22 јуни 2018создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org14:30, 21 септември 2020создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org00:50, 15 септември 2015создадена со најавување(?)106
cs.wikipedia.org21:16, 3 март 2016создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org15:46, 15 април 2019создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org14:36, 2 октомври 2015создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org21:06, 24 септември 2015создадена со најавување(?)5
de.wikinews.org15:38, 10 мај 2018создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org19:42, 19 април 2021создадена со најавување(?)0
de.wikiversity.org22:00, 20 ноември 2017создадена со најавување(?)1
de.wikivoyage.org23:24, 16 февруари 2017создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org22:56, 7 февруари 2017создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org01:24, 20 ноември 2015создадена со најавување(?)0
el.wikivoyage.org16:23, 22 јуни 2018создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org20:49, 14 септември 2015создадена со најавување(?)78
en.wikibooks.org01:50, 5 октомври 2015создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org01:50, 5 октомври 2015создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org01:50, 5 октомври 2015создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org01:50, 5 октомври 2015создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org14:17, 30 септември 2015создадена со најавување(?)1
en.wikivoyage.org01:50, 5 октомври 2015создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org01:50, 5 октомври 2015создадена со најавување(?)0
eo.wikipedia.org20:56, 16 август 2016создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org16:49, 5 јануари 2022создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org19:28, 6 октомври 2015создадена со најавување(?)2
es.wikibooks.org00:32, 27 март 2016создадена со најавување(?)0
es.wikinews.org00:36, 27 март 2016создадена со најавување(?)0
es.wikisource.org20:50, 30 ноември 2016создадена со најавување(?)0
es.wikivoyage.org20:18, 28 јули 2017создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org14:25, 13 јануари 2022создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org20:58, 16 август 2016создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org18:11, 2 март 2016создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org01:19, 20 ноември 2015создадена со најавување(?)0
fi.wikimedia.org01:19, 20 ноември 2015создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org12:15, 4 ноември 2021создадена со најавување(?)37
fo.wikipedia.org13:57, 22 јануари 2021создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org15:41, 22 октомври 2015создадена со најавување(?)3
fr.wikibooks.org00:32, 27 март 2016создадена со најавување(?)0
fr.wikinews.org16:22, 22 јуни 2018создадена со најавување(?)0
fr.wikiversity.org00:26, 20 ноември 2015создадена со најавување(?)0
fr.wikivoyage.org16:22, 22 јуни 2018создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org01:28, 20 ноември 2015создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org21:26, 17 јануари 2017создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org02:06, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org16:22, 3 август 2016создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org21:30, 28 јуни 2016создадена со најавување(?)1
he.wikisource.org16:42, 22 јуни 2018создадена со најавување(?)1
he.wikivoyage.org16:22, 22 јуни 2018создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org21:02, 23 август 2016создадена со најавување(?)1
hr.wikipedia.org00:06, 21 ноември 2015создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org23:00, 2 октомври 2017создадена со најавување(?)0
hu.wikibooks.org16:45, 22 јуни 2018создадена со најавување(?)3
hy.wikipedia.org21:29, 11 мај 2016создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org19:33, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org16:30, 4 јануари 2022создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org15:55, 30 септември 2015создадена со најавување(?)1
it.wikipedia.org16:13, 16 октомври 2015создадена со најавување(?)2
it.wikibooks.org16:44, 22 јуни 2018создадена со најавување(?)1
it.wikinews.org13:30, 3 јуни 2019создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org16:01, 28 април 2017создадена со најавување(?)1
it.wikisource.org16:23, 22 јуни 2018создадена со најавување(?)0
it.wikiversity.org17:00, 28 април 2017создадена со најавување(?)1
it.wikivoyage.org16:21, 22 јуни 2018создадена со најавување(?)1
ja.wikipedia.org16:24, 31 август 2016создадена со најавување(?)2
ja.wikibooks.org14:18, 20 мај 2022создадена со најавување(?)0
ja.wikisource.org16:42, 22 јуни 2018создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org17:16, 2 ноември 2015создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org21:27, 11 мај 2016создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org22:06, 23 ноември 2015создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org01:33, 20 ноември 2015создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org22:02, 3 март 2016создадена со најавување(?)0
ko.wikinews.org16:44, 22 јуни 2018создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org16:42, 22 јуни 2018создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org15:02, 12 јули 2019создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org18:26, 17 декември 2020создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org17:38, 14 септември 2015создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org14:24, 26 септември 2019создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org20:04, 22 јануари 2018создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org17:38, 14 септември 2015создадена со најавување(?)4
meta.wikimedia.org17:38, 14 септември 2015нова сметка(?)6.192translationadmin, wmf-supportsafety
min.wikipedia.org20:06, 9 јуни 2020создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org19:57, 21 ноември 2016создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org23:16, 22 декември 2016создадена со најавување(?)1
mr.wikipedia.org18:31, 5 октомври 2015создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org18:44, 31 октомври 2017создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org18:44, 31 октомври 2017создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org18:44, 6 август 2020создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org18:18, 4 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org01:30, 20 ноември 2015создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org22:04, 16 октомври 2015создадена со најавување(?)1
nl.wikibooks.org13:57, 29 април 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikimedia.org17:37, 19 октомври 2015создадена со најавување(?)0
nl.wikinews.org16:44, 22 јуни 2018создадена со најавување(?)0
nl.wikisource.org17:10, 13 април 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikivoyage.org16:22, 22 јуни 2018создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org17:32, 13 април 2021создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org01:37, 20 ноември 2015создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org02:01, 20 ноември 2015создадена со најавување(?)0
no.wikisource.org17:08, 16 октомври 2015создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org19:57, 13 октомври 2015создадена со најавување(?)1
pa.wikipedia.org21:21, 24 март 2017создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org00:56, 22 ноември 2017создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org23:14, 22 декември 2016создадена со најавување(?)1
pl.wikiquote.org16:57, 28 април 2017создадена со најавување(?)0
pl.wikivoyage.org16:21, 22 јуни 2018создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org15:12, 9 септември 2021создадена со најавување(?)0
pms.wikipedia.org22:56, 7 февруари 2017создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org15:57, 3 август 2016создадена со најавување(?)1
pt.wikibooks.org20:13, 3 март 2016создадена со најавување(?)0
pt.wikivoyage.org16:21, 22 јуни 2018создадена со најавување(?)1
ro.wikipedia.org21:24, 7 декември 2015создадена со најавување(?)0
ro.wikinews.org15:03, 12 јули 2019создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org20:27, 2 декември 2015создадена со најавување(?)2
ru.wikimedia.org13:27, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org22:22, 9 декември 2015создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org22:30, 9 декември 2015создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org20:40, 18 јули 2016создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org16:20, 22 јуни 2018создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org01:10, 20 ноември 2015создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org23:23, 22 декември 2016создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org14:28, 21 септември 2020создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org02:39, 10 ноември 2016создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org16:19, 16 октомври 2015создадена со најавување(?)0
simple.wiktionary.org16:19, 22 јуни 2018создадена со најавување(?)1
sk.wikipedia.org19:41, 8 јануари 2021создадена со најавување(?)0
wikisource.org17:08, 16 октомври 2015создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org15:25, 23 септември 2015создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org00:31, 21 ноември 2015создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org18:03, 16 октомври 2015создадена со најавување(?)2
sv.wikivoyage.org16:21, 22 јуни 2018создадена со најавување(?)4
sv.wiktionary.org16:56, 6 јануари 2022создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org16:03, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org19:12, 9 август 2016создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org18:40, 26 октомври 2015создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org17:00, 1 ноември 2018создадена со најавување(?)1
te.wikipedia.org14:27, 2 август 2021создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org22:05, 10 април 2017создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org16:52, 22 јуни 2018создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org20:44, 19 јануари 2017создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org19:14, 6 април 2016создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org16:50, 22 јуни 2018создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org19:31, 13 декември 2016создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org15:42, 15 април 2019создадена со најавување(?)0
uk.wikiquote.org15:42, 15 април 2019создадена со најавување(?)0
uk.wikivoyage.org16:20, 22 јуни 2018создадена со најавување(?)1
vi.wikipedia.org01:07, 20 ноември 2015создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org17:10, 9 октомври 2015создадена со најавување(?)1
wikimania2016.wikimedia.org20:25, 19 февруари 2016создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org05:20, 28 април 2017создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org23:20, 25 февруари 2018создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org20:23, 22 мај 2019создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org16:46, 22 јуни 2018создадена со најавување(?)1
yi.wiktionary.org16:46, 22 јуни 2018создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org18:00, 6 април 2016создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org17:03, 17 февруари 2016создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org18:54, 6 април 2016создадена со најавување(?)1
zu.wikipedia.org16:46, 22 јуни 2018создадена со најавување(?)0