Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
am.wikipedia.org13:10, 2 ноември 2021создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org15:59, 22 јуни 2021создадена со најавување(?)0
ary.wikipedia.org15:00, 29 јуни 2021создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org17:15, 30 јуни 2021создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org12:24, 20 јануари 2022создадена со најавување(?)0
beta.wikiversity.org17:33, 16 март 2022создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org13:58, 10 декември 2021создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org17:33, 16 март 2022создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org17:33, 16 март 2022создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org15:32, 21 јуни 2021создадена со најавување(?)3
en.wikipedia.org15:47, 22 јуни 2021создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org16:01, 20 април 2022создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org16:25, 27 октомври 2021создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org15:35, 26 октомври 2021создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org13:42, 18 август 2021создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org11:59, 5 јануари 2022создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org12:21, 5 ноември 2021создадена со најавување(?)0
fr.wikiquote.org17:40, 16 март 2022создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org15:59, 22 јуни 2021создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org11:49, 13 јули 2022создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org15:02, 29 јуни 2022создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org11:24, 27 јули 2021создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org19:11, 9 јуни 2021создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org10:55, 27 јули 2021создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org18:58, 9 јуни 2021нова сметка(?)5autopatrolled
pt.wikipedia.org15:17, 28 јуни 2022создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org13:12, 1 ноември 2021создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org12:59, 24 ноември 2021создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org12:43, 24 јуни 2021создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org10:56, 20 август 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org12:21, 5 ноември 2021создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org14:23, 22 јуни 2022создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org12:49, 10 мај 2022создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org13:25, 28 јули 2021создадена со најавување(?)0