Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: KHarlan (WMF)
  • Зачленет: 07:46, 9 јуни 2018 (пред 4 години)
  • Вкупно уредувања: 1.384
  • Број на приврзани сметки: 121
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org23:04, 20 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ab.wikipedia.org23:04, 20 јануари 2020создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org22:44, 18 ноември 2020создадена со најавување(?)0
ak.wikipedia.org10:27, 2 јуни 2022создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org14:02, 27 јули 2020создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org23:47, 1 февруари 2019создадена со најавување(?)0
api.wikimedia.org11:06, 4 декември 2020создадена со најавување(?)14docseditor
ar.wikipedia.org16:44, 18 јуни 2018создадена со најавување(?)6
arz.wikipedia.org22:11, 4 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ast.wikipedia.org15:50, 19 август 2020создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org13:32, 10 јуни 2022создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org11:25, 15 јуни 2022создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org22:15, 13 јуни 2022создадена со најавување(?)0
ban.wikipedia.org14:36, 17 октомври 2022создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org14:36, 17 октомври 2022создадена со најавување(?)0
bat-smg.wikipedia.org14:42, 17 октомври 2022создадена со најавување(?)1
ba.wikipedia.org14:35, 17 октомври 2022создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org14:38, 17 октомври 2022создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org14:39, 17 октомври 2022создадена со најавување(?)1
be.wikipedia.org14:38, 17 октомври 2022создадена со најавување(?)0
be.wikimedia.org16:52, 4 јуни 2019создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org14:39, 17 октомври 2022создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org14:39, 17 октомври 2022создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org14:40, 17 октомври 2022создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org14:40, 17 октомври 2022создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org14:40, 17 октомври 2022создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org14:27, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)2
bn.wikibooks.org16:54, 17 февруари 2020создадена со најавување(?)1
bpy.wikipedia.org14:40, 17 октомври 2022создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org17:35, 21 октомври 2019создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org14:40, 17 октомври 2022создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org14:40, 17 октомври 2022создадена со најавување(?)0
bxr.wikipedia.org14:40, 17 октомври 2022создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org16:16, 23 август 2018создадена со најавување(?)0
ca.wikiquote.org22:32, 5 октомври 2018создадена со најавување(?)2
ca.wikisource.org15:37, 20 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ce.wikipedia.org11:41, 17 јануари 2023создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org15:17, 10 март 2023создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org15:26, 11 јуни 2018создадена со најавување(?)6
cr.wikipedia.org15:21, 10 март 2023создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org19:27, 8 август 2018создадена со најавување(?)5
cs.wiktionary.org11:21, 15 март 2021создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org10:11, 4 март 2021создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org15:40, 28 јуни 2018создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org12:32, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org15:35, 23 март 2023создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org11:32, 28 март 2023создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org16:55, 18 јуни 2018создадена со најавување(?)5
el.wikisource.org14:47, 22 август 2019создадена со најавување(?)0
el.wikivoyage.org17:52, 17 јули 2018создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org17:41, 21 јуни 2018создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org15:49, 11 јуни 2018создадена со најавување(?)26patroller
en.wikibooks.org19:12, 21 август 2018создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org20:29, 12 јуни 2018создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org07:35, 11 јули 2018создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org21:30, 11 март 2019создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org18:54, 15 август 2021создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org17:52, 17 јули 2018создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org19:13, 15 јуни 2018создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org15:28, 2 октомври 2018создадена со најавување(?)7
es.wikiquote.org22:58, 1 април 2019создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org17:57, 17 мај 2019создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org11:30, 28 март 2023создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org18:49, 30 октомври 2018создадена со најавување(?)2
fi.wikipedia.org18:42, 5 февруари 2019создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org16:43, 18 јуни 2018создадена со најавување(?)4
fr.wikiquote.org19:31, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org23:06, 26 март 2019создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org19:49, 2 октомври 2018создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org13:35, 23 мај 2022создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org11:33, 28 март 2023создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org16:44, 18 јуни 2018создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org21:58, 6 септември 2018создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org15:02, 3 септември 2019создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org22:19, 23 септември 2019создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org19:59, 26 јуни 2018создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org18:04, 3 јули 2018создадена со најавување(?)0
iu.wikipedia.org20:41, 5 март 2019создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org22:40, 20 јануари 2020создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org15:09, 19 јануари 2023создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org19:56, 2 октомври 2018создадена со најавување(?)3
ko.wikipedia.org19:49, 16 јули 2018создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org19:44, 26 септември 2018создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org07:46, 9 јуни 2018создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org02:02, 18 јули 2019создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org07:46, 9 јуни 2018создадена со најавување(?)1.034autopatrolled
meta.wikimedia.org07:46, 9 јуни 2018нова сметка(?)77autopatrolled
mni.wikipedia.org20:38, 6 октомври 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org16:49, 30 октомври 2018создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org23:10, 18 ноември 2020создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org15:38, 19 август 2019создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org04:36, 15 ноември 2018создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org19:54, 13 септември 2021создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org20:10, 12 јуни 2018создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org21:37, 15 септември 2018создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org12:05, 15 октомври 2020создадена со најавување(?)2
pt.wikibooks.org16:44, 14 јуни 2018создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org21:36, 15 септември 2018создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org14:12, 18 февруари 2021создадена со најавување(?)2
ru.wikipedia.org18:23, 14 јуни 2018создадена со најавување(?)0
rw.wikipedia.org15:32, 17 декември 2021создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org14:48, 24 септември 2021создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org16:18, 24 август 2018создадена со најавување(?)3
sh.wikipedia.org10:42, 7 октомври 2021создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org04:36, 2 јули 2018создадена со најавување(?)0
wikisource.org14:47, 22 август 2019создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org18:48, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org13:52, 1 октомври 2020создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org19:53, 4 мај 2020создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org18:13, 11 јуни 2018создадена со најавување(?)173sysop
tr.wikipedia.org04:14, 25 септември 2018создадена со најавување(?)2
uk.wikipedia.org16:15, 8 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org22:46, 14 јануари 2019создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org19:28, 11 јануари 2019создадена со најавување(?)2
vi.wikiquote.org21:39, 21 март 2019создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org20:42, 11 јуни 2018создадена со најавување(?)1
wikimania2018.wikimedia.org20:27, 3 октомври 2018создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org20:38, 16 октомври 2018создадена со најавување(?)3
zh-yue.wikipedia.org11:07, 20 август 2019создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org19:33, 21 август 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org20:16, 3 октомври 2018создадена со најавување(?)0