Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ar.wikipedia.org14:53, 1 јуни 2022создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org12:30, 8 март 2021создадена со најавување(?)2
as.wikisource.org12:50, 8 март 2021создадена со најавување(?)2
bd.wikimedia.org10:24, 1 јули 2021создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org13:19, 4 февруари 2021создадена со најавување(?)3
bn.wikipedia.org09:01, 23 јули 2021создадена со најавување(?)1
bn.wikibooks.org09:05, 23 јули 2021создадена со најавување(?)1
bn.wikisource.org09:11, 23 јули 2021создадена со најавување(?)1
bn.wikivoyage.org09:11, 23 јули 2021создадена со најавување(?)1
bn.wiktionary.org09:11, 23 јули 2021создадена со најавување(?)1
bpy.wikipedia.org13:27, 4 февруари 2021создадена со најавување(?)2
commons.wikimedia.org15:03, 2 февруари 2021создадена со најавување(?)186
cs.wikipedia.org13:48, 1 јуни 2022создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org07:46, 28 август 2021создадена со најавување(?)0
dty.wikipedia.org16:17, 4 февруари 2021создадена со најавување(?)2
en.wikipedia.org16:00, 4 февруари 2021создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org12:50, 8 март 2021создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org14:20, 19 октомври 2021создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org13:48, 1 јуни 2022создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org14:51, 1 јуни 2022создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org16:35, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org16:00, 17 мај 2022создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org20:59, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)8
gu.wikipedia.org15:32, 4 март 2021создадена со најавување(?)2
gu.wikisource.org15:59, 4 март 2021создадена со најавување(?)1
he.wikipedia.org07:46, 28 август 2021создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org11:55, 8 март 2021создадена со најавување(?)2
hi.wikisource.org12:00, 8 март 2021создадена со најавување(?)2
it.wikisource.org09:11, 23 јули 2021создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org16:54, 17 февруари 2021создадена со најавување(?)20
login.wikimedia.org22:02, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org07:43, 7 март 2021создадена со најавување(?)1
www.mediawiki.org16:03, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)4
meta.wikimedia.org22:02, 5 јануари 2021нова сметка(?)1.633autopatrolled
ml.wikipedia.org12:50, 8 март 2021создадена со најавување(?)1
ml.wikisource.org12:50, 8 март 2021создадена со најавување(?)1
mr.wikipedia.org12:50, 8 март 2021создадена со најавување(?)1
mr.wikisource.org12:50, 8 март 2021создадена со најавување(?)1
ne.wikipedia.org17:29, 6 март 2021создадена со најавување(?)2
or.wikipedia.org12:46, 8 март 2021создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org11:17, 9 февруари 2022создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org08:28, 28 јуни 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org11:42, 1 јуни 2022создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org08:06, 28 јуни 2021создадена со најавување(?)1
sa.wikipedia.org16:00, 4 февруари 2021создадена со најавување(?)2
sa.wikisource.org12:51, 8 март 2021создадена со најавување(?)1
sl.wikipedia.org12:24, 1 јуни 2022создадена со најавување(?)0
wikisource.org16:16, 4 февруари 2021создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org13:37, 24 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org16:06, 4 февруари 2021создадена со најавување(?)3
ta.wikisource.org16:16, 4 февруари 2021создадена со најавување(?)3
tcy.wikipedia.org17:13, 20 февруари 2021создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org13:20, 4 февруари 2021создадена со најавување(?)4
te.wikisource.org13:10, 1 март 2021создадена со најавување(?)1
te.wiktionary.org13:10, 1 март 2021создадена со најавување(?)1
uk.wikipedia.org14:43, 1 јуни 2022создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org07:46, 28 август 2021создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org19:46, 5 февруари 2021создадена со најавување(?)29
wikimania.wikimedia.org16:19, 2 август 2021создадена со најавување(?)0