Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Jrogers (WMF)
  • Зачленет: 20:29, 10 ноември 2014 (пред 7 години)
  • Вкупно уредувања: 246
  • Број на приврзани сметки: 115
  • Глобална група: Персонал
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
af.wikipedia.org01:19, 11 август 2020создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org03:18, 10 декември 2015создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org01:15, 18 август 2015создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org21:34, 28 мај 2015создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org20:16, 15 април 2015создадена со најавување(?)0
bg.wikisource.org20:02, 26 февруари 2016создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org02:57, 25 јуни 2022создадена со најавување(?)0
br.wikimedia.org01:05, 5 декември 2014создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org02:27, 10 февруари 2015создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org05:45, 4 мај 2017создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org03:03, 18 ноември 2014создадена со најавување(?)45
cs.wikipedia.org22:11, 20 февруари 2015создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org19:19, 5 јуни 2015создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org01:21, 6 јуни 2015создадена со најавување(?)1
da.wikiquote.org20:13, 13 април 2015создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org19:57, 19 ноември 2014создадена со најавување(?)4
de.wikisource.org02:21, 6 август 2015создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org19:59, 13 јуни 2016создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org20:29, 10 ноември 2014нова сметка(?)43
en.wikibooks.org03:03, 18 ноември 2014создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org03:03, 18 ноември 2014создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org03:03, 18 ноември 2014создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org03:03, 18 ноември 2014создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org03:03, 18 ноември 2014создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org03:03, 18 ноември 2014создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org03:03, 18 ноември 2014создадена со најавување(?)2
eo.wikipedia.org00:59, 6 август 2015создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org06:04, 2 февруари 2022создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org03:13, 21 ноември 2014создадена со најавување(?)0
es.wikisource.org00:50, 21 јануари 2017создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org22:45, 2 март 2016создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org19:53, 23 јули 2015создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org21:43, 25 ноември 2014создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org01:45, 6 август 2015создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org12:15, 4 ноември 2021создадена со најавување(?)36
fr.wikipedia.org20:26, 20 ноември 2014создадена со најавување(?)0
fr.wikinews.org15:35, 26 јуни 2016создадена со најавување(?)0
fr.wikiquote.org00:43, 6 август 2015создадена со најавување(?)0
fr.wikiversity.org01:40, 6 август 2015создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org22:46, 29 јуни 2015создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org02:04, 24 март 2016создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org19:45, 14 јули 2022создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org01:47, 16 април 2016создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org02:25, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org00:54, 4 март 2020создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org01:19, 6 август 2015создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org01:44, 6 август 2015создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org02:32, 14 февруари 2020создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org01:20, 6 јуни 2015создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org04:22, 18 јануари 2022создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org03:03, 18 ноември 2014создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org21:18, 20 февруари 2015создадена со најавување(?)0
it.wikinews.org00:06, 2 декември 2014создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org21:19, 8 декември 2014создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org23:01, 4 август 2015создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org02:52, 10 март 2015создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org00:58, 26 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org23:38, 2 февруари 2017создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org02:22, 18 ноември 2014создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org20:27, 5 февруари 2015создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org03:03, 18 ноември 2014создадена со најавување(?)14
meta.wikimedia.org02:22, 18 ноември 2014создадена со најавување(?)95
mr.wikipedia.org01:33, 15 ноември 2017создадена со најавување(?)0
nah.wikipedia.org19:47, 14 јули 2022создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org01:18, 6 август 2015создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org19:57, 30 април 2015создадена со најавување(?)0
nl.wikimedia.org03:29, 10 декември 2020создадена со најавување(?)0
nl.wikisource.org22:39, 10 февруари 2016создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org01:35, 6 август 2015создадена со најавување(?)0
nso.wikipedia.org01:20, 11 август 2020создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org00:12, 26 мај 2018создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org21:05, 24 ноември 2014создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org20:42, 3 септември 2015создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org22:30, 8 јули 2015создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org01:18, 9 јануари 2019создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org00:19, 28 ноември 2014создадена со најавување(?)1
pt.wikimedia.org04:36, 26 септември 2018создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org21:35, 9 април 2015создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org20:29, 23 март 2015создадена со најавување(?)0
ru.wikimedia.org03:49, 30 мај 2019создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org02:50, 28 септември 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org20:19, 26 февруари 2015создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org21:38, 18 јули 2016создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org20:16, 15 април 2015создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org00:37, 10 април 2020создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org19:58, 15 април 2015создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org20:16, 15 април 2015создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org03:07, 2 декември 2014создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org17:17, 15 септември 2021создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org17:16, 15 септември 2021создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org20:16, 15 април 2015создадена со најавување(?)0
wikisource.org02:27, 24 март 2015создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org03:03, 18 ноември 2014создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org01:33, 3 март 2015создадена со најавување(?)0
sr.wikibooks.org05:20, 17 јули 2019создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org01:43, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org06:43, 2 февруари 2019создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org00:43, 29 април 2021создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org00:15, 27 јуни 2017создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org14:26, 1 мај 2015создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org01:16, 17 јуни 2015создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org21:06, 22 февруари 2016создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org00:34, 29 април 2021создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org22:53, 3 март 2015создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org05:02, 4 јуни 2021создадена со најавување(?)0
vls.wikipedia.org02:21, 6 август 2015создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org03:03, 18 ноември 2014создадена со најавување(?)0
wikimania2014.wikimedia.org00:28, 16 мај 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2015.wikimedia.org03:25, 28 февруари 2015создадена со најавување(?)1
wikimania2016.wikimedia.org19:53, 22 март 2016создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org20:10, 4 август 2017создадена со најавување(?)2
wikimania2018.wikimedia.org20:12, 16 јули 2018создадена со најавување(?)1
wikimania.wikimedia.org20:20, 11 април 2019создадена со најавување(?)1
yi.wikipedia.org20:10, 25 ноември 2014создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org00:07, 10 април 2015создадена со најавување(?)0