Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org09:22, 27 октомври 2019создадена со најавување(?)1
ace.wikipedia.org18:57, 1 април 2019создадена со најавување(?)0
ady.wikipedia.org05:04, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org13:48, 21 мај 2017создадена со најавување(?)7
af.wikibooks.org17:49, 2 август 2019создадена со најавување(?)0
af.wikiquote.org23:39, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
af.wiktionary.org05:04, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ak.wikipedia.org05:04, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org02:20, 30 јули 2018создадена со најавување(?)1
alt.wikipedia.org23:39, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org22:34, 24 октомври 2017создадена со најавување(?)1
am.wiktionary.org05:04, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org05:04, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org05:04, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org08:15, 29 април 2019создадена со најавување(?)1
an.wiktionary.org05:04, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
api.wikimedia.org09:30, 7 октомври 2021создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org05:04, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org10:56, 6 декември 2016создадена со најавување(?)59
ar.wikibooks.org22:45, 19 март 2020создадена со најавување(?)0
ar.wikimedia.org22:34, 11 март 2021создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org23:39, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
ar.wikiquote.org03:40, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ar.wikisource.org23:39, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
ar.wikiversity.org23:39, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
ar.wiktionary.org21:39, 9 декември 2017создадена со најавување(?)3
ary.wikipedia.org05:04, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org21:45, 28 февруари 2019создадена со најавување(?)1
ast.wikipedia.org22:42, 13 декември 2016создадена со најавување(?)14
ast.wiktionary.org16:17, 2 март 2019создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org20:49, 1 март 2019создадена со најавување(?)0
as.wikisource.org21:58, 25 јули 2019создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org21:58, 25 јули 2019создадена со најавување(?)0
avk.wikipedia.org05:04, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)3
av.wikipedia.org05:04, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
awa.wikipedia.org05:04, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org05:57, 10 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ay.wiktionary.org05:04, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org00:25, 13 декември 2016создадена со најавување(?)2
az.wikipedia.org17:27, 12 декември 2016создадена со најавување(?)972
az.wikibooks.org23:10, 16 април 2019создадена со најавување(?)0
az.wikiquote.org16:52, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
az.wikisource.org13:27, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
az.wiktionary.org23:33, 13 декември 2016создадена со најавување(?)2
ban.wikipedia.org07:40, 28 октомври 2019создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org03:19, 12 ноември 2017создадена со најавување(?)3
bat-smg.wikipedia.org19:49, 18 ноември 2017создадена со најавување(?)1
ba.wikipedia.org01:43, 7 март 2019создадена со најавување(?)0
ba.wikibooks.org23:39, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org10:49, 13 јули 2018создадена со најавување(?)0
bcl.wiktionary.org05:04, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
bd.wikimedia.org00:50, 14 март 2021создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org12:01, 13 декември 2016создадена со најавување(?)8
beta.wikiversity.org22:47, 2 ноември 2017создадена со најавување(?)1
be.wikipedia.org22:04, 12 декември 2016создадена со најавување(?)24
be.wikibooks.org03:38, 27 март 2019создадена со најавување(?)0
be.wikimedia.org21:04, 8 март 2019создадена со најавување(?)0
be.wikiquote.org03:41, 27 март 2019создадена со најавување(?)0
be.wikisource.org23:39, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org05:04, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org22:49, 13 декември 2016создадена со најавување(?)31
bg.wikibooks.org23:39, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org03:11, 8 ноември 2017создадена со најавување(?)1
bg.wikisource.org23:39, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org05:04, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org18:39, 25 март 2019создадена со најавување(?)2
bi.wikipedia.org05:04, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org19:23, 29 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org05:04, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org20:25, 6 декември 2016создадена со најавување(?)27
bn.wikibooks.org00:10, 16 мај 2019создадена со најавување(?)2
bn.wikisource.org21:58, 25 јули 2019создадена со најавување(?)0
bn.wikivoyage.org05:05, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org05:05, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org21:58, 25 јули 2019создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org05:05, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org22:17, 23 октомври 2017создадена со најавување(?)1
br.wikimedia.org00:51, 14 март 2021создадена со најавување(?)0
br.wikiquote.org23:39, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org23:39, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org05:05, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org12:02, 13 декември 2016создадена со најавување(?)9
bs.wikibooks.org23:39, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org23:39, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org23:39, 5 март 2021создадена со најавување(?)1
bs.wikisource.org23:39, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org05:05, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org05:05, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
bxr.wikipedia.org05:05, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org10:58, 6 декември 2016создадена со најавување(?)99
ca.wikibooks.org03:06, 25 јануари 2018создадена со најавување(?)0
ca.wikimedia.org22:19, 1 октомври 2017создадена со најавување(?)23
ca.wikinews.org16:54, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ca.wikiquote.org22:36, 12 март 2019создадена со најавување(?)0
ca.wikisource.org05:44, 6 април 2019создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org05:05, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
cbk-zam.wikipedia.org05:05, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
cdo.wikipedia.org21:58, 25 јули 2019создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org20:39, 21 септември 2017создадена со најавување(?)14
ce.wikipedia.org19:23, 29 ноември 2019создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org20:45, 21 март 2019создадена со најавување(?)0
chr.wiktionary.org22:44, 12 март 2019создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org16:58, 16 октомври 2017создадена со најавување(?)2
chy.wikipedia.org05:05, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org17:30, 22 мај 2017создадена со најавување(?)5
commons.wikimedia.org11:52, 23 ноември 2016создадена со најавување(?)95.470sysop
co.wikipedia.org21:28, 29 ноември 2017создадена со најавување(?)0
co.wikimedia.org00:47, 28 февруари 2021создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org05:05, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org08:10, 12 декември 2016создадена со најавување(?)1
cr.wikipedia.org05:15, 6 ноември 2017создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org05:05, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
csb.wiktionary.org05:05, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org11:02, 6 декември 2016создадена со најавување(?)111
cs.wikibooks.org13:35, 5 ноември 2019создадена со најавување(?)0
cs.wikinews.org03:35, 3 март 2021создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org16:21, 3 март 2019создадена со најавување(?)0
cs.wikisource.org19:59, 17 јули 2019создадена со најавување(?)0
cs.wikiversity.org19:17, 10 март 2019создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org15:49, 23 јули 2019создадена со најавување(?)0
cu.wikipedia.org20:27, 1 март 2019создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org20:16, 24 октомври 2017создадена со најавување(?)0
cv.wikibooks.org03:32, 26 ноември 2018создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org19:24, 10 декември 2016создадена со најавување(?)6
cy.wikibooks.org23:39, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org00:47, 28 февруари 2021создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org07:34, 7 април 2019создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org22:58, 18 јули 2019создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org20:39, 6 декември 2016создадена со најавување(?)338
da.wikibooks.org23:39, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
da.wikiquote.org23:07, 27 јули 2018создадена со најавување(?)0
da.wikisource.org06:43, 7 април 2019создадена со најавување(?)0
da.wiktionary.org05:05, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org07:21, 4 декември 2016создадена со најавување(?)652autoreview, editor
de.wikibooks.org03:24, 14 декември 2016создадена со најавување(?)2
de.wikinews.org11:32, 21 февруари 2019создадена со најавување(?)0
de.wikiquote.org20:09, 23 март 2019создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org01:09, 25 март 2019создадена со најавување(?)0
de.wikiversity.org12:27, 18 ноември 2017создадена со најавување(?)1
de.wikivoyage.org21:53, 10 март 2019создадена со најавување(?)2
de.wiktionary.org06:57, 31 октомври 2018создадена со најавување(?)1
din.wikipedia.org19:56, 7 февруари 2019создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org17:47, 22 ноември 2019создадена со најавување(?)0
diq.wiktionary.org05:05, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
dk.wikimedia.org07:13, 7 април 2019создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org08:11, 12 декември 2016создадена со најавување(?)2
dty.wikipedia.org20:14, 23 март 2019создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org05:05, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
dv.wiktionary.org05:05, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org05:05, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org00:54, 23 октомври 2019создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org23:18, 12 декември 2016создадена со најавување(?)55
el.wikibooks.org17:57, 20 ноември 2017создадена со најавување(?)1
el.wikinews.org23:39, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
el.wikiquote.org23:40, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org23:40, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
el.wikiversity.org00:01, 3 март 2019создадена со најавување(?)0
el.wikivoyage.org05:05, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org19:25, 18 ноември 2017создадена со најавување(?)1
eml.wikipedia.org21:58, 25 јули 2019создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org11:45, 23 ноември 2016нова сметка(?)139.020extendedconfirmed, extendedmover, filemover, ipblock-exempt, patroller, rollbacker, templateeditor
en.wikibooks.org11:32, 21 април 2017создадена со најавување(?)14
en.wikinews.org21:15, 13 декември 2016создадена со најавување(?)14
en.wikiquote.org22:19, 9 декември 2016создадена со најавување(?)29
en.wikisource.org20:46, 3 октомври 2017создадена со најавување(?)5
en.wikiversity.org14:50, 29 ноември 2016создадена со најавување(?)8
en.wikivoyage.org08:03, 14 октомври 2017создадена со најавување(?)21
en.wiktionary.org10:04, 22 декември 2016создадена со најавување(?)5
eo.wikipedia.org08:10, 12 декември 2016создадена со најавување(?)77
eo.wikibooks.org05:54, 15 декември 2018создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org23:38, 4 декември 2017создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org15:52, 30 мај 2020создадена со најавување(?)0
eo.wikisource.org23:40, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
eo.wikivoyage.org05:05, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org05:05, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org18:16, 2 декември 2016создадена со најавување(?)290
es.wikibooks.org09:56, 12 декември 2016создадена со најавување(?)0
es.wikinews.org12:32, 13 декември 2016создадена со најавување(?)2
es.wikiquote.org12:27, 18 ноември 2017создадена со најавување(?)0
es.wikisource.org03:37, 16 ноември 2017создадена со најавување(?)1
es.wikiversity.org03:30, 28 јули 2018создадена со најавување(?)0
es.wikivoyage.org16:19, 3 март 2019создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org17:09, 4 март 2019создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org17:40, 12 декември 2016создадена со најавување(?)85
et.wikibooks.org23:40, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org03:49, 7 март 2020создадена со најавување(?)0
et.wikisource.org23:40, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org18:49, 18 ноември 2017создадена со најавување(?)1
eu.wikipedia.org12:00, 13 декември 2016создадена со најавување(?)25
eu.wikibooks.org23:40, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org23:40, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
eu.wikisource.org23:40, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org05:05, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org05:05, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org18:17, 2 декември 2016создадена со најавување(?)75
fa.wikibooks.org23:40, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
fa.wikinews.org23:40, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org23:40, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
fa.wikisource.org16:26, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
fa.wikivoyage.org05:05, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
fa.wiktionary.org05:05, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ff.wikipedia.org05:05, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
fiu-vro.wikipedia.org05:05, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org18:17, 2 декември 2016создадена со најавување(?)139autoreview
fi.wikibooks.org16:02, 28 февруари 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org23:40, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
fi.wikiquote.org23:40, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
fi.wikisource.org23:40, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
fi.wikiversity.org08:55, 15 април 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikivoyage.org05:05, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org05:05, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
fj.wikipedia.org06:49, 2 март 2019создадена со најавување(?)0
fj.wiktionary.org05:05, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org17:28, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org18:42, 8 март 2019создадена со најавување(?)0
fo.wikisource.org23:40, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org05:05, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org12:00, 13 декември 2016создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org05:05, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org00:11, 24 ноември 2016создадена со најавување(?)4.150ipblock-exempt
fr.wikibooks.org18:31, 27 ноември 2017создадена со најавување(?)2
fr.wikinews.org04:58, 13 декември 2016создадена со најавување(?)5
fr.wikiquote.org02:40, 6 април 2019создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org16:58, 31 октомври 2018создадена со најавување(?)3
fr.wikiversity.org21:28, 13 декември 2016создадена со најавување(?)2
fr.wikivoyage.org19:10, 17 ноември 2017создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org06:15, 25 февруари 2017создадена со најавување(?)57
fur.wikipedia.org05:05, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org18:05, 12 декември 2016создадена со најавување(?)88
fy.wikibooks.org23:40, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org05:05, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org05:49, 6 април 2019создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org16:11, 3 март 2019создадена со најавување(?)2
ga.wikipedia.org08:10, 12 декември 2016создадена со најавување(?)33
ga.wiktionary.org08:36, 27 јуни 2018создадена со најавување(?)0
gcr.wikipedia.org11:57, 22 ноември 2019создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org03:06, 8 ноември 2017создадена со најавување(?)0
gd.wiktionary.org05:05, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org05:05, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org11:05, 6 декември 2016создадена со најавување(?)15
gl.wikibooks.org23:40, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org23:40, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org23:40, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org05:05, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org05:05, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
gn.wiktionary.org05:05, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org05:05, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
gom.wiktionary.org05:05, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org05:05, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org21:59, 25 јули 2019создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org20:23, 2 ноември 2017создадена со најавување(?)1
gu.wikiquote.org23:40, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
gu.wikisource.org23:40, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
gu.wiktionary.org05:05, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org08:13, 12 декември 2016создадена со најавување(?)1
gv.wiktionary.org01:29, 10 декември 2019создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org11:32, 21 април 2017создадена со најавување(?)1
ha.wikipedia.org14:30, 2 јануари 2019создадена со најавување(?)0
ha.wiktionary.org15:39, 2 март 2019создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org06:42, 12 март 2019создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org11:07, 6 декември 2016создадена со најавување(?)30
he.wikibooks.org23:40, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
he.wikinews.org23:40, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org23:40, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
he.wikisource.org23:40, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
he.wikivoyage.org22:39, 24 октомври 2017создадена со најавување(?)2
he.wiktionary.org17:31, 29 јули 2018создадена со најавување(?)0
hif.wikipedia.org22:34, 24 октомври 2017создадена со најавување(?)1
hif.wiktionary.org05:06, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org08:53, 21 мај 2017создадена со најавување(?)14
hi.wikibooks.org23:40, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
hi.wikiquote.org23:40, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
hi.wikisource.org23:40, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
hi.wikiversity.org21:59, 25 јули 2019создадена со најавување(?)2
hi.wikivoyage.org05:05, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org22:10, 19 март 2019создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org11:06, 6 декември 2016создадена со најавување(?)100
hr.wikibooks.org23:40, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org01:00, 23 октомври 2019создадена со најавување(?)0
hr.wikisource.org23:40, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org05:06, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org08:10, 12 декември 2016создадена со најавување(?)2
hsb.wiktionary.org05:06, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org03:19, 8 ноември 2017создадена со најавување(?)1
hu.wikipedia.org20:44, 6 декември 2016создадена со најавување(?)165
hu.wikibooks.org00:55, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org02:33, 10 април 2019создадена со најавување(?)0
hu.wikisource.org05:52, 14 април 2019создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org05:01, 24 октомври 2017создадена со најавување(?)1
hy.wikipedia.org11:05, 6 декември 2016создадена со најавување(?)68
hy.wikibooks.org23:40, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
hy.wikiquote.org23:40, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org22:01, 28 февруари 2019создадена со најавување(?)0
hy.wiktionary.org05:06, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
hyw.wikipedia.org15:39, 7 април 2019создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org02:49, 14 април 2019создадена со најавување(?)0
ia.wikibooks.org23:40, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org05:06, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org19:27, 10 декември 2016создадена со најавување(?)72
id.wikibooks.org15:57, 2 ноември 2018создадена со најавување(?)0
id.wikiquote.org06:08, 6 март 2019создадена со најавување(?)0
id.wikisource.org20:00, 1 март 2019создадена со најавување(?)0
id.wiktionary.org23:32, 9 октомври 2017создадена со најавување(?)0
ie.wikipedia.org20:51, 13 декември 2016создадена со најавување(?)0
ie.wiktionary.org05:06, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org05:06, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org05:06, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org05:06, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org20:26, 6 декември 2016создадена со најавување(?)17
inh.wikipedia.org21:59, 25 јули 2019создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org01:52, 6 ноември 2017создадена со најавување(?)1
io.wiktionary.org05:06, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org23:23, 12 декември 2016создадена со најавување(?)4
is.wikibooks.org23:40, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org23:40, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org23:40, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org05:06, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org18:17, 2 декември 2016создадена со најавување(?)441
it.wikibooks.org11:32, 21 април 2017создадена со најавување(?)11
it.wikinews.org19:56, 17 јули 2019создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org04:58, 13 декември 2016создадена со најавување(?)1
it.wikisource.org23:08, 27 јули 2018создадена со најавување(?)0
it.wikiversity.org23:02, 2 март 2019создадена со најавување(?)0
it.wikivoyage.org22:24, 24 октомври 2017создадена со најавување(?)1
it.wiktionary.org05:06, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
iu.wikipedia.org09:22, 16 мај 2017создадена со најавување(?)2
iu.wiktionary.org05:06, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
jam.wikipedia.org05:06, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org14:05, 5 декември 2016создадена со најавување(?)260
ja.wikibooks.org19:00, 5 август 2017создадена со најавување(?)0
ja.wikinews.org21:10, 12 март 2019создадена со најавување(?)0
ja.wikiquote.org07:03, 2 април 2019создадена со најавување(?)0
ja.wikisource.org06:02, 17 ноември 2017создадена со најавување(?)0
ja.wikiversity.org21:51, 28 февруари 2019создадена со најавување(?)0
ja.wikivoyage.org04:56, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org00:56, 1 март 2019создадена со најавување(?)0
jbo.wikipedia.org05:06, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
jbo.wiktionary.org05:06, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org00:07, 8 јули 2017создадена со најавување(?)1
jv.wiktionary.org21:59, 25 јули 2019создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org05:06, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org02:40, 12 март 2019создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org17:07, 12 декември 2016создадена со најавување(?)13
ka.wikibooks.org23:40, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
ka.wikiquote.org23:40, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
ka.wiktionary.org05:06, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org05:06, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
kbp.wikipedia.org05:06, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org23:34, 11 март 2019создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org16:15, 19 јули 2019создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org00:39, 13 декември 2016создадена со најавување(?)13
kk.wikibooks.org23:40, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org05:06, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org15:34, 27 март 2019создадена со најавување(?)0
kl.wiktionary.org05:06, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org08:51, 21 мај 2017создадена со најавување(?)3
km.wikibooks.org23:40, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org05:06, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org11:54, 13 декември 2016создадена со најавување(?)8
kn.wikiquote.org23:40, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org18:41, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org05:06, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
koi.wikipedia.org08:10, 12 декември 2016создадена со најавување(?)5
ko.wikipedia.org20:25, 6 декември 2016создадена со најавување(?)132
ko.wikibooks.org23:40, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
ko.wikinews.org23:40, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org21:59, 25 јули 2019создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org21:59, 25 јули 2019создадена со најавување(?)0
ko.wikiversity.org23:40, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org05:06, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
krc.wikipedia.org05:06, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org05:06, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org05:06, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org18:47, 20 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org21:47, 18 март 2019создадена со најавување(?)6
ku.wikibooks.org23:40, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org05:01, 1 март 2019создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org03:10, 13 јуни 2020создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org05:06, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org03:31, 9 декември 2017создадена со најавување(?)0
kw.wiktionary.org05:06, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org00:21, 13 декември 2016создадена со најавување(?)7
ky.wikibooks.org05:39, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
ky.wikiquote.org23:40, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org05:06, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org20:03, 13 декември 2016создадена со најавување(?)1
la.wikipedia.org07:21, 10 декември 2017создадена со најавување(?)3
la.wikibooks.org23:40, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org23:40, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org15:49, 2 март 2019создадена со најавување(?)0
la.wiktionary.org21:59, 25 јули 2019создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org05:06, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org00:39, 13 декември 2016создадена со најавување(?)1
lb.wiktionary.org05:06, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org21:59, 25 јули 2019создадена со најавување(?)0
lfn.wikipedia.org09:35, 26 октомври 2019создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org05:06, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org05:06, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
lij.wikisource.org23:40, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org12:26, 13 декември 2016создадена со најавување(?)1
li.wikibooks.org23:40, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
li.wikinews.org23:40, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org23:40, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
li.wikisource.org23:40, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org05:06, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
lld.wikipedia.org05:06, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org13:40, 21 мај 2017создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org02:40, 12 март 2019создадена со најавување(?)0
ln.wiktionary.org05:06, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org11:45, 23 ноември 2016создадена со најавување(?)0checkuser
lo.wikipedia.org05:06, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
lo.wiktionary.org05:06, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org05:06, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org20:48, 6 декември 2016создадена со најавување(?)18
lt.wikibooks.org18:12, 3 март 2019создадена со најавување(?)0
lt.wikiquote.org18:12, 3 март 2019создадена со најавување(?)0
lt.wikisource.org23:40, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org18:12, 3 март 2019создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org21:55, 12 декември 2016создадена со најавување(?)51
lv.wiktionary.org05:06, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
mad.wikipedia.org05:06, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org21:59, 25 јули 2019создадена со најавување(?)2
map-bms.wikipedia.org21:59, 25 јули 2019создадена со најавување(?)0
mdf.wikipedia.org05:06, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org11:45, 23 ноември 2016создадена со најавување(?)58
meta.wikimedia.org11:45, 23 ноември 2016создадена со најавување(?)1.975steward
mg.wikipedia.org11:07, 6 декември 2016создадена со најавување(?)1
mg.wikibooks.org23:40, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org05:07, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org21:43, 8 март 2018создадена со најавување(?)1
min.wikipedia.org17:29, 22 мај 2017создадена со најавување(?)0
min.wiktionary.org05:07, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org21:33, 18 март 2019создадена со најавување(?)0
mi.wiktionary.org16:20, 12 март 2019создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org08:10, 12 декември 2016создадена со најавување(?)32
mk.wikibooks.org23:40, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org20:53, 17 април 2020создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org05:07, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org08:52, 21 мај 2017создадена со најавување(?)4
ml.wikibooks.org23:40, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org23:40, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org06:05, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
ml.wiktionary.org05:07, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
mni.wikipedia.org23:40, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
mni.wiktionary.org23:40, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org11:07, 6 декември 2016создадена со најавување(?)20
mn.wiktionary.org19:53, 13 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mnw.wikipedia.org05:07, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org05:07, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org08:11, 13 декември 2016создадена со најавување(?)13
mr.wikibooks.org23:40, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org22:00, 25 јули 2019создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org23:40, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org05:07, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org08:10, 12 декември 2016создадена со најавување(?)65
ms.wikibooks.org23:40, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org05:07, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)1
mt.wikipedia.org17:23, 22 мај 2017создадена со најавување(?)5
mt.wiktionary.org05:07, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org05:07, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
mx.wikimedia.org16:01, 16 април 2019создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org05:07, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org18:41, 5 август 2017создадена со најавување(?)2
my.wiktionary.org08:35, 23 јули 2019создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org22:47, 7 февруари 2019создадена со најавување(?)0
nah.wikipedia.org02:39, 14 декември 2016создадена со најавување(?)0
nah.wiktionary.org05:07, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org04:07, 9 април 2019создадена со најавување(?)0
nap.wikisource.org23:40, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org16:37, 30 јули 2019создадена со најавување(?)0
na.wiktionary.org05:07, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org05:07, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org18:19, 5 август 2017создадена со најавување(?)3
nds.wiktionary.org23:03, 8 август 2019создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org08:48, 21 мај 2017создадена со најавување(?)3
ne.wikibooks.org23:40, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
ne.wiktionary.org05:07, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org05:07, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
nia.wikipedia.org05:07, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
nia.wiktionary.org05:07, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org18:17, 2 декември 2016создадена со најавување(?)429
nl.wikibooks.org08:28, 23 јули 2019создадена со најавување(?)2
nl.wikimedia.org06:37, 2 март 2019создадена со најавување(?)1
nl.wikinews.org05:56, 6 април 2019создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org18:26, 17 јули 2019создадена со најавување(?)0
nl.wikisource.org15:49, 2 март 2019создадена со најавување(?)0
nl.wikivoyage.org02:36, 10 април 2019создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org04:26, 17 октомври 2017создадена со најавување(?)1
nn.wikipedia.org20:05, 16 декември 2016создадена со најавување(?)2
nn.wikiquote.org23:40, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
nn.wiktionary.org05:07, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org05:07, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org11:12, 6 декември 2016создадена со најавување(?)2.235autopatrolled
no.wikibooks.org21:24, 8 април 2019создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org23:40, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org15:34, 29 јули 2019создадена со најавување(?)18
no.wikisource.org23:40, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org15:37, 29 јули 2019создадена со најавување(?)1
nqo.wikipedia.org21:24, 1 декември 2019создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org02:40, 12 март 2019создадена со најавување(?)0
nso.wikipedia.org21:33, 18 март 2019создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org20:28, 22 јуни 2020создадена со најавување(?)0
nyc.wikimedia.org07:20, 6 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org05:07, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org11:25, 13 декември 2016создадена со најавување(?)32
oc.wikibooks.org23:41, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org05:07, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
olo.wikipedia.org05:07, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org05:07, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
om.wiktionary.org05:07, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org00:14, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
or.wikisource.org23:41, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org05:07, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org05:07, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org22:16, 5 октомври 2017создадена со најавување(?)8
pag.wikipedia.org06:03, 4 февруари 2019создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org08:10, 12 декември 2016создадена со најавување(?)17
pap.wikipedia.org05:07, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org09:32, 12 декември 2016создадена со најавување(?)2
pa.wikibooks.org23:41, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
pa.wikisource.org21:06, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org05:52, 6 април 2019создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org14:20, 21 мај 2017создадена со најавување(?)1
pdc.wikipedia.org03:10, 8 ноември 2017создадена со најавување(?)2
pfl.wikipedia.org20:27, 6 декември 2016создадена со најавување(?)1
pih.wikipedia.org05:51, 6 април 2019создадена со најавување(?)0
pi.wikipedia.org05:07, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org11:12, 6 декември 2016создадена со најавување(?)9.360autoreview
pl.wikibooks.org18:20, 5 август 2017создадена со најавување(?)0
pl.wikimedia.org00:34, 25 март 2019создадена со најавување(?)4
pl.wikinews.org23:11, 13 декември 2016создадена со најавување(?)1
pl.wikiquote.org17:12, 4 март 2019создадена со најавување(?)11
pl.wikisource.org21:02, 13 ноември 2019создадена со најавување(?)3
pl.wikivoyage.org21:03, 13 ноември 2019создадена со најавување(?)1
pl.wiktionary.org15:46, 18 јули 2018создадена со најавување(?)3
pms.wikipedia.org01:29, 21 јануари 2019создадена со најавување(?)0
pms.wikisource.org23:35, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org08:48, 21 мај 2017создадена со најавување(?)7
pnb.wiktionary.org05:07, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org05:07, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org11:32, 21 април 2017создадена со најавување(?)4
ps.wikivoyage.org05:08, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org05:07, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org07:21, 4 декември 2016создадена со најавување(?)732
pt.wikibooks.org06:31, 18 октомври 2017создадена со најавување(?)0
pt.wikimedia.org03:00, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org23:16, 19 ноември 2017создадена со најавување(?)0
pt.wikiquote.org19:49, 23 март 2019создадена со најавување(?)0
pt.wikisource.org06:53, 2 април 2019создадена со најавување(?)0
pt.wikiversity.org16:22, 3 март 2019создадена со најавување(?)0
pt.wikivoyage.org12:50, 24 октомври 2017создадена со најавување(?)1
pt.wiktionary.org12:21, 13 декември 2016создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org13:40, 21 мај 2017создадена со најавување(?)0
qu.wiktionary.org05:08, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org17:57, 20 ноември 2017создадена со најавување(?)1
rmy.wikipedia.org23:02, 2 јули 2019создадена со најавување(?)0
rn.wikipedia.org21:42, 18 март 2019создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org20:46, 21 март 2019создадена со најавување(?)2
roa-rup.wiktionary.org05:08, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org21:33, 18 март 2019создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org08:10, 12 декември 2016создадена со најавување(?)71
ro.wikibooks.org23:41, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
ro.wikinews.org23:41, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
ro.wikiquote.org23:41, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org23:41, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
ro.wikivoyage.org05:08, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org05:08, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
rue.wikipedia.org05:08, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org04:16, 28 ноември 2016создадена со најавување(?)2.598autoreview, uploader
ru.wikibooks.org20:16, 7 февруари 2019создадена со најавување(?)0
ru.wikimedia.org22:00, 25 јули 2019создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org21:51, 13 декември 2016создадена со најавување(?)5
ru.wikiquote.org18:16, 18 ноември 2017создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org23:41, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikiversity.org23:41, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org23:59, 20 март 2018создадена со најавување(?)1
ru.wiktionary.org06:57, 31 октомври 2018создадена со најавување(?)0
rw.wikipedia.org22:00, 25 јули 2019создадена со најавување(?)0
rw.wiktionary.org05:08, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org05:08, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
sah.wikiquote.org23:41, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org23:41, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org05:08, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org01:16, 13 декември 2016создадена со најавување(?)1
sa.wikibooks.org23:41, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org23:41, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org23:41, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org05:08, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org05:08, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
scn.wiktionary.org05:08, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org17:33, 22 мај 2017создадена со најавување(?)8
sc.wikipedia.org05:08, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org12:03, 13 декември 2016создадена со најавување(?)0
sd.wiktionary.org05:08, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org05:08, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org01:37, 20 октомври 2017создадена со најавување(?)1
sg.wikipedia.org21:42, 18 март 2019создадена со најавување(?)0
sg.wiktionary.org19:39, 7 ноември 2018создадена со најавување(?)0
shn.wikipedia.org05:08, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
shn.wiktionary.org05:08, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org08:10, 12 декември 2016создадена со најавување(?)76
sh.wiktionary.org05:08, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
shy.wiktionary.org05:08, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org15:22, 23 ноември 2016создадена со најавување(?)585rollbacker
simple.wikibooks.org04:59, 4 јули 2021создадена со најавување(?)0
simple.wikiquote.org04:59, 4 јули 2021создадена со најавување(?)0
simple.wiktionary.org23:21, 23 октомври 2017создадена со најавување(?)8
si.wikipedia.org08:14, 12 декември 2016создадена со најавување(?)2
si.wikibooks.org23:41, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org05:08, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
skr.wikipedia.org05:09, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
skr.wiktionary.org05:09, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org20:23, 12 декември 2016создадена со најавување(?)40
sk.wikibooks.org02:52, 4 октомври 2017создадена со најавување(?)1
sk.wikiquote.org23:41, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
sk.wikisource.org23:41, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org19:39, 26 март 2019создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org20:44, 13 декември 2016создадена со најавување(?)20
sl.wikibooks.org23:41, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org22:00, 25 јули 2019создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org23:41, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
sl.wikiversity.org23:41, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
sl.wiktionary.org05:09, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
smn.wikipedia.org05:09, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org18:09, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sm.wiktionary.org02:37, 19 март 2019создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org05:09, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
wikisource.org17:37, 14 октомври 2017создадена со најавување(?)0
so.wikipedia.org04:28, 22 јануари 2019создадена со најавување(?)0
so.wiktionary.org05:09, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org11:11, 3 април 2017создадена со најавување(?)3
sq.wikipedia.org01:06, 13 декември 2016создадена со најавување(?)4
sq.wikibooks.org23:41, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
sq.wikinews.org23:41, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org23:41, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
sq.wiktionary.org05:09, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
srn.wikipedia.org05:09, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org11:17, 6 декември 2016создадена со најавување(?)421autopatrolled
sr.wikibooks.org06:24, 10 декември 2017создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org21:12, 13 декември 2016создадена со најавување(?)0
sr.wikiquote.org23:41, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org23:41, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
sr.wiktionary.org05:09, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ss.wikipedia.org05:09, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ss.wiktionary.org05:09, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org17:57, 13 септември 2017создадена со најавување(?)1
strategy.wikimedia.org22:11, 27 март 2021создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org05:09, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
st.wiktionary.org13:37, 5 ноември 2019создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org15:17, 25 март 2019создадена со најавување(?)0
su.wikiquote.org23:41, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
su.wiktionary.org05:09, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org23:27, 12 декември 2016создадена со најавување(?)132
sv.wikibooks.org16:22, 2 март 2019создадена со најавување(?)0
sv.wikinews.org20:33, 26 март 2019создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org22:05, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)1
sv.wikisource.org17:37, 14 октомври 2017создадена со најавување(?)0
sv.wikiversity.org22:46, 2 март 2019создадена со најавување(?)0
sv.wikivoyage.org23:53, 24 март 2019создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org22:10, 1 февруари 2019создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org11:32, 21 април 2017создадена со најавување(?)3
sw.wiktionary.org22:00, 25 јули 2019создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org22:00, 25 јули 2019создадена со најавување(?)0
szy.wikipedia.org02:02, 1 март 2020создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org23:09, 13 декември 2016создадена со најавување(?)14
ta.wikibooks.org08:29, 7 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ta.wikinews.org23:49, 24 март 2019создадена со најавување(?)0
ta.wikiquote.org09:08, 29 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org02:42, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org18:51, 5 август 2017создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org05:09, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org21:23, 18 октомври 2017создадена со најавување(?)0
test-commons.wikimedia.org21:25, 7 јануари 2019создадена со најавување(?)1
test.wikipedia.org21:22, 23 август 2017создадена со најавување(?)20
test.wikidata.org21:55, 22 ноември 2017создадена со најавување(?)0
tet.wikipedia.org05:09, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org11:32, 21 април 2017создадена со најавување(?)11
te.wikibooks.org23:41, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org23:41, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org04:14, 3 ноември 2017создадена со најавување(?)0
te.wiktionary.org05:09, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org17:20, 12 декември 2016создадена со најавување(?)6
tg.wikibooks.org23:41, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org23:44, 30 март 2019создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org23:27, 12 декември 2016создадена со најавување(?)29
th.wikibooks.org23:41, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org23:41, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
th.wikisource.org23:41, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
th.wiktionary.org06:06, 11 април 2019создадена со најавување(?)2
ti.wikipedia.org05:09, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ti.wiktionary.org05:09, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org05:09, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
tk.wiktionary.org23:02, 15 јули 2019создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org00:40, 13 декември 2016создадена со најавување(?)21
tl.wikibooks.org16:28, 17 октомври 2017создадена со најавување(?)1
tl.wiktionary.org05:09, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org05:09, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
tn.wiktionary.org05:09, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org21:48, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org05:09, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
tpi.wiktionary.org05:09, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org11:32, 6 декември 2016создадена со најавување(?)84autoreview
tr.wikibooks.org23:41, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikiquote.org23:41, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikisource.org23:41, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikivoyage.org05:09, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org18:16, 19 ноември 2017создадена со најавување(?)0
ts.wikipedia.org06:48, 26 август 2019создадена со најавување(?)0
ts.wiktionary.org07:18, 6 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org01:20, 13 декември 2016создадена со најавување(?)1
tt.wikibooks.org23:41, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org05:09, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org08:30, 7 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org23:43, 2 март 2019создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org05:09, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org18:52, 3 март 2019создадена со најавување(?)0
ua.wikimedia.org02:32, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org05:10, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org05:10, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ug.wiktionary.org05:10, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org04:15, 28 ноември 2016создадена со најавување(?)268
uk.wikibooks.org23:41, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org22:42, 13 декември 2016создадена со најавување(?)2
uk.wikiquote.org16:26, 13 февруари 2019создадена со најавување(?)0
uk.wikisource.org23:41, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
uk.wikivoyage.org00:18, 3 април 2019создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org05:10, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org12:04, 13 декември 2016создадена со најавување(?)3
ur.wikibooks.org23:41, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
ur.wikiquote.org23:41, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org05:10, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org03:43, 13 декември 2016создадена со најавување(?)2
uz.wikiquote.org23:41, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org05:10, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org05:10, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
vec.wikisource.org02:37, 10 април 2019создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org19:58, 30 март 2019создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org05:10, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org16:02, 22 април 2020создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org08:13, 12 декември 2016создадена со најавување(?)59
vi.wikibooks.org22:12, 18 октомври 2017создадена со најавување(?)0
vi.wikiquote.org17:11, 4 март 2019создадена со најавување(?)0
vi.wikisource.org18:52, 7 март 2019создадена со најавување(?)0
vi.wikivoyage.org05:10, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org00:22, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)2
vls.wikipedia.org05:10, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org11:32, 6 декември 2016создадена со најавување(?)2
vo.wiktionary.org22:00, 25 јули 2019создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org02:20, 19 март 2019создадена со најавување(?)0
wa.wikipedia.org15:19, 27 март 2019создадена со најавување(?)0
wa.wikisource.org23:41, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org22:00, 25 јули 2019создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org18:17, 2 декември 2016создадена со најавување(?)6.263
wikimania2006.wikimedia.org04:59, 4 јули 2021создадена со најавување(?)0
wikimania2007.wikimedia.org05:05, 30 март 2021создадена со најавување(?)0
wikimania2009.wikimedia.org05:06, 30 март 2021создадена со најавување(?)0
wikimania2010.wikimedia.org05:06, 30 март 2021создадена со најавување(?)0
wikimania2011.wikimedia.org04:04, 30 март 2021создадена со најавување(?)0
wikimania2012.wikimedia.org04:03, 30 март 2021создадена со најавување(?)0
wikimania2013.wikimedia.org03:44, 30 март 2021создадена со најавување(?)0
wikimania2014.wikimedia.org03:56, 30 март 2021создадена со најавување(?)0
wikimania2015.wikimedia.org03:56, 30 март 2021создадена со најавување(?)2
wikimania2016.wikimedia.org04:56, 4 јули 2021создадена со најавување(?)2
wikimania2017.wikimedia.org18:42, 7 октомври 2017создадена со најавување(?)1
wikimania2018.wikimedia.org20:56, 16 јануари 2018создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org15:54, 2 ноември 2018создадена со најавување(?)0
wo.wikipedia.org05:10, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
wo.wikiquote.org23:41, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org05:10, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org20:49, 24 август 2017создадена со најавување(?)1
xal.wikipedia.org05:10, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
xh.wikipedia.org05:10, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org11:17, 16 декември 2016создадена со најавување(?)1
yi.wikipedia.org05:10, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
yi.wikisource.org23:41, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org05:10, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org10:57, 17 декември 2016создадена со најавување(?)2
yue.wiktionary.org01:36, 4 ноември 2019создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org16:12, 6 март 2019создадена со најавување(?)1
zea.wikipedia.org22:00, 25 јули 2019создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org16:11, 3 март 2019создадена со најавување(?)2
zh-min-nan.wikipedia.org20:39, 21 септември 2017создадена со најавување(?)2
zh-min-nan.wikibooks.org03:58, 30 март 2021создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikisource.org23:41, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org05:10, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org17:23, 22 мај 2017создадена со најавување(?)5
zh.wikipedia.org14:05, 5 декември 2016создадена со најавување(?)363
zh.wikibooks.org00:31, 7 април 2019создадена со најавување(?)0
zh.wikinews.org19:58, 13 декември 2016создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org00:31, 7 април 2019создадена со најавување(?)1
zh.wikisource.org22:01, 25 јули 2019создадена со најавување(?)0
zh.wikiversity.org22:33, 12 март 2019создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org09:40, 18 април 2019создадена со најавување(?)2
zh.wiktionary.org04:24, 24 март 2019создадена со најавување(?)2
zu.wikipedia.org08:15, 29 април 2019создадена со најавување(?)1
zu.wiktionary.org05:10, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0