Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)4
aa.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
aa.wiktionary.org02:33, 24 март 2013потврдено со лозинка(?)2
ab.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
ab.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
ace.wikipedia.org13:11, 20 август 2009создадена со најавување(?)2
advisory.wikimedia.org22:01, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ady.wikipedia.org10:20, 12 февруари 2016создадена со најавување(?)2
af.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)11
af.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
af.wikiquote.org16:41, 18 мај 2008потврдено со лозинка(?)1
af.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
ak.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)6
ak.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
ak.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
als.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)12
alt.wikipedia.org19:24, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)3
ami.wikipedia.org10:53, 28 октомври 2021создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)3
am.wikiquote.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)3
am.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
ang.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)6
ang.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
ang.wikiquote.org21:26, 29 мај 2008создадена со најавување(?)1
ang.wikisource.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
ang.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
an.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)9
an.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
api.wikimedia.org13:25, 15 март 2021создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)9
ar.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)43
ar.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
ar.wikimedia.org12:30, 12 јули 2011создадена со најавување(?)1
ar.wikinews.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)3
ar.wikiquote.org21:26, 29 мај 2008создадена со најавување(?)1
ar.wikisource.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
ar.wikiversity.org12:28, 12 јули 2011создадена со најавување(?)1
ar.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
ary.wikipedia.org22:48, 20 јули 2020создадена со најавување(?)3
arz.wikipedia.org23:15, 24 ноември 2008создадена со најавување(?)3
ast.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)6
ast.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
ast.wikiquote.org21:26, 29 мај 2008создадена со најавување(?)1
ast.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
as.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
as.wikibooks.org02:33, 24 март 2013потврдено со лозинка(?)1
as.wikisource.org20:06, 4 јануари 2013создадена со најавување(?)1
as.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
atj.wikipedia.org12:51, 16 јуни 2017создадена со најавување(?)0
avk.wikipedia.org16:30, 29 јули 2020создадена со најавување(?)7
av.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
av.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
awa.wikipedia.org13:13, 21 мај 2020создадена со најавување(?)9
ay.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
ay.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
ay.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
azb.wikipedia.org00:37, 23 јули 2015создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)11
az.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
az.wikiquote.org21:26, 29 мај 2008создадена со најавување(?)1
az.wikisource.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
az.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
ban.wikipedia.org14:29, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)17
ban.wikisource.org14:05, 1 јули 2021создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
bat-smg.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)3
ba.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)6
ba.wikibooks.org02:33, 24 март 2013потврдено со лозинка(?)1
bcl.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
bcl.wiktionary.org23:18, 11 јануари 2021создадена со најавување(?)0
bd.wikimedia.org22:45, 24 октомври 2011создадена со најавување(?)1
be-tarask.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)8
beta.wikiversity.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)39
be.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
be.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
be.wikimedia.org12:28, 3 февруари 2012создадена со најавување(?)1
be.wikiquote.org21:26, 29 мај 2008создадена со најавување(?)2
be.wikisource.org19:29, 27 март 2012создадена со најавување(?)3
be.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
bg.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)36
bg.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
bg.wikinews.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
bg.wikiquote.org21:26, 29 мај 2008создадена со најавување(?)1
bg.wikisource.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
bg.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
bh.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)3
bh.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
bi.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
bi.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
bi.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
bjn.wikipedia.org19:29, 17 октомври 2010создадена со најавување(?)1
bjn.wiktionary.org15:24, 17 август 2022создадена со најавување(?)0
blk.wikipedia.org14:53, 19 јули 2022создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
bm.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
bm.wikiquote.org21:26, 29 мај 2008создадена со најавување(?)1
bm.wiktionary.org02:33, 24 март 2013потврдено со лозинка(?)1
bn.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)17
bn.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
bn.wikisource.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)3
bn.wikivoyage.org14:49, 20 септември 2019создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
bo.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)3
bo.wikibooks.org02:33, 24 март 2013потврдено со лозинка(?)1
bo.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
bpy.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)16
br.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)17
br.wikimedia.org04:53, 18 мај 2010создадена со најавување(?)1
br.wikiquote.org21:26, 29 мај 2008создадена со најавување(?)1
br.wikisource.org20:59, 13 ноември 2010создадена со најавување(?)1
br.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
bs.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)21
bs.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
bs.wikinews.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
bs.wikiquote.org21:26, 29 мај 2008создадена со најавување(?)1
bs.wikisource.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
bs.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
bug.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)3
bxr.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
ca.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)38
ca.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
ca.wikimedia.org15:39, 16 јуни 2017создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)3
ca.wikiquote.org21:26, 29 мај 2008создадена со најавување(?)1
ca.wikisource.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
ca.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
cbk-zam.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
cdo.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)8
ceb.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)8
ce.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
cho.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)4
chr.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)76
chr.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
ch.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)3
ch.wikibooks.org02:33, 24 март 2013потврдено со лозинка(?)1
ch.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
chy.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)4
ckb.wikipedia.org13:11, 20 август 2009создадена со најавување(?)2
commons.wikimedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)9.897filemover, image-reviewer
co.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)6
co.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
co.wikimedia.org22:44, 24 октомври 2011создадена со најавување(?)1
co.wikiquote.org21:26, 29 мај 2008создадена со најавување(?)1
co.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
crh.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
cr.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
cr.wikiquote.org22:02, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
cr.wiktionary.org02:33, 24 март 2013потврдено со лозинка(?)1
csb.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
csb.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
cs.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)48
cs.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
cs.wikinews.org17:52, 26 мај 2008создадена со најавување(?)2
cs.wikiquote.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
cs.wikisource.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)3
cs.wikiversity.org17:52, 26 мај 2008создадена со најавување(?)2
cs.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
cu.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
cv.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)6
cv.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
cy.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)5
cy.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
cy.wikiquote.org21:25, 29 мај 2008создадена со најавување(?)1
cy.wikisource.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
cy.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
dag.wikipedia.org19:39, 30 јуни 2021создадена со најавување(?)9
da.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)270autopatrolled
da.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
da.wikiquote.org16:41, 18 мај 2008потврдено со лозинка(?)1
da.wikisource.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)3
da.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)3
de.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)588autoreview, editor
de.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
de.wikinews.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)3
de.wikiquote.org21:26, 29 мај 2008создадена со најавување(?)1
de.wikisource.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)3
de.wikiversity.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
de.wikivoyage.org14:00, 19 ноември 2012создадена со најавување(?)1
de.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)4
din.wikipedia.org02:12, 13 јули 2017создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
diq.wiktionary.org23:18, 11 јануари 2021создадена со најавување(?)6
dk.wikimedia.org16:03, 4 јуни 2010создадена со најавување(?)1
dsb.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
dty.wikipedia.org20:48, 24 април 2017создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)11
dv.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
dz.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
dz.wiktionary.org02:33, 24 март 2013потврдено со лозинка(?)1
ee.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)5
el.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)10
el.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
el.wikinews.org09:44, 9 април 2011создадена со најавување(?)1
el.wikiquote.org21:26, 29 мај 2008создадена со најавување(?)1
el.wikisource.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
el.wikiversity.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
el.wikivoyage.org22:02, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
el.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
eml.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
en.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)6.370extendedconfirmed, reviewer
en.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)4
en.wikinews.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)195
en.wikiquote.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)35
en.wikisource.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)38
en.wikiversity.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)4
en.wikivoyage.org13:59, 19 ноември 2012потврдено со лозинка(?)8
en.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)5.646autopatrolled
eo.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)101
eo.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
eo.wikinews.org20:59, 13 ноември 2010создадена со најавување(?)1
eo.wikiquote.org21:26, 29 мај 2008создадена со најавување(?)1
eo.wikisource.org13:33, 19 март 2011создадена со најавување(?)1
eo.wikivoyage.org16:55, 15 декември 2020создадена со најавување(?)9
eo.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
es.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)207
es.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
es.wikinews.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)4
es.wikiquote.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)291
es.wikisource.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)20
es.wikiversity.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
es.wikivoyage.org22:02, 17 мај 2013создадена со најавување(?)2
es.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)13
et.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)20
et.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
ee.wikimedia.org12:32, 24 октомври 2010создадена со најавување(?)2
et.wikiquote.org21:26, 29 мај 2008создадена со најавување(?)1
et.wikisource.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
et.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
eu.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)211
eu.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
eu.wikiquote.org21:26, 29 мај 2008создадена со најавување(?)1
eu.wikisource.org02:40, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
ext.wikipedia.org17:52, 26 мај 2008создадена со најавување(?)2
fa.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)30
fa.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
fa.wikinews.org19:29, 17 октомври 2010создадена со најавување(?)1
fa.wikiquote.org21:29, 29 мај 2008создадена со најавување(?)1
fa.wikisource.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
fa.wikivoyage.org12:10, 8 февруари 2015создадена со најавување(?)0
fa.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
ff.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
fiu-vro.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)7
fi.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)68autoreview
fi.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)17
fi.wikimedia.org22:43, 24 октомври 2011создадена со најавување(?)1
fi.wikinews.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)3
fi.wikiquote.org21:29, 29 мај 2008создадена со најавување(?)1
fi.wikisource.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)6
fi.wikiversity.org08:43, 4 март 2011создадена со најавување(?)1
fi.wikivoyage.org11:05, 1 декември 2016создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
fj.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)8
fj.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
foundation.wikimedia.org12:59, 4 ноември 2021потврдено по е-пошта(?)143
fo.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)28
fo.wikisource.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
fo.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
frp.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)3
frr.wikipedia.org02:02, 20 август 2010создадена со најавување(?)2
fr.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)156
fr.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
fr.wikinews.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
fr.wikiquote.org21:29, 29 мај 2008создадена со најавување(?)1
fr.wikisource.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)13
fr.wikiversity.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
fr.wikivoyage.org14:01, 19 ноември 2012создадена со најавување(?)1
fr.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)383
fur.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)3
fy.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)23
fy.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
fy.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
gag.wikipedia.org19:06, 13 ноември 2010создадена со најавување(?)2
gan.wikipedia.org17:52, 26 мај 2008создадена со најавување(?)2
ga.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)6
ga.wikibooks.org02:33, 24 март 2013потврдено со лозинка(?)1
ga.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
gcr.wikipedia.org01:38, 21 ноември 2019создадена со најавување(?)4
gd.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)3
gd.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
glk.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)5
gl.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)21
gl.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
gl.wikiquote.org21:29, 29 мај 2008создадена со најавување(?)1
gl.wikisource.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
gl.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
gn.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)3
gn.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)0
gn.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
gom.wikipedia.org20:08, 16 јуни 2015создадена со најавување(?)0
gom.wiktionary.org11:26, 21 мај 2020создадена со најавување(?)15
gor.wikipedia.org17:32, 29 август 2018создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)4
got.wikibooks.org02:33, 24 март 2013потврдено со лозинка(?)1
gu.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)5
gu.wikibooks.org02:33, 24 март 2013потврдено со лозинка(?)1
gu.wikiquote.org21:29, 29 мај 2008создадена со најавување(?)1
gu.wikisource.org19:28, 27 март 2012создадена со најавување(?)2
gu.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
guw.wikipedia.org17:25, 23 март 2022создадена со најавување(?)4
guw.wiktionary.org15:23, 17 август 2022создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)3
gv.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
hak.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)4
ha.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)3
ha.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
haw.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)22
he.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)35
he.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
he.wikinews.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
he.wikiquote.org21:29, 29 мај 2008создадена со најавување(?)1
he.wikisource.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)3
he.wikivoyage.org19:45, 29 март 2013создадена со најавување(?)4
he.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
hif.wikipedia.org17:52, 26 мај 2008создадена со најавување(?)3
hif.wiktionary.org15:25, 11 ноември 2017создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)6
hi.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
hi.wikiquote.org21:29, 29 мај 2008создадена со најавување(?)1
hi.wikisource.org22:21, 19 септември 2019создадена со најавување(?)37
hi.wikiversity.org01:51, 5 август 2017создадена со најавување(?)0
hi.wikivoyage.org15:26, 11 ноември 2017создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
ho.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
hr.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)18
hr.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
hr.wikiquote.org21:29, 29 мај 2008создадена со најавување(?)2
hr.wikisource.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
hr.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
hsb.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)4
hsb.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
ht.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)7
ht.wikisource.org02:33, 24 март 2013потврдено со лозинка(?)1
hu.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)30
hu.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
hu.wikinews.org17:52, 26 мај 2008создадена со најавување(?)2
hu.wikiquote.org21:29, 29 мај 2008создадена со најавување(?)1
hu.wikisource.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)3
hu.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
hy.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)8
hy.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
hy.wikiquote.org21:29, 29 мај 2008создадена со најавување(?)2
hy.wikisource.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
hy.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
hyw.wikipedia.org12:56, 4 април 2019создадена со најавување(?)0
hz.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
ia.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)6
ia.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
ia.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
id.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)28
id.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
id.wikiquote.org21:29, 29 мај 2008создадена со најавување(?)1
id.wikisource.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
id.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
ie.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)3
ie.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
ie.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
ig.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
ii.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
ik.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)12
ik.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
ilo.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)5
incubator.wikimedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1.247interface-admin, sysop, translationadmin
inh.wikipedia.org16:07, 28 февруари 2019создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)10
io.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
is.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)34
is.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
is.wikiquote.org21:29, 29 мај 2008создадена со најавување(?)1
is.wikisource.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
is.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
it.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)85
it.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
it.wikinews.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)3
it.wikiquote.org21:29, 29 мај 2008создадена со најавување(?)2
it.wikisource.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)3
it.wikiversity.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
it.wikivoyage.org14:02, 19 ноември 2012создадена со најавување(?)1
it.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)10
iu.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)12
iu.wiktionary.org18:58, 3 јули 2008потврдено со лозинка(?)1
jam.wikipedia.org02:43, 3 мај 2016создадена со најавување(?)43
ja.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)80
ja.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
ja.wikinews.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
ja.wikiquote.org21:29, 29 мај 2008создадена со најавување(?)1
ja.wikisource.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)3
ja.wikiversity.org17:52, 26 мај 2008создадена со најавување(?)2
ja.wikivoyage.org10:42, 28 август 2020создадена со најавување(?)3
ja.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
jbo.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)4
jbo.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
jv.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)5
jv.wikisource.org14:15, 8 август 2021создадена со најавување(?)0
jv.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
kaa.wikipedia.org17:52, 26 мај 2008создадена со најавување(?)2
kab.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
ka.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)20
ka.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
ka.wikiquote.org21:29, 29 мај 2008создадена со најавување(?)1
ka.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
kbd.wikipedia.org13:33, 19 март 2011создадена со најавување(?)2
kbp.wikipedia.org02:21, 23 јуни 2017создадена со најавување(?)1
kcg.wikipedia.org14:26, 16 мај 2022создадена со најавување(?)8
kg.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
ki.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)3
kj.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)3
kk.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)10
kk.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
kk.wikiquote.org21:29, 29 мај 2008создадена со најавување(?)1
kk.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
kl.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)12
kl.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
km.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
km.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
km.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
kn.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)5
kn.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
kn.wikiquote.org21:30, 29 мај 2008создадена со најавување(?)1
kn.wikisource.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)96
kn.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
koi.wikipedia.org19:29, 17 октомври 2010создадена со најавување(?)3
ko.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)25
ko.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
ko.wikinews.org01:39, 20 август 2010создадена со најавување(?)1
ko.wikiquote.org21:30, 29 мај 2008создадена со најавување(?)1
ko.wikisource.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
ko.wikiversity.org13:51, 8 февруари 2013создадена со најавување(?)1
ko.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
krc.wikipedia.org20:52, 12 мај 2010создадена со најавување(?)3
kr.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)3
kr.wikiquote.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)18
ks.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)19
ks.wikibooks.org02:33, 24 март 2013потврдено со лозинка(?)0
ks.wikiquote.org21:30, 29 мај 2008создадена со најавување(?)1
ks.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
ku.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)11
ku.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
ku.wikiquote.org21:30, 29 мај 2008создадена со најавување(?)1
ku.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
kv.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)3
kw.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)4
kw.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
ky.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
ky.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
ky.wikiquote.org21:30, 29 мај 2008создадена со најавување(?)1
ky.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
lad.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)12
la.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)13
la.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
la.wikiquote.org21:30, 29 мај 2008создадена со најавување(?)1
la.wikisource.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
la.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
lbe.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
lb.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)12
lb.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
lb.wikiquote.org21:30, 29 мај 2008создадена со најавување(?)1
lb.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
lez.wikipedia.org19:10, 27 март 2012создадена со најавување(?)3
lfn.wikipedia.org16:07, 28 февруари 2019создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)13
lij.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)4
lij.wikisource.org17:32, 20 јули 2020создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)3
li.wikibooks.org20:59, 13 ноември 2010создадена со најавување(?)1
li.wikinews.org14:51, 20 септември 2019создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org21:30, 29 мај 2008создадена со најавување(?)1
li.wikisource.org18:29, 26 мај 2008создадена со најавување(?)2
li.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
lld.wikipedia.org15:46, 17 август 2020создадена со најавување(?)5
lmo.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)3
lmo.wiktionary.org11:15, 28 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)4
ln.wikibooks.org02:33, 24 март 2013потврдено со лозинка(?)1
ln.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
login.wikimedia.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)66
lo.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
lrc.wikipedia.org20:07, 16 јуни 2015создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org13:33, 19 март 2011создадена со најавување(?)1
lt.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)16
lt.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
lt.wikiquote.org21:30, 29 мај 2008создадена со најавување(?)1
lt.wikisource.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
lt.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
lv.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)14
lv.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
lv.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
mad.wikipedia.org15:57, 15 декември 2020создадена со најавување(?)3
mai.wikipedia.org23:42, 15 јануари 2015создадена со најавување(?)1
map-bms.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)10
mdf.wikipedia.org17:52, 26 мај 2008создадена со најавување(?)6
www.mediawiki.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1.798autopatrolled
meta.wikimedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)9.248translationadmin
mg.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)5
mg.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
mg.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
mhr.wikipedia.org21:46, 9 јули 2009создадена со најавување(?)11
mh.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
mh.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
min.wikipedia.org01:24, 8 февруари 2013создадена со најавување(?)1
min.wiktionary.org01:35, 21 ноември 2019создадена со најавување(?)3
mi.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)4
mi.wikibooks.org02:33, 24 март 2013потврдено со лозинка(?)1
mi.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
mk.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)6
mk.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
mk.wikimedia.org01:42, 20 август 2010создадена со најавување(?)1
mk.wikisource.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
mk.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
ml.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)7
ml.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
ml.wikiquote.org21:30, 29 мај 2008создадена со најавување(?)1
ml.wikisource.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
ml.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
mni.wikipedia.org21:49, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)16
mni.wiktionary.org19:12, 25 февруари 2021создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
mn.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
mn.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
mnw.wikipedia.org15:21, 4 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mnw.wiktionary.org15:08, 16 март 2021создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org19:28, 17 октомври 2010создадена со најавување(?)2
mr.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)7
mr.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
mr.wikiquote.org21:30, 29 мај 2008создадена со најавување(?)1
mr.wikisource.org12:27, 3 февруари 2012создадена со најавување(?)1
mr.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
ms.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)13
ms.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
ms.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
mt.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)9
mt.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
mus.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)3
mwl.wikipedia.org13:11, 20 август 2009создадена со најавување(?)1
mx.wikimedia.org12:31, 12 јули 2011создадена со најавување(?)1
myv.wikipedia.org17:52, 26 мај 2008создадена со најавување(?)2
my.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)4
my.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
my.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
mzn.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)3
nah.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)3
nah.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)0
nah.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
nap.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)5
nap.wikisource.org16:06, 14 август 2019создадена со најавување(?)39
na.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)287
na.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
na.wikiquote.org22:03, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
na.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)6
nds-nl.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)12
nds.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)11
nds.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
nds.wikiquote.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
nds.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
ne.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)3
ne.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
ne.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
new.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
ng.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)4
nia.wikipedia.org22:56, 11 јануари 2021создадена со најавување(?)9
nia.wiktionary.org23:01, 11 јануари 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)96
nl.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
nl.wikimedia.org22:41, 24 октомври 2011создадена со најавување(?)1
nl.wikinews.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
nl.wikiquote.org21:32, 29 мај 2008создадена со најавување(?)1
nl.wikisource.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
nl.wikivoyage.org14:02, 19 ноември 2012создадена со најавување(?)1
nl.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
nn.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)698autopatrolled
nn.wikiquote.org21:32, 29 мај 2008создадена со најавување(?)1
nn.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)31
nov.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)9
no.wikipedia.org16:28, 18 април 2008домашно вики(?)127.692abusefilter, bureaucrat, interface-admin, sysop
no.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)28
no.wikimedia.org01:22, 9 декември 2008создадена со најавување(?)287sysop
no.wikinews.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1.010
no.wikiquote.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)8
no.wikisource.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)3.173
no.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1.652
nqo.wikipedia.org13:22, 26 септември 2019создадена со најавување(?)6
nrm.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)12
nso.wikipedia.org01:27, 31 октомври 2011создадена со најавување(?)2
nv.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)6
nyc.wikimedia.org19:52, 23 јуни 2011создадена со најавување(?)2
ny.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)5
nz.wikimedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
oc.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)12
oc.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
oc.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
olo.wikipedia.org08:46, 7 октомври 2016создадена со најавување(?)2
om.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)4
om.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
or.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)3
or.wikisource.org18:54, 20 октомври 2014создадена со најавување(?)1
or.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
os.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)3
outreach.wikimedia.org23:19, 5 јануари 2010создадена со најавување(?)2
pa-us.wikimedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
pag.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
pam.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
pap.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)13
pa.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)3
pa.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
pa.wikisource.org02:49, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
pcd.wikipedia.org01:57, 25 декември 2009создадена со најавување(?)3
pcm.wikipedia.org13:23, 17 август 2022создадена со најавување(?)1
pdc.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)246
pfl.wikipedia.org03:50, 14 ноември 2010создадена со најавување(?)1
pih.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)3
pi.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
pi.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
pl.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)73autoreview
pl.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
pl.wikimedia.org22:39, 24 октомври 2011создадена со најавување(?)1
pl.wikinews.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
pl.wikiquote.org21:32, 29 мај 2008создадена со најавување(?)1
pl.wikisource.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)3
pl.wikivoyage.org13:52, 8 февруари 2013создадена со најавување(?)1
pl.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
pms.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
pms.wikisource.org14:07, 19 август 2019создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org13:11, 20 август 2009создадена со најавување(?)1
pnb.wiktionary.org12:26, 3 февруари 2012создадена со најавување(?)1
pnt.wikipedia.org13:50, 6 март 2009создадена со најавување(?)1
ps.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)5
ps.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
ps.wikivoyage.org10:20, 9 август 2018создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
pt.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)111
pt.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
pt.wikimedia.org13:02, 13 декември 2017создадена со најавување(?)1
pt.wikinews.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
pt.wikiquote.org23:43, 24 мај 2008создадена со најавување(?)2
pt.wikisource.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)3
pt.wikiversity.org17:52, 26 мај 2008создадена со најавување(?)2
pt.wikivoyage.org20:05, 4 јануари 2013создадена со најавување(?)1
pt.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
pwn.wikipedia.org10:53, 28 октомври 2021создадена со најавување(?)0
quality.wikimedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
qu.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
qu.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)0
qu.wikiquote.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
qu.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
rm.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
rm.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
rm.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
rmy.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
rn.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
rn.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
roa-rup.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)3
roa-rup.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
roa-tara.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
ro.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)52autopatrolled
ro.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
ro.wikinews.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
ro.wikiquote.org21:32, 29 мај 2008создадена со најавување(?)1
ro.wikisource.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
ro.wikivoyage.org13:52, 8 февруари 2013создадена со најавување(?)2
ro.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
rue.wikipedia.org21:21, 23 јануари 2011создадена со најавување(?)1
ru.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)101uploader
ru.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
ru.wikimedia.org22:37, 24 октомври 2011создадена со најавување(?)3
ru.wikinews.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
ru.wikiquote.org21:32, 29 мај 2008создадена со најавување(?)1
ru.wikisource.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
ru.wikiversity.org04:51, 18 мај 2010создадена со најавување(?)1
ru.wikivoyage.org14:03, 19 ноември 2012создадена со најавување(?)1
ru.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
rw.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)14
rw.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
sah.wikipedia.org17:52, 26 мај 2008создадена со најавување(?)2
sah.wikiquote.org14:53, 20 септември 2019создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org13:33, 19 март 2011создадена со најавување(?)1
sat.wikipedia.org11:40, 3 август 2018создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)3
sa.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
sa.wikiquote.org13:53, 8 февруари 2013создадена со најавување(?)1
sa.wikisource.org13:33, 19 март 2011создадена со најавување(?)2
sa.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
scn.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)6
scn.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
sco.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)5
sc.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)4
sc.wiktionary.org02:33, 24 март 2013потврдено со лозинка(?)1
sd.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)13
sd.wikinews.org22:04, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
sd.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
se.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)127sysop
se.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
se.wikimedia.org21:26, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)15
sg.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)3
sg.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
shi.wikipedia.org03:41, 2 јули 2021создадена со најавување(?)1
shn.wikipedia.org01:29, 15 ноември 2018создадена со најавување(?)0
shn.wikivoyage.org17:25, 23 март 2022создадена со најавување(?)0
shn.wiktionary.org23:08, 22 јуни 2020создадена со најавување(?)4
sh.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)4
sh.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
shy.wiktionary.org01:06, 21 ноември 2019создадена со најавување(?)4
simple.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)27
simple.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
simple.wikiquote.org21:32, 29 мај 2008создадена со најавување(?)1
simple.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
si.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
si.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
si.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
skr.wikipedia.org12:43, 16 декември 2020создадена со најавување(?)3
skr.wiktionary.org11:41, 18 декември 2020создадена со најавување(?)3
sk.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)23
sk.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
sk.wikiquote.org21:32, 29 мај 2008создадена со најавување(?)1
sk.wikisource.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
sk.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)3
sl.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)25
sl.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
sl.wikiquote.org21:32, 29 мај 2008создадена со најавување(?)1
sl.wikisource.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)4
sl.wikiversity.org19:31, 27 март 2012создадена со најавување(?)1
sl.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
smn.wikipedia.org14:09, 19 октомври 2020создадена со најавување(?)49
sm.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
sm.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
sn.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
sn.wiktionary.org02:33, 24 март 2013потврдено со лозинка(?)1
wikisource.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)3.871interface-admin, sysop, translationadmin
so.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)7
so.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
species.wikimedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)46
sq.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)22
sq.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
sq.wikinews.org13:33, 19 март 2011создадена со најавување(?)1
sq.wikiquote.org21:32, 29 мај 2008создадена со најавување(?)1
sq.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
srn.wikipedia.org17:52, 26 мај 2008создадена со најавување(?)2
sr.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)24
sr.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
sr.wikinews.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
sr.wikiquote.org21:32, 29 мај 2008создадена со најавување(?)1
sr.wikisource.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
sr.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
ss.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)3
ss.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
stq.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)3
strategy.wikimedia.org00:08, 28 јули 2009создадена со најавување(?)15
st.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
st.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
su.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)3
su.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
su.wikiquote.org21:32, 29 мај 2008создадена со најавување(?)1
su.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
sv.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)660extendedconfirmed
sv.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
sv.wikinews.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)7
sv.wikiquote.org16:41, 18 мај 2008потврдено со лозинка(?)1
sv.wikisource.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
sv.wikiversity.org17:19, 14 ноември 2010создадена со најавување(?)1
sv.wikivoyage.org14:03, 19 ноември 2012создадена со најавување(?)1
sv.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
sw.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)392
sw.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
sw.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
szl.wikipedia.org17:52, 26 мај 2008создадена со најавување(?)3
szy.wikipedia.org01:37, 21 ноември 2019создадена со најавување(?)5
ta.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)7
ta.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
ta.wikinews.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
ta.wikiquote.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)16
ta.wikisource.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
ta.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
tay.wikipedia.org15:08, 16 март 2021создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org08:53, 7 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ten.wikipedia.org01:32, 9 ноември 2010создадена со најавување(?)2
test2.wikipedia.org07:08, 10 февруари 2011создадена со најавување(?)1
test-commons.wikimedia.org21:33, 22 јули 2020создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)84sysop, translationadmin
test.wikidata.org18:28, 6 декември 2017создадена со најавување(?)0
tet.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)3
te.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)4
te.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
te.wikiquote.org21:32, 29 мај 2008создадена со најавување(?)1
te.wikisource.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
te.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
tg.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
tg.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
tg.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
th.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)22
th.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
th.wikinews.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
th.wikiquote.org21:32, 29 мај 2008создадена со најавување(?)1
th.wikisource.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
th.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
ti.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)14
ti.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
tk.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)4
tk.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
tk.wikiquote.org21:32, 29 мај 2008создадена со најавување(?)1
tk.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
tl.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)8
tl.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
tl.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
tn.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)3
tn.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
to.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
to.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
tpi.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)3
tpi.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
trv.wikipedia.org15:08, 16 март 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)54autoreview
tr.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
tr.wikimedia.org22:36, 24 октомври 2011создадена со најавување(?)3
tr.wikinews.org13:11, 20 август 2009создадена со најавување(?)1
tr.wikiquote.org21:32, 29 мај 2008создадена со најавување(?)1
tr.wikisource.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)3
tr.wikivoyage.org15:58, 19 јануари 2021создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
ts.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)4
ts.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
tt.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)4
tt.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
tt.wikiquote.org02:33, 24 март 2013потврдено со лозинка(?)6
tt.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
tum.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
tw.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)24
tw.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
tyv.wikipedia.org16:26, 13 декември 2017создадена со најавување(?)1
ty.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)3
ua.wikimedia.org22:36, 24 октомври 2011создадена со најавување(?)1
udm.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)4
ug.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)11
ug.wikibooks.org02:33, 24 март 2013потврдено со лозинка(?)1
ug.wikiquote.org21:32, 29 мај 2008создадена со најавување(?)1
ug.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
uk.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)22
uk.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
uk.wikinews.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
uk.wikiquote.org21:32, 29 мај 2008создадена со најавување(?)1
uk.wikisource.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)3
uk.wikivoyage.org19:46, 29 март 2013создадена со најавување(?)2
uk.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
ur.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)14
ur.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
ur.wikiquote.org21:32, 29 мај 2008создадена со најавување(?)1
ur.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)3
usability.wikimedia.org03:15, 16 ноември 2009потврдено со лозинка(?)4
uz.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)4
uz.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
uz.wikiquote.org21:32, 29 мај 2008создадена со најавување(?)1
uz.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
vec.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)5
vec.wikisource.org19:02, 13 ноември 2010создадена со најавување(?)1
vec.wiktionary.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)1
vep.wikipedia.org12:25, 3 февруари 2012создадена со најавување(?)3
ve.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)3
vi.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)23
vi.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
vi.wikiquote.org21:32, 29 мај 2008создадена со најавување(?)1
vi.wikisource.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)4
vi.wikivoyage.org14:53, 20 септември 2019создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
vls.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)4
vo.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)4
vo.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
vo.wikiquote.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
vo.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
war.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)3
wa.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)3
wa.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
wa.wikisource.org16:39, 15 декември 2020создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)4
www.wikidata.org18:07, 4 ноември 2012создадена со најавување(?)1.060.800rollbacker
wikimania2005.wikimedia.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2006.wikimedia.org02:33, 24 март 2013потврдено со лозинка(?)1
wikimania2007.wikimedia.org02:33, 24 март 2013потврдено со лозинка(?)106
wikimania2008.wikimedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)52
wikimania2009.wikimedia.org19:20, 3 август 2008создадена со најавување(?)7
wikimania2010.wikimedia.org23:54, 11 октомври 2009создадена со најавување(?)20
wikimania2011.wikimedia.org17:36, 9 јули 2010создадена со најавување(?)19
wikimania2012.wikimedia.org19:57, 25 мај 2011создадена со најавување(?)4
wikimania2013.wikimedia.org06:23, 11 мај 2012создадена со најавување(?)1
wikimania2014.wikimedia.org22:05, 17 мај 2013создадена со најавување(?)6
wikimania2015.wikimedia.org00:04, 26 јули 2014создадена со најавување(?)2
wikimania2016.wikimedia.org21:31, 26 јануари 2015создадена со најавување(?)1
wikimania2017.wikimedia.org18:30, 28 декември 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org00:08, 18 февруари 2018создадена со најавување(?)10
wikimania.wikimedia.org11:42, 3 август 2018создадена со најавување(?)4
wo.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)3
wo.wikiquote.org21:32, 29 мај 2008создадена со најавување(?)1
wo.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
wuu.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
xal.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)3
xh.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
xh.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
xh.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
xmf.wikipedia.org12:27, 12 јули 2011создадена со најавување(?)1
yi.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)9
yi.wikisource.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
yi.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)4
yo.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)6
yo.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
yo.wiktionary.org02:33, 24 март 2013потврдено со лозинка(?)1
yue.wiktionary.org14:54, 20 септември 2019создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)3
za.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
za.wikiquote.org21:32, 29 мај 2008создадена со најавување(?)1
za.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
zea.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
zh-classical.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
zh-min-nan.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)6
zh-min-nan.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
zh-min-nan.wikiquote.org21:32, 29 мај 2008создадена со најавување(?)1
zh-min-nan.wikisource.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
zh-min-nan.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
zh-yue.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)50
zh.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)35
zh.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
zh.wikinews.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
zh.wikiquote.org21:32, 29 мај 2008создадена со најавување(?)1
zh.wikisource.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)3
zh.wikiversity.org14:55, 20 септември 2019создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org01:35, 20 јануари 2014создадена со најавување(?)1
zh.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
zu.wikipedia.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)2
zu.wikibooks.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1
zu.wiktionary.org16:28, 18 април 2008потврдено со лозинка(?)1