Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org05:05, 5 мај 2021создадена со најавување(?)1
af.wikipedia.org03:12, 7 јануари 2021создадена со најавување(?)3
als.wikipedia.org23:42, 2 јуни 2020создадена со најавување(?)4
am.wikipedia.org20:50, 21 јули 2021создадена со најавување(?)1
ang.wikipedia.org08:57, 20 ноември 2020создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org23:42, 2 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org02:22, 1 март 2018создадена со најавување(?)110
ar.wikibooks.org20:36, 5 мај 2020создадена со најавување(?)3
ar.wikisource.org23:42, 2 јуни 2020создадена со најавување(?)1
arz.wikipedia.org00:27, 17 октомври 2020создадена со најавување(?)1
ast.wikipedia.org23:42, 2 јуни 2020создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org23:42, 2 јуни 2020создадена со најавување(?)8
av.wikipedia.org23:42, 2 јуни 2020создадена со најавување(?)2
azb.wikipedia.org05:38, 30 март 2021создадена со најавување(?)1
az.wikipedia.org21:18, 5 јуни 2020создадена со најавување(?)4
bar.wikipedia.org23:42, 2 јуни 2020создадена со најавување(?)1
ba.wikipedia.org23:42, 2 јуни 2020создадена со најавување(?)2
be-tarask.wikipedia.org18:18, 6 октомври 2020создадена со најавување(?)5
be.wikipedia.org17:47, 14 октомври 2020создадена со најавување(?)5
bg.wikipedia.org20:38, 30 септември 2020создадена со најавување(?)11
bh.wikipedia.org18:41, 21 март 2021создадена со најавување(?)3
bjn.wikipedia.org07:48, 5 мај 2021создадена со најавување(?)1
bn.wikipedia.org23:42, 2 јуни 2020создадена со најавување(?)17
bn.wikisource.org23:44, 2 јуни 2020создадена со најавување(?)0
bn.wikivoyage.org02:04, 9 март 2021создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org19:17, 8 декември 2020создадена со најавување(?)1
bs.wikipedia.org19:04, 20 март 2021создадена со најавување(?)2
bug.wikipedia.org19:49, 14 октомври 2020создадена со најавување(?)1
bxr.wikipedia.org05:30, 8 април 2021создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org01:53, 22 јануари 2019создадена со најавување(?)50
ca.wikibooks.org18:14, 28 мај 2020создадена со најавување(?)2
ceb.wikipedia.org16:41, 8 април 2021создадена со најавување(?)3
ce.wikipedia.org23:42, 2 јуни 2020создадена со најавување(?)8
ckb.wikipedia.org17:44, 1 октомври 2020создадена со најавување(?)24
commons.wikimedia.org15:44, 14 февруари 2012создадена со најавување(?)269
cs.wikipedia.org01:52, 22 јануари 2019создадена со најавување(?)39
cu.wikipedia.org19:56, 14 октомври 2020создадена со најавување(?)1
cy.wikipedia.org23:42, 2 јуни 2020создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org01:49, 22 јануари 2019создадена со најавување(?)24
da.wikiquote.org23:44, 2 јуни 2020создадена со најавување(?)1
de.wikipedia.org22:06, 18 септември 2015создадена со најавување(?)213
de.wikinews.org23:14, 2 јуни 2020создадена со најавување(?)3
de.wikiquote.org23:44, 2 јуни 2020создадена со најавување(?)1
de.wikisource.org23:43, 2 јуни 2020создадена со најавување(?)0
de.wikiversity.org23:42, 2 јуни 2020создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org21:08, 5 јуни 2020создадена со најавување(?)1
de.wiktionary.org23:44, 2 јуни 2020создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org20:28, 1 октомври 2020создадена со најавување(?)8
el.wikivoyage.org20:13, 5 мај 2020создадена со најавување(?)1
el.wiktionary.org23:42, 2 јуни 2020создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org15:11, 14 февруари 2012нова сметка(?)812extendedconfirmed
en.wikibooks.org15:44, 14 февруари 2012создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org15:44, 14 февруари 2012создадена со најавување(?)11
en.wikiquote.org15:44, 14 февруари 2012создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org15:44, 14 февруари 2012создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org15:44, 14 февруари 2012создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org22:51, 28 мај 2013создадена со најавување(?)19
en.wiktionary.org15:44, 14 февруари 2012создадена со најавување(?)4
eo.wikipedia.org23:42, 2 јуни 2020создадена со најавување(?)4
es.wikipedia.org01:51, 22 јануари 2019создадена со најавување(?)183
es.wikibooks.org02:13, 16 јуни 2020создадена со најавување(?)0
es.wikinews.org18:26, 28 мај 2021создадена со најавување(?)0
es.wikivoyage.org03:41, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)3
et.wikipedia.org23:42, 2 јуни 2020создадена со најавување(?)1
eu.wikipedia.org20:14, 28 септември 2020создадена со најавување(?)35
fa.wikipedia.org01:47, 22 јануари 2019создадена со најавување(?)99
fa.wikibooks.org18:14, 28 мај 2020создадена со најавување(?)2
fa.wiktionary.org09:09, 2 февруари 2022создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org01:44, 13 декември 2019создадена со најавување(?)28
fi.wiktionary.org23:43, 2 јуни 2020создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org12:15, 4 ноември 2021создадена со најавување(?)20
fo.wikipedia.org23:43, 2 јуни 2020создадена со најавување(?)1
frp.wikipedia.org04:57, 1 октомври 2020создадена со најавување(?)2
fr.wikipedia.org04:38, 6 март 2013создадена со најавување(?)217
fr.wikibooks.org18:14, 28 мај 2020создадена со најавување(?)3
fr.wikinews.org23:59, 12 декември 2016создадена со најавување(?)3
fr.wikiquote.org23:43, 2 јуни 2020создадена со најавување(?)0
fr.wikiversity.org23:43, 2 јуни 2020создадена со најавување(?)0
fr.wikivoyage.org18:37, 8 мај 2016создадена со најавување(?)1
fr.wiktionary.org22:31, 9 јули 2020создадена со најавување(?)4
fy.wikipedia.org23:43, 2 јуни 2020создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org17:28, 2 октомври 2020создадена со најавување(?)5
gl.wikipedia.org23:43, 2 јуни 2020создадена со најавување(?)3
got.wikipedia.org05:23, 30 март 2021создадена со најавување(?)1
gu.wikipedia.org00:03, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)1
gu.wikiquote.org01:34, 28 мај 2020создадена со најавување(?)1
gv.wikipedia.org00:03, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)1
he.wikipedia.org02:22, 1 март 2018создадена со најавување(?)103
he.wikisource.org18:51, 1 март 2021создадена со најавување(?)0
he.wikivoyage.org18:33, 26 мај 2021создадена со најавување(?)3
hif.wikipedia.org00:03, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org23:51, 19 март 2018создадена со најавување(?)24
hi.wiktionary.org00:03, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org00:03, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)19
hr.wikisource.org00:03, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)3
hsb.wikipedia.org00:07, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)2
hu.wikipedia.org22:21, 11 мај 2020создадена со најавување(?)27
hy.wikipedia.org00:07, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)6
ia.wikipedia.org18:42, 1 октомври 2020создадена со најавување(?)2
id.wikipedia.org21:19, 5 март 2019создадена со најавување(?)13
id.wiktionary.org00:56, 28 февруари 2020создадена со најавување(?)1
ig.wikipedia.org00:38, 28 февруари 2020создадена со најавување(?)1
ilo.wikipedia.org21:20, 21 октомври 2020создадена со најавување(?)1
incubator.wikimedia.org15:44, 14 февруари 2012создадена со најавување(?)10
io.wikipedia.org00:07, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org00:07, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org01:52, 22 јануари 2019создадена со најавување(?)21
it.wikinews.org23:08, 2 јуни 2020создадена со најавување(?)5
it.wikiquote.org00:07, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)0
it.wikisource.org00:07, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)0
it.wikivoyage.org20:30, 5 мај 2020создадена со најавување(?)1
ja.wikipedia.org22:25, 16 август 2013создадена со најавување(?)68
ja.wikinews.org23:10, 2 јуни 2020создадена со најавување(?)3
ja.wiktionary.org01:13, 28 февруари 2020создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org18:27, 2 април 2021создадена со најавување(?)2
ka.wikipedia.org21:00, 30 септември 2020создадена со најавување(?)12
ka.wikiquote.org00:07, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org00:07, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org00:30, 2 октомври 2020создадена со најавување(?)9
km.wikipedia.org00:07, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)2
kn.wikipedia.org00:07, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)9
ko.wikipedia.org01:54, 22 јануари 2019создадена со најавување(?)23
ko.wikibooks.org18:14, 28 мај 2020создадена со најавување(?)2
ko.wikisource.org00:07, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)2
krc.wikipedia.org17:19, 9 април 2021создадена со најавување(?)2
ks.wikipedia.org18:27, 16 септември 2021создадена со најавување(?)1
ku.wikipedia.org00:07, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org00:07, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org00:07, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org00:07, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org22:25, 16 август 2013создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org22:11, 4 октомври 2020создадена со најавување(?)7
lt.wiktionary.org00:07, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org00:07, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)2
mai.wikipedia.org19:15, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)3
map-bms.wikipedia.org07:57, 5 мај 2021создадена со најавување(?)1
www.mediawiki.org15:44, 14 февруари 2012создадена со најавување(?)61autopatrolled
meta.wikimedia.org15:44, 14 февруари 2012создадена со најавување(?)282centralnoticeadmin (привремено)
mhr.wikipedia.org20:35, 23 ноември 2020создадена со најавување(?)1
min.wikipedia.org00:07, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)2
mk.wikipedia.org00:07, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)4
ml.wikipedia.org17:39, 1 октомври 2020создадена со најавување(?)16
ml.wikisource.org00:08, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)2
mn.wikipedia.org17:56, 20 април 2021создадена со најавување(?)1
mr.wikipedia.org00:08, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)6
ms.wikipedia.org00:08, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)18
mt.wikipedia.org17:29, 2 октомври 2020создадена со најавување(?)1
my.wikipedia.org00:08, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)3
mzn.wikipedia.org18:06, 9 октомври 2020создадена со најавување(?)1
nah.wikipedia.org00:08, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)1
ne.wikipedia.org00:08, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)8
ne.wikibooks.org11:29, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org16:43, 21 јуни 2021создадена со најавување(?)1
nl.wikipedia.org00:08, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)90
nl.wikivoyage.org21:01, 5 јуни 2020создадена со најавување(?)1
nl.wiktionary.org00:08, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org00:08, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)2
no.wikipedia.org00:08, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)40
no.wikibooks.org20:55, 4 февруари 2021создадена со најавување(?)0
nso.wikipedia.org17:30, 2 октомври 2020создадена со најавување(?)1
nv.wikipedia.org00:43, 17 октомври 2020создадена со најавување(?)2
oc.wikipedia.org17:57, 1 октомври 2020создадена со најавување(?)5
or.wikipedia.org17:59, 25 мај 2020создадена со најавување(?)1
or.wiktionary.org00:08, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org00:08, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org18:27, 15 октомври 2020создадена со најавување(?)2
pfl.wikipedia.org19:24, 7 октомври 2020создадена со најавување(?)1
pl.wikipedia.org01:53, 22 јануари 2019создадена со најавување(?)79autoreview
pl.wikisource.org21:01, 5 јуни 2020создадена со најавување(?)1
pl.wikivoyage.org21:48, 10 јуни 2020создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org00:08, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org00:08, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)16
ps.wikipedia.org22:32, 6 ноември 2020создадена со најавување(?)3
ps.wikivoyage.org19:45, 13 мај 2020создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org01:32, 8 јули 2017создадена со најавување(?)63
pt.wikibooks.org00:44, 28 мај 2020создадена со најавување(?)5
pt.wikinews.org01:10, 3 септември 2021создадена со најавување(?)1
pt.wikiquote.org00:08, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)0
pt.wikivoyage.org20:35, 5 мај 2020создадена со најавување(?)2
pt.wiktionary.org00:08, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org00:09, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org20:06, 7 октомври 2020создадена со најавување(?)1
ro.wikipedia.org01:37, 8 јули 2017создадена со најавување(?)25
rue.wikipedia.org02:35, 28 мај 2020создадена со најавување(?)3
ru.wikipedia.org01:51, 22 јануари 2019создадена со најавување(?)177uploader
ru.wikinews.org23:14, 2 јуни 2020создадена со најавување(?)2
ru.wikivoyage.org21:47, 10 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org00:09, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)0
rw.wikipedia.org00:13, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org00:13, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)3
sa.wikipedia.org00:13, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)3
sa.wikibooks.org22:40, 15 мај 2020создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org00:13, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)0
sc.wikipedia.org00:13, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org16:52, 2 октомври 2020создадена со најавување(?)3
se.wikipedia.org02:07, 7 мај 2021создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org00:13, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)1
simple.wikipedia.org00:13, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)23
simple.wiktionary.org00:13, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)1
si.wikipedia.org00:13, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)2
sk.wikipedia.org00:13, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)11
sl.wikipedia.org00:13, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)10
wikisource.org21:00, 5 јуни 2020создадена со најавување(?)1
so.wikipedia.org00:13, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)1
species.wikimedia.org15:44, 14 февруари 2012создадена со најавување(?)1
sq.wikipedia.org00:13, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)1
sr.wikipedia.org18:03, 7 јули 2017создадена со најавување(?)16
sr.wikinews.org23:14, 2 јуни 2020создадена со најавување(?)2
su.wikipedia.org17:29, 5 октомври 2020создадена со најавување(?)1
su.wikiquote.org00:13, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org19:58, 16 септември 2015создадена со најавување(?)53
sv.wikisource.org21:02, 5 јуни 2020создадена со најавување(?)1
sv.wiktionary.org00:13, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org00:13, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)1
szl.wikipedia.org17:51, 6 мај 2021создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org00:13, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)15
ta.wikiquote.org00:13, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org00:13, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org20:42, 25 јануари 2022создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org06:27, 10 ноември 2012создадена со најавување(?)19sysop
te.wikipedia.org00:13, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)5
te.wikisource.org00:17, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org20:07, 3 ноември 2020создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org00:16, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)10
tl.wikipedia.org00:16, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org17:30, 2 октомври 2020создадена со најавување(?)1
tr.wikipedia.org00:17, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)34autoreview
tr.wikibooks.org18:14, 28 мај 2020создадена со најавување(?)2
tr.wikiquote.org00:16, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)0
tr.wikivoyage.org02:05, 9 март 2021создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org00:16, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org02:15, 8 јануари 2021создадена со најавување(?)1
uk.wikipedia.org00:16, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)31
uk.wikisource.org00:16, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org07:31, 11 ноември 2012создадена со најавување(?)38
ur.wikibooks.org21:05, 14 декември 2021создадена со најавување(?)2
uz.wikipedia.org00:17, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)3
uz.wiktionary.org00:16, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org18:50, 15 октомври 2020создадена со најавување(?)2
vec.wikisource.org00:16, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org02:05, 9 март 2021создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org00:27, 20 февруари 2019создадена со најавување(?)39
vi.wikiquote.org00:16, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)0
vi.wikivoyage.org03:43, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)2
war.wikipedia.org17:29, 2 октомври 2020создадена со најавување(?)1
www.wikidata.org22:51, 28 мај 2013создадена со најавување(?)142
wikimania.wikimedia.org03:31, 9 јуни 2021создадена со најавување(?)0
xal.wikipedia.org00:16, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org17:48, 11 мај 2021создадена со најавување(?)1
yo.wikipedia.org00:16, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)3
za.wikipedia.org23:08, 23 март 2022создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org00:16, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org21:20, 5 јуни 2020создадена со најавување(?)1
zh-yue.wikipedia.org19:04, 28 октомври 2020создадена со најавување(?)13
zh.wikipedia.org01:41, 25 март 2016создадена со најавување(?)151
zh.wikibooks.org18:14, 28 мај 2020создадена со најавување(?)2
zh.wikinews.org20:58, 5 јуни 2020создадена со најавување(?)2
zh.wikiquote.org20:58, 5 јуни 2020создадена со најавување(?)2
zh.wikisource.org00:16, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)1
zh.wikiversity.org00:01, 15 септември 2021создадена со најавување(?)1
zh.wikivoyage.org00:43, 19 мај 2020создадена со најавување(?)5
zh.wiktionary.org00:16, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)1
zu.wikipedia.org00:16, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)1