Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org13:31, 26 март 2010создадена со најавување(?)0
aa.wikibooks.org13:31, 26 март 2010создадена со најавување(?)0
aa.wiktionary.org13:31, 26 март 2010создадена со најавување(?)0
ab.wikipedia.org19:34, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ab.wiktionary.org13:48, 26 март 2010создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org08:49, 12 септември 2009создадена со најавување(?)0
ady.wikipedia.org13:08, 12 ноември 2018создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org19:34, 10 август 2009создадена со најавување(?)11
af.wikibooks.org19:34, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
af.wikiquote.org19:34, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
af.wiktionary.org19:34, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
ak.wikipedia.org19:35, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ak.wikibooks.org13:31, 26 март 2010создадена со најавување(?)0
ak.wiktionary.org13:31, 26 март 2010создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org19:35, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org19:35, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
am.wikiquote.org19:35, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
am.wiktionary.org19:35, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org09:04, 21 септември 2008создадена со најавување(?)0
ang.wikibooks.org19:35, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ang.wikiquote.org19:35, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ang.wikisource.org13:31, 26 март 2010создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org19:35, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org19:35, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
an.wiktionary.org19:35, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
api.wikimedia.org00:25, 28 јули 2022создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org19:35, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org11:36, 1 февруари 2009создадена со најавување(?)40
ar.wikibooks.org19:35, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ar.wikimedia.org21:28, 20 август 2012создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org19:35, 10 август 2009создадена со најавување(?)2
ar.wikiquote.org19:35, 10 август 2009создадена со најавување(?)2
ar.wikisource.org19:35, 10 август 2009создадена со најавување(?)5
ar.wikiversity.org10:15, 10 октомври 2011создадена со најавување(?)0
ar.wiktionary.org19:35, 10 август 2009создадена со најавување(?)2
ary.wikipedia.org00:11, 23 септември 2021создадена со најавување(?)1
arz.wikipedia.org19:35, 10 август 2009создадена со најавување(?)8
ast.wikipedia.org19:35, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ast.wikibooks.org19:35, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ast.wikiquote.org19:35, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ast.wiktionary.org19:35, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
as.wikipedia.org19:35, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
as.wikibooks.org13:44, 26 март 2010создадена со најавување(?)0
as.wikisource.org21:22, 29 јули 2013создадена со најавување(?)0
as.wiktionary.org13:44, 26 март 2010создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org13:08, 12 ноември 2018создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org19:35, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
av.wiktionary.org13:44, 26 март 2010создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org19:35, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ay.wikibooks.org13:44, 26 март 2010создадена со најавување(?)0
ay.wiktionary.org19:35, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org12:41, 18 јануари 2016создадена со најавување(?)1
az.wikipedia.org19:35, 10 август 2009создадена со најавување(?)2
az.wikibooks.org19:35, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
az.wikiquote.org19:35, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
az.wikisource.org19:35, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
az.wiktionary.org19:35, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ban.wikipedia.org00:12, 23 септември 2021создадена со најавување(?)1
bar.wikipedia.org19:35, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
bat-smg.wikipedia.org19:35, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org19:36, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ba.wikibooks.org13:44, 26 март 2010создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org19:36, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
bd.wikimedia.org21:28, 20 август 2012создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org19:36, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
beta.wikiversity.org04:34, 17 август 2008создадена со најавување(?)5
be.wikipedia.org19:36, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
be.wikibooks.org19:36, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
be.wikimedia.org21:28, 20 август 2012создадена со најавување(?)0
be.wikiquote.org19:36, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
be.wikisource.org21:21, 20 август 2012создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org19:36, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org11:36, 1 февруари 2009создадена со најавување(?)1
bg.wikibooks.org19:36, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
bg.wikinews.org19:36, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
bg.wikiquote.org19:36, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
bg.wikisource.org19:36, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org19:36, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
bh.wikipedia.org19:36, 10 август 2009создадена со најавување(?)4
bh.wiktionary.org13:30, 26 март 2010создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org19:36, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
bi.wikibooks.org13:30, 26 март 2010создадена со најавување(?)0
bi.wiktionary.org13:30, 26 март 2010создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org09:43, 10 октомври 2011создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org19:36, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
bm.wikibooks.org13:30, 26 март 2010создадена со најавување(?)0
bm.wikiquote.org13:30, 26 март 2010создадена со најавување(?)0
bm.wiktionary.org13:30, 26 март 2010создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org19:36, 10 август 2009создадена со најавување(?)9
bn.wikibooks.org19:36, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org19:36, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
bn.wikivoyage.org13:09, 12 ноември 2018создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org19:36, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org19:36, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
bo.wikibooks.org13:31, 26 март 2010создадена со најавување(?)0
bo.wiktionary.org13:31, 26 март 2010создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org08:28, 16 октомври 2008создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org19:36, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
br.wikimedia.org21:29, 20 август 2012создадена со најавување(?)0
br.wikiquote.org19:36, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org09:58, 10 октомври 2011создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org19:36, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
bs.wikipedia.org19:36, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
bs.wikibooks.org19:36, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org17:49, 13 јуни 2009создадена со најавување(?)1
bs.wikiquote.org15:04, 13 мај 2009создадена со најавување(?)1
bs.wikisource.org19:36, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org19:36, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org19:36, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
bxr.wikipedia.org19:36, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org11:36, 1 февруари 2009создадена со најавување(?)1
ca.wikibooks.org19:36, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ca.wikimedia.org07:29, 19 јануари 2015создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org19:36, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
ca.wikiquote.org19:36, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
ca.wikisource.org19:36, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org19:36, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
cbk-zam.wikipedia.org19:36, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
cdo.wikipedia.org11:38, 1 февруари 2009создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org19:36, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
ce.wikipedia.org19:36, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
cho.wikipedia.org13:48, 26 март 2010создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org19:36, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
chr.wiktionary.org19:36, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org16:56, 23 јули 2009создадена со најавување(?)0
ch.wikibooks.org16:52, 23 јули 2009создадена со најавување(?)0
ch.wiktionary.org13:38, 26 март 2010создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org19:36, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org08:49, 12 септември 2009создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org04:32, 17 август 2008создадена со најавување(?)1.060image-reviewer
co.wikipedia.org19:36, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
co.wikibooks.org19:36, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
co.wikimedia.org21:29, 20 август 2012создадена со најавување(?)0
co.wikiquote.org19:36, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org19:36, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org19:36, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
cr.wikipedia.org19:36, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
cr.wikiquote.org13:48, 26 март 2010создадена со најавување(?)0
cr.wiktionary.org13:48, 26 март 2010создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org19:36, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
csb.wiktionary.org19:36, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org11:40, 6 ноември 2008создадена со најавување(?)1
cs.wikibooks.org19:36, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
cs.wikinews.org19:37, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
cs.wikiquote.org19:37, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
cs.wikisource.org19:37, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
cs.wikiversity.org19:37, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org19:37, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
cu.wikipedia.org19:37, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org19:37, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
cv.wikibooks.org19:37, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org13:58, 15 април 2009создадена со најавување(?)0
cy.wikibooks.org19:37, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org19:37, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org19:37, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org19:37, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
da.wikipedia.org11:36, 1 февруари 2009создадена со најавување(?)1
da.wikibooks.org19:37, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
da.wikiquote.org19:37, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
da.wikisource.org19:37, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
da.wiktionary.org19:37, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org08:17, 16 август 2008создадена со најавување(?)5
de.wikibooks.org16:59, 11 јуни 2009создадена со најавување(?)0
de.wikinews.org17:45, 13 јуни 2009создадена со најавување(?)1
de.wikiquote.org19:37, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
de.wikisource.org19:37, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
de.wikiversity.org19:37, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org09:30, 28 декември 2012создадена со најавување(?)7
de.wiktionary.org19:37, 10 август 2009создадена со најавување(?)3
din.wikipedia.org13:10, 12 ноември 2018создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org19:37, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
dk.wikimedia.org21:30, 20 август 2012создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org19:37, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
dty.wikipedia.org13:10, 12 ноември 2018создадена со најавување(?)1
dv.wikipedia.org19:37, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
dv.wiktionary.org19:37, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org19:37, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
dz.wiktionary.org13:40, 26 март 2010создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org19:37, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org04:09, 8 јануари 2009создадена со најавување(?)1
el.wikibooks.org19:37, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
el.wikinews.org09:59, 10 октомври 2011создадена со најавување(?)1
el.wikiquote.org19:37, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
el.wikisource.org19:37, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
el.wikiversity.org19:37, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
el.wikivoyage.org21:15, 29 јули 2013создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org19:37, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
eml.wikipedia.org19:37, 10 август 2009создадена со најавување(?)3
en.wikipedia.org15:40, 13 јули 2008домашно вики(?)379rollbacker
en.wikibooks.org16:03, 17 август 2008создадена со најавување(?)2
en.wikinews.org08:31, 30 октомври 2008создадена со најавување(?)36
en.wikiquote.org14:37, 23 октомври 2008создадена со најавување(?)1
en.wikisource.org04:32, 17 август 2008создадена со најавување(?)4
en.wikiversity.org04:34, 17 август 2008создадена со најавување(?)1
en.wikivoyage.org09:37, 28 декември 2012создадена со најавување(?)4
en.wiktionary.org03:54, 18 август 2008создадена со најавување(?)4
eo.wikipedia.org13:55, 20 декември 2008создадена со најавување(?)2
eo.wikibooks.org19:37, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org10:00, 10 октомври 2011создадена со најавување(?)1
eo.wikiquote.org19:37, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
eo.wikisource.org10:00, 10 октомври 2011создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org19:37, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
es.wikipedia.org11:46, 2 ноември 2008создадена со најавување(?)3
es.wikibooks.org19:37, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
es.wikinews.org19:37, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
es.wikiquote.org19:37, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
es.wikisource.org19:37, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
es.wikiversity.org19:37, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
es.wikivoyage.org21:16, 29 јули 2013создадена со најавување(?)1
es.wiktionary.org19:37, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
et.wikipedia.org11:36, 1 февруари 2009создадена со најавување(?)1
et.wikibooks.org19:37, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ee.wikimedia.org21:32, 20 август 2012создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org19:38, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
et.wikisource.org19:38, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org19:38, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
eu.wikipedia.org19:38, 10 август 2009создадена со најавување(?)7
eu.wikibooks.org19:38, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org19:38, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org19:38, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
ext.wikipedia.org19:38, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org11:36, 1 февруари 2009создадена со најавување(?)16
fa.wikibooks.org19:38, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
fa.wikinews.org10:19, 10 октомври 2011создадена со најавување(?)3
fa.wikiquote.org19:38, 10 август 2009создадена со најавување(?)2
fa.wikisource.org19:38, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
fa.wikivoyage.org05:57, 10 април 2015создадена со најавување(?)3
fa.wiktionary.org19:38, 10 август 2009создадена со најавување(?)4
ff.wikipedia.org19:38, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
fiu-vro.wikipedia.org19:38, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org11:36, 1 февруари 2009создадена со најавување(?)1
fi.wikibooks.org19:38, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
fi.wikimedia.org21:32, 20 август 2012создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org19:38, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
fi.wikiquote.org19:38, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
fi.wikisource.org19:38, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
fi.wikiversity.org19:38, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
fi.wikivoyage.org13:11, 12 ноември 2018создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org19:38, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
fj.wikipedia.org19:38, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
fj.wiktionary.org19:38, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org02:12, 26 јануари 2022создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org19:38, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
fo.wikisource.org19:38, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org19:38, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org19:38, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org10:19, 10 октомври 2011создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org14:48, 7 ноември 2008создадена со најавување(?)23
fr.wikibooks.org19:38, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
fr.wikinews.org19:38, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
fr.wikiquote.org19:38, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
fr.wikisource.org19:38, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
fr.wikiversity.org19:38, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
fr.wikivoyage.org10:24, 28 декември 2012создадена со најавување(?)1
fr.wiktionary.org19:38, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
fur.wikipedia.org19:38, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org19:38, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
fy.wikibooks.org19:38, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org19:38, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
gag.wikipedia.org09:52, 10 октомври 2011создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org11:38, 1 февруари 2009создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org19:38, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ga.wikibooks.org13:35, 26 март 2010создадена со најавување(?)0
ga.wikiquote.org13:35, 26 март 2010создадена со најавување(?)0
ga.wiktionary.org19:38, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
gcr.wikipedia.org00:15, 23 септември 2021создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org19:38, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
gd.wiktionary.org19:38, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org19:38, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
gl.wikipedia.org11:36, 1 февруари 2009создадена со најавување(?)1
gl.wikibooks.org19:38, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org19:38, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
gl.wikisource.org19:38, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org19:38, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
gn.wikipedia.org19:38, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
gn.wikibooks.org13:36, 26 март 2010создадена со најавување(?)0
gn.wiktionary.org19:38, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org12:45, 18 јануари 2016создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org13:11, 12 ноември 2018создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org19:38, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
got.wikibooks.org13:36, 26 март 2010создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org19:38, 10 август 2009создадена со најавување(?)2
gu.wikibooks.org13:35, 26 март 2010создадена со најавување(?)0
gu.wikiquote.org19:38, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
gu.wikisource.org21:24, 20 август 2012создадена со најавување(?)0
gu.wiktionary.org19:38, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org05:29, 25 јуни 2009создадена со најавување(?)0
gv.wiktionary.org19:38, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org11:38, 1 февруари 2009создадена со најавување(?)1
ha.wikipedia.org19:38, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ha.wiktionary.org19:38, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org17:42, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org11:36, 1 февруари 2009создадена со најавување(?)1
he.wikibooks.org19:38, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
he.wikinews.org19:38, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
he.wikiquote.org19:38, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
he.wikisource.org19:38, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
he.wikivoyage.org21:21, 29 јули 2013создадена со најавување(?)1
he.wiktionary.org19:38, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
hif.wikipedia.org19:38, 10 август 2009создадена со најавување(?)2
hi.wikipedia.org14:04, 14 мај 2009создадена со најавување(?)12
hi.wikibooks.org19:38, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
hi.wikiquote.org19:38, 10 август 2009создадена со најавување(?)3
hi.wikiversity.org13:12, 12 ноември 2018создадена со најавување(?)0
hi.wikivoyage.org13:12, 12 ноември 2018создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org19:39, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
ho.wikipedia.org13:44, 26 март 2010создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org08:03, 6 ноември 2008создадена со најавување(?)1
hr.wikibooks.org19:39, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org19:39, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
hr.wikisource.org19:39, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org19:39, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
hsb.wikipedia.org05:28, 25 јуни 2009создадена со најавување(?)0
hsb.wiktionary.org19:39, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org19:39, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ht.wikisource.org13:43, 26 март 2010создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org11:38, 1 февруари 2009создадена со најавување(?)1
hu.wikibooks.org19:39, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
hu.wikinews.org19:39, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org19:39, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
hu.wikisource.org19:39, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org19:39, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
hy.wikipedia.org19:39, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
hy.wikibooks.org19:39, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
hy.wikiquote.org19:39, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org19:39, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
hy.wiktionary.org19:39, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
hyw.wikipedia.org17:18, 17 септември 2021создадена со најавување(?)0
hz.wikipedia.org13:46, 19 април 2009создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org19:39, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ia.wikibooks.org19:39, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org19:39, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org11:38, 1 февруари 2009создадена со најавување(?)30
id.wikibooks.org19:39, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
id.wikiquote.org19:39, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
id.wikisource.org19:39, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
id.wiktionary.org19:39, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ie.wikipedia.org19:39, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ie.wikibooks.org19:39, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ie.wiktionary.org19:39, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org19:39, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ii.wikipedia.org13:38, 26 март 2010создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org19:39, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ik.wiktionary.org19:39, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org19:39, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org21:27, 20 август 2012создадена со најавување(?)51
inh.wikipedia.org13:12, 12 ноември 2018создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org11:38, 1 февруари 2009создадена со најавување(?)0
io.wiktionary.org19:39, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
is.wikipedia.org19:39, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
is.wikibooks.org19:39, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org19:39, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
is.wikisource.org19:39, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org19:39, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
it.wikipedia.org11:38, 1 февруари 2009создадена со најавување(?)36
it.wikibooks.org19:39, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
it.wikinews.org19:39, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
it.wikiquote.org19:39, 10 август 2009создадена со најавување(?)8
it.wikisource.org19:39, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
it.wikiversity.org19:39, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
it.wikivoyage.org09:32, 28 декември 2012создадена со најавување(?)2
it.wiktionary.org19:39, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
iu.wikipedia.org19:39, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
iu.wiktionary.org19:39, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
jam.wikipedia.org13:12, 12 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org15:57, 21 јули 2008создадена со најавување(?)82
ja.wikibooks.org19:39, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ja.wikinews.org19:39, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
ja.wikiquote.org19:40, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
ja.wikisource.org19:39, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ja.wikiversity.org19:39, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ja.wikivoyage.org15:13, 4 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org17:44, 23 јуни 2009создадена со најавување(?)1
jbo.wikipedia.org19:39, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
jbo.wiktionary.org19:39, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org19:39, 10 август 2009создадена со најавување(?)6
jv.wiktionary.org19:39, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
kaa.wikipedia.org19:39, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org19:39, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org19:40, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ka.wikibooks.org19:39, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ka.wikiquote.org19:39, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ka.wiktionary.org19:40, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org09:46, 10 октомври 2011создадена со најавување(?)0
kbp.wikipedia.org13:12, 12 ноември 2018создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org19:40, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org19:40, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
kj.wikipedia.org13:32, 26 март 2010создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org19:40, 10 август 2009создадена со најавување(?)4
kk.wikibooks.org19:40, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
kk.wikiquote.org19:40, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org19:40, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org19:40, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
kl.wiktionary.org19:40, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org16:14, 2 декември 2008создадена со најавување(?)0
km.wikibooks.org19:40, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org19:40, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
kn.wikipedia.org05:29, 25 јуни 2009создадена со најавување(?)3
kn.wikibooks.org19:40, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
kn.wikiquote.org19:40, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org19:40, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org17:37, 11 јуни 2009создадена со најавување(?)1
koi.wikipedia.org09:41, 10 октомври 2011создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org08:10, 31 јануари 2009создадена со најавување(?)3
ko.wikibooks.org19:40, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ko.wikinews.org09:41, 10 октомври 2011создадена со најавување(?)1
ko.wikiquote.org19:40, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
ko.wikisource.org19:40, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
ko.wikiversity.org20:56, 29 јули 2013создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org19:40, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
krc.wikipedia.org13:27, 26 март 2010создадена со најавување(?)0
kr.wikipedia.org13:32, 26 март 2010создадена со најавување(?)0
kr.wikiquote.org13:33, 26 март 2010создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org19:40, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org19:40, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ks.wikibooks.org13:27, 26 март 2010создадена со најавување(?)0
ks.wikiquote.org13:27, 26 март 2010создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org19:40, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org19:40, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ku.wikibooks.org19:40, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org19:40, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
ku.wiktionary.org19:40, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
kv.wikipedia.org19:40, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org19:40, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
kw.wikiquote.org13:30, 26 март 2010создадена со најавување(?)0
kw.wiktionary.org19:40, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org19:40, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ky.wikibooks.org19:40, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ky.wikiquote.org19:40, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org19:40, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org19:40, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org19:41, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
la.wikibooks.org19:40, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org19:41, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
la.wikisource.org19:41, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
la.wiktionary.org19:41, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org19:41, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org18:31, 31 јули 2009создадена со најавување(?)0
lb.wikibooks.org19:41, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
lb.wikiquote.org19:41, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
lb.wiktionary.org19:41, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org19:13, 19 август 2012создадена со најавување(?)0
lfn.wikipedia.org15:51, 2 септември 2021создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org19:41, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org19:41, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
li.wikipedia.org19:41, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
li.wikibooks.org10:16, 10 октомври 2011создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org19:41, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
li.wikisource.org19:41, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org19:41, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
lmo.wikipedia.org19:41, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
ln.wikipedia.org19:41, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ln.wikibooks.org13:49, 26 март 2010создадена со најавување(?)0
ln.wiktionary.org19:41, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org20:04, 27 јули 2013создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org19:41, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
lo.wiktionary.org19:41, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
lrc.wikipedia.org12:47, 18 јануари 2016создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org10:10, 10 октомври 2011создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org11:38, 1 февруари 2009создадена со најавување(?)7
lt.wikibooks.org19:41, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
lt.wikiquote.org19:41, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
lt.wikisource.org19:41, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org19:41, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
lv.wikipedia.org19:41, 10 август 2009создадена со најавување(?)11
lv.wikibooks.org19:41, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
lv.wiktionary.org19:41, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
mad.wikipedia.org00:18, 23 септември 2021создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org06:00, 10 април 2015создадена со најавување(?)1
map-bms.wikipedia.org19:41, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
mdf.wikipedia.org19:41, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org05:37, 6 август 2008создадена со најавување(?)9
meta.wikimedia.org04:34, 17 август 2008создадена со најавување(?)342global-renamer
mg.wikipedia.org19:41, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
mg.wikibooks.org19:41, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org19:41, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
mhr.wikipedia.org19:41, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
mh.wikipedia.org13:45, 26 март 2010создадена со најавување(?)0
mh.wiktionary.org13:45, 26 март 2010создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org20:59, 29 јули 2013создадена со најавување(?)2
mi.wikipedia.org19:41, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
mi.wikibooks.org13:45, 26 март 2010создадена со најавување(?)0
mi.wiktionary.org19:41, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org19:42, 10 август 2009создадена со најавување(?)2
mk.wikibooks.org19:42, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
mk.wikimedia.org21:33, 20 август 2012создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org19:42, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org19:41, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org19:41, 10 август 2009создадена со најавување(?)7
ml.wikibooks.org19:41, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org19:41, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org19:41, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ml.wiktionary.org19:41, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
mn.wikipedia.org19:41, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
mn.wikibooks.org19:41, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
mn.wiktionary.org19:41, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
mnw.wikipedia.org00:18, 23 септември 2021создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org09:42, 10 октомври 2011создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org19:41, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
mr.wikibooks.org19:41, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org19:41, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org21:24, 20 август 2012создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org19:41, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org11:38, 1 февруари 2009создадена со најавување(?)11
ms.wikibooks.org19:41, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org19:41, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org19:41, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
mt.wiktionary.org19:41, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
mus.wikipedia.org13:31, 26 март 2010создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org08:49, 12 септември 2009создадена со најавување(?)0
mx.wikimedia.org21:33, 20 август 2012создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org19:41, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org19:41, 10 август 2009создадена со најавување(?)8
my.wikibooks.org13:23, 26 март 2010создадена со најавување(?)0
my.wiktionary.org19:41, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
mzn.wikipedia.org20:56, 20 август 2012потврдено со лозинка(?)0
nah.wikipedia.org19:41, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
nah.wikibooks.org13:43, 26 март 2010создадена со најавување(?)0
nah.wiktionary.org19:41, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org19:42, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org19:42, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
na.wikibooks.org19:42, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
na.wikiquote.org13:43, 26 март 2010создадена со најавување(?)0
na.wiktionary.org19:42, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org19:42, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org19:42, 10 август 2009создадена со најавување(?)3
nds.wikibooks.org19:42, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
nds.wikiquote.org13:41, 26 март 2010создадена со најавување(?)0
nds.wiktionary.org19:42, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org19:42, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ne.wikibooks.org19:42, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ne.wiktionary.org19:42, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org19:42, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ng.wikipedia.org19:42, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org08:11, 31 јануари 2009создадена со најавување(?)1
nl.wikibooks.org19:42, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
nl.wikimedia.org21:33, 20 август 2012создадена со најавување(?)0
nl.wikinews.org19:42, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org19:42, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
nl.wikisource.org19:42, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
nl.wikivoyage.org09:40, 28 декември 2012создадена со најавување(?)1
nl.wiktionary.org19:42, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
nn.wikipedia.org11:38, 1 февруари 2009создадена со најавување(?)1
nn.wikiquote.org19:42, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
nn.wiktionary.org19:42, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
nov.wikipedia.org19:42, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org06:38, 10 мај 2009создадена со најавување(?)1
no.wikibooks.org19:42, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
no.wikimedia.org21:33, 20 август 2012создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org19:42, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
no.wikiquote.org19:42, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
no.wikisource.org19:42, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org19:42, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
nrm.wikipedia.org19:42, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
nso.wikipedia.org19:13, 19 август 2012создадена со најавување(?)1
nv.wikipedia.org19:42, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
nyc.wikimedia.org21:34, 20 август 2012создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org19:42, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org19:42, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
oc.wikibooks.org19:42, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org19:42, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
om.wikipedia.org15:01, 18 мај 2009создадена со најавување(?)0
om.wiktionary.org19:42, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org19:42, 10 август 2009создадена со најавување(?)2
or.wikisource.org06:02, 10 април 2015создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org13:42, 26 март 2010создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org19:42, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org21:35, 20 август 2012создадена со најавување(?)0
pa-us.wikimedia.org21:36, 20 август 2012создадена со најавување(?)0
pag.wikipedia.org05:27, 25 јуни 2009создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org19:42, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
pap.wikipedia.org19:42, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org19:42, 10 август 2009создадена со најавување(?)3
pa.wikibooks.org19:42, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org19:42, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org13:34, 26 март 2010создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org19:42, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
pfl.wikipedia.org09:49, 10 октомври 2011создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org19:42, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
pi.wikipedia.org19:42, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
pi.wiktionary.org13:43, 26 март 2010создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org11:38, 1 февруари 2009создадена со најавување(?)3
pl.wikibooks.org19:42, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
pl.wikimedia.org21:36, 20 август 2012создадена со најавување(?)0
pl.wikinews.org19:42, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
pl.wikiquote.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
pl.wikisource.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
pl.wikivoyage.org21:27, 29 јули 2013создадена со најавување(?)1
pl.wiktionary.org19:42, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
pms.wikipedia.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org08:49, 12 септември 2009создадена со најавување(?)0
pnb.wiktionary.org19:13, 19 август 2012создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org19:42, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
ps.wikibooks.org19:42, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
pt.wikipedia.org11:38, 1 февруари 2009создадена со најавување(?)1
pt.wikibooks.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
pt.wikiquote.org19:42, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
pt.wikisource.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
pt.wikiversity.org19:42, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
pt.wikivoyage.org20:55, 29 јули 2013создадена со најавување(?)1
pt.wiktionary.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
qu.wikipedia.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
qu.wikibooks.org13:45, 26 март 2010создадена со најавување(?)0
qu.wikiquote.org13:45, 26 март 2010создадена со најавување(?)0
qu.wiktionary.org19:42, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org05:28, 25 јуни 2009создадена со најавување(?)0
rm.wikibooks.org13:39, 26 март 2010создадена со најавување(?)0
rm.wiktionary.org13:39, 26 март 2010создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org19:42, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
rn.wikipedia.org19:44, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
rn.wiktionary.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
roa-rup.wiktionary.org19:42, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org16:13, 29 ноември 2008создадена со најавување(?)17
ro.wikibooks.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ro.wikinews.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
ro.wikiquote.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
ro.wikisource.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ro.wikivoyage.org20:54, 29 јули 2013создадена со најавување(?)1
ro.wiktionary.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
rue.wikipedia.org09:38, 10 октомври 2011создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org05:30, 6 август 2008создадена со најавување(?)3
ru.wikibooks.org11:11, 24 мај 2009создадена со најавување(?)0
ru.wikimedia.org21:36, 20 август 2012создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
ru.wikiquote.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
ru.wikisource.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ru.wikiversity.org13:23, 26 март 2010создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org09:25, 28 декември 2012создадена со најавување(?)1
ru.wiktionary.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)3
rw.wikipedia.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
rw.wiktionary.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org10:05, 10 октомври 2011создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org00:20, 23 септември 2021создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
sa.wikibooks.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org21:14, 29 јули 2013создадена со најавување(?)1
sa.wikisource.org10:04, 10 октомври 2011создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
scn.wiktionary.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)2
sco.wikipedia.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
sc.wikipedia.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
sc.wiktionary.org13:22, 26 март 2010создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
sd.wikinews.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
sd.wiktionary.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
se.wikibooks.org13:26, 26 март 2010создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org21:36, 20 август 2012создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
sg.wiktionary.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
shi.wikipedia.org15:14, 4 октомври 2021создадена со најавување(?)0
shn.wikipedia.org01:29, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)4
sh.wiktionary.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org15:43, 13 јули 2008создадена со најавување(?)9
simple.wikibooks.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
simple.wikiquote.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
simple.wiktionary.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
si.wikipedia.org17:42, 20 јуни 2009создадена со најавување(?)0
si.wikibooks.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org11:38, 1 февруари 2009создадена со најавување(?)1
sk.wikibooks.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
sk.wikisource.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org19:44, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
sl.wikibooks.org19:44, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
sl.wikisource.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
sl.wikiversity.org21:24, 20 август 2012создадена со најавување(?)0
sl.wiktionary.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
sm.wiktionary.org19:44, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org19:44, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
sn.wiktionary.org13:51, 26 март 2010создадена со најавување(?)0
wikisource.org16:03, 8 јуни 2009создадена со најавување(?)2
so.wikipedia.org05:28, 25 јуни 2009создадена со најавување(?)0
so.wiktionary.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org04:32, 17 август 2008создадена со најавување(?)3
sq.wikipedia.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
sq.wikibooks.org19:44, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
sq.wikinews.org10:12, 10 октомври 2011создадена со најавување(?)1
sq.wikiquote.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
sq.wiktionary.org19:45, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
srn.wikipedia.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org11:38, 1 февруари 2009создадена со најавување(?)7
sr.wikibooks.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
sr.wikiquote.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
sr.wikisource.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
sr.wiktionary.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
ss.wikipedia.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ss.wiktionary.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
strategy.wikimedia.org14:48, 22 октомври 2009создадена со најавување(?)1
st.wikipedia.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
st.wiktionary.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
su.wikibooks.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
su.wikiquote.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
su.wiktionary.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org15:01, 27 август 2008создадена со најавување(?)7
sv.wikibooks.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
sv.wikinews.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
sv.wikiquote.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
sv.wikisource.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
sv.wikiversity.org09:55, 10 октомври 2011создадена со најавување(?)0
sv.wikivoyage.org09:34, 28 декември 2012создадена со најавување(?)1
sv.wiktionary.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)2
sw.wikipedia.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
sw.wikibooks.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
sw.wiktionary.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
szl.wikipedia.org19:44, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
szy.wikipedia.org00:21, 23 септември 2021создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org18:23, 5 август 2009создадена со најавување(?)13
ta.wikibooks.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ta.wikinews.org19:44, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
ta.wikiquote.org19:44, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
ta.wikisource.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org19:44, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
ten.wikipedia.org14:07, 30 декември 2010создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org19:16, 19 август 2012создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org16:58, 26 август 2008создадена со најавување(?)69sysop
test.wikidata.org07:06, 30 јули 2013создадена со најавување(?)0
tet.wikipedia.org19:44, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org19:44, 10 август 2009создадена со најавување(?)4
te.wikibooks.org19:44, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org19:44, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org19:44, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
te.wiktionary.org19:44, 10 август 2009создадена со најавување(?)2
tg.wikipedia.org19:44, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
tg.wikibooks.org19:44, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org19:45, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org11:38, 1 февруари 2009создадена со најавување(?)18
th.wikibooks.org19:44, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
th.wikinews.org19:44, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org19:45, 10 август 2009создадена со најавување(?)2
th.wikisource.org19:45, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
th.wiktionary.org19:44, 10 август 2009создадена со најавување(?)4
ti.wikipedia.org19:44, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ti.wiktionary.org19:44, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org19:44, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
tk.wikibooks.org19:44, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
tk.wikiquote.org13:37, 26 март 2010создадена со најавување(?)0
tk.wiktionary.org19:44, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org19:44, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
tl.wikibooks.org19:44, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
tl.wiktionary.org19:44, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org19:44, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
tn.wiktionary.org19:44, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org19:44, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
to.wiktionary.org13:42, 26 март 2010создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org19:44, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
tpi.wiktionary.org19:44, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
trv.wikipedia.org00:22, 23 септември 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org11:38, 1 февруари 2009создадена со најавување(?)1
tr.wikibooks.org19:44, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
tr.wikimedia.org21:37, 20 август 2012создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org08:49, 12 септември 2009создадена со најавување(?)1
tr.wikiquote.org19:44, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
tr.wikisource.org19:44, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org19:44, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
ts.wikipedia.org19:44, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
ts.wiktionary.org19:44, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org19:44, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
tt.wikibooks.org19:44, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
tt.wikiquote.org13:37, 26 март 2010создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org19:44, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org19:45, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org19:45, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
tw.wiktionary.org13:36, 26 март 2010создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org13:31, 22 декември 2013создадена со најавување(?)1
ty.wikipedia.org19:45, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ua.wikimedia.org21:21, 20 август 2012создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org19:45, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org19:45, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ug.wikibooks.org13:33, 26 март 2010создадена со најавување(?)0
ug.wikiquote.org13:34, 26 март 2010создадена со најавување(?)0
ug.wiktionary.org19:45, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org12:37, 1 јануари 2009создадена со најавување(?)14
uk.wikibooks.org19:45, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org19:45, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
uk.wikiquote.org19:45, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
uk.wikisource.org19:45, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
uk.wikivoyage.org21:02, 29 јули 2013создадена со најавување(?)1
uk.wiktionary.org19:45, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
ur.wikipedia.org19:45, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
ur.wikibooks.org19:45, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ur.wikiquote.org19:45, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
ur.wiktionary.org19:45, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
uz.wikipedia.org19:45, 10 август 2009создадена со најавување(?)4
uz.wikibooks.org19:45, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
uz.wikiquote.org19:45, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org19:45, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org19:45, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
vec.wikisource.org09:47, 10 октомври 2011создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org21:30, 29 јули 2013создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org19:14, 19 август 2012создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org19:45, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org11:20, 8 јануари 2009создадена со најавување(?)8
vi.wikibooks.org19:45, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
vi.wikiquote.org19:45, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
vi.wikisource.org19:45, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
vi.wikivoyage.org13:29, 22 декември 2013создадена со најавување(?)2
vi.wiktionary.org19:45, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
vls.wikipedia.org19:46, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org19:45, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
vo.wikibooks.org19:45, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
vo.wikiquote.org13:52, 26 март 2010создадена со најавување(?)0
vo.wiktionary.org19:45, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
war.wikipedia.org19:45, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
wa.wikipedia.org19:45, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
wa.wikibooks.org19:46, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org19:45, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org18:38, 10 ноември 2012создадена со најавување(?)2.313
wikimania2012.wikimedia.org21:38, 20 август 2012создадена со најавување(?)0
wikimania2013.wikimedia.org21:37, 20 август 2012создадена со најавување(?)5
wikimania2014.wikimedia.org07:06, 30 јули 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2015.wikimedia.org19:21, 7 август 2014создадена со најавување(?)0
wikimania2016.wikimedia.org06:06, 10 април 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org12:54, 18 јануари 2016создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org23:40, 30 декември 2018создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org09:34, 5 април 2019создадена со најавување(?)0
wo.wikipedia.org19:46, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
wo.wikiquote.org19:45, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org19:45, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org14:37, 27 јануари 2009создадена со најавување(?)2
xal.wikipedia.org19:45, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
xh.wikipedia.org19:45, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
xh.wikibooks.org19:45, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
xh.wiktionary.org13:37, 26 март 2010создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org10:11, 10 октомври 2011создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org19:46, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
yi.wikisource.org19:45, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org19:45, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
yo.wikipedia.org09:09, 24 мај 2009создадена со најавување(?)0
yo.wikibooks.org19:45, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
yo.wiktionary.org13:45, 26 март 2010создадена со најавување(?)0
yue.wiktionary.org13:50, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org19:45, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
za.wikibooks.org19:45, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
za.wikiquote.org13:52, 26 март 2010создадена со најавување(?)0
za.wiktionary.org19:46, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org19:45, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org15:40, 13 јули 2008потврдено со лозинка(?)27
zh-min-nan.wikipedia.org11:38, 1 февруари 2009создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikibooks.org19:45, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikiquote.org19:46, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikisource.org19:46, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org19:45, 10 август 2009создадена со најавување(?)1
zh-yue.wikipedia.org15:42, 13 јули 2008создадена со најавување(?)8
zh.wikipedia.org03:27, 29 јули 2008создадена со најавување(?)54.181bureaucrat, interface-admin, suppress, sysop
zh.wikibooks.org04:34, 17 август 2008создадена со најавување(?)18import
zh.wikinews.org15:36, 13 ноември 2008создадена со најавување(?)4
zh.wikiquote.org14:03, 23 октомври 2008создадена со најавување(?)3import, transwiki
zh.wikisource.org03:44, 17 август 2008создадена со најавување(?)15import, transwiki
zh.wikiversity.org23:29, 8 август 2018создадена со најавување(?)18
zh.wikivoyage.org12:27, 17 јануари 2014создадена со најавување(?)38
zh.wiktionary.org03:55, 18 август 2008создадена со најавување(?)9transwiki
zu.wikipedia.org19:45, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
zu.wikibooks.org19:45, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
zu.wiktionary.org19:45, 10 август 2009создадена со најавување(?)0