Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Jimbo Wales
  • Зачленет: 18:22, 12 април 2008 (пред 14 години)
  • Вкупно уредувања: 15.313
  • Број на приврзани сметки: 167
  • Глобална група: Основачи
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ace.wikipedia.org01:10, 25 јули 2010создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org14:51, 17 јуни 2016создадена со најавување(?)0
ak.wikipedia.org12:07, 20 јануари 2011создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org22:40, 19 септември 2009создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org14:51, 17 јуни 2016создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org02:13, 19 декември 2019создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org20:27, 28 април 2017создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org19:39, 1 септември 2008создадена со најавување(?)1
arz.wikipedia.org02:31, 11 јануари 2009создадена со најавување(?)0
ast.wikipedia.org17:42, 20 јануари 2010создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org15:06, 9 март 2010создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org22:06, 19 јули 2015создадена со најавување(?)0autopatrolled
ban.wikipedia.org17:07, 29 јуни 2021создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org22:07, 16 ноември 2008создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org09:11, 26 ноември 2015создадена со најавување(?)0
beta.wikiversity.org03:21, 29 јули 2010создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org14:51, 17 јуни 2016создадена со најавување(?)0
be.wikimedia.org19:30, 2 октомври 2015создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org21:09, 19 мај 2009создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org20:12, 1 август 2010создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org17:49, 8 јуни 2016создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org07:21, 8 јули 2008создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org04:07, 28 јуни 2008создадена со најавување(?)1
bpy.wikipedia.org21:14, 3 април 2010создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org14:51, 17 јуни 2016создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org14:51, 17 јуни 2016создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org16:11, 22 мај 2010создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org04:39, 20 ноември 2017создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org11:39, 10 јануари 2011создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org18:23, 12 април 2008потврдено со лозинка(?)211autopatrolled, filemover
co.wikipedia.org19:24, 27 јуни 2008создадена со најавување(?)0
cr.wikipedia.org16:33, 10 април 2016создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org03:13, 24 септември 2015создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org14:34, 6 мај 2010создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org14:51, 17 јуни 2016создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org18:23, 12 април 2008потврдено со лозинка(?)26autoreview
el.wikipedia.org05:15, 2 април 2010создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org18:22, 12 април 2008домашно вики(?)14.173checkuser, founder, suppress, sysop
en.wikibooks.org18:23, 12 април 2008потврдено со лозинка(?)52
en.wikinews.org18:23, 12 април 2008потврдено со лозинка(?)136
en.wikiquote.org18:22, 12 април 2008потврдено по е-пошта(?)9
en.wikisource.org17:54, 11 март 2009создадена со најавување(?)2
en.wikiversity.org16:35, 14 септември 2008создадена со најавување(?)63
en.wikivoyage.org22:51, 15 јули 2015создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org18:23, 12 април 2008потврдено со лозинка(?)2
eo.wikipedia.org12:35, 7 август 2018создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org18:23, 12 април 2008потврдено со лозинка(?)13
et.wikipedia.org14:51, 17 јуни 2016создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org17:33, 16 јануари 2010создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org23:46, 15 јуни 2009создадена со најавување(?)1
ff.wikipedia.org00:31, 23 октомври 2010создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org23:39, 22 јуни 2009создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org15:02, 8 ноември 2021создадена со најавување(?)58bureaucrat, sysop
fo.wikipedia.org18:44, 21 ноември 2018создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org18:23, 12 април 2008потврдено со лозинка(?)5
fr.wikinews.org04:10, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org12:14, 27 ноември 2009создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org19:23, 5 јули 2010создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org19:04, 14 февруари 2009создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org22:35, 29 октомври 2009создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org12:04, 4 јуни 2009создадена со најавување(?)3
hr.wikipedia.org20:45, 2 декември 2016создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org17:34, 16 јануари 2010создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org11:25, 5 мај 2010создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org11:29, 5 април 2009создадена со најавување(?)1
ig.wikipedia.org19:59, 2 јуни 2009создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org22:51, 15 јули 2015создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org04:35, 20 ноември 2017создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org18:23, 12 април 2008потврдено со лозинка(?)3autopatrolled
it.wiktionary.org18:23, 12 април 2008потврдено со лозинка(?)2
iu.wikipedia.org16:35, 10 април 2016создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org18:23, 12 април 2008потврдено со лозинка(?)8
jv.wikipedia.org10:12, 1 јули 2010создадена со најавување(?)1
kaa.wikipedia.org18:24, 27 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org01:44, 10 септември 2010создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org19:23, 5 јули 2010создадена со најавување(?)1
kn.wikipedia.org23:34, 10 август 2009создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org03:45, 4 ноември 2008создадена со најавување(?)0
kr.wikipedia.org23:49, 13 јануари 2009создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org19:24, 27 јуни 2008создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org11:39, 10 јануари 2011создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org19:07, 19 февруари 2017создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org19:22, 5 јули 2010создадена со најавување(?)1
login.wikimedia.org22:50, 15 јули 2015создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org18:01, 11 октомври 2018создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org07:44, 2 октомври 2008создадена со најавување(?)7
meta.wikimedia.org18:23, 12 април 2008потврдено со лозинка(?)425autopatrolled
mk.wikipedia.org22:01, 18 ноември 2017создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org20:11, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org19:24, 5 јули 2010создадена со најавување(?)1
mr.wikipedia.org14:57, 16 март 2010создадена со најавување(?)1
ms.wikipedia.org17:29, 17 септември 2010создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org01:45, 14 февруари 2009создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org21:26, 4 јануари 2011создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org21:54, 9 јули 2008создадена со најавување(?)5
nap.wikipedia.org02:30, 11 јануари 2009создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org19:21, 5 јули 2010создадена со најавување(?)1
nl.wikipedia.org18:23, 12 април 2008потврдено со лозинка(?)15
nn.wikipedia.org11:37, 11 мај 2020создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org18:23, 12 април 2008потврдено со лозинка(?)4
nv.wikipedia.org19:29, 7 декември 2009создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org14:51, 17 јуни 2016создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org15:32, 6 јули 2018создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org04:09, 25 октомври 2010создадена со најавување(?)4
pa.wikipedia.org12:28, 27 август 2009создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org19:24, 27 јуни 2008создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org18:23, 12 април 2008потврдено со лозинка(?)4
pl.wikimedia.org18:23, 12 април 2008потврдено со лозинка(?)3
pl.wikiquote.org01:21, 13 август 2010создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org19:22, 5 јули 2010создадена со најавување(?)1
pt.wikipedia.org18:22, 12 април 2008потврдено по е-пошта(?)10
pt.wikibooks.org03:48, 12 февруари 2019создадена со најавување(?)0
pt.wikimedia.org11:10, 30 јануари 2019создадена со најавување(?)0
rn.wikipedia.org16:03, 9 јуни 2021создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org12:51, 3 јуни 2009создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org00:05, 7 февруари 2010создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org07:10, 4 март 2009создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org14:46, 7 декември 2015создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org17:39, 15 април 2009создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org00:13, 14 ноември 2016создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org05:16, 22 јули 2009создадена со најавување(?)0
simple.wikiquote.org20:10, 25 јули 2009создадена со најавување(?)0
si.wikipedia.org19:22, 5 јули 2010создадена со најавување(?)1
sk.wikipedia.org16:40, 4 април 2017создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org00:31, 23 октомври 2010создадена со најавување(?)0
wikisource.org18:22, 12 април 2008потврдено по е-пошта(?)1
so.wikipedia.org11:02, 13 јули 2010создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org18:23, 12 април 2008потврдено со лозинка(?)1
sq.wikipedia.org21:31, 10 декември 2009создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org15:47, 30 јуни 2010создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org10:02, 22 април 2016создадена со најавување(?)0
strategy.wikimedia.org18:53, 17 март 2010создадена со најавување(?)1
sv.wikipedia.org17:59, 1 февруари 2010создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org19:38, 1 септември 2008создадена со најавување(?)1
szl.wikipedia.org13:11, 23 септември 2008создадена со најавување(?)1
ta.wikipedia.org15:43, 29 септември 2017создадена со најавување(?)0
ten.wikipedia.org03:57, 15 ноември 2010создадена со најавување(?)8
test2.wikipedia.org15:07, 17 август 2018создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org22:09, 4 март 2009создадена со најавување(?)0
test.wikidata.org02:44, 9 април 2022создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org20:11, 5 август 2008создадена со најавување(?)1
th.wikipedia.org03:04, 14 јули 2008создадена со најавување(?)1
tk.wikipedia.org19:23, 5 јули 2010создадена со најавување(?)1
tl.wikipedia.org02:56, 25 јули 2008создадена со најавување(?)1
to.wikipedia.org17:18, 14 септември 2017создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org19:27, 21 декември 2009создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org19:23, 5 јули 2010создадена со најавување(?)1
uk.wikipedia.org22:07, 3 јануари 2009создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org02:54, 4 октомври 2009создадена со најавување(?)1
ve.wikipedia.org18:23, 12 април 2008потврдено со лозинка(?)5
vi.wikipedia.org13:18, 19 октомври 2018создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org19:24, 27 јуни 2008создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org12:45, 4 септември 2010создадена со најавување(?)0
wa.wikipedia.org10:52, 8 август 2010создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org22:51, 15 јули 2015создадена со најавување(?)3
wikimania2005.wikimedia.org18:23, 12 април 2008потврдено со лозинка(?)27
wikimania2008.wikimedia.org18:24, 12 април 2008потврдено со лозинка(?)0
wikimania2014.wikimedia.org22:50, 15 јули 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2015.wikimedia.org22:51, 15 јули 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2016.wikimedia.org17:41, 29 јануари 2016создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org16:19, 14 јули 2017создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org14:29, 10 јули 2018создадена со најавување(?)0
wo.wikipedia.org21:56, 21 ноември 2009создадена со најавување(?)1
yi.wikipedia.org16:43, 25 август 2009создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org20:26, 4 јуни 2010создадена со најавување(?)2
zh-min-nan.wikipedia.org14:51, 17 јуни 2016создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org18:23, 12 април 2008потврдено со лозинка(?)1