Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Jianhui67
  • Зачленет: 07:38, 29 јуни 2013 (пред 9 години)
  • Вкупно уредувања: 70.786
  • Број на приврзани сметки: 771
  • Глобална група: Глобални отповикувачи
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org11:05, 9 март 2014создадена со најавување(?)5
ace.wikipedia.org12:10, 15 ноември 2013создадена со најавување(?)4
ady.wikipedia.org11:28, 30 септември 2016создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org08:34, 7 март 2014создадена со најавување(?)18
af.wikibooks.org11:05, 9 март 2014создадена со најавување(?)2
af.wikiquote.org11:05, 9 март 2014создадена со најавување(?)2
af.wiktionary.org11:05, 9 март 2014создадена со најавување(?)2
ak.wikipedia.org18:17, 13 декември 2013создадена со најавување(?)2
als.wikipedia.org11:05, 9 март 2014создадена со најавување(?)11
alt.wikipedia.org12:39, 10 март 2022создадена со најавување(?)0
ami.wikipedia.org12:39, 10 март 2022создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org11:05, 9 март 2014создадена со најавување(?)4
am.wiktionary.org11:06, 9 март 2014создадена со најавување(?)2
ang.wikipedia.org16:13, 21 јануари 2014создадена со најавување(?)3
ang.wikibooks.org11:06, 9 март 2014создадена со најавување(?)1
ang.wiktionary.org11:06, 9 март 2014создадена со најавување(?)1
an.wikipedia.org18:17, 13 декември 2013создадена со најавување(?)14
an.wiktionary.org11:06, 9 март 2014создадена со најавување(?)1
api.wikimedia.org12:39, 10 март 2022создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org11:06, 9 март 2014создадена со најавување(?)2
ar.wikipedia.org18:03, 21 септември 2013создадена со најавување(?)51
ar.wikibooks.org11:06, 9 март 2014создадена со најавување(?)5
ar.wikinews.org11:06, 9 март 2014создадена со најавување(?)6
ar.wikiquote.org11:06, 9 март 2014создадена со најавување(?)4
ar.wikisource.org17:48, 6 февруари 2014создадена со најавување(?)8
ar.wikiversity.org11:06, 9 март 2014создадена со најавување(?)4
ar.wiktionary.org12:42, 15 февруари 2014создадена со најавување(?)5
ary.wikipedia.org11:37, 13 јануари 2022создадена со најавување(?)4
arz.wikipedia.org06:41, 1 март 2014создадена со најавување(?)22
ast.wikipedia.org05:47, 20 октомври 2013создадена со најавување(?)9
ast.wiktionary.org11:06, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org11:06, 9 март 2014создадена со најавување(?)8
as.wikisource.org11:06, 9 март 2014создадена со најавување(?)2
atj.wikipedia.org12:39, 10 март 2022создадена со најавување(?)0
avk.wikipedia.org15:21, 19 јануари 2022создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org11:06, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
awa.wikipedia.org12:40, 10 март 2022создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org11:06, 9 март 2014создадена со најавување(?)1
ay.wiktionary.org11:06, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org11:28, 30 септември 2016создадена со најавување(?)1
az.wikipedia.org09:01, 13 ноември 2013создадена со најавување(?)21
az.wikibooks.org11:06, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
az.wikiquote.org11:06, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
az.wikisource.org11:06, 9 март 2014создадена со најавување(?)1
az.wiktionary.org11:06, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
ban.wikipedia.org15:24, 19 јануари 2022создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org14:09, 21 октомври 2013создадена со најавување(?)3
bat-smg.wikipedia.org11:06, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org15:56, 27 ноември 2013создадена со најавување(?)0
ba.wikibooks.org12:40, 10 март 2022создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org07:38, 9 март 2014создадена со најавување(?)1
bcl.wiktionary.org12:40, 10 март 2022создадена со најавување(?)0
bd.wikimedia.org12:40, 10 март 2022создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org12:31, 20 февруари 2014создадена со најавување(?)6
beta.wikiversity.org15:34, 16 јануари 2014создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org18:17, 13 декември 2013создадена со најавување(?)7
be.wikibooks.org11:07, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
be.wikimedia.org08:55, 8 април 2015создадена со најавување(?)0
be.wikiquote.org11:07, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
be.wikisource.org11:07, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org11:07, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org15:56, 22 јануари 2014создадена со најавување(?)52
bg.wikibooks.org11:07, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
bg.wikinews.org11:07, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org11:07, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
bg.wikisource.org11:07, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org11:07, 9 март 2014создадена со најавување(?)1
bh.wikipedia.org11:07, 9 март 2014создадена со најавување(?)5
bi.wikipedia.org11:07, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org11:07, 9 март 2014создадена со најавување(?)5
bm.wikipedia.org11:07, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org17:16, 14 септември 2013создадена со најавување(?)60
bn.wikibooks.org18:21, 23 октомври 2013создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org11:07, 9 март 2014создадена со најавување(?)2
bn.wikivoyage.org17:56, 12 март 2019создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org18:21, 23 октомври 2013создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org11:07, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org11:07, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org17:47, 24 февруари 2014создадена со најавување(?)9
br.wikimedia.org13:53, 13 февруари 2016создадена со најавување(?)0
br.wikiquote.org11:07, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org11:07, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org17:40, 27 ноември 2013создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org13:11, 27 ноември 2013создадена со најавување(?)9
bs.wikibooks.org11:07, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org11:07, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org11:07, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
bs.wikisource.org11:08, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org11:07, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org11:08, 9 март 2014создадена со најавување(?)4
bxr.wikipedia.org11:08, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org18:57, 24 декември 2013создадена со најавување(?)80
ca.wikibooks.org11:08, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
ca.wikimedia.org14:06, 17 март 2015создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org11:08, 9 март 2014создадена со најавување(?)2
ca.wikiquote.org11:08, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
ca.wikisource.org11:08, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org11:08, 9 март 2014создадена со најавување(?)1
cbk-zam.wikipedia.org11:08, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
cdo.wikipedia.org11:08, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org17:41, 17 јануари 2014создадена со најавување(?)13
ce.wikipedia.org13:39, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)2
chr.wikipedia.org11:08, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
chr.wiktionary.org11:08, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org11:08, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org11:08, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org15:25, 27 ноември 2013создадена со најавување(?)6
commons.wikimedia.org11:25, 1 јули 2013создадена со најавување(?)29.974sysop
co.wikipedia.org17:27, 27 февруари 2014создадена со најавување(?)1
co.wiktionary.org11:08, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org11:08, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
cr.wikipedia.org11:08, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org16:13, 21 јануари 2014создадена со најавување(?)1
csb.wiktionary.org11:09, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org09:41, 30 ноември 2013создадена со најавување(?)48
cs.wikibooks.org11:08, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
cs.wikinews.org11:08, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org21:18, 21 февруари 2014создадена со најавување(?)1
cs.wikisource.org11:08, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
cs.wikiversity.org11:08, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org11:08, 9 март 2014создадена со најавување(?)1
cu.wikipedia.org11:09, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org16:27, 25 февруари 2014создадена со најавување(?)4
cv.wikibooks.org11:09, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org13:39, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)1
cy.wikibooks.org11:09, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org11:09, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org11:09, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org11:09, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
dag.wikipedia.org12:40, 10 март 2022создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org13:13, 18 септември 2013создадена со најавување(?)13
da.wikibooks.org11:09, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
da.wikiquote.org11:09, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
da.wikisource.org11:09, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
da.wiktionary.org11:09, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org08:58, 5 август 2013создадена со најавување(?)504autoreview, editor
de.wikibooks.org11:09, 9 март 2014создадена со најавување(?)1
de.wikinews.org11:09, 9 март 2014создадена со најавување(?)6
de.wikiquote.org11:09, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org21:18, 21 февруари 2014создадена со најавување(?)1
de.wikiversity.org11:10, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org11:10, 9 март 2014создадена со најавување(?)10
de.wiktionary.org11:09, 9 март 2014создадена со најавување(?)6
din.wikipedia.org07:39, 4 јануари 2020создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org11:10, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org11:10, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
dty.wikipedia.org12:13, 31 март 2019создадена со најавување(?)2
dv.wikipedia.org11:10, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
dv.wiktionary.org11:10, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org11:10, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org11:10, 9 март 2014создадена со најавување(?)1
el.wikipedia.org19:15, 18 февруари 2014создадена со најавување(?)16
el.wikibooks.org11:10, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
el.wikinews.org11:10, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
el.wikiquote.org11:10, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org11:10, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
el.wikiversity.org11:10, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
el.wikivoyage.org11:10, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org11:10, 9 март 2014создадена со најавување(?)1
eml.wikipedia.org11:10, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org07:38, 29 јуни 2013нова сметка(?)11.064extendedconfirmed, filemover, patroller, reviewer, rollbacker
en.wikibooks.org11:52, 15 септември 2013создадена со најавување(?)732editor
en.wikinews.org17:03, 26 септември 2013создадена со најавување(?)67
en.wikiquote.org17:03, 26 септември 2013создадена со најавување(?)121
en.wikisource.org17:03, 26 септември 2013создадена со најавување(?)21
en.wikiversity.org17:26, 26 септември 2013создадена со најавување(?)54
en.wikivoyage.org17:03, 26 септември 2013создадена со најавување(?)125autopatrolled
en.wiktionary.org17:03, 26 септември 2013создадена со најавување(?)31
eo.wikipedia.org18:10, 17 јануари 2014создадена со најавување(?)19autoreview
eo.wikibooks.org11:10, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org11:10, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org11:10, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
eo.wikisource.org11:11, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org11:10, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org07:40, 24 август 2013создадена со најавување(?)351
es.wikibooks.org16:26, 21 октомври 2013создадена со најавување(?)3
es.wikinews.org17:06, 17 јануари 2014создадена со најавување(?)9
es.wikiquote.org15:20, 27 ноември 2013создадена со најавување(?)2
es.wikisource.org08:58, 22 февруари 2014создадена со најавување(?)5
es.wikiversity.org11:11, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
es.wikivoyage.org11:07, 17 декември 2013создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org18:09, 17 јануари 2014создадена со најавување(?)6
et.wikipedia.org18:44, 15 февруари 2014создадена со најавување(?)26
et.wikibooks.org11:11, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org11:11, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
et.wikisource.org11:11, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org11:11, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org13:18, 27 ноември 2013создадена со најавување(?)17
eu.wikibooks.org11:11, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org11:11, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
eu.wikisource.org18:55, 30 мај 2018создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org06:09, 16 февруари 2014создадена со најавување(?)1
ext.wikipedia.org11:11, 9 март 2014создадена со најавување(?)1
fa.wikipedia.org12:35, 27 јануари 2014создадена со најавување(?)23
fa.wikibooks.org11:11, 9 март 2014создадена со најавување(?)1
fa.wikinews.org11:11, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org11:11, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
fa.wikisource.org11:11, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
fa.wikivoyage.org05:40, 25 август 2016создадена со најавување(?)10
fa.wiktionary.org11:11, 9 март 2014создадена со најавување(?)1
ff.wikipedia.org11:12, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
fiu-vro.wikipedia.org11:12, 9 март 2014создадена со најавување(?)1
fi.wikipedia.org05:41, 8 февруари 2014создадена со најавување(?)38autoreview
fi.wikibooks.org11:12, 9 март 2014создадена со најавување(?)1
fi.wikinews.org11:12, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
fi.wikiquote.org11:12, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
fi.wikisource.org12:58, 27 ноември 2013создадена со најавување(?)0
fi.wikiversity.org11:12, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org11:12, 9 март 2014создадена со најавување(?)2
fj.wikipedia.org11:56, 15 октомври 2013создадена со најавување(?)0
fj.wiktionary.org11:12, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org08:11, 21 декември 2021создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org11:12, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
fo.wikisource.org11:12, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org11:12, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org11:12, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org11:12, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org15:44, 25 октомври 2013создадена со најавување(?)412
fr.wikibooks.org17:46, 24 февруари 2014создадена со најавување(?)4
fr.wikinews.org11:12, 9 март 2014создадена со најавување(?)6
fr.wikiquote.org11:12, 9 март 2014создадена со најавување(?)1
fr.wikisource.org15:03, 25 февруари 2014создадена со најавување(?)1
fr.wikiversity.org11:12, 9 март 2014создадена со најавување(?)1
fr.wikivoyage.org11:12, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org15:30, 21 јануари 2014создадена со најавување(?)7
fur.wikipedia.org11:12, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org11:13, 9 март 2014создадена со најавување(?)3
fy.wikibooks.org11:13, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org11:13, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org11:13, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org11:13, 9 март 2014создадена со најавување(?)10
ga.wikipedia.org13:18, 27 ноември 2013создадена со најавување(?)2
ga.wiktionary.org11:13, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org11:13, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
gd.wiktionary.org11:13, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org11:13, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org15:17, 27 ноември 2013создадена со најавување(?)15
gl.wikibooks.org11:13, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org11:13, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org11:13, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org11:13, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org11:13, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
gn.wiktionary.org11:13, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org11:28, 30 септември 2016создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org17:56, 12 март 2019создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org11:13, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org18:28, 21 февруари 2014создадена со најавување(?)4
gu.wikiquote.org11:13, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
gu.wikisource.org11:13, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
gu.wiktionary.org11:13, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org11:14, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
gv.wiktionary.org11:14, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org11:14, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org11:14, 9 март 2014создадена со најавување(?)1
ha.wiktionary.org11:14, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org11:14, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org16:13, 21 јануари 2014создадена со најавување(?)62autopatrolled
he.wikibooks.org11:14, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
he.wikinews.org11:14, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org11:14, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
he.wikisource.org11:14, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
he.wikivoyage.org11:14, 9 март 2014создадена со најавување(?)1
he.wiktionary.org11:14, 9 март 2014создадена со најавување(?)2
hif.wikipedia.org11:14, 9 март 2014создадена со најавување(?)2
hi.wikipedia.org08:27, 8 октомври 2013создадена со најавување(?)36
hi.wikibooks.org11:14, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
hi.wikiquote.org11:14, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org11:14, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org19:09, 6 февруари 2014создадена со најавување(?)79
hr.wikibooks.org11:14, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org11:14, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
hr.wikisource.org11:14, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org11:14, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org11:14, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
hsb.wiktionary.org11:14, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org11:15, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org11:04, 21 јануари 2014создадена со најавување(?)83
hu.wikibooks.org11:15, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org11:15, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
hu.wikisource.org11:15, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org11:15, 9 март 2014создадена со најавување(?)5
hy.wikipedia.org13:14, 27 ноември 2013создадена со најавување(?)19
hy.wikibooks.org11:15, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
hy.wikiquote.org11:15, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org11:15, 9 март 2014создадена со најавување(?)1
hy.wiktionary.org11:15, 9 март 2014создадена со најавување(?)1
hyw.wikipedia.org10:18, 12 септември 2020создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org11:15, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
ia.wikibooks.org11:15, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org11:15, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org16:21, 7 јули 2013создадена со најавување(?)82autoreview
id.wikibooks.org11:15, 9 март 2014создадена со најавување(?)7
id.wikiquote.org11:15, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
id.wikisource.org11:15, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
id.wiktionary.org11:15, 9 март 2014создадена со најавување(?)6
ie.wikipedia.org11:15, 9 март 2014создадена со најавување(?)2
ie.wikibooks.org11:15, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
ie.wiktionary.org18:05, 31 октомври 2013создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org11:15, 9 март 2014создадена со најавување(?)1
ik.wikipedia.org11:15, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org19:29, 7 март 2014создадена со најавување(?)1
incubator.wikimedia.org17:03, 26 септември 2013создадена со најавување(?)72
inh.wikipedia.org17:56, 12 март 2019создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org11:15, 9 март 2014создадена со најавување(?)2
io.wiktionary.org11:15, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org11:15, 9 март 2014создадена со најавување(?)8
is.wikibooks.org11:16, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org11:16, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org11:16, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org11:16, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org13:38, 26 септември 2013создадена со најавување(?)243
it.wikibooks.org11:16, 9 март 2014создадена со најавување(?)2
it.wikinews.org11:16, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org11:16, 9 март 2014создадена со најавување(?)4
it.wikisource.org11:16, 9 март 2014создадена со најавување(?)1
it.wikiversity.org11:16, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
it.wikivoyage.org11:16, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org11:16, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
iu.wikipedia.org11:16, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
iu.wiktionary.org11:16, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
jam.wikipedia.org11:28, 30 септември 2016создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org10:27, 7 ноември 2013создадена со најавување(?)763extendedconfirmed
ja.wikibooks.org11:16, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
ja.wikinews.org11:16, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
ja.wikiquote.org11:16, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
ja.wikisource.org11:16, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
ja.wikiversity.org11:16, 9 март 2014создадена со најавување(?)6
ja.wikivoyage.org15:30, 20 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org11:16, 9 март 2014создадена со најавување(?)2
jbo.wikipedia.org11:16, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
jbo.wiktionary.org11:17, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org07:42, 25 јануари 2014создадена со најавување(?)5
jv.wiktionary.org11:17, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org11:17, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org11:17, 9 март 2014создадена со најавување(?)1
ka.wikipedia.org08:55, 19 јануари 2014создадена со најавување(?)6
ka.wikibooks.org11:17, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
ka.wikiquote.org11:17, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
ka.wiktionary.org11:17, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org11:17, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
kbp.wikipedia.org12:41, 10 март 2022создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org11:17, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org11:17, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org12:57, 27 ноември 2013создадена со најавување(?)20
kk.wikibooks.org11:17, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org11:17, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org11:17, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
kl.wiktionary.org11:17, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org11:17, 9 март 2014создадена со најавување(?)2
km.wikibooks.org11:17, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org11:17, 9 март 2014создадена со најавување(?)1
kn.wikipedia.org13:00, 28 ноември 2013создадена со најавување(?)3
kn.wikiquote.org11:17, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org11:17, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org11:17, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
koi.wikipedia.org11:18, 9 март 2014создадена со најавување(?)1
ko.wikipedia.org16:02, 6 август 2013создадена со најавување(?)48
ko.wikibooks.org11:17, 9 март 2014создадена со најавување(?)1
ko.wikinews.org13:16, 23 јануари 2014создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org08:30, 22 февруари 2014создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org11:18, 9 март 2014создадена со најавување(?)1
ko.wikiversity.org11:18, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org10:57, 22 февруари 2014создадена со најавување(?)4
krc.wikipedia.org11:18, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org11:18, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org11:18, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org11:18, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org13:15, 27 ноември 2013создадена со најавување(?)1
ku.wikibooks.org11:18, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org11:18, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org15:59, 27 ноември 2013создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org11:18, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org11:18, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
kw.wiktionary.org11:18, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org11:18, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
ky.wikibooks.org11:18, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
ky.wikiquote.org11:18, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org11:18, 9 март 2014создадена со најавување(?)1
lad.wikipedia.org11:19, 9 март 2014создадена со најавување(?)1
la.wikipedia.org15:59, 21 јануари 2014создадена со најавување(?)10
la.wikibooks.org11:19, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org11:19, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org11:19, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
la.wiktionary.org11:19, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org11:19, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org15:36, 8 март 2014создадена со најавување(?)4
lb.wiktionary.org11:19, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org20:58, 21 февруари 2014создадена со најавување(?)1
lfn.wikipedia.org17:56, 12 март 2019создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org11:19, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org11:19, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org11:19, 9 март 2014создадена со најавување(?)1
li.wikibooks.org11:19, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
li.wikinews.org17:50, 12 март 2019создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org11:19, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
li.wikisource.org11:19, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org11:19, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
lld.wikipedia.org15:22, 19 јануари 2022создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org13:08, 27 ноември 2013создадена со најавување(?)7
lmo.wiktionary.org12:41, 10 март 2022создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org11:19, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
ln.wiktionary.org11:19, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org14:11, 27 јули 2013создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org11:19, 9 март 2014создадена со најавување(?)2
lo.wiktionary.org11:19, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
lrc.wikipedia.org19:55, 18 јули 2015создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org11:20, 9 март 2014создадена со најавување(?)4
lt.wikipedia.org13:24, 27 ноември 2013создадена со најавување(?)64
lt.wikibooks.org11:20, 9 март 2014создадена со најавување(?)1
lt.wikiquote.org11:20, 9 март 2014создадена со најавување(?)3
lt.wikisource.org11:20, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org15:20, 27 ноември 2013создадена со најавување(?)1
lv.wikipedia.org15:25, 27 ноември 2013создадена со најавување(?)30
lv.wiktionary.org11:20, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org14:21, 16 август 2016создадена со најавување(?)3
map-bms.wikipedia.org11:20, 9 март 2014создадена со најавување(?)2
mdf.wikipedia.org11:20, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org17:03, 26 септември 2013создадена со најавување(?)858sysop, translationadmin
meta.wikimedia.org07:38, 29 јуни 2013создадена со најавување(?)2.745global-renamer, patroller
mg.wikipedia.org11:20, 9 март 2014создадена со најавување(?)2
mg.wikibooks.org11:20, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org11:20, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org11:20, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org11:04, 20 февруари 2014создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org11:20, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
mi.wiktionary.org11:20, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org13:08, 27 ноември 2013создадена со најавување(?)12
mk.wikibooks.org11:20, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org11:20, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org11:20, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org14:12, 7 октомври 2013создадена со најавување(?)12
ml.wikibooks.org11:21, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org11:21, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org11:21, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
ml.wiktionary.org11:20, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
mni.wikipedia.org15:48, 20 април 2022создадена со најавување(?)2
mn.wikipedia.org17:46, 24 февруари 2014создадена со најавување(?)4
mn.wiktionary.org11:21, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
mnw.wikipedia.org12:41, 10 март 2022создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org11:21, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org16:28, 19 декември 2013создадена со најавување(?)0
mr.wikibooks.org11:21, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org11:21, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org11:21, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org11:21, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org07:43, 10 септември 2013создадена со најавување(?)69
ms.wikibooks.org11:21, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org11:21, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org11:21, 9 март 2014создадена со најавување(?)2
mt.wiktionary.org11:21, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
mus.wikipedia.org19:08, 12 февруари 2020создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org11:21, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
mx.wikimedia.org09:02, 20 август 2016создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org11:21, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org11:21, 9 март 2014создадена со најавување(?)5
my.wiktionary.org11:21, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org12:07, 7 март 2014создадена со најавување(?)2
nah.wikipedia.org11:22, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
nah.wiktionary.org11:22, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org11:22, 9 март 2014создадена со најавување(?)1
na.wikipedia.org11:21, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
na.wiktionary.org11:21, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org11:22, 9 март 2014создадена со најавување(?)2
nds.wikipedia.org11:22, 9 март 2014создадена со најавување(?)6
nds.wiktionary.org11:22, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org11:22, 9 март 2014создадена со најавување(?)6
ne.wikibooks.org11:22, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
ne.wiktionary.org11:22, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org11:22, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org07:05, 8 октомври 2013создадена со најавување(?)182
nl.wikibooks.org11:22, 9 март 2014создадена со најавување(?)9
nl.wikimedia.org12:58, 6 април 2015создадена со најавување(?)4
nl.wikinews.org15:22, 19 јануари 2022создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org11:22, 9 март 2014создадена со најавување(?)2
nl.wikisource.org11:22, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
nl.wikivoyage.org11:22, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org11:22, 9 март 2014создадена со најавување(?)5
nn.wikipedia.org13:39, 10 февруари 2014создадена со најавување(?)6
nn.wikiquote.org11:22, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
nn.wiktionary.org11:22, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org11:23, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org06:25, 25 јануари 2014создадена со најавување(?)60
no.wikibooks.org11:22, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
no.wikimedia.org07:07, 8 септември 2016создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org11:22, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org11:22, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
no.wikisource.org11:23, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org11:22, 9 март 2014создадена со најавување(?)2
nqo.wikipedia.org11:38, 13 јануари 2022создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org11:23, 9 март 2014создадена со најавување(?)1
nso.wikipedia.org11:23, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org11:23, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
nyc.wikimedia.org12:58, 17 март 2015создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org11:23, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org09:32, 30 ноември 2013создадена со најавување(?)3
oc.wikibooks.org11:23, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org11:23, 9 март 2014создадена со најавување(?)1
olo.wikipedia.org15:38, 29 март 2019создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org11:23, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
om.wiktionary.org11:23, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org11:23, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
or.wikisource.org11:28, 30 септември 2016создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org11:23, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org11:23, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org07:13, 12 октомври 2013создадена со најавување(?)436sysop, translationadmin
pag.wikipedia.org11:23, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org21:18, 21 февруари 2014создадена со најавување(?)1
pap.wikipedia.org11:23, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org11:23, 9 март 2014создадена со најавување(?)6
pa.wikibooks.org11:23, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org11:23, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org11:23, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org11:23, 9 март 2014создадена со најавување(?)1
pfl.wikipedia.org11:23, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org11:23, 9 март 2014создадена со најавување(?)1
pi.wikipedia.org11:23, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org13:09, 16 јануари 2014создадена со најавување(?)172autoreview
pl.wikibooks.org11:23, 9 март 2014создадена со најавување(?)1
pl.wikimedia.org12:43, 1 август 2014создадена со најавување(?)0
pl.wikinews.org11:23, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org11:24, 9 март 2014создадена со најавување(?)5
pl.wikisource.org11:24, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
pl.wikivoyage.org11:24, 9 март 2014создадена со најавување(?)4
pl.wiktionary.org12:41, 15 февруари 2014создадена со најавување(?)10
pms.wikipedia.org20:15, 15 февруари 2014создадена со најавување(?)13
pms.wikisource.org17:55, 12 март 2019создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org11:24, 9 март 2014создадена со најавување(?)6
pnb.wiktionary.org11:24, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org11:24, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org11:24, 9 март 2014создадена со најавување(?)3
ps.wikivoyage.org17:56, 12 март 2019создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org11:24, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org12:29, 24 септември 2013создадена со најавување(?)56
pt.wikibooks.org11:24, 9 март 2014создадена со најавување(?)1
pt.wikinews.org11:24, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
pt.wikiquote.org16:12, 26 февруари 2014создадена со најавување(?)1
pt.wikisource.org11:24, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
pt.wikiversity.org11:24, 9 март 2014создадена со најавување(?)1
pt.wikivoyage.org11:24, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org11:24, 9 март 2014создадена со најавување(?)4
pwn.wikipedia.org12:42, 10 март 2022создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org18:26, 13 ноември 2013создадена со најавување(?)2
qu.wiktionary.org11:24, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org11:24, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org11:24, 9 март 2014создадена со најавување(?)1
rn.wikipedia.org11:24, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org11:24, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
roa-rup.wiktionary.org11:24, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org11:24, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org15:50, 16 јануари 2014создадена со најавување(?)47
ro.wikibooks.org11:24, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
ro.wikinews.org11:24, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
ro.wikiquote.org18:47, 17 јануари 2014создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org11:24, 9 март 2014создадена со најавување(?)3
ro.wikivoyage.org11:24, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org11:24, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
rue.wikipedia.org11:25, 9 март 2014создадена со најавување(?)1
ru.wikipedia.org11:56, 15 октомври 2013создадена со најавување(?)263uploader
ru.wikibooks.org11:24, 9 март 2014создадена со најавување(?)1
ru.wikinews.org18:44, 15 февруари 2014создадена со најавување(?)8
ru.wikiquote.org11:24, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org11:25, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
ru.wikiversity.org11:25, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org11:25, 9 март 2014создадена со најавување(?)14
ru.wiktionary.org13:15, 27 ноември 2013создадена со најавување(?)8
rw.wikipedia.org11:25, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
rw.wiktionary.org11:25, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org11:25, 9 март 2014создадена со најавување(?)1
sah.wikiquote.org17:55, 12 март 2019создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org11:25, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org17:55, 12 март 2019создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org19:29, 7 март 2014создадена со најавување(?)5
sa.wikibooks.org11:25, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org11:25, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org11:25, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org11:25, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org11:25, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
scn.wiktionary.org11:25, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org07:42, 25 јануари 2014создадена со најавување(?)15
sc.wikipedia.org11:25, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org11:25, 9 март 2014создадена со најавување(?)3
sd.wiktionary.org11:25, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org11:25, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org12:56, 8 октомври 2017создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org11:25, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
sg.wiktionary.org11:25, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
shi.wikipedia.org12:42, 10 март 2022создадена со најавување(?)0
shn.wikipedia.org17:50, 12 март 2019создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org15:58, 27 ноември 2013создадена со најавување(?)46autopatrolled
sh.wiktionary.org11:25, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org15:41, 1 септември 2013создадена со најавување(?)3.743rollbacker
simple.wiktionary.org10:52, 27 септември 2013создадена со најавување(?)387rollbacker
si.wikipedia.org19:29, 7 март 2014создадена со најавување(?)3
si.wikibooks.org11:26, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org11:25, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org15:58, 27 ноември 2013создадена со најавување(?)35
sk.wikibooks.org11:26, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org11:26, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
sk.wikisource.org11:26, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org11:26, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org11:38, 26 ноември 2013создадена со најавување(?)54
sl.wikibooks.org11:26, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org11:26, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org11:26, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
sl.wikiversity.org11:26, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
sl.wiktionary.org11:26, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org11:26, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
sm.wiktionary.org11:26, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org11:26, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
wikisource.org06:53, 16 февруари 2014создадена со најавување(?)6
so.wikipedia.org11:26, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
so.wiktionary.org11:26, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org17:03, 26 септември 2013создадена со најавување(?)83patroller
sq.wikipedia.org14:58, 22 февруари 2014создадена со најавување(?)44reviewer
sq.wikibooks.org11:26, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
sq.wikinews.org11:27, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org11:27, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
sq.wiktionary.org11:26, 9 март 2014создадена со најавување(?)3
srn.wikipedia.org11:27, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org19:15, 18 февруари 2014создадена со најавување(?)74autopatrolled
sr.wikibooks.org11:27, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org08:34, 7 март 2014создадена со најавување(?)1
sr.wikiquote.org11:27, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org11:27, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
sr.wiktionary.org11:27, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
ss.wikipedia.org11:27, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
ss.wiktionary.org11:27, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org11:27, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org11:27, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
st.wiktionary.org11:27, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org11:27, 9 март 2014создадена со најавување(?)2
su.wikiquote.org11:27, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
su.wiktionary.org11:27, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org11:42, 16 јануари 2014создадена со најавување(?)70
sv.wikibooks.org11:27, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
sv.wikinews.org11:28, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org11:28, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org11:28, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
sv.wikiversity.org11:28, 9 март 2014создадена со најавување(?)1
sv.wikivoyage.org11:28, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org12:41, 15 февруари 2014создадена со најавување(?)14
sw.wikipedia.org11:28, 9 март 2014создадена со најавување(?)2
sw.wiktionary.org11:28, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org11:28, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
szy.wikipedia.org12:42, 10 март 2022создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org10:44, 27 септември 2013создадена со најавување(?)19
ta.wikibooks.org11:28, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
ta.wikinews.org11:28, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
ta.wikiquote.org11:28, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org11:28, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org11:28, 9 март 2014создадена со најавување(?)1
tcy.wikipedia.org11:27, 30 септември 2016создадена со најавување(?)2
test2.wikipedia.org13:21, 5 јануари 2014создадена со најавување(?)14bureaucrat, reviewer, sysop
test-commons.wikimedia.org19:14, 3 август 2019создадена со најавување(?)2
test.wikipedia.org16:59, 3 октомври 2013создадена со најавување(?)69reviewer, sysop
test.wikidata.org18:53, 8 март 2014создадена со најавување(?)61rollbacker
tet.wikipedia.org11:29, 9 март 2014создадена со најавување(?)1
te.wikipedia.org12:56, 27 ноември 2013создадена со најавување(?)18
te.wikibooks.org11:28, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org11:28, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org11:28, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
te.wiktionary.org11:28, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org11:29, 9 март 2014создадена со најавување(?)9
tg.wikibooks.org11:29, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org11:29, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org13:09, 1 јануари 2014создадена со најавување(?)57
th.wikibooks.org13:19, 27 ноември 2013создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org11:29, 9 март 2014создадена со најавување(?)1
th.wikisource.org11:29, 9 март 2014создадена со најавување(?)2
th.wiktionary.org11:29, 9 март 2014создадена со најавување(?)2
ti.wikipedia.org11:29, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
ti.wiktionary.org11:29, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org11:29, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
tk.wiktionary.org11:29, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org13:19, 27 ноември 2013создадена со најавување(?)21
tl.wikibooks.org11:29, 9 март 2014создадена со најавување(?)4
tl.wiktionary.org11:29, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org11:29, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
tn.wiktionary.org11:29, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org11:29, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org11:29, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
tpi.wiktionary.org11:29, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org16:23, 19 декември 2013создадена со најавување(?)71
tr.wikibooks.org11:30, 9 март 2014создадена со најавување(?)1
tr.wikimedia.org02:03, 20 март 2016создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org11:30, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
tr.wikiquote.org14:11, 18 февруари 2014создадена со најавување(?)1
tr.wikisource.org11:30, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org11:30, 9 март 2014создадена со најавување(?)7
ts.wikipedia.org12:10, 15 ноември 2013создадена со најавување(?)0
ts.wiktionary.org11:30, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org20:58, 21 февруари 2014создадена со најавување(?)2
tt.wikibooks.org11:30, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org11:30, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org11:30, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org11:30, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org11:30, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org11:30, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
ua.wikimedia.org17:57, 21 декември 2018создадена со најавување(?)1
udm.wikipedia.org11:30, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org11:30, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
ug.wiktionary.org11:31, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org18:57, 24 декември 2013создадена со најавување(?)86
uk.wikibooks.org11:31, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org11:31, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
uk.wikiquote.org11:31, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
uk.wikisource.org13:05, 27 ноември 2013создадена со најавување(?)0
uk.wikivoyage.org11:31, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org11:31, 9 март 2014создадена со најавување(?)2
ur.wikipedia.org07:53, 18 ноември 2013создадена со најавување(?)16
ur.wikibooks.org11:31, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
ur.wikiquote.org11:31, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org11:31, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org11:31, 9 март 2014создадена со најавување(?)2
uz.wikiquote.org11:31, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org11:31, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org11:32, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
vec.wikisource.org11:32, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org11:32, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org11:32, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org11:32, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org10:47, 10 август 2013создадена со најавување(?)81
vi.wikibooks.org11:32, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
vi.wikiquote.org11:32, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
vi.wikisource.org11:32, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
vi.wikivoyage.org11:32, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org15:30, 21 јануари 2014создадена со најавување(?)3
vls.wikipedia.org11:32, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org16:57, 17 февруари 2014создадена со најавување(?)0
vo.wiktionary.org16:57, 17 февруари 2014создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org17:41, 17 јануари 2014создадена со најавување(?)8
wa.wikipedia.org11:32, 9 март 2014создадена со најавување(?)1
wa.wikisource.org12:42, 10 март 2022создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org11:32, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org17:03, 26 септември 2013создадена со најавување(?)12.618sysop
wikimania2013.wikimedia.org09:34, 30 септември 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2014.wikimedia.org15:31, 18 октомври 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2015.wikimedia.org14:40, 17 јули 2014создадена со најавување(?)0
wikimania2016.wikimedia.org12:09, 9 март 2015создадена со најавување(?)7
wikimania2017.wikimedia.org18:19, 7 јануари 2016создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org14:20, 12 февруари 2018создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org17:53, 12 март 2019создадена со најавување(?)0
wo.wikipedia.org11:32, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
wo.wikiquote.org11:33, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org11:32, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org11:33, 9 март 2014создадена со најавување(?)5
xal.wikipedia.org20:58, 21 февруари 2014создадена со најавување(?)0
xh.wikipedia.org11:33, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org11:33, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org16:13, 21 јануари 2014создадена со најавување(?)2
yi.wikisource.org11:33, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org11:33, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org19:29, 7 март 2014создадена со најавување(?)2
yue.wiktionary.org17:50, 12 март 2019создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org11:33, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org11:33, 9 март 2014создадена со најавување(?)1
zh-classical.wikipedia.org11:33, 9 март 2014создадена со најавување(?)23
zh-min-nan.wikipedia.org11:33, 9 март 2014создадена со најавување(?)1
zh-min-nan.wikisource.org11:33, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org11:33, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org10:04, 25 ноември 2013создадена со најавување(?)62
zh.wikipedia.org12:11, 5 јули 2013создадена со најавување(?)1.794extendedconfirmed
zh.wikibooks.org11:33, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
zh.wikinews.org11:33, 9 март 2014создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org11:33, 9 март 2014создадена со најавување(?)2
zh.wikisource.org15:36, 16 јануари 2014создадена со најавување(?)4
zh.wikiversity.org19:20, 15 август 2018создадена со најавување(?)2autopatrolled
zh.wikivoyage.org13:09, 23 јануари 2014создадена со најавување(?)25autopatrolled
zh.wiktionary.org11:33, 9 март 2014создадена со најавување(?)1
zu.wikipedia.org07:43, 25 декември 2013создадена со најавување(?)0
zu.wiktionary.org11:33, 9 март 2014создадена со најавување(?)0