Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Jdforrester (WMF)
  • Зачленет: 23:58, 22 мај 2012 (пред 10 години)
  • Вкупно уредувања: 11.844
  • Број на приврзани сметки: 746
  • Глобална група: Системски администратори
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org00:55, 7 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ab.wikipedia.org05:39, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org05:39, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ady.wikipedia.org20:59, 17 февруари 2016создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org05:39, 27 јули 2012создадена со најавување(?)3
af.wikibooks.org05:39, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
af.wikiquote.org05:39, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
af.wiktionary.org05:39, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ak.wikipedia.org05:39, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org05:39, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ami.wikipedia.org17:58, 23 ноември 2021создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org05:39, 27 јули 2012создадена со најавување(?)2
am.wikiquote.org05:39, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
am.wiktionary.org05:39, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org05:39, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ang.wikibooks.org05:39, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org05:39, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org05:39, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
an.wiktionary.org05:39, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
api.wikimedia.org18:41, 16 декември 2020создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org05:39, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org05:39, 27 јули 2012создадена со најавување(?)4
ar.wikibooks.org05:39, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ar.wikimedia.org18:31, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org05:39, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ar.wikiquote.org05:39, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ar.wikisource.org19:43, 6 јуни 2012создадена со најавување(?)0
ar.wikiversity.org05:39, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ar.wiktionary.org05:39, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org05:39, 27 јули 2012создадена со најавување(?)1
ast.wikipedia.org05:39, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ast.wiktionary.org05:39, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org05:39, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
as.wikisource.org23:31, 5 септември 2014создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org21:25, 4 февруари 2019создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org05:39, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org05:39, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ay.wiktionary.org05:39, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org16:15, 13 август 2017создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org05:39, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
az.wikibooks.org05:39, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
az.wikiquote.org05:39, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
az.wikisource.org05:39, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
az.wiktionary.org05:39, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ban.wikipedia.org02:34, 27 февруари 2020создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
bat-smg.wikipedia.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org05:39, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
bd.wikimedia.org18:31, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
beta.wikiversity.org05:46, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
be.wikibooks.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
be.wikimedia.org18:32, 27 јули 2012создадена со најавување(?)4
be.wikiquote.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
be.wikisource.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
bg.wikibooks.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
bg.wikinews.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
bg.wikisource.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
bn.wikibooks.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)3
br.wikipedia.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)2
br.wikimedia.org18:32, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
br.wikiquote.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
bs.wikibooks.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
bs.wikisource.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
bxr.wikipedia.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)1
ca.wikibooks.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ca.wikiquote.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)1
ca.wikisource.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
cbk-zam.wikipedia.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
cdo.wikipedia.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ce.wikipedia.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
chr.wiktionary.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org00:07, 23 мај 2012создадена со најавување(?)477
co.wikipedia.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
co.wikimedia.org18:32, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
cr.wikipedia.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
csb.wiktionary.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)3
cs.wikibooks.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
cs.wikinews.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
cs.wikisource.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
cs.wikiversity.org19:42, 6 јуни 2012создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
cu.wikipedia.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)2
cv.wikibooks.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
cy.wikibooks.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
da.wikibooks.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
da.wikiquote.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
da.wikisource.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
da.wiktionary.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org19:47, 6 јуни 2012создадена со најавување(?)4
de.wikibooks.org19:46, 6 јуни 2012создадена со најавување(?)1
de.wikinews.org19:42, 6 јуни 2012создадена со најавување(?)0
de.wikiquote.org19:46, 6 јуни 2012создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org19:43, 6 јуни 2012создадена со најавување(?)0
de.wikiversity.org19:42, 6 јуни 2012создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org20:05, 14 ноември 2012создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org19:46, 6 јуни 2012создадена со најавување(?)1
diq.wikipedia.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
dk.wikimedia.org18:32, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
dv.wiktionary.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
el.wikibooks.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
el.wikinews.org05:40, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
el.wikiquote.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
el.wikiversity.org19:42, 6 јуни 2012создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org20:57, 13 јуни 2012создадена со најавување(?)0
eml.wikipedia.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org23:58, 22 мај 2012нова сметка(?)915extendedconfirmed
en.wikibooks.org20:24, 24 мај 2012создадена со најавување(?)3
en.wikinews.org20:24, 24 мај 2012создадена со најавување(?)3
en.wikiquote.org20:24, 24 мај 2012создадена со најавување(?)1
en.wikisource.org20:24, 24 мај 2012создадена со најавување(?)2
en.wikiversity.org20:24, 24 мај 2012создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org20:15, 13 ноември 2012создадена со најавување(?)6
en.wiktionary.org20:24, 24 мај 2012создадена со најавување(?)10
eo.wikipedia.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)1
eo.wikibooks.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
eo.wikisource.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org19:47, 6 јуни 2012создадена со најавување(?)8
es.wikibooks.org19:46, 6 јуни 2012создадена со најавување(?)0
es.wikinews.org19:42, 6 јуни 2012создадена со најавување(?)0
es.wikiquote.org19:46, 6 јуни 2012создадена со најавување(?)0
es.wikisource.org19:43, 6 јуни 2012создадена со најавување(?)0
es.wikiversity.org19:42, 6 јуни 2012создадена со најавување(?)0
es.wikivoyage.org02:50, 14 јуни 2014создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org20:57, 13 јуни 2012создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
et.wikibooks.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ee.wikimedia.org18:32, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
et.wikisource.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)2
eu.wikibooks.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
fa.wikibooks.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
fa.wikinews.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
fa.wikisource.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
fa.wikivoyage.org17:03, 14 јуни 2016создадена со најавување(?)0
fa.wiktionary.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ff.wikipedia.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
fiu-vro.wikipedia.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)1
fi.wikibooks.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
fi.wikimedia.org18:32, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
fi.wikiquote.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
fi.wikisource.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
fi.wikiversity.org19:42, 6 јуни 2012создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
fj.wikipedia.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
fj.wiktionary.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org02:59, 30 октомври 2021потврдено со лозинка(?)59interface-admin
fo.wikipedia.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
fo.wikisource.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)1
frr.wikipedia.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)1
fr.wikipedia.org19:47, 6 јуни 2012создадена со најавување(?)20
fr.wikibooks.org19:46, 6 јуни 2012создадена со најавување(?)0
fr.wikinews.org19:42, 6 јуни 2012создадена со најавување(?)0
fr.wikiquote.org19:46, 6 јуни 2012создадена со најавување(?)1
fr.wikisource.org19:43, 6 јуни 2012создадена со најавување(?)0
fr.wikiversity.org19:42, 6 јуни 2012создадена со најавување(?)0
fr.wikivoyage.org17:17, 28 јуни 2016создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org19:46, 6 јуни 2012создадена со најавување(?)0
fur.wikipedia.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
fy.wikibooks.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ga.wiktionary.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)1
gd.wikipedia.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
gd.wiktionary.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)1
gl.wikibooks.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)1
gl.wikiquote.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)1
gl.wikisource.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
gn.wiktionary.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org19:24, 18 март 2016создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
gu.wikiquote.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
gu.wikisource.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
gu.wiktionary.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
gv.wiktionary.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ha.wiktionary.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org19:43, 6 јуни 2012создадена со најавување(?)11
he.wikibooks.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
he.wikinews.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
he.wikisource.org19:43, 6 јуни 2012создадена со најавување(?)0
he.wikivoyage.org01:26, 17 февруари 2018создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org20:57, 13 јуни 2012создадена со најавување(?)0
hif.wikipedia.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
hi.wikibooks.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
hi.wikiquote.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org21:40, 3 август 2012создадена со најавување(?)3
hr.wikibooks.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
hr.wikisource.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
hsb.wiktionary.org05:41, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)2
hu.wikibooks.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
hu.wikisource.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)1
hy.wikibooks.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
hy.wikiquote.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
hy.wiktionary.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
hyw.wikipedia.org18:57, 29 април 2020создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ia.wikibooks.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
id.wikibooks.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
id.wikiquote.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
id.wikisource.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
id.wiktionary.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ie.wikipedia.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ie.wikibooks.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ie.wiktionary.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ik.wiktionary.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org19:13, 6 јуни 2012создадена со најавување(?)0
inh.wikipedia.org23:20, 27 април 2018создадена со најавување(?)2
io.wikipedia.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
io.wiktionary.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
is.wikibooks.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org19:47, 6 јуни 2012создадена со најавување(?)20
it.wikibooks.org19:46, 6 јуни 2012создадена со најавување(?)1
it.wikinews.org19:42, 6 јуни 2012создадена со најавување(?)1
it.wikiquote.org19:46, 6 јуни 2012создадена со најавување(?)1
it.wikisource.org19:43, 6 јуни 2012создадена со најавување(?)0
it.wikiversity.org19:42, 6 јуни 2012создадена со најавување(?)0
it.wikivoyage.org02:18, 16 октомври 2013создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org20:51, 13 јуни 2012создадена со најавување(?)1
iu.wikipedia.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
iu.wiktionary.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
jam.wikipedia.org16:00, 4 мај 2016создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org19:47, 6 јуни 2012создадена со најавување(?)0
ja.wikibooks.org19:46, 6 јуни 2012создадена со најавување(?)0
ja.wikinews.org19:42, 6 јуни 2012создадена со најавување(?)0
ja.wikiquote.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ja.wikisource.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ja.wikiversity.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
jbo.wikipedia.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
jbo.wiktionary.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
jv.wiktionary.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)3
kab.wikipedia.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)1
ka.wikipedia.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ka.wikibooks.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ka.wikiquote.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ka.wiktionary.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)3
kk.wikibooks.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
kl.wiktionary.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
km.wikibooks.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
kn.wikiquote.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
koi.wikipedia.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ko.wikibooks.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ko.wikinews.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org19:46, 6 јуни 2012создадена со најавување(?)0
krc.wikipedia.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)1
ksh.wikipedia.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)1
ku.wikibooks.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)1
kv.wikipedia.org05:42, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
kw.wiktionary.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ky.wikibooks.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ky.wikiquote.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
la.wikibooks.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
la.wiktionary.org20:56, 13 јуни 2012создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
lb.wiktionary.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)1
li.wikipedia.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)4
li.wikibooks.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
li.wikinews.org02:33, 5 март 2020создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
li.wikisource.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)2
ln.wiktionary.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org02:52, 8 мај 2013создадена со најавување(?)4
lo.wikipedia.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
lo.wiktionary.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
lt.wikibooks.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
lt.wikiquote.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
lt.wikisource.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org19:46, 6 јуни 2012создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)1
lv.wiktionary.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org16:35, 13 ноември 2014создадена со најавување(?)0
map-bms.wikipedia.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)2
mdf.wikipedia.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org23:59, 22 мај 2012создадена со најавување(?)8.263bureaucrat, sysop, translationadmin
meta.wikimedia.org00:03, 23 мај 2012создадена со најавување(?)1.544translationadmin
mg.wikipedia.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
mg.wikibooks.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org19:46, 6 јуни 2012создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org01:25, 19 декември 2013создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
mi.wiktionary.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
mk.wikibooks.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
mk.wikimedia.org18:32, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ml.wikibooks.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ml.wiktionary.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
mni.wikipedia.org21:51, 11 август 2021создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
mn.wiktionary.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
mr.wikibooks.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)2
ms.wikibooks.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
mt.wiktionary.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
mx.wikimedia.org18:32, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
my.wiktionary.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
nah.wikipedia.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
nah.wiktionary.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
nap.wikisource.org14:45, 14 август 2019создадена со најавување(?)1
na.wikipedia.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
na.wiktionary.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
nds.wiktionary.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)2
ne.wikibooks.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ne.wiktionary.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)3
nl.wikipedia.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)4
nl.wikibooks.org19:46, 6 јуни 2012создадена со најавување(?)0
nl.wikimedia.org18:32, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
nl.wikinews.org02:25, 1 август 2017создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org19:46, 6 јуни 2012создадена со најавување(?)0
nl.wikisource.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
nl.wikivoyage.org17:04, 14 јуни 2016создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
nn.wikiquote.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
nn.wiktionary.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
no.wikibooks.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
no.wikimedia.org18:32, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
no.wikisource.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org05:43, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
nqo.wikipedia.org18:39, 1 октомври 2019создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
nso.wikipedia.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)1
nv.wikipedia.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
nyc.wikimedia.org18:32, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
oc.wikibooks.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
om.wiktionary.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org18:32, 27 јули 2012создадена со најавување(?)4
pa-us.wikimedia.org18:32, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
pag.wikipedia.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
pap.wikipedia.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
pa.wikibooks.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
pfl.wikipedia.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
pi.wikipedia.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org19:47, 6 јуни 2012создадена со најавување(?)2
pl.wikibooks.org19:46, 6 јуни 2012создадена со најавување(?)0
pl.wikimedia.org18:33, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
pl.wikinews.org19:42, 6 јуни 2012создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org19:46, 6 јуни 2012создадена со најавување(?)0
pl.wikisource.org19:43, 6 јуни 2012создадена со најавување(?)1
pl.wiktionary.org19:46, 6 јуни 2012создадена со најавување(?)0
pms.wikipedia.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
pnb.wiktionary.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)1
ps.wiktionary.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org19:47, 6 јуни 2012создадена со најавување(?)9
pt.wikibooks.org19:46, 6 јуни 2012создадена со најавување(?)0
pt.wikimedia.org21:20, 30 ноември 2018создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org19:42, 6 јуни 2012создадена со најавување(?)0
pt.wikiquote.org19:46, 6 јуни 2012создадена со најавување(?)0
pt.wikisource.org19:43, 6 јуни 2012создадена со најавување(?)0
pt.wikiversity.org19:42, 6 јуни 2012создадена со најавување(?)3
pt.wiktionary.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
qu.wiktionary.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
rn.wikipedia.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
roa-rup.wiktionary.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ro.wikibooks.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ro.wikinews.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ro.wikiquote.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
rue.wikipedia.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org19:47, 6 јуни 2012создадена со најавување(?)15
ru.wikibooks.org19:46, 6 јуни 2012создадена со најавување(?)0
ru.wikimedia.org02:29, 7 февруари 2019создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org14:20, 23 јуни 2016создадена со најавување(?)0
ru.wikiquote.org22:03, 31 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org19:43, 6 јуни 2012создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org14:19, 23 јуни 2016создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org23:30, 24 јули 2015создадена со најавување(?)0
rw.wikipedia.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
rw.wiktionary.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)1
sah.wikisource.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
sa.wikibooks.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
scn.wiktionary.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
sc.wikipedia.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
sd.wiktionary.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org18:33, 27 јули 2012создадена со најавување(?)2
sg.wikipedia.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
sg.wiktionary.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
shn.wikipedia.org01:27, 18 мај 2022создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
sh.wiktionary.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)1
simple.wiktionary.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
si.wikipedia.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)1
si.wikibooks.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
sk.wikibooks.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
sk.wikisource.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
sl.wikibooks.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
sl.wikiversity.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
sl.wiktionary.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
sm.wiktionary.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
wikisource.org19:13, 6 јуни 2012создадена со најавување(?)0
so.wikipedia.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
so.wiktionary.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org20:24, 24 мај 2012создадена со најавување(?)0
sq.wikipedia.org05:44, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
sq.wikibooks.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
sq.wikinews.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
sq.wiktionary.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
srn.wikipedia.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)1
sr.wikibooks.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org19:42, 6 јуни 2012создадена со најавување(?)0
sr.wikiquote.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
sr.wiktionary.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ss.wikipedia.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ss.wiktionary.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
strategy.wikimedia.org18:33, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
st.wiktionary.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
su.wikibooks.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
su.wikiquote.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
su.wiktionary.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)5
sv.wikibooks.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
sv.wikinews.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
sv.wikiversity.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
sw.wiktionary.org20:52, 13 јуни 2012создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)2
ta.wikipedia.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ta.wikibooks.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ta.wikinews.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ta.wikiquote.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org19:46, 6 јуни 2012создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org17:32, 8 август 2016создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org05:46, 27 јули 2012создадена со најавување(?)29autoreview, bureaucrat, editor, import, reviewer, sysop, transwiki
test-commons.wikimedia.org11:31, 4 јануари 2019создадена со најавување(?)102bureaucrat, interface-admin, sysop
test.wikipedia.org05:46, 27 јули 2012создадена со најавување(?)39bureaucrat, sysop
test.wikidata.org21:01, 6 јуни 2013создадена со најавување(?)2
tet.wikipedia.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)3
te.wikibooks.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
te.wiktionary.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
tg.wikibooks.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
th.wikibooks.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
th.wikisource.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
th.wiktionary.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ti.wikipedia.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ti.wiktionary.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
tk.wiktionary.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
tl.wikibooks.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
tl.wiktionary.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
tn.wiktionary.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
tpi.wiktionary.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)1
tr.wikibooks.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
tr.wikimedia.org18:33, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
tr.wikiquote.org19:46, 6 јуни 2012создадена со најавување(?)0
tr.wikisource.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org19:46, 6 јуни 2012создадена со најавување(?)0
ts.wikipedia.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ts.wiktionary.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
tt.wikibooks.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ua.wikimedia.org18:33, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)1
ug.wikipedia.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ug.wiktionary.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
uk.wikibooks.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
uk.wikiquote.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
uk.wikisource.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
uk.wikivoyage.org10:33, 8 јуни 2016создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)7
ur.wikibooks.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ur.wikiquote.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
uz.wikibooks.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
uz.wikiquote.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
vec.wikisource.org05:46, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org05:46, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org05:45, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org05:46, 27 јули 2012создадена со најавување(?)2
vi.wikibooks.org05:46, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
vi.wikiquote.org05:46, 27 јули 2012создадена со најавување(?)1
vi.wikisource.org05:46, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org05:46, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
vls.wikipedia.org05:46, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org05:46, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
vo.wiktionary.org05:46, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org05:46, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
wa.wikipedia.org05:46, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org05:46, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org00:37, 30 октомври 2012создадена со најавување(?)86
wikimania2012.wikimedia.org02:51, 14 јуни 2012создадена со најавување(?)1
wikimania2013.wikimedia.org18:33, 27 јули 2012создадена со најавување(?)28
wikimania2014.wikimedia.org20:14, 2 мај 2013создадена со најавување(?)13
wikimania2015.wikimedia.org20:31, 2 јули 2014создадена со најавување(?)11
wikimania2016.wikimedia.org02:31, 29 јануари 2015создадена со најавување(?)4
wikimania2017.wikimedia.org06:46, 9 јануари 2016создадена со најавување(?)21
wikimania2018.wikimedia.org18:38, 14 август 2017создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org17:55, 2 август 2018создадена со најавување(?)1
wo.wikipedia.org05:46, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
wo.wikiquote.org05:46, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org05:46, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org05:46, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
xal.wikipedia.org05:46, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
xh.wikipedia.org05:46, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org05:46, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org05:46, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
yi.wikisource.org05:46, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org05:46, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org05:46, 27 јули 2012создадена со најавување(?)2
yue.wiktionary.org17:55, 23 ноември 2021создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org05:46, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
za.wiktionary.org05:46, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org05:46, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org05:46, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org05:46, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikibooks.org05:46, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikiquote.org05:46, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikisource.org05:46, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org05:46, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org05:46, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org19:47, 6 јуни 2012создадена со најавување(?)6
zh.wikiquote.org05:46, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org05:46, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org22:15, 22 февруари 2016создадена со најавување(?)2
zh.wiktionary.org19:46, 6 јуни 2012создадена со најавување(?)0
zu.wikipedia.org05:46, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0
zu.wiktionary.org05:46, 27 јули 2012создадена со најавување(?)0