Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org14:39, 17 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ab.wikipedia.org13:30, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org13:31, 18 јули 2020создадена со најавување(?)3
advisory.wikimedia.org13:09, 5 август 2020создадена со најавување(?)0
ady.wikipedia.org13:31, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org11:01, 29 јуни 2020создадена со најавување(?)4
af.wikibooks.org14:28, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
af.wikiquote.org13:31, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
af.wiktionary.org14:27, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ak.wikipedia.org13:31, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org14:42, 8 јуни 2020создадена со најавување(?)0
alt.wikipedia.org12:10, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
ami.wikipedia.org12:10, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org13:31, 18 јули 2020создадена со најавување(?)1
am.wiktionary.org14:28, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org13:31, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org14:28, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org11:10, 29 јуни 2020создадена со најавување(?)0
an.wiktionary.org14:28, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
api.wikimedia.org11:53, 10 јули 2021создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org13:31, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org13:49, 7 март 2020создадена со најавување(?)8
ar.wikibooks.org14:30, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ar.wikimedia.org12:32, 27 февруари 2022создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org14:31, 18 јули 2020создадена со најавување(?)1
ar.wikiquote.org13:31, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ar.wikisource.org14:31, 18 јули 2020создадена со најавување(?)2
ar.wikiversity.org13:31, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ar.wiktionary.org14:29, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ary.wikipedia.org12:10, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org11:24, 29 јуни 2020создадена со најавување(?)2
ast.wikipedia.org11:09, 29 јуни 2020создадена со најавување(?)3
ast.wiktionary.org14:45, 19 април 2021создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org11:02, 29 јуни 2020создадена со најавување(?)0
as.wikisource.org08:45, 10 март 2021создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org13:31, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
avk.wikipedia.org12:10, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org13:31, 18 јули 2020создадена со најавување(?)3
awa.wikipedia.org18:51, 13 јули 2020создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org13:31, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ay.wiktionary.org12:10, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org13:31, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org19:03, 7 март 2020создадена со најавување(?)18
az.wikibooks.org04:45, 30 март 2021создадена со најавување(?)0
az.wikiquote.org13:31, 18 јули 2020создадена со најавување(?)1
az.wikisource.org14:03, 15 април 2021создадена со најавување(?)2
az.wiktionary.org12:10, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
ban.wikipedia.org11:14, 29 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ban.wikisource.org12:10, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org13:31, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
bat-smg.wikipedia.org13:31, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org10:48, 29 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ba.wikibooks.org12:10, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org13:31, 18 јули 2020создадена со најавување(?)1
bcl.wiktionary.org12:10, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
bd.wikimedia.org12:33, 27 февруари 2022создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org10:58, 29 јуни 2020создадена со најавување(?)1
beta.wikiversity.org13:47, 18 јули 2020создадена со најавување(?)1
be.wikipedia.org10:49, 29 јуни 2020создадена со најавување(?)5
be.wikibooks.org12:10, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
be.wikimedia.org12:33, 27 февруари 2022создадена со најавување(?)0
be.wikiquote.org13:31, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
be.wikisource.org08:51, 17 април 2021создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org12:10, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org12:45, 18 март 2020создадена со најавување(?)21
bg.wikibooks.org12:10, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
bg.wikinews.org12:45, 18 март 2020создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org13:32, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
bg.wikisource.org12:10, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org17:06, 12 март 2021создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org13:32, 18 јули 2020создадена со најавување(?)3
bi.wikipedia.org13:32, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org13:32, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org13:32, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org12:36, 22 мај 2020создадена со најавување(?)19
bn.wikibooks.org07:17, 16 февруари 2021создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org13:25, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
bn.wikivoyage.org12:10, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org10:36, 10 март 2021создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org13:32, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org13:32, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org10:48, 29 јуни 2020создадена со најавување(?)0
br.wikimedia.org12:34, 27 февруари 2022создадена со најавување(?)0
br.wikiquote.org13:32, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org16:53, 8 март 2021создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org15:30, 9 март 2021создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org10:47, 29 јуни 2020создадена со најавување(?)5
bs.wikibooks.org12:10, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org12:10, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org13:32, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
bs.wikisource.org12:10, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org12:10, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org13:32, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
bxr.wikipedia.org13:32, 18 јули 2020создадена со најавување(?)1
ca.wikipedia.org13:32, 18 јули 2020создадена со најавување(?)2
ca.wikibooks.org04:49, 6 јануари 2021создадена со најавување(?)1
ca.wikimedia.org15:08, 29 јуни 2020создадена со најавување(?)1
ca.wikinews.org16:35, 8 март 2021создадена со најавување(?)0
ca.wikiquote.org13:32, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ca.wikisource.org09:09, 10 март 2021создадена со најавување(?)2
ca.wiktionary.org07:11, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
cbk-zam.wikipedia.org13:32, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
cdo.wikipedia.org13:32, 18 јули 2020создадена со најавување(?)1
ceb.wikipedia.org13:32, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ce.wikipedia.org13:32, 18 јули 2020создадена со најавување(?)2
chr.wikipedia.org13:32, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
chr.wiktionary.org04:24, 6 јануари 2021создадена со најавување(?)1
ch.wikipedia.org13:32, 18 јули 2020создадена со најавување(?)1
chy.wikipedia.org13:33, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org13:33, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org14:39, 17 ноември 2019создадена со најавување(?)479
co.wikipedia.org13:33, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
co.wikimedia.org04:20, 25 јануари 2021создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org04:57, 6 јануари 2021создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org13:33, 18 јули 2020создадена со најавување(?)1
cr.wikipedia.org13:33, 18 јули 2020создадена со најавување(?)4
csb.wikipedia.org13:33, 18 јули 2020создадена со најавување(?)1
csb.wiktionary.org12:10, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org06:12, 13 февруари 2020создадена со најавување(?)4
cs.wikibooks.org06:09, 3 август 2020создадена со најавување(?)0
cs.wikinews.org07:37, 4 јануари 2021создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org13:33, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
cs.wikisource.org17:49, 27 ноември 2020создадена со најавување(?)0
cs.wikiversity.org13:33, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org06:41, 16 февруари 2021создадена со најавување(?)2
cu.wikipedia.org15:18, 1 март 2020создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org13:33, 18 јули 2020создадена со најавување(?)1
cv.wikibooks.org12:10, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org13:33, 18 јули 2020создадена со најавување(?)1
cy.wikibooks.org12:10, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org13:33, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org06:10, 18 јануари 2021создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org06:51, 16 февруари 2021создадена со најавување(?)0
dag.wikipedia.org12:10, 9 декември 2021создадена со најавување(?)1
da.wikipedia.org11:56, 11 април 2020создадена со најавување(?)8
da.wikibooks.org08:03, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
da.wikiquote.org13:33, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
da.wikisource.org10:26, 26 ноември 2020создадена со најавување(?)0
da.wiktionary.org12:44, 4 јуни 2021создадена со најавување(?)2
de.wikipedia.org12:18, 10 јануари 2020создадена со најавување(?)28
de.wikibooks.org06:47, 18 јануари 2021создадена со најавување(?)5
de.wikinews.org04:47, 6 јануари 2021создадена со најавување(?)1
de.wikiquote.org13:33, 18 јули 2020создадена со најавување(?)4
de.wikisource.org18:29, 23 декември 2020создадена со најавување(?)3
de.wikiversity.org13:33, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org16:13, 8 март 2021создадена со најавување(?)1
de.wiktionary.org15:56, 8 март 2021создадена со најавување(?)0
din.wikipedia.org13:33, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org13:33, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
diq.wiktionary.org12:10, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
dk.wikimedia.org05:29, 6 јануари 2021создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org13:33, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
dty.wikipedia.org13:33, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org13:33, 18 јули 2020создадена со најавување(?)2
dv.wiktionary.org12:10, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org13:34, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org13:37, 12 јули 2020создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org18:10, 14 февруари 2020создадена со најавување(?)8
el.wikibooks.org07:41, 23 јануари 2021создадена со најавување(?)0
el.wikinews.org12:10, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
el.wikiquote.org13:34, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org08:26, 4 јануари 2021создадена со најавување(?)0
el.wikiversity.org13:34, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
el.wikivoyage.org09:55, 10 јули 2021создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org06:27, 16 февруари 2021создадена со најавување(?)6
eml.wikipedia.org13:34, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org06:10, 4 октомври 2019нова сметка(?)20.958accountcreator, extendedconfirmed, patroller, reviewer, rollbacker
en.wikibooks.org08:43, 19 јануари 2020создадена со најавување(?)80
en.wikinews.org13:26, 26 април 2020создадена со најавување(?)20
en.wikiquote.org05:51, 9 март 2020создадена со најавување(?)431
en.wikisource.org06:38, 13 октомври 2019создадена со најавување(?)29
en.wikiversity.org16:37, 10 март 2020создадена со најавување(?)30
en.wikivoyage.org10:22, 3 април 2020создадена со најавување(?)41patroller
en.wiktionary.org06:57, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)1
eo.wikipedia.org11:01, 29 јуни 2020создадена со најавување(?)5
eo.wikibooks.org12:10, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org12:10, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org13:34, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
eo.wikisource.org15:06, 9 март 2021создадена со најавување(?)0
eo.wikivoyage.org12:10, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org18:06, 10 март 2021создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org16:54, 15 април 2020создадена со најавување(?)11
es.wikibooks.org10:58, 10 март 2021создадена со најавување(?)1
es.wikinews.org06:14, 22 јануари 2021создадена со најавување(?)0
es.wikiquote.org13:34, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
es.wikisource.org04:54, 6 јануари 2021создадена со најавување(?)0
es.wikiversity.org13:34, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
es.wikivoyage.org17:52, 27 ноември 2020создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org05:54, 18 септември 2020создадена со најавување(?)3
et.wikipedia.org10:50, 29 јуни 2020создадена со најавување(?)7
et.wikibooks.org12:10, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
ee.wikimedia.org12:34, 27 февруари 2022создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org13:34, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
et.wikisource.org12:10, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org08:00, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org10:48, 29 јуни 2020создадена со најавување(?)12
eu.wikibooks.org12:10, 20 април 2021создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org13:34, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
eu.wikisource.org12:10, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org10:27, 10 јули 2021создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org13:34, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org13:34, 18 јули 2020создадена со најавување(?)3
fa.wikibooks.org07:48, 16 февруари 2021создадена со најавување(?)0
fa.wikinews.org12:10, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org13:35, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
fa.wikisource.org15:07, 9 март 2021создадена со најавување(?)0
fa.wikivoyage.org12:10, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
fa.wiktionary.org09:32, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ff.wikipedia.org13:35, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
fiu-vro.wikipedia.org13:35, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org13:35, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
fi.wikibooks.org12:10, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
fi.wikimedia.org12:35, 27 февруари 2022создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org12:10, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
fi.wikiquote.org13:35, 18 јули 2020создадена со најавување(?)2
fi.wikisource.org12:10, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
fi.wikiversity.org13:35, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
fi.wikivoyage.org07:33, 21 април 2021создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org07:16, 16 февруари 2021создадена со најавување(?)8
fj.wikipedia.org13:35, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
fj.wiktionary.org08:58, 18 април 2021создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org19:33, 17 ноември 2021создадена со најавување(?)1
fo.wikipedia.org13:35, 18 јули 2020создадена со најавување(?)2
fo.wikisource.org12:11, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org12:11, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org13:35, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org10:48, 29 јуни 2020создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org11:05, 11 декември 2019создадена со најавување(?)32
fr.wikibooks.org17:09, 19 февруари 2021создадена со најавување(?)3
fr.wikinews.org10:20, 26 ноември 2020создадена со најавување(?)1
fr.wikiquote.org13:35, 18 јули 2020создадена со најавување(?)2
fr.wikisource.org13:06, 14 јули 2020создадена со најавување(?)1
fr.wikiversity.org13:35, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
fr.wikivoyage.org15:25, 8 март 2021создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org06:50, 1 февруари 2021создадена со најавување(?)0
fur.wikipedia.org13:35, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org13:35, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
fy.wikibooks.org12:11, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org12:11, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org10:52, 29 јуни 2020создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org13:35, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org10:55, 29 јуни 2020создадена со најавување(?)2
ga.wiktionary.org06:15, 22 јануари 2021создадена со најавување(?)0
gcr.wikipedia.org13:35, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org13:35, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
gd.wiktionary.org07:09, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org13:36, 18 јули 2020создадена со најавување(?)1
gl.wikipedia.org10:54, 29 јуни 2020создадена со најавување(?)4
gl.wikibooks.org12:11, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org13:35, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org12:11, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org16:22, 8 март 2021создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org10:47, 29 јуни 2020создадена со најавување(?)0
gn.wiktionary.org12:11, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org13:36, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
gom.wiktionary.org12:11, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org13:36, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org13:36, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org13:36, 18 јули 2020создадена со најавување(?)1
gu.wikiquote.org13:36, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
gu.wikisource.org07:26, 23 јануари 2021создадена со најавување(?)0
gu.wiktionary.org10:36, 10 март 2021создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org13:36, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
gv.wiktionary.org12:11, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org13:36, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org13:36, 18 јули 2020создадена со најавување(?)1
ha.wiktionary.org11:12, 8 април 2021создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org13:36, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org18:16, 9 јануари 2020создадена со најавување(?)0
he.wikibooks.org09:38, 8 април 2021создадена со најавување(?)0
he.wikinews.org12:11, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org13:36, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
he.wikisource.org06:38, 16 февруари 2021создадена со најавување(?)0
he.wikivoyage.org10:22, 11 март 2021создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org10:03, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
hif.wikipedia.org09:47, 13 јули 2020создадена со најавување(?)1
hif.wiktionary.org12:11, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org03:22, 12 февруари 2020создадена со најавување(?)202
hi.wikibooks.org10:36, 10 март 2021создадена со најавување(?)0
hi.wikiquote.org13:36, 18 јули 2020создадена со најавување(?)1
hi.wikisource.org06:51, 16 февруари 2021создадена со најавување(?)0
hi.wikiversity.org13:36, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
hi.wikivoyage.org12:11, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org10:36, 10 март 2021создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org13:51, 30 април 2020создадена со најавување(?)24
hr.wikibooks.org08:05, 4 јануари 2021создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org13:36, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
hr.wikisource.org12:11, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org15:54, 8 март 2021создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org13:36, 18 јули 2020создадена со најавување(?)1
hsb.wiktionary.org12:11, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org13:36, 18 јули 2020создадена со најавување(?)1
hu.wikipedia.org13:36, 18 јули 2020создадена со најавување(?)2
hu.wikibooks.org15:32, 8 март 2021создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org13:37, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
hu.wikisource.org04:22, 25 јануари 2021создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org09:53, 12 март 2021создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org14:14, 18 февруари 2020создадена со најавување(?)0
hy.wikibooks.org12:11, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
hy.wikiquote.org13:37, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org15:09, 9 март 2021создадена со најавување(?)0
hy.wiktionary.org08:59, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)1
hyw.wikipedia.org13:37, 18 јули 2020создадена со најавување(?)1
ia.wikipedia.org10:52, 29 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ia.wikibooks.org12:11, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org12:11, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org13:49, 5 април 2020создадена со најавување(?)4
id.wikibooks.org17:50, 27 ноември 2020создадена со најавување(?)0
id.wikiquote.org09:43, 19 јуни 2020создадена со најавување(?)3
id.wikisource.org06:28, 7 јануари 2021создадена со најавување(?)2
id.wiktionary.org08:21, 20 јануари 2021создадена со најавување(?)2
ie.wikipedia.org13:37, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ie.wiktionary.org12:11, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org13:37, 18 јули 2020создадена со најавување(?)1
ik.wikipedia.org13:37, 18 јули 2020создадена со најавување(?)1
ilo.wikipedia.org13:37, 18 јули 2020создадена со најавување(?)1
incubator.wikimedia.org07:55, 2 јуни 2020создадена со најавување(?)48
inh.wikipedia.org13:37, 18 јули 2020создадена со најавување(?)1
io.wikipedia.org13:37, 18 јули 2020создадена со најавување(?)1
io.wiktionary.org17:13, 12 март 2021создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org13:37, 18 јули 2020создадена со најавување(?)4
is.wikibooks.org12:11, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org13:37, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org12:11, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org10:04, 8 април 2021создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org17:00, 30 јуни 2020создадена со најавување(?)16
it.wikibooks.org15:21, 9 март 2021создадена со најавување(?)0
it.wikinews.org07:13, 22 септември 2020создадена со најавување(?)1
it.wikiquote.org13:37, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
it.wikisource.org12:37, 8 јуни 2020создадена со најавување(?)0
it.wikiversity.org13:37, 18 јули 2020создадена со најавување(?)2
it.wikivoyage.org07:19, 28 октомври 2020создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org08:11, 16 февруари 2021создадена со најавување(?)3
iu.wikipedia.org13:37, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
iu.wiktionary.org12:11, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
jam.wikipedia.org13:06, 21 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org04:41, 25 февруари 2020создадена со најавување(?)20
ja.wikibooks.org18:02, 27 ноември 2020создадена со најавување(?)2
ja.wikinews.org10:38, 10 март 2021создадена со најавување(?)0
ja.wikiquote.org13:38, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ja.wikisource.org10:14, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ja.wikiversity.org13:38, 18 јули 2020создадена со најавување(?)2
ja.wikivoyage.org15:03, 10 јули 2021создадена со најавување(?)37
ja.wiktionary.org10:26, 1 декември 2020создадена со најавување(?)3
jbo.wikipedia.org13:38, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
jbo.wiktionary.org07:22, 9 октомври 2021создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org13:38, 18 јули 2020создадена со најавување(?)3
jv.wikisource.org12:11, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
jv.wiktionary.org09:31, 11 март 2021создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org13:38, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org13:38, 18 јули 2020создадена со најавување(?)1
ka.wikipedia.org10:47, 29 јуни 2020создадена со најавување(?)3
ka.wikibooks.org12:11, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
ka.wikiquote.org13:38, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ka.wiktionary.org15:22, 9 март 2021создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org13:38, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
kbp.wikipedia.org13:38, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org13:38, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org13:38, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org11:01, 29 јуни 2020создадена со најавување(?)0
kk.wikibooks.org12:11, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org10:50, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org13:38, 18 јули 2020создадена со најавување(?)1
kl.wiktionary.org12:11, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org13:38, 18 јули 2020создадена со најавување(?)12
km.wikibooks.org12:11, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org12:59, 15 април 2021создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org10:51, 29 јуни 2020создадена со најавување(?)4
kn.wikiquote.org13:38, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org15:23, 8 март 2021создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org16:13, 9 март 2021создадена со најавување(?)0
koi.wikipedia.org13:38, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org09:05, 19 март 2020создадена со најавување(?)4
ko.wikibooks.org07:42, 23 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ko.wikinews.org08:06, 16 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org13:38, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org08:06, 16 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ko.wikiversity.org13:38, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org09:32, 3 август 2020создадена со најавување(?)1
krc.wikipedia.org13:38, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org13:38, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org13:38, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org17:15, 18 јули 2020создадена со најавување(?)1
ku.wikipedia.org12:53, 14 јули 2020создадена со најавување(?)2
ku.wikibooks.org12:12, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org13:38, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org07:28, 16 февруари 2021создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org13:38, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org13:39, 18 јули 2020создадена со најавување(?)1
kw.wiktionary.org12:12, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org13:39, 18 јули 2020создадена со најавување(?)2
ky.wikibooks.org05:52, 18 јануари 2021создадена со најавување(?)1
ky.wikiquote.org13:39, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org17:28, 19 февруари 2021создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org13:39, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org11:02, 29 јуни 2020создадена со најавување(?)5
la.wikibooks.org12:12, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org13:39, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org05:24, 6 јануари 2021создадена со најавување(?)0
la.wiktionary.org13:30, 15 април 2021создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org13:39, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org10:48, 29 јуни 2020создадена со најавување(?)0
lb.wiktionary.org09:45, 20 април 2021создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org13:39, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
lfn.wikipedia.org13:39, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org13:39, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org10:54, 29 јуни 2020создадена со најавување(?)0
lij.wikisource.org12:12, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org13:39, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
li.wikibooks.org12:12, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
li.wikinews.org09:09, 10 март 2021создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org13:39, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
li.wikisource.org12:12, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org15:18, 8 март 2021создадена со најавување(?)0
lld.wikipedia.org12:12, 9 декември 2021создадена со најавување(?)1
lmo.wikipedia.org10:47, 29 јуни 2020создадена со најавување(?)1
lmo.wiktionary.org12:12, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org13:39, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ln.wiktionary.org12:12, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org06:10, 4 октомври 2019создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org13:39, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
lo.wiktionary.org15:17, 8 март 2021создадена со најавување(?)0
lrc.wikipedia.org13:39, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org13:39, 18 јули 2020создадена со најавување(?)1
lt.wikipedia.org10:48, 29 јуни 2020создадена со најавување(?)7
lt.wikibooks.org15:28, 8 март 2021создадена со најавување(?)0
lt.wikiquote.org13:39, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
lt.wikisource.org12:12, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org08:12, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org13:39, 18 јули 2020создадена со најавување(?)16
lv.wiktionary.org12:12, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
mad.wikipedia.org04:46, 6 јануари 2021создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org13:39, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
map-bms.wikipedia.org13:39, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
mdf.wikipedia.org13:39, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org16:56, 13 декември 2019создадена со најавување(?)64
meta.wikimedia.org06:10, 4 октомври 2019создадена со најавување(?)3.447patroller
mg.wikipedia.org13:39, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
mg.wikibooks.org12:12, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org15:32, 19 април 2021создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org13:39, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org10:49, 29 јуни 2020создадена со најавување(?)1
min.wiktionary.org14:30, 23 октомври 2021создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org13:40, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
mi.wiktionary.org09:52, 3 февруари 2021создадена со најавување(?)2
mk.wikipedia.org10:58, 29 јуни 2020создадена со најавување(?)55
mk.wikibooks.org12:12, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
mk.wikimedia.org12:40, 27 февруари 2022создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org12:12, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org12:12, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org11:06, 29 јуни 2020создадена со најавување(?)4
ml.wikibooks.org10:36, 10 март 2021создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org13:40, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org10:36, 10 март 2021создадена со најавување(?)0
ml.wiktionary.org06:50, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)2
mni.wikipedia.org12:12, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
mni.wiktionary.org12:12, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org10:50, 29 јуни 2020создадена со најавување(?)7
mn.wiktionary.org08:15, 20 април 2021создадена со најавување(?)1
mnw.wikipedia.org13:40, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
mnw.wiktionary.org12:13, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org13:40, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org16:51, 13 октомври 2019создадена со најавување(?)22
mr.wikibooks.org12:13, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org13:40, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org16:17, 26 јуни 2020создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org15:57, 26 јуни 2020создадена со најавување(?)1
ms.wikipedia.org10:47, 29 јуни 2020создадена со најавување(?)21
ms.wikibooks.org12:13, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org06:31, 16 февруари 2021создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org13:40, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
mt.wiktionary.org12:13, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org13:40, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
mx.wikimedia.org08:48, 18 април 2021создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org13:40, 18 јули 2020создадена со најавување(?)1
my.wikipedia.org13:40, 18 јули 2020создадена со најавување(?)2
my.wiktionary.org12:39, 4 јуни 2021создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org13:40, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
nah.wikipedia.org13:40, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
nah.wiktionary.org12:13, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org13:40, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
nap.wikisource.org12:13, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org12:52, 14 јули 2020создадена со најавување(?)1
na.wiktionary.org14:06, 4 јуни 2021создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org13:40, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org13:40, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
nds.wiktionary.org12:13, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org10:54, 29 јуни 2020создадена со најавување(?)2
ne.wikibooks.org10:36, 10 март 2021создадена со најавување(?)0
ne.wiktionary.org05:41, 3 февруари 2021создадена со најавување(?)1
new.wikipedia.org13:40, 18 јули 2020создадена со најавување(?)1
nia.wikipedia.org12:13, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
nia.wiktionary.org12:13, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org14:56, 26 февруари 2020создадена со најавување(?)4
nl.wikibooks.org11:57, 15 април 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikimedia.org11:20, 5 април 2020создадена со најавување(?)0
nl.wikinews.org17:55, 27 ноември 2020создадена со најавување(?)1
nl.wikiquote.org13:41, 18 јули 2020создадена со најавување(?)1
nl.wikisource.org05:24, 6 јануари 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikivoyage.org06:49, 28 октомври 2020создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org15:24, 8 март 2021создадена со најавување(?)1
nn.wikipedia.org11:03, 29 јуни 2020создадена со најавување(?)3
nn.wikiquote.org13:41, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
nn.wiktionary.org12:13, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org13:41, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org13:41, 18 јули 2020создадена со најавување(?)3
no.wikibooks.org10:32, 21 октомври 2021создадена со најавување(?)0
no.wikimedia.org12:40, 27 февруари 2022создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org12:13, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org13:41, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
no.wikisource.org12:13, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org08:10, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
nqo.wikipedia.org13:41, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org13:41, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
nso.wikipedia.org13:41, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org13:41, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
nyc.wikimedia.org11:01, 22 мај 2020создадена со најавување(?)1
ny.wikipedia.org13:41, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org10:47, 29 јуни 2020создадена со најавување(?)1
oc.wikibooks.org12:13, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org16:02, 9 март 2021создадена со најавување(?)0
olo.wikipedia.org13:41, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org13:41, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
om.wiktionary.org06:36, 16 февруари 2021создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org13:41, 18 јули 2020создадена со најавување(?)3
or.wikisource.org06:30, 16 февруари 2021создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org10:36, 10 март 2021создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org13:41, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org13:16, 3 февруари 2020создадена со најавување(?)1
pag.wikipedia.org13:41, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org13:41, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
pap.wikipedia.org13:42, 18 јули 2020создадена со најавување(?)1
pa.wikipedia.org13:41, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
pa.wikibooks.org12:13, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
pa.wikisource.org10:36, 10 март 2021создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org12:13, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org13:42, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org13:42, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
pfl.wikipedia.org13:42, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org13:42, 18 јули 2020создадена со најавување(?)1
pi.wikipedia.org13:42, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org17:25, 13 јули 2020создадена со најавување(?)53autoreview
pl.wikibooks.org04:26, 21 септември 2020создадена со најавување(?)3
pl.wikimedia.org12:48, 13 јули 2020создадена со најавување(?)6
pl.wikinews.org06:23, 15 јануари 2021создадена со најавување(?)1
pl.wikiquote.org13:42, 18 јули 2020создадена со најавување(?)17
pl.wikisource.org16:37, 8 март 2021создадена со најавување(?)0
pl.wikivoyage.org11:00, 10 март 2021создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org05:28, 25 јули 2020создадена со најавување(?)2
pms.wikipedia.org13:42, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
pms.wikisource.org12:13, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org13:42, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
pnb.wiktionary.org12:13, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org13:42, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org13:42, 18 јули 2020создадена со најавување(?)1
ps.wikivoyage.org12:13, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org12:13, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org13:42, 18 јули 2020создадена со најавување(?)18
pt.wikibooks.org07:56, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)1
pt.wikimedia.org12:41, 27 февруари 2022создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org10:27, 1 декември 2020создадена со најавување(?)3
pt.wikiquote.org13:42, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
pt.wikisource.org07:41, 4 јануари 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikiversity.org13:42, 18 јули 2020создадена со најавување(?)1
pt.wikivoyage.org12:13, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org17:51, 27 ноември 2020создадена со најавување(?)2
pwn.wikipedia.org12:13, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org13:42, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
qu.wiktionary.org12:13, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org13:42, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org13:42, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
rn.wikipedia.org13:42, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org13:43, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
roa-rup.wiktionary.org12:14, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org13:43, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org13:42, 18 јули 2020создадена со најавување(?)5
ro.wikibooks.org12:13, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
ro.wikinews.org12:14, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
ro.wikiquote.org13:42, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org12:14, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
ro.wikivoyage.org12:14, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org12:13, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
rue.wikipedia.org13:43, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org06:29, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)17
ru.wikibooks.org06:40, 16 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikimedia.org12:41, 27 февруари 2022создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org06:34, 28 октомври 2020создадена со најавување(?)0
ru.wikiquote.org13:43, 18 јули 2020создадена со најавување(?)2
ru.wikisource.org06:29, 16 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikiversity.org13:43, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org07:56, 28 октомври 2020создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org06:48, 16 февруари 2021создадена со најавување(?)1
rw.wikipedia.org13:43, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
rw.wiktionary.org12:14, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org10:58, 29 јуни 2020создадена со најавување(?)0
sah.wikiquote.org13:43, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org12:14, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org13:43, 18 јули 2020создадена со најавување(?)2
sa.wikipedia.org13:43, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
sa.wikibooks.org10:36, 10 март 2021создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org13:43, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org08:03, 4 јануари 2021создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org10:36, 10 март 2021создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org13:43, 18 јули 2020создадена со најавување(?)1
scn.wiktionary.org12:14, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org13:43, 18 јули 2020создадена со најавување(?)9
sc.wikipedia.org13:43, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org13:43, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
sd.wiktionary.org12:14, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org13:43, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org09:51, 3 февруари 2021создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org13:43, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
sg.wiktionary.org12:14, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
shi.wikipedia.org12:14, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
shn.wikipedia.org13:43, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
shn.wiktionary.org05:26, 23 ноември 2021создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org11:08, 29 јуни 2020создадена со најавување(?)8
sh.wiktionary.org12:14, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
shy.wiktionary.org06:37, 23 мај 2020создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org09:38, 1 февруари 2020создадена со најавување(?)411
simple.wiktionary.org08:21, 28 октомври 2020создадена со најавување(?)3
si.wikipedia.org11:00, 29 јуни 2020создадена со најавување(?)2
si.wikibooks.org10:13, 17 април 2021создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org12:14, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
skr.wikipedia.org12:14, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
skr.wiktionary.org12:14, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org10:48, 29 јуни 2020создадена со најавување(?)12
sk.wikibooks.org12:14, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org13:44, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
sk.wikisource.org12:14, 9 декември 2021создадена со најавување(?)1
sk.wiktionary.org10:07, 8 април 2021создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org11:09, 29 јуни 2020создадена со најавување(?)13
sl.wikibooks.org12:14, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org13:44, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org15:09, 9 март 2021создадена со најавување(?)0
sl.wikiversity.org13:44, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
sl.wiktionary.org18:27, 23 декември 2020создадена со најавување(?)0
smn.wikipedia.org12:14, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org13:44, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
sm.wiktionary.org08:34, 18 април 2021создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org13:44, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
wikisource.org15:33, 24 јануари 2020создадена со најавување(?)31
so.wikipedia.org13:44, 18 јули 2020создадена со најавување(?)2
so.wiktionary.org17:34, 18 јули 2020создадена со најавување(?)1
species.wikimedia.org11:07, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)38
sq.wikipedia.org11:01, 29 јуни 2020создадена со најавување(?)7
sq.wikibooks.org12:14, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
sq.wikinews.org12:14, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org13:44, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
sq.wiktionary.org11:54, 15 април 2021создадена со најавување(?)0
srn.wikipedia.org13:44, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org13:44, 18 јули 2020создадена со најавување(?)28
sr.wikibooks.org12:14, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org12:14, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
sr.wikiquote.org13:44, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org15:25, 9 март 2021создадена со најавување(?)0
sr.wiktionary.org09:59, 8 април 2021создадена со најавување(?)0
ss.wikipedia.org13:44, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ss.wiktionary.org12:14, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org14:14, 3 февруари 2020создадена со најавување(?)0
strategy.wikimedia.org09:33, 1 мај 2020создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org13:44, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
st.wiktionary.org12:14, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org10:53, 29 јуни 2020создадена со најавување(?)4
su.wikiquote.org13:44, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
su.wiktionary.org08:29, 17 април 2021создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org13:44, 18 јули 2020создадена со најавување(?)2
sv.wikibooks.org08:57, 18 април 2021создадена со најавување(?)0
sv.wikinews.org10:25, 26 ноември 2020создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org13:44, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org04:14, 25 јануари 2021создадена со најавување(?)2
sv.wikiversity.org13:44, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
sv.wikivoyage.org14:49, 21 јули 2021создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org07:32, 23 јануари 2021создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org10:57, 29 јуни 2020создадена со најавување(?)5
sw.wiktionary.org08:50, 1 декември 2021создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org13:45, 18 јули 2020создадена со најавување(?)1
szy.wikipedia.org11:25, 29 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org10:49, 29 јуни 2020создадена со најавување(?)7
ta.wikibooks.org10:30, 1 декември 2020создадена со најавување(?)1
ta.wikinews.org10:36, 10 март 2021создадена со најавување(?)0
ta.wikiquote.org13:45, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org07:54, 4 јануари 2021создадена со најавување(?)2
ta.wiktionary.org10:36, 10 март 2021создадена со најавување(?)1
tay.wikipedia.org12:14, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org13:45, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ten.wikipedia.org19:03, 23 февруари 2020создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org13:47, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
test-commons.wikimedia.org12:41, 27 февруари 2022создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org19:00, 17 февруари 2020создадена со најавување(?)2sysop
test.wikidata.org06:33, 26 април 2020создадена со најавување(?)2
tet.wikipedia.org11:20, 19 јуни 2020создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org10:47, 29 јуни 2020создадена со најавување(?)7
te.wikibooks.org06:59, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org13:45, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org08:01, 4 јануари 2021создадена со најавување(?)0
te.wiktionary.org10:36, 10 март 2021создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org13:45, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
tg.wikibooks.org12:14, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org12:14, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org10:49, 29 јуни 2020создадена со најавување(?)13
th.wikibooks.org13:04, 31 јули 2020создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org13:45, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
th.wikisource.org08:07, 16 февруари 2021создадена со најавување(?)0
th.wiktionary.org08:05, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ti.wikipedia.org13:45, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ti.wiktionary.org12:15, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org15:20, 14 јули 2020создадена со најавување(?)1
tk.wiktionary.org08:05, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org10:59, 29 јуни 2020создадена со најавување(?)23
tl.wikibooks.org07:03, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
tl.wiktionary.org04:30, 3 февруари 2021создадена со најавување(?)1
tn.wikipedia.org13:45, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
tn.wiktionary.org12:15, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org13:45, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org13:45, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
tpi.wiktionary.org12:15, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
trv.wikipedia.org12:15, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org13:45, 18 јули 2020создадена со најавување(?)1
tr.wikibooks.org09:56, 10 март 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikimedia.org09:22, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikiquote.org13:45, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
tr.wikisource.org09:29, 11 март 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikivoyage.org12:15, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org06:09, 14 септември 2020создадена со најавување(?)1
ts.wikipedia.org13:45, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ts.wiktionary.org12:15, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org11:02, 29 јуни 2020создадена со најавување(?)1
tt.wikibooks.org12:15, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org12:15, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org13:45, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org13:45, 18 јули 2020создадена со најавување(?)1
tyv.wikipedia.org13:45, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org13:45, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ua.wikimedia.org12:43, 27 февруари 2022создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org13:45, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org13:46, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ug.wiktionary.org12:15, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org18:06, 14 јули 2020создадена со најавување(?)2
uk.wikibooks.org07:31, 18 јануари 2021создадена со најавување(?)5
uk.wikinews.org17:10, 12 март 2021создадена со најавување(?)0
uk.wikiquote.org13:46, 18 јули 2020создадена со најавување(?)4
uk.wikisource.org16:15, 8 март 2021создадена со најавување(?)2
uk.wikivoyage.org10:42, 12 март 2021создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org07:31, 18 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org10:47, 29 јуни 2020создадена со најавување(?)11
ur.wikibooks.org10:36, 10 март 2021создадена со најавување(?)0
ur.wikiquote.org13:46, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org10:36, 10 март 2021создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org11:03, 29 јуни 2020создадена со најавување(?)4
uz.wikiquote.org13:46, 18 јули 2020создадена со најавување(?)1
uz.wiktionary.org06:43, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org13:46, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
vec.wikisource.org09:15, 22 април 2021создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org12:58, 4 јуни 2021создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org13:46, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org13:46, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org16:47, 5 април 2020создадена со најавување(?)3
vi.wikibooks.org06:19, 18 септември 2020создадена со најавување(?)1
vi.wikiquote.org13:46, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
vi.wikisource.org08:48, 4 јануари 2021создадена со најавување(?)0
vi.wikivoyage.org10:44, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org08:53, 10 март 2021создадена со најавување(?)0
vls.wikipedia.org13:46, 18 јули 2020создадена со најавување(?)1
vo.wikipedia.org13:46, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
vo.wiktionary.org12:15, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org08:08, 29 јуни 2020создадена со најавување(?)4
wa.wikipedia.org11:10, 29 јуни 2020создадена со најавување(?)0
wa.wikisource.org12:15, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org15:51, 8 март 2021создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org09:19, 24 декември 2019создадена со најавување(?)412
wikimania2008.wikimedia.org18:10, 14 февруари 2020создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org19:05, 6 март 2020создадена со најавување(?)2
wo.wikipedia.org13:46, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
wo.wikiquote.org13:46, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org12:15, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org13:46, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
xal.wikipedia.org13:46, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
xh.wikipedia.org13:46, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org13:47, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org13:47, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
yi.wikisource.org12:15, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org12:15, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org11:16, 29 јуни 2020создадена со најавување(?)3
yue.wiktionary.org06:54, 16 февруари 2021создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org13:47, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org13:47, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org11:18, 29 јуни 2020создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org13:47, 18 јули 2020создадена со најавување(?)1
zh-min-nan.wikisource.org12:15, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org06:32, 26 април 2020создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org10:57, 29 јуни 2020создадена со најавување(?)3
zh.wikipedia.org10:29, 17 октомври 2019создадена со најавување(?)13
zh.wikibooks.org16:56, 8 март 2021создадена со најавување(?)0
zh.wikinews.org13:20, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org13:47, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org08:05, 4 јануари 2021создадена со најавување(?)0
zh.wikiversity.org13:47, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org10:17, 10 март 2021создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org08:48, 11 март 2021создадена со најавување(?)0
zu.wikipedia.org13:47, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
zu.wiktionary.org12:15, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0