Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Jasper Deng
  • Зачленет: 00:54, 23 февруари 2011 (пред 11 година)
  • Вкупно уредувања: 70.238
  • Број на приврзани сметки: 728
  • Глобална група: Глобални отповикувачи
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org04:44, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
ace.wikipedia.org04:44, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
af.wikipedia.org04:05, 15 мај 2012создадена со најавување(?)14
af.wikibooks.org04:44, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
af.wikiquote.org04:44, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
af.wiktionary.org04:44, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
ak.wikipedia.org04:49, 22 мај 2012создадена со најавување(?)5
als.wikipedia.org23:00, 13 мај 2012создадена со најавување(?)6
am.wikipedia.org04:44, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
am.wikiquote.org04:44, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
am.wiktionary.org04:44, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
ang.wikipedia.org04:44, 30 мај 2012создадена со најавување(?)10
ang.wikibooks.org04:44, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
ang.wiktionary.org04:44, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
an.wikipedia.org23:51, 13 мај 2012создадена со најавување(?)7
an.wiktionary.org04:44, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
arc.wikipedia.org04:44, 30 мај 2012создадена со најавување(?)5
ar.wikipedia.org04:44, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
ar.wikibooks.org03:34, 20 мај 2012создадена со најавување(?)3
ar.wikimedia.org08:42, 18 октомври 2014создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org04:44, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
ar.wikiquote.org01:14, 18 мај 2012создадена со најавување(?)4
ar.wikisource.org05:27, 15 мај 2012создадена со најавување(?)3
ar.wikiversity.org06:22, 17 мај 2012создадена со најавување(?)3
ar.wiktionary.org05:46, 15 мај 2012создадена со најавување(?)3
arz.wikipedia.org23:38, 13 мај 2012создадена со најавување(?)21
ast.wikipedia.org05:41, 15 мај 2012создадена со најавување(?)21
ast.wiktionary.org04:44, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
as.wikipedia.org04:53, 23 мај 2012создадена со најавување(?)3
as.wikisource.org21:23, 3 јануари 2013создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org03:24, 15 мај 2012создадена со најавување(?)3
ay.wikipedia.org04:44, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
ay.wiktionary.org04:44, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
az.wikipedia.org07:58, 13 мај 2012создадена со најавување(?)33
az.wikibooks.org04:44, 30 мај 2012создадена со најавување(?)5
az.wikiquote.org04:44, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
az.wikisource.org04:44, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
az.wiktionary.org04:02, 15 мај 2012создадена со најавување(?)5
bar.wikipedia.org06:08, 23 мај 2012создадена со најавување(?)4
bat-smg.wikipedia.org04:44, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
ba.wikipedia.org04:44, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
bcl.wikipedia.org04:44, 30 мај 2012создадена со најавување(?)5
be-tarask.wikipedia.org05:36, 14 мај 2012создадена со најавување(?)5
beta.wikiversity.org03:31, 30 мај 2012создадена со најавување(?)26
be.wikipedia.org21:43, 13 мај 2012создадена со најавување(?)6
be.wikibooks.org04:44, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
be.wikimedia.org04:52, 20 септември 2012создадена со најавување(?)4
be.wikiquote.org04:44, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
be.wikisource.org04:44, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
be.wiktionary.org04:44, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
bg.wikipedia.org00:35, 14 мај 2012создадена со најавување(?)4
bg.wikibooks.org04:44, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
bg.wikinews.org04:44, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
bg.wikiquote.org00:34, 14 мај 2012создадена со најавување(?)5
bg.wikisource.org04:44, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
bg.wiktionary.org04:44, 30 мај 2012создадена со најавување(?)8
bh.wikipedia.org04:44, 30 мај 2012создадена со најавување(?)6
bi.wikipedia.org04:44, 30 мај 2012создадена со најавување(?)6
bjn.wikipedia.org06:20, 15 мај 2012создадена со најавување(?)5
bm.wikipedia.org23:12, 13 мај 2012создадена со најавување(?)8
bn.wikipedia.org02:06, 25 јули 2011создадена со најавување(?)10
bn.wikibooks.org04:44, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
bn.wikisource.org04:44, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
bn.wiktionary.org04:44, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
bo.wikipedia.org04:44, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
bpy.wikipedia.org23:36, 13 мај 2012создадена со најавување(?)4
br.wikipedia.org23:59, 13 мај 2012создадена со најавување(?)6
br.wikimedia.org20:44, 29 јули 2019создадена со најавување(?)0
br.wikiquote.org04:44, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
br.wikisource.org04:45, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
br.wiktionary.org04:44, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
bs.wikipedia.org05:10, 14 мај 2012создадена со најавување(?)9
bs.wikibooks.org04:45, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
bs.wikinews.org04:45, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
bs.wikiquote.org04:45, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
bs.wikisource.org04:45, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
bs.wiktionary.org04:45, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
bug.wikipedia.org04:45, 30 мај 2012создадена со најавување(?)5
bxr.wikipedia.org04:45, 30 мај 2012создадена со најавување(?)8
ca.wikipedia.org04:45, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
ca.wikibooks.org04:45, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
ca.wikimedia.org20:02, 7 март 2020создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org04:45, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
ca.wikiquote.org04:45, 30 мај 2012создадена со најавување(?)5
ca.wikisource.org04:45, 30 мај 2012создадена со најавување(?)5
ca.wiktionary.org04:45, 30 мај 2012создадена со најавување(?)5
cbk-zam.wikipedia.org01:53, 26 мај 2012создадена со најавување(?)5
cdo.wikipedia.org04:45, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
ceb.wikipedia.org01:02, 14 мај 2012создадена со најавување(?)6
ce.wikipedia.org04:45, 30 мај 2012создадена со најавување(?)11
chr.wikipedia.org04:45, 30 мај 2012создадена со најавување(?)6
chr.wiktionary.org04:45, 30 мај 2012создадена со најавување(?)14
ch.wikipedia.org04:45, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
chy.wikipedia.org04:45, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
ckb.wikipedia.org04:45, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
commons.wikimedia.org07:41, 26 февруари 2011создадена со најавување(?)139
co.wikipedia.org02:09, 18 мај 2012создадена со најавување(?)4
co.wiktionary.org04:45, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
crh.wikipedia.org04:45, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
cr.wikipedia.org04:45, 30 мај 2012создадена со најавување(?)7
csb.wikipedia.org04:45, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
csb.wiktionary.org04:45, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
cs.wikipedia.org04:45, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
cs.wikibooks.org04:45, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
cs.wikinews.org04:45, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
cs.wikiquote.org05:18, 23 мај 2012создадена со најавување(?)5
cs.wikisource.org04:45, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
cs.wikiversity.org04:45, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
cs.wiktionary.org04:45, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
cu.wikipedia.org04:45, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
cv.wikipedia.org04:45, 30 мај 2012создадена со најавување(?)5
cv.wikibooks.org04:45, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
cy.wikipedia.org06:45, 15 мај 2012создадена со најавување(?)11
cy.wikibooks.org04:45, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
cy.wikiquote.org04:45, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
cy.wikisource.org04:45, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
cy.wiktionary.org04:45, 30 мај 2012создадена со најавување(?)6
da.wikipedia.org04:45, 30 мај 2012создадена со најавување(?)6
da.wikibooks.org04:46, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
da.wikiquote.org04:46, 30 мај 2012создадена со најавување(?)6
da.wikisource.org04:46, 30 мај 2012создадена со најавување(?)5
da.wiktionary.org05:26, 15 мај 2012создадена со најавување(?)5
de.wikipedia.org01:04, 18 март 2012создадена со најавување(?)10autoreview
de.wikibooks.org04:46, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
de.wikinews.org05:54, 14 мај 2012создадена со најавување(?)8
de.wikiquote.org02:49, 23 мај 2012создадена со најавување(?)9
de.wikisource.org04:46, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
de.wikiversity.org03:23, 26 мај 2012создадена со најавување(?)7
de.wikivoyage.org05:20, 12 ноември 2012создадена со најавување(?)4
de.wiktionary.org07:27, 13 мај 2012создадена со најавување(?)13
diq.wikipedia.org04:46, 30 мај 2012создадена со најавување(?)5
dsb.wikipedia.org04:46, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
dv.wikipedia.org05:51, 22 мај 2012создадена со најавување(?)4
dv.wiktionary.org04:46, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
dz.wikipedia.org04:46, 30 мај 2012создадена со најавување(?)5
ee.wikipedia.org04:46, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
el.wikipedia.org04:46, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
el.wikibooks.org04:46, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
el.wikinews.org04:46, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
el.wikiquote.org01:11, 18 мај 2012создадена со најавување(?)3
el.wikisource.org03:35, 25 мај 2012создадена со најавување(?)3
el.wikiversity.org04:46, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
el.wiktionary.org04:46, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
eml.wikipedia.org04:46, 30 мај 2012создадена со најавување(?)6
en.wikipedia.org00:54, 23 февруари 2011домашно вики(?)47.588abusefilter, extendedconfirmed, reviewer, rollbacker
en.wikibooks.org07:31, 4 октомври 2011создадена со најавување(?)45
en.wikinews.org03:21, 11 октомври 2011создадена со најавување(?)14
en.wikiquote.org15:34, 28 септември 2011создадена со најавување(?)27
en.wikisource.org09:22, 23 февруари 2011создадена со најавување(?)25
en.wikiversity.org03:21, 11 октомври 2011создадена со најавување(?)441
en.wikivoyage.org23:17, 10 ноември 2012создадена со најавување(?)99
en.wiktionary.org02:14, 5 април 2011создадена со најавување(?)20
eo.wikipedia.org04:46, 30 мај 2012создадена со најавување(?)6
eo.wikibooks.org04:46, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
eo.wikinews.org04:46, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
eo.wikiquote.org04:46, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
eo.wikisource.org04:46, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
eo.wiktionary.org04:46, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
es.wikipedia.org02:44, 12 април 2011создадена со најавување(?)9
es.wikibooks.org01:11, 14 мај 2012создадена со најавување(?)8
es.wikinews.org04:43, 15 мај 2012создадена со најавување(?)7
es.wikiquote.org06:10, 13 мај 2012создадена со најавување(?)17
es.wikisource.org23:08, 13 мај 2012создадена со најавување(?)29
es.wikiversity.org02:12, 17 мај 2012создадена со најавување(?)15
es.wikivoyage.org20:56, 3 јануари 2013создадена со најавување(?)3
es.wiktionary.org21:47, 13 мај 2012создадена со најавување(?)23
et.wikipedia.org06:28, 3 април 2012создадена со најавување(?)4
et.wikibooks.org04:46, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
et.wikiquote.org04:46, 30 мај 2012создадена со најавување(?)5
et.wikisource.org04:46, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
et.wiktionary.org04:46, 30 мај 2012создадена со најавување(?)5
eu.wikipedia.org06:35, 13 мај 2012создадена со најавување(?)11
eu.wikibooks.org04:46, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
eu.wikiquote.org04:46, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
eu.wiktionary.org04:46, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
ext.wikipedia.org04:46, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
fa.wikipedia.org05:43, 18 мај 2012создадена со најавување(?)2
fa.wikibooks.org04:46, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
fa.wikinews.org04:46, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
fa.wikiquote.org04:46, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
fa.wikisource.org05:43, 18 мај 2012создадена со најавување(?)4
fa.wiktionary.org04:46, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
ff.wikipedia.org04:46, 30 мај 2012создадена со најавување(?)6
fiu-vro.wikipedia.org04:46, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
fi.wikipedia.org04:46, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
fi.wikibooks.org04:46, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
fi.wikinews.org04:46, 30 мај 2012создадена со најавување(?)5
fi.wikiquote.org03:38, 20 мај 2012создадена со најавување(?)4
fi.wikisource.org04:46, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
fi.wikiversity.org23:12, 13 мај 2012создадена со најавување(?)3
fi.wiktionary.org04:46, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
fj.wikipedia.org04:46, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
fj.wiktionary.org03:28, 26 мај 2012создадена со најавување(?)5
foundation.wikimedia.org15:02, 8 ноември 2021создадена со најавување(?)12
fo.wikipedia.org05:49, 14 мај 2012создадена со најавување(?)5
fo.wikisource.org04:47, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
fo.wiktionary.org04:46, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
frp.wikipedia.org04:47, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
frr.wikipedia.org04:47, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
fr.wikipedia.org02:41, 23 февруари 2011создадена со најавување(?)57
fr.wikibooks.org04:47, 30 мај 2012создадена со најавување(?)5
fr.wikinews.org04:47, 30 мај 2012создадена со најавување(?)11
fr.wikiquote.org23:18, 13 мај 2012создадена со најавување(?)13
fr.wikisource.org04:47, 30 мај 2012создадена со најавување(?)6
fr.wikiversity.org04:47, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
fr.wikivoyage.org23:17, 10 ноември 2012создадена со најавување(?)6
fr.wiktionary.org04:47, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
fur.wikipedia.org04:47, 30 мај 2012создадена со најавување(?)6
fy.wikipedia.org04:47, 30 мај 2012создадена со најавување(?)7
fy.wikibooks.org04:47, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
fy.wiktionary.org04:47, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
gag.wikipedia.org04:47, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
gan.wikipedia.org06:37, 23 мај 2012создадена со најавување(?)4
ga.wikipedia.org23:02, 13 мај 2012создадена со најавување(?)5
ga.wiktionary.org04:47, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
gd.wikipedia.org04:47, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
gd.wiktionary.org04:47, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
glk.wikipedia.org02:51, 17 мај 2012создадена со најавување(?)4
gl.wikipedia.org07:04, 13 мај 2012создадена со најавување(?)5
gl.wikibooks.org04:47, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
gl.wikiquote.org04:47, 30 мај 2012создадена со најавување(?)5
gl.wikisource.org04:47, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
gl.wiktionary.org04:47, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
gn.wikipedia.org04:47, 30 мај 2012создадена со најавување(?)9
gn.wiktionary.org04:47, 30 мај 2012создадена со најавување(?)5
got.wikipedia.org04:34, 14 мај 2012создадена со најавување(?)8
gu.wikipedia.org23:54, 13 мај 2012создадена со најавување(?)17
gu.wikiquote.org04:47, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
gu.wikisource.org00:58, 14 мај 2012создадена со најавување(?)3
gu.wiktionary.org04:47, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
gv.wikipedia.org04:47, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
gv.wiktionary.org04:47, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
hak.wikipedia.org04:47, 30 мај 2012создадена со најавување(?)5
ha.wikipedia.org04:47, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
ha.wiktionary.org04:47, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
haw.wikipedia.org04:47, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
he.wikipedia.org04:47, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
he.wikibooks.org04:47, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
he.wikinews.org04:47, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
he.wikiquote.org04:48, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
he.wikisource.org23:00, 13 мај 2012создадена со најавување(?)3
he.wikivoyage.org06:37, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org02:21, 17 мај 2012создадена со најавување(?)3
hif.wikipedia.org07:36, 13 мај 2012создадена со најавување(?)8
hi.wikipedia.org05:41, 13 мај 2012создадена со најавување(?)10
hi.wikibooks.org04:48, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
hi.wikiquote.org04:48, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
hi.wiktionary.org04:48, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
hr.wikipedia.org23:43, 14 мај 2012создадена со најавување(?)3
hr.wikibooks.org04:48, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
hr.wikiquote.org04:48, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
hr.wikisource.org04:48, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
hr.wiktionary.org05:34, 15 мај 2012создадена со најавување(?)3
hsb.wikipedia.org04:48, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
hsb.wiktionary.org04:48, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
ht.wikipedia.org04:48, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
hu.wikipedia.org04:48, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
hu.wikibooks.org04:48, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
hu.wikiquote.org04:48, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
hu.wikisource.org04:48, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
hu.wiktionary.org04:48, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
hy.wikipedia.org03:03, 17 мај 2012создадена со најавување(?)8
hy.wikibooks.org04:48, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
hy.wikiquote.org04:48, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
hy.wikisource.org04:48, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
hy.wiktionary.org04:48, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
ia.wikipedia.org23:27, 13 мај 2012создадена со најавување(?)9
ia.wikibooks.org04:48, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
ia.wiktionary.org04:48, 30 мај 2012создадена со најавување(?)7
id.wikipedia.org05:05, 2 ноември 2011создадена со најавување(?)17
id.wikibooks.org04:48, 30 мај 2012создадена со најавување(?)7
id.wikiquote.org04:48, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
id.wikisource.org04:48, 30 мај 2012создадена со најавување(?)5
id.wiktionary.org04:48, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
ie.wikipedia.org04:48, 30 мај 2012создадена со најавување(?)8
ie.wikibooks.org04:48, 30 мај 2012создадена со најавување(?)5
ie.wiktionary.org04:48, 30 мај 2012создадена со најавување(?)7
ig.wikipedia.org04:48, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
ik.wikipedia.org04:44, 23 мај 2012создадена со најавување(?)4
ik.wiktionary.org04:48, 30 мај 2012создадена со најавување(?)11
ilo.wikipedia.org01:54, 18 мај 2012создадена со најавување(?)4
incubator.wikimedia.org15:34, 28 септември 2011создадена со најавување(?)33
io.wikipedia.org04:48, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
io.wiktionary.org04:48, 30 мај 2012создадена со најавување(?)5
is.wikipedia.org04:48, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
is.wikibooks.org04:48, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
is.wikiquote.org04:48, 30 мај 2012создадена со најавување(?)5
is.wikisource.org04:48, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
is.wiktionary.org00:42, 18 мај 2012создадена со најавување(?)4
it.wikipedia.org21:26, 27 февруари 2011создадена со најавување(?)12
it.wikibooks.org04:48, 30 мај 2012создадена со најавување(?)6
it.wikinews.org04:48, 30 мај 2012создадена со најавување(?)10
it.wikiquote.org23:32, 13 мај 2012создадена со најавување(?)9
it.wikisource.org01:58, 14 мај 2012создадена со најавување(?)6
it.wikiversity.org23:32, 13 мај 2012создадена со најавување(?)11
it.wikivoyage.org05:20, 12 ноември 2012создадена со најавување(?)1
it.wiktionary.org04:48, 30 мај 2012создадена со најавување(?)11
iu.wikipedia.org04:48, 30 мај 2012создадена со најавување(?)5
iu.wiktionary.org04:48, 30 мај 2012создадена со најавување(?)5
jam.wikipedia.org14:20, 29 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org03:18, 9 мај 2012создадена со најавување(?)5
ja.wikibooks.org04:48, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
ja.wikinews.org04:48, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
ja.wikiquote.org04:48, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
ja.wikisource.org04:49, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
ja.wikiversity.org04:49, 30 мај 2012создадена со најавување(?)7
ja.wiktionary.org04:48, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
jbo.wikipedia.org04:49, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
jbo.wiktionary.org04:49, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
jv.wikipedia.org06:23, 13 мај 2012создадена со најавување(?)7
jv.wiktionary.org04:49, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
kaa.wikipedia.org04:49, 30 мај 2012создадена со најавување(?)5
kab.wikipedia.org04:49, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
ka.wikipedia.org23:55, 13 мај 2012создадена со најавување(?)5
ka.wikibooks.org04:49, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
ka.wikiquote.org04:49, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
ka.wiktionary.org04:49, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
kbd.wikipedia.org04:49, 30 мај 2012создадена со најавување(?)5
kg.wikipedia.org04:49, 30 мај 2012создадена со најавување(?)8
ki.wikipedia.org04:49, 30 мај 2012создадена со најавување(?)6
kk.wikipedia.org06:44, 7 ноември 2011создадена со најавување(?)15
kk.wikibooks.org04:49, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
kk.wiktionary.org04:49, 30 мај 2012создадена со најавување(?)5
kl.wikipedia.org04:49, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
kl.wiktionary.org04:49, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
km.wikipedia.org05:35, 18 мај 2012создадена со најавување(?)6
km.wikibooks.org04:49, 30 мај 2012создадена со најавување(?)5
km.wiktionary.org04:49, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
kn.wikipedia.org04:49, 30 мај 2012создадена со најавување(?)6
kn.wikiquote.org04:49, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
kn.wikisource.org04:49, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
kn.wiktionary.org04:49, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
koi.wikipedia.org04:49, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
ko.wikipedia.org05:52, 14 март 2012создадена со најавување(?)4
ko.wikibooks.org04:49, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
ko.wikinews.org04:49, 30 мај 2012создадена со најавување(?)5
ko.wikiquote.org04:49, 30 мај 2012создадена со најавување(?)8
ko.wikisource.org04:49, 30 мај 2012создадена со најавување(?)5
ko.wikiversity.org01:46, 1 април 2013создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org04:49, 30 мај 2012создадена со најавување(?)5
krc.wikipedia.org04:49, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
ksh.wikipedia.org22:10, 19 мај 2012создадена со најавување(?)4
ks.wikipedia.org04:49, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
ks.wiktionary.org04:49, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
ku.wikipedia.org07:07, 18 мај 2012создадена со најавување(?)7
ku.wikibooks.org04:49, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
ku.wikiquote.org04:49, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
ku.wiktionary.org04:49, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
kv.wikipedia.org04:49, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
kw.wikipedia.org23:42, 13 мај 2012создадена со најавување(?)4
kw.wiktionary.org04:49, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
ky.wikipedia.org05:17, 17 мај 2012создадена со најавување(?)6
ky.wikibooks.org04:49, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
ky.wikiquote.org04:49, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
ky.wiktionary.org04:49, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
lad.wikipedia.org00:07, 14 мај 2012создадена со најавување(?)3
la.wikipedia.org02:49, 14 мај 2012создадена со најавување(?)7
la.wikibooks.org04:49, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
la.wikiquote.org04:49, 30 мај 2012создадена со најавување(?)2
la.wikisource.org03:40, 26 мај 2012создадена со најавување(?)10
la.wiktionary.org04:49, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
lbe.wikipedia.org04:49, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
lb.wikipedia.org04:49, 30 мај 2012создадена со најавување(?)5
lb.wiktionary.org04:49, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
lez.wikipedia.org07:50, 13 мај 2012создадена со најавување(?)3
lg.wikipedia.org04:49, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
lij.wikipedia.org04:49, 30 мај 2012создадена со најавување(?)2
li.wikipedia.org22:23, 20 мај 2012создадена со најавување(?)6
li.wikibooks.org04:49, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
li.wikiquote.org04:49, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
li.wikisource.org04:49, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
li.wiktionary.org19:36, 23 мај 2012создадена со најавување(?)5
lmo.wikipedia.org04:49, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
ln.wikipedia.org04:49, 30 мај 2012создадена со најавување(?)5
ln.wiktionary.org04:49, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
login.wikimedia.org07:38, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org06:45, 15 мај 2012создадена со најавување(?)4
lo.wiktionary.org04:50, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
ltg.wikipedia.org04:50, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
lt.wikipedia.org04:50, 30 мај 2012создадена со најавување(?)16
lt.wikibooks.org04:50, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
lt.wikiquote.org04:50, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
lt.wikisource.org04:50, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
lt.wiktionary.org04:50, 30 мај 2012создадена со најавување(?)5
lv.wikipedia.org22:59, 13 мај 2012создадена со најавување(?)14
lv.wiktionary.org02:46, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
mai.wikipedia.org03:28, 23 мај 2015создадена со најавување(?)0
map-bms.wikipedia.org06:00, 15 мај 2012создадена со најавување(?)3
mdf.wikipedia.org04:50, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
www.mediawiki.org05:58, 24 февруари 2011создадена со најавување(?)4.114bureaucrat, sysop
meta.wikimedia.org00:54, 23 февруари 2011потврдено со лозинка(?)2.112patroller
mg.wikipedia.org04:50, 30 мај 2012создадена со најавување(?)5
mg.wikibooks.org04:50, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
mg.wiktionary.org03:37, 24 мај 2012создадена со најавување(?)4
mhr.wikipedia.org07:25, 20 мај 2012создадена со најавување(?)3
min.wikipedia.org02:22, 7 февруари 2013создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org04:50, 30 мај 2012создадена со најавување(?)5
mi.wiktionary.org04:50, 30 мај 2012создадена со најавување(?)7
mk.wikipedia.org23:13, 13 мај 2012создадена со најавување(?)17
mk.wikibooks.org04:50, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
mk.wikisource.org04:50, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
mk.wiktionary.org04:50, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
ml.wikipedia.org02:51, 14 мај 2012создадена со најавување(?)13
ml.wikibooks.org04:50, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
ml.wikiquote.org04:50, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
ml.wikisource.org07:47, 13 мај 2012создадена со најавување(?)4
ml.wiktionary.org04:50, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
mn.wikipedia.org05:56, 13 мај 2012создадена со најавување(?)17
mn.wiktionary.org07:09, 17 мај 2012создадена со најавување(?)4
mrj.wikipedia.org04:50, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
mr.wikipedia.org05:45, 13 мај 2012создадена со најавување(?)4
mr.wikibooks.org04:50, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
mr.wikiquote.org04:50, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
mr.wikisource.org05:22, 18 мај 2012создадена со најавување(?)4
mr.wiktionary.org04:50, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
ms.wikipedia.org05:41, 13 мај 2012создадена со најавување(?)43
ms.wikibooks.org04:50, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
ms.wiktionary.org04:50, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
mt.wikipedia.org04:50, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
mt.wiktionary.org04:50, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
mwl.wikipedia.org04:50, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
myv.wikipedia.org04:50, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
my.wikipedia.org02:06, 17 мај 2012создадена со најавување(?)9
my.wiktionary.org00:10, 21 мај 2012создадена со најавување(?)7
mzn.wikipedia.org05:13, 17 мај 2012создадена со најавување(?)3
nah.wikipedia.org04:08, 15 мај 2012создадена со најавување(?)5
nah.wiktionary.org04:50, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
nap.wikipedia.org04:50, 30 мај 2012создадена со најавување(?)6
na.wikipedia.org04:50, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
na.wiktionary.org04:50, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
nds-nl.wikipedia.org02:14, 16 мај 2012создадена со најавување(?)8
nds.wikipedia.org02:57, 17 мај 2012создадена со најавување(?)7
nds.wiktionary.org04:50, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
ne.wikipedia.org02:38, 14 мај 2012создадена со најавување(?)3
ne.wikibooks.org04:50, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
ne.wiktionary.org04:50, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
new.wikipedia.org04:50, 30 мај 2012создадена со најавување(?)7
nl.wikipedia.org04:50, 30 мај 2012создадена со најавување(?)6
nl.wikibooks.org23:48, 13 мај 2012создадена со најавување(?)5
nl.wikimedia.org05:38, 12 ноември 2012создадена со најавување(?)1
nl.wikiquote.org04:28, 15 мај 2012создадена со најавување(?)8
nl.wikisource.org04:50, 30 мај 2012создадена со најавување(?)6
nl.wikivoyage.org05:20, 12 ноември 2012создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org04:50, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
nn.wikipedia.org04:50, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
nn.wikiquote.org04:51, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
nn.wiktionary.org04:50, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
nov.wikipedia.org02:50, 25 мај 2012создадена со најавување(?)3
no.wikipedia.org04:51, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
no.wikibooks.org03:09, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
no.wikinews.org04:51, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
no.wikiquote.org04:51, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
no.wikisource.org06:40, 23 мај 2012создадена со најавување(?)3
no.wiktionary.org04:51, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
nrm.wikipedia.org04:51, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
nso.wikipedia.org04:51, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
nv.wikipedia.org04:51, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
nyc.wikimedia.org03:27, 23 октомври 2012создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org04:51, 30 мај 2012создадена со најавување(?)8
oc.wikipedia.org22:57, 13 мај 2012создадена со најавување(?)10
oc.wikibooks.org04:51, 30 мај 2012создадена со најавување(?)9
oc.wiktionary.org04:36, 15 мај 2012создадена со најавување(?)5
om.wikipedia.org04:51, 30 мај 2012создадена со најавување(?)9
om.wiktionary.org04:51, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
or.wikipedia.org01:00, 14 април 2011создадена со најавување(?)4
or.wiktionary.org04:51, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
os.wikipedia.org04:51, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
outreach.wikimedia.org00:54, 1 март 2012создадена со најавување(?)8
pag.wikipedia.org05:27, 17 мај 2012создадена со најавување(?)5
pam.wikipedia.org05:06, 22 мај 2012создадена со најавување(?)8
pap.wikipedia.org04:51, 30 мај 2012создадена со најавување(?)6
pa.wikipedia.org01:47, 18 мај 2012создадена со најавување(?)6
pa.wikibooks.org04:51, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
pa.wiktionary.org04:51, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
pcd.wikipedia.org04:51, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
pdc.wikipedia.org04:51, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
pfl.wikipedia.org04:51, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
pih.wikipedia.org04:51, 30 мај 2012создадена со најавување(?)7
pi.wikipedia.org06:08, 21 мај 2012создадена со најавување(?)5
pl.wikipedia.org04:51, 30 мај 2012создадена со најавување(?)6
pl.wikibooks.org04:51, 30 мај 2012создадена со најавување(?)5
pl.wikimedia.org19:52, 5 јуни 2013создадена со најавување(?)17
pl.wikinews.org04:51, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
pl.wikiquote.org01:15, 14 мај 2012создадена со најавување(?)9
pl.wikisource.org23:25, 13 мај 2012создадена со најавување(?)5
pl.wikivoyage.org01:46, 1 април 2013создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org04:51, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
pms.wikipedia.org04:51, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
pnb.wikipedia.org04:51, 30 мај 2012создадена со најавување(?)2
pnb.wiktionary.org04:51, 30 мај 2012создадена со најавување(?)2
pnt.wikipedia.org04:51, 30 мај 2012создадена со најавување(?)2
ps.wikipedia.org22:53, 13 мај 2012создадена со најавување(?)4
ps.wiktionary.org04:51, 30 мај 2012создадена со најавување(?)6
pt.wikipedia.org08:05, 12 април 2012создадена со најавување(?)2
pt.wikibooks.org23:59, 13 мај 2012создадена со најавување(?)14
pt.wikinews.org07:38, 13 мај 2012создадена со најавување(?)5
pt.wikiquote.org03:00, 28 мај 2012создадена со најавување(?)5
pt.wikisource.org00:38, 10 мај 2012создадена со најавување(?)30
pt.wikiversity.org07:08, 13 мај 2012создадена со најавување(?)5
pt.wikivoyage.org21:03, 3 јануари 2013создадена со најавување(?)20
pt.wiktionary.org04:51, 30 мај 2012создадена со најавување(?)5
qu.wikipedia.org06:56, 19 мај 2012создадена со најавување(?)5
qu.wiktionary.org04:51, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
rm.wikipedia.org04:51, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
rmy.wikipedia.org04:51, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
rn.wikipedia.org04:51, 30 мај 2012создадена со најавување(?)7
roa-rup.wikipedia.org04:52, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
roa-rup.wiktionary.org04:52, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
roa-tara.wikipedia.org04:52, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
ro.wikipedia.org04:51, 30 мај 2012создадена со најавување(?)5
ro.wikibooks.org04:52, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
ro.wikinews.org04:52, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
ro.wikiquote.org04:52, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
ro.wikisource.org04:52, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
ro.wikivoyage.org01:46, 1 април 2013создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org04:51, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
rue.wikipedia.org06:41, 17 мај 2012создадена со најавување(?)3
ru.wikipedia.org06:03, 4 јуни 2011создадена со најавување(?)6
ru.wikibooks.org06:24, 20 мај 2012создадена со најавување(?)9
ru.wikinews.org06:30, 13 мај 2012создадена со најавување(?)5
ru.wikiquote.org21:43, 13 мај 2012создадена со најавување(?)4
ru.wikisource.org03:02, 14 мај 2012создадена со најавување(?)8
ru.wikiversity.org04:52, 30 мај 2012создадена со најавување(?)10
ru.wikivoyage.org05:20, 12 ноември 2012создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org06:08, 13 мај 2012создадена со најавување(?)9
rw.wikipedia.org04:52, 30 мај 2012создадена со најавување(?)7
rw.wiktionary.org04:52, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
sah.wikipedia.org02:13, 16 мај 2012создадена со најавување(?)4
sah.wikisource.org04:52, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
sa.wikipedia.org03:40, 19 мај 2012создадена со најавување(?)8
sa.wikibooks.org04:52, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
sa.wikiquote.org01:46, 1 април 2013создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org04:52, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
sa.wiktionary.org04:52, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
scn.wikipedia.org04:52, 30 мај 2012создадена со најавување(?)7
scn.wiktionary.org04:52, 30 мај 2012создадена со најавување(?)5
sco.wikipedia.org06:09, 24 мај 2012создадена со најавување(?)19
sc.wikipedia.org04:35, 17 мај 2012создадена со најавување(?)3
sd.wikipedia.org02:58, 17 мај 2012создадена со најавување(?)3
sd.wiktionary.org04:52, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
se.wikipedia.org04:52, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
sg.wikipedia.org04:52, 30 мај 2012создадена со најавување(?)5
sg.wiktionary.org04:52, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
sh.wikipedia.org01:24, 14 мај 2012создадена со најавување(?)13
sh.wiktionary.org04:52, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
simple.wikipedia.org00:26, 3 септември 2011создадена со најавување(?)1.508rollbacker
simple.wiktionary.org00:13, 14 мај 2012создадена со најавување(?)57rollbacker
si.wikipedia.org05:29, 15 мај 2012создадена со најавување(?)6
si.wikibooks.org04:52, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
si.wiktionary.org04:52, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
sk.wikipedia.org22:57, 13 мај 2012создадена со најавување(?)60
sk.wikibooks.org04:52, 30 мај 2012создадена со најавување(?)5
sk.wikiquote.org23:32, 13 мај 2012создадена со најавување(?)2
sk.wikisource.org04:52, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
sk.wiktionary.org04:52, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
sl.wikipedia.org04:52, 30 мај 2012создадена со најавување(?)11
sl.wikibooks.org04:52, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
sl.wikiquote.org04:52, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
sl.wikisource.org04:52, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
sl.wikiversity.org04:52, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
sl.wiktionary.org04:52, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
sm.wikipedia.org04:52, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
sm.wiktionary.org04:52, 30 мај 2012создадена со најавување(?)5
sn.wikipedia.org23:21, 13 мај 2012создадена со најавување(?)5
wikisource.org05:53, 13 мај 2012создадена со најавување(?)47
so.wikipedia.org06:35, 20 мај 2012создадена со најавување(?)13
so.wiktionary.org04:52, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
species.wikimedia.org03:21, 11 октомври 2011создадена со најавување(?)14
sq.wikipedia.org00:43, 18 мај 2012создадена со најавување(?)21
sq.wikibooks.org04:52, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
sq.wikinews.org04:52, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
sq.wikiquote.org04:52, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
sq.wiktionary.org04:52, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
srn.wikipedia.org04:52, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
sr.wikipedia.org23:43, 14 мај 2012создадена со најавување(?)3
sr.wikibooks.org04:52, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
sr.wikinews.org04:52, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
sr.wikiquote.org04:52, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
sr.wikisource.org05:53, 13 мај 2012создадена со најавување(?)3
sr.wiktionary.org04:52, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
ss.wikipedia.org04:53, 30 мај 2012создадена со најавување(?)13
ss.wiktionary.org04:53, 30 мај 2012создадена со најавување(?)18
stq.wikipedia.org04:53, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
strategy.wikimedia.org04:39, 12 март 2011создадена со најавување(?)25
st.wikipedia.org04:53, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
st.wiktionary.org04:53, 30 мај 2012создадена со најавување(?)5
su.wikipedia.org06:51, 16 мај 2012создадена со најавување(?)9
su.wikibooks.org04:53, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
su.wikiquote.org04:53, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
su.wiktionary.org04:53, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
sv.wikipedia.org05:53, 16 мај 2011создадена со најавување(?)6
sv.wikibooks.org04:53, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
sv.wikinews.org04:53, 30 мај 2012создадена со најавување(?)5
sv.wikiquote.org04:53, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
sv.wikisource.org07:35, 17 мај 2012создадена со најавување(?)5
sv.wikiversity.org04:53, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
sv.wikivoyage.org05:20, 12 ноември 2012создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org04:53, 30 мај 2012создадена со најавување(?)5
sw.wikipedia.org04:53, 30 мај 2012создадена со најавување(?)5
sw.wiktionary.org04:53, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
szl.wikipedia.org04:53, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
ta.wikipedia.org07:31, 13 мај 2012создадена со најавување(?)15
ta.wikibooks.org04:53, 30 мај 2012создадена со најавување(?)2
ta.wikinews.org04:53, 30 мај 2012создадена со најавување(?)2
ta.wikiquote.org04:53, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
ta.wikisource.org04:53, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
ta.wiktionary.org04:53, 30 мај 2012создадена со најавување(?)2
test2.wikipedia.org04:55, 30 мај 2012создадена со најавување(?)6editor, sysop
test.wikipedia.org02:27, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)99bureaucrat, reviewer, sysop
test.wikidata.org20:25, 6 јуни 2013создадена со најавување(?)5sysop
tet.wikipedia.org04:53, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
te.wikipedia.org06:38, 15 мај 2012создадена со најавување(?)14
te.wikibooks.org04:53, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
te.wikiquote.org04:53, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
te.wikisource.org04:53, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
te.wiktionary.org07:22, 13 мај 2012создадена со најавување(?)4
tg.wikipedia.org05:14, 17 мај 2012создадена со најавување(?)4
tg.wikibooks.org04:53, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
tg.wiktionary.org04:53, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
th.wikipedia.org04:53, 30 мај 2012создадена со најавување(?)6
th.wikibooks.org04:53, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
th.wikiquote.org04:53, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
th.wikisource.org04:32, 14 мај 2012создадена со најавување(?)4
th.wiktionary.org04:53, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
ti.wikipedia.org04:53, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
ti.wiktionary.org04:53, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
tk.wikipedia.org05:56, 14 мај 2012создадена со најавување(?)4
tk.wiktionary.org04:53, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
tl.wikipedia.org07:55, 13 мај 2012создадена со најавување(?)110
tl.wikibooks.org04:53, 30 мај 2012создадена со најавување(?)7
tl.wiktionary.org04:53, 30 мај 2012создадена со најавување(?)5
tn.wikipedia.org04:53, 30 мај 2012создадена со најавување(?)5
tn.wiktionary.org04:53, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
to.wikipedia.org22:58, 13 мај 2012создадена со најавување(?)5
tpi.wikipedia.org04:53, 30 мај 2012создадена со најавување(?)5
tpi.wiktionary.org07:53, 13 мај 2012создадена со најавување(?)8
tr.wikipedia.org04:53, 30 мај 2012создадена со најавување(?)11
tr.wikibooks.org04:53, 30 мај 2012создадена со најавување(?)9
tr.wikimedia.org05:31, 12 ноември 2012создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org04:53, 30 мај 2012создадена со најавување(?)5
tr.wikiquote.org19:37, 23 мај 2012создадена со најавување(?)6
tr.wikisource.org04:53, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
tr.wiktionary.org07:27, 13 мај 2012создадена со најавување(?)13
ts.wikipedia.org05:22, 20 мај 2012создадена со најавување(?)9
ts.wiktionary.org04:53, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
tt.wikipedia.org06:44, 3 јануари 2012создадена со најавување(?)3
tt.wikibooks.org04:54, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
tt.wiktionary.org04:53, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
tum.wikipedia.org04:54, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
tw.wikipedia.org22:54, 13 мај 2012создадена со најавување(?)3
tyv.wikipedia.org16:25, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org04:54, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
ua.wikimedia.org05:22, 12 ноември 2012создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org23:36, 13 мај 2012создадена со најавување(?)5
ug.wikipedia.org05:05, 18 мај 2012создадена со најавување(?)4
ug.wiktionary.org04:54, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
uk.wikipedia.org19:32, 4 мај 2011создадена со најавување(?)5
uk.wikibooks.org04:54, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
uk.wikinews.org04:54, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
uk.wikiquote.org22:02, 19 мај 2012создадена со најавување(?)3
uk.wikisource.org01:12, 18 мај 2012создадена со најавување(?)4
uk.wikivoyage.org03:22, 30 март 2014создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org05:30, 15 мај 2012создадена со најавување(?)4
ur.wikipedia.org00:38, 21 мај 2012создадена со најавување(?)9
ur.wikibooks.org04:54, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
ur.wikiquote.org04:54, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
ur.wiktionary.org04:54, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
uz.wikipedia.org04:26, 24 мај 2012создадена со најавување(?)9
uz.wikibooks.org04:54, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
uz.wikiquote.org04:54, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
uz.wiktionary.org04:54, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
vec.wikipedia.org04:54, 30 мај 2012создадена со најавување(?)6
vec.wikisource.org04:54, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
vec.wiktionary.org03:29, 2 февруари 2015создадена со најавување(?)3
vep.wikipedia.org04:54, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
ve.wikipedia.org04:54, 30 мај 2012создадена со најавување(?)8
vi.wikipedia.org04:54, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
vi.wikibooks.org05:49, 13 мај 2012создадена со најавување(?)5
vi.wikiquote.org06:32, 20 мај 2012создадена со најавување(?)3
vi.wikisource.org02:53, 16 мај 2012создадена со најавување(?)4
vi.wikivoyage.org07:50, 1 јуни 2014создадена со најавување(?)1
vi.wiktionary.org04:54, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
vls.wikipedia.org04:54, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
vo.wikipedia.org04:54, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
vo.wikibooks.org04:54, 30 мај 2012создадена со најавување(?)2
vo.wiktionary.org04:54, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
war.wikipedia.org01:36, 14 мај 2012создадена со најавување(?)5
wa.wikipedia.org04:54, 30 мај 2012создадена со најавување(?)12
wa.wiktionary.org06:06, 18 мај 2012создадена со најавување(?)4
www.wikidata.org03:59, 30 октомври 2012создадена со најавување(?)10.048checkuser, sysop, translationadmin
wikimania2012.wikimedia.org20:21, 3 септември 2012создадена со најавување(?)0
wikimania2013.wikimedia.org06:44, 22 октомври 2012создадена со најавување(?)2
wikimania2014.wikimedia.org08:43, 4 ноември 2013создадена со најавување(?)8
wikimania2015.wikimedia.org23:49, 17 август 2014создадена со најавување(?)0
wikimania2016.wikimedia.org12:25, 19 декември 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org05:00, 18 ноември 2016создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org22:26, 23 јули 2019создадена со најавување(?)0
wo.wikipedia.org04:37, 17 мај 2012создадена со најавување(?)3
wo.wikiquote.org04:54, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
wo.wiktionary.org04:54, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
wuu.wikipedia.org04:54, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
xal.wikipedia.org04:54, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
xh.wikipedia.org04:54, 30 мај 2012создадена со најавување(?)5
xmf.wikipedia.org04:54, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
yi.wikipedia.org04:58, 17 мај 2012создадена со најавување(?)6
yi.wikisource.org04:54, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
yi.wiktionary.org04:54, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
yo.wikipedia.org04:54, 30 мај 2012создадена со најавување(?)6
za.wikipedia.org04:54, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
za.wiktionary.org04:54, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
zea.wikipedia.org04:54, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
zh-classical.wikipedia.org02:06, 18 мај 2012создадена со најавување(?)5
zh-min-nan.wikipedia.org05:52, 23 мај 2012создадена со најавување(?)5
zh-min-nan.wikibooks.org04:54, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
zh-min-nan.wikiquote.org04:54, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
zh-min-nan.wikisource.org04:54, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
zh-min-nan.wiktionary.org04:54, 30 мај 2012создадена со најавување(?)5
zh-yue.wikipedia.org23:20, 13 мај 2012создадена со најавување(?)20
zh.wikipedia.org06:53, 26 февруари 2011создадена со најавување(?)5
zh.wikibooks.org04:54, 30 мај 2012создадена со најавување(?)10
zh.wikinews.org04:54, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
zh.wikiquote.org05:09, 14 мај 2012создадена со најавување(?)5
zh.wikisource.org05:32, 15 мај 2012создадена со најавување(?)4
zh.wikiversity.org19:14, 10 август 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org04:27, 17 јануари 2014создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org04:54, 30 мај 2012создадена со најавување(?)16
zu.wikipedia.org04:54, 30 мај 2012создадена со најавување(?)6
zu.wiktionary.org04:54, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4