Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org18:16, 24 мај 2020создадена со најавување(?)0
ab.wikipedia.org11:04, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ady.wikipedia.org14:12, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org11:09, 8 октомври 2019создадена со најавување(?)6
af.wikibooks.org15:28, 19 ноември 2019создадена со најавување(?)0
af.wikiquote.org01:11, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
af.wiktionary.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ak.wikipedia.org01:35, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org10:32, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)1
alt.wikipedia.org01:11, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org08:42, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
am.wiktionary.org15:28, 19 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org08:40, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)7
an.wiktionary.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
api.wikimedia.org01:11, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org20:19, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org19:24, 22 април 2019создадена со најавување(?)11
ar.wikibooks.org08:54, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ar.wikimedia.org01:11, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ar.wikiquote.org11:42, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ar.wikisource.org09:23, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ar.wikiversity.org18:25, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ar.wiktionary.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ary.wikipedia.org01:11, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org10:31, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)2
ast.wikipedia.org16:15, 23 август 2019создадена со најавување(?)11
ast.wiktionary.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org08:35, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
as.wikisource.org09:09, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org15:32, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
avk.wikipedia.org01:11, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org18:18, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
awa.wikipedia.org01:11, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ay.wiktionary.org16:30, 19 ноември 2019создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org01:27, 17 октомври 2019создадена со најавување(?)1
az.wikipedia.org21:52, 22 август 2019создадена со најавување(?)12
az.wikibooks.org09:36, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)1
az.wikiquote.org15:52, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
az.wikisource.org18:03, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
az.wiktionary.org14:02, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ban.wikipedia.org19:53, 25 декември 2019создадена со најавување(?)0
ban.wikisource.org01:12, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org16:26, 10 мај 2019создадена со најавување(?)2
bat-smg.wikipedia.org09:46, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org16:28, 23 август 2019создадена со најавување(?)0
ba.wikibooks.org10:32, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org08:01, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
bcl.wiktionary.org01:11, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
bd.wikimedia.org01:11, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org09:22, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)2
beta.wikiversity.org11:56, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org22:02, 22 август 2019создадена со најавување(?)1
be.wikibooks.org08:53, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
be.wikimedia.org01:11, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
be.wikiquote.org01:11, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
be.wikisource.org09:39, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org22:31, 22 август 2019создадена со најавување(?)20
bg.wikibooks.org08:53, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org03:58, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
bg.wikisource.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org11:34, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)1
bh.wikipedia.org20:35, 23 август 2019создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org12:42, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org13:11, 17 октомври 2019создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org22:03, 22 август 2019создадена со најавување(?)7
bn.wikibooks.org09:45, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)1
bn.wikisource.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
bn.wikivoyage.org19:17, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org14:07, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)1
br.wikipedia.org23:31, 23 август 2019создадена со најавување(?)1
br.wikimedia.org01:11, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
br.wikiquote.org01:11, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org13:58, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org09:09, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org18:19, 23 јануари 2019создадена со најавување(?)7
bs.wikibooks.org08:54, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org01:12, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
bs.wikisource.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org15:46, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
bxr.wikipedia.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org14:08, 13 март 2019создадена со најавување(?)17
ca.wikibooks.org12:43, 11 октомври 2019создадена со најавување(?)1
ca.wikimedia.org19:04, 2 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ca.wikiquote.org01:11, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
ca.wikisource.org12:43, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org11:35, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)1
cbk-zam.wikipedia.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
cdo.wikipedia.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org14:29, 24 август 2019создадена со најавување(?)3
ce.wikipedia.org11:36, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org15:17, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)0
chr.wiktionary.org14:10, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org21:54, 22 август 2019создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org20:17, 12 февруари 2018создадена со најавување(?)19.856filemover, image-reviewer
co.wikipedia.org09:31, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
co.wikimedia.org01:11, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org16:00, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
cr.wikipedia.org14:10, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org18:45, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
csb.wiktionary.org18:01, 19 ноември 2019создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org21:05, 22 јануари 2018нова сметка(?)12.021autopatrolled, patroller, rollbacker, sysop
cs.wikibooks.org21:04, 23 јануари 2019создадена со најавување(?)0
cs.wikinews.org15:29, 18 јануари 2019создадена со најавување(?)5
cs.wikiquote.org17:52, 26 декември 2018создадена со најавување(?)0
cs.wikisource.org20:27, 23 февруари 2019создадена со најавување(?)2
cs.wikiversity.org18:51, 23 февруари 2019создадена со најавување(?)1
cs.wiktionary.org18:35, 2 април 2018создадена со најавување(?)6
cu.wikipedia.org15:25, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org08:56, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
cv.wikibooks.org08:54, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org11:12, 8 октомври 2019создадена со најавување(?)1
cy.wikibooks.org18:27, 19 ноември 2019создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org01:11, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org12:47, 11 октомври 2019создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
dag.wikipedia.org01:11, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org22:36, 12 декември 2019создадена со најавување(?)7
da.wikibooks.org19:34, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
da.wikiquote.org01:11, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
da.wikisource.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
da.wiktionary.org10:52, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org13:24, 27 декември 2018создадена со најавување(?)82
de.wikibooks.org08:34, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)1
de.wikinews.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
de.wikiquote.org16:34, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org09:01, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
de.wikiversity.org08:58, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)2
de.wikivoyage.org20:01, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org08:50, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)1
din.wikipedia.org10:32, 22 октомври 2019создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org11:09, 8 октомври 2019создадена со најавување(?)2
diq.wiktionary.org01:11, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
dk.wikimedia.org01:11, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org12:42, 11 октомври 2019создадена со најавување(?)0
dty.wikipedia.org10:06, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org13:19, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
dv.wiktionary.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org14:10, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org22:35, 12 декември 2019создадена со најавување(?)10
el.wikibooks.org11:07, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)1
el.wikinews.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
el.wikiquote.org01:11, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org18:07, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
el.wikiversity.org22:58, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
el.wikivoyage.org01:32, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org21:46, 22 август 2019создадена со најавување(?)0
eml.wikipedia.org21:52, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org21:05, 22 јануари 2018создадена со најавување(?)453extendedconfirmed
en.wikibooks.org11:04, 13 јануари 2019создадена со најавување(?)11
en.wikinews.org11:04, 13 јануари 2019создадена со најавување(?)3
en.wikiquote.org13:28, 31 декември 2018создадена со најавување(?)29
en.wikisource.org11:04, 13 јануари 2019создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org11:04, 13 јануари 2019создадена со најавување(?)6
en.wikivoyage.org11:05, 13 јануари 2019создадена со најавување(?)2
en.wiktionary.org23:22, 9 јануари 2019создадена со најавување(?)1
eo.wikipedia.org19:21, 8 март 2019создадена со најавување(?)3autoreview
eo.wikibooks.org08:54, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org10:33, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org10:32, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
eo.wikisource.org16:43, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
eo.wikivoyage.org01:11, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org12:29, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org19:44, 8 март 2019создадена со најавување(?)66
es.wikibooks.org09:37, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
es.wikinews.org09:20, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
es.wikiquote.org18:17, 18 септември 2019создадена со најавување(?)1
es.wikisource.org08:36, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)3
es.wikiversity.org11:11, 8 октомври 2019создадена со најавување(?)2
es.wikivoyage.org12:33, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org10:49, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)2
et.wikipedia.org11:11, 8 октомври 2019создадена со најавување(?)18
et.wikibooks.org08:53, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ee.wikimedia.org01:11, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org19:08, 15 мај 2020создадена со најавување(?)0
et.wikisource.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org13:16, 11 октомври 2019создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org21:51, 22 август 2019создадена со најавување(?)18
eu.wikibooks.org08:53, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org01:11, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
eu.wikisource.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org14:09, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org14:07, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org20:07, 4 септември 2019создадена со најавување(?)2
fa.wikibooks.org15:37, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
fa.wikinews.org11:48, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org01:11, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
fa.wikisource.org19:09, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
fa.wikivoyage.org08:59, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
fa.wiktionary.org10:14, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ff.wikipedia.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
fiu-vro.wikipedia.org14:10, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org12:46, 1 јули 2019создадена со најавување(?)13
fi.wikibooks.org08:59, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)1
fi.wikimedia.org01:11, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org11:47, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikiquote.org10:17, 29 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikisource.org15:58, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikiversity.org10:40, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikivoyage.org20:56, 21 октомври 2019создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org08:39, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)2
fj.wikipedia.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
fj.wiktionary.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org01:11, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org08:40, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
fo.wikisource.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org14:10, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org09:09, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org20:23, 14 февруари 2019создадена со најавување(?)72
fr.wikibooks.org08:41, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)1
fr.wikinews.org11:21, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
fr.wikiquote.org19:23, 2 октомври 2019создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org11:11, 8 октомври 2019создадена со најавување(?)8
fr.wikiversity.org08:43, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
fr.wikivoyage.org09:11, 11 октомври 2019создадена со најавување(?)1
fr.wiktionary.org01:11, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
fur.wikipedia.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org12:41, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)4
fy.wikibooks.org08:54, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org12:32, 11 октомври 2019создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org13:53, 18 октомври 2019создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org08:51, 11 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org09:30, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ga.wiktionary.org14:10, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
gcr.wikipedia.org19:49, 25 декември 2019создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org09:10, 11 октомври 2019создадена со најавување(?)0
gd.wiktionary.org18:17, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org14:10, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org08:33, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)5
gl.wikibooks.org08:53, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org01:12, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org19:02, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org11:07, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org11:46, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
gn.wiktionary.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org14:02, 18 октомври 2019создадена со најавување(?)0
gom.wiktionary.org01:12, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org13:52, 18 октомври 2019создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org14:10, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org08:52, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)1
gu.wikiquote.org01:12, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
gu.wikisource.org18:01, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
gu.wiktionary.org14:14, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
gv.wiktionary.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org08:42, 11 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ha.wiktionary.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org19:24, 22 април 2019создадена со најавување(?)15
he.wikibooks.org09:09, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
he.wikinews.org22:51, 7 ноември 2019создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org03:42, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
he.wikisource.org22:49, 22 август 2019создадена со најавување(?)0
he.wikivoyage.org19:58, 21 октомври 2019создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org15:16, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
hif.wikipedia.org11:32, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
hif.wiktionary.org20:43, 22 октомври 2019создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org23:38, 22 август 2019создадена со најавување(?)27
hi.wikibooks.org08:47, 11 октомври 2019создадена со најавување(?)0
hi.wikiquote.org01:12, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
hi.wikisource.org18:16, 24 декември 2019создадена со најавување(?)0
hi.wikiversity.org14:06, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
hi.wikivoyage.org21:06, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org22:58, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org19:44, 25 јануари 2019создадена со најавување(?)20
hr.wikibooks.org20:04, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org23:54, 22 август 2019создадена со најавување(?)0
hr.wikisource.org20:41, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org18:27, 18 септември 2019создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org14:10, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)2
hsb.wiktionary.org18:24, 26 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org18:03, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org21:58, 11 март 2019создадена со најавување(?)11
hu.wikibooks.org12:43, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org01:12, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
hu.wikisource.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org17:56, 18 септември 2019создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org12:50, 24 август 2019создадена со најавување(?)5
hy.wikibooks.org08:54, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
hy.wikiquote.org01:12, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org11:10, 8 октомври 2019создадена со најавување(?)0
hy.wiktionary.org12:26, 11 октомври 2019создадена со најавување(?)0
hyw.wikipedia.org01:11, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org12:34, 11 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ia.wikibooks.org08:54, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org16:24, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org15:38, 7 октомври 2019создадена со најавување(?)13
id.wikibooks.org09:40, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
id.wikiquote.org11:19, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
id.wikisource.org08:44, 11 октомври 2019создадена со најавување(?)3
id.wiktionary.org09:40, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)2
ie.wikipedia.org12:46, 11 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ie.wiktionary.org01:12, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org11:11, 8 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org11:05, 13 јануари 2019создадена со најавување(?)0
inh.wikipedia.org21:02, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org12:54, 11 октомври 2019создадена со најавување(?)0
io.wiktionary.org18:03, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org22:37, 22 август 2019создадена со најавување(?)5
is.wikibooks.org08:54, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org01:12, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org18:26, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org11:39, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org20:35, 18 март 2019создадена со најавување(?)44
it.wikibooks.org11:44, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
it.wikinews.org16:43, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org17:59, 31 октомври 2019создадена со најавување(?)1
it.wikisource.org14:03, 2 април 2019создадена со најавување(?)0
it.wikiversity.org08:42, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)3
it.wikivoyage.org21:37, 3 октомври 2019создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org20:53, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
iu.wikipedia.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)1
iu.wiktionary.org21:44, 22 октомври 2019создадена со најавување(?)0
jam.wikipedia.org09:43, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org23:46, 4 мај 2019создадена со најавување(?)30
ja.wikibooks.org01:31, 17 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ja.wikinews.org12:43, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ja.wikiquote.org01:12, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
ja.wikisource.org09:01, 11 октомври 2019создадена со најавување(?)1
ja.wikiversity.org11:11, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)1
ja.wikivoyage.org01:12, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org01:28, 17 октомври 2019создадена со најавување(?)0
jbo.wikipedia.org12:47, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
jbo.wiktionary.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org08:42, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)1
jv.wikisource.org01:12, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
jv.wiktionary.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org18:13, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org12:27, 11 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org16:08, 23 август 2019создадена со најавување(?)5
ka.wikibooks.org08:53, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ka.wikiquote.org01:12, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
ka.wiktionary.org11:17, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org09:58, 22 октомври 2019создадена со најавување(?)0
kbp.wikipedia.org11:33, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org14:10, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org20:14, 13 јуни 2019создадена со најавување(?)1
kk.wikibooks.org08:54, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org15:26, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org14:10, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
kl.wiktionary.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org11:11, 8 октомври 2019создадена со најавување(?)0
km.wikibooks.org11:13, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org09:25, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org10:33, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)1
kn.wikiquote.org01:12, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org11:42, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org09:31, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
koi.wikipedia.org09:01, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org23:46, 4 мај 2019создадена со најавување(?)8
ko.wikibooks.org09:24, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ko.wikinews.org09:24, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org10:15, 29 ноември 2019создадена со најавување(?)1
ko.wikisource.org08:56, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ko.wikiversity.org09:00, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org08:52, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
krc.wikipedia.org21:00, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org21:00, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org17:26, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org18:29, 26 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org09:32, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ku.wikibooks.org08:54, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org01:12, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org08:40, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org09:02, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org08:40, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
kw.wiktionary.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org11:32, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)1
ky.wikibooks.org09:49, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ky.wikiquote.org01:12, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org14:10, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org22:21, 11 март 2019создадена со најавување(?)1
la.wikibooks.org08:54, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org01:12, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org14:03, 2 април 2019создадена со најавување(?)0
la.wiktionary.org08:40, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org09:26, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)1
lb.wiktionary.org20:42, 22 октомври 2019создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org09:35, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)1
lfn.wikipedia.org21:56, 22 август 2019создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org11:11, 8 октомври 2019создадена со најавување(?)0
lij.wikisource.org01:12, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org10:19, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)1
li.wikibooks.org08:53, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
li.wikinews.org09:40, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org01:12, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
li.wikisource.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
lld.wikipedia.org01:11, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org11:32, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)1
ln.wikipedia.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ln.wiktionary.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org21:05, 22 јануари 2018создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org08:44, 11 октомври 2019создадена со најавување(?)2
lo.wiktionary.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
lrc.wikipedia.org18:04, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org12:48, 11 октомври 2019создадена со најавување(?)4
lt.wikipedia.org22:08, 22 август 2019создадена со најавување(?)29
lt.wikibooks.org09:21, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
lt.wikiquote.org01:12, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
lt.wikisource.org20:42, 22 октомври 2019создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org09:20, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)29
lv.wiktionary.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)1
mad.wikipedia.org01:11, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org14:16, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
map-bms.wikipedia.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
mdf.wikipedia.org09:09, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org21:05, 22 јануари 2018создадена со најавување(?)12autopatrolled
meta.wikimedia.org21:05, 22 јануари 2018создадена со најавување(?)543patroller
mg.wikipedia.org11:09, 8 октомври 2019создадена со најавување(?)0
mg.wikibooks.org08:53, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org21:57, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org09:09, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org09:39, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
min.wiktionary.org01:12, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
mi.wiktionary.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org20:00, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
mk.wikibooks.org22:01, 22 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mk.wikimedia.org01:12, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org09:26, 11 октомври 2019создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org08:40, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)2
ml.wikibooks.org18:30, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org19:12, 15 мај 2020создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ml.wiktionary.org11:07, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
mni.wikipedia.org01:11, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
mni.wiktionary.org01:12, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org10:14, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)1
mn.wiktionary.org12:43, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
mnw.wikipedia.org00:54, 25 декември 2019создадена со најавување(?)0
mnw.wiktionary.org01:12, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org09:03, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org20:18, 22 август 2019создадена со најавување(?)0
mr.wikibooks.org08:54, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org01:12, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org12:43, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org11:13, 8 октомври 2019создадена со најавување(?)11
ms.wikibooks.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org12:26, 11 октомври 2019создадена со најавување(?)0
mt.wiktionary.org22:24, 7 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org14:08, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
mx.wikimedia.org01:12, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org08:36, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org08:39, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)1
my.wiktionary.org15:47, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org12:28, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
nah.wikipedia.org14:32, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
nah.wiktionary.org19:42, 31 октомври 2019создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org21:01, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)1
nap.wikisource.org01:12, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org14:05, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
na.wiktionary.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org16:05, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org09:45, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)1
nds.wiktionary.org22:55, 21 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org08:35, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ne.wikibooks.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ne.wiktionary.org02:29, 23 ноември 2019создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
nia.wikipedia.org01:11, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
nia.wiktionary.org01:12, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org14:46, 27 септември 2018создадена со најавување(?)21ipblock-exempt
nl.wikibooks.org11:53, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)1
nl.wikimedia.org01:12, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikinews.org11:10, 8 октомври 2019создадена со најавување(?)1
nl.wikiquote.org09:32, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)1
nl.wikisource.org09:20, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
nl.wikivoyage.org13:58, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)1
nl.wiktionary.org22:47, 22 август 2019создадена со најавување(?)2
nn.wikipedia.org21:30, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)2
nn.wikiquote.org01:12, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
nn.wiktionary.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org20:07, 10 февруари 2019создадена со најавување(?)6
no.wikibooks.org20:18, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)0
no.wikimedia.org01:12, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org01:12, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
no.wikisource.org16:26, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org10:53, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
nqo.wikipedia.org21:27, 24 декември 2019создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
nso.wikipedia.org10:59, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org08:05, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
nyc.wikimedia.org21:19, 31 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org08:50, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)1
oc.wikibooks.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org10:32, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
olo.wikipedia.org09:03, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
om.wiktionary.org09:22, 23 ноември 2019создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org08:35, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
or.wikisource.org10:17, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org09:22, 23 ноември 2019создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org13:02, 11 октомври 2019создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org19:04, 21 мај 2019создадена со најавување(?)2
pag.wikipedia.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
pap.wikipedia.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org11:09, 8 октомври 2019создадена со најавување(?)2
pa.wikibooks.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
pa.wikisource.org10:06, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org19:18, 18 октомври 2019создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org09:20, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)1
pdc.wikipedia.org14:10, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
pfl.wikipedia.org20:02, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org08:54, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
pi.wikipedia.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org17:29, 9 март 2019создадена со најавување(?)26
pl.wikibooks.org09:32, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)1
pl.wikimedia.org01:12, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
pl.wikinews.org10:32, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org09:24, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)3
pl.wikisource.org08:34, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)1
pl.wikivoyage.org17:53, 23 август 2019создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org17:38, 18 септември 2019создадена со најавување(?)0
pms.wikipedia.org19:16, 18 октомври 2019создадена со најавување(?)0
pms.wikisource.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org09:38, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
pnb.wiktionary.org15:49, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org08:36, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)1
ps.wikivoyage.org22:34, 29 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org01:12, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org16:02, 2 октомври 2019создадена со најавување(?)9
pt.wikibooks.org16:29, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)1
pt.wikimedia.org01:12, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
pt.wikiquote.org18:26, 31 октомври 2019создадена со најавување(?)0
pt.wikisource.org12:27, 11 октомври 2019создадена со најавување(?)0
pt.wikiversity.org16:34, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)2
pt.wikivoyage.org21:11, 26 октомври 2019создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org11:10, 8 октомври 2019создадена со најавување(?)2
qu.wikipedia.org09:34, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
qu.wiktionary.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org18:47, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
rn.wikipedia.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
roa-rup.wiktionary.org22:47, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org08:27, 18 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org09:05, 28 јануари 2019создадена со најавување(?)2
ro.wikibooks.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ro.wikinews.org12:25, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ro.wikiquote.org01:12, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org10:31, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)1
ro.wikivoyage.org10:32, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org19:24, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)1
rue.wikipedia.org10:16, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org00:40, 11 март 2019создадена со најавување(?)17
ru.wikibooks.org22:01, 22 август 2019создадена со најавување(?)0
ru.wikimedia.org19:04, 14 април 2020создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org16:27, 1 мај 2019создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org22:01, 22 август 2019создадена со најавување(?)0
ru.wikiversity.org16:05, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org11:11, 8 октомври 2019создадена со најавување(?)2
ru.wiktionary.org11:11, 8 октомври 2019создадена со најавување(?)2
rw.wikipedia.org09:49, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
rw.wiktionary.org01:31, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org10:21, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
sah.wikiquote.org10:17, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org08:33, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org08:40, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
sa.wikibooks.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org01:12, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org08:34, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org19:10, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org15:17, 18 октомври 2019создадена со најавување(?)1
scn.wiktionary.org18:36, 25 октомври 2019создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org22:30, 22 август 2019создадена со најавување(?)2
sc.wikipedia.org09:11, 11 октомври 2019создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org08:33, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
sd.wiktionary.org18:24, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org09:01, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org01:12, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org14:10, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
sg.wiktionary.org18:12, 25 ноември 2019создадена со најавување(?)0
shi.wikipedia.org01:11, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
shn.wikipedia.org10:51, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
shn.wiktionary.org01:12, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org21:00, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)1
sh.wiktionary.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
shy.wiktionary.org10:15, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org21:34, 2 декември 2019создадена со најавување(?)3
simple.wiktionary.org13:57, 18 октомври 2019создадена со најавување(?)5
si.wikipedia.org10:06, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
si.wikibooks.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org16:36, 23 октомври 2019создадена со најавување(?)0
skr.wikipedia.org01:11, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
skr.wiktionary.org01:12, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org21:57, 31 јануари 2019создадена со најавување(?)73
sk.wikibooks.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org09:32, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
sk.wikisource.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org19:27, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org23:10, 22 август 2019создадена со најавување(?)37
sl.wikibooks.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org01:12, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org10:20, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
sl.wikiversity.org11:32, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
sl.wiktionary.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
smn.wikipedia.org01:11, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
sm.wiktionary.org01:12, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org11:12, 8 октомври 2019создадена со најавување(?)0
wikisource.org23:33, 26 февруари 2019создадена со најавување(?)2
so.wikipedia.org12:43, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
so.wiktionary.org01:12, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org11:05, 13 јануари 2019создадена со најавување(?)3
sq.wikipedia.org10:04, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)8
sq.wikibooks.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
sq.wikinews.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
sq.wiktionary.org16:56, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
srn.wikipedia.org18:57, 31 октомври 2019создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org13:56, 27 јуни 2019создадена со најавување(?)3
sr.wikibooks.org18:58, 11 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org14:14, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
sr.wikiquote.org01:12, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org01:27, 17 октомври 2019создадена со најавување(?)1
sr.wiktionary.org12:34, 18 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ss.wikipedia.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ss.wiktionary.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org12:43, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
st.wiktionary.org01:12, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org09:06, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)1
su.wikiquote.org01:12, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
su.wiktionary.org01:12, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org14:29, 24 август 2019создадена со најавување(?)13
sv.wikibooks.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)3
sv.wikinews.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org01:12, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org09:25, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
sv.wikiversity.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
sv.wikivoyage.org01:12, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org09:23, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)2
sw.wikipedia.org08:57, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
sw.wiktionary.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org22:06, 22 август 2019создадена со најавување(?)4
szy.wikipedia.org02:09, 25 декември 2019создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org11:09, 8 октомври 2019создадена со најавување(?)5
ta.wikibooks.org21:40, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ta.wikinews.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ta.wikiquote.org01:12, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org08:37, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org17:50, 23 август 2019создадена со најавување(?)2
tay.wikipedia.org01:11, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org11:32, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org01:11, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
test-commons.wikimedia.org01:12, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org23:35, 15 јануари 2019создадена со најавување(?)1sysop
test.wikidata.org01:12, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
tet.wikipedia.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org18:13, 18 септември 2019создадена со најавување(?)1
te.wikibooks.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org01:12, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org08:52, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
te.wiktionary.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org09:28, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
tg.wikibooks.org01:12, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org11:27, 18 октомври 2019создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org14:56, 12 мај 2019создадена со најавување(?)9
th.wikibooks.org10:37, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org01:12, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
th.wikisource.org11:10, 8 октомври 2019создадена со најавување(?)0
th.wiktionary.org08:33, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)1
ti.wikipedia.org15:32, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)2
ti.wiktionary.org01:12, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org17:37, 18 септември 2019создадена со најавување(?)1
tk.wiktionary.org16:24, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org19:35, 12 август 2019создадена со најавување(?)3
tl.wikibooks.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
tl.wiktionary.org13:17, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
tn.wiktionary.org01:12, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org09:07, 17 октомври 2019создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
tpi.wiktionary.org01:12, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
trv.wikipedia.org01:11, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org21:15, 17 ноември 2019создадена со најавување(?)4
tr.wikibooks.org08:48, 11 октомври 2019создадена со најавување(?)1
tr.wikimedia.org01:12, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
tr.wikiquote.org01:12, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikisource.org14:20, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)1
tr.wikivoyage.org01:11, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org18:32, 18 септември 2019создадена со најавување(?)1
ts.wikipedia.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ts.wiktionary.org11:32, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org09:37, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)1
tt.wikibooks.org01:12, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org16:24, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org09:09, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ua.wikimedia.org01:12, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org12:38, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ug.wiktionary.org01:12, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org14:02, 27 јуни 2019создадена со најавување(?)5
uk.wikibooks.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org22:58, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
uk.wikiquote.org11:32, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
uk.wikisource.org08:37, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
uk.wikivoyage.org13:53, 18 октомври 2019создадена со најавување(?)1
uk.wiktionary.org09:33, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org18:14, 23 август 2019создадена со најавување(?)2
ur.wikibooks.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ur.wikiquote.org01:12, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org20:07, 21 октомври 2019создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org17:53, 23 август 2019создадена со најавување(?)1
uz.wikiquote.org01:12, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org11:14, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org21:55, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
vec.wikisource.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org19:20, 17 октомври 2019создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org12:40, 11 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org15:03, 4 април 2019создадена со најавување(?)13
vi.wikibooks.org17:56, 30 септември 2019создадена со најавување(?)0
vi.wikiquote.org19:08, 15 мај 2020создадена со најавување(?)0
vi.wikisource.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
vi.wikivoyage.org12:29, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org09:12, 11 октомври 2019создадена со најавување(?)0
vls.wikipedia.org12:36, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org11:48, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
vo.wiktionary.org21:05, 23 октомври 2019создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org01:28, 17 октомври 2019создадена со најавување(?)0
wa.wikipedia.org18:49, 4 февруари 2019создадена со најавување(?)0
wa.wikisource.org01:12, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org10:06, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org18:58, 26 февруари 2018создадена со најавување(?)2.171
wikimania2008.wikimedia.org19:23, 25 март 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2010.wikimedia.org19:23, 25 март 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org19:22, 25 март 2020создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org18:22, 18 мај 2019создадена со најавување(?)0
wo.wikipedia.org13:08, 11 октомври 2019создадена со најавување(?)0
wo.wikiquote.org01:12, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org10:02, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org14:00, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
xal.wikipedia.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
xh.wikipedia.org19:48, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org19:53, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)1
yi.wikipedia.org22:10, 22 август 2019создадена со најавување(?)0
yi.wikisource.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org22:10, 22 август 2019создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org11:43, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
yue.wiktionary.org12:04, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org10:45, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org08:52, 11 октомври 2019создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org08:40, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)1
zh-min-nan.wikisource.org09:23, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org17:34, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org09:21, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)1
zh.wikipedia.org21:16, 13 април 2019создадена со најавување(?)21
zh.wikibooks.org15:03, 10 септември 2019создадена со најавување(?)0
zh.wikinews.org09:12, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org22:34, 22 август 2019создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org08:51, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
zh.wikiversity.org08:58, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org09:41, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org01:27, 17 октомври 2019создадена со најавување(?)1
zu.wikipedia.org08:33, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
zu.wiktionary.org17:21, 22 октомври 2019создадена со најавување(?)0