Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Jafeluv
  • Зачленет: 13:31, 8 јули 2009 (пред 13 години)
  • Вкупно уредувања: 107.895
  • Број на приврзани сметки: 773
  • Глобална група: Глобални отповикувачи
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wiktionary.org15:31, 20 мај 2010создадена со најавување(?)0
ab.wikipedia.org14:45, 15 април 2010создадена со најавување(?)8
ab.wiktionary.org15:31, 20 мај 2010создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org11:26, 15 април 2010создадена со најавување(?)15
af.wikipedia.org20:30, 26 март 2010создадена со најавување(?)16
af.wikibooks.org16:34, 15 април 2010создадена со најавување(?)8
af.wikiquote.org16:05, 15 април 2010создадена со најавување(?)1
af.wiktionary.org15:18, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
ak.wikipedia.org14:04, 30 март 2010создадена со најавување(?)7
ak.wiktionary.org15:31, 20 мај 2010создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org11:26, 15 април 2010создадена со најавување(?)10
am.wikipedia.org14:59, 15 април 2010создадена со најавување(?)8
am.wikiquote.org16:48, 3 март 2011создадена со најавување(?)0
am.wiktionary.org15:57, 15 април 2010создадена со најавување(?)3
ang.wikipedia.org11:35, 15 април 2010создадена со најавување(?)15
ang.wikibooks.org16:34, 15 април 2010создадена со најавување(?)5
ang.wikiquote.org22:15, 27 мај 2010создадена со најавување(?)0
ang.wikisource.org14:02, 21 мај 2010создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org15:25, 15 април 2010создадена со најавување(?)7
an.wikipedia.org20:41, 4 март 2010создадена со најавување(?)14
an.wiktionary.org15:18, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
arc.wikipedia.org14:53, 15 април 2010создадена со најавување(?)8
ar.wikipedia.org14:24, 29 јули 2009создадена со најавување(?)55
ar.wikibooks.org16:57, 15 април 2010создадена со најавување(?)8
ar.wikinews.org16:25, 15 април 2010создадена со најавување(?)7
ar.wikiquote.org16:11, 15 април 2010создадена со најавување(?)10
ar.wikisource.org08:33, 14 април 2010создадена со најавување(?)14
ar.wikiversity.org13:43, 12 јули 2011создадена со најавување(?)0
ar.wiktionary.org15:50, 15 април 2010создадена со најавување(?)10
arz.wikipedia.org21:15, 22 јуни 2010создадена со најавување(?)7
ast.wikipedia.org20:46, 4 март 2010создадена со најавување(?)32
ast.wikibooks.org16:34, 15 април 2010создадена со најавување(?)0
ast.wikiquote.org21:00, 15 март 2011создадена со најавување(?)0
ast.wiktionary.org15:18, 15 април 2010создадена со најавување(?)7
as.wikipedia.org14:53, 15 април 2010создадена со најавување(?)12
as.wikibooks.org19:10, 4 октомври 2010создадена со најавување(?)0
as.wikisource.org15:20, 22 октомври 2013создадена со најавување(?)2
as.wiktionary.org15:27, 20 мај 2010создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org13:57, 13 април 2010создадена со најавување(?)7
av.wiktionary.org15:31, 20 мај 2010создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org14:06, 30 март 2010создадена со најавување(?)6
ay.wiktionary.org15:18, 15 април 2010создадена со најавување(?)12
az.wikipedia.org20:54, 4 март 2010создадена со најавување(?)34
az.wikibooks.org16:34, 15 април 2010создадена со најавување(?)0
az.wikiquote.org10:19, 31 октомври 2010создадена со најавување(?)10
az.wikisource.org15:24, 12 април 2010создадена со најавување(?)8
az.wiktionary.org15:18, 15 април 2010создадена со најавување(?)8
bar.wikipedia.org11:28, 15 април 2010создадена со најавување(?)12
bat-smg.wikipedia.org15:08, 7 март 2010создадена со најавување(?)17
ba.wikipedia.org13:54, 14 април 2010создадена со најавување(?)10
bcl.wikipedia.org00:15, 21 јуни 2010создадена со најавување(?)17
be-tarask.wikipedia.org11:24, 20 март 2010создадена со најавување(?)20
beta.wikiversity.org17:03, 15 април 2010создадена со најавување(?)19
be.wikipedia.org14:32, 5 март 2010создадена со најавување(?)30
be.wikibooks.org16:51, 15 април 2010создадена со најавување(?)10
be.wikiquote.org21:12, 15 март 2011создадена со најавување(?)26
be.wikisource.org16:43, 18 декември 2012создадена со најавување(?)11
be.wiktionary.org15:47, 15 април 2010создадена со најавување(?)8
bg.wikipedia.org14:09, 19 ноември 2009создадена со најавување(?)76
bg.wikibooks.org16:51, 15 април 2010создадена со најавување(?)4
bg.wikinews.org16:21, 15 април 2010создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org16:09, 15 април 2010создадена со најавување(?)14
bg.wikisource.org15:24, 12 април 2010создадена со најавување(?)19
bg.wiktionary.org15:47, 15 април 2010создадена со најавување(?)7
bh.wikipedia.org14:53, 15 април 2010создадена со најавување(?)9
bh.wiktionary.org15:31, 20 мај 2010создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org14:09, 30 март 2010создадена со најавување(?)11
bi.wiktionary.org15:31, 20 мај 2010создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org22:47, 28 октомври 2010создадена со најавување(?)9
bm.wikipedia.org11:28, 15 април 2010создадена со најавување(?)11
bm.wiktionary.org15:31, 20 мај 2010создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org14:53, 15 април 2010создадена со најавување(?)19
bn.wikibooks.org16:57, 15 април 2010создадена со најавување(?)3
bn.wikisource.org16:31, 15 април 2010создадена со најавување(?)11
bn.wiktionary.org15:50, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
bo.wikipedia.org14:56, 15 април 2010создадена со најавување(?)23
bo.wiktionary.org15:32, 20 мај 2010создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org14:53, 15 април 2010создадена со најавување(?)17
br.wikipedia.org21:08, 4 март 2010создадена со најавување(?)283
br.wikimedia.org19:55, 20 септември 2011создадена со најавување(?)3
br.wikiquote.org21:16, 15 март 2011создадена со најавување(?)5
br.wikisource.org22:11, 14 ноември 2010создадена со најавување(?)7
br.wiktionary.org12:58, 29 март 2010создадена со најавување(?)6
bs.wikipedia.org01:04, 3 март 2010создадена со најавување(?)25
bs.wikibooks.org16:34, 15 април 2010создадена со најавување(?)7
bs.wikinews.org16:18, 15 април 2010создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org16:05, 15 април 2010создадена со најавување(?)0
bs.wikisource.org11:18, 14 април 2010создадена со најавување(?)7
bs.wiktionary.org15:21, 15 април 2010создадена со најавување(?)8
bug.wikipedia.org11:28, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
bxr.wikipedia.org14:45, 15 април 2010создадена со најавување(?)5
ca.wikipedia.org11:18, 1 март 2010создадена со најавување(?)124
ca.wikibooks.org15:55, 25 мај 2010создадена со најавување(?)10
ca.wikinews.org16:18, 15 април 2010создадена со најавување(?)9
ca.wikiquote.org16:05, 15 април 2010создадена со најавување(?)8
ca.wikisource.org15:24, 12 април 2010создадена со најавување(?)36
ca.wiktionary.org15:21, 15 април 2010создадена со најавување(?)7
cbk-zam.wikipedia.org11:31, 15 април 2010создадена со најавување(?)5
cdo.wikipedia.org12:16, 15 април 2010создадена со најавување(?)7
ceb.wikipedia.org12:46, 15 април 2010создадена со најавување(?)15
ce.wikipedia.org17:21, 15 април 2010создадена со најавување(?)12
cho.wikipedia.org14:16, 28 јуни 2010создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org14:59, 15 април 2010создадена со најавување(?)11
chr.wiktionary.org14:29, 30 март 2010создадена со најавување(?)9
ch.wikipedia.org12:46, 7 април 2010создадена со најавување(?)7
ch.wiktionary.org14:29, 30 март 2010создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org14:12, 30 март 2010создадена со најавување(?)7
ckb.wikipedia.org20:43, 22 јуни 2010создадена со најавување(?)10
commons.wikimedia.org13:31, 8 јули 2009потврдено со лозинка(?)10.403autopatrolled
co.wikipedia.org14:13, 30 март 2010создадена со најавување(?)5
co.wikibooks.org16:34, 15 април 2010создадена со најавување(?)0
co.wikimedia.org14:30, 20 февруари 2014создадена со најавување(?)2
co.wiktionary.org15:21, 15 април 2010создадена со најавување(?)7
crh.wikipedia.org13:57, 9 август 2010создадена со најавување(?)10
cr.wikipedia.org15:24, 9 март 2010создадена со најавување(?)9
cr.wiktionary.org15:32, 20 мај 2010создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org11:52, 15 април 2010создадена со најавување(?)13
csb.wiktionary.org15:32, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
cs.wikipedia.org14:09, 19 ноември 2009создадена со најавување(?)74
cs.wikibooks.org16:34, 15 април 2010создадена со најавување(?)29
cs.wikinews.org16:18, 15 април 2010создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org16:05, 15 април 2010создадена со најавување(?)16
cs.wikisource.org15:24, 12 април 2010создадена со најавување(?)40
cs.wikiversity.org17:03, 15 април 2010создадена со најавување(?)7
cs.wiktionary.org14:30, 30 март 2010создадена со најавување(?)7
cu.wikipedia.org14:45, 15 април 2010создадена со најавување(?)7
cv.wikipedia.org14:45, 15 април 2010создадена со најавување(?)18
cv.wikibooks.org16:51, 15 април 2010создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org00:30, 8 август 2009создадена со најавување(?)21
cy.wikibooks.org16:34, 15 април 2010создадена со најавување(?)5
cy.wikiquote.org13:17, 9 мај 2012создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org19:43, 28 март 2010создадена со најавување(?)7
cy.wiktionary.org15:21, 15 април 2010создадена со најавување(?)10
da.wikipedia.org01:04, 3 март 2010создадена со најавување(?)122
da.wikibooks.org16:37, 15 април 2010создадена со најавување(?)8
da.wikiquote.org16:05, 15 април 2010создадена со најавување(?)10
da.wikisource.org15:24, 12 април 2010создадена со најавување(?)19
da.wiktionary.org15:21, 15 април 2010создадена со најавување(?)12
de.wikipedia.org11:45, 29 јули 2009создадена со најавување(?)530autoreview, editor
de.wikibooks.org16:37, 15 април 2010создадена со најавување(?)9
de.wikinews.org16:18, 15 април 2010создадена со најавување(?)4
de.wikiquote.org21:34, 4 март 2010создадена со најавување(?)11
de.wikisource.org15:24, 12 април 2010создадена со најавување(?)76
de.wikiversity.org17:03, 15 април 2010создадена со најавување(?)4
de.wikivoyage.org14:53, 3 септември 2013создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org21:21, 15 ноември 2009создадена со најавување(?)6
diq.wikipedia.org15:41, 30 ноември 2009создадена со најавување(?)8
dsb.wikipedia.org12:40, 2 мај 2010создадена со најавување(?)11
dv.wikipedia.org14:53, 15 април 2010создадена со најавување(?)10
dv.wiktionary.org15:50, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
dz.wikipedia.org14:56, 15 април 2010создадена со најавување(?)5
dz.wiktionary.org15:31, 20 мај 2010создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org23:57, 11 јули 2010создадена со најавување(?)13
el.wikipedia.org21:34, 4 март 2010создадена со најавување(?)78
el.wikibooks.org16:51, 15 април 2010создадена со најавување(?)8
el.wikinews.org09:31, 12 април 2011создадена со најавување(?)0
el.wikiquote.org16:09, 15 април 2010создадена со најавување(?)10
el.wikisource.org16:30, 15 април 2010создадена со најавување(?)23
el.wikiversity.org17:03, 15 април 2010создадена со најавување(?)9
el.wikivoyage.org15:21, 3 септември 2013создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org15:44, 15 април 2010создадена со најавување(?)7
eml.wikipedia.org13:54, 9 август 2010создадена со најавување(?)5
en.wikipedia.org13:31, 8 јули 2009домашно вики(?)34.405extendedconfirmed
en.wikibooks.org20:37, 5 септември 2009создадена со најавување(?)60editor
en.wikinews.org15:52, 30 ноември 2009создадена со најавување(?)11
en.wikiquote.org23:37, 13 август 2009создадена со најавување(?)109
en.wikisource.org19:15, 8 октомври 2009создадена со најавување(?)2.460autopatrolled
en.wikiversity.org13:10, 29 март 2010создадена со најавување(?)27
en.wikivoyage.org10:29, 13 ноември 2012создадена со најавување(?)21
en.wiktionary.org14:13, 8 јули 2009создадена со најавување(?)37
eo.wikipedia.org19:40, 12 август 2009создадена со најавување(?)75
eo.wikibooks.org16:37, 15 април 2010создадена со најавување(?)16
eo.wikinews.org18:07, 14 ноември 2010создадена со најавување(?)6
eo.wikiquote.org16:05, 15 април 2010создадена со најавување(?)11
eo.wikisource.org01:29, 19 март 2011создадена со најавување(?)260
eo.wiktionary.org12:21, 1 септември 2009создадена со најавување(?)10
es.wikipedia.org14:18, 24 јули 2009создадена со најавување(?)694
es.wikibooks.org16:37, 15 април 2010создадена со најавување(?)14
es.wikinews.org16:18, 15 април 2010создадена со најавување(?)0
es.wikiquote.org16:05, 15 април 2010создадена со најавување(?)24
es.wikisource.org15:24, 12 април 2010создадена со најавување(?)40
es.wikiversity.org17:03, 15 април 2010создадена со најавување(?)11
es.wikivoyage.org14:53, 3 септември 2013создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org14:19, 14 април 2010создадена со најавување(?)14
et.wikipedia.org14:01, 31 јануари 2010создадена со најавување(?)52
et.wikibooks.org16:37, 15 април 2010создадена со најавување(?)18
et.wikiquote.org21:27, 27 мај 2010создадена со најавување(?)10
et.wikisource.org14:36, 27 мај 2010создадена со најавување(?)8
et.wiktionary.org15:25, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
eu.wikipedia.org22:02, 4 март 2010создадена со најавување(?)40
eu.wikibooks.org16:37, 15 април 2010создадена со најавување(?)4
eu.wikiquote.org16:07, 15 април 2010создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org12:37, 13 декември 2009создадена со најавување(?)7
ext.wikipedia.org11:38, 15 април 2010создадена со најавување(?)9
fa.wikipedia.org15:37, 12 август 2009создадена со најавување(?)48
fa.wikibooks.org16:57, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
fa.wikinews.org10:02, 22 февруари 2011создадена со најавување(?)6
fa.wikiquote.org16:11, 15 април 2010создадена со најавување(?)9
fa.wikisource.org16:31, 15 април 2010создадена со најавување(?)5
fa.wiktionary.org15:50, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
ff.wikipedia.org11:38, 15 април 2010создадена со најавување(?)5
fiu-vro.wikipedia.org14:11, 15 април 2010создадена со најавување(?)8
fi.wikipedia.org13:32, 8 јули 2009создадена со најавување(?)25.319editor
fi.wikibooks.org20:36, 5 септември 2009создадена со најавување(?)169
fi.wikimedia.org15:42, 11 август 2010создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org16:21, 15 април 2010создадена со најавување(?)11
fi.wikiquote.org14:33, 2 јануари 2010создадена со најавување(?)33
fi.wikisource.org11:21, 25 ноември 2009создадена со најавување(?)749
fi.wikiversity.org14:14, 15 април 2010создадена со најавување(?)9
fi.wiktionary.org16:32, 4 август 2009создадена со најавување(?)37
fj.wikipedia.org12:16, 15 април 2010создадена со најавување(?)4
fj.wiktionary.org15:35, 15 април 2010создадена со најавување(?)8
fo.wikipedia.org11:38, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
fo.wikisource.org15:24, 12 април 2010создадена со најавување(?)7
fo.wiktionary.org15:25, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
frp.wikipedia.org11:38, 15 април 2010создадена со најавување(?)3
frr.wikipedia.org09:43, 20 август 2010создадена со најавување(?)10
fr.wikipedia.org11:57, 31 јули 2009создадена со најавување(?)566
fr.wikibooks.org16:37, 15 април 2010создадена со најавување(?)13
fr.wikinews.org16:18, 15 април 2010создадена со најавување(?)9
fr.wikiquote.org16:07, 15 април 2010создадена со најавување(?)8
fr.wikisource.org17:24, 30 ноември 2009создадена со најавување(?)126
fr.wikiversity.org17:03, 15 април 2010создадена со најавување(?)7
fr.wikivoyage.org14:53, 3 септември 2013создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org12:20, 1 септември 2009создадена со најавување(?)12
fur.wikipedia.org11:38, 15 април 2010создадена со најавување(?)7
fy.wikipedia.org16:37, 3 декември 2009создадена со најавување(?)16
fy.wikibooks.org16:37, 15 април 2010создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org15:25, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
gag.wikipedia.org21:38, 6 февруари 2011создадена со најавување(?)7
gan.wikipedia.org01:35, 25 јуни 2010создадена со најавување(?)6
ga.wikipedia.org11:38, 15 април 2010создадена со најавување(?)18
ga.wikibooks.org23:48, 10 октомври 2010создадена со најавување(?)0
ga.wiktionary.org15:28, 15 април 2010создадена со најавување(?)7
gd.wikipedia.org13:18, 10 март 2010создадена со најавување(?)19
gd.wiktionary.org15:28, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
glk.wikipedia.org13:57, 9 август 2010создадена со најавување(?)5
gl.wikipedia.org11:58, 1 март 2010создадена со најавување(?)41
gl.wikibooks.org16:37, 15 април 2010создадена со најавување(?)8
gl.wikiquote.org20:47, 27 мај 2010создадена со најавување(?)7
gl.wikisource.org15:49, 12 април 2010создадена со најавување(?)13
gl.wiktionary.org15:28, 15 април 2010создадена со најавување(?)7
gn.wikipedia.org11:26, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
gn.wikibooks.org19:10, 4 октомври 2010создадена со најавување(?)0
gn.wiktionary.org15:18, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
gom.wikipedia.org15:51, 31 јули 2020создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org11:48, 15 април 2010создадена со најавување(?)5
gu.wikipedia.org14:53, 15 април 2010создадена со најавување(?)11
gu.wikiquote.org16:11, 15 април 2010создадена со најавување(?)3
gu.wikisource.org16:43, 18 декември 2012создадена со најавување(?)0
gu.wiktionary.org15:50, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
gv.wikipedia.org11:38, 15 април 2010создадена со најавување(?)7
gv.wiktionary.org15:28, 15 април 2010создадена со најавување(?)8
hak.wikipedia.org11:48, 15 април 2010создадена со најавување(?)146
ha.wikipedia.org22:11, 4 март 2010создадена со најавување(?)9
ha.wiktionary.org15:50, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
haw.wikipedia.org11:48, 15 април 2010создадена со најавување(?)8
he.wikipedia.org02:40, 21 февруари 2010создадена со најавување(?)57
he.wikibooks.org16:57, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
he.wikinews.org16:25, 15 април 2010создадена со најавување(?)7
he.wikiquote.org16:11, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
he.wikisource.org16:30, 15 април 2010создадена со најавување(?)14
he.wikivoyage.org14:53, 3 септември 2013создадена со најавување(?)5
he.wiktionary.org15:50, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
hif.wikipedia.org15:04, 7 март 2010создадена со најавување(?)12
hi.wikipedia.org14:53, 15 април 2010создадена со најавување(?)40
hi.wikibooks.org16:57, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
hi.wikiquote.org13:15, 30 јануари 2011создадена со најавување(?)7
hi.wikisource.org03:08, 6 ноември 2020создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org15:50, 15 април 2010создадена со најавување(?)8
hr.wikipedia.org01:05, 3 март 2010создадена со најавување(?)31
hr.wikibooks.org16:44, 15 април 2010создадена со најавување(?)16
hr.wikiquote.org17:23, 24 мај 2010создадена со најавување(?)13
hr.wikisource.org15:50, 12 април 2010создадена со најавување(?)18
hr.wiktionary.org15:28, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
hsb.wikipedia.org11:48, 15 април 2010создадена со најавување(?)9
hsb.wiktionary.org14:18, 20 мај 2010создадена со најавување(?)6
ht.wikipedia.org00:35, 26 ноември 2009создадена со најавување(?)19
hu.wikipedia.org00:21, 31 август 2009создадена со најавување(?)50
hu.wikibooks.org23:13, 15 февруари 2011создадена со најавување(?)0
hu.wikinews.org16:18, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
hu.wikiquote.org16:07, 15 април 2010создадена со најавување(?)0
hu.wikisource.org15:52, 12 април 2010создадена со најавување(?)33
hu.wiktionary.org15:35, 15 април 2010создадена со најавување(?)8
hy.wikipedia.org13:45, 1 октомври 2009создадена со најавување(?)20
hy.wikibooks.org01:04, 17 февруари 2011создадена со најавување(?)10
hy.wikiquote.org18:56, 26 мај 2010создадена со најавување(?)12
hy.wikisource.org10:46, 12 јули 2010создадена со најавување(?)19
hy.wiktionary.org15:50, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
hz.wikipedia.org19:14, 4 октомври 2010создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org11:52, 15 април 2010создадена со најавување(?)12
ia.wikibooks.org16:44, 15 април 2010создадена со најавување(?)9
ia.wiktionary.org15:28, 15 април 2010создадена со најавување(?)8
id.wikipedia.org18:36, 15 јануари 2010создадена со најавување(?)60
id.wikibooks.org10:39, 25 мај 2010создадена со најавување(?)10
id.wikiquote.org16:05, 15 април 2010создадена со најавување(?)9
id.wikisource.org08:45, 14 април 2010создадена со најавување(?)24
id.wiktionary.org15:18, 15 април 2010создадена со најавување(?)7
ie.wikipedia.org11:52, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
ie.wikibooks.org16:44, 15 април 2010создадена со најавување(?)3
ie.wiktionary.org15:28, 15 април 2010создадена со најавување(?)7
ig.wikipedia.org11:48, 15 април 2010создадена со најавување(?)11
ik.wikipedia.org11:52, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
ik.wiktionary.org15:29, 15 април 2010создадена со најавување(?)5
ilo.wikipedia.org11:48, 15 април 2010создадена со најавување(?)24
incubator.wikimedia.org18:47, 1 јули 2011создадена со најавување(?)9
io.wikipedia.org22:21, 4 март 2010создадена со најавување(?)19
io.wiktionary.org15:28, 15 април 2010создадена со најавување(?)7
is.wikipedia.org22:23, 4 март 2010создадена со најавување(?)18
is.wikibooks.org16:44, 15 април 2010создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org16:07, 15 април 2010создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org15:55, 12 април 2010создадена со најавување(?)8
is.wiktionary.org15:29, 15 април 2010создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org00:21, 31 август 2009создадена со најавување(?)242
it.wikibooks.org16:44, 15 април 2010создадена со најавување(?)12
it.wikinews.org16:18, 15 април 2010создадена со најавување(?)11
it.wikiquote.org22:32, 4 март 2010создадена со најавување(?)8
it.wikisource.org15:56, 12 април 2010создадена со најавување(?)44
it.wikiversity.org17:03, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
it.wikivoyage.org14:53, 3 септември 2013создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org15:32, 15 април 2010создадена со најавување(?)8
iu.wikipedia.org14:59, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
iu.wiktionary.org15:57, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
ja.wikipedia.org16:18, 9 јули 2009создадена со најавување(?)177
ja.wikibooks.org17:00, 15 април 2010создадена со најавување(?)0
ja.wikinews.org16:25, 15 април 2010создадена со најавување(?)12
ja.wikiquote.org16:11, 15 април 2010создадена со најавување(?)0
ja.wikisource.org09:17, 14 април 2010создадена со најавување(?)17
ja.wikiversity.org17:03, 15 април 2010создадена со најавување(?)5
ja.wiktionary.org15:57, 15 април 2010создадена со најавување(?)5
jbo.wikipedia.org11:58, 15 април 2010создадена со најавување(?)7
jbo.wiktionary.org15:35, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
jv.wikipedia.org00:52, 12 октомври 2009создадена со најавување(?)23
jv.wiktionary.org15:21, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
kaa.wikipedia.org13:58, 9 август 2010создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org10:08, 28 мај 2010создадена со најавување(?)4
ka.wikipedia.org11:01, 10 април 2010создадена со најавување(?)27
ka.wikibooks.org16:57, 15 април 2010создадена со најавување(?)8
ka.wikiquote.org16:11, 15 април 2010создадена со најавување(?)8
ka.wiktionary.org15:50, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
kbd.wikipedia.org08:57, 30 март 2011создадена со најавување(?)4
kg.wikipedia.org14:18, 30 март 2010создадена со најавување(?)5
ki.wikipedia.org14:18, 30 март 2010создадена со најавување(?)6
kk.wikipedia.org14:45, 15 април 2010создадена со најавување(?)15
kk.wikibooks.org16:51, 15 април 2010создадена со најавување(?)3
kk.wiktionary.org15:47, 15 април 2010создадена со најавување(?)8
kl.wikipedia.org11:52, 15 април 2010создадена со најавување(?)10
kl.wiktionary.org15:32, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
km.wikipedia.org14:59, 15 април 2010создадена со најавување(?)11
km.wikibooks.org17:00, 15 април 2010создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org15:57, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
kn.wikipedia.org14:53, 15 април 2010создадена со најавување(?)10
kn.wikibooks.org17:00, 15 април 2010создадена со најавување(?)0
kn.wikiquote.org06:22, 28 октомври 2010создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org20:04, 14 април 2010создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org15:57, 15 април 2010создадена со најавување(?)7
koi.wikipedia.org09:52, 20 декември 2010создадена со најавување(?)5
ko.wikipedia.org14:59, 15 април 2010создадена со најавување(?)35
ko.wikibooks.org17:00, 15 април 2010создадена со најавување(?)4
ko.wikinews.org09:45, 20 август 2010создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org16:11, 15 април 2010создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org16:31, 15 април 2010создадена со најавување(?)20
ko.wikiversity.org11:23, 27 август 2014создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org15:57, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
krc.wikipedia.org07:38, 9 септември 2010создадена со најавување(?)5
kr.wikipedia.org16:07, 5 август 2010создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org12:29, 15 април 2010создадена со најавување(?)13
ks.wikipedia.org14:53, 15 април 2010создадена со најавување(?)4
ks.wiktionary.org15:50, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
ku.wikipedia.org11:54, 15 април 2010создадена со најавување(?)7
ku.wikibooks.org16:44, 15 април 2010создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org16:07, 15 април 2010создадена со најавување(?)5
ku.wiktionary.org15:32, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
kv.wikipedia.org14:20, 30 март 2010создадена со најавување(?)6
kw.wikipedia.org11:54, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
kw.wiktionary.org15:32, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
ky.wikipedia.org11:54, 15 април 2010создадена со најавување(?)0
ky.wikibooks.org16:51, 15 април 2010создадена со најавување(?)0
ky.wikiquote.org05:58, 28 октомври 2010создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org15:47, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
lad.wikipedia.org11:35, 15 април 2010создадена со најавување(?)9
la.wikipedia.org00:49, 7 јануари 2010создадена со најавување(?)28
la.wikibooks.org16:44, 15 април 2010создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org16:07, 15 април 2010создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org15:43, 24 февруари 2010создадена со најавување(?)26
la.wiktionary.org15:32, 15 април 2010создадена со најавување(?)24
lbe.wikipedia.org17:25, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)5
lb.wikipedia.org22:36, 4 март 2010создадена со најавување(?)15
lb.wikiquote.org16:07, 15 април 2010создадена со најавување(?)0
lb.wiktionary.org15:32, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
lez.wikipedia.org15:09, 4 април 2012создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org11:58, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
lij.wikipedia.org11:58, 15 април 2010создадена со најавување(?)8
li.wikipedia.org11:58, 15 април 2010создадена со најавување(?)8
li.wikibooks.org00:49, 23 март 2011создадена со најавување(?)6
li.wikiquote.org22:01, 15 март 2011создадена со најавување(?)7
li.wikisource.org16:29, 15 април 2010создадена со најавување(?)5
li.wiktionary.org15:35, 15 април 2010создадена со најавување(?)9
lmo.wikipedia.org11:58, 15 април 2010создадена со најавување(?)8
ln.wikipedia.org11:58, 15 април 2010создадена со најавување(?)5
ln.wiktionary.org15:35, 15 април 2010создадена со најавување(?)10
login.wikimedia.org08:53, 18 јули 2013создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org14:59, 15 април 2010создадена со најавување(?)5
lo.wiktionary.org15:57, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
ltg.wikipedia.org20:26, 19 март 2011создадена со најавување(?)5
lt.wikipedia.org22:39, 4 март 2010создадена со најавување(?)37
lt.wikibooks.org16:44, 15 април 2010создадена со најавување(?)4
lt.wikiquote.org16:07, 15 април 2010создадена со најавување(?)8
lt.wikisource.org08:34, 14 април 2010создадена со најавување(?)15
lt.wiktionary.org15:32, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
lv.wikipedia.org01:05, 3 март 2010создадена со најавување(?)32
lv.wikibooks.org16:44, 15 април 2010создадена со најавување(?)0
lv.wiktionary.org15:32, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
mai.wikipedia.org14:55, 17 декември 2014создадена со најавување(?)0
map-bms.wikipedia.org11:28, 15 април 2010создадена со најавување(?)7
mdf.wikipedia.org13:58, 9 август 2010создадена со најавување(?)7
www.mediawiki.org12:29, 20 јули 2009создадена со најавување(?)16
meta.wikimedia.org14:07, 8 јули 2009создадена со најавување(?)4.381autopatrolled
mg.wikipedia.org14:22, 30 март 2010создадена со најавување(?)7
mg.wikibooks.org16:44, 15 април 2010создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org15:35, 15 април 2010создадена со најавување(?)9
mhr.wikipedia.org10:50, 12 јули 2010создадена со најавување(?)6
mh.wikipedia.org14:22, 30 март 2010создадена со најавување(?)0
mh.wiktionary.org15:31, 20 мај 2010создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org08:44, 26 септември 2013создадена со најавување(?)11
mi.wikipedia.org12:16, 15 април 2010создадена со најавување(?)0
mi.wiktionary.org15:35, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
mk.wikipedia.org01:05, 3 март 2010создадена со најавување(?)39
mk.wikibooks.org16:51, 15 април 2010создадена со најавување(?)10
mk.wikisource.org16:14, 12 април 2010создадена со најавување(?)10
mk.wiktionary.org15:47, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
ml.wikipedia.org12:00, 28 ноември 2009создадена со најавување(?)12
ml.wikibooks.org17:00, 15 април 2010создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org15:29, 24 август 2010создадена со најавување(?)9
ml.wikisource.org16:31, 15 април 2010создадена со најавување(?)4
ml.wiktionary.org15:57, 15 април 2010создадена со најавување(?)7
mn.wikipedia.org17:21, 15 април 2010создадена со најавување(?)18
mn.wiktionary.org15:47, 15 април 2010создадена со најавување(?)7
mrj.wikipedia.org11:44, 30 јануари 2011создадена со најавување(?)8
mr.wikipedia.org14:53, 15 април 2010создадена со најавување(?)10
mr.wikibooks.org16:57, 15 април 2010создадена со најавување(?)8
mr.wikiquote.org16:11, 15 април 2010создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org12:00, 21 мај 2012создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org15:57, 15 април 2010создадена со најавување(?)7
ms.wikipedia.org11:28, 15 април 2010создадена со најавување(?)25
ms.wikibooks.org16:34, 15 април 2010создадена со најавување(?)8
ms.wiktionary.org15:18, 15 април 2010создадена со најавување(?)8
mt.wikipedia.org12:16, 15 април 2010создадена со најавување(?)7
mt.wiktionary.org15:21, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
mwl.wikipedia.org20:52, 22 јуни 2010создадена со најавување(?)18
myv.wikipedia.org10:51, 12 јули 2010создадена со најавување(?)6
my.wikipedia.org12:16, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
my.wiktionary.org15:57, 15 април 2010создадена со најавување(?)7
mzn.wikipedia.org13:57, 9 август 2010создадена со најавување(?)0
nah.wikipedia.org12:16, 15 април 2010создадена со најавување(?)11
nah.wiktionary.org15:35, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
nap.wikipedia.org14:09, 30 март 2010создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org11:35, 15 април 2010создадена со најавување(?)5
na.wikibooks.org16:37, 15 април 2010создадена со најавување(?)0
na.wiktionary.org15:25, 15 април 2010создадена со најавување(?)7
nds-nl.wikipedia.org22:47, 4 март 2010создадена со најавување(?)50
nds.wikipedia.org22:42, 4 март 2010создадена со најавување(?)20
nds.wikibooks.org16:48, 15 април 2010создадена со најавување(?)0
nds.wiktionary.org15:38, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
ne.wikipedia.org12:16, 15 април 2010создадена со најавување(?)9
ne.wikibooks.org17:00, 15 април 2010создадена со најавување(?)4
ne.wiktionary.org15:57, 15 април 2010создадена со најавување(?)10
new.wikipedia.org14:55, 15 април 2010создадена со најавување(?)19
ng.wikipedia.org12:27, 15 април 2010создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org22:48, 4 август 2009создадена со најавување(?)164
nl.wikibooks.org16:44, 15 април 2010создадена со најавување(?)11
nl.wikinews.org16:18, 15 април 2010создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org22:56, 4 март 2010создадена со најавување(?)17
nl.wikisource.org15:59, 12 април 2010создадена со најавување(?)25
nl.wikivoyage.org14:53, 3 септември 2013создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org15:35, 15 април 2010создадена со најавување(?)9
nn.wikipedia.org11:45, 29 јули 2009создадена со најавување(?)52
nn.wikiquote.org14:27, 30 декември 2010создадена со најавување(?)10
nn.wiktionary.org15:35, 15 април 2010создадена со најавување(?)25
nov.wikipedia.org13:57, 9 август 2010создадена со најавување(?)10
no.wikipedia.org08:38, 22 септември 2009создадена со најавување(?)180
no.wikibooks.org13:02, 7 април 2010создадена со најавување(?)26
no.wikinews.org16:21, 15 април 2010создадена со најавување(?)11
no.wikiquote.org16:07, 15 април 2010создадена со најавување(?)88
no.wikisource.org08:21, 14 април 2010создадена со најавување(?)26
no.wiktionary.org15:35, 15 април 2010создадена со најавување(?)9
nrm.wikipedia.org12:16, 15 април 2010создадена со најавување(?)16
nv.wikipedia.org11:35, 15 април 2010создадена со најавување(?)10
nyc.wikimedia.org20:31, 6 јули 2011создадена со најавување(?)2
ny.wikipedia.org11:31, 15 април 2010создадена со најавување(?)4
oc.wikipedia.org23:03, 4 март 2010создадена со најавување(?)22
oc.wikibooks.org16:48, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
oc.wiktionary.org15:38, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
om.wikipedia.org12:27, 15 април 2010создадена со најавување(?)12
om.wiktionary.org15:38, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
or.wikipedia.org14:55, 15 април 2010создадена со најавување(?)38
or.wiktionary.org15:31, 20 мај 2010создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org14:45, 15 април 2010создадена со најавување(?)12
outreach.wikimedia.org11:16, 24 јуни 2011создадена со најавување(?)6
pag.wikipedia.org12:27, 15 април 2010создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org15:06, 7 март 2010создадена со најавување(?)4
pap.wikipedia.org12:27, 15 април 2010создадена со најавување(?)7
pa.wikipedia.org14:55, 15 април 2010создадена со најавување(?)16
pa.wikibooks.org16:57, 15 април 2010создадена со најавување(?)3
pa.wiktionary.org15:57, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
pcd.wikipedia.org23:05, 4 март 2010создадена со најавување(?)10
pdc.wikipedia.org11:35, 15 април 2010создадена со најавување(?)11
pfl.wikipedia.org22:47, 10 март 2011создадена со најавување(?)11
pih.wikipedia.org12:16, 15 април 2010создадена со најавување(?)5
pi.wikipedia.org12:27, 15 април 2010создадена со најавување(?)5
pi.wiktionary.org15:31, 20 мај 2010создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org13:45, 1 октомври 2009создадена со најавување(?)138
pl.wikibooks.org16:48, 15 април 2010создадена со најавување(?)4
pl.wikinews.org16:21, 15 април 2010создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org23:24, 4 март 2010создадена со најавување(?)11
pl.wikisource.org16:01, 12 април 2010создадена со најавување(?)137editor
pl.wikivoyage.org14:53, 3 септември 2013создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org19:44, 4 март 2010создадена со најавување(?)14
pms.wikipedia.org12:27, 15 април 2010создадена со најавување(?)10
pnb.wikipedia.org22:28, 11 август 2010создадена со најавување(?)8
pnb.wiktionary.org12:04, 16 декември 2013создадена со најавување(?)2
pnt.wikipedia.org18:32, 21 август 2010создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org14:48, 15 април 2010создадена со најавување(?)7
ps.wikibooks.org16:57, 15 април 2010создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org15:50, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
pt.wikipedia.org11:49, 8 октомври 2009создадена со најавување(?)335
pt.wikibooks.org16:48, 15 април 2010создадена со најавување(?)11
pt.wikinews.org16:21, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
pt.wikiquote.org03:58, 30 август 2009создадена со најавување(?)9
pt.wikisource.org16:03, 12 април 2010создадена со најавување(?)29
pt.wikiversity.org17:03, 15 април 2010создадена со најавување(?)8
pt.wikivoyage.org14:53, 3 септември 2013создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org15:38, 15 април 2010создадена со најавување(?)10
qu.wikipedia.org23:36, 4 март 2010создадена со најавување(?)13
qu.wikibooks.org16:48, 15 април 2010создадена со најавување(?)0
qu.wiktionary.org15:38, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
rm.wikipedia.org12:29, 15 април 2010создадена со најавување(?)7
rm.wiktionary.org15:32, 20 мај 2010создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org12:29, 15 април 2010создадена со најавување(?)5
rn.wikipedia.org11:54, 15 април 2010создадена со најавување(?)5
rn.wiktionary.org15:31, 20 мај 2010создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org11:26, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
roa-rup.wiktionary.org16:23, 7 април 2010создадена со најавување(?)7
roa-tara.wikipedia.org13:51, 9 август 2010создадена со најавување(?)7
ro.wikipedia.org01:05, 3 март 2010создадена со најавување(?)88
ro.wikibooks.org16:48, 15 април 2010создадена со најавување(?)4
ro.wikinews.org16:21, 15 април 2010создадена со најавување(?)0
ro.wikiquote.org16:09, 15 април 2010создадена со најавување(?)17
ro.wikisource.org16:04, 12 април 2010создадена со најавување(?)32
ro.wikivoyage.org14:53, 3 септември 2013создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org15:38, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
rue.wikipedia.org23:42, 10 февруари 2011создадена со најавување(?)6
ru.wikipedia.org18:31, 26 јули 2009создадена со најавување(?)354autoreview, uploader
ru.wikibooks.org16:51, 15 април 2010создадена со најавување(?)10
ru.wikinews.org16:21, 15 април 2010создадена со најавување(?)9
ru.wikiquote.org16:09, 15 април 2010создадена со најавување(?)13
ru.wikisource.org19:01, 25 ноември 2009создадена со најавување(?)100
ru.wikiversity.org17:03, 15 април 2010создадена со најавување(?)8
ru.wikivoyage.org13:32, 23 август 2013создадена со најавување(?)4
ru.wiktionary.org23:56, 12 октомври 2009создадена со најавување(?)11
rw.wikipedia.org11:54, 15 април 2010создадена со најавување(?)5
rw.wiktionary.org15:32, 15 април 2010создадена со најавување(?)8
sah.wikipedia.org15:06, 7 март 2010создадена со најавување(?)10
sah.wikisource.org21:00, 19 март 2011создадена со најавување(?)8
sa.wikipedia.org14:55, 15 април 2010создадена со најавување(?)13
sa.wikibooks.org10:40, 9 март 2011создадена со најавување(?)4
sa.wikiquote.org09:01, 26 септември 2013создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org20:10, 19 март 2011создадена со најавување(?)7
sa.wiktionary.org15:57, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
scn.wikipedia.org23:52, 4 март 2010создадена со најавување(?)12
scn.wiktionary.org15:41, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
sco.wikipedia.org12:18, 18 март 2010создадена со најавување(?)15
sc.wikipedia.org00:15, 6 март 2010создадена со најавување(?)9
sc.wiktionary.org15:32, 20 мај 2010создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org14:48, 15 април 2010создадена со најавување(?)10
sd.wikinews.org16:25, 15 април 2010создадена со најавување(?)0
sd.wiktionary.org15:50, 15 април 2010создадена со најавување(?)7
se.wikipedia.org12:29, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
sg.wikipedia.org12:29, 15 април 2010создадена со најавување(?)5
sg.wiktionary.org15:38, 15 април 2010создадена со најавување(?)8
sh.wikipedia.org19:05, 4 август 2009создадена со најавување(?)64
sh.wiktionary.org15:41, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
simple.wikipedia.org11:31, 11 август 2009создадена со најавување(?)56
simple.wikibooks.org16:48, 15 април 2010создадена со најавување(?)0
simple.wikiquote.org10:48, 20 ноември 2009создадена со најавување(?)0
simple.wiktionary.org09:15, 11 март 2010создадена со најавување(?)9
si.wikipedia.org13:44, 18 август 2009создадена со најавување(?)11
si.wikibooks.org10:48, 12 јули 2010создадена со најавување(?)4
si.wiktionary.org15:57, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
sk.wikipedia.org14:01, 31 јануари 2010создадена со најавување(?)46
sk.wikibooks.org16:48, 15 април 2010создадена со најавување(?)12
sk.wikiquote.org16:09, 15 април 2010создадена со најавување(?)8
sk.wikisource.org16:07, 12 април 2010создадена со најавување(?)12
sk.wiktionary.org15:41, 15 април 2010создадена со најавување(?)8
sl.wikipedia.org00:05, 5 март 2010создадена со најавување(?)38
sl.wikibooks.org16:51, 15 април 2010создадена со најавување(?)3
sl.wikiquote.org16:29, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)11
sl.wikisource.org16:09, 12 април 2010создадена со најавување(?)17
sl.wikiversity.org11:23, 27 август 2014создадена со најавување(?)0
sl.wiktionary.org15:41, 15 април 2010создадена со најавување(?)12
sm.wikipedia.org11:47, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
sm.wiktionary.org15:28, 15 април 2010создадена со најавување(?)11
sn.wikipedia.org14:00, 13 април 2010создадена со најавување(?)9
sn.wiktionary.org15:31, 20 мај 2010создадена со најавување(?)0
wikisource.org22:20, 6 декември 2009создадена со најавување(?)1.543
so.wikipedia.org13:01, 7 април 2010создадена со најавување(?)8
so.wiktionary.org15:41, 15 април 2010создадена со најавување(?)9
species.wikimedia.org16:15, 16 март 2010создадена со најавување(?)43
sq.wikipedia.org16:23, 5 февруари 2010создадена со најавување(?)54
sq.wikibooks.org16:48, 15 април 2010создадена со најавување(?)5
sq.wikinews.org01:25, 19 март 2011создадена со најавување(?)5
sq.wikiquote.org22:25, 15 март 2011создадена со најавување(?)0
sq.wiktionary.org15:41, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
srn.wikipedia.org13:58, 9 август 2010создадена со најавување(?)9
sr.wikipedia.org14:27, 24 септември 2009создадена со најавување(?)39
sr.wikibooks.org16:51, 15 април 2010создадена со најавување(?)4
sr.wikinews.org16:21, 15 април 2010создадена со најавување(?)0
sr.wikiquote.org16:09, 15 април 2010создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org16:10, 12 април 2010создадена со најавување(?)12
sr.wiktionary.org15:47, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
ss.wikipedia.org12:46, 15 април 2010создадена со најавување(?)4
ss.wiktionary.org15:41, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
stq.wikipedia.org12:01, 18 мај 2010создадена со најавување(?)27
strategy.wikimedia.org07:09, 25 октомври 2010создадена со најавување(?)5
st.wikipedia.org12:50, 7 април 2010создадена со најавување(?)5
st.wiktionary.org15:38, 15 април 2010создадена со најавување(?)9
su.wikipedia.org11:28, 15 април 2010создадена со најавување(?)10
su.wikibooks.org16:34, 15 април 2010создадена со најавување(?)3
su.wikiquote.org22:27, 15 март 2011создадена со најавување(?)5
su.wiktionary.org15:21, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
sv.wikipedia.org11:24, 25 ноември 2009создадена со најавување(?)217
sv.wikibooks.org16:51, 15 април 2010создадена со најавување(?)7
sv.wikinews.org16:21, 15 април 2010создадена со најавување(?)7
sv.wikiquote.org16:09, 15 април 2010создадена со најавување(?)20
sv.wikisource.org23:03, 7 март 2010создадена со најавување(?)34
sv.wikiversity.org17:54, 24 септември 2011создадена со најавување(?)0
sv.wikivoyage.org14:53, 3 септември 2013создадена со најавување(?)3
sv.wiktionary.org17:42, 12 март 2010создадена со најавување(?)10
sw.wikipedia.org13:40, 9 јануари 2010создадена со најавување(?)23
sw.wikibooks.org15:46, 16 август 2010создадена со најавување(?)0
sw.wiktionary.org15:32, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
szl.wikipedia.org01:11, 29 јуни 2010создадена со најавување(?)12
ta.wikipedia.org14:55, 15 април 2010создадена со најавување(?)24
ta.wikibooks.org17:00, 15 април 2010создадена со најавување(?)5
ta.wikinews.org16:25, 15 април 2010создадена со најавување(?)4
ta.wikiquote.org16:11, 15 април 2010создадена со најавување(?)7
ta.wikisource.org17:56, 15 март 2011создадена со најавување(?)5
ta.wiktionary.org15:57, 15 април 2010создадена со најавување(?)0
ten.wikipedia.org14:50, 24 ноември 2010создадена со најавување(?)8
test2.wikipedia.org01:19, 7 март 2011создадена со најавување(?)3
test.wikipedia.org13:04, 16 декември 2009создадена со најавување(?)0
test.wikidata.org18:28, 6 декември 2017создадена со најавување(?)0
tet.wikipedia.org12:46, 15 април 2010создадена со најавување(?)5
te.wikipedia.org14:56, 15 април 2010создадена со најавување(?)18
te.wikibooks.org17:00, 15 април 2010создадена со најавување(?)5
te.wikiquote.org22:28, 15 март 2011создадена со најавување(?)6
te.wikisource.org09:46, 27 јули 2011создадена со најавување(?)7
te.wiktionary.org15:57, 15 април 2010создадена со најавување(?)8
tg.wikipedia.org17:21, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
tg.wikibooks.org16:51, 15 април 2010создадена со најавување(?)5
tg.wiktionary.org15:47, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
th.wikipedia.org13:45, 1 октомври 2009создадена со најавување(?)49
th.wikibooks.org17:00, 15 април 2010создадена со најавување(?)5
th.wikinews.org16:25, 15 април 2010создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org16:11, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
th.wikisource.org14:38, 14 април 2010создадена со најавување(?)7
th.wiktionary.org15:57, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
ti.wikipedia.org14:59, 15 април 2010создадена со најавување(?)5
ti.wiktionary.org15:57, 15 април 2010создадена со најавување(?)11
tk.wikipedia.org14:11, 15 април 2010создадена со најавување(?)8
tk.wikibooks.org16:51, 15 април 2010создадена со најавување(?)0
tk.wiktionary.org15:44, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
tl.wikipedia.org14:21, 5 март 2010создадена со најавување(?)21
tl.wikibooks.org16:51, 15 април 2010создадена со најавување(?)10
tl.wiktionary.org15:41, 15 април 2010создадена со најавување(?)7
tn.wikipedia.org12:29, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
tn.wiktionary.org15:38, 15 април 2010создадена со најавување(?)7
to.wikipedia.org11:38, 15 април 2010создадена со најавување(?)5
to.wiktionary.org15:31, 20 мај 2010создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org12:46, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
tpi.wiktionary.org15:44, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
tr.wikipedia.org11:21, 11 август 2009создадена со најавување(?)108
tr.wikibooks.org16:51, 15 април 2010создадена со најавување(?)8
tr.wikinews.org16:21, 15 април 2010создадена со најавување(?)0
tr.wikiquote.org16:09, 15 април 2010создадена со најавување(?)9
tr.wikisource.org09:21, 14 април 2010создадена со најавување(?)12
tr.wiktionary.org15:44, 15 април 2010создадена со најавување(?)9
ts.wikipedia.org14:11, 15 април 2010создадена со најавување(?)13
ts.wiktionary.org15:44, 15 април 2010создадена со најавување(?)8
tt.wikipedia.org15:53, 9 март 2010создадена со најавување(?)7
tt.wikibooks.org16:51, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
tt.wiktionary.org15:44, 15 април 2010создадена со најавување(?)4
tum.wikipedia.org11:31, 15 април 2010создадена со најавување(?)4
tw.wikipedia.org14:11, 15 април 2010создадена со најавување(?)4
tw.wiktionary.org15:31, 20 мај 2010создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org08:50, 26 септември 2013создадена со најавување(?)6
ty.wikipedia.org12:27, 15 април 2010создадена со најавување(?)9
ua.wikimedia.org15:50, 29 август 2011создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org17:21, 15 април 2010создадена со најавување(?)11
ug.wikipedia.org14:01, 13 април 2010создадена со најавување(?)9
ug.wiktionary.org15:50, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
uk.wikipedia.org13:45, 1 октомври 2009создадена со најавување(?)1.025autoreview
uk.wikibooks.org16:51, 15 април 2010создадена со најавување(?)5
uk.wikinews.org16:21, 15 април 2010создадена со најавување(?)4
uk.wikiquote.org14:35, 27 мај 2010создадена со најавување(?)5
uk.wikisource.org16:11, 12 април 2010создадена со најавување(?)18
uk.wikivoyage.org15:21, 3 септември 2013создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org14:20, 14 април 2010создадена со најавување(?)8
ur.wikipedia.org14:48, 15 април 2010создадена со најавување(?)20
ur.wikibooks.org16:57, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
ur.wikiquote.org12:35, 3 октомври 2010создадена со најавување(?)6
ur.wiktionary.org15:50, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
usability.wikimedia.org15:23, 15 јули 2010создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org00:44, 24 март 2010создадена со најавување(?)20
uz.wikibooks.org16:48, 15 април 2010создадена со најавување(?)3
uz.wikiquote.org22:32, 15 март 2011создадена со најавување(?)7
uz.wiktionary.org15:38, 15 април 2010создадена со најавување(?)9
vec.wikipedia.org13:59, 13 април 2010создадена со најавување(?)5
vec.wikisource.org22:11, 14 ноември 2010создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org12:07, 16 декември 2013создадена со најавување(?)3
vep.wikipedia.org13:45, 7 мај 2013создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org11:31, 15 април 2010создадена со најавување(?)4
vi.wikipedia.org08:33, 11 март 2010создадена со најавување(?)38
vi.wikibooks.org16:51, 15 април 2010создадена со најавување(?)5
vi.wikiquote.org19:29, 31 мај 2010создадена со најавување(?)63
vi.wikisource.org16:30, 15 април 2010создадена со најавување(?)31
vi.wikivoyage.org15:21, 3 септември 2013создадена со најавување(?)2
vi.wiktionary.org15:44, 15 април 2010создадена со најавување(?)7
vls.wikipedia.org01:05, 3 март 2010создадена со најавување(?)8
vo.wikipedia.org14:11, 15 април 2010создадена со најавување(?)11
vo.wikibooks.org16:51, 15 април 2010создадена со најавување(?)3
vo.wiktionary.org15:44, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
war.wikipedia.org15:08, 7 март 2010создадена со најавување(?)12
wa.wikipedia.org13:18, 10 март 2010создадена со најавување(?)364
wa.wiktionary.org15:44, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
www.wikidata.org03:49, 28 октомври 2012создадена со најавување(?)14.390
wikimania2008.wikimedia.org14:09, 20 април 2011создадена со најавување(?)2
wikimania2010.wikimedia.org11:10, 11 август 2010создадена со најавување(?)3
wikimania2011.wikimedia.org17:20, 30 март 2011создадена со најавување(?)3
wikimania2013.wikimedia.org13:15, 7 февруари 2014создадена со најавување(?)0
wikimania2014.wikimedia.org15:26, 22 јануари 2014создадена со најавување(?)0
wo.wikipedia.org14:11, 15 април 2010создадена со најавување(?)4
wo.wikiquote.org20:14, 30 август 2011создадена со најавување(?)11
wo.wiktionary.org15:44, 15 април 2010создадена со најавување(?)7
wuu.wikipedia.org14:59, 15 април 2010создадена со најавување(?)20
xal.wikipedia.org17:21, 15 април 2010создадена со најавување(?)12
xh.wikipedia.org11:52, 15 април 2010создадена со најавување(?)7
xh.wiktionary.org15:31, 20 мај 2010создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org09:47, 14 јули 2011создадена со најавување(?)5
yi.wikipedia.org23:40, 9 септември 2009создадена со најавување(?)11
yi.wikisource.org11:43, 19 ноември 2009создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org23:40, 9 септември 2009создадена со најавување(?)6
yo.wikipedia.org15:08, 7 март 2010создадена со најавување(?)5
yo.wiktionary.org15:31, 20 мај 2010создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org11:31, 15 април 2010создадена со најавување(?)5
za.wiktionary.org15:21, 15 април 2010создадена со најавување(?)5
zea.wikipedia.org13:54, 9 август 2010создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org14:59, 15 април 2010создадена со најавување(?)10
zh-min-nan.wikipedia.org11:28, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
zh-min-nan.wikibooks.org09:08, 30 јуни 2010создадена со најавување(?)3
zh-min-nan.wikiquote.org22:35, 15 март 2011создадена со најавување(?)3
zh-min-nan.wikisource.org09:46, 27 јули 2011создадена со најавување(?)7
zh-min-nan.wiktionary.org15:18, 15 април 2010создадена со најавување(?)6
zh-yue.wikipedia.org14:59, 15 април 2010создадена со најавување(?)10
zh.wikipedia.org02:40, 21 февруари 2010создадена со најавување(?)115
zh.wikibooks.org17:00, 15 април 2010создадена со најавување(?)0
zh.wikinews.org16:25, 15 април 2010создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org16:11, 15 април 2010создадена со најавување(?)8
zh.wikisource.org09:04, 14 април 2010создадена со најавување(?)20
zh.wikivoyage.org20:54, 24 март 2014создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org15:57, 15 април 2010создадена со најавување(?)7
zu.wikipedia.org11:52, 15 април 2010создадена со најавување(?)11
zu.wiktionary.org16:31, 7 април 2010создадена со најавување(?)6