Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: JWang (WMF)
  • Зачленет: 18:21, 13 јануари 2020 (пред 2 години)
  • Вкупно уредувања: 535
  • Број на приврзани сметки: 63
  • Глобална група: Персонал
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org06:29, 12 август 2020создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org07:39, 17 ноември 2020создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org03:15, 8 јули 2020создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org02:30, 18 ноември 2020создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org04:41, 19 мај 2022создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org02:56, 20 август 2020создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org08:05, 21 мај 2022создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org23:41, 3 февруари 2020создадена со најавување(?)121
de.wikipedia.org02:05, 19 февруари 2020создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org23:51, 14 јануари 2020создадена со најавување(?)9
en.wikibooks.org21:36, 16 април 2020создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org00:18, 25 февруари 2020создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org19:40, 13 јуни 2022создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org00:25, 29 јануари 2020создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org22:35, 27 јули 2021создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org20:33, 14 април 2021создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org23:56, 24 февруари 2020создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org20:07, 24 септември 2020создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org06:30, 27 јули 2021создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org23:28, 18 октомври 2021создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org18:07, 4 ноември 2021создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org01:16, 19 септември 2020создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org06:20, 30 април 2021создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org07:39, 17 ноември 2020создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org20:53, 11 февруари 2021создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org02:56, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org23:51, 3 август 2020создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org22:53, 31 август 2021создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org07:25, 15 август 2020создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org07:26, 15 август 2020создадена со најавување(?)0
kr.wikipedia.org07:24, 15 август 2020создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org04:42, 19 мај 2022создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org18:21, 13 јануари 2020создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org01:37, 14 јануари 2020создадена со најавување(?)244
meta.wikimedia.org18:21, 13 јануари 2020нова сметка(?)159
nn.wikipedia.org22:50, 20 октомври 2020создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org19:26, 4 август 2022создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org16:38, 5 август 2020создадена со најавување(?)0
pl.wikinews.org02:15, 18 ноември 2020создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org19:02, 7 октомври 2020создадена со најавување(?)0
pt.wikibooks.org20:47, 14 април 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org20:46, 14 април 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikiquote.org20:45, 14 април 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikisource.org20:40, 14 април 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikiversity.org20:38, 14 април 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikivoyage.org20:34, 14 април 2021создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org04:44, 14 април 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org20:02, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org02:27, 18 ноември 2020создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org20:19, 21 октомври 2021создадена со најавување(?)0
wikisource.org19:07, 13 октомври 2020создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org02:30, 18 ноември 2020создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org00:08, 22 јануари 2020создадена со најавување(?)2
tr.wikipedia.org02:24, 18 ноември 2020создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org07:58, 17 ноември 2020создадена со најавување(?)0
vi.wikibooks.org01:04, 3 мај 2022создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org07:57, 21 февруари 2020создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org19:31, 27 јули 2021создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org06:22, 30 април 2021создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org19:23, 26 август 2020создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org23:36, 13 март 2020создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org02:48, 5 декември 2020создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org00:05, 25 февруари 2020создадена со најавување(?)0