Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: JSutherland (WMF)
  • Зачленет: 10:17, 12 септември 2013 (пред 8 години)
  • Вкупно уредувања: 20.275
  • Број на приврзани сметки: 746
  • Глобална група: Персонал
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org20:23, 12 март 2020создадена со најавување(?)0
ab.wikipedia.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ady.wikipedia.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org22:51, 7 јули 2014создадена со најавување(?)0
af.wikibooks.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
af.wikiquote.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
af.wiktionary.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ak.wikipedia.org04:10, 18 февруари 2014создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)1
am.wiktionary.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org18:54, 23 ноември 2015создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
an.wiktionary.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
api.wikimedia.org00:10, 20 април 2021создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org16:35, 17 јуни 2016создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org20:18, 22 декември 2014создадена со најавување(?)14
ar.wikibooks.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)2
ar.wikimedia.org21:48, 21 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)2
ar.wikiquote.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)2
ar.wikisource.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)2
ar.wikiversity.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)2
ar.wiktionary.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)2
ary.wikipedia.org03:16, 16 август 2021создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org15:52, 3 мај 2016создадена со најавување(?)0
ast.wikipedia.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ast.wiktionary.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org18:49, 20 април 2016создадена со најавување(?)0
as.wikisource.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ay.wiktionary.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org13:42, 23 јануари 2016создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org19:51, 4 јуни 2015создадена со најавување(?)2
az.wikibooks.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
az.wikiquote.org20:38, 4 јуни 2015создадена со најавување(?)0
az.wikisource.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
az.wiktionary.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ban.wikipedia.org19:21, 21 декември 2020создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
bat-smg.wikipedia.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org23:43, 15 декември 2015создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org22:51, 7 јули 2014создадена со најавување(?)0
beta.wikiversity.org01:05, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org20:07, 27 септември 2016создадена со најавување(?)0
be.wikibooks.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
be.wikimedia.org23:31, 11 јануари 2016создадена со најавување(?)0
be.wikiquote.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
be.wikisource.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org22:51, 7 јули 2014создадена со најавување(?)1
bg.wikibooks.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
bg.wikinews.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
bg.wikisource.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org18:49, 20 април 2016создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
blk.wikipedia.org02:12, 30 јули 2022создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org22:51, 7 јули 2014создадена со најавување(?)2
bn.wikibooks.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
bn.wikivoyage.org02:34, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org18:49, 20 април 2016создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
br.wikimedia.org20:07, 27 септември 2016создадена со најавување(?)0
br.wikiquote.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org02:09, 19 март 2016создадена со најавување(?)0
bs.wikibooks.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
bs.wikisource.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org17:51, 17 декември 2015создадена со најавување(?)0
bxr.wikipedia.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org22:51, 7 јули 2014создадена со најавување(?)0
ca.wikibooks.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ca.wikimedia.org19:31, 30 јуни 2015создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ca.wikiquote.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ca.wikisource.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org22:08, 2 ноември 2015создадена со најавување(?)0
cbk-zam.wikipedia.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
cdo.wikipedia.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ce.wikipedia.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org01:34, 22 мај 2016создадена со најавување(?)0
chr.wiktionary.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org20:49, 19 септември 2013создадена со најавување(?)1.361autopatrolled
co.wikipedia.org17:49, 28 март 2016создадена со најавување(?)0
co.wikimedia.org20:22, 7 август 2015создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
cr.wikipedia.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org01:00, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
csb.wiktionary.org01:00, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org22:51, 7 јули 2014создадена со најавување(?)0
cs.wikibooks.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
cs.wikinews.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
cs.wikisource.org01:00, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
cs.wikiversity.org01:00, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org00:59, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
cu.wikipedia.org01:00, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org01:00, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
cv.wikibooks.org01:00, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org22:51, 7 јули 2014создадена со најавување(?)0
cy.wikibooks.org01:00, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org01:00, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org01:00, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org01:00, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
dag.wikipedia.org02:34, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org22:51, 7 јули 2014создадена со најавување(?)3
da.wikibooks.org01:00, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
da.wikiquote.org01:00, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
da.wikisource.org01:00, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
da.wiktionary.org01:00, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org22:28, 11 ноември 2013создадена со најавување(?)20
de.wikibooks.org01:00, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
de.wikinews.org01:00, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
de.wikiquote.org01:00, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org01:00, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
de.wikiversity.org01:00, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org01:00, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org03:11, 31 мај 2015создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org01:00, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org01:00, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org18:49, 20 април 2016создадена со најавување(?)0
dv.wiktionary.org01:00, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org01:00, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org20:30, 23 септември 2015создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org22:51, 7 јули 2014создадена со најавување(?)6
el.wikibooks.org01:00, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
el.wikinews.org18:01, 1 јули 2016создадена со најавување(?)0
el.wikiquote.org01:00, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org01:00, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
el.wikiversity.org01:00, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
el.wikivoyage.org01:00, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org01:00, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
eml.wikipedia.org19:20, 22 септември 2015создадена со најавување(?)1
en.wikipedia.org10:17, 12 септември 2013нова сметка(?)292
en.wikibooks.org01:36, 19 ноември 2013создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org01:36, 19 ноември 2013создадена со најавување(?)1
en.wikiquote.org01:36, 19 ноември 2013создадена со најавување(?)1
en.wikisource.org01:36, 19 ноември 2013создадена со најавување(?)8
en.wikiversity.org01:36, 19 ноември 2013создадена со најавување(?)1
en.wikivoyage.org01:36, 19 ноември 2013создадена со најавување(?)1
en.wiktionary.org16:15, 27 септември 2013создадена со најавување(?)0
eo.wikipedia.org19:21, 22 септември 2015создадена со најавување(?)2
eo.wikibooks.org01:00, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)1
eo.wikinews.org01:00, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)1
eo.wikiquote.org01:00, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)1
eo.wikisource.org01:00, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)1
eo.wikivoyage.org20:32, 25 мај 2021создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org01:00, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)1
es.wikipedia.org12:43, 4 октомври 2013создадена со најавување(?)8
es.wikibooks.org20:11, 27 септември 2016создадена со најавување(?)0
es.wikinews.org01:00, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
es.wikiquote.org01:00, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
es.wikisource.org01:00, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
es.wikiversity.org01:00, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
es.wikivoyage.org01:46, 1 јули 2016создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org01:00, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org22:51, 7 јули 2014создадена со најавување(?)0
et.wikibooks.org01:00, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ee.wikimedia.org20:31, 23 септември 2015создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org01:00, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
et.wikisource.org01:00, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org01:00, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org22:51, 7 јули 2014создадена со најавување(?)1
eu.wikibooks.org01:00, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org01:00, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org01:00, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org01:00, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org22:51, 7 јули 2014создадена со најавување(?)2
fa.wikibooks.org01:00, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
fa.wikinews.org01:00, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org01:00, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
fa.wikisource.org01:00, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
fa.wikivoyage.org01:00, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
fa.wiktionary.org01:00, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ff.wikipedia.org19:21, 17 август 2016создадена со најавување(?)0
fiu-vro.wikipedia.org01:00, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org22:51, 7 јули 2014создадена со најавување(?)1
fi.wikibooks.org01:00, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org01:00, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
fi.wikiquote.org01:00, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
fi.wikisource.org01:00, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
fi.wikiversity.org01:00, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org01:00, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
fj.wikipedia.org01:00, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
fj.wiktionary.org01:00, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org12:15, 4 ноември 2021создадена со најавување(?)359bureaucrat, editor, sysop
fo.wikipedia.org01:00, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
fo.wikisource.org01:00, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org01:00, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org01:01, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org01:01, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org17:22, 6 декември 2013создадена со најавување(?)21
fr.wikibooks.org01:00, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)2
fr.wikinews.org01:00, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)2
fr.wikiquote.org01:00, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)2
fr.wikisource.org01:00, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)2
fr.wikiversity.org01:00, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)2
fr.wikivoyage.org01:01, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)2
fr.wiktionary.org01:00, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)2
fur.wikipedia.org22:11, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org01:01, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
fy.wikibooks.org01:01, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org01:01, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org01:01, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org01:01, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org01:01, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ga.wiktionary.org01:01, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org22:51, 7 јули 2014создадена со најавување(?)0
gd.wiktionary.org01:01, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org14:46, 30 март 2016создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org22:51, 7 јули 2014создадена со најавување(?)0
gl.wikibooks.org01:01, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org01:01, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org01:01, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org01:01, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org01:01, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
gn.wiktionary.org01:01, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org18:49, 20 април 2016создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org18:12, 3 мај 2016создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org18:39, 12 октомври 2015создадена со најавување(?)0
gu.wikiquote.org01:01, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
gu.wikisource.org01:01, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
gu.wiktionary.org01:01, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org01:01, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
gv.wiktionary.org01:01, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org01:01, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org19:21, 17 август 2016создадена со најавување(?)0
ha.wiktionary.org01:01, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org19:46, 14 септември 2015создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org22:51, 7 јули 2014создадена со најавување(?)3
he.wikibooks.org01:01, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
he.wikinews.org01:01, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org01:01, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
he.wikisource.org20:12, 27 септември 2016создадена со најавување(?)0
he.wikivoyage.org01:01, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org01:38, 12 март 2016создадена со најавување(?)0
hif.wikipedia.org01:01, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org19:08, 15 април 2016создадена со најавување(?)5
hi.wikibooks.org01:01, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
hi.wikiquote.org01:01, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
hi.wikisource.org19:53, 25 мај 2021создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org01:01, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org22:51, 7 јули 2014создадена со најавување(?)0
hr.wikibooks.org01:01, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org01:01, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
hr.wikisource.org01:01, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org01:01, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org01:01, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
hsb.wiktionary.org01:01, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org17:35, 12 мај 2016создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org22:51, 7 јули 2014создадена со најавување(?)0
hu.wikibooks.org01:01, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org01:01, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
hu.wikisource.org01:01, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org00:46, 3 ноември 2015создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org14:37, 10 ноември 2015создадена со најавување(?)2
hy.wikibooks.org01:01, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
hy.wikiquote.org01:01, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org01:01, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
hy.wiktionary.org21:54, 23 септември 2015создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org19:27, 22 септември 2015создадена со најавување(?)1
ia.wikibooks.org01:01, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org01:01, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org22:51, 7 јули 2014создадена со најавување(?)1
id.wikibooks.org01:01, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)1
id.wikiquote.org01:01, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)1
id.wikisource.org01:01, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)1
id.wiktionary.org01:01, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)1
ie.wikipedia.org01:01, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ie.wiktionary.org01:01, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org18:22, 12 април 2016создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org01:01, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org01:01, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org21:12, 2 декември 2013создадена со најавување(?)1
inh.wikipedia.org01:26, 25 мај 2021создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org16:39, 16 ноември 2015создадена со најавување(?)0
io.wiktionary.org01:01, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org18:50, 5 декември 2013создадена со најавување(?)0
is.wikibooks.org01:01, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org01:01, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org01:01, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org01:01, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org22:51, 7 јули 2014создадена со најавување(?)6
it.wikibooks.org20:13, 27 септември 2016создадена со најавување(?)1
it.wikinews.org01:01, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)3
it.wikiquote.org20:13, 27 септември 2016создадена со најавување(?)1
it.wikisource.org20:13, 27 септември 2016создадена со најавување(?)1
it.wikiversity.org20:13, 27 септември 2016создадена со најавување(?)1
it.wikivoyage.org20:14, 27 септември 2016создадена со најавување(?)1
it.wiktionary.org01:01, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)1
iu.wikipedia.org19:00, 20 октомври 2015создадена со најавување(?)0
iu.wiktionary.org01:01, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
jam.wikipedia.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org22:51, 7 јули 2014создадена со најавување(?)3
ja.wikibooks.org01:01, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ja.wikinews.org01:01, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ja.wikiquote.org01:01, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ja.wikisource.org01:01, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ja.wikiversity.org01:01, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org01:01, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
jbo.wikipedia.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
jbo.wiktionary.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
jv.wiktionary.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org20:43, 20 април 2016создадена со најавување(?)0
ka.wikibooks.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ka.wikiquote.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ka.wiktionary.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org17:33, 1 јули 2016создадена со најавување(?)1
kk.wikibooks.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
kl.wiktionary.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org20:43, 20 април 2016создадена со најавување(?)0
km.wikibooks.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org04:54, 14 октомври 2015создадена со најавување(?)0
kn.wikiquote.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
koi.wikipedia.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org22:51, 7 јули 2014создадена со најавување(?)0
ko.wikibooks.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ko.wikinews.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ko.wikiversity.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
krc.wikipedia.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org18:49, 20 април 2016создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ku.wikibooks.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org20:35, 2 септември 2016создадена со најавување(?)0
kw.wiktionary.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org22:37, 4 ноември 2015создадена со најавување(?)0
ky.wikibooks.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ky.wikiquote.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
la.wikibooks.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org18:00, 13 мај 2014создадена со најавување(?)0
la.wiktionary.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org23:27, 6 октомври 2015создадена со најавување(?)1
lb.wiktionary.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
li.wikibooks.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
li.wikisource.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ln.wiktionary.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org10:17, 12 септември 2013создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
lo.wiktionary.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
lrc.wikipedia.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org22:51, 7 јули 2014создадена со најавување(?)1
lt.wikibooks.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
lt.wikiquote.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
lt.wikisource.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org15:48, 16 јули 2015создадена со најавување(?)0
lv.wiktionary.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org15:34, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)0
map-bms.wikipedia.org00:20, 30 септември 2016создадена со најавување(?)0
mdf.wikipedia.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org01:36, 19 ноември 2013создадена со најавување(?)14translationadmin
meta.wikimedia.org20:10, 19 септември 2013создадена со најавување(?)17.811translationadmin, wmf-supportsafety
mg.wikipedia.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
mg.wikibooks.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org20:16, 27 септември 2016создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)1
mi.wikipedia.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
mi.wiktionary.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org22:51, 7 јули 2014создадена со најавување(?)0
mk.wikibooks.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org23:54, 15 септември 2015создадена со најавување(?)2
ml.wikibooks.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ml.wiktionary.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
mn.wiktionary.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org18:49, 20 април 2016создадена со најавување(?)2
mr.wikibooks.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org23:32, 18 септември 2015создадена со најавување(?)1
ms.wikibooks.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org23:18, 29 јуни 2016создадена со најавување(?)0
mt.wiktionary.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org01:02, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
mx.wikimedia.org18:45, 11 ноември 2015создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org16:20, 8 октомври 2015создадена со најавување(?)0
my.wiktionary.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org16:35, 17 јуни 2016создадена со најавување(?)0
nah.wikipedia.org21:32, 10 ноември 2015создадена со најавување(?)0
nah.wiktionary.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
nap.wikisource.org00:39, 8 декември 2020создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
na.wiktionary.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org19:20, 2 август 2016создадена со најавување(?)0
nds.wiktionary.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org02:11, 24 јуни 2014создадена со најавување(?)0
ne.wikibooks.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ne.wiktionary.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org22:51, 7 јули 2014создадена со најавување(?)0
nl.wikibooks.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
nl.wikimedia.org05:18, 19 февруари 2015создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
nl.wikisource.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
nl.wikivoyage.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org02:09, 19 март 2016создадена со најавување(?)0
nn.wikiquote.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
nn.wiktionary.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org22:51, 7 јули 2014создадена со најавување(?)1
no.wikibooks.org20:18, 27 септември 2016создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
no.wikisource.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
nqo.wikipedia.org00:19, 27 септември 2019создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
nso.wikipedia.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
nyc.wikimedia.org01:47, 13 февруари 2019создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org17:33, 1 јули 2016создадена со најавување(?)0
oc.wikibooks.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
olo.wikipedia.org02:39, 17 август 2017создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
om.wiktionary.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org16:15, 29 мај 2015создадена со најавување(?)0
or.wikisource.org03:14, 19 јуни 2016создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org18:26, 9 јануари 2014создадена со најавување(?)4
pag.wikipedia.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
pap.wikipedia.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org01:25, 1 август 2015создадена со најавување(?)0
pa.wikibooks.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
pfl.wikipedia.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org20:18, 27 септември 2016создадена со најавување(?)0
pi.wikipedia.org18:49, 20 април 2016создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org22:51, 7 јули 2014создадена со најавување(?)3
pl.wikibooks.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
pl.wikimedia.org20:40, 2 февруари 2017создадена со најавување(?)0
pl.wikinews.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org20:18, 27 септември 2016создадена со најавување(?)0
pl.wikisource.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
pl.wikivoyage.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
pms.wikipedia.org20:18, 27 септември 2016создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org21:24, 9 јуни 2016создадена со најавување(?)0
pnb.wiktionary.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org22:51, 7 јули 2014создадена со најавување(?)8
pt.wikibooks.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
pt.wikimedia.org03:59, 11 мај 2017создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
pt.wikiquote.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)1
pt.wikisource.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)6
pt.wikiversity.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
pt.wikivoyage.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)1
qu.wikipedia.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
qu.wiktionary.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
rn.wikipedia.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
roa-rup.wiktionary.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org22:51, 7 јули 2014создадена со најавување(?)1
ro.wikibooks.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ro.wikinews.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ro.wikiquote.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ro.wikivoyage.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
rue.wikipedia.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org22:51, 7 јули 2014создадена со најавување(?)2
ru.wikibooks.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ru.wikimedia.org19:01, 7 јуни 2017создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org06:54, 18 декември 2015создадена со најавување(?)0
ru.wikiquote.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ru.wikiversity.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org20:41, 18 јули 2016создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org18:20, 5 јули 2016создадена со најавување(?)0
rw.wikipedia.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
rw.wiktionary.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org22:19, 6 август 2019создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org18:49, 20 април 2016создадена со најавување(?)0
sa.wikibooks.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org01:03, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org19:17, 2 август 2016создадена со најавување(?)1
scn.wiktionary.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org22:51, 7 јули 2014создадена со најавување(?)1
sc.wikipedia.org03:09, 28 септември 2016создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org18:49, 20 април 2016создадена со најавување(?)3
sd.wiktionary.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org16:59, 26 август 2014создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org19:07, 24 март 2015создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org15:10, 11 јуни 2015создадена со најавување(?)0
sg.wiktionary.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
shn.wikipedia.org01:26, 25 мај 2021создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org17:13, 15 јули 2015создадена со најавување(?)0
sh.wiktionary.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
shy.wiktionary.org21:15, 2 февруари 2022создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org22:51, 7 јули 2014создадена со најавување(?)0
simple.wiktionary.org03:19, 12 декември 2014создадена со најавување(?)0
si.wikipedia.org20:26, 20 ноември 2015создадена со најавување(?)0
si.wikibooks.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org22:51, 7 јули 2014создадена со најавување(?)0
sk.wikibooks.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
sk.wikisource.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org19:20, 2 август 2016создадена со најавување(?)0
sl.wikibooks.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
sl.wikiversity.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
sl.wiktionary.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
sm.wiktionary.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org15:10, 11 јуни 2015создадена со најавување(?)0
wikisource.org01:32, 26 јуни 2015создадена со најавување(?)0
so.wikipedia.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
so.wiktionary.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org01:36, 19 ноември 2013создадена со најавување(?)0
sq.wikipedia.org19:20, 2 август 2016создадена со најавување(?)0
sq.wikibooks.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
sq.wikinews.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
sq.wiktionary.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
srn.wikipedia.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org22:51, 7 јули 2014создадена со најавување(?)1
sr.wikibooks.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
sr.wikiquote.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
sr.wiktionary.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ss.wikipedia.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ss.wiktionary.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org21:11, 14 јуни 2015создадена со најавување(?)0
st.wiktionary.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org23:41, 17 септември 2015создадена со најавување(?)1
su.wikiquote.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
su.wiktionary.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org22:51, 7 јули 2014создадена со најавување(?)6
sv.wikibooks.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
sv.wikinews.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
sv.wikiversity.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
sv.wikivoyage.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org20:21, 27 септември 2016создадена со најавување(?)0
sw.wiktionary.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org23:59, 17 септември 2015создадена со најавување(?)2
ta.wikibooks.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ta.wikinews.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ta.wikiquote.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org01:05, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org20:21, 27 септември 2016создадена со најавување(?)20sysop (привремено)
test.wikidata.org00:24, 2 ноември 2018создадена со најавување(?)0
tet.wikipedia.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org18:49, 20 април 2016создадена со најавување(?)2
te.wikibooks.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org17:37, 6 јули 2016создадена со најавување(?)0
te.wiktionary.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
tg.wikibooks.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org23:27, 6 октомври 2015создадена со најавување(?)2
th.wikibooks.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
th.wikisource.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
th.wiktionary.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ti.wikipedia.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ti.wiktionary.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
tk.wiktionary.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
tl.wikibooks.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
tl.wiktionary.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
tn.wiktionary.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org22:09, 8 јуни 2016создадена со најавување(?)0
tpi.wiktionary.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org22:51, 7 јули 2014создадена со најавување(?)1
tr.wikibooks.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
tr.wikiquote.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
tr.wikisource.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
tr.wikivoyage.org20:36, 25 мај 2021создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ts.wikipedia.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)1
ts.wiktionary.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org17:33, 1 јули 2016создадена со најавување(?)0
tt.wikibooks.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ua.wikimedia.org03:44, 10 јануари 2017создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ug.wiktionary.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org00:23, 5 октомври 2013создадена со најавување(?)4
uk.wikibooks.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)1
uk.wikiquote.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)1
uk.wikisource.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)1
uk.wikivoyage.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)1
uk.wiktionary.org20:54, 15 декември 2015создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org20:44, 10 јуни 2015создадена со најавување(?)1
ur.wikibooks.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ur.wikiquote.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org23:10, 10 јуни 2015создадена со најавување(?)0
uz.wikiquote.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org19:20, 2 август 2016создадена со најавување(?)0
vec.wikisource.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org00:33, 25 јануари 2016создадена со најавување(?)1
vi.wikibooks.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
vi.wikiquote.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
vi.wikisource.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
vi.wikivoyage.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
vls.wikipedia.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
vo.wiktionary.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org16:33, 24 јули 2015создадена со најавување(?)0
wa.wikipedia.org01:04, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org01:05, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org01:41, 10 ноември 2013создадена со најавување(?)7
wikimania2014.wikimedia.org03:06, 28 декември 2013создадена со најавување(?)1
wikimania2015.wikimedia.org02:13, 9 март 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2016.wikimedia.org18:07, 3 декември 2015создадена со најавување(?)2
wikimania2017.wikimedia.org03:11, 15 март 2016создадена со најавување(?)153
wikimania2018.wikimedia.org21:49, 18 јануари 2018создадена со најавување(?)9
wikimania.wikimedia.org22:10, 11 февруари 2019создадена со најавување(?)15
wo.wikipedia.org01:05, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
wo.wikiquote.org01:05, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org01:05, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org01:05, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
xal.wikipedia.org01:05, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
xh.wikipedia.org01:00, 3 февруари 2016создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org01:05, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org19:20, 2 август 2016создадена со најавување(?)0
yi.wikisource.org01:05, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org01:05, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org19:21, 17 август 2016создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org01:05, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org01:05, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org01:05, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org23:41, 2 ноември 2015создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikisource.org01:05, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org01:05, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org19:20, 2 август 2016создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org22:51, 7 јули 2014создадена со најавување(?)1
zh.wikibooks.org01:05, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
zh.wikinews.org01:05, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org01:05, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org01:05, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
zh.wikiversity.org20:29, 25 мај 2021создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org01:05, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org01:05, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
zu.wikipedia.org01:05, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0
zu.wiktionary.org01:05, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)0