Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org21:45, 9 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ab.wikipedia.org22:46, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)2
ace.wikipedia.org22:55, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ady.wikipedia.org23:02, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org23:08, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)1
af.wikibooks.org23:07, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)2
af.wikiquote.org23:07, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
af.wiktionary.org22:59, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ak.wikipedia.org23:08, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org22:56, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)3
alt.wikipedia.org09:44, 15 октомври 2021создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org23:08, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
am.wiktionary.org23:03, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org22:56, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)1
ang.wiktionary.org22:56, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org23:04, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)2
an.wiktionary.org23:08, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
api.wikimedia.org18:28, 7 септември 2020создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org22:59, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org21:08, 21 јуни 2015создадена со најавување(?)5
ar.wikibooks.org19:00, 23 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ar.wikimedia.org23:05, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org22:50, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ar.wikiquote.org22:50, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ar.wikisource.org23:02, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ar.wikiversity.org23:03, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ar.wiktionary.org22:54, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ary.wikipedia.org09:44, 15 октомври 2021создадена со најавување(?)1
arz.wikipedia.org23:09, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)3
ast.wikipedia.org22:50, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ast.wiktionary.org23:06, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org01:02, 11 јуни 2015создадена со најавување(?)2
as.wikisource.org22:47, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org09:14, 19 мај 2018создадена со најавување(?)0
avk.wikipedia.org09:44, 15 октомври 2021создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org23:00, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
awa.wikipedia.org09:44, 15 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org11:38, 1 мај 2016создадена со најавување(?)0
ay.wiktionary.org23:06, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org23:06, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)3
az.wikipedia.org05:53, 11 јануари 2017создадена со најавување(?)4
az.wikibooks.org23:01, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
az.wikiquote.org23:08, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
az.wikisource.org23:07, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
az.wiktionary.org22:59, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ban.wikipedia.org09:44, 15 октомври 2021создадена со најавување(?)1
bar.wikipedia.org22:52, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)2
bat-smg.wikipedia.org23:02, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org22:57, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)2
bcl.wikipedia.org23:09, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)4
bd.wikimedia.org23:08, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org06:03, 28 март 2016создадена со најавување(?)2
beta.wikiversity.org23:05, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org22:59, 3 јули 2015создадена со најавување(?)2
be.wikibooks.org23:02, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
be.wikimedia.org22:54, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
be.wikiquote.org23:03, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
be.wikisource.org23:07, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org23:06, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org22:56, 3 јули 2015создадена со најавување(?)2
bg.wikibooks.org23:02, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
bg.wikinews.org22:49, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org23:08, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
bg.wikisource.org23:04, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org00:24, 25 март 2016создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org08:27, 5 декември 2016создадена со најавување(?)3
bi.wikipedia.org23:07, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org23:08, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org22:58, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org21:54, 8 септември 2016создадена со најавување(?)5
bn.wikibooks.org23:04, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org19:07, 11 февруари 2016создадена со најавување(?)0
bn.wikivoyage.org22:30, 8 јуни 2018создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org23:08, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org23:05, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org23:09, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org22:53, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
br.wikimedia.org23:09, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
br.wikiquote.org22:59, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org22:50, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org22:49, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org23:54, 3 јули 2015создадена со најавување(?)6
bs.wikibooks.org23:09, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org22:54, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org23:08, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
bs.wikisource.org22:51, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org23:03, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org23:08, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
bxr.wikipedia.org22:54, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)2
ca.wikipedia.org08:32, 25 мај 2015создадена со најавување(?)6
ca.wikibooks.org22:45, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ca.wikimedia.org23:07, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org22:47, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ca.wikiquote.org23:09, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ca.wikisource.org23:07, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org23:04, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
cbk-zam.wikipedia.org22:52, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)4
cdo.wikipedia.org23:00, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org18:59, 18 ноември 2016создадена со најавување(?)0
ce.wikipedia.org22:48, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org23:02, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
chr.wiktionary.org23:02, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org23:01, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org23:04, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org07:27, 21 јули 2016создадена со најавување(?)4
commons.wikimedia.org02:57, 18 април 2015создадена со најавување(?)6.961autopatrolled
co.wikipedia.org23:09, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
co.wikimedia.org23:11, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org23:05, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org23:01, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
cr.wikipedia.org22:54, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org22:45, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
csb.wiktionary.org23:04, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org17:30, 31 март 2016создадена со најавување(?)7
cs.wikibooks.org23:01, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
cs.wikinews.org23:08, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org23:00, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
cs.wikisource.org22:48, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
cs.wikiversity.org22:56, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org23:09, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
cu.wikipedia.org22:59, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org22:47, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)2
cv.wikibooks.org23:07, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org01:15, 20 јули 2015создадена со најавување(?)2
cy.wikibooks.org23:08, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org22:50, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org22:52, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org23:09, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
dag.wikipedia.org21:50, 5 септември 2021создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org22:50, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)5
da.wikibooks.org22:46, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
da.wikiquote.org22:59, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
da.wikisource.org22:57, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
da.wiktionary.org23:07, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org04:17, 23 април 2015создадена со најавување(?)26
de.wikibooks.org22:58, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
de.wikinews.org23:09, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
de.wikiquote.org23:02, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org23:44, 29 септември 2015создадена со најавување(?)0
de.wikiversity.org23:01, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org23:01, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)2
de.wiktionary.org22:49, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
din.wikipedia.org09:14, 19 мај 2018создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org22:47, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)3
dsb.wikipedia.org23:05, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)3
dty.wikipedia.org05:12, 3 март 2018создадена со најавување(?)3
dv.wikipedia.org23:00, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
dv.wiktionary.org22:56, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org23:09, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org22:55, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org22:51, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)113
el.wikibooks.org22:58, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
el.wikinews.org23:05, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
el.wikiquote.org22:46, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org22:55, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
el.wikiversity.org22:59, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
el.wikivoyage.org22:46, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)2
el.wiktionary.org22:59, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
eml.wikipedia.org22:51, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org02:41, 18 април 2015нова сметка(?)327.059abusefilter, autoreviewer, sysop
en.wikibooks.org03:07, 18 април 2015создадена со најавување(?)15
en.wikinews.org03:07, 18 април 2015создадена со најавување(?)4
en.wikiquote.org03:07, 18 април 2015создадена со најавување(?)2
en.wikisource.org03:07, 18 април 2015создадена со најавување(?)2
en.wikiversity.org03:07, 18 април 2015создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org03:07, 18 април 2015создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org03:07, 18 април 2015создадена со најавување(?)1
eo.wikipedia.org02:34, 29 јуни 2015создадена со најавување(?)4
eo.wikibooks.org22:57, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org22:56, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org23:01, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
eo.wikisource.org23:07, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org22:52, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org00:17, 17 мај 2015создадена со најавување(?)10
es.wikibooks.org22:56, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
es.wikinews.org22:51, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
es.wikiquote.org22:55, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
es.wikisource.org23:48, 3 јули 2015создадена со најавување(?)0
es.wikiversity.org23:04, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
es.wikivoyage.org23:02, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org22:54, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org22:52, 3 јули 2015создадена со најавување(?)2
et.wikibooks.org23:08, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ee.wikimedia.org23:10, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org23:08, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
et.wikisource.org23:05, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org23:09, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org22:52, 3 јули 2015создадена со најавување(?)2
eu.wikibooks.org23:02, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org23:01, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org22:50, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org23:05, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org17:33, 25 мај 2015создадена со најавување(?)4
fa.wikibooks.org07:24, 27 февруари 2016создадена со најавување(?)0
fa.wikinews.org22:52, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org23:00, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
fa.wikisource.org22:52, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
fa.wikivoyage.org22:53, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
fa.wiktionary.org22:56, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ff.wikipedia.org23:02, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
fiu-vro.wikipedia.org22:58, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org16:00, 17 август 2016создадена со најавување(?)9
fi.wikibooks.org22:51, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
fi.wikimedia.org22:48, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org22:54, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
fi.wikiquote.org22:55, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
fi.wikisource.org23:07, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
fi.wikiversity.org22:53, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
fi.wikivoyage.org22:54, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org22:52, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
fj.wikipedia.org22:55, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
fj.wiktionary.org23:01, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org18:53, 15 јануари 2022создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org22:48, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)2
fo.wikisource.org23:03, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org22:49, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org23:05, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org23:08, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org04:26, 21 април 2015создадена со најавување(?)8
fr.wikibooks.org03:04, 15 мај 2015создадена со најавување(?)0
fr.wikinews.org23:05, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
fr.wikiquote.org23:06, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org22:12, 27 ноември 2015создадена со најавување(?)0
fr.wikiversity.org23:07, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
fr.wikivoyage.org23:05, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org22:27, 14 септември 2016создадена со најавување(?)0
fur.wikipedia.org22:56, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org06:05, 22 септември 2016создадена со најавување(?)0
fy.wikibooks.org22:50, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org22:52, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org23:04, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org23:01, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org23:08, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ga.wiktionary.org22:46, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
gcr.wikipedia.org09:44, 15 октомври 2021создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org22:47, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
gd.wiktionary.org23:07, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org22:52, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org22:54, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)2
gl.wikibooks.org23:04, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org22:48, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org22:59, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org22:46, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org23:03, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
gn.wiktionary.org22:45, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org23:04, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
gom.wiktionary.org16:54, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org09:14, 19 мај 2018создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org20:46, 22 март 2016создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org22:49, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)4
gu.wikiquote.org23:02, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
gu.wikisource.org22:47, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
gu.wiktionary.org22:59, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org23:07, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)2
gv.wiktionary.org23:02, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org22:45, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)2
ha.wikipedia.org22:58, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ha.wiktionary.org22:59, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org22:48, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org00:51, 16 август 2015создадена со најавување(?)4
he.wikibooks.org22:51, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
he.wikinews.org23:04, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org23:02, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
he.wikisource.org23:07, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
he.wikivoyage.org23:09, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org22:55, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
hif.wikipedia.org23:02, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)3
hi.wikipedia.org23:04, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)3
hi.wikibooks.org22:46, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
hi.wikiquote.org22:54, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org23:00, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org06:04, 29 јуни 2016создадена со најавување(?)72
hr.wikibooks.org22:45, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org22:56, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
hr.wikisource.org23:07, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org22:52, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org22:52, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)3
hsb.wiktionary.org23:09, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org23:04, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org19:42, 30 мај 2015создадена со најавување(?)32
hu.wikibooks.org22:50, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org23:02, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
hu.wikisource.org23:02, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org22:53, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org23:07, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)2
hy.wikibooks.org23:05, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
hy.wikiquote.org22:48, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org22:54, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
hy.wiktionary.org23:01, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
hyw.wikipedia.org08:56, 10 август 2019создадена со најавување(?)3
ia.wikipedia.org22:52, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ia.wikibooks.org23:04, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org23:01, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org07:10, 2 февруари 2016создадена со најавување(?)7
id.wikibooks.org22:46, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
id.wikiquote.org22:54, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
id.wikisource.org22:51, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
id.wiktionary.org23:05, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ie.wikipedia.org22:48, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ie.wiktionary.org23:06, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org23:01, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org23:01, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org22:54, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org03:07, 18 април 2015создадена со најавување(?)2
inh.wikipedia.org09:14, 19 мај 2018создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org23:02, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
io.wiktionary.org22:51, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org23:04, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
is.wikibooks.org22:51, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org22:50, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org22:57, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org22:54, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org06:26, 7 септември 2015создадена со најавување(?)7
it.wikibooks.org22:50, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
it.wikinews.org23:04, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org22:50, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
it.wikisource.org23:05, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
it.wikiversity.org23:05, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
it.wikivoyage.org22:50, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org23:03, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
iu.wikipedia.org23:03, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
iu.wiktionary.org22:57, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
jam.wikipedia.org23:02, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org21:31, 28 јуни 2015создадена со најавување(?)6
ja.wikibooks.org22:55, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ja.wikinews.org22:59, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ja.wikiquote.org22:48, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ja.wikisource.org23:00, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ja.wikiversity.org23:03, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org23:06, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
jbo.wikipedia.org22:56, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
jbo.wiktionary.org23:05, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org23:02, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)5
jv.wiktionary.org23:03, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org23:07, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org22:54, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org23:03, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)3
ka.wikibooks.org22:56, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ka.wikiquote.org23:01, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ka.wiktionary.org23:01, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org22:45, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
kbp.wikipedia.org09:14, 19 мај 2018создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org22:59, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org23:09, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org05:49, 18 август 2015создадена со најавување(?)3
kk.wikibooks.org22:46, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org23:01, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org22:59, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
kl.wiktionary.org23:01, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org23:06, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
km.wikibooks.org22:51, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org22:55, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org22:48, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)3
kn.wikiquote.org23:03, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org23:01, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org22:48, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
koi.wikipedia.org23:05, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org00:54, 4 мај 2015создадена со најавување(?)10
ko.wikibooks.org23:06, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ko.wikinews.org23:08, 30 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org23:07, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org23:05, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ko.wikiversity.org23:10, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org23:02, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
krc.wikipedia.org22:51, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org22:49, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org23:08, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org23:05, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org23:07, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)2
ku.wikibooks.org23:01, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org22:54, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org22:45, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org22:45, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org23:08, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
kw.wiktionary.org23:00, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org22:54, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ky.wikibooks.org22:50, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ky.wikiquote.org23:09, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org22:48, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org23:05, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org22:56, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)2
la.wikibooks.org23:00, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org23:02, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org11:23, 15 февруари 2016создадена со најавување(?)0
la.wiktionary.org23:05, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org22:48, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org22:56, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)2
lb.wiktionary.org22:59, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org23:02, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
lfn.wikipedia.org09:14, 19 мај 2018создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org23:03, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org23:04, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org23:01, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
li.wikibooks.org23:02, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org22:56, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
li.wikisource.org23:07, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org23:09, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
lld.wikipedia.org09:44, 15 октомври 2021создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org22:59, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org23:00, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)2
ln.wiktionary.org22:51, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org02:41, 18 април 2015создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org22:45, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
lo.wiktionary.org23:08, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
lrc.wikipedia.org22:59, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org23:07, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org22:56, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)2
lt.wikibooks.org23:06, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
lt.wikiquote.org22:52, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
lt.wikisource.org23:05, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org23:03, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org23:01, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)3
lv.wiktionary.org22:46, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
mad.wikipedia.org09:44, 15 октомври 2021создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org22:53, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)4
map-bms.wikipedia.org23:10, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
mdf.wikipedia.org23:06, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org02:56, 18 април 2015создадена со најавување(?)75autopatrolled, sysop
meta.wikimedia.org03:07, 18 април 2015создадена со најавување(?)666autopatrolled
mg.wikipedia.org23:08, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
mg.wikibooks.org22:59, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org23:04, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org23:04, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)2
min.wikipedia.org23:08, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)3
mi.wikipedia.org23:03, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
mi.wiktionary.org23:02, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org18:24, 21 јули 2016создадена со најавување(?)2
mk.wikibooks.org22:54, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
mk.wikimedia.org22:54, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org22:49, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org18:23, 21 јули 2016создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org03:31, 18 октомври 2015создадена со најавување(?)9
ml.wikibooks.org22:55, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org22:56, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org23:01, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ml.wiktionary.org22:47, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
mni.wikipedia.org09:44, 15 октомври 2021создадена со најавување(?)1
mn.wikipedia.org22:57, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
mn.wiktionary.org23:02, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
mnw.wikipedia.org09:44, 15 октомври 2021создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org22:47, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org23:05, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)4
mr.wikibooks.org22:48, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org23:05, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org23:05, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org23:09, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org22:53, 3 јули 2015создадена со најавување(?)5
ms.wikibooks.org23:09, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org22:51, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org22:59, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
mt.wiktionary.org22:54, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org22:56, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
mx.wikimedia.org23:11, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org22:56, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org22:51, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)2
my.wiktionary.org23:07, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org22:52, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)2
nah.wikipedia.org23:02, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
nah.wiktionary.org22:47, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org22:53, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org22:46, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
na.wiktionary.org22:46, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org22:51, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org22:52, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)3
nds.wiktionary.org22:50, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org05:42, 23 октомври 2015создадена со најавување(?)2
ne.wikibooks.org23:06, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ne.wiktionary.org22:47, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org23:02, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
nia.wikipedia.org09:44, 15 октомври 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org03:20, 26 мај 2015создадена со најавување(?)25
nl.wikibooks.org23:08, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)3
nl.wikimedia.org23:11, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
nl.wikinews.org01:57, 9 јули 2017создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org02:47, 22 септември 2016создадена со најавување(?)0
nl.wikisource.org11:23, 15 февруари 2016создадена со најавување(?)0
nl.wikivoyage.org23:05, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org23:02, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org22:57, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)3
nn.wikiquote.org23:00, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
nn.wiktionary.org23:03, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org23:06, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org18:42, 30 мај 2015создадена со најавување(?)6
no.wikibooks.org22:59, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
no.wikimedia.org23:10, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org23:05, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org23:04, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
no.wikisource.org22:51, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org01:31, 4 јули 2015создадена со најавување(?)0
nqo.wikipedia.org09:44, 15 октомври 2021создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org22:45, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
nso.wikipedia.org23:01, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org22:54, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
nyc.wikimedia.org23:11, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org23:00, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org22:56, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)2
oc.wikibooks.org23:08, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org22:59, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
olo.wikipedia.org01:34, 2 ноември 2016создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org23:09, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
om.wiktionary.org22:59, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org23:05, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
or.wikisource.org23:09, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org23:02, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org22:51, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org04:02, 23 декември 2015создадена со најавување(?)0
pag.wikipedia.org22:48, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org22:51, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
pap.wikipedia.org22:48, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org23:08, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)4
pa.wikibooks.org23:02, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
pa.wikisource.org10:23, 2 јуни 2018создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org22:48, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org23:04, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org23:01, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
pfl.wikipedia.org22:54, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org23:06, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
pi.wikipedia.org23:03, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org22:39, 3 јули 2015создадена со најавување(?)57autoreview
pl.wikibooks.org22:57, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
pl.wikimedia.org04:06, 23 декември 2015создадена со најавување(?)0
pl.wikinews.org23:01, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org22:48, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
pl.wikisource.org09:04, 22 март 2016создадена со најавување(?)0
pl.wikivoyage.org22:51, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org22:56, 3 јули 2015создадена со најавување(?)0
pms.wikipedia.org23:02, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
pms.wikisource.org10:21, 16 јуни 2018создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org23:00, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
pnb.wiktionary.org23:06, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org23:00, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org22:46, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)1
ps.wiktionary.org23:08, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org21:31, 28 јуни 2015создадена со најавување(?)329
pt.wikibooks.org22:59, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org23:08, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
pt.wikiquote.org23:01, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
pt.wikisource.org23:05, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
pt.wikiversity.org22:59, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
pt.wikivoyage.org23:09, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org23:07, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)2
qu.wikipedia.org23:01, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
qu.wiktionary.org22:48, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org04:16, 1 декември 2016создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org23:01, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
rn.wikipedia.org23:04, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org23:06, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
roa-rup.wiktionary.org23:02, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org23:04, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org22:59, 30 мај 2015создадена со најавување(?)100autopatrolled
ro.wikibooks.org22:53, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ro.wikinews.org22:53, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ro.wikiquote.org23:02, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org23:00, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ro.wikivoyage.org23:04, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org23:02, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
rue.wikipedia.org23:03, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org16:37, 31 мај 2015создадена со најавување(?)25uploader
ru.wikibooks.org02:17, 20 мај 2015создадена со најавување(?)0
ru.wikimedia.org23:11, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org22:54, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ru.wikiquote.org22:58, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org00:41, 18 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ru.wikiversity.org22:58, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org23:06, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org22:48, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
rw.wikipedia.org22:56, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
rw.wiktionary.org22:48, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org22:56, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org22:59, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org08:56, 10 август 2019создадена со најавување(?)3
sa.wikipedia.org09:03, 23 јануари 2016создадена со најавување(?)3
sa.wikibooks.org22:51, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org23:03, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org22:54, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org23:08, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org22:49, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
scn.wiktionary.org22:58, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org23:08, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)172
sc.wikipedia.org22:58, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org06:54, 9 февруари 2016создадена со најавување(?)0
sd.wiktionary.org22:50, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org23:01, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org23:10, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org22:52, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
sg.wiktionary.org23:07, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
shi.wikipedia.org09:44, 15 октомври 2021создадена со најавување(?)0
shn.wikipedia.org05:34, 15 ноември 2018создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org06:04, 29 јуни 2016создадена со најавување(?)2
sh.wiktionary.org23:08, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org01:58, 28 април 2015создадена со најавување(?)60
simple.wiktionary.org23:07, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
si.wikipedia.org20:30, 9 август 2016создадена со најавување(?)2
si.wikibooks.org22:55, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org22:59, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
skr.wikipedia.org09:45, 15 октомври 2021создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org23:03, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)2
sk.wikibooks.org22:51, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org23:08, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
sk.wikisource.org22:58, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org23:00, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org02:31, 29 јуни 2015создадена со најавување(?)2
sl.wikibooks.org22:46, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org23:06, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org22:56, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
sl.wikiversity.org23:00, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
sl.wiktionary.org23:01, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
smn.wikipedia.org09:45, 15 октомври 2021создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org23:06, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
sm.wiktionary.org23:07, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org22:51, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
wikisource.org22:12, 27 ноември 2015создадена со најавување(?)0
so.wikipedia.org22:59, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
so.wiktionary.org23:00, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org03:07, 18 април 2015создадена со најавување(?)7
sq.wikipedia.org19:09, 17 октомври 2015создадена со најавување(?)2
sq.wikibooks.org22:58, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
sq.wikinews.org22:46, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org23:08, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
sq.wiktionary.org23:02, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
srn.wikipedia.org22:52, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org06:05, 29 јуни 2016создадена со најавување(?)6
sr.wikibooks.org23:00, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org23:00, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
sr.wikiquote.org23:00, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org07:44, 3 мај 2016создадена со најавување(?)0
sr.wiktionary.org23:04, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ss.wikipedia.org23:07, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ss.wiktionary.org22:55, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org22:51, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org23:09, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
st.wiktionary.org23:04, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org23:01, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
su.wikiquote.org23:09, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
su.wiktionary.org22:48, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org06:45, 12 март 2016создадена со најавување(?)4
sv.wikibooks.org23:07, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
sv.wikinews.org23:09, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org23:08, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org23:07, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
sv.wikiversity.org22:56, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
sv.wikivoyage.org22:55, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org23:07, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org23:04, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)2
sw.wiktionary.org22:55, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org23:00, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
szy.wikipedia.org09:45, 15 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org05:53, 14 октомври 2016создадена со најавување(?)2
ta.wikibooks.org23:07, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ta.wikinews.org23:09, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ta.wikiquote.org22:53, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org22:51, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org23:08, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
tay.wikipedia.org09:45, 15 октомври 2021создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org22:59, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)2
test2.wikipedia.org04:43, 12 јануари 2016создадена со најавување(?)0
test-commons.wikimedia.org08:57, 10 август 2019создадена со најавување(?)1
test.wikipedia.org04:45, 3 јуни 2015создадена со најавување(?)91
test.wikidata.org00:49, 10 март 2019создадена со најавување(?)0
tet.wikipedia.org23:00, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org22:47, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)3
te.wikibooks.org22:47, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org23:03, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org23:04, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
te.wiktionary.org23:06, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org23:06, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)2
tg.wikibooks.org23:06, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org23:01, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org22:55, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)6
th.wikibooks.org23:07, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org22:58, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
th.wikisource.org23:00, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
th.wiktionary.org22:50, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ti.wikipedia.org23:01, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ti.wiktionary.org22:48, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org23:04, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
tk.wiktionary.org23:00, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org22:49, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)2
tl.wikibooks.org22:53, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
tl.wiktionary.org22:56, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org22:55, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
tn.wiktionary.org23:05, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org23:01, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org22:52, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
tpi.wiktionary.org23:09, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
trv.wikipedia.org09:45, 15 октомври 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org04:47, 1 октомври 2015создадена со најавување(?)2
tr.wikibooks.org23:02, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
tr.wikimedia.org23:11, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org22:50, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
tr.wikiquote.org23:08, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
tr.wikisource.org23:08, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org22:56, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ts.wikipedia.org23:07, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ts.wiktionary.org23:02, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org23:08, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)2
tt.wikibooks.org22:55, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org23:07, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org22:46, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org23:46, 6 март 2016создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org23:05, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org22:49, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ua.wikimedia.org23:10, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org22:49, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org22:45, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ug.wiktionary.org22:45, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org16:37, 31 мај 2015создадена со најавување(?)7
uk.wikibooks.org22:59, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org22:57, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
uk.wikiquote.org22:57, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
uk.wikisource.org22:50, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
uk.wikivoyage.org23:08, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org22:59, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org05:19, 21 јуни 2016создадена со најавување(?)2
ur.wikibooks.org22:57, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ur.wikiquote.org22:58, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org22:55, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org03:17, 31 март 2016создадена со најавување(?)0
uz.wikiquote.org22:55, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org23:08, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org22:55, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
vec.wikisource.org22:55, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org22:57, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org22:49, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org22:56, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org07:54, 28 јуни 2015создадена со најавување(?)4
vi.wikibooks.org22:45, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
vi.wikiquote.org23:02, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
vi.wikisource.org23:09, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
vi.wikivoyage.org22:50, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)2
vi.wiktionary.org22:51, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
vls.wikipedia.org23:01, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org23:02, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
vo.wiktionary.org23:04, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org22:57, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
wa.wikipedia.org22:57, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org22:48, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org03:07, 18 април 2015создадена со најавување(?)11.298
wikimania2015.wikimedia.org06:52, 28 декември 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2016.wikimedia.org06:52, 28 декември 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org22:54, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org02:22, 14 декември 2017создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org11:07, 28 февруари 2019создадена со најавување(?)0
wo.wikipedia.org23:07, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
wo.wikiquote.org22:58, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org22:59, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org22:54, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
xal.wikipedia.org22:58, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
xh.wikipedia.org23:00, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org23:00, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org22:48, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)4
yi.wikisource.org22:53, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org22:49, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org22:48, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
yue.wiktionary.org17:22, 15 ноември 2018создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org22:56, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org22:54, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org22:56, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org20:37, 24 февруари 2016создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikisource.org23:01, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org23:02, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org23:09, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)2
zh.wikipedia.org05:44, 27 мај 2015создадена со најавување(?)11
zh.wikibooks.org23:02, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
zh.wikinews.org22:56, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org23:06, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org22:51, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org22:50, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org22:56, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
zu.wikipedia.org22:55, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
zu.wiktionary.org23:02, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0