Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: JEissfeldt (WMF)
  • Зачленет: 19:17, 12 април 2013 (пред 10 години)
  • Вкупно уредувања: 1.574
  • Број на приврзани сметки: 161
  • Глобална група: Персонал
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
af.wikipedia.org19:22, 7 јуни 2014создадена со најавување(?)3
als.wikipedia.org01:29, 16 ноември 2013создадена со најавување(?)9
am.wikipedia.org13:46, 3 ноември 2021создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org16:18, 22 јуни 2018создадена со најавување(?)1
ar.wikipedia.org10:18, 20 јуни 2014создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org12:47, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org16:23, 22 јуни 2018создадена со најавување(?)0
ast.wikipedia.org16:23, 22 јуни 2018создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org16:23, 22 јуни 2018создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org15:19, 16 декември 2013создадена со најавување(?)8
ba.wikipedia.org19:00, 16 јануари 2015создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org13:58, 11 март 2022создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org19:00, 16 јануари 2015создадена со најавување(?)0
be.wikimedia.org02:44, 3 септември 2014создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org16:24, 22 јуни 2018создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org19:01, 16 јануари 2015создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org11:54, 14 јуни 2013создадена со најавување(?)2
br.wikipedia.org19:00, 16 јануари 2015создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org19:23, 7 јуни 2014создадена со најавување(?)3
ca.wikipedia.org00:14, 19 ноември 2013создадена со најавување(?)4
cbk-zam.wikipedia.org16:25, 22 јуни 2018создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org19:13, 29 јануари 2014создадена со најавување(?)2
ce.wikipedia.org17:35, 19 јануари 2016создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org16:25, 22 јуни 2018создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org00:12, 30 април 2013создадена со најавување(?)3
co.wikimedia.org23:41, 6 ноември 2013создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org12:34, 29 јануари 2020создадена со најавување(?)0
cu.wikipedia.org15:29, 11 март 2022создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org16:26, 22 јуни 2018создадена со најавување(?)1
da.wikipedia.org23:00, 13 јуни 2013создадена со најавување(?)2
de.wikipedia.org21:40, 27 април 2013создадена со најавување(?)251
de.wikibooks.org19:00, 7 јуни 2014создадена со најавување(?)5
de.wikinews.org19:01, 7 јуни 2014создадена со најавување(?)3
de.wikiquote.org18:59, 7 јуни 2014создадена со најавување(?)4
de.wikisource.org17:25, 29 септември 2013создадена со најавување(?)4
de.wikiversity.org18:58, 7 јуни 2014создадена со најавување(?)5
de.wikivoyage.org17:55, 31 мај 2013создадена со најавување(?)10
de.wiktionary.org23:10, 29 април 2013создадена со најавување(?)3
dv.wikipedia.org00:41, 7 февруари 2017создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org16:03, 29 октомври 2016создадена со најавување(?)1
el.wiktionary.org17:56, 5 февруари 2015создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org19:17, 12 април 2013нова сметка(?)58
en.wikibooks.org09:55, 7 јули 2013создадена со најавување(?)2
en.wikinews.org15:17, 30 април 2013создадена со најавување(?)2
en.wikiquote.org21:38, 27 април 2013создадена со најавување(?)2
en.wikisource.org09:55, 7 јули 2013создадена со најавување(?)2
en.wikiversity.org15:17, 30 април 2013создадена со најавување(?)2
en.wikivoyage.org13:19, 6 јули 2013создадена со најавување(?)2
en.wiktionary.org22:54, 27 април 2013создадена со најавување(?)2
eo.wikipedia.org19:25, 7 јуни 2014создадена со најавување(?)3
es.wikipedia.org21:40, 27 април 2013создадена со најавување(?)129
es.wikibooks.org14:09, 10 јули 2014создадена со најавување(?)0
es.wikinews.org20:23, 1 февруари 2016создадена со најавување(?)0
es.wikiquote.org03:06, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
es.wikisource.org00:51, 12 март 2015создадена со најавување(?)0
es.wikivoyage.org18:05, 31 мај 2013создадена со најавување(?)5
es.wiktionary.org22:54, 27 април 2013создадена со најавување(?)2
et.wikipedia.org17:51, 15 јуни 2018создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org16:30, 22 јуни 2018создадена со најавување(?)1
fa.wikipedia.org11:53, 6 февруари 2016создадена со најавување(?)1
fa.wikiquote.org02:56, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org12:33, 15 август 2015создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org12:15, 4 ноември 2021создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org21:02, 15 ноември 2013создадена со најавување(?)7
frr.wikipedia.org19:15, 7 јуни 2014создадена со најавување(?)3
fr.wikipedia.org15:47, 30 април 2013создадена со најавување(?)5
fr.wikisource.org00:53, 12 март 2015создадена со најавување(?)0
fr.wikiversity.org14:40, 10 јули 2014создадена со најавување(?)2
fr.wikivoyage.org16:18, 3 јуни 2013создадена со најавување(?)2
fr.wiktionary.org13:02, 13 јануари 2018создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org15:24, 16 декември 2013создадена со најавување(?)8
ga.wikipedia.org19:22, 7 јуни 2014создадена со најавување(?)2
gd.wikipedia.org19:24, 7 јуни 2014создадена со најавување(?)2
gl.wikipedia.org16:34, 22 јуни 2018создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org19:08, 24 јули 2013создадена со најавување(?)3
hif.wikipedia.org16:34, 22 јуни 2018создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org12:18, 3 септември 2013создадена со најавување(?)2
hr.wikipedia.org16:35, 22 јуни 2018создадена со најавување(?)1
hsb.wikipedia.org16:35, 22 јуни 2018создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org18:29, 13 јуни 2016создадена со најавување(?)1
hy.wikipedia.org16:35, 22 јуни 2018создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org19:19, 7 јуни 2014создадена со најавување(?)3
id.wikipedia.org17:04, 9 август 2019создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org16:37, 22 јуни 2018создадена со најавување(?)1
ilo.wikipedia.org16:37, 22 јуни 2018создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org00:27, 25 јули 2013создадена со најавување(?)2
is.wikipedia.org19:23, 7 јуни 2014создадена со најавување(?)2
it.wikipedia.org17:48, 31 август 2013создадена со најавување(?)3
it.wikiversity.org14:40, 10 јули 2014создадена со најавување(?)6
it.wikivoyage.org16:41, 6 ноември 2013создадена со најавување(?)2
ja.wikipedia.org22:19, 12 август 2015создадена со најавување(?)2
ja.wikibooks.org15:25, 21 март 2022создадена со најавување(?)0
ja.wikisource.org15:25, 21 март 2022создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org16:39, 22 јуни 2018создадена со најавување(?)1
kg.wikipedia.org16:39, 22 јуни 2018создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org19:44, 16 јануари 2015создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org15:25, 21 март 2022создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org16:40, 22 јуни 2018создадена со најавување(?)1
la.wikipedia.org21:49, 28 јануари 2014создадена со најавување(?)2
login.wikimedia.org13:57, 19 јули 2013создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org19:13, 7 јуни 2014создадена со најавување(?)2
lv.wikipedia.org16:40, 22 јуни 2018создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org13:34, 19 мај 2015создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org09:38, 30 април 2013создадена со најавување(?)312
meta.wikimedia.org21:34, 27 април 2013создадена со најавување(?)566wmf-supportsafety
mi.wikipedia.org16:40, 22 јуни 2018создадена со најавување(?)1
ml.wikipedia.org21:43, 9 јули 2013создадена со најавување(?)2
mn.wikipedia.org17:34, 19 јануари 2016создадена со најавување(?)1
mr.wikipedia.org12:20, 3 септември 2013создадена со најавување(?)2
my.wikipedia.org16:40, 22 јуни 2018создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org19:13, 7 јуни 2014создадена со најавување(?)3
nds.wikipedia.org19:11, 7 јуни 2014создадена со најавување(?)3
ne.wikipedia.org16:43, 22 јуни 2018создадена со најавување(?)1
nl.wikipedia.org18:10, 15 јули 2013создадена со најавување(?)6
nn.wikipedia.org16:43, 22 јуни 2018создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org19:59, 12 септември 2014создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org00:55, 17 декември 2013создадена со најавување(?)2
pa.wikipedia.org00:40, 10 декември 2015создадена со најавување(?)0
pfl.wikipedia.org15:26, 16 декември 2013создадена со најавување(?)8
pl.wikipedia.org21:20, 29 јули 2013создадена со најавување(?)3
pnb.wikipedia.org17:15, 11 декември 2015создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org19:49, 14 јуни 2013создадена со најавување(?)10
pt.wikimedia.org00:35, 16 септември 2021создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org21:25, 15 ноември 2013создадена со најавување(?)2
roa-tara.wikipedia.org16:46, 22 јуни 2018создадена со најавување(?)1
ro.wikipedia.org14:57, 9 август 2019создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org04:27, 17 декември 2013создадена со најавување(?)2
ru.wikimedia.org18:39, 23 јануари 2015создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org14:21, 3 ноември 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org22:43, 8 април 2017создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org05:13, 13 јуни 2016создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org05:17, 13 јуни 2016создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org16:46, 22 јуни 2018создадена со најавување(?)1
sc.wikipedia.org16:46, 22 јуни 2018создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org19:25, 7 јуни 2014создадена со најавување(?)3
wikisource.org23:47, 24 септември 2013создадена со најавување(?)2
so.wikipedia.org18:23, 10 април 2017создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org09:55, 7 јули 2013создадена со најавување(?)2
sr.wikipedia.org16:47, 22 јуни 2018создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org21:03, 15 ноември 2013создадена со најавување(?)6
st.wikipedia.org16:48, 22 јуни 2018создадена со најавување(?)1
sv.wikipedia.org19:25, 7 јуни 2014создадена со најавување(?)3
sw.wikipedia.org14:58, 20 август 2015создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org22:15, 18 октомври 2018создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org21:16, 20 април 2018создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org16:51, 22 јуни 2018создадена со најавување(?)1
tl.wikipedia.org16:51, 22 јуни 2018создадена со најавување(?)1
tr.wikipedia.org20:40, 19 јануари 2016создадена со најавување(?)1
ua.wikimedia.org00:48, 7 февруари 2017создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org00:49, 14 јуни 2013создадена со најавување(?)3
ur.wikipedia.org12:54, 22 април 2017создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org14:49, 13 август 2015создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org16:48, 17 март 2017создадена со најавување(?)0
vls.wikipedia.org19:21, 7 јуни 2014создадена со најавување(?)3
www.wikidata.org17:00, 13 јуни 2013создадена со најавување(?)2
wikimania2014.wikimedia.org12:05, 20 јуни 2014создадена со најавување(?)0
wikimania2016.wikimedia.org16:11, 30 мај 2016создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org18:15, 3 април 2018создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org16:28, 2 мај 2019создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org18:48, 18 јуни 2013создадена со најавување(?)18
zh.wikinews.org23:20, 21 септември 2021создадена со најавување(?)0