Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
af.wikipedia.org16:38, 5 јули 2022создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org13:53, 12 август 2021создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org12:57, 4 август 2021создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org12:23, 4 август 2021создадена со најавување(?)0
az.wikibooks.org12:59, 4 август 2021создадена со најавување(?)0
az.wiktionary.org13:07, 4 август 2021создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org17:46, 26 јули 2021создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org12:48, 27 јули 2021создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org09:39, 16 јули 2021создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org12:46, 4 август 2021создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org12:45, 4 август 2021создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org14:19, 4 јули 2022создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org12:59, 4 август 2021создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org19:37, 29 јули 2021создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org12:52, 4 август 2021создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org13:02, 4 август 2021создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org15:15, 16 јули 2021создадена со најавување(?)0
en.wikibooks.org10:33, 23 јули 2021создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org19:58, 30 мај 2022создадена со најавување(?)0
eo.wikipedia.org19:54, 23 јуни 2022создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org13:21, 27 јули 2021создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org13:42, 18 август 2021создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org01:47, 16 јуни 2022создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org01:10, 28 јули 2021создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org22:15, 3 август 2021создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org19:55, 23 јуни 2022создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org12:58, 4 август 2021создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org12:49, 4 август 2021создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org12:58, 4 август 2021создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org13:13, 4 август 2021создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org13:08, 4 август 2021создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org13:44, 3 септември 2021создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org09:51, 5 октомври 2021создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org13:04, 4 август 2021создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org12:42, 4 август 2021создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org15:20, 12 јули 2021создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org15:57, 16 јули 2021создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org15:20, 12 јули 2021нова сметка(?)2
mk.wikipedia.org13:01, 4 август 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org13:05, 4 август 2021создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org13:09, 4 август 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org12:48, 4 август 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org12:44, 4 август 2021создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org13:20, 18 август 2021создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org19:03, 30 јули 2021создадена со најавување(?)0
si.wikipedia.org12:50, 4 август 2021создадена со најавување(?)0
wikisource.org15:00, 16 јули 2021создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org15:42, 16 јули 2021создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org13:06, 4 август 2021создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org12:50, 4 август 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org12:25, 4 август 2021создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org13:07, 4 август 2021создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org12:58, 4 август 2021создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org12:38, 4 август 2021создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org15:03, 16 јули 2021создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org12:43, 4 август 2021создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org12:51, 4 август 2021создадена со најавување(?)0
zh.wikiversity.org18:55, 14 мај 2022создадена со најавување(?)0