Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org01:40, 27 февруари 2019создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org02:04, 27 февруари 2019создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org23:18, 3 ноември 2021создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org15:00, 30 октомври 2020создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org15:56, 30 август 2022создадена со најавување(?)0
api.wikimedia.org19:26, 12 декември 2020создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org19:22, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org23:20, 19 октомври 2018создадена со најавување(?)11
ar.wikimedia.org14:51, 8 мај 2023создадена со најавување(?)0
ar.wikisource.org17:31, 1 декември 2021создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org17:16, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ast.wikipedia.org16:38, 25 јуни 2020создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org00:32, 15 декември 2021создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org00:17, 13 април 2021создадена со најавување(?)0
ban.wikisource.org15:52, 12 мај 2022создадена со најавување(?)0
bat-smg.wikipedia.org21:59, 3 април 2020создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org16:46, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org21:52, 11 август 2021создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org18:32, 25 јуни 2019создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org16:56, 1 јануари 2021создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org03:34, 14 февруари 2019создадена со најавување(?)0
br.wikimedia.org18:37, 28 ноември 2022создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org23:28, 5 април 2020создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org20:42, 2 март 2020создадена со најавување(?)0
cdo.wikipedia.org21:47, 25 јули 2019создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org17:59, 19 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ce.wikipedia.org21:57, 2 март 2020создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org22:06, 26 февруари 2019создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org14:43, 8 мај 2023создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org19:11, 3 октомври 2018создадена со најавување(?)35
cr.wikipedia.org18:54, 15 април 2021создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org17:36, 18 февруари 2020создадена со најавување(?)0
cu.wikipedia.org00:47, 15 декември 2021создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org16:58, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org17:28, 2 јуни 2022создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org22:56, 19 октомври 2018создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org04:24, 13 февруари 2019создадена со најавување(?)6
de.wikiversity.org15:59, 10 јуни 2021создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org19:09, 26 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org19:59, 3 јануари 2021создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org22:57, 13 април 2020создадена со најавување(?)0
eml.wikipedia.org00:39, 18 април 2020создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org16:54, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)652extendedconfirmed
en.wikibooks.org23:41, 15 јануари 2020создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org04:44, 7 октомври 2021создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org23:55, 13 јануари 2022создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org05:58, 2 април 2021создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org19:38, 19 февруари 2021создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org20:17, 2 февруари 2020создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org17:17, 12 октомври 2018создадена со најавување(?)0
eo.wikipedia.org21:21, 20 јануари 2022создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org23:17, 19 октомври 2018создадена со најавување(?)6
eu.wikipedia.org23:13, 28 февруари 2019создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org20:39, 22 мај 2019создадена со најавување(?)5
fi.wikipedia.org19:44, 11 мај 2022создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org20:28, 24 ноември 2021создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org17:24, 24 јуни 2019создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org23:01, 19 октомври 2018создадена со најавување(?)6
fr.wikisource.org23:00, 30 ноември 2021создадена со најавување(?)0
fr.wikiversity.org18:22, 24 март 2021создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org21:47, 25 јули 2019создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org23:07, 19 октомври 2018создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org00:34, 15 декември 2021создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org16:17, 21 август 2020создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org21:48, 25 јули 2019создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org15:02, 30 октомври 2020создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org23:22, 14 ноември 2018создадена со најавување(?)4
hif.wikipedia.org17:35, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org03:51, 3 април 2019создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org21:11, 6 мај 2020создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org03:52, 3 април 2019создадена со најавување(?)4
hy.wikipedia.org23:41, 23 декември 2020создадена со најавување(?)0
hyw.wikipedia.org17:18, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
hz.wikipedia.org16:50, 16 април 2020создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org00:08, 7 мај 2021создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org21:16, 10 април 2019создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org19:45, 13 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org20:40, 26 мај 2022создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org02:30, 5 јануари 2022создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org23:10, 19 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org23:11, 19 октомври 2018создадена со најавување(?)1
kab.wikipedia.org16:41, 26 јули 2019создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org00:16, 3 март 2022создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org18:03, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org23:05, 19 октомври 2018создадена со најавување(?)0
kr.wikipedia.org16:49, 16 април 2020создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org00:02, 2 април 2020создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org23:43, 5 април 2020создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org17:08, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org06:27, 29 септември 2018создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org16:36, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org06:27, 29 септември 2018создадена со најавување(?)52autopatrolled
meta.wikimedia.org06:27, 29 септември 2018нова сметка(?)473autopatrolled
mg.wiktionary.org18:39, 8 јануари 2021создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org17:13, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org22:51, 19 јуни 2019создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org21:40, 9 ноември 2020создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org01:34, 30 октомври 2021создадена со најавување(?)0
mus.wikipedia.org16:50, 16 април 2020создадена со најавување(?)0
mx.wikimedia.org19:43, 1 февруари 2022создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org21:08, 10 март 2022создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org00:36, 15 декември 2021создадена со најавување(?)0
nah.wikipedia.org18:03, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org15:55, 11 август 2020создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org03:06, 13 април 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org06:10, 13 февруари 2019создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org18:29, 17 јули 2019создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org17:43, 21 јуни 2019создадена со најавување(?)19
nso.wikipedia.org20:54, 15 јануари 2020создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org18:52, 18 јуни 2020создадена со најавување(?)0
nyc.wikimedia.org22:34, 7 мај 2021создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org18:23, 24 март 2021создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org23:28, 25 септември 2019создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org16:52, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org18:32, 25 јуни 2019создадена со најавување(?)8
pl.wikisource.org15:44, 12 мај 2022создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org19:18, 14 февруари 2019создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org19:00, 26 март 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org22:58, 19 октомври 2018создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org14:49, 21 јуни 2021создадена со најавување(?)0
pwn.wikipedia.org01:07, 15 декември 2021создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org18:43, 4 мај 2021создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org00:42, 11 мај 2020создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org22:26, 26 мај 2022создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org20:28, 12 јуни 2019создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org03:52, 3 април 2019создадена со најавување(?)4
ru.wikipedia.org03:52, 3 април 2019создадена со најавување(?)6
sah.wikipedia.org18:54, 25 јуни 2019создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org01:53, 1 февруари 2022создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org00:49, 28 мај 2022создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org18:51, 27 април 2020создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org17:11, 12 ноември 2021создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org17:11, 12 ноември 2021создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org18:28, 21 февруари 2022создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org22:04, 28 ноември 2018создадена со најавување(?)0
si.wikipedia.org00:31, 15 декември 2021создадена со најавување(?)0
smn.wikipedia.org18:01, 26 март 2021создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org20:55, 15 јануари 2020создадена со најавување(?)0
wikisource.org23:45, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
so.wikipedia.org20:54, 15 јануари 2020создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org22:20, 7 октомври 2020создадена со најавување(?)0
srn.wikipedia.org17:34, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org18:32, 14 декември 2020создадена со најавување(?)0
strategy.wikimedia.org21:32, 19 декември 2019создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org13:09, 26 јуни 2019создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org18:12, 1 март 2019создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org23:19, 19 октомври 2018создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org18:54, 23 мај 2019создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org18:27, 10 јануари 2020создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org03:35, 7 октомври 2021создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org15:04, 30 октомври 2020создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org00:09, 17 април 2020создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org16:42, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org03:53, 3 април 2019создадена со најавување(?)5
ur.wikipedia.org23:39, 5 април 2020создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org17:54, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org21:57, 28 февруари 2020создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org17:00, 11 јуни 2021создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org16:34, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org16:51, 12 октомври 2018создадена со најавување(?)5
wikimania2018.wikimedia.org19:45, 18 октомври 2018создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org23:06, 5 февруари 2019создадена со најавување(?)3
wo.wikipedia.org12:40, 26 април 2020создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org21:48, 25 јули 2019создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org17:39, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org17:39, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org20:53, 28 јуни 2019создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org22:51, 19 јуни 2019создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org21:45, 25 јули 2019создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org03:53, 3 април 2019создадена со најавување(?)4
zh.wikivoyage.org23:31, 3 април 2020создадена со најавување(?)0
zu.wikipedia.org19:44, 10 јануари 2020создадена со најавување(?)0