Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)44
ace.wikipedia.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)6.356
ady.wikipedia.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)32
af.wikipedia.org03:08, 29 декември 2020создадена со најавување(?)19.507
af.wikibooks.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
af.wikiquote.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
af.wiktionary.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org01:34, 29 јули 2017создадена со најавување(?)37.661bot
alt.wikipedia.org20:35, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ami.wikipedia.org13:55, 28 октомври 2021создадена со најавување(?)4
am.wikipedia.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)1.307
am.wiktionary.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)168
ang.wiktionary.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
anp.wikipedia.org09:44, 22 март 2023создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)7.901
an.wiktionary.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
api.wikimedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)10
ar.wikipedia.org04:14, 20 мај 2019создадена со најавување(?)165.079bot
ar.wikibooks.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ar.wikimedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ar.wikiquote.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ar.wikisource.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ar.wikiversity.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ar.wiktionary.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ary.wikipedia.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org18:05, 18 декември 2020создадена со најавување(?)393.583bot
ast.wikipedia.org23:47, 28 декември 2020создадена со најавување(?)20
ast.wiktionary.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)1
as.wikipedia.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)1.633
as.wikiquote.org14:48, 4 јануари 2023создадена со најавување(?)0
as.wikisource.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)5
avk.wikipedia.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
awa.wikipedia.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ay.wiktionary.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org00:38, 29 декември 2020создадена со најавување(?)29.033bot
az.wikipedia.org19:30, 2 август 2019создадена со најавување(?)155.163bot
az.wikibooks.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
az.wikiquote.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
az.wikisource.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
az.wiktionary.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ban.wikipedia.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)14.684
ban.wikisource.org20:09, 11 јули 2023создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org16:28, 16 октомври 2017создадена со најавување(?)43.718bot
bat-smg.wikipedia.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)652
ba.wikipedia.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)53.511
ba.wikibooks.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)1.872
bcl.wikiquote.org13:24, 10 октомври 2022создадена со најавување(?)0
bcl.wiktionary.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
bd.wikimedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org03:21, 29 декември 2020создадена со најавување(?)34.739bot
beta.wikiversity.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org23:25, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)87.829bot
be.wikibooks.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
be.wikimedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
be.wikiquote.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
be.wikisource.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org00:22, 29 декември 2020создадена со најавување(?)66.539bot
bg.wikibooks.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
bg.wikisource.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)25
bjn.wikipedia.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)514
bjn.wiktionary.org20:09, 11 јули 2023создадена со најавување(?)0
blk.wikipedia.org14:40, 19 јули 2022создадена со најавување(?)0
blk.wiktionary.org11:30, 16 август 2023создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org04:08, 23 август 2018создадена со најавување(?)157.548bot, reviewer
bn.wikibooks.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
bn.wikiquote.org13:01, 10 октомври 2022создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
bn.wikivoyage.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)2.087
br.wikipedia.org03:20, 29 декември 2020создадена со најавување(?)9.228bot
br.wikimedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
br.wikiquote.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org21:42, 1 октомври 2019создадена со најавување(?)122.918autoreview, bot
bs.wikibooks.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
bs.wikisource.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org20:09, 11 јули 2023создадена со најавување(?)0
bxr.wikipedia.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org15:11, 18 март 2020создадена со најавување(?)406.114bot
ca.wikibooks.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ca.wikimedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ca.wikiquote.org20:27, 7 јули 2018создадена со најавување(?)6.528bot
ca.wikisource.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)504
cbk-zam.wikipedia.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
cdo.wikipedia.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)312
ceb.wikipedia.org09:06, 11 јули 2016создадена со најавување(?)9.647bot
ce.wikipedia.org18:28, 18 декември 2020создадена со најавување(?)319.861bot
chr.wikipedia.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)363
chr.wiktionary.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)13
ckb.wikipedia.org01:27, 29 јули 2017создадена со најавување(?)43.637bot
ckb.wiktionary.org01:46, 29 март 2023создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org04:46, 19 јануари 2016создадена со најавување(?)81.719bot
co.wikipedia.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
co.wikimedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)421
cr.wikipedia.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)11
csb.wikipedia.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)504
csb.wiktionary.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org20:36, 7 јули 2018создадена со најавување(?)340.035bot
cs.wikibooks.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
cs.wikinews.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
cs.wikisource.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
cs.wikiversity.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)483
cu.wikipedia.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)88
cv.wikipedia.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)25.791
cv.wikibooks.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org00:25, 29 декември 2020создадена со најавување(?)60.323bot
cy.wikibooks.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
dag.wikipedia.org20:00, 30 јуни 2021создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org18:23, 27 март 2020создадена со најавување(?)120.300bot
da.wikibooks.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
da.wikiquote.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
da.wikisource.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
da.wiktionary.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org09:09, 11 јули 2016создадена со најавување(?)572.935autoreview, bot
de.wikibooks.org18:58, 21 август 2019создадена со најавување(?)0
de.wikinews.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
de.wikiquote.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org03:36, 29 декември 2020создадена со најавување(?)0
de.wikiversity.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org13:00, 25 јули 2020создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org03:33, 29 декември 2020создадена со најавување(?)0
din.wikipedia.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)1.731
diq.wiktionary.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
dk.wikimedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)364
dty.wikipedia.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
dv.wiktionary.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)16
ee.wikipedia.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org05:14, 11 август 2019создадена со најавување(?)202.660bot
el.wikibooks.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
el.wikinews.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
el.wikiquote.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
el.wikiversity.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
el.wikivoyage.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)721
eml.wikipedia.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)200
en.wikipedia.org21:25, 9 декември 2015нова сметка(?)4.985.761bot, reviewer
en.wikibooks.org02:03, 16 март 2018создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org03:30, 29 декември 2020создадена со најавување(?)89bot
en.wikiquote.org21:50, 7 јули 2018создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org03:36, 29 декември 2020создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org04:32, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)7.087
en.wiktionary.org21:50, 7 јули 2018создадена со најавување(?)12.416bot
eo.wikipedia.org00:29, 23 јануари 2021создадена со најавување(?)95.016
eo.wikibooks.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
eo.wikisource.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
eo.wikivoyage.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)208
es.wikipedia.org01:18, 29 јули 2017создадена со најавување(?)1.860.111bot
es.wikibooks.org11:16, 18 декември 2017создадена со најавување(?)0
es.wikinews.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
es.wikiquote.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
es.wikisource.org03:41, 29 декември 2020создадена со најавување(?)0
es.wikiversity.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
es.wikivoyage.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)1.642
et.wikipedia.org10:06, 11 јули 2016создадена со најавување(?)41.977bot
et.wikibooks.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ee.wikimedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
et.wikisource.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)34
eu.wikipedia.org00:27, 23 јануари 2021создадена со најавување(?)90.360bot
eu.wikibooks.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
eu.wikisource.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org20:09, 11 јули 2023создадена со најавување(?)0
fat.wikipedia.org21:09, 20 април 2023создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org12:57, 20 мај 2019создадена со најавување(?)465.629bot
fa.wikibooks.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
fa.wikinews.org03:20, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
fa.wikisource.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
fa.wikivoyage.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
fa.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)249
ff.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)93
fiu-vro.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org19:19, 10 септември 2020создадена со најавување(?)234.628bot
fi.wikibooks.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
fi.wikimedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
fi.wikiquote.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
fi.wikisource.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
fi.wikiversity.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
fi.wikivoyage.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)1.096
fj.wikipedia.org20:09, 11 јули 2023создадена со најавување(?)0
fj.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org20:09, 11 јули 2023создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
fo.wikisource.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)3.460
fr.wikipedia.org01:33, 29 јули 2017создадена со најавување(?)67.410bot
fr.wikibooks.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
fr.wikinews.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
fr.wikiquote.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org03:43, 29 декември 2020создадена со најавување(?)0
fr.wikiversity.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
fr.wikivoyage.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org22:30, 7 јули 2018создадена со најавување(?)17.126bot
fur.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)219
fy.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
fy.wikibooks.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)6.112
ga.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
gcr.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)4.347
gd.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)318
gl.wikipedia.org23:37, 7 јули 2018создадена со најавување(?)224.546bot
gl.wikibooks.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
gn.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
gom.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
gor.wiktionary.org20:09, 11 јули 2023создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)15
gpe.wikipedia.org02:27, 5 јули 2023создадена со најавување(?)0
guc.wikipedia.org20:58, 27 февруари 2023создадена со најавување(?)0
gur.wikipedia.org21:57, 27 февруари 2023создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)13.792bot
gu.wikiquote.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
gu.wikisource.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
gu.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
guw.wikipedia.org17:48, 23 март 2022создадена со најавување(?)7
guw.wikinews.org14:43, 21 април 2023создадена со најавување(?)0
guw.wikiquote.org15:42, 4 јануари 2023создадена со најавување(?)0
guw.wiktionary.org20:09, 11 јули 2023создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
gv.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)8.596
ha.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org20:46, 19 мај 2019создадена со најавување(?)116.030bot
he.wikibooks.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
he.wikinews.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
he.wikisource.org03:40, 29 декември 2020создадена со најавување(?)73
he.wikivoyage.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
hif.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
hif.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org23:24, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)126.601bot
hi.wikibooks.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
hi.wikiquote.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
hi.wikisource.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
hi.wikiversity.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
hi.wikivoyage.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org21:46, 1 октомври 2019создадена со најавување(?)102.973bot
hr.wikibooks.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
hr.wikisource.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)2.185
hsb.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)3.794
hu.wikipedia.org00:17, 8 јули 2018создадена со најавување(?)371.036bot
hu.wikibooks.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
hu.wikisource.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org15:20, 2 септември 2020создадена со најавување(?)199.560bot
hy.wikibooks.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
hy.wikiquote.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
hy.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
hyw.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)588
ia.wikibooks.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org03:25, 29 декември 2020создадена со најавување(?)374.600bot
id.wikibooks.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
id.wikiquote.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
id.wikisource.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
id.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)174
ie.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ie.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ig.wikiquote.org13:26, 10 октомври 2022создадена со најавување(?)0
ig.wiktionary.org13:56, 10 октомври 2022создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)15
ilo.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)6.017
incubator.wikimedia.org15:32, 12 септември 2020создадена со најавување(?)15.161bot
inh.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)538
io.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org00:48, 11 септември 2020создадена со најавување(?)13.229bot
is.wikibooks.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org01:29, 29 јули 2017создадена со најавување(?)1.646.221bot
it.wikibooks.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
it.wikinews.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
it.wikisource.org17:56, 27 мај 2019создадена со најавување(?)0
it.wikiversity.org13:00, 16 февруари 2018создадена со најавување(?)0
it.wikivoyage.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)2.027bot
it.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
iu.wikipedia.org09:29, 23 мај 2023создадена со најавување(?)23
iu.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
jam.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org01:25, 29 јули 2017создадена со најавување(?)102.392extendedconfirmed
ja.wikibooks.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ja.wikinews.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ja.wikiquote.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ja.wikisource.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ja.wikiversity.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ja.wikivoyage.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
jbo.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)20
jbo.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)12.781
jv.wikisource.org20:09, 11 јули 2023создадена со најавување(?)0
jv.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)328
kab.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org22:41, 10 септември 2020создадена со најавување(?)96.329bot, trusted
ka.wikibooks.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ka.wikiquote.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ka.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)267
kbd.wiktionary.org20:09, 11 јули 2023создадена со најавување(?)0
kbp.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
kcg.wikipedia.org14:43, 16 мај 2022создадена со најавување(?)0
kcg.wiktionary.org20:09, 11 јули 2023создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)40
ki.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)21
kk.wikipedia.org00:29, 29 декември 2020создадена со најавување(?)73.397bot
kk.wikibooks.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)29
kl.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)3.408
km.wikibooks.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)22.203
kn.wikiquote.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)5
koi.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)330
ko.wikipedia.org05:40, 8 јули 2018создадена со најавување(?)425.454bot
ko.wikibooks.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ko.wikinews.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ko.wikiversity.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)32
krc.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)421
ksh.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)460
ks.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org23:56, 21 јануари 2021создадена со најавување(?)11.230bot
ku.wikibooks.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)140
kv.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)919
kw.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)286
kw.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org03:18, 29 декември 2020создадена со најавување(?)26.650
ky.wikibooks.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ky.wikiquote.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)1.369
la.wikipedia.org00:39, 29 декември 2020создадена со најавување(?)25.878
la.wikibooks.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
la.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)46
lbe.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)127
lb.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
lb.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
lfn.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)149
lg.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
lij.wikisource.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)1.356
li.wikibooks.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
li.wikinews.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
li.wikisource.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
lld.wikipedia.org20:09, 11 јули 2023создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)864
lmo.wiktionary.org14:51, 29 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ln.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org21:25, 9 декември 2015создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
lo.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)162
lt.wikipedia.org22:36, 19 јануари 2021создадена со најавување(?)73.581bot
lt.wikibooks.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
lt.wikiquote.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
lt.wikisource.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)59
lv.wikipedia.org00:51, 8 јули 2018создадена со најавување(?)74.310bot
lv.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
mad.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
map-bms.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
mdf.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org21:26, 9 декември 2015создадена со најавување(?)81bot
meta.wikimedia.org21:25, 9 декември 2015создадена со најавување(?)1
mg.wikipedia.org03:17, 29 декември 2020создадена со најавување(?)13.588
mg.wikibooks.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org03:32, 29 декември 2020создадена со најавување(?)98
mhr.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)2.358
min.wikipedia.org00:37, 29 декември 2020создадена со најавување(?)53.135bot
min.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)4.266
mi.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org00:35, 29 декември 2020создадена со најавување(?)70.336
mk.wikibooks.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
mk.wikimedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org03:14, 29 декември 2020создадена со најавување(?)63.208
ml.wikibooks.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ml.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)29
mni.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
mni.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)3.686
mn.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
mnw.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
mnw.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)395
mr.wikipedia.org03:16, 29 декември 2020создадена со најавување(?)9.673bot
mr.wikibooks.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org00:27, 29 декември 2020создадена со најавување(?)75.855
ms.wikibooks.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)37
mt.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
mt.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
mx.wikimedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org19:55, 2 август 2019создадена со најавување(?)13.560bot
my.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)1.934uploader
nah.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)223
nah.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)285
nap.wikisource.org20:09, 11 јули 2023создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)66
na.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)892
nds.wikipedia.org03:19, 29 декември 2020создадена со најавување(?)0
nds.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)7.579
ne.wikibooks.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ne.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org03:18, 29 декември 2020создадена со најавување(?)12.061
nia.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
nia.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org10:07, 11 јули 2016создадена со најавување(?)496.260bot
nl.wikibooks.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikimedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikinews.org14:20, 3 август 2017создадена со најавување(?)484bot
nl.wikiquote.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikisource.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikivoyage.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)341
nn.wikipedia.org00:34, 29 декември 2020создадена со најавување(?)36.049autopatrolled, bot
nn.wikiquote.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
nn.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)928
no.wikipedia.org03:17, 19 мај 2017создадена со најавување(?)667.126bot
no.wikibooks.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
no.wikimedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
no.wikisource.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)503
nqo.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)78
nso.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)174
nv.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)210
nyc.wikimedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)161
oc.wikipedia.org03:15, 29 декември 2020создадена со најавување(?)7.633
oc.wikibooks.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)582
olo.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)212
om.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)165
om.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)23
or.wikisource.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)3
os.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)342
outreach.wikimedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
pag.wikipedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)210
pam.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
pap.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)266
pa.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)26.613
pa.wikibooks.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
pa.wikisource.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)1
pcd.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
pcm.wikipedia.org13:29, 17 август 2022создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)101
pfl.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)489
pih.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)51
pi.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)32
pl.wikipedia.org19:54, 2 август 2019создадена со најавување(?)340.534bot
pl.wikibooks.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
pl.wikimedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
pl.wikinews.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
pl.wikisource.org03:37, 29 декември 2020создадена со најавување(?)0
pl.wikivoyage.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
pms.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)4.193
pms.wikisource.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
pnb.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)67
ps.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)1.767
ps.wikivoyage.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org18:40, 16 јули 2018создадена со најавување(?)233.216bot
pt.wikibooks.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikimedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)7.623autoreview, editor, editprotected
pt.wikiquote.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikisource.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikiversity.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikivoyage.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)1.157
pwn.wikipedia.org11:49, 28 октомври 2021создадена со најавување(?)10
qu.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)3.217
qu.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)959
rmy.wikipedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)118
rn.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)32
roa-rup.wikipedia.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)103
roa-rup.wiktionary.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)684
ro.wikipedia.org23:34, 28 декември 2020создадена со најавување(?)Блокиран засекогаш.
Причина: până operatorul rezolvă problema de la Special:Diff/15802248
154.061bot
ro.wikibooks.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ro.wikinews.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ro.wikiquote.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ro.wikivoyage.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org03:21, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
rue.wikipedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)705
ru.wikipedia.org16:08, 8 април 2017создадена со најавување(?)2.410.788bot, uploader
ru.wikibooks.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikimedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org15:48, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)84.824autoreview, bot
ru.wikiquote.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org03:39, 29 декември 2020создадена со најавување(?)0
ru.wikiversity.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org03:34, 29 декември 2020создадена со најавување(?)0
rw.wikipedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)2.656
rw.wiktionary.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
sah.wikiquote.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
sa.wikibooks.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)18
scn.wikipedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)1.285
scn.wiktionary.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org17:59, 18 декември 2020создадена со најавување(?)30.985bot
sc.wikipedia.org14:19, 4 септември 2016создадена со најавување(?)2.378
sd.wikipedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)472
sd.wiktionary.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)507
se.wikimedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)14
sg.wiktionary.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
shi.wikipedia.org20:41, 30 јуни 2021создадена со најавување(?)458
shn.wikipedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)1.298
shn.wikibooks.org20:09, 11 јули 2023создадена со најавување(?)0
shn.wikivoyage.org17:59, 23 март 2022создадена со најавување(?)0
shn.wiktionary.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org18:26, 18 декември 2020создадена со најавување(?)274.385
sh.wiktionary.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
shy.wiktionary.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org10:10, 11 јули 2016создадена со најавување(?)100.252bot
simple.wiktionary.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
si.wikipedia.org17:09, 24 мај 2023создадена со најавување(?)2.921
si.wikibooks.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
skr.wikipedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
skr.wiktionary.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
sk.wikibooks.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
sk.wikisource.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org00:32, 29 декември 2020создадена со најавување(?)55.602bot
sl.wikibooks.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
sl.wikiversity.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
sl.wiktionary.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)11
smn.wikipedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)301
sm.wikipedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)63
sm.wiktionary.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)179
wikisource.org03:36, 29 декември 2020создадена со најавување(?)0
so.wikipedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)2.392
so.wiktionary.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org03:16, 19 мај 2017создадена со најавување(?)80.234bot
sq.wikipedia.org17:55, 1 јули 2019создадена со најавување(?)103.148autoreview, bot
sq.wikibooks.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
sq.wikinews.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
sq.wiktionary.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
srn.wikipedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)31
sr.wikipedia.org22:44, 13 јануари 2018создадена со најавување(?)303.107bot
sr.wikibooks.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
sr.wikiquote.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
sr.wiktionary.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)41
ss.wikipedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ss.wiktionary.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)525
st.wikipedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)72
st.wiktionary.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)21.179
su.wikiquote.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
su.wiktionary.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org09:00, 11 јули 2016создадена со најавување(?)1.287.199bot
sv.wikibooks.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
sv.wikinews.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
sv.wikiversity.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
sv.wikivoyage.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)257
sw.wikipedia.org18:21, 27 март 2020создадена со најавување(?)34.493bot
sw.wiktionary.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)540
szy.wikipedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org02:35, 11 септември 2020создадена со најавување(?)110.419bot
ta.wikibooks.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ta.wikinews.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ta.wikiquote.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)2.210
tay.wikipedia.org02:31, 21 март 2021создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)774
test2.wikipedia.org16:00, 7 август 2018создадена со најавување(?)0
test-commons.wikimedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org23:51, 1 август 2016создадена со најавување(?)2.663bot
test.wikidata.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
tet.wikipedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)1.297
te.wikipedia.org19:52, 2 август 2019создадена со најавување(?)73.309bot
te.wikibooks.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
te.wiktionary.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)215
tg.wikipedia.org00:40, 29 декември 2020создадена со најавување(?)19.583
tg.wikibooks.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org00:33, 29 декември 2020создадена со најавување(?)120.037
th.wikibooks.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
th.wikisource.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
th.wiktionary.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)162
ti.wikipedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)27
ti.wiktionary.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)994
tk.wiktionary.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)28.492
tl.wikibooks.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
tl.wikiquote.org13:25, 10 октомври 2022создадена со најавување(?)0
tl.wiktionary.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
tly.wikipedia.org15:21, 30 август 2023создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
tn.wiktionary.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)175
tpi.wikipedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)67
tpi.wiktionary.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
trv.wikipedia.org15:39, 18 март 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org18:41, 29 јануари 2020создадена со најавување(?)690.288bot
tr.wikibooks.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikimedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikiquote.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikisource.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikivoyage.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)606
ts.wikipedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)201
ts.wiktionary.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org23:38, 28 декември 2020создадена со најавување(?)222.397
tt.wikibooks.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)225
tw.wikipedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)736
tyv.wikipedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)648
ty.wikipedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)25
ua.wikimedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)333
ug.wikipedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)632
ug.wiktionary.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org17:41, 22 август 2018создадена со најавување(?)1.170.146bot
uk.wikibooks.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
uk.wikiquote.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
uk.wikisource.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
uk.wikivoyage.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)432
ur.wikipedia.org20:46, 19 мај 2019создадена со најавување(?)188.292bot
ur.wikibooks.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ur.wikiquote.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org00:39, 29 декември 2020создадена со најавување(?)76.164bot
uz.wikiquote.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)3
vec.wikipedia.org03:09, 29 декември 2020создадена со најавување(?)5.120autoreview, editor
vec.wikisource.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)368
ve.wikipedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org19:32, 2 август 2019создадена со најавување(?)422.919bot
vi.wikibooks.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
vi.wikiquote.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
vi.wikisource.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
vi.wikivoyage.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)109
vls.wikipedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)759
vo.wikipedia.org00:41, 29 декември 2020создадена со најавување(?)855
vo.wiktionary.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org19:31, 2 август 2019создадена со најавување(?)182.789bot
wa.wikipedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)573
wa.wikisource.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)20
www.wikidata.org20:12, 12 март 2019создадена со најавување(?)72.701bot
wikimania.wikimedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
wo.wikipedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)186
wo.wikiquote.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org20:09, 11 јули 2023создадена со најавување(?)0
xal.wikipedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)245
xh.wikipedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)249
xmf.wikipedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)3.475
yi.wikipedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
yi.wikisource.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)1.567
yue.wiktionary.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)425
zh-classical.wikipedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)398
zh-min-nan.wikipedia.org00:26, 29 декември 2020создадена со најавување(?)6
zh-min-nan.wikisource.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)12
zh-yue.wikipedia.org17:07, 22 август 2018создадена со најавување(?)61.574bot
zh.wikipedia.org03:11, 19 мај 2017создадена со најавување(?)1.853.951bot
zh.wikibooks.org05:06, 26 септември 2019создадена со најавување(?)0
zh.wikinews.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)1
zh.wikiquote.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org03:42, 29 декември 2020создадена со најавување(?)0
zh.wikiversity.org12:45, 17 август 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)518
zu.wikipedia.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)3.083
zu.wiktionary.org03:22, 24 април 2021создадена со најавување(?)0