Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org18:46, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
aa.wikibooks.org18:46, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
aa.wiktionary.org18:47, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
ab.wikipedia.org10:20, 29 април 2015создадена со најавување(?)3
ab.wiktionary.org18:47, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org10:19, 29 април 2015создадена со најавување(?)2
ady.wikipedia.org07:48, 16 февруари 2016создадена со најавување(?)1
af.wikipedia.org07:31, 29 април 2015создадена со најавување(?)4
af.wikibooks.org19:11, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
af.wikiquote.org19:08, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
af.wiktionary.org20:25, 3 мај 2015создадена со најавување(?)1
ak.wikipedia.org10:21, 29 април 2015создадена со најавување(?)0
ak.wikibooks.org18:47, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
ak.wiktionary.org18:47, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org10:15, 29 април 2015создадена со најавување(?)5
alt.wikipedia.org16:11, 8 декември 2021создадена со најавување(?)0
ami.wikipedia.org16:11, 8 декември 2021создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org14:35, 24 април 2015создадена со најавување(?)2
am.wiktionary.org19:07, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org10:15, 29 април 2015создадена со најавување(?)2
ang.wiktionary.org20:25, 3 мај 2015создадена со најавување(?)1
an.wikipedia.org10:16, 29 април 2015создадена со најавување(?)0
an.wiktionary.org19:02, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org10:20, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
ar.wikipedia.org21:24, 23 февруари 2015создадена со најавување(?)2
ar.wikibooks.org14:21, 9 април 2015создадена со најавување(?)0
ar.wikimedia.org06:12, 6 јули 2015создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org19:07, 29 април 2015создадена со најавување(?)2
ar.wikiquote.org19:09, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
ar.wikisource.org13:40, 30 април 2015создадена со најавување(?)1
ar.wikiversity.org19:13, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
ar.wiktionary.org20:25, 3 мај 2015создадена со најавување(?)1
ary.wikipedia.org16:11, 8 декември 2021создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org10:20, 29 април 2015создадена со најавување(?)7
ast.wikipedia.org10:16, 29 април 2015создадена со најавување(?)8
ast.wikibooks.org18:47, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
ast.wiktionary.org20:25, 3 мај 2015создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org10:18, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
as.wikibooks.org18:47, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
as.wikisource.org06:13, 6 јули 2015создадена со најавување(?)0
as.wiktionary.org18:47, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org16:11, 8 декември 2021создадена со најавување(?)0
avk.wikipedia.org16:11, 8 декември 2021создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org10:20, 29 април 2015создадена со најавување(?)3
av.wiktionary.org18:47, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
awa.wikipedia.org07:17, 27 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org10:21, 29 април 2015создадена со најавување(?)3
ay.wikibooks.org18:47, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
ay.wiktionary.org19:02, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
azb.wikipedia.org18:36, 29 јули 2015создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org10:19, 29 април 2015создадена со најавување(?)37
az.wikibooks.org19:11, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
az.wikiquote.org06:13, 6 јули 2015создадена со најавување(?)1
az.wikisource.org13:29, 29 април 2015создадена со најавување(?)0
az.wiktionary.org19:02, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
ban.wikipedia.org18:46, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
ban.wikisource.org16:11, 8 декември 2021создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org10:15, 29 април 2015создадена со најавување(?)5
bat-smg.wikipedia.org10:18, 29 април 2015создадена со најавување(?)3
ba.wikipedia.org06:56, 29 април 2015создадена со најавување(?)2
ba.wikibooks.org15:38, 8 април 2018создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org10:20, 29 април 2015создадена со најавување(?)5
bcl.wiktionary.org16:12, 8 декември 2021создадена со најавување(?)0
bd.wikimedia.org06:14, 6 јули 2015создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org10:18, 29 април 2015создадена со најавување(?)0
beta.wikiversity.org12:18, 1 мај 2015создадена со најавување(?)1
be.wikipedia.org10:18, 29 април 2015создадена со најавување(?)4
be.wikibooks.org19:12, 4 мај 2015создадена со најавување(?)2
be.wikimedia.org06:14, 6 јули 2015создадена со најавување(?)1
be.wikiquote.org06:14, 6 јули 2015создадена со најавување(?)1
be.wikisource.org06:14, 6 јули 2015создадена со најавување(?)1
be.wiktionary.org19:07, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
bg.wikipedia.org06:58, 29 април 2015создадена со најавување(?)39
bg.wikibooks.org19:12, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
bg.wikinews.org19:10, 4 мај 2015создадена со најавување(?)2
bg.wikiquote.org19:09, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
bg.wikisource.org06:14, 6 јули 2015создадена со најавување(?)1
bg.wiktionary.org20:25, 3 мај 2015создадена со најавување(?)1
bh.wikipedia.org10:18, 29 април 2015создадена со најавување(?)2
bh.wiktionary.org18:47, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org10:16, 29 април 2015создадена со најавување(?)0
bi.wikibooks.org18:47, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
bi.wiktionary.org18:47, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org10:19, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
bm.wikipedia.org10:21, 29 април 2015создадена со најавување(?)0
bm.wikibooks.org18:47, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
bm.wiktionary.org18:47, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org08:22, 29 април 2015создадена со најавување(?)26
bn.wikibooks.org13:33, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
bn.wikisource.org19:11, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
bn.wikivoyage.org16:12, 8 декември 2021создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org19:07, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org08:29, 29 април 2015создадена со најавување(?)2
bo.wikibooks.org18:47, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
bo.wiktionary.org18:47, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org10:18, 29 април 2015создадена со најавување(?)2
br.wikipedia.org10:18, 29 април 2015создадена со најавување(?)5
br.wikimedia.org06:14, 6 јули 2015создадена со најавување(?)0
br.wikiquote.org06:14, 6 јули 2015создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org19:10, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org20:25, 3 мај 2015создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org10:18, 29 април 2015создадена со најавување(?)12
bs.wikibooks.org19:11, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
bs.wikinews.org19:09, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
bs.wikiquote.org19:08, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
bs.wikisource.org19:10, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
bs.wiktionary.org19:02, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
bug.wikipedia.org10:19, 29 април 2015создадена со најавување(?)0
bxr.wikipedia.org10:19, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
ca.wikipedia.org10:16, 29 април 2015создадена со најавување(?)4
ca.wikibooks.org19:13, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
ca.wikimedia.org14:19, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org19:09, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
ca.wikiquote.org19:08, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
ca.wikisource.org19:10, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
ca.wiktionary.org20:25, 3 мај 2015создадена со најавување(?)1
cbk-zam.wikipedia.org10:17, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
cdo.wikipedia.org10:19, 29 април 2015создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org10:20, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
ce.wikipedia.org10:20, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
chr.wikipedia.org10:21, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
chr.wiktionary.org19:07, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org05:11, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
ch.wikibooks.org18:47, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
ch.wiktionary.org18:47, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org10:21, 29 април 2015создадена со најавување(?)2
ckb.wikipedia.org10:18, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
commons.wikimedia.org20:02, 9 февруари 2015создадена со најавување(?)682patroller
co.wikipedia.org09:03, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
co.wikibooks.org18:47, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
co.wikimedia.org06:15, 6 јули 2015создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org20:25, 3 мај 2015создадена со најавување(?)1
crh.wikipedia.org10:19, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
cr.wikipedia.org10:21, 29 април 2015создадена со најавување(?)0
cr.wiktionary.org18:47, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org10:18, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
csb.wiktionary.org20:25, 3 мај 2015создадена со најавување(?)1
cs.wikipedia.org05:00, 29 април 2015создадена со најавување(?)4
cs.wikibooks.org19:11, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
cs.wikinews.org19:09, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org19:08, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
cs.wikisource.org19:10, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
cs.wikiversity.org12:35, 3 мај 2015создадена со најавување(?)1
cs.wiktionary.org20:25, 3 мај 2015создадена со најавување(?)14
cu.wikipedia.org10:18, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
cv.wikipedia.org10:19, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
cv.wikibooks.org19:12, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
cy.wikipedia.org10:18, 29 април 2015создадена со најавување(?)8
cy.wikibooks.org19:11, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org19:08, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
cy.wikisource.org19:10, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org19:03, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
dag.wikipedia.org16:12, 8 декември 2021создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org16:37, 22 април 2015создадена со најавување(?)6
da.wikibooks.org19:11, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
da.wikiquote.org19:08, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
da.wikisource.org19:10, 4 мај 2015создадена со најавување(?)2
da.wiktionary.org12:27, 1 мај 2015создадена со најавување(?)9
de.wikipedia.org20:15, 9 февруари 2015создадена со најавување(?)23
de.wikibooks.org18:14, 29 април 2015создадена со најавување(?)0
de.wikinews.org19:09, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
de.wikiquote.org20:24, 3 мај 2015создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org17:40, 1 мај 2015создадена со најавување(?)0
de.wikiversity.org19:13, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org19:14, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org06:52, 29 април 2015создадена со најавување(?)15
din.wikipedia.org18:44, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org10:18, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
diq.wiktionary.org16:12, 8 декември 2021создадена со најавување(?)0
dk.wikimedia.org06:15, 6 јули 2015создадена со најавување(?)1
dsb.wikipedia.org10:18, 29 април 2015создадена со најавување(?)0
dty.wikipedia.org18:46, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org10:18, 29 април 2015создадена со најавување(?)0
dv.wiktionary.org19:07, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org10:19, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
dz.wiktionary.org18:47, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org10:21, 29 април 2015создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org07:01, 25 април 2015создадена со најавување(?)4
el.wikibooks.org10:29, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
el.wikinews.org19:09, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
el.wikiquote.org19:09, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org10:32, 29 април 2015создадена со најавување(?)2
el.wikiversity.org19:13, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
el.wikivoyage.org19:14, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org10:27, 29 април 2015создадена со најавување(?)7
eml.wikipedia.org10:16, 29 април 2015создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org20:02, 9 февруари 2015создадена со најавување(?)3.633extendedconfirmed, reviewer, rollbacker
en.wikibooks.org20:02, 9 февруари 2015создадена со најавување(?)37
en.wikinews.org20:02, 9 февруари 2015создадена со најавување(?)1
en.wikiquote.org20:02, 9 февруари 2015создадена со најавување(?)40
en.wikisource.org20:02, 9 февруари 2015создадена со најавување(?)10
en.wikiversity.org20:02, 9 февруари 2015создадена со најавување(?)7
en.wikivoyage.org20:02, 9 февруари 2015создадена со најавување(?)5
en.wiktionary.org20:02, 9 февруари 2015создадена со најавување(?)3
eo.wikipedia.org17:19, 4 април 2015создадена со најавување(?)7
eo.wikibooks.org19:11, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org06:16, 6 јули 2015создадена со најавување(?)1
eo.wikiquote.org19:08, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
eo.wikisource.org06:16, 6 јули 2015создадена со најавување(?)0
eo.wikivoyage.org16:12, 8 декември 2021создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org20:26, 3 мај 2015создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org14:39, 11 февруари 2015создадена со најавување(?)101
es.wikibooks.org19:07, 29 април 2015создадена со најавување(?)2
es.wikinews.org19:09, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
es.wikiquote.org19:03, 29 април 2015создадена со најавување(?)3
es.wikisource.org19:10, 4 мај 2015создадена со најавување(?)5
es.wikiversity.org12:07, 1 мај 2015создадена со најавување(?)8
es.wikivoyage.org19:14, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org20:26, 3 мај 2015создадена со најавување(?)4
et.wikipedia.org07:50, 29 април 2015создадена со најавување(?)25
et.wikibooks.org19:11, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
ee.wikimedia.org06:16, 6 јули 2015создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org03:56, 7 мај 2015создадена со најавување(?)4
et.wikisource.org06:16, 6 јули 2015создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org13:46, 30 април 2015создадена со најавување(?)1
eu.wikipedia.org13:39, 6 април 2015создадена со најавување(?)6
eu.wikibooks.org19:11, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
eu.wikiquote.org19:08, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
eu.wikisource.org16:12, 8 декември 2021создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org19:03, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org10:16, 29 април 2015создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org10:18, 29 април 2015создадена со најавување(?)4
fa.wikibooks.org19:12, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
fa.wikinews.org19:09, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org19:09, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
fa.wikisource.org19:11, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
fa.wikivoyage.org08:24, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
fa.wiktionary.org20:26, 3 мај 2015создадена со најавување(?)1
ff.wikipedia.org10:21, 29 април 2015создадена со најавување(?)9
fiu-vro.wikipedia.org10:19, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
fi.wikipedia.org08:32, 19 март 2015создадена со најавување(?)8
fi.wikibooks.org19:12, 4 мај 2015создадена со најавување(?)2
fi.wikimedia.org06:16, 6 јули 2015создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org19:10, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
fi.wikiquote.org19:08, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
fi.wikisource.org19:11, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
fi.wikiversity.org06:02, 2 мај 2015создадена со најавување(?)1
fi.wikivoyage.org16:12, 8 декември 2021создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org20:26, 3 мај 2015создадена со најавување(?)4
fj.wikipedia.org10:19, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
fj.wiktionary.org19:03, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org10:16, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
fo.wikisource.org06:16, 6 јули 2015создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org19:03, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org10:16, 29 април 2015создадена со најавување(?)6
frr.wikipedia.org10:14, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
fr.wikipedia.org20:15, 9 февруари 2015создадена со најавување(?)60
fr.wikibooks.org05:01, 2 мај 2015создадена со најавување(?)2
fr.wikinews.org17:41, 1 мај 2015создадена со најавување(?)0
fr.wikiquote.org13:46, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
fr.wikisource.org19:10, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
fr.wikiversity.org05:28, 2 мај 2015создадена со најавување(?)8
fr.wikivoyage.org19:14, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org20:26, 3 мај 2015создадена со најавување(?)0
fur.wikipedia.org10:16, 29 април 2015создадена со најавување(?)3
fy.wikipedia.org10:14, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
fy.wikibooks.org19:11, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org20:26, 3 мај 2015создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org10:19, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
gan.wikipedia.org10:19, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
ga.wikipedia.org10:18, 29 април 2015создадена со најавување(?)3
ga.wikibooks.org18:47, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
ga.wiktionary.org10:18, 29 април 2015создадена со најавување(?)0
gcr.wikipedia.org18:46, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org10:18, 29 април 2015создадена со најавување(?)0
gd.wiktionary.org19:03, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org10:18, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
gl.wikipedia.org10:16, 29 април 2015создадена со најавување(?)4
gl.wikibooks.org19:11, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org06:17, 6 јули 2015создадена со најавување(?)1
gl.wikisource.org19:10, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org20:26, 3 мај 2015создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org10:21, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
gn.wikibooks.org18:47, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
gn.wiktionary.org20:26, 3 мај 2015создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org06:17, 6 јули 2015создадена со најавување(?)1
gom.wiktionary.org16:12, 8 декември 2021создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org18:46, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org10:16, 29 април 2015создадена со најавување(?)2
got.wikibooks.org18:47, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org10:18, 29 април 2015создадена со најавување(?)9
gu.wikibooks.org18:47, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
gu.wikiquote.org19:09, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
gu.wikisource.org06:17, 6 јули 2015создадена со најавување(?)0
gu.wiktionary.org19:07, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org10:18, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
gv.wiktionary.org19:03, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org10:19, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
ha.wikipedia.org10:20, 29 април 2015создадена со најавување(?)2
ha.wiktionary.org19:03, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org10:19, 29 април 2015создадена со најавување(?)21
he.wikipedia.org10:20, 29 април 2015создадена со најавување(?)4
he.wikibooks.org19:12, 4 мај 2015создадена со најавување(?)3
he.wikinews.org19:10, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org13:46, 30 април 2015создадена со најавување(?)2
he.wikisource.org19:11, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
he.wikivoyage.org19:14, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org17:31, 2 мај 2015создадена со најавување(?)1
hif.wikipedia.org10:18, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
hif.wiktionary.org18:46, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org10:18, 29 април 2015создадена со најавување(?)28
hi.wikibooks.org19:12, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
hi.wikiquote.org20:48, 6 мај 2015создадена со најавување(?)1
hi.wikisource.org16:12, 8 декември 2021создадена со најавување(?)0
hi.wikivoyage.org11:09, 15 јули 2020создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org20:26, 3 мај 2015создадена со најавување(?)1
hr.wikipedia.org08:21, 29 април 2015создадена со најавување(?)28
hr.wikibooks.org19:11, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org06:17, 6 јули 2015создадена со најавување(?)1
hr.wikisource.org19:10, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org20:26, 3 мај 2015создадена со најавување(?)1
hsb.wikipedia.org10:18, 29 април 2015создадена со најавување(?)2
hsb.wiktionary.org20:26, 3 мај 2015создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org10:17, 29 април 2015создадена со најавување(?)4
hu.wikipedia.org08:32, 19 март 2015создадена со најавување(?)2
hu.wikibooks.org03:37, 7 мај 2015создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org19:08, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
hu.wikisource.org20:31, 4 април 2015создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org06:53, 29 април 2015создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org08:39, 29 април 2015создадена со најавување(?)8
hy.wikibooks.org19:12, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
hy.wikiquote.org19:09, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
hy.wikisource.org19:10, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
hy.wiktionary.org20:19, 3 мај 2015создадена со најавување(?)0
hyw.wikipedia.org18:46, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
hz.wikipedia.org18:46, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org10:21, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
ia.wikibooks.org19:11, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org20:26, 3 мај 2015создадена со најавување(?)1
id.wikipedia.org10:19, 29 април 2015создадена со најавување(?)13
id.wikibooks.org19:13, 4 мај 2015создадена со најавување(?)3
id.wikiquote.org19:08, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
id.wikisource.org19:10, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
id.wiktionary.org20:26, 3 мај 2015создадена со најавување(?)2
ie.wikipedia.org10:21, 29 април 2015создадена со најавување(?)0
ie.wiktionary.org19:03, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org10:21, 29 април 2015создадена со најавување(?)4
ii.wikipedia.org18:46, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org10:21, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
ilo.wikipedia.org10:20, 29 април 2015создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org20:02, 9 февруари 2015создадена со најавување(?)5
inh.wikipedia.org18:46, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org10:21, 29 април 2015создадена со најавување(?)0
io.wiktionary.org20:26, 3 мај 2015создадена со најавување(?)1
is.wikipedia.org10:16, 29 април 2015создадена со најавување(?)12
is.wikibooks.org19:12, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
is.wikiquote.org19:08, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
is.wikisource.org19:10, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org19:03, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org20:15, 9 февруари 2015создадена со најавување(?)25
it.wikibooks.org19:12, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
it.wikinews.org19:09, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org14:00, 30 април 2015создадена со најавување(?)0
it.wikisource.org19:10, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
it.wikiversity.org19:13, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
it.wikivoyage.org19:14, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org20:26, 3 мај 2015создадена со најавување(?)0
iu.wikipedia.org10:21, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
iu.wiktionary.org19:07, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
jam.wikipedia.org16:12, 8 декември 2021создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org05:07, 1 мај 2011нова сметка(?)13.349abusefilter, bureaucrat, checkuser, extendedconfirmed, interface-admin, suppress, sysop
ja.wikibooks.org14:57, 11 февруари 2015создадена со најавување(?)9
ja.wikinews.org13:15, 19 февруари 2015создадена со најавување(?)200
ja.wikiquote.org13:59, 30 април 2015создадена со најавување(?)6
ja.wikisource.org19:58, 27 март 2015создадена со најавување(?)3
ja.wikiversity.org12:19, 1 мај 2015создадена со најавување(?)22
ja.wikivoyage.org14:57, 29 август 2020создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org03:16, 12 февруари 2015создадена со најавување(?)10
jbo.wikipedia.org10:21, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
jbo.wiktionary.org19:03, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org10:19, 29 април 2015создадена со најавување(?)3
jv.wikisource.org16:12, 8 декември 2021создадена со најавување(?)0
jv.wiktionary.org20:26, 3 мај 2015создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org10:19, 29 април 2015создадена со најавување(?)4
kab.wikipedia.org10:20, 29 април 2015создадена со најавување(?)4
ka.wikipedia.org10:20, 29 април 2015создадена со најавување(?)5
ka.wikibooks.org19:12, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
ka.wikiquote.org19:09, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
ka.wiktionary.org19:07, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org10:20, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
kbp.wikipedia.org18:46, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org10:20, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
ki.wikipedia.org10:20, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
kk.wikipedia.org06:56, 29 април 2015создадена со најавување(?)6
kk.wikibooks.org19:12, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org19:07, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
kl.wikipedia.org10:21, 29 април 2015создадена со најавување(?)0
kl.wiktionary.org19:03, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org08:07, 29 април 2015создадена со најавување(?)5
km.wikibooks.org19:12, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org19:07, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
kn.wikipedia.org08:25, 29 април 2015создадена со најавување(?)5
kn.wikibooks.org18:47, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
kn.wikiquote.org06:18, 6 јули 2015создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org06:18, 6 јули 2015создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org20:26, 3 мај 2015создадена со најавување(?)0
koi.wikipedia.org10:19, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
ko.wikipedia.org06:42, 20 февруари 2015создадена со најавување(?)12
ko.wikibooks.org19:12, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
ko.wikinews.org19:10, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
ko.wikiquote.org19:09, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org19:11, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
ko.wikiversity.org19:13, 4 мај 2015создадена со најавување(?)7
ko.wiktionary.org08:25, 29 април 2015создадена со најавување(?)7
krc.wikipedia.org10:19, 29 април 2015создадена со најавување(?)2
kr.wikipedia.org18:46, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org10:15, 29 април 2015создадена со најавување(?)3
ks.wikipedia.org10:18, 29 април 2015создадена со најавување(?)0
ks.wikibooks.org18:47, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org19:07, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org10:18, 29 април 2015создадена со најавување(?)3
ku.wikibooks.org19:12, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org19:08, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org20:26, 3 мај 2015создадена со најавување(?)1
kv.wikipedia.org10:19, 29 април 2015создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org10:18, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
kw.wiktionary.org19:03, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org08:00, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
ky.wikibooks.org19:12, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
ky.wikiquote.org06:19, 6 јули 2015создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org19:07, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
lad.wikipedia.org10:16, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
la.wikipedia.org09:13, 29 април 2015создадена со најавување(?)7
la.wikibooks.org19:12, 4 мај 2015создадена со најавување(?)2
la.wikiquote.org19:08, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
la.wikisource.org19:10, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
la.wiktionary.org19:03, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
lbe.wikipedia.org10:20, 29 април 2015создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org09:15, 29 април 2015создадена со најавување(?)9
lb.wikibooks.org18:47, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
lb.wikiquote.org18:48, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
lb.wiktionary.org19:03, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org10:20, 29 април 2015создадена со најавување(?)0
lfn.wikipedia.org18:46, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org10:20, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
lij.wikipedia.org10:16, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
lij.wikisource.org16:12, 8 декември 2021создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org20:40, 4 април 2015создадена со најавување(?)1
li.wikibooks.org06:19, 6 јули 2015создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org06:19, 6 јули 2015создадена со најавување(?)0
li.wikisource.org19:11, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org20:26, 3 мај 2015создадена со најавување(?)0
lld.wikipedia.org16:12, 8 декември 2021создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org10:16, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
lmo.wiktionary.org16:12, 8 декември 2021создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org10:20, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
ln.wikibooks.org18:47, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
ln.wiktionary.org19:03, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org09:56, 3 април 2014создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org10:20, 29 април 2015создадена со најавување(?)7
lo.wiktionary.org20:26, 3 мај 2015создадена со најавување(?)2
lrc.wikipedia.org06:20, 6 јули 2015создадена со најавување(?)1
ltg.wikipedia.org10:18, 29 април 2015создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org07:21, 29 април 2015создадена со најавување(?)31
lt.wikibooks.org19:12, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
lt.wikiquote.org19:08, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
lt.wikisource.org19:10, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org20:26, 3 мај 2015создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org10:18, 29 април 2015создадена со најавување(?)12autopatrolled
lv.wikibooks.org18:47, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
lv.wiktionary.org19:03, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
mad.wikipedia.org16:12, 8 декември 2021создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org10:18, 29 април 2015создадена со најавување(?)0
map-bms.wikipedia.org10:19, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
mdf.wikipedia.org10:19, 29 април 2015создадена со најавување(?)6
www.mediawiki.org20:02, 9 февруари 2015создадена со најавување(?)301
meta.wikimedia.org09:58, 3 април 2014создадена со најавување(?)1.731sysop
mg.wikipedia.org10:19, 29 април 2015создадена со најавување(?)2
mg.wikibooks.org19:12, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
mg.wiktionary.org20:26, 3 мај 2015создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org10:19, 29 април 2015создадена со најавување(?)2
mh.wiktionary.org18:47, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org09:33, 29 април 2015создадена со најавување(?)2
min.wiktionary.org18:48, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org09:52, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
mi.wikibooks.org18:47, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
mi.wiktionary.org19:03, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org10:18, 29 април 2015создадена со најавување(?)3
mk.wikibooks.org19:12, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
mk.wikimedia.org06:20, 6 јули 2015создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org06:20, 6 јули 2015создадена со најавување(?)1
mk.wiktionary.org19:07, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
ml.wikipedia.org10:18, 29 април 2015создадена со најавување(?)7
ml.wikibooks.org19:12, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org06:20, 6 јули 2015создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org19:11, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
ml.wiktionary.org20:26, 3 мај 2015создадена со најавување(?)1
mni.wikipedia.org16:12, 8 декември 2021создадена со најавување(?)0
mni.wiktionary.org16:12, 8 декември 2021создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org08:20, 29 април 2015создадена со најавување(?)4
mn.wikibooks.org18:47, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
mn.wiktionary.org19:07, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
mnw.wikipedia.org18:46, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
mnw.wiktionary.org16:12, 8 декември 2021создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org10:19, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
mr.wikipedia.org10:18, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
mr.wikibooks.org19:12, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
mr.wikiquote.org19:09, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org06:20, 6 јули 2015создадена со најавување(?)5
mr.wiktionary.org19:07, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org07:31, 29 април 2015создадена со најавување(?)35
ms.wikibooks.org19:11, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
ms.wiktionary.org19:02, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org10:20, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
mt.wiktionary.org19:03, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org10:16, 29 април 2015создадена со најавување(?)2
mx.wikimedia.org06:21, 6 јули 2015создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org10:19, 29 април 2015создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org21:50, 25 февруари 2015создадена со најавување(?)3
my.wikibooks.org18:47, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
my.wiktionary.org20:26, 3 мај 2015создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org10:18, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
nah.wikipedia.org10:21, 29 април 2015создадена со најавување(?)3
nah.wikibooks.org18:47, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
nah.wiktionary.org19:03, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
nap.wikipedia.org10:17, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
nap.wikisource.org16:12, 8 декември 2021создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org10:01, 29 април 2015создадена со најавување(?)0
na.wikibooks.org18:47, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
na.wiktionary.org19:03, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org10:16, 29 април 2015создадена со најавување(?)2
nds.wikipedia.org10:15, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
nds.wikibooks.org18:48, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
nds.wiktionary.org19:04, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org10:18, 29 април 2015создадена со најавување(?)6
ne.wikibooks.org19:12, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
ne.wiktionary.org19:07, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org10:19, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
ng.wikipedia.org18:46, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
nia.wikipedia.org16:12, 8 декември 2021создадена со најавување(?)0
nia.wiktionary.org16:12, 8 декември 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org07:47, 11 март 2015создадена со најавување(?)14
nl.wikibooks.org18:56, 1 мај 2015создадена со најавување(?)2
nl.wikimedia.org06:21, 6 јули 2015создадена со најавување(?)0
nl.wikinews.org05:39, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org19:08, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
nl.wikisource.org19:11, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
nl.wikivoyage.org19:14, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org20:26, 3 мај 2015создадена со најавување(?)5
nn.wikipedia.org10:16, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
nn.wikiquote.org06:21, 6 јули 2015создадена со најавување(?)0
nn.wiktionary.org19:04, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
nov.wikipedia.org10:21, 29 април 2015создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org09:05, 29 април 2015создадена со најавување(?)6
no.wikibooks.org19:12, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
no.wikimedia.org06:21, 6 јули 2015создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org19:09, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org19:08, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
no.wikisource.org06:21, 6 јули 2015создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org20:26, 3 мај 2015создадена со најавување(?)2
nqo.wikipedia.org18:46, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org10:16, 29 април 2015создадена со најавување(?)0
nso.wikipedia.org10:20, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
nv.wikipedia.org10:21, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
nyc.wikimedia.org06:21, 6 јули 2015создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org10:20, 29 април 2015создадена со најавување(?)3
oc.wikipedia.org10:16, 29 април 2015создадена со најавување(?)3
oc.wikibooks.org19:12, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
oc.wiktionary.org20:26, 3 мај 2015создадена со најавување(?)1
olo.wikipedia.org18:46, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org10:20, 29 април 2015создадена со најавување(?)2
om.wiktionary.org19:04, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
or.wikipedia.org10:18, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
or.wikisource.org08:00, 29 април 2015создадена со најавување(?)2
or.wiktionary.org19:07, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org10:18, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
outreach.wikimedia.org10:29, 29 април 2015создадена со најавување(?)0
pag.wikipedia.org10:20, 29 април 2015создадена со најавување(?)2
pam.wikipedia.org10:20, 29 април 2015создадена со најавување(?)2
pap.wikipedia.org10:17, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
pa.wikipedia.org10:18, 29 април 2015создадена со најавување(?)2
pa.wikibooks.org19:12, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
pa.wikisource.org16:12, 8 декември 2021создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org19:07, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
pcd.wikipedia.org10:16, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
pdc.wikipedia.org10:15, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
pfl.wikipedia.org10:15, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
pih.wikipedia.org10:16, 29 април 2015создадена со најавување(?)2
pi.wikipedia.org10:18, 29 април 2015создадена со најавување(?)0
pi.wiktionary.org18:48, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org07:48, 11 март 2015создадена со најавување(?)6
pl.wikibooks.org19:12, 4 мај 2015создадена со најавување(?)3
pl.wikimedia.org06:22, 6 јули 2015создадена со најавување(?)1
pl.wikinews.org19:10, 4 мај 2015создадена со најавување(?)2
pl.wikiquote.org10:01, 30 април 2015создадена со најавување(?)1
pl.wikisource.org19:11, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
pl.wikivoyage.org19:14, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org08:40, 29 април 2015создадена со најавување(?)5
pms.wikipedia.org10:16, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
pms.wikisource.org16:12, 8 декември 2021создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org10:18, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
pnb.wiktionary.org19:07, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
pnt.wikipedia.org10:18, 29 април 2015создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org10:18, 29 април 2015создадена со најавување(?)0
ps.wikibooks.org18:48, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
ps.wikivoyage.org16:12, 8 декември 2021создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org19:07, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org10:16, 29 април 2015создадена со најавување(?)13
pt.wikibooks.org19:12, 4 мај 2015создадена со најавување(?)2
pt.wikinews.org19:10, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
pt.wikiquote.org06:22, 3 мај 2015создадена со најавување(?)0
pt.wikisource.org19:11, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
pt.wikiversity.org06:10, 2 мај 2015создадена со најавување(?)1
pt.wikivoyage.org19:14, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org20:25, 3 мај 2015создадена со најавување(?)6
pwn.wikipedia.org16:12, 8 декември 2021создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org10:21, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
qu.wikibooks.org18:48, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
qu.wiktionary.org19:04, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org10:16, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
rm.wikibooks.org18:48, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
rm.wiktionary.org18:48, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org10:18, 29 април 2015создадена со најавување(?)5
rn.wikipedia.org10:20, 29 април 2015создадена со најавување(?)0
rn.wiktionary.org18:48, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org10:17, 29 април 2015создадена со најавување(?)10
roa-rup.wiktionary.org19:02, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org10:16, 29 април 2015создадена со најавување(?)2
ro.wikipedia.org10:17, 29 април 2015создадена со најавување(?)2
ro.wikibooks.org19:12, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
ro.wikinews.org19:10, 4 мај 2015создадена со најавување(?)4
ro.wikiquote.org19:08, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
ro.wikisource.org19:11, 4 мај 2015создадена со најавување(?)3
ro.wikivoyage.org19:14, 4 мај 2015создадена со најавување(?)5
ro.wiktionary.org20:26, 3 мај 2015создадена со најавување(?)2
rue.wikipedia.org10:18, 29 април 2015создадена со најавување(?)2
ru.wikipedia.org16:19, 19 февруари 2015создадена со најавување(?)9
ru.wikibooks.org19:12, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
ru.wikimedia.org10:57, 30 април 2015создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org19:09, 4 мај 2015создадена со најавување(?)2
ru.wikiquote.org09:36, 29 април 2015создадена со најавување(?)3
ru.wikisource.org10:38, 3 мај 2015создадена со најавување(?)2
ru.wikiversity.org05:53, 2 мај 2015создадена со најавување(?)9
ru.wikivoyage.org19:14, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org06:57, 29 април 2015создадена со најавување(?)14
rw.wikipedia.org10:20, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
rw.wiktionary.org19:03, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org10:19, 29 април 2015создадена со најавување(?)2
sah.wikisource.org06:22, 6 јули 2015создадена со најавување(?)1
sat.wikipedia.org18:46, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org09:42, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
sa.wikibooks.org06:22, 6 јули 2015создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org06:22, 6 јули 2015создадена со најавување(?)1
sa.wikisource.org06:22, 6 јули 2015создадена со најавување(?)1
sa.wiktionary.org19:07, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org10:17, 29 април 2015создадена со најавување(?)3
scn.wiktionary.org19:04, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
sco.wikipedia.org10:14, 29 април 2015создадена со најавување(?)8
sc.wikipedia.org10:17, 29 април 2015создадена со најавување(?)2
sc.wiktionary.org18:48, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org10:18, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
sd.wiktionary.org19:07, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org10:19, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
se.wikibooks.org18:48, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org06:23, 6 јули 2015создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org10:21, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
sg.wiktionary.org19:04, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
shi.wikipedia.org16:12, 8 декември 2021создадена со најавување(?)0
shn.wikipedia.org18:46, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
shn.wiktionary.org18:48, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org05:00, 29 април 2015создадена со најавување(?)5
sh.wiktionary.org20:26, 3 мај 2015создадена со најавување(?)0
shy.wiktionary.org18:48, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org14:48, 11 февруари 2015создадена со најавување(?)7
simple.wikibooks.org18:46, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
simple.wiktionary.org19:04, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
si.wikipedia.org20:35, 4 април 2015создадена со најавување(?)2
si.wikibooks.org06:23, 6 јули 2015создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org19:07, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
skr.wikipedia.org16:12, 8 декември 2021создадена со најавување(?)0
skr.wiktionary.org16:12, 8 декември 2021создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org08:34, 29 април 2015создадена со најавување(?)82
sk.wikibooks.org19:12, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org12:17, 29 април 2015создадена со најавување(?)0
sk.wikisource.org19:11, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org19:04, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org10:18, 29 април 2015создадена со најавување(?)19
sl.wikibooks.org19:12, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
sl.wikiquote.org06:23, 6 јули 2015создадена со најавување(?)1
sl.wikisource.org18:41, 29 април 2015создадена со најавување(?)0
sl.wikiversity.org19:13, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
sl.wiktionary.org19:04, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
smn.wikipedia.org16:12, 8 декември 2021создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org10:19, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
sm.wiktionary.org19:03, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
sn.wikipedia.org18:55, 4 март 2015создадена со најавување(?)1
sn.wiktionary.org18:48, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
wikisource.org08:00, 29 април 2015создадена со најавување(?)0
so.wikipedia.org10:20, 29 април 2015создадена со најавување(?)7
so.wiktionary.org19:04, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org20:02, 9 февруари 2015создадена со најавување(?)4
sq.wikipedia.org09:47, 29 април 2015создадена со најавување(?)18
sq.wikibooks.org19:12, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
sq.wikinews.org19:10, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org10:23, 29 април 2015создадена со најавување(?)2
sq.wiktionary.org19:04, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
srn.wikipedia.org10:16, 29 април 2015создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org10:18, 29 април 2015создадена со најавување(?)2
sr.wikibooks.org19:12, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
sr.wikinews.org19:09, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
sr.wikiquote.org19:09, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
sr.wikisource.org19:11, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
sr.wiktionary.org19:07, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
ss.wikipedia.org10:20, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
ss.wiktionary.org19:04, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
stq.wikipedia.org10:15, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
st.wikipedia.org10:20, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
st.wiktionary.org19:04, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
su.wikipedia.org10:19, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
su.wikiquote.org06:23, 6 јули 2015создадена со најавување(?)1
su.wiktionary.org19:02, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org08:41, 27 април 2015создадена со најавување(?)10
sv.wikibooks.org19:12, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
sv.wikinews.org19:10, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
sv.wikiquote.org19:08, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
sv.wikisource.org19:11, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
sv.wikiversity.org19:13, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
sv.wikivoyage.org19:14, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org20:27, 3 мај 2015создадена со најавување(?)2
sw.wikipedia.org07:38, 29 април 2015создадена со најавување(?)13
sw.wikibooks.org18:48, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
sw.wiktionary.org19:03, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org10:18, 29 април 2015создадена со најавување(?)2
szy.wikipedia.org18:46, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org07:36, 29 април 2015создадена со најавување(?)7
ta.wikibooks.org19:12, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
ta.wikinews.org19:10, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
ta.wikiquote.org19:09, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org06:24, 6 јули 2015создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org20:27, 3 мај 2015создадена со најавување(?)1
tay.wikipedia.org16:12, 8 декември 2021создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org16:12, 8 декември 2021создадена со најавување(?)0
ten.wikipedia.org18:46, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org14:16, 16 мај 2015создадена со најавување(?)56
test.wikipedia.org19:18, 5 мај 2015создадена со најавување(?)4rollbacker
test.wikidata.org14:33, 30 април 2015создадена со најавување(?)0
tet.wikipedia.org10:19, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
te.wikipedia.org06:57, 29 април 2015создадена со најавување(?)17
te.wikibooks.org19:12, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org06:24, 6 јули 2015создадена со најавување(?)1
te.wikisource.org10:41, 29 април 2015создадена со најавување(?)0
te.wiktionary.org20:27, 3 мај 2015создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org10:18, 29 април 2015создадена со најавување(?)2
tg.wikibooks.org19:12, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org19:07, 4 мај 2015создадена со најавување(?)4
th.wikipedia.org06:51, 29 април 2015создадена со најавување(?)60
th.wikibooks.org19:12, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org19:09, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
th.wikisource.org19:11, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
th.wiktionary.org19:07, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
ti.wikipedia.org10:20, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
ti.wiktionary.org19:07, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
tk.wikipedia.org10:19, 29 април 2015создадена со најавување(?)0
tk.wikibooks.org18:48, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
tk.wiktionary.org19:06, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org07:36, 25 април 2015создадена со најавување(?)43
tl.wikibooks.org07:57, 29 април 2015создадена со најавување(?)6
tl.wiktionary.org19:04, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
tn.wikipedia.org10:20, 29 април 2015создадена со најавување(?)2
tn.wiktionary.org19:04, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
to.wikipedia.org10:19, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
to.wiktionary.org18:48, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org10:16, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
tpi.wiktionary.org19:04, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
trv.wikipedia.org16:12, 8 декември 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org10:19, 29 април 2015создадена со најавување(?)5
tr.wikibooks.org19:12, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
tr.wikimedia.org18:18, 5 јули 2015создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org19:10, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
tr.wikiquote.org19:09, 4 мај 2015создадена со најавување(?)4
tr.wikisource.org19:11, 4 мај 2015создадена со најавување(?)2
tr.wikivoyage.org16:12, 8 декември 2021создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org08:19, 29 април 2015создадена со најавување(?)4
ts.wikipedia.org09:34, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
ts.wiktionary.org19:07, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org06:59, 29 април 2015создадена со најавување(?)6
tt.wikibooks.org19:12, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org19:07, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org10:20, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
tw.wikipedia.org10:21, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
tw.wiktionary.org18:48, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org08:56, 27 април 2015создадена со најавување(?)6
ty.wikipedia.org10:19, 29 април 2015создадена со најавување(?)0
ua.wikimedia.org06:25, 6 јули 2015создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org10:19, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
ug.wikipedia.org10:19, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
ug.wikibooks.org18:48, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
ug.wiktionary.org19:07, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org10:18, 29 април 2015создадена со најавување(?)4
uk.wikibooks.org19:12, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
uk.wikinews.org19:10, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
uk.wikiquote.org19:09, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
uk.wikisource.org19:11, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
uk.wikivoyage.org19:14, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
uk.wiktionary.org19:07, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org08:55, 29 април 2015создадена со најавување(?)4
ur.wikibooks.org19:12, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
ur.wikiquote.org06:25, 6 јули 2015создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org19:07, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org10:19, 29 април 2015создадена со најавување(?)4
uz.wikiquote.org06:25, 6 јули 2015создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org20:27, 3 мај 2015создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org10:16, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
vec.wikisource.org06:25, 6 јули 2015создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org11:01, 26 јуни 2015создадена со најавување(?)1
vep.wikipedia.org10:19, 29 април 2015создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org10:20, 29 април 2015создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org10:20, 29 април 2015создадена со најавување(?)5
vi.wikibooks.org19:12, 4 мај 2015создадена со најавување(?)6
vi.wikiquote.org06:25, 6 јули 2015создадена со најавување(?)0
vi.wikisource.org09:02, 1 мај 2015создадена со најавување(?)0
vi.wikivoyage.org19:14, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org20:27, 3 мај 2015создадена со најавување(?)1
vls.wikipedia.org10:16, 29 април 2015создадена со најавување(?)3
vo.wikipedia.org10:21, 29 април 2015создадена со најавување(?)5
vo.wikibooks.org18:48, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
vo.wiktionary.org19:06, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org10:20, 29 април 2015создадена со најавување(?)0
wa.wikipedia.org10:16, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
wa.wikibooks.org18:48, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
wa.wikisource.org16:12, 8 декември 2021создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org19:06, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org20:02, 9 февруари 2015создадена со најавување(?)280
wikimania2014.wikimedia.org06:25, 6 јули 2015создадена со најавување(?)4
wikimania2015.wikimedia.org16:16, 23 јуни 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2016.wikimedia.org15:38, 21 декември 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org02:08, 7 јануари 2016создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org14:20, 14 јуни 2020создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org11:15, 7 јули 2020создадена со најавување(?)0
wo.wikipedia.org10:21, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
wo.wikiquote.org06:25, 6 јули 2015создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org19:07, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org10:19, 29 април 2015создадена со најавување(?)5
xal.wikipedia.org10:19, 29 април 2015создадена со најавување(?)0
xh.wikipedia.org10:20, 29 април 2015создадена со најавување(?)3
xh.wikibooks.org18:48, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
xh.wiktionary.org18:48, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org10:20, 29 април 2015создадена со најавување(?)2
yi.wikipedia.org10:15, 29 април 2015создадена со најавување(?)2
yi.wikisource.org19:11, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org19:07, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org10:20, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
yo.wikibooks.org18:48, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
yo.wiktionary.org18:48, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
yue.wiktionary.org18:48, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org10:20, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
za.wikibooks.org18:48, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org10:16, 29 април 2015создадена со најавување(?)1
zh-classical.wikipedia.org10:19, 29 април 2015создадена со најавување(?)3
zh-min-nan.wikipedia.org10:19, 29 април 2015создадена со најавување(?)3
zh-min-nan.wikisource.org06:26, 6 јули 2015создадена со најавување(?)1
zh-min-nan.wiktionary.org19:02, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org07:08, 25 април 2015создадена со најавување(?)19
zh.wikipedia.org04:57, 12 февруари 2015создадена со најавување(?)79
zh.wikibooks.org07:27, 29 април 2015создадена со најавување(?)2
zh.wikinews.org19:10, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
zh.wikiquote.org19:09, 4 мај 2015создадена со најавување(?)1
zh.wikisource.org06:55, 29 април 2015создадена со најавување(?)2
zh.wikiversity.org20:42, 5 јули 2020создадена со најавување(?)1
zh.wikivoyage.org19:14, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org20:27, 3 мај 2015создадена со најавување(?)0
zu.wikipedia.org10:20, 29 април 2015создадена со најавување(?)2
zu.wikibooks.org18:48, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
zu.wiktionary.org19:03, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0