Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org22:23, 17 август 2012создадена со најавување(?)5
ace.wikipedia.org21:45, 15 март 2012создадена со најавување(?)4
ady.wikipedia.org00:30, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)2
af.wikipedia.org02:33, 25 август 2011создадена со најавување(?)13
af.wikibooks.org14:16, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
af.wikiquote.org14:16, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
af.wiktionary.org14:16, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
ak.wikipedia.org22:23, 17 август 2012создадена со најавување(?)4
als.wikipedia.org00:18, 23 април 2017создадена со најавување(?)3
alt.wikipedia.org13:45, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org22:23, 17 август 2012создадена со најавување(?)3
am.wiktionary.org14:16, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
ang.wikipedia.org22:08, 7 март 2011создадена со најавување(?)3
ang.wikibooks.org14:16, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
ang.wiktionary.org14:16, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)3
an.wikipedia.org22:23, 17 август 2012создадена со најавување(?)9
an.wiktionary.org14:16, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
api.wikimedia.org15:08, 25 јануари 2021создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org22:23, 17 август 2012создадена со најавување(?)3
ar.wikipedia.org20:54, 21 април 2015создадена со најавување(?)0
ar.wikibooks.org14:16, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)3
ar.wikimedia.org10:56, 11 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org14:16, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
ar.wikiquote.org14:16, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
ar.wikisource.org14:16, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)3
ar.wikiversity.org14:16, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
ar.wiktionary.org21:11, 4 февруари 2014создадена со најавување(?)2
ary.wikipedia.org10:00, 24 март 2022создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org14:07, 29 февруари 2012создадена со најавување(?)5
ast.wikipedia.org14:19, 29 февруари 2012создадена со најавување(?)9
ast.wiktionary.org14:16, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
as.wikipedia.org22:23, 17 август 2012создадена со најавување(?)4
as.wikisource.org14:16, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
atj.wikipedia.org14:10, 4 февруари 2019создадена со најавување(?)0
avk.wikipedia.org12:21, 30 јануари 2022создадена со најавување(?)2
av.wikipedia.org22:23, 17 август 2012создадена со најавување(?)6
awa.wikipedia.org10:03, 10 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org22:23, 17 август 2012создадена со најавување(?)3
ay.wiktionary.org14:16, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
azb.wikipedia.org14:10, 4 февруари 2019создадена со најавување(?)1
az.wikipedia.org20:26, 5 јули 2011создадена со најавување(?)85
az.wikibooks.org21:25, 5 февруари 2014создадена со најавување(?)4
az.wikiquote.org14:16, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)4
az.wikisource.org14:16, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)3
az.wiktionary.org15:55, 5 февруари 2014создадена со најавување(?)2
ban.wikipedia.org22:10, 2 ноември 2019создадена со најавување(?)1
ban.wikisource.org09:05, 18 јули 2022создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org22:23, 17 август 2012создадена со најавување(?)8
bat-smg.wikipedia.org22:23, 17 август 2012создадена со најавување(?)5
ba.wikipedia.org16:55, 22 февруари 2012создадена со најавување(?)8
ba.wikibooks.org14:10, 4 февруари 2019создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org22:13, 17 август 2012создадена со најавување(?)5
bd.wikimedia.org14:11, 4 февруари 2019создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org17:00, 16 декември 2010создадена со најавување(?)51
beta.wikiversity.org21:03, 5 февруари 2014создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org18:29, 26 јули 2010создадена со најавување(?)88
be.wikibooks.org14:16, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)3
be.wikimedia.org14:48, 16 февруари 2014создадена со најавување(?)2
be.wikiquote.org14:16, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)43
be.wikisource.org14:16, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)5
be.wiktionary.org22:52, 3 февруари 2014создадена со најавување(?)9
bg.wikipedia.org04:41, 29 август 2015создадена со најавување(?)66autopatrolled
bg.wikibooks.org21:07, 4 февруари 2014создадена со најавување(?)2
bg.wikinews.org14:16, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
bg.wikiquote.org14:17, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)3
bg.wikisource.org14:17, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
bg.wiktionary.org14:11, 4 февруари 2014создадена со најавување(?)11
bh.wikipedia.org22:13, 17 август 2012создадена со најавување(?)4
bi.wikipedia.org22:13, 17 август 2012создадена со најавување(?)3
bjn.wikipedia.org22:12, 17 август 2012создадена со најавување(?)4
blk.wikipedia.org15:18, 27 јули 2022создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org22:12, 17 август 2012создадена со најавување(?)3
bn.wikipedia.org00:33, 4 март 2012создадена со најавување(?)22
bn.wikibooks.org14:37, 4 февруари 2014создадена со најавување(?)3
bn.wikisource.org14:17, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
bn.wikivoyage.org14:18, 4 февруари 2019создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org14:17, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
bo.wikipedia.org22:12, 17 август 2012создадена со најавување(?)5
bpy.wikipedia.org19:40, 9 јули 2011создадена со најавување(?)5
br.wikipedia.org15:45, 29 август 2012создадена со најавување(?)6
br.wikimedia.org11:31, 24 април 2014создадена со најавување(?)0
br.wikiquote.org14:17, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
br.wikisource.org14:17, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
br.wiktionary.org10:27, 4 февруари 2014создадена со најавување(?)2
bs.wikipedia.org17:59, 12 декември 2010создадена со најавување(?)16
bs.wikibooks.org14:17, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
bs.wikinews.org14:17, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
bs.wikiquote.org14:17, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
bs.wikisource.org14:17, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
bs.wiktionary.org14:17, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
bug.wikipedia.org22:12, 17 август 2012создадена со најавување(?)4
bxr.wikipedia.org04:31, 14 декември 2011создадена со најавување(?)3
ca.wikipedia.org12:28, 25 јануари 2011создадена со најавување(?)7
ca.wikibooks.org14:17, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)3
ca.wikimedia.org22:40, 7 мај 2017создадена со најавување(?)1
ca.wikinews.org14:17, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
ca.wikiquote.org21:24, 3 февруари 2014создадена со најавување(?)2
ca.wikisource.org14:17, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
ca.wiktionary.org21:54, 3 февруари 2014создадена со најавување(?)9
cbk-zam.wikipedia.org22:08, 17 август 2012создадена со најавување(?)6
cdo.wikipedia.org22:09, 17 август 2012создадена со најавување(?)3
ceb.wikipedia.org22:09, 17 август 2012создадена со најавување(?)12
ce.wikipedia.org00:39, 29 декември 2011создадена со најавување(?)7
chr.wikipedia.org22:09, 17 август 2012создадена со најавување(?)3
chr.wiktionary.org14:17, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)5
ch.wikipedia.org22:09, 17 август 2012создадена со најавување(?)3
chy.wikipedia.org22:09, 17 август 2012создадена со најавување(?)5
ckb.wikipedia.org22:09, 17 август 2012создадена со најавување(?)3
commons.wikimedia.org03:37, 27 февруари 2010создадена со најавување(?)2.728autopatrolled
co.wikipedia.org22:09, 17 август 2012создадена со најавување(?)6
co.wikimedia.org14:18, 4 февруари 2019создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org14:17, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
crh.wikipedia.org21:56, 17 август 2012создадена со најавување(?)4
cr.wikipedia.org22:09, 17 август 2012создадена со најавување(?)5
csb.wikipedia.org21:56, 17 август 2012создадена со најавување(?)5
csb.wiktionary.org14:17, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
cs.wikipedia.org14:25, 30 декември 2016создадена со најавување(?)0
cs.wikibooks.org14:17, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
cs.wikinews.org14:17, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
cs.wikiquote.org14:17, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)4
cs.wikisource.org14:17, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
cs.wikiversity.org14:17, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)4
cs.wiktionary.org14:17, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)9
cu.wikipedia.org17:47, 24 август 2011создадена со најавување(?)5
cv.wikipedia.org21:56, 17 август 2012создадена со најавување(?)5
cv.wikibooks.org14:17, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
cy.wikipedia.org01:31, 29 јуни 2011создадена со најавување(?)13
cy.wikibooks.org14:17, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
cy.wikiquote.org14:17, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)1
cy.wikisource.org14:17, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
cy.wiktionary.org14:17, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)12
dag.wikipedia.org23:15, 14 октомври 2021создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org05:17, 22 јуни 2010создадена со најавување(?)7
da.wikibooks.org14:17, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
da.wikiquote.org14:17, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
da.wikisource.org14:17, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
da.wiktionary.org14:17, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)3
de.wikipedia.org17:04, 29 април 2014создадена со најавување(?)1
de.wikibooks.org21:21, 4 февруари 2014создадена со најавување(?)11
de.wikinews.org20:43, 4 февруари 2014создадена со најавување(?)5
de.wikiquote.org12:53, 4 февруари 2014создадена со најавување(?)10
de.wikisource.org14:17, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)11
de.wikiversity.org14:17, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)3
de.wikivoyage.org14:59, 5 февруари 2014создадена со најавување(?)5
de.wiktionary.org20:54, 3 февруари 2014создадена со најавување(?)13
din.wikipedia.org23:35, 29 октомври 2018создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org21:56, 17 август 2012создадена со најавување(?)4
dk.wikimedia.org11:41, 26 април 2014создадена со најавување(?)1
dsb.wikipedia.org21:56, 17 август 2012создадена со најавување(?)3
dty.wikipedia.org22:38, 25 август 2017создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org08:12, 8 март 2012создадена со најавување(?)3
dv.wiktionary.org14:17, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
dz.wikipedia.org21:56, 17 август 2012создадена со најавување(?)3
ee.wikipedia.org21:56, 17 август 2012создадена со најавување(?)4
el.wikipedia.org17:59, 12 декември 2010создадена со најавување(?)7
el.wikibooks.org14:17, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
el.wikinews.org14:18, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
el.wikiquote.org15:48, 5 февруари 2014создадена со најавување(?)2
el.wikisource.org16:01, 5 февруари 2014создадена со најавување(?)2
el.wikiversity.org14:18, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
el.wikivoyage.org14:18, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
el.wiktionary.org20:41, 4 февруари 2014создадена со најавување(?)8
eml.wikipedia.org21:56, 17 август 2012создадена со најавување(?)4
en.wikipedia.org20:53, 21 април 2015создадена со најавување(?)90
en.wikibooks.org11:24, 25 април 2014создадена со најавување(?)65
en.wikinews.org13:26, 20 ноември 2011создадена со најавување(?)44
en.wikiquote.org20:03, 14 октомври 2011создадена со најавување(?)70
en.wikisource.org02:35, 9 јуни 2010создадена со најавување(?)2
en.wikiversity.org13:26, 20 ноември 2011создадена со најавување(?)18
en.wikivoyage.org20:42, 12 ноември 2012создадена со најавување(?)3
en.wiktionary.org13:26, 20 ноември 2011создадена со најавување(?)2
eo.wikipedia.org01:23, 17 декември 2011создадена со најавување(?)8
eo.wikibooks.org14:18, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)3
eo.wikinews.org14:18, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
eo.wikiquote.org14:18, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
eo.wikisource.org14:18, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
eo.wikivoyage.org20:53, 3 април 2022создадена со најавување(?)7
eo.wiktionary.org14:18, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
es.wikipedia.org13:35, 24 април 2014создадена со најавување(?)1
es.wikibooks.org21:10, 4 февруари 2014создадена со најавување(?)7
es.wikinews.org00:07, 23 април 2017создадена со најавување(?)2
es.wikiquote.org21:26, 16 мај 2012создадена со најавување(?)19
es.wikisource.org21:52, 3 февруари 2014создадена со најавување(?)9
es.wikiversity.org14:18, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)11
es.wikivoyage.org14:18, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
es.wiktionary.org21:42, 3 февруари 2014создадена со најавување(?)16
et.wikipedia.org02:36, 25 август 2011создадена со најавување(?)24
et.wikibooks.org21:06, 4 февруари 2014создадена со најавување(?)2
ee.wikimedia.org23:05, 23 февруари 2014создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org21:27, 3 февруари 2014создадена со најавување(?)2
et.wikisource.org14:18, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
et.wiktionary.org14:18, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
eu.wikipedia.org22:37, 6 септември 2010создадена со најавување(?)46
eu.wikibooks.org14:18, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
eu.wikiquote.org14:18, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
eu.wikisource.org14:17, 4 февруари 2019создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org14:18, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
ext.wikipedia.org21:56, 17 август 2012создадена со најавување(?)3
fa.wikipedia.org03:41, 10 август 2011создадена со најавување(?)2
fa.wikibooks.org14:18, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
fa.wikinews.org14:18, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
fa.wikiquote.org14:18, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
fa.wikisource.org15:55, 5 февруари 2014создадена со најавување(?)3
fa.wikivoyage.org19:28, 28 октомври 2018создадена со најавување(?)0
fa.wiktionary.org14:39, 5 февруари 2014создадена со најавување(?)2
ff.wikipedia.org21:56, 17 август 2012создадена со најавување(?)3
fiu-vro.wikipedia.org14:18, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)3
fi.wikipedia.org00:39, 24 ноември 2010создадена со најавување(?)4
fi.wikibooks.org20:30, 4 февруари 2014создадена со најавување(?)4
fi.wikimedia.org14:18, 4 февруари 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org13:05, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
fi.wikiquote.org12:14, 4 февруари 2014создадена со најавување(?)10
fi.wikisource.org14:18, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
fi.wikiversity.org16:14, 5 февруари 2014создадена со најавување(?)3
fi.wikivoyage.org19:54, 1 ноември 2018создадена со најавување(?)8
fi.wiktionary.org14:18, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)7
fj.wikipedia.org21:55, 17 август 2012создадена со најавување(?)3
fj.wiktionary.org14:18, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
foundation.wikimedia.org14:11, 30 октомври 2021создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org21:55, 17 август 2012создадена со најавување(?)6
fo.wikisource.org14:18, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
fo.wiktionary.org14:18, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)484
frp.wikipedia.org21:55, 17 август 2012создадена со најавување(?)3
frr.wikipedia.org14:18, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)3
fr.wikipedia.org01:06, 21 април 2015создадена со најавување(?)0
fr.wikibooks.org19:55, 1 април 2011создадена со најавување(?)5
fr.wikinews.org14:18, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
fr.wikiquote.org21:03, 3 февруари 2014создадена со најавување(?)9
fr.wikisource.org19:54, 1 април 2011создадена со најавување(?)8
fr.wikiversity.org14:18, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)3
fr.wikivoyage.org21:03, 3 февруари 2014создадена со најавување(?)3
fr.wiktionary.org14:18, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
fur.wikipedia.org21:45, 17 август 2012создадена со најавување(?)3
fy.wikipedia.org14:48, 4 февруари 2014создадена со најавување(?)6
fy.wikibooks.org14:18, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
fy.wiktionary.org14:18, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)5
gag.wikipedia.org21:45, 17 август 2012создадена со најавување(?)3
gan.wikipedia.org00:09, 19 јуни 2011создадена со најавување(?)4
ga.wikipedia.org14:20, 2 август 2012создадена со најавување(?)10
ga.wiktionary.org14:18, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
gcr.wikipedia.org00:59, 23 декември 2019создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org21:45, 17 август 2012создадена со најавување(?)4
gd.wiktionary.org14:19, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
glk.wikipedia.org21:45, 17 август 2012создадена со најавување(?)3
gl.wikipedia.org17:16, 12 јануари 2011создадена со најавување(?)15
gl.wikibooks.org14:19, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
gl.wikiquote.org14:19, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
gl.wikisource.org14:19, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
gl.wiktionary.org14:19, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
gn.wikipedia.org21:45, 17 август 2012создадена со најавување(?)3
gn.wiktionary.org14:19, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
gom.wikipedia.org14:17, 4 февруари 2019создадена со најавување(?)0
gom.wiktionary.org10:02, 10 јуни 2020создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org14:17, 4 февруари 2019создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org21:45, 17 август 2012создадена со најавување(?)3
gu.wikipedia.org21:45, 17 август 2012создадена со најавување(?)6
gu.wikiquote.org14:19, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
gu.wikisource.org14:19, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
gu.wiktionary.org14:19, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
guw.wikipedia.org11:49, 12 јули 2022создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org21:45, 17 август 2012создадена со најавување(?)6
gv.wiktionary.org14:19, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
hak.wikipedia.org21:45, 17 август 2012создадена со најавување(?)4
ha.wikipedia.org21:45, 17 август 2012создадена со најавување(?)4
ha.wiktionary.org14:19, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
haw.wikipedia.org21:45, 17 август 2012создадена со најавување(?)3
he.wikipedia.org14:41, 9 јули 2011создадена со најавување(?)4
he.wikibooks.org14:19, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)4
he.wikinews.org14:19, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
he.wikiquote.org22:45, 6 февруари 2014создадена со најавување(?)3
he.wikisource.org21:54, 3 февруари 2014создадена со најавување(?)2
he.wikivoyage.org21:30, 5 февруари 2014создадена со најавување(?)2
he.wiktionary.org14:31, 4 февруари 2014создадена со најавување(?)6
hif.wikipedia.org21:45, 17 август 2012создадена со најавување(?)6
hif.wiktionary.org14:17, 4 февруари 2019создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org21:45, 17 август 2012создадена со најавување(?)42
hi.wikibooks.org14:19, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
hi.wikiquote.org14:19, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
hi.wikisource.org12:01, 26 март 2020создадена со најавување(?)0
hi.wikiversity.org14:17, 4 февруари 2019создадена со најавување(?)0
hi.wikivoyage.org14:17, 4 февруари 2019создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org14:19, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
hr.wikipedia.org14:45, 23 април 2016создадена со најавување(?)70
hr.wikibooks.org14:19, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
hr.wikiquote.org14:19, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
hr.wikisource.org14:19, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
hr.wiktionary.org14:19, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)4
hsb.wikipedia.org13:49, 19 мај 2011создадена со најавување(?)4
hsb.wiktionary.org14:19, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
ht.wikipedia.org21:45, 17 август 2012создадена со најавување(?)6
hu.wikipedia.org00:16, 12 јуни 2010создадена со најавување(?)4
hu.wikibooks.org14:19, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)3
hu.wikiquote.org14:19, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
hu.wikisource.org14:19, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)6
hu.wiktionary.org14:19, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)18
hy.wikipedia.org21:45, 17 август 2012создадена со најавување(?)29
hy.wikibooks.org14:19, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
hy.wikiquote.org12:54, 6 февруари 2014создадена со најавување(?)2
hy.wikisource.org22:48, 4 февруари 2014создадена со најавување(?)3
hy.wiktionary.org21:27, 6 февруари 2014создадена со најавување(?)3
hyw.wikipedia.org10:02, 10 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org21:45, 17 август 2012создадена со најавување(?)6
ia.wikibooks.org14:19, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
ia.wiktionary.org14:19, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
id.wikipedia.org21:03, 17 февруари 2011создадена со најавување(?)2
id.wikibooks.org14:19, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)6
id.wikiquote.org14:19, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)6
id.wikisource.org14:19, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)5
id.wiktionary.org14:19, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)4
ie.wikipedia.org21:45, 17 август 2012создадена со најавување(?)3
ie.wikibooks.org14:19, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
ie.wiktionary.org14:19, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
ig.wikipedia.org23:54, 9 јули 2011создадена со најавување(?)9
ik.wikipedia.org21:45, 17 август 2012создадена со најавување(?)3
ilo.wikipedia.org21:45, 17 август 2012создадена со најавување(?)4
incubator.wikimedia.org04:43, 21 октомври 2011создадена со најавување(?)5
inh.wikipedia.org14:17, 4 февруари 2019создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org21:45, 17 август 2012создадена со најавување(?)5
io.wiktionary.org14:19, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
is.wikipedia.org21:00, 14 март 2013создадена со најавување(?)8
is.wikibooks.org14:19, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
is.wikiquote.org14:19, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
is.wikisource.org14:19, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
is.wiktionary.org13:54, 4 февруари 2014создадена со најавување(?)3
it.wikipedia.org11:13, 1 мај 2015создадена со најавување(?)1
it.wikibooks.org21:43, 3 февруари 2014создадена со најавување(?)3
it.wikinews.org14:19, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
it.wikiquote.org20:56, 3 февруари 2014создадена со најавување(?)9
it.wikisource.org02:04, 28 март 2012создадена со најавување(?)2
it.wikiversity.org14:27, 5 февруари 2014создадена со најавување(?)4
it.wikivoyage.org20:06, 4 февруари 2014создадена со најавување(?)2
it.wiktionary.org22:13, 3 февруари 2014создадена со најавување(?)5
iu.wikipedia.org21:50, 17 август 2012создадена со најавување(?)5
iu.wiktionary.org14:20, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
jam.wikipedia.org23:56, 23 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org16:45, 29 мај 2010создадена со најавување(?)10
ja.wikibooks.org14:20, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)8
ja.wikinews.org14:20, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
ja.wikiquote.org14:20, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)11
ja.wikisource.org14:20, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)4
ja.wikiversity.org14:20, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)5
ja.wikivoyage.org00:48, 1 јуни 2021создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org14:20, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)6
jbo.wikipedia.org20:27, 17 август 2012создадена со најавување(?)3
jbo.wiktionary.org14:20, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
jv.wikipedia.org20:26, 17 август 2012создадена со најавување(?)4
jv.wiktionary.org14:20, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
kaa.wikipedia.org20:26, 17 август 2012создадена со најавување(?)4
kab.wikipedia.org20:26, 17 август 2012создадена со најавување(?)4
ka.wikipedia.org20:26, 13 април 2011создадена со најавување(?)26
ka.wikibooks.org14:20, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
ka.wikiquote.org14:20, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
ka.wiktionary.org14:20, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
kbd.wikipedia.org20:26, 17 август 2012создадена со најавување(?)5
kbp.wikipedia.org14:17, 4 февруари 2019создадена со најавување(?)0
kcg.wikipedia.org17:10, 15 јули 2022создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org20:44, 2 август 2011создадена со најавување(?)3
ki.wikipedia.org20:26, 17 август 2012создадена со најавување(?)3
kk.wikipedia.org18:45, 28 јуни 2011создадена со најавување(?)14
kk.wikibooks.org14:20, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
kk.wiktionary.org14:20, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
kl.wikipedia.org20:26, 17 август 2012создадена со најавување(?)5
kl.wiktionary.org14:20, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
km.wikipedia.org03:44, 5 април 2012создадена со најавување(?)5
km.wikibooks.org14:20, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
km.wiktionary.org14:20, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
kn.wikipedia.org20:21, 17 август 2012создадена со најавување(?)5
kn.wikiquote.org14:20, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
kn.wikisource.org14:20, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
kn.wiktionary.org14:20, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
koi.wikipedia.org20:21, 17 август 2012создадена со најавување(?)3
ko.wikipedia.org01:31, 29 јуни 2011создадена со најавување(?)4
ko.wikibooks.org13:17, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
ko.wikinews.org14:20, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
ko.wikiquote.org14:20, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
ko.wikisource.org14:11, 4 февруари 2014создадена со најавување(?)2
ko.wikiversity.org14:20, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
ko.wiktionary.org14:20, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
krc.wikipedia.org20:21, 17 август 2012создадена со најавување(?)5
ksh.wikipedia.org14:20, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
ks.wikipedia.org20:21, 17 август 2012создадена со најавување(?)3
ks.wiktionary.org14:20, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)3
ku.wikipedia.org20:20, 17 август 2012создадена со најавување(?)7
ku.wikibooks.org14:20, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
ku.wikiquote.org14:20, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)4
ku.wiktionary.org14:20, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)3
kv.wikipedia.org20:20, 17 август 2012создадена со најавување(?)3
kw.wikipedia.org20:20, 17 август 2012создадена со најавување(?)3
kw.wiktionary.org14:20, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
ky.wikipedia.org20:20, 17 август 2012создадена со најавување(?)11
ky.wikibooks.org14:21, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
ky.wikiquote.org14:21, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
ky.wiktionary.org14:20, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
lad.wikipedia.org20:20, 17 август 2012создадена со најавување(?)5
la.wikipedia.org01:55, 11 септември 2011создадена со најавување(?)6
la.wikibooks.org14:21, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
la.wikiquote.org14:21, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
la.wikisource.org14:21, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
la.wiktionary.org14:21, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
lbe.wikipedia.org20:20, 17 август 2012создадена со најавување(?)3
lb.wikipedia.org22:06, 3 февруари 2014создадена со најавување(?)2
lb.wiktionary.org12:19, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
lez.wikipedia.org15:05, 28 март 2012создадена со најавување(?)3
lfn.wikipedia.org14:17, 4 февруари 2019создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org15:13, 29 ноември 2010создадена со најавување(?)4
lij.wikipedia.org20:20, 17 август 2012создадена со најавување(?)3
lij.wikisource.org06:21, 11 јули 2022создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org20:20, 17 август 2012создадена со најавување(?)5
li.wikibooks.org14:21, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
li.wikinews.org14:17, 4 февруари 2019создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org14:21, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
li.wikisource.org14:21, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
li.wiktionary.org14:21, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
lld.wikipedia.org14:30, 19 октомври 2020создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org20:20, 17 август 2012создадена со најавување(?)5
ln.wikipedia.org20:20, 17 август 2012создадена со најавување(?)4
ln.wiktionary.org14:21, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)3
login.wikimedia.org21:23, 18 јули 2013создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org18:02, 3 април 2012создадена со најавување(?)3
lo.wiktionary.org14:21, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
lrc.wikipedia.org14:17, 4 февруари 2019создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org20:20, 17 август 2012создадена со најавување(?)3
lt.wikipedia.org21:15, 14 март 2011создадена со најавување(?)50
lt.wikibooks.org14:21, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
lt.wikiquote.org14:21, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
lt.wikisource.org14:21, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
lt.wiktionary.org14:21, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)4
lv.wikipedia.org08:57, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)61
lv.wiktionary.org14:21, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
mad.wikipedia.org10:39, 6 јануари 2022создадена со најавување(?)9
mai.wikipedia.org22:56, 24 април 2016создадена со најавување(?)0
map-bms.wikipedia.org19:54, 17 август 2012создадена со најавување(?)6
mdf.wikipedia.org19:54, 17 август 2012создадена со најавување(?)3
www.mediawiki.org04:44, 26 јуни 2010создадена со најавување(?)187
meta.wikimedia.org02:59, 16 април 2010создадена со најавување(?)1.740autopatrolled
mg.wikipedia.org03:41, 10 август 2011создадена со најавување(?)5
mg.wikibooks.org14:21, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
mg.wiktionary.org14:21, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
mhr.wikipedia.org16:42, 18 август 2011создадена со најавување(?)7
min.wikipedia.org14:07, 7 март 2013создадена со најавување(?)3
min.wiktionary.org10:04, 10 јуни 2020создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org19:54, 17 август 2012создадена со најавување(?)4
mi.wiktionary.org20:59, 3 февруари 2014создадена со најавување(?)2
mk.wikipedia.org09:55, 4 јули 2011создадена со најавување(?)13
mk.wikibooks.org14:21, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)3
mk.wikimedia.org14:19, 4 февруари 2019создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org14:21, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)3
mk.wiktionary.org14:21, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
ml.wikipedia.org00:50, 4 март 2012создадена со најавување(?)6
ml.wikibooks.org14:21, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
ml.wikiquote.org14:21, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
ml.wikisource.org12:37, 4 февруари 2014создадена со најавување(?)2
ml.wiktionary.org14:21, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
mni.wikipedia.org12:29, 6 август 2021создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org13:12, 27 ноември 2010создадена со најавување(?)21
mn.wiktionary.org14:21, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)3
mnw.wikipedia.org18:39, 21 декември 2019создадена со најавување(?)0
mnw.wiktionary.org20:31, 28 септември 2021создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org19:53, 17 август 2012создадена со најавување(?)4
mr.wikipedia.org14:21, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
mr.wikibooks.org14:21, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
mr.wikiquote.org14:21, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
mr.wikisource.org14:22, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
mr.wiktionary.org14:21, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
ms.wikipedia.org18:13, 15 јули 2011создадена со најавување(?)33
ms.wikibooks.org14:22, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
ms.wiktionary.org14:22, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)4
mt.wikipedia.org21:26, 3 февруари 2014создадена со најавување(?)5
mt.wiktionary.org14:22, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
mwl.wikipedia.org19:53, 17 август 2012создадена со најавување(?)4
mx.wikimedia.org21:31, 26 април 2014создадена со најавување(?)2
myv.wikipedia.org19:53, 17 август 2012создадена со најавување(?)4
my.wikipedia.org19:53, 17 август 2012создадена со најавување(?)7
my.wiktionary.org14:22, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
mzn.wikipedia.org05:33, 17 август 2012создадена со најавување(?)4
nah.wikipedia.org19:53, 17 август 2012создадена со најавување(?)4
nah.wiktionary.org14:22, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
nap.wikipedia.org14:22, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
nap.wikisource.org10:04, 10 јуни 2020создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org19:53, 17 август 2012создадена со најавување(?)12
na.wiktionary.org14:22, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
nds-nl.wikipedia.org19:53, 17 август 2012создадена со најавување(?)11
nds.wikipedia.org23:34, 17 декември 2011создадена со најавување(?)2
nds.wiktionary.org14:22, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
ne.wikipedia.org19:53, 17 август 2012создадена со најавување(?)5
ne.wikibooks.org14:22, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)3
ne.wiktionary.org14:22, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
new.wikipedia.org19:52, 17 август 2012создадена со најавување(?)4
nl.wikipedia.org14:43, 14 март 2010создадена со најавување(?)9
nl.wikibooks.org22:12, 3 февруари 2014создадена со најавување(?)6
nl.wikimedia.org15:59, 15 февруари 2014создадена со најавување(?)3
nl.wikinews.org14:15, 4 февруари 2019создадена со најавување(?)3
nl.wikiquote.org14:22, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)3
nl.wikisource.org14:22, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)4
nl.wikivoyage.org14:22, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
nl.wiktionary.org16:23, 5 февруари 2014создадена со најавување(?)18
nn.wikipedia.org00:31, 13 јануари 2011создадена со најавување(?)21
nn.wikiquote.org14:22, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
nn.wiktionary.org14:22, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
nov.wikipedia.org19:52, 17 август 2012создадена со најавување(?)4
no.wikipedia.org23:28, 3 март 2011создадена со најавување(?)4
no.wikibooks.org14:22, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)3
no.wikimedia.org14:16, 4 февруари 2019создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org14:22, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)1
no.wikiquote.org14:22, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)3
no.wikisource.org14:22, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
no.wiktionary.org21:21, 3 февруари 2014создадена со најавување(?)12
nqo.wikipedia.org14:17, 7 декември 2019создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org22:03, 10 декември 2011создадена со најавување(?)4
nso.wikipedia.org14:22, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)3
nv.wikipedia.org10:03, 16 јули 2011создадена со најавување(?)3
nyc.wikimedia.org14:16, 4 февруари 2019создадена со најавување(?)1
ny.wikipedia.org19:52, 17 август 2012создадена со најавување(?)3
oc.wikipedia.org02:35, 2 март 2012создадена со најавување(?)7
oc.wikibooks.org14:22, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
oc.wiktionary.org14:22, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
olo.wikipedia.org10:54, 25 октомври 2018создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org19:52, 17 август 2012создадена со најавување(?)4
om.wiktionary.org14:22, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
or.wikipedia.org19:52, 17 август 2012создадена со најавување(?)5
or.wikisource.org16:47, 26 август 2017создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org14:22, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
os.wikipedia.org01:36, 22 октомври 2011создадена со најавување(?)4
outreach.wikimedia.org16:23, 2 октомври 2013создадена со најавување(?)6
pag.wikipedia.org19:52, 17 август 2012создадена со најавување(?)3
pam.wikipedia.org19:52, 17 август 2012создадена со најавување(?)4
pap.wikipedia.org19:51, 17 август 2012создадена со најавување(?)3
pa.wikipedia.org19:52, 17 август 2012создадена со најавување(?)5
pa.wikibooks.org14:22, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
pa.wikisource.org14:49, 26 октомври 2018создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org14:22, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
pcd.wikipedia.org14:22, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)12
pdc.wikipedia.org19:51, 17 август 2012создадена со најавување(?)3
pfl.wikipedia.org14:23, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)3
pih.wikipedia.org19:45, 17 август 2012создадена со најавување(?)4
pi.wikipedia.org19:45, 17 август 2012создадена со најавување(?)3
pl.wikipedia.org11:29, 1 мај 2015создадена со најавување(?)0
pl.wikibooks.org14:23, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)9
pl.wikimedia.org22:02, 5 февруари 2014создадена со најавување(?)0
pl.wikinews.org14:23, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)3
pl.wikiquote.org21:43, 16 мај 2012создадена со најавување(?)10
pl.wikisource.org19:53, 1 април 2011создадена со најавување(?)3
pl.wikivoyage.org14:23, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)4
pl.wiktionary.org14:23, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)11
pms.wikipedia.org02:49, 8 декември 2010создадена со најавување(?)5
pms.wikisource.org14:15, 4 февруари 2019создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org19:45, 17 август 2012создадена со најавување(?)4
pnb.wiktionary.org14:23, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
pnt.wikipedia.org19:45, 17 август 2012создадена со најавување(?)5
ps.wikipedia.org19:45, 17 август 2012создадена со најавување(?)3
ps.wikivoyage.org14:16, 4 февруари 2019создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org14:23, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
pt.wikipedia.org00:39, 24 ноември 2010создадена со најавување(?)19
pt.wikibooks.org13:57, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)7
pt.wikimedia.org14:16, 4 февруари 2019создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org14:23, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)3
pt.wikiquote.org13:31, 4 февруари 2014создадена со најавување(?)11
pt.wikisource.org22:20, 5 февруари 2014создадена со најавување(?)4
pt.wikiversity.org21:35, 3 февруари 2014создадена со најавување(?)7
pt.wikivoyage.org14:23, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)3
pt.wiktionary.org14:23, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)16
pwn.wikipedia.org15:35, 22 јули 2022создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org16:26, 2 февруари 2012создадена со најавување(?)6
qu.wiktionary.org14:23, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
rm.wikipedia.org19:45, 17 август 2012создадена со најавување(?)4
rmy.wikipedia.org19:45, 17 август 2012создадена со најавување(?)4
rn.wikipedia.org19:45, 17 август 2012создадена со најавување(?)4
roa-rup.wikipedia.org19:45, 17 август 2012создадена со најавување(?)3
roa-rup.wiktionary.org14:23, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
roa-tara.wikipedia.org19:45, 17 август 2012создадена со најавување(?)4
ro.wikipedia.org02:54, 9 мај 2011создадена со најавување(?)3
ro.wikibooks.org14:23, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
ro.wikinews.org14:23, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
ro.wikiquote.org14:23, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
ro.wikisource.org16:03, 4 февруари 2014создадена со најавување(?)4
ro.wikivoyage.org14:23, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
ro.wiktionary.org14:23, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)4
rue.wikipedia.org21:30, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)4
ru.wikipedia.org03:35, 27 февруари 2010домашно вики(?)36.726closer, editor, filemover, rollbacker
ru.wikibooks.org19:56, 1 април 2011создадена со најавување(?)14
ru.wikimedia.org21:29, 5 февруари 2014создадена со најавување(?)7
ru.wikinews.org15:50, 22 септември 2011создадена со најавување(?)66
ru.wikiquote.org10:58, 17 февруари 2012создадена со најавување(?)86autoeditor
ru.wikisource.org02:53, 26 март 2010создадена со најавување(?)36
ru.wikiversity.org19:20, 7 октомври 2013создадена со најавување(?)5
ru.wikivoyage.org11:43, 9 јули 2013создадена со најавување(?)9
ru.wiktionary.org01:13, 5 мај 2010создадена со најавување(?)179
rw.wikipedia.org22:45, 12 јули 2012создадена со најавување(?)3
rw.wiktionary.org14:23, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
sah.wikipedia.org08:10, 13 август 2011создадена со најавување(?)3
sah.wikiquote.org13:10, 9 јуни 2018создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org14:23, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
sat.wikipedia.org14:13, 4 февруари 2019создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org23:50, 29 јуни 2012создадена со најавување(?)5
sa.wikibooks.org14:23, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
sa.wikiquote.org14:23, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
sa.wikisource.org14:23, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
sa.wiktionary.org14:23, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
scn.wikipedia.org19:45, 17 август 2012создадена со најавување(?)6
scn.wiktionary.org14:23, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
sco.wikipedia.org19:25, 17 август 2012создадена со најавување(?)22
sc.wikipedia.org19:45, 17 август 2012создадена со најавување(?)4
sd.wikipedia.org19:25, 17 август 2012создадена со најавување(?)6
sd.wiktionary.org14:23, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
se.wikipedia.org19:24, 17 август 2012создадена со најавување(?)3
se.wikimedia.org14:14, 4 февруари 2019создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org19:24, 17 август 2012создадена со најавување(?)3
sg.wiktionary.org14:23, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
shi.wikipedia.org19:42, 5 август 2021создадена со најавување(?)0
shn.wikipedia.org14:13, 4 февруари 2019создадена со најавување(?)0
shn.wikivoyage.org17:11, 15 јули 2022создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org23:55, 27 ноември 2010создадена со најавување(?)19
sh.wiktionary.org14:23, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)3
shy.wiktionary.org10:05, 10 јуни 2020создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org18:06, 21 март 2010создадена со најавување(?)65
simple.wiktionary.org21:55, 4 февруари 2014создадена со најавување(?)7
si.wikipedia.org06:25, 21 април 2011создадена со најавување(?)8
si.wikibooks.org14:24, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
si.wiktionary.org14:24, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
sk.wikipedia.org19:12, 27 јуни 2010создадена со најавување(?)149
sk.wikibooks.org14:24, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)4
sk.wikiquote.org14:24, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
sk.wikisource.org14:24, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)1
sk.wiktionary.org14:24, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)3
sl.wikipedia.org18:00, 12 декември 2010создадена со најавување(?)82
sl.wikibooks.org14:47, 5 февруари 2014создадена со најавување(?)2
sl.wikiquote.org14:24, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
sl.wikisource.org14:24, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
sl.wikiversity.org14:24, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
sl.wiktionary.org14:24, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
sm.wikipedia.org19:22, 17 август 2012создадена со најавување(?)8
sm.wiktionary.org14:24, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
sn.wikipedia.org19:22, 17 август 2012создадена со најавување(?)5
wikisource.org18:04, 23 мај 2011создадена со најавување(?)0
so.wikipedia.org19:22, 17 август 2012создадена со најавување(?)7
so.wiktionary.org14:24, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
species.wikimedia.org13:27, 20 ноември 2011создадена со најавување(?)20
sq.wikipedia.org21:42, 3 февруари 2014создадена со најавување(?)49
sq.wikibooks.org20:59, 4 февруари 2014создадена со најавување(?)3
sq.wikinews.org14:24, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
sq.wikiquote.org14:24, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)1
sq.wiktionary.org21:42, 3 февруари 2014создадена со најавување(?)2
srn.wikipedia.org19:22, 17 август 2012создадена со најавување(?)3
sr.wikipedia.org22:36, 6 септември 2010создадена со најавување(?)25
sr.wikibooks.org14:24, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
sr.wikinews.org14:24, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
sr.wikiquote.org14:24, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
sr.wikisource.org22:49, 4 февруари 2014создадена со најавување(?)4
sr.wiktionary.org14:24, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)6
ss.wikipedia.org14:24, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
ss.wiktionary.org14:24, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
stq.wikipedia.org19:22, 17 август 2012создадена со најавување(?)3
st.wikipedia.org19:22, 17 август 2012создадена со најавување(?)3
st.wiktionary.org14:24, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
su.wikipedia.org19:22, 17 август 2012создадена со најавување(?)5
su.wikiquote.org14:24, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
su.wiktionary.org21:03, 3 февруари 2014создадена со најавување(?)2
sv.wikipedia.org12:26, 25 јануари 2011создадена со најавување(?)6
sv.wikibooks.org14:24, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)6
sv.wikinews.org14:24, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
sv.wikiquote.org14:24, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
sv.wikisource.org14:24, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
sv.wikiversity.org14:24, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
sv.wikivoyage.org14:24, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
sv.wiktionary.org14:24, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)11
sw.wikipedia.org18:14, 5 ноември 2010создадена со најавување(?)4
sw.wiktionary.org14:24, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
szl.wikipedia.org19:22, 17 август 2012создадена со најавување(?)3
szy.wikipedia.org23:17, 22 декември 2019создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org05:02, 26 февруари 2011создадена со најавување(?)16
ta.wikibooks.org14:24, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)3
ta.wikinews.org13:10, 7 февруари 2014создадена со најавување(?)2
ta.wikiquote.org14:24, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)3
ta.wikisource.org14:24, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
ta.wiktionary.org14:24, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)4
tay.wikipedia.org11:13, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org19:51, 20 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ten.wikipedia.org20:56, 16 јануари 2011создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org23:13, 8 февруари 2013создадена со најавување(?)0
test-commons.wikimedia.org17:56, 9 февруари 2019создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org14:13, 30 април 2011создадена со најавување(?)611
test.wikidata.org14:27, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)0
tet.wikipedia.org18:36, 17 август 2012создадена со најавување(?)5
te.wikipedia.org19:22, 17 август 2012создадена со најавување(?)15
te.wikibooks.org14:24, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
te.wikiquote.org14:24, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
te.wikisource.org14:24, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
te.wiktionary.org20:27, 4 февруари 2014создадена со најавување(?)3
tg.wikipedia.org18:36, 17 август 2012создадена со најавување(?)7
tg.wikibooks.org14:25, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)1
tg.wiktionary.org14:25, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
th.wikipedia.org20:00, 11 јуни 2010создадена со најавување(?)25
th.wikibooks.org14:25, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)1
th.wikiquote.org15:05, 5 февруари 2014создадена со најавување(?)2
th.wikisource.org14:25, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)1
th.wiktionary.org14:25, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)3
ti.wikipedia.org18:36, 17 август 2012создадена со најавување(?)5
ti.wiktionary.org14:25, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)1
tk.wikipedia.org18:36, 17 август 2012создадена со најавување(?)8
tk.wiktionary.org14:25, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)1
tl.wikipedia.org18:36, 17 август 2012создадена со најавување(?)30
tl.wikibooks.org14:27, 5 февруари 2014создадена со најавување(?)3
tl.wiktionary.org13:36, 4 февруари 2014создадена со најавување(?)3
tn.wikipedia.org18:36, 17 август 2012создадена со најавување(?)5
tn.wiktionary.org14:25, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
to.wikipedia.org18:36, 17 август 2012создадена со најавување(?)4
tpi.wikipedia.org18:36, 17 август 2012создадена со најавување(?)4
tpi.wiktionary.org14:25, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)3
trv.wikipedia.org12:35, 6 август 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org05:32, 25 јануари 2011создадена со најавување(?)14
tr.wikibooks.org14:25, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
tr.wikimedia.org14:15, 4 февруари 2019создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org14:25, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
tr.wikiquote.org23:55, 4 февруари 2014создадена со најавување(?)2
tr.wikisource.org14:25, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)4
tr.wiktionary.org22:39, 4 февруари 2014создадена со најавување(?)5
ts.wikipedia.org18:36, 17 август 2012создадена со најавување(?)4
ts.wiktionary.org14:25, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)6
tt.wikipedia.org18:22, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)10
tt.wikibooks.org14:25, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)4
tt.wiktionary.org14:25, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
tum.wikipedia.org18:36, 17 август 2012создадена со најавување(?)11
tw.wikipedia.org18:35, 17 август 2012создадена со најавување(?)4
tyv.wikipedia.org14:53, 4 февруари 2014создадена со најавување(?)6
ty.wikipedia.org18:35, 17 август 2012создадена со најавување(?)4
ua.wikimedia.org10:54, 1 април 2014создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org17:43, 24 август 2011создадена со најавување(?)5
ug.wikipedia.org18:35, 17 август 2012создадена со најавување(?)4
ug.wiktionary.org14:25, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
uk.wikipedia.org22:27, 24 април 2010создадена со најавување(?)222
uk.wikibooks.org14:25, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
uk.wikinews.org14:25, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
uk.wikiquote.org14:25, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)6
uk.wikisource.org23:35, 3 февруари 2014создадена со најавување(?)4
uk.wikivoyage.org19:57, 12 август 2013создадена со најавување(?)4
uk.wiktionary.org22:52, 3 февруари 2014создадена со најавување(?)18
ur.wikipedia.org07:56, 26 март 2013создадена со најавување(?)2
ur.wikibooks.org14:25, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
ur.wikiquote.org14:25, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
ur.wiktionary.org21:20, 3 февруари 2014создадена со најавување(?)2
uz.wikipedia.org16:34, 19 февруари 2012создадена со најавување(?)10
uz.wikiquote.org14:25, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
uz.wiktionary.org16:19, 5 февруари 2014создадена со најавување(?)2
vec.wikipedia.org18:42, 17 август 2012создадена со најавување(?)3
vec.wikisource.org14:25, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
vec.wiktionary.org14:25, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
vep.wikipedia.org18:32, 3 февруари 2012создадена со најавување(?)5
ve.wikipedia.org17:48, 17 август 2012создадена со најавување(?)4
vi.wikipedia.org08:44, 6 декември 2010создадена со најавување(?)5
vi.wikibooks.org21:31, 6 февруари 2014создадена со најавување(?)2
vi.wikiquote.org12:26, 7 февруари 2014создадена со најавување(?)2
vi.wikisource.org14:26, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
vi.wikivoyage.org13:53, 7 февруари 2014создадена со најавување(?)2
vi.wiktionary.org14:25, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)3
vls.wikipedia.org17:46, 17 август 2012создадена со најавување(?)5
vo.wikipedia.org17:46, 17 август 2012создадена со најавување(?)6
vo.wiktionary.org14:26, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
war.wikipedia.org17:45, 17 август 2012создадена со најавување(?)45
wa.wikipedia.org01:53, 11 септември 2011создадена со најавување(?)5
wa.wiktionary.org14:26, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
www.wikidata.org11:24, 31 октомври 2012создадена со најавување(?)1.254
wikimania2014.wikimedia.org20:00, 22 јануари 2014создадена со најавување(?)0
wikimania2015.wikimedia.org16:31, 18 февруари 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2016.wikimedia.org21:21, 21 април 2016создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org14:12, 4 февруари 2019создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org14:12, 4 февруари 2019создадена со најавување(?)9
wo.wikipedia.org17:45, 17 август 2012создадена со најавување(?)4
wo.wikiquote.org14:26, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
wo.wiktionary.org14:26, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
wuu.wikipedia.org21:29, 28 декември 2011создадена со најавување(?)4
xal.wikipedia.org17:42, 17 август 2012создадена со најавување(?)4
xh.wikipedia.org17:42, 17 август 2012создадена со најавување(?)6
xmf.wikipedia.org17:42, 17 август 2012создадена со најавување(?)4
yi.wikipedia.org14:33, 13 август 2012создадена со најавување(?)4
yi.wikisource.org14:26, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
yi.wiktionary.org14:26, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
yo.wikipedia.org17:42, 17 август 2012создадена со најавување(?)5
yue.wiktionary.org14:11, 4 февруари 2019создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org17:41, 17 август 2012создадена со најавување(?)4
zea.wikipedia.org17:41, 17 август 2012создадена со најавување(?)6
zh-classical.wikipedia.org23:51, 29 јуни 2012создадена со најавување(?)6
zh-min-nan.wikipedia.org17:40, 17 август 2012создадена со најавување(?)6
zh-min-nan.wikisource.org14:26, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
zh-min-nan.wiktionary.org14:47, 4 февруари 2014создадена со најавување(?)2
zh-yue.wikipedia.org19:56, 13 ноември 2011создадена со најавување(?)8
zh.wikipedia.org06:59, 8 јуни 2015создадена со најавување(?)0
zh.wikibooks.org14:26, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
zh.wikinews.org14:26, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
zh.wikiquote.org15:29, 5 февруари 2014создадена со најавување(?)2
zh.wikisource.org13:06, 6 февруари 2014создадена со најавување(?)2
zh.wikiversity.org14:11, 4 февруари 2019создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org14:26, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2
zh.wiktionary.org14:54, 5 февруари 2014создадена со најавување(?)2
zu.wikipedia.org23:09, 6 февруари 2014создадена со најавување(?)3
zu.wiktionary.org14:26, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)2