Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Hydriz
  • Зачленет: 09:48, 13 мај 2010 (пред 12 години)
  • Вкупно уредувања: 37.204
  • Број на приврзани сметки: 884
  • Глобална група: Глобални отповикувачи
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org17:22, 2 ноември 2010создадена со најавување(?)0
aa.wikibooks.org11:10, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)0
aa.wiktionary.org11:10, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)0
ab.wikipedia.org19:12, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)5
ab.wiktionary.org11:10, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org19:08, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)5
advisory.wikimedia.org11:48, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)0
ady.wikipedia.org04:47, 12 февруари 2016создадена со најавување(?)3
af.wikipedia.org10:44, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)10
af.wikibooks.org19:24, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
af.wikiquote.org19:20, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
af.wiktionary.org19:16, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)8
ak.wikipedia.org17:36, 2 ноември 2010создадена со најавување(?)3
ak.wikibooks.org11:11, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)0
ak.wiktionary.org11:11, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org15:17, 30 септември 2010создадена со најавување(?)6
alt.wikipedia.org04:20, 7 март 2021создадена со најавување(?)0
ami.wikipedia.org14:27, 28 октомври 2021создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org06:26, 9 октомври 2010создадена со најавување(?)3
am.wikiquote.org11:12, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)0
am.wiktionary.org19:19, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)20
ang.wikipedia.org05:18, 12 октомври 2010создадена со најавување(?)5
ang.wikibooks.org17:25, 29 октомври 2010создадена со најавување(?)4
ang.wikiquote.org11:12, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)1
ang.wikisource.org11:12, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org19:17, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
an.wikipedia.org10:44, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)3
an.wiktionary.org19:16, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)5
api.wikimedia.org04:54, 8 декември 2020создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org19:14, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
ar.wikipedia.org10:34, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)3
ar.wikibooks.org19:25, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)5
ar.wikimedia.org13:17, 12 јули 2011создадена со најавување(?)8
ar.wikinews.org19:21, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
ar.wikiquote.org19:20, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
ar.wikisource.org19:22, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
ar.wikiversity.org13:17, 12 јули 2011создадена со најавување(?)8
ar.wiktionary.org19:19, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)27
arz.wikipedia.org06:29, 9 октомври 2010создадена со најавување(?)5
ast.wikipedia.org10:44, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)3
ast.wikibooks.org19:24, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)1
ast.wikiquote.org11:13, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)0
ast.wiktionary.org19:16, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
as.wikipedia.org14:10, 25 мај 2010создадена со најавување(?)4
as.wikibooks.org11:13, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)0
as.wikisource.org10:04, 4 јануари 2013создадена со најавување(?)8
as.wiktionary.org11:13, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org07:28, 24 јуни 2017создадена со најавување(?)3
av.wikipedia.org19:08, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
av.wiktionary.org11:13, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org19:08, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
ay.wikibooks.org11:13, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)0
ay.wiktionary.org17:45, 2 ноември 2010создадена со најавување(?)3
azb.wikipedia.org00:48, 23 јули 2015создадена со најавување(?)3
az.wikipedia.org10:44, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)41
az.wikibooks.org19:24, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
az.wikiquote.org11:13, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)3
az.wikisource.org11:13, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)3
az.wiktionary.org19:16, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)7
bar.wikipedia.org19:08, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
bat-smg.wikipedia.org10:46, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)3
ba.wikipedia.org19:13, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
ba.wikibooks.org16:34, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org11:13, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)3
bd.wikimedia.org18:12, 15 октомври 2011создадена со најавување(?)10
be-tarask.wikipedia.org10:44, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)4
beta.wikiversity.org11:28, 8 септември 2010создадена со најавување(?)12
be.wikipedia.org10:44, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)5
be.wikibooks.org19:24, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
be.wikimedia.org14:29, 2 февруари 2012создадена со најавување(?)6
be.wikiquote.org11:13, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)3
be.wikisource.org16:15, 28 март 2012создадена со најавување(?)6
be.wiktionary.org19:18, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)5
bg.wikipedia.org10:38, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)4
bg.wikibooks.org19:24, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
bg.wikinews.org19:21, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
bg.wikiquote.org19:20, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
bg.wikisource.org11:14, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)3
bg.wiktionary.org19:18, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)12
bh.wikipedia.org19:14, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
bh.wiktionary.org11:14, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org19:08, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
bi.wikibooks.org11:14, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)0
bi.wiktionary.org11:14, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org11:14, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)3
bm.wikipedia.org19:08, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
bm.wikibooks.org11:14, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)0
bm.wikiquote.org11:14, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)0
bm.wiktionary.org11:14, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org10:44, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)11
bn.wikibooks.org19:25, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)5
bn.wikisource.org19:22, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
bn.wikivoyage.org12:29, 7 ноември 2018создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org19:19, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)7
bo.wikipedia.org19:15, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
bo.wikibooks.org11:14, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)0
bo.wiktionary.org11:14, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org10:44, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)3
br.wikipedia.org10:42, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)4
br.wikimedia.org11:48, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)6
br.wikiquote.org11:15, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)3
br.wikisource.org11:16, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)3
br.wiktionary.org19:16, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)5
bs.wikipedia.org10:44, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)13
bs.wikibooks.org19:24, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
bs.wikinews.org19:21, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
bs.wikiquote.org19:20, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
bs.wikisource.org19:22, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
bs.wiktionary.org19:16, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)7
bug.wikipedia.org11:28, 21 јуни 2010создадена со најавување(?)4
bxr.wikipedia.org17:33, 2 ноември 2010создадена со најавување(?)13
ca.wikipedia.org10:34, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)3
ca.wikibooks.org11:16, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)4
ca.wikimedia.org10:00, 19 декември 2014создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org19:21, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
ca.wikiquote.org19:20, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
ca.wikisource.org11:16, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)4
ca.wiktionary.org19:16, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
cbk-zam.wikipedia.org19:08, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
cdo.wikipedia.org19:11, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
ceb.wikipedia.org10:42, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)4
ce.wikipedia.org19:13, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
cho.wikipedia.org16:46, 6 октомври 2010создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org19:15, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
chr.wiktionary.org19:19, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
ch.wikipedia.org18:32, 30 октомври 2010создадена со најавување(?)5
ch.wikibooks.org11:16, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)0
ch.wiktionary.org17:45, 2 ноември 2010создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org17:22, 2 ноември 2010создадена со најавување(?)4
ckb.wikipedia.org11:16, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)4
commons.wikimedia.org16:13, 23 мај 2010создадена со најавување(?)1.668image-reviewer
co.wikipedia.org19:09, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
co.wikibooks.org19:24, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)1
co.wikimedia.org11:49, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)6
co.wikiquote.org06:44, 9 октомври 2010создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org19:17, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
crh.wikipedia.org11:17, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)3
cr.wikipedia.org17:36, 2 ноември 2010создадена со најавување(?)4
cr.wikiquote.org11:17, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)0
cr.wiktionary.org17:45, 2 ноември 2010создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org19:10, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
csb.wiktionary.org19:17, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)5
cs.wikipedia.org10:35, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)4
cs.wikibooks.org19:24, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
cs.wikinews.org19:21, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
cs.wikiquote.org19:20, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
cs.wikisource.org19:22, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
cs.wikiversity.org19:26, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
cs.wiktionary.org19:16, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)10
cu.wikipedia.org19:13, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
cv.wikipedia.org06:06, 11 октомври 2010создадена со најавување(?)3
cv.wikibooks.org19:25, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
cy.wikipedia.org10:48, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)6
cy.wikibooks.org19:24, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
cy.wikiquote.org11:19, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)3
cy.wikisource.org19:22, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
cy.wiktionary.org19:17, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
da.wikipedia.org10:35, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)10
da.wikibooks.org19:24, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
da.wikiquote.org19:20, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
da.wikisource.org19:22, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
da.wiktionary.org19:17, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
de.wikipedia.org16:12, 18 јули 2010создадена со најавување(?)4
de.wikibooks.org16:52, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)2
de.wikinews.org19:21, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)5
de.wikiquote.org19:20, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
de.wikisource.org19:22, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
de.wikiversity.org19:26, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
de.wikivoyage.org18:32, 10 ноември 2012создадена со најавување(?)6
de.wiktionary.org19:17, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)8
din.wikipedia.org12:56, 14 јули 2017создадена со најавување(?)3
diq.wikipedia.org11:19, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)3
dk.wikimedia.org11:49, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)6
dsb.wikipedia.org11:20, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)3
dty.wikipedia.org15:00, 24 април 2017создадена со најавување(?)3
dv.wikipedia.org19:14, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
dv.wiktionary.org19:19, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
dz.wikipedia.org19:15, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
dz.wiktionary.org11:20, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org11:20, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)3
el.wikipedia.org10:42, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)3
el.wikibooks.org19:24, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
el.wikinews.org07:28, 9 април 2011создадена со најавување(?)43
el.wikiquote.org19:20, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
el.wikisource.org19:22, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
el.wikiversity.org19:26, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
el.wikivoyage.org02:48, 17 мај 2013создадена со најавување(?)6
el.wiktionary.org19:18, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)12
eml.wikipedia.org11:20, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)3
en.wikipedia.org09:48, 13 мај 2010нова сметка(?)2.413extendedconfirmed, reviewer, rollbacker
en.wikibooks.org14:52, 3 јуни 2010создадена со најавување(?)51
en.wikinews.org14:56, 5 јуни 2010создадена со најавување(?)23
en.wikiquote.org12:06, 16 мај 2010создадена со најавување(?)103
en.wikisource.org17:17, 14 септември 2010создадена со најавување(?)490
en.wikiversity.org14:49, 3 јуни 2010создадена со најавување(?)10
en.wikivoyage.org04:43, 11 ноември 2012потврдено со лозинка(?)7
en.wiktionary.org12:06, 16 мај 2010создадена со најавување(?)137
eo.wikipedia.org10:35, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)4
eo.wikibooks.org19:24, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)5
eo.wikinews.org11:21, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)4
eo.wikiquote.org19:20, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
eo.wikisource.org09:49, 19 март 2011создадена со најавување(?)9
eo.wikivoyage.org17:03, 15 декември 2020создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org19:17, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)7
es.wikipedia.org06:25, 9 октомври 2010создадена со најавување(?)5
es.wikibooks.org19:24, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)5
es.wikinews.org19:21, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)7
es.wikiquote.org19:20, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)6
es.wikisource.org19:22, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)10
es.wikiversity.org19:26, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
es.wikivoyage.org10:04, 4 јануари 2013создадена со најавување(?)10
es.wiktionary.org19:17, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)19
et.wikipedia.org10:38, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)6
et.wikibooks.org19:24, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)5
ee.wikimedia.org11:50, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)7
et.wikiquote.org11:21, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)4
et.wikisource.org11:21, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)4
et.wiktionary.org19:17, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)7
eu.wikipedia.org10:38, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)16
eu.wikibooks.org19:24, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)5
eu.wikiquote.org19:20, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
eu.wikisource.org05:55, 19 април 2018создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org19:17, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)7
ext.wikipedia.org19:09, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
fa.wikipedia.org10:38, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)5
fa.wikibooks.org19:25, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)5
fa.wikinews.org11:21, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)6
fa.wikiquote.org19:21, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
fa.wikisource.org19:22, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
fa.wikivoyage.org08:07, 5 октомври 2014создадена со најавување(?)0
fa.wiktionary.org19:19, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)5
ff.wikipedia.org17:22, 2 ноември 2010создадена со најавување(?)4
fiu-vro.wikipedia.org19:12, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
fi.wikipedia.org10:35, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)4
fi.wikibooks.org19:24, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)5
fi.wikimedia.org11:50, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)7
fi.wikinews.org19:21, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
fi.wikiquote.org19:20, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)6
fi.wikisource.org19:22, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
fi.wikiversity.org19:26, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
fi.wikivoyage.org00:49, 1 декември 2016создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org19:18, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
fj.wikipedia.org19:11, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
fj.wiktionary.org19:17, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
foundation.wikimedia.org13:12, 4 ноември 2021создадена со најавување(?)101
fo.wikipedia.org19:09, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)5
fo.wikisource.org11:22, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)4
fo.wiktionary.org19:17, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
frp.wikipedia.org19:09, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
frr.wikipedia.org11:27, 8 септември 2010создадена со најавување(?)4
fr.wikipedia.org15:32, 15 септември 2010создадена со најавување(?)5
fr.wikibooks.org19:24, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)7
fr.wikinews.org19:21, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)0
fr.wikiquote.org19:20, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)5
fr.wikisource.org18:00, 9 септември 2010создадена со најавување(?)4
fr.wikiversity.org19:26, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
fr.wikivoyage.org18:32, 10 ноември 2012создадена со најавување(?)7
fr.wiktionary.org19:17, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)17
fur.wikipedia.org06:30, 9 октомври 2010создадена со најавување(?)4
fy.wikipedia.org19:09, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)9
fy.wikibooks.org19:24, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)5
fy.wiktionary.org19:17, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)5
gag.wikipedia.org11:23, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)4
gan.wikipedia.org06:30, 9 октомври 2010создадена со најавување(?)6
ga.wikipedia.org10:50, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)4
ga.wikibooks.org11:23, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)0
ga.wikiquote.org11:23, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)0
ga.wiktionary.org19:17, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)5
gd.wikipedia.org11:01, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)5
gd.wiktionary.org19:17, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)5
glk.wikipedia.org11:23, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)4
gl.wikipedia.org10:38, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)8
gl.wikibooks.org19:24, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)5
gl.wikiquote.org11:23, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)4
gl.wikisource.org19:22, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
gl.wiktionary.org19:17, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)5
gn.wikipedia.org19:08, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
gn.wikibooks.org11:23, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)0
gn.wiktionary.org19:16, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)6
gom.wikipedia.org19:01, 16 јуни 2015создадена со најавување(?)5
gor.wikipedia.org05:55, 19 април 2018создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org19:09, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
got.wikibooks.org11:23, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org19:14, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)6
gu.wikibooks.org11:24, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)0
gu.wikiquote.org19:21, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
gu.wikisource.org16:15, 28 март 2012создадена со најавување(?)7
gu.wiktionary.org19:19, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)7
gv.wikipedia.org19:09, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
gv.wiktionary.org19:17, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
hak.wikipedia.org19:09, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
ha.wikipedia.org19:14, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)6
ha.wiktionary.org19:19, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)7
haw.wikipedia.org10:50, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)4
he.wikipedia.org10:35, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)4
he.wikibooks.org19:25, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)7
he.wikinews.org19:21, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
he.wikiquote.org19:20, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)6
he.wikisource.org19:22, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
he.wikivoyage.org13:50, 28 март 2013создадена со најавување(?)7
he.wiktionary.org19:19, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)8
hif.wikipedia.org11:25, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)4
hif.wiktionary.org12:29, 7 ноември 2018создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org10:42, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)8
hi.wikibooks.org19:25, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)5
hi.wikiquote.org11:24, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)4
hi.wikisource.org05:27, 15 април 2021создадена со најавување(?)0
hi.wikiversity.org07:47, 4 август 2017создадена со најавување(?)3
hi.wikivoyage.org12:29, 7 ноември 2018создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org19:19, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)7
ho.wikipedia.org17:21, 2 ноември 2010создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org10:38, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)5
hr.wikibooks.org19:24, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)5
hr.wikiquote.org11:25, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)4
hr.wikisource.org19:22, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
hr.wiktionary.org19:17, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)7
hsb.wikipedia.org19:10, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)6
hsb.wiktionary.org11:25, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)6
ht.wikipedia.org10:38, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)4
ht.wikisource.org11:25, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org11:29, 1 ноември 2010создадена со најавување(?)4
hu.wikibooks.org11:25, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)5
hu.wikinews.org19:21, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org19:20, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
hu.wikisource.org11:25, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)4
hu.wiktionary.org19:17, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)5
hy.wikipedia.org06:27, 9 октомври 2010создадена со најавување(?)18
hy.wikibooks.org11:25, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)5
hy.wikiquote.org11:25, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)4
hy.wikisource.org15:14, 30 септември 2010создадена со најавување(?)4
hy.wiktionary.org19:19, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)6
hz.wikipedia.org09:02, 22 јуни 2010создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org19:10, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)5
ia.wikibooks.org19:24, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)5
ia.wiktionary.org19:17, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)5
id.wikipedia.org10:36, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)7
id.wikibooks.org11:26, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)7
id.wikiquote.org19:20, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)5
id.wikisource.org19:22, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)5
id.wiktionary.org19:16, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
ie.wikipedia.org19:10, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
ie.wikibooks.org19:24, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)5
ie.wiktionary.org19:17, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)19
ig.wikipedia.org19:10, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
ii.wikipedia.org16:46, 6 октомври 2010создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org19:10, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
ik.wiktionary.org19:17, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org19:10, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
incubator.wikimedia.org06:46, 9 јуни 2010создадена со најавување(?)2.663bureaucrat, sysop, translationadmin
inh.wikipedia.org05:55, 19 април 2018создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org10:42, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)4
io.wiktionary.org19:17, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)10
is.wikipedia.org10:42, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)4
is.wikibooks.org19:24, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)5
is.wikiquote.org19:20, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
is.wikisource.org19:22, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
is.wiktionary.org19:17, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)6
it.wikipedia.org06:24, 9 октомври 2010создадена со најавување(?)5
it.wikibooks.org19:24, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)6
it.wikinews.org19:21, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
it.wikiquote.org06:40, 9 октомври 2010создадена со најавување(?)7
it.wikisource.org19:22, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
it.wikiversity.org19:26, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
it.wikivoyage.org18:33, 10 ноември 2012создадена со најавување(?)7
it.wiktionary.org19:17, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)9
iu.wikipedia.org19:15, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
iu.wiktionary.org19:19, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)6
jam.wikipedia.org04:33, 3 мај 2016создадена со најавување(?)3
ja.wikipedia.org11:29, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)5
ja.wikibooks.org19:26, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)5
ja.wikinews.org19:21, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
ja.wikiquote.org19:21, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
ja.wikisource.org19:22, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
ja.wikiversity.org19:26, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)5
ja.wiktionary.org19:19, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)17
jbo.wikipedia.org19:10, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)5
jbo.wiktionary.org19:17, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)7
jv.wikipedia.org10:42, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)8
jv.wiktionary.org19:16, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
kaa.wikipedia.org11:29, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)4
kab.wikipedia.org11:29, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)4
ka.wikipedia.org10:42, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)14
ka.wikibooks.org19:25, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)5
ka.wikiquote.org19:20, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
ka.wiktionary.org19:19, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
kbd.wikipedia.org09:47, 19 март 2011создадена со најавување(?)9
kbp.wikipedia.org07:28, 24 јуни 2017создадена со најавување(?)3
kg.wikipedia.org19:10, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
ki.wikipedia.org17:34, 2 ноември 2010создадена со најавување(?)5
kj.wikipedia.org17:22, 2 ноември 2010создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org10:50, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)4
kk.wikibooks.org19:24, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)5
kk.wikiquote.org11:29, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org19:18, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)22
kl.wikipedia.org19:10, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)5
kl.wiktionary.org19:17, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)6
km.wikipedia.org10:16, 1 ноември 2010создадена со најавување(?)6
km.wikibooks.org19:25, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)5
km.wiktionary.org19:19, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)7
kn.wikipedia.org10:50, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)5
kn.wikibooks.org19:25, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)0
kn.wikiquote.org11:29, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)4
kn.wikisource.org11:29, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)4
kn.wiktionary.org19:19, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)7
koi.wikipedia.org13:25, 25 октомври 2010создадена со најавување(?)4
ko.wikipedia.org10:36, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)4
ko.wikibooks.org19:26, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)5
ko.wikinews.org17:25, 14 септември 2010создадена со најавување(?)4
ko.wikiquote.org19:21, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
ko.wikisource.org19:22, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
ko.wikiversity.org13:42, 7 февруари 2013создадена со најавување(?)6
ko.wiktionary.org19:19, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)7
krc.wikipedia.org18:05, 22 јуни 2010создадена со најавување(?)3
kr.wikipedia.org16:45, 6 октомври 2010создадена со најавување(?)0
kr.wikiquote.org11:30, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org19:11, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
ks.wikipedia.org19:14, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
ks.wikibooks.org11:30, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)0
ks.wikiquote.org06:43, 9 октомври 2010создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org19:19, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)5
ku.wikipedia.org10:42, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)4
ku.wikibooks.org19:24, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
ku.wikiquote.org19:20, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
ku.wiktionary.org19:17, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)7
kv.wikipedia.org19:13, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
kw.wikipedia.org19:10, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
kw.wikiquote.org11:30, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)0
kw.wiktionary.org19:17, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)5
ky.wikipedia.org19:10, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)5
ky.wikibooks.org19:24, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
ky.wikiquote.org11:30, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)3
ky.wiktionary.org19:19, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)8
lad.wikipedia.org10:59, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)3
la.wikipedia.org10:42, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)6
la.wikibooks.org19:24, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
la.wikiquote.org19:20, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
la.wikisource.org19:22, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
la.wiktionary.org19:17, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)5
lbe.wikipedia.org17:33, 2 ноември 2010создадена со најавување(?)3
lb.wikipedia.org10:46, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)4
lb.wikibooks.org11:31, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)0
lb.wikiquote.org19:20, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)0
lb.wiktionary.org19:17, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
lez.wikipedia.org16:15, 28 март 2012создадена со најавување(?)109
lfn.wikipedia.org05:55, 19 април 2018создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org17:22, 2 ноември 2010создадена со најавување(?)3
lij.wikipedia.org19:10, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
li.wikipedia.org10:59, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)11
li.wikibooks.org11:31, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)4
li.wikiquote.org11:31, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)3
li.wikisource.org19:22, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
li.wiktionary.org19:17, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)5
lmo.wikipedia.org10:59, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)3
ln.wikipedia.org10:59, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)3
ln.wikibooks.org11:31, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)0
ln.wiktionary.org19:17, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)5
login.wikimedia.org05:58, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org19:15, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
lo.wiktionary.org19:19, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)5
lrc.wikipedia.org19:01, 16 јуни 2015создадена со најавување(?)5
ltg.wikipedia.org09:47, 19 март 2011создадена со најавување(?)8
lt.wikipedia.org10:37, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)11
lt.wikibooks.org19:24, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
lt.wikiquote.org19:20, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
lt.wikisource.org19:22, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
lt.wiktionary.org19:17, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)8
lv.wikipedia.org10:42, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)12
lv.wikibooks.org11:32, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)0
lv.wiktionary.org19:17, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
mai.wikipedia.org03:33, 20 февруари 2015создадена со најавување(?)2
map-bms.wikipedia.org15:49, 14 септември 2010создадена со најавување(?)4
mdf.wikipedia.org11:32, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)3
www.mediawiki.org16:11, 17 мај 2010создадена со најавување(?)234
meta.wikimedia.org09:49, 13 мај 2010создадена со најавување(?)689autopatrolled
mg.wikipedia.org19:11, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
mg.wikibooks.org19:24, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
mg.wiktionary.org19:17, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)54
mhr.wikipedia.org11:32, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)3
mh.wikipedia.org16:45, 6 октомври 2010создадена со најавување(?)0
mh.wiktionary.org11:32, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org13:42, 7 февруари 2013создадена со најавување(?)6
mi.wikipedia.org10:59, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)4
mi.wikibooks.org16:34, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)0
mi.wiktionary.org19:17, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)5
mk.wikipedia.org10:46, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)6
mk.wikibooks.org19:24, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)5
mk.wikimedia.org11:52, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)6
mk.wikisource.org11:32, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)3
mk.wiktionary.org19:19, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)32
ml.wikipedia.org10:46, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)10
ml.wikibooks.org19:25, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
ml.wikiquote.org11:32, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)3
ml.wikisource.org19:22, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
ml.wiktionary.org19:19, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
mn.wikipedia.org19:13, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)7
mn.wikibooks.org11:32, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)0
mn.wiktionary.org19:19, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)10
mrj.wikipedia.org11:32, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)3
mr.wikipedia.org10:46, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)4
mr.wikibooks.org19:25, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
mr.wikiquote.org19:21, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
mr.wikisource.org14:33, 2 февруари 2012создадена со најавување(?)6
mr.wiktionary.org19:19, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)29
ms.wikipedia.org17:12, 21 септември 2010создадена со најавување(?)45
ms.wikibooks.org19:24, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
ms.wiktionary.org19:16, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)8
mt.wikipedia.org10:59, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)3
mt.wiktionary.org19:16, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)5
mus.wikipedia.org17:21, 2 ноември 2010создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org11:33, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)3
mx.wikimedia.org13:17, 12 јули 2011создадена со најавување(?)8
myv.wikipedia.org11:33, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)3
my.wikipedia.org10:32, 21 јуни 2010создадена со најавување(?)4
my.wikibooks.org11:33, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)0
my.wiktionary.org19:19, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
mzn.wikipedia.org11:33, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)3
nah.wikipedia.org10:59, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)3
nah.wikibooks.org11:34, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)0
nah.wiktionary.org19:17, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)5
nap.wikipedia.org10:46, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)3
na.wikipedia.org19:09, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
na.wikibooks.org19:24, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)0
na.wikiquote.org11:34, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)0
na.wiktionary.org19:17, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)7
nds-nl.wikipedia.org06:29, 9 октомври 2010создадена со најавување(?)14
nds.wikipedia.org19:27, 9 октомври 2010создадена со најавување(?)6
nds.wikibooks.org19:24, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)0
nds.wikiquote.org11:34, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)0
nds.wiktionary.org19:17, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)12
ne.wikipedia.org19:11, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)8
ne.wikibooks.org16:35, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)4
ne.wiktionary.org19:19, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
new.wikipedia.org19:14, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
ng.wikipedia.org17:22, 2 ноември 2010создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org06:25, 9 октомври 2010создадена со најавување(?)14
nl.wikibooks.org19:24, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)6
nl.wikimedia.org11:53, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)6
nl.wikinews.org19:21, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org19:20, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
nl.wikisource.org19:22, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
nl.wikivoyage.org18:34, 10 ноември 2012создадена со најавување(?)6
nl.wiktionary.org19:17, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)7
nn.wikipedia.org10:46, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)3
nn.wikiquote.org11:35, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)3
nn.wiktionary.org19:17, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)6
nov.wikipedia.org11:35, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)3
no.wikipedia.org06:06, 11 октомври 2010создадена со најавување(?)4
no.wikibooks.org19:24, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)5
no.wikimedia.org11:54, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)6
no.wikinews.org19:21, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
no.wikiquote.org19:20, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
no.wikisource.org11:35, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)3
no.wiktionary.org19:17, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
nrm.wikipedia.org19:11, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
nso.wikipedia.org12:11, 3 ноември 2011создадена со најавување(?)6
nv.wikipedia.org10:59, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)3
nyc.wikimedia.org12:28, 23 јуни 2011создадена со најавување(?)9
ny.wikipedia.org17:33, 2 ноември 2010создадена со најавување(?)3
nz.wikimedia.org11:54, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org19:11, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
oc.wikibooks.org19:24, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
oc.wiktionary.org19:17, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
olo.wikipedia.org05:56, 7 октомври 2016создадена со најавување(?)3
om.wikipedia.org19:11, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
om.wiktionary.org19:17, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)7
or.wikipedia.org19:14, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
or.wikisource.org10:04, 19 декември 2014создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org11:36, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)9
os.wikipedia.org19:13, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
outreach.wikimedia.org02:11, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)15
pa-us.wikimedia.org11:54, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)3
pag.wikipedia.org19:11, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
pam.wikipedia.org19:10, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
pap.wikipedia.org19:11, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
pa.wikipedia.org19:14, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
pa.wikibooks.org19:25, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
pa.wikisource.org02:11, 14 април 2017создадена со најавување(?)5
pa.wiktionary.org19:19, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)7
pcd.wikipedia.org11:36, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)3
pdc.wikipedia.org10:59, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)4
pfl.wikipedia.org11:36, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)3
pih.wikipedia.org19:11, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
pi.wikipedia.org19:11, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
pi.wiktionary.org11:36, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org06:24, 9 октомври 2010создадена со најавување(?)3
pl.wikibooks.org19:24, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)6
pl.wikimedia.org11:55, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)6
pl.wikinews.org19:21, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
pl.wikiquote.org06:40, 9 октомври 2010создадена со најавување(?)5
pl.wikisource.org19:22, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
pl.wikivoyage.org13:41, 7 февруари 2013создадена со најавување(?)6
pl.wiktionary.org19:17, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)6
pms.wikipedia.org19:11, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
pms.wikisource.org12:29, 7 ноември 2018создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org11:01, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)3
pnb.wiktionary.org12:31, 3 февруари 2012создадена со најавување(?)11
pnt.wikipedia.org11:36, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)3
ps.wikipedia.org19:14, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
ps.wikibooks.org19:25, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)0
ps.wikivoyage.org12:29, 7 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org19:19, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)7
pt.wikipedia.org06:25, 9 октомври 2010создадена со најавување(?)4
pt.wikibooks.org19:24, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
pt.wikimedia.org08:37, 26 август 2017создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org19:21, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
pt.wikiquote.org19:20, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)5
pt.wikisource.org19:22, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
pt.wikiversity.org19:26, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
pt.wikivoyage.org10:04, 4 јануари 2013создадена со најавување(?)8
pt.wiktionary.org19:17, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)16
pwn.wikipedia.org03:25, 8 ноември 2021создадена со најавување(?)0
quality.wikimedia.org10:02, 4 октомври 2010создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org10:46, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)3
qu.wikibooks.org19:24, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)0
qu.wikiquote.org11:37, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)0
qu.wiktionary.org19:18, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)7
rm.wikipedia.org11:01, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)3
rm.wikibooks.org11:37, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)0
rm.wiktionary.org11:37, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org19:11, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
rn.wikipedia.org17:22, 2 ноември 2010создадена со најавување(?)3
rn.wiktionary.org11:37, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org19:08, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
roa-rup.wiktionary.org19:16, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)7
roa-tara.wikipedia.org11:37, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)3
ro.wikipedia.org10:37, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)3
ro.wikibooks.org19:24, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)5
ro.wikinews.org19:21, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
ro.wikiquote.org19:20, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
ro.wikisource.org19:22, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
ro.wikivoyage.org13:41, 7 февруари 2013создадена со најавување(?)6
ro.wiktionary.org19:17, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)6
rue.wikipedia.org15:57, 24 јануари 2011создадена со најавување(?)167
ru.wikipedia.org06:25, 9 октомври 2010создадена со најавување(?)3
ru.wikibooks.org19:24, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)7
ru.wikimedia.org11:55, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)6
ru.wikinews.org19:21, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
ru.wikiquote.org19:20, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
ru.wikisource.org19:22, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)5
ru.wikiversity.org19:26, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
ru.wikivoyage.org18:34, 10 ноември 2012создадена со најавување(?)6
ru.wiktionary.org19:19, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)20
rw.wikipedia.org17:36, 2 ноември 2010создадена со најавување(?)3
rw.wiktionary.org19:17, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)7
sah.wikipedia.org11:01, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)3
sah.wikiquote.org12:29, 7 ноември 2018создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org09:47, 19 март 2011создадена со најавување(?)8
sat.wikipedia.org12:29, 7 ноември 2018создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org19:14, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)5
sa.wikibooks.org11:38, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)4
sa.wikiquote.org13:40, 7 февруари 2013создадена со најавување(?)6
sa.wikisource.org09:47, 19 март 2011создадена со најавување(?)8
sa.wiktionary.org19:19, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)18
scn.wikipedia.org10:48, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)3
scn.wiktionary.org19:18, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)7
sco.wikipedia.org11:01, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)5
sc.wikipedia.org19:11, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
sc.wiktionary.org11:38, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org19:14, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
sd.wikinews.org19:21, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)0
sd.wiktionary.org19:19, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)11
se.wikipedia.org10:59, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)4
se.wikibooks.org11:38, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org11:56, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)6
sg.wikipedia.org17:37, 2 ноември 2010создадена со најавување(?)3
sg.wiktionary.org11:15, 12 октомври 2010создадена со најавување(?)5
shi.wikipedia.org20:24, 30 јуни 2021создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org10:48, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)7
sh.wiktionary.org19:18, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
shy.wiktionary.org11:43, 13 декември 2020создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org16:27, 30 мај 2010создадена со најавување(?)5.659patroller, rollbacker
simple.wikibooks.org17:58, 6 октомври 2010создадена со најавување(?)0
simple.wikiquote.org10:14, 15 септември 2010создадена со најавување(?)0
simple.wiktionary.org16:15, 20 јуни 2010создадена со најавување(?)8.522autopatrolled, rollbacker
si.wikipedia.org19:15, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
si.wikibooks.org11:38, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)4
si.wiktionary.org19:19, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)8
sk.wikipedia.org10:37, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)46
sk.wikibooks.org19:24, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)5
sk.wikiquote.org19:20, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
sk.wikisource.org19:22, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
sk.wiktionary.org19:18, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
sl.wikipedia.org10:41, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)7
sl.wikibooks.org19:24, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
sl.wikiquote.org11:39, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)3
sl.wikisource.org11:39, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)3
sl.wikiversity.org16:15, 28 март 2012создадена со најавување(?)6
sl.wiktionary.org19:18, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)12
sm.wikipedia.org19:09, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
sm.wiktionary.org19:17, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
sn.wikipedia.org17:33, 2 ноември 2010создадена со најавување(?)3
sn.wiktionary.org11:39, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)0
wikisource.org05:30, 11 септември 2010создадена со најавување(?)7
so.wikipedia.org19:12, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)5
so.wiktionary.org19:18, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)7
species.wikimedia.org15:50, 14 септември 2010создадена со најавување(?)32
sq.wikipedia.org10:44, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)12
sq.wikibooks.org19:24, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
sq.wikinews.org09:47, 19 март 2011создадена со најавување(?)8
sq.wikiquote.org11:39, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)3
sq.wiktionary.org19:18, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)26
srn.wikipedia.org11:40, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)3
sr.wikipedia.org10:37, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)4
sr.wikibooks.org19:24, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
sr.wikinews.org09:45, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)3
sr.wikiquote.org19:21, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
sr.wikisource.org19:22, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
sr.wiktionary.org19:19, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)5
ss.wikipedia.org19:12, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
ss.wiktionary.org19:18, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)7
stq.wikipedia.org11:01, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)3
strategy.wikimedia.org11:50, 28 септември 2010создадена со најавување(?)431
st.wikipedia.org17:36, 2 ноември 2010создадена со најавување(?)4
st.wiktionary.org19:18, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)7
su.wikipedia.org10:48, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)4
su.wikibooks.org19:24, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)1
su.wikiquote.org11:41, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)3
su.wiktionary.org19:16, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
sv.wikipedia.org06:26, 9 октомври 2010создадена со најавување(?)3
sv.wikibooks.org19:24, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)5
sv.wikinews.org19:21, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
sv.wikiquote.org19:20, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
sv.wikisource.org19:22, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
sv.wikiversity.org11:40, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)4
sv.wikivoyage.org18:34, 10 ноември 2012создадена со најавување(?)6
sv.wiktionary.org19:18, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)5
sw.wikipedia.org10:48, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)5
sw.wikibooks.org18:03, 6 октомври 2010создадена со најавување(?)0
sw.wiktionary.org19:17, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)7
szl.wikipedia.org11:01, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)3
ta.wikipedia.org13:08, 18 октомври 2010создадена со најавување(?)10
ta.wikibooks.org19:25, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
ta.wikinews.org19:21, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
ta.wikiquote.org19:21, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
ta.wikisource.org11:41, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)3
ta.wiktionary.org19:19, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)5
tcy.wikipedia.org00:15, 5 август 2016создадена со најавување(?)1
ten.wikipedia.org16:17, 12 ноември 2010создадена со најавување(?)20
test2.wikipedia.org14:07, 9 февруари 2011создадена со најавување(?)25
test-commons.wikimedia.org08:47, 14 јануари 2019создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org06:45, 9 јуни 2010создадена со најавување(?)14reviewer
test.wikidata.org15:31, 7 јуни 2013создадена со најавување(?)6
tet.wikipedia.org19:12, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
te.wikipedia.org10:48, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)11
te.wikibooks.org19:25, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
te.wikiquote.org11:41, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)3
te.wikisource.org11:41, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)3
te.wiktionary.org19:19, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)11
tg.wikipedia.org11:01, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)3
tg.wikibooks.org16:35, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)4
tg.wiktionary.org19:19, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)7
th.wikipedia.org17:38, 2 ноември 2010создадена со најавување(?)4
th.wikibooks.org19:25, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
th.wikinews.org19:21, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org19:21, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
th.wikisource.org19:22, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
th.wiktionary.org19:19, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
ti.wikipedia.org19:15, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
ti.wiktionary.org19:19, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
tk.wikipedia.org11:01, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)5
tk.wikibooks.org19:24, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)1
tk.wikiquote.org11:42, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)0
tk.wiktionary.org19:18, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
tl.wikipedia.org10:48, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)23
tl.wikibooks.org19:24, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)6
tl.wiktionary.org19:18, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)8
tn.wikipedia.org17:34, 2 ноември 2010создадена со најавување(?)3
tn.wiktionary.org19:18, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
to.wikipedia.org11:01, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)3
to.wiktionary.org11:42, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org19:12, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
tpi.wiktionary.org19:18, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
tr.wikipedia.org10:37, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)3
tr.wikibooks.org19:24, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
tr.wikimedia.org11:56, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)6
tr.wikinews.org19:21, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
tr.wikiquote.org19:20, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
tr.wikisource.org19:22, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
tr.wiktionary.org19:18, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)17
ts.wikipedia.org19:12, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
ts.wiktionary.org19:18, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
tt.wikipedia.org11:01, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)3
tt.wikibooks.org19:24, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
tt.wikiquote.org11:42, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org19:18, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)9
tum.wikipedia.org17:22, 2 ноември 2010создадена со најавување(?)3
tw.wikipedia.org17:33, 2 ноември 2010создадена со најавување(?)7
tw.wiktionary.org17:45, 2 ноември 2010создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org12:50, 11 август 2013создадена со најавување(?)6
ty.wikipedia.org19:11, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
ua.wikimedia.org11:57, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)6
udm.wikipedia.org19:13, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
ug.wikipedia.org19:14, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
ug.wikibooks.org11:43, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)0
ug.wikiquote.org11:43, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)0
ug.wiktionary.org19:19, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
uk.wikipedia.org10:37, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)3
uk.wikibooks.org19:24, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
uk.wikinews.org19:21, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
uk.wikiquote.org11:43, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)3
uk.wikisource.org11:43, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)3
uk.wikivoyage.org13:50, 28 март 2013создадена со најавување(?)6
uk.wiktionary.org19:19, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
ur.wikipedia.org10:48, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)5
ur.wikibooks.org19:25, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
ur.wikiquote.org11:43, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)3
ur.wiktionary.org19:19, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)18
usability.wikimedia.org18:01, 22 јуни 2010создадена со најавување(?)5
uz.wikipedia.org19:13, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)6
uz.wikibooks.org19:24, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)1
uz.wikiquote.org11:43, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)3
uz.wiktionary.org19:17, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)9
vec.wikipedia.org11:01, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)6
vec.wikisource.org11:44, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)3
vec.wiktionary.org02:48, 17 мај 2013создадена со најавување(?)7
vep.wikipedia.org14:30, 2 февруари 2012создадена со најавување(?)6
ve.wikipedia.org19:09, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
vi.wikipedia.org10:37, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)4
vi.wikibooks.org19:24, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
vi.wikiquote.org11:44, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)3
vi.wikisource.org19:22, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
vi.wikivoyage.org12:53, 11 август 2013создадена со најавување(?)6
vi.wiktionary.org19:18, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)6
vls.wikipedia.org19:12, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)6
vo.wikipedia.org19:12, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
vo.wikibooks.org19:24, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)1
vo.wikiquote.org11:44, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)0
vo.wiktionary.org19:18, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
war.wikipedia.org19:12, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4
wa.wikipedia.org10:48, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)4
wa.wikibooks.org11:44, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org19:18, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
www.wikidata.org07:59, 27 октомври 2012создадена со најавување(?)9.539
wikimania2008.wikimedia.org19:33, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
wikimania2009.wikimedia.org19:33, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
wikimania2010.wikimedia.org19:32, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
wikimania2011.wikimedia.org18:39, 8 октомври 2010создадена со најавување(?)14
wikimania2012.wikimedia.org14:32, 15 мај 2011создадена со најавување(?)5
wikimania2013.wikimedia.org16:12, 7 мај 2012создадена со најавување(?)8
wikimania2014.wikimedia.org08:37, 3 мај 2013создадена со најавување(?)10
wikimania2015.wikimedia.org08:40, 30 ноември 2014создадена со најавување(?)7
wikimania2016.wikimedia.org00:32, 27 јануари 2015создадена со најавување(?)6
wikimania2017.wikimedia.org05:28, 29 декември 2015создадена со најавување(?)3
wikimania2018.wikimedia.org07:47, 4 август 2017создадена со најавување(?)3
wikimania.wikimedia.org04:08, 24 октомври 2018создадена со најавување(?)0
wo.wikipedia.org12:54, 7 септември 2010создадена со најавување(?)3
wo.wikiquote.org11:45, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)3
wo.wiktionary.org19:18, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
wuu.wikipedia.org17:37, 2 ноември 2010создадена со најавување(?)3
xal.wikipedia.org19:13, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
xh.wikipedia.org17:36, 2 ноември 2010создадена со најавување(?)3
xh.wikibooks.org11:45, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)0
xh.wiktionary.org11:45, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org13:17, 12 јули 2011создадена со најавување(?)8
yi.wikipedia.org11:02, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)3
yi.wikisource.org19:22, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
yi.wiktionary.org19:19, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)11
yo.wikipedia.org11:02, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)3
yo.wikibooks.org11:45, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)0
yo.wiktionary.org11:45, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)0
yue.wiktionary.org16:08, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org19:09, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
za.wikibooks.org11:45, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)0
za.wikiquote.org11:46, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)0
za.wiktionary.org19:17, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org11:46, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)9
zh-classical.wikipedia.org10:16, 15 септември 2010создадена со најавување(?)5
zh-min-nan.wikipedia.org12:13, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)3
zh-min-nan.wikibooks.org12:13, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)1
zh-min-nan.wikiquote.org12:13, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikisource.org12:13, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)3
zh-min-nan.wiktionary.org19:16, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)3
zh-yue.wikipedia.org10:42, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)15
zh.wikipedia.org14:08, 25 мај 2010создадена со најавување(?)69
zh.wikibooks.org15:23, 7 ноември 2010создадена со најавување(?)42
zh.wikinews.org11:13, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)7
zh.wikiquote.org19:21, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)8
zh.wikisource.org15:11, 30 септември 2010создадена со најавување(?)5
zh.wikiversity.org15:04, 6 август 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org06:15, 15 јануари 2014создадена со најавување(?)7
zh.wiktionary.org14:57, 1 ноември 2010создадена со најавување(?)65
zu.wikipedia.org19:10, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)6
zu.wikibooks.org11:47, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)0
zu.wiktionary.org19:17, 20 ноември 2010создадена со најавување(?)4