Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Hoo man
  • Зачленет: 21:48, 8 јуни 2009 (пред 13 години)
  • Вкупно уредувања: 41.171
  • Број на приврзани сметки: 884
  • Глобална група: Надзорници
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org14:01, 5 јули 2010создадена со најавување(?)0
aa.wikibooks.org23:49, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)0
aa.wiktionary.org23:48, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)0
ab.wikipedia.org19:47, 18 јуни 2010создадена со најавување(?)16
ab.wiktionary.org23:49, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org16:45, 21 јуни 2010создадена со најавување(?)40
advisory.wikimedia.org15:49, 20 септември 2010создадена со најавување(?)0
ady.wikipedia.org01:23, 12 февруари 2016создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org14:36, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)89
af.wikibooks.org23:51, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)7
af.wikiquote.org23:51, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)7
af.wiktionary.org18:00, 20 јули 2010создадена со најавување(?)6
ak.wikipedia.org00:38, 4 септември 2010создадена со најавување(?)3
ak.wikibooks.org23:51, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)2
ak.wiktionary.org23:51, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org14:35, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)72
ami.wikipedia.org00:55, 8 февруари 2022создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org13:50, 7 септември 2010создадена со најавување(?)22
am.wikiquote.org23:51, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)3
am.wiktionary.org17:59, 19 јуни 2010создадена со најавување(?)3
ang.wikipedia.org20:11, 20 јуни 2010создадена со најавување(?)56
ang.wikibooks.org23:51, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)3
ang.wikiquote.org17:17, 24 јуни 2010создадена со најавување(?)2
ang.wikisource.org23:51, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org00:16, 21 јуни 2010создадена со најавување(?)4
an.wikipedia.org17:06, 14 јуни 2010создадена со најавување(?)35
an.wiktionary.org23:51, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)3
arc.wikipedia.org13:27, 1 јули 2010создадена со најавување(?)7
ar.wikipedia.org01:12, 18 март 2010создадена со најавување(?)37editor
ar.wikibooks.org13:03, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)13
ar.wikimedia.org11:58, 12 јули 2011создадена со најавување(?)2
ar.wikinews.org23:52, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)17
ar.wikiquote.org20:16, 21 јуни 2010создадена со најавување(?)10
ar.wikisource.org18:46, 22 јуни 2010создадена со најавување(?)14
ar.wikiversity.org11:56, 12 јули 2011создадена со најавување(?)13
ar.wiktionary.org16:09, 20 јуни 2010создадена со најавување(?)10
ary.wikipedia.org16:39, 28 април 2022создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org17:50, 17 јуни 2010создадена со најавување(?)104
ast.wikipedia.org22:44, 15 јуни 2010создадена со најавување(?)35
ast.wikibooks.org23:52, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)2
ast.wikiquote.org23:52, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)2
ast.wiktionary.org23:52, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)2
as.wikipedia.org16:04, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)13
as.wikibooks.org23:52, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)0
as.wikisource.org22:04, 3 јануари 2013создадена со најавување(?)3
as.wiktionary.org23:52, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org11:45, 18 јуни 2017создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org23:52, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)2
av.wiktionary.org23:52, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org19:30, 18 јуни 2010создадена со најавување(?)8
ay.wikibooks.org23:52, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)0
ay.wiktionary.org23:52, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)2
azb.wikipedia.org15:00, 14 јануари 2016создадена со најавување(?)1
az.wikipedia.org12:07, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)178
az.wikibooks.org23:53, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)3
az.wikiquote.org23:53, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)6
az.wikisource.org13:32, 18 јуни 2010создадена со најавување(?)8
az.wiktionary.org14:00, 24 септември 2010создадена со најавување(?)5
ban.wikipedia.org22:12, 23 април 2021создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org21:32, 4 јуни 2010создадена со најавување(?)66
bat-smg.wikipedia.org17:47, 5 јануари 2010создадена со најавување(?)22
ba.wikipedia.org17:59, 26 јуни 2010создадена со најавување(?)11
ba.wikibooks.org23:53, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org15:32, 20 јуни 2010создадена со најавување(?)5
bd.wikimedia.org11:55, 15 октомври 2011создадена со најавување(?)2
be-tarask.wikipedia.org17:32, 27 октомври 2009создадена со најавување(?)22
beta.wikiversity.org13:14, 9 август 2010создадена со најавување(?)23
be.wikipedia.org12:48, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)35
be.wikibooks.org23:54, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)2
be.wikimedia.org01:05, 30 април 2012создадена со најавување(?)1
be.wikiquote.org23:54, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)2
be.wikisource.org13:14, 29 март 2012создадена со најавување(?)4
be.wiktionary.org18:57, 20 јуни 2010создадена со најавување(?)5
bg.wikipedia.org20:14, 5 јули 2010создадена со најавување(?)32
bg.wikibooks.org20:17, 26 август 2010создадена со најавување(?)2
bg.wikinews.org23:02, 17 јуни 2010создадена со најавување(?)4
bg.wikiquote.org20:36, 19 јуни 2010создадена со најавување(?)10
bg.wikisource.org23:54, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)3
bg.wiktionary.org23:54, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)8
bh.wikipedia.org20:08, 19 јуни 2010создадена со најавување(?)10
bh.wiktionary.org23:54, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org14:49, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)6
bi.wikibooks.org23:54, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)0
bi.wiktionary.org23:54, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org18:42, 17 октомври 2010создадена со најавување(?)14
bm.wikipedia.org13:09, 20 јуни 2010создадена со најавување(?)3
bm.wikibooks.org23:54, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)0
bm.wikiquote.org23:54, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)0
bm.wiktionary.org23:54, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org14:32, 18 јуни 2010создадена со најавување(?)55
bn.wikibooks.org23:54, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)8
bn.wikisource.org12:23, 18 јуни 2010создадена со најавување(?)10
bn.wikivoyage.org18:57, 11 јуни 2018создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org23:54, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)13
bo.wikipedia.org17:14, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)6
bo.wikibooks.org23:55, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)0
bo.wiktionary.org23:55, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org00:45, 19 јули 2010создадена со најавување(?)16
br.wikipedia.org16:56, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)29
br.wikimedia.org21:35, 11 март 2012создадена со најавување(?)9
br.wikiquote.org16:37, 28 јуни 2010создадена со најавување(?)10
br.wikisource.org20:59, 13 ноември 2010создадена со најавување(?)6
br.wiktionary.org15:18, 7 септември 2010создадена со најавување(?)6
bs.wikipedia.org12:06, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)92editor
bs.wikibooks.org23:55, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)4
bs.wikinews.org23:55, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)8
bs.wikiquote.org23:55, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)5
bs.wikisource.org23:55, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)6
bs.wiktionary.org19:05, 27 јуни 2010создадена со најавување(?)8
bug.wikipedia.org10:05, 8 јули 2010создадена со најавување(?)18
bxr.wikipedia.org17:38, 14 јуни 2010создадена со најавување(?)4
ca.wikipedia.org00:43, 16 март 2010создадена со најавување(?)48
ca.wikibooks.org15:54, 14 јуни 2010создадена со најавување(?)5
ca.wikimedia.org00:09, 8 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org23:56, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)9
ca.wikiquote.org15:09, 20 септември 2010создадена со најавување(?)7
ca.wikisource.org20:16, 21 септември 2010создадена со најавување(?)11
ca.wiktionary.org19:15, 20 јуни 2010создадена со најавување(?)11
cbk-zam.wikipedia.org15:20, 20 јуни 2010создадена со најавување(?)7
cdo.wikipedia.org18:53, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)7
ceb.wikipedia.org15:41, 15 јуни 2010создадена со најавување(?)15
ce.wikipedia.org12:08, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)27
cho.wikipedia.org23:56, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org18:40, 18 јуни 2010создадена со најавување(?)4
chr.wiktionary.org23:30, 20 август 2010создадена со најавување(?)2
ch.wikipedia.org15:54, 20 август 2010создадена со најавување(?)3
ch.wikibooks.org23:56, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)0
ch.wiktionary.org23:56, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org19:48, 26 јуни 2010создадена со најавување(?)2
ckb.wikipedia.org22:32, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)14
commons.wikimedia.org23:10, 22 мај 2010потврдено со лозинка(?)1.971filemover, patroller
co.wikipedia.org15:16, 20 јуни 2010создадена со најавување(?)9
co.wikibooks.org23:57, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)2
co.wikimedia.org21:41, 11 март 2012создадена со најавување(?)1
co.wikiquote.org23:57, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)2
co.wiktionary.org23:57, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)2
crh.wikipedia.org19:48, 17 јуни 2010создадена со најавување(?)15
cr.wikipedia.org19:36, 21 јули 2010создадена со најавување(?)2
cr.wikiquote.org23:57, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)0
cr.wiktionary.org23:57, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org18:01, 18 јуни 2010создадена со најавување(?)6
csb.wiktionary.org23:57, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)5
cs.wikipedia.org14:51, 20 октомври 2009создадена со најавување(?)34
cs.wikibooks.org23:57, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)4
cs.wikinews.org13:19, 29 јуни 2010создадена со најавување(?)3
cs.wikiquote.org23:57, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)3
cs.wikisource.org23:57, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)4
cs.wikiversity.org17:05, 18 јуни 2010создадена со најавување(?)4
cs.wiktionary.org23:57, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)6
cu.wikipedia.org23:58, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)9
cv.wikipedia.org17:50, 27 јуни 2010создадена со најавување(?)5
cv.wikibooks.org23:58, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)2
cy.wikipedia.org14:56, 18 јуни 2010создадена со најавување(?)57
cy.wikibooks.org23:58, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)3
cy.wikiquote.org23:58, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)2
cy.wikisource.org23:58, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)4
cy.wiktionary.org21:59, 17 јуни 2010создадена со најавување(?)10
da.wikipedia.org17:47, 25 март 2010создадена со најавување(?)39
da.wikibooks.org19:37, 10 септември 2010создадена со најавување(?)6
da.wikiquote.org18:12, 21 јуни 2010создадена со најавување(?)6
da.wikisource.org12:49, 20 јуни 2010создадена со најавување(?)6
da.wiktionary.org23:58, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)4
de.wikipedia.org21:48, 8 јуни 2009домашно вики(?)11.227autoreview, editor
de.wikibooks.org21:44, 5 јуни 2010создадена со најавување(?)86
de.wikinews.org16:40, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)45
de.wikiquote.org12:15, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)70
de.wikisource.org22:01, 6 јуни 2010создадена со најавување(?)13
de.wikiversity.org13:07, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)21
de.wikivoyage.org23:05, 6 ноември 2012создадена со најавување(?)7
de.wiktionary.org14:42, 5 мај 2010создадена со најавување(?)51
diq.wikipedia.org16:24, 18 септември 2010создадена со најавување(?)9
dk.wikimedia.org21:43, 11 март 2012создадена со најавување(?)2
dsb.wikipedia.org12:27, 10 август 2010создадена со најавување(?)21
dty.wikipedia.org18:16, 24 април 2017создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org16:42, 20 јуни 2010создадена со најавување(?)18
dv.wiktionary.org23:59, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)2
dz.wikipedia.org11:40, 29 август 2010создадена со најавување(?)4
dz.wiktionary.org23:59, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org23:17, 28 јуни 2010создадена со најавување(?)8
el.wikipedia.org16:12, 6 јуни 2010создадена со најавување(?)104
el.wikibooks.org23:59, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)8
el.wikinews.org19:09, 9 април 2011создадена со најавување(?)17
el.wikiquote.org00:26, 26 август 2010создадена со најавување(?)3
el.wikisource.org18:58, 20 јуни 2010создадена со најавување(?)8
el.wikiversity.org15:22, 28 септември 2010создадена со најавување(?)13
el.wikivoyage.org22:40, 16 мај 2013создадена со најавување(?)2
el.wiktionary.org13:01, 5 септември 2010создадена со најавување(?)7
eml.wikipedia.org12:04, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)4
en.wikipedia.org21:54, 8 јуни 2009создадена со најавување(?)5.350extendedconfirmed, reviewer, rollbacker
en.wikibooks.org21:44, 5 јуни 2010создадена со најавување(?)72editor
en.wikinews.org14:25, 29 јуни 2010создадена со најавување(?)83
en.wikiquote.org13:46, 8 јуни 2010создадена со најавување(?)75
en.wikisource.org13:59, 5 јули 2010создадена со најавување(?)15
en.wikiversity.org14:34, 26 мај 2010создадена со најавување(?)129
en.wikivoyage.org03:07, 6 ноември 2012создадена со најавување(?)15
en.wiktionary.org23:35, 1 мај 2010создадена со најавување(?)14
eo.wikipedia.org16:46, 20 јуни 2010создадена со најавување(?)37
eo.wikibooks.org00:00, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)4
eo.wikinews.org21:00, 13 ноември 2010создадена со најавување(?)4
eo.wikiquote.org15:54, 21 јуни 2010создадена со најавување(?)2
eo.wikisource.org16:23, 19 март 2011создадена со најавување(?)2
eo.wiktionary.org15:09, 18 јуни 2010создадена со најавување(?)4
es.wikipedia.org23:23, 3 јуни 2010создадена со најавување(?)426
es.wikibooks.org20:19, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)60
es.wikinews.org16:20, 20 јуни 2010создадена со најавување(?)36
es.wikiquote.org21:35, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)102
es.wikisource.org16:35, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)45
es.wikiversity.org16:15, 18 јуни 2010создадена со најавување(?)11
es.wikivoyage.org22:00, 3 јануари 2013создадена со најавување(?)4
es.wiktionary.org18:58, 28 август 2010создадена со најавување(?)59
et.wikipedia.org16:45, 20 јуни 2010создадена со најавување(?)19
et.wikibooks.org00:03, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)2
ee.wikimedia.org21:50, 11 март 2012создадена со најавување(?)3
et.wikiquote.org19:19, 17 јуни 2010создадена со најавување(?)3
et.wikisource.org00:03, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)3
et.wiktionary.org00:03, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)3
eu.wikipedia.org13:11, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)125
eu.wikibooks.org23:01, 16 јуни 2010создадена со најавување(?)2
eu.wikiquote.org00:04, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)6
eu.wikisource.org01:05, 19 април 2018создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org15:50, 17 септември 2010создадена со најавување(?)4
ext.wikipedia.org12:45, 28 јуни 2010создадена со најавување(?)8
fa.wikipedia.org01:09, 4 септември 2010создадена со најавување(?)48
fa.wikibooks.org23:26, 19 јуни 2010создадена со најавување(?)12
fa.wikinews.org18:17, 17 октомври 2010создадена со најавување(?)33
fa.wikiquote.org11:55, 20 јуни 2010создадена со најавување(?)13
fa.wikisource.org13:25, 26 јуни 2010создадена со најавување(?)19
fa.wikivoyage.org21:55, 2 октомври 2014создадена со најавување(?)1
fa.wiktionary.org14:51, 28 јуни 2010создадена со најавување(?)16
ff.wikipedia.org00:06, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)3
fiu-vro.wikipedia.org15:30, 20 јуни 2010создадена со најавување(?)3
fi.wikipedia.org21:00, 20 октомври 2009создадена со најавување(?)42
fi.wikibooks.org13:21, 28 јуни 2010создадена со најавување(?)7
fi.wikimedia.org21:54, 11 март 2012создадена со најавување(?)1
fi.wikinews.org00:06, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)8
fi.wikiquote.org17:53, 18 јуни 2010создадена со најавување(?)6
fi.wikisource.org23:58, 19 јуни 2010создадена со најавување(?)2
fi.wikiversity.org15:02, 28 јуни 2010создадена со најавување(?)5
fi.wikivoyage.org03:10, 1 декември 2016создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org00:06, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)7
fj.wikipedia.org18:43, 19 јуни 2010создадена со најавување(?)3
fj.wiktionary.org00:07, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)2
foundation.wikimedia.org16:04, 3 ноември 2021создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org23:40, 16 јуни 2010создадена со најавување(?)16
fo.wikisource.org00:07, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)3
fo.wiktionary.org14:22, 29 август 2010создадена со најавување(?)10
frp.wikipedia.org14:51, 6 јули 2010создадена со најавување(?)19
frr.wikipedia.org13:29, 20 август 2010создадена со најавување(?)7
fr.wikipedia.org00:00, 25 октомври 2009создадена со најавување(?)111
fr.wikibooks.org20:09, 28 септември 2010создадена со најавување(?)5
fr.wikinews.org17:12, 28 јуни 2010создадена со најавување(?)27
fr.wikiquote.org22:51, 14 јуни 2010создадена со најавување(?)33
fr.wikisource.org00:07, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)24
fr.wikiversity.org20:11, 28 септември 2010создадена со најавување(?)22
fr.wikivoyage.org23:09, 6 ноември 2012создадена со најавување(?)2
fr.wiktionary.org20:24, 20 јуни 2010создадена со најавување(?)12
fur.wikipedia.org17:32, 17 јуни 2010создадена со најавување(?)12
fy.wikipedia.org13:12, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)33
fy.wikibooks.org15:02, 14 јули 2010создадена со најавување(?)2
fy.wiktionary.org00:08, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)4
gag.wikipedia.org18:57, 13 ноември 2010создадена со најавување(?)11
gan.wikipedia.org23:14, 18 јуни 2010создадена со најавување(?)11
ga.wikipedia.org22:57, 14 јуни 2010создадена со најавување(?)29
ga.wikibooks.org00:08, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)0
ga.wikiquote.org00:08, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)0
ga.wiktionary.org00:03, 20 септември 2010создадена со најавување(?)16
gd.wikipedia.org16:21, 19 јуни 2010создадена со најавување(?)11
gd.wiktionary.org00:08, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)7
glk.wikipedia.org00:30, 13 август 2010создадена со најавување(?)14
gl.wikipedia.org14:44, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)52
gl.wikibooks.org23:18, 21 јуни 2010создадена со најавување(?)12
gl.wikiquote.org15:39, 20 август 2010создадена со најавување(?)10
gl.wikisource.org15:15, 19 јуни 2010создадена со најавување(?)4
gl.wiktionary.org00:08, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)9
gn.wikipedia.org00:29, 5 јули 2010создадена со најавување(?)8
gn.wikibooks.org00:09, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)0
gn.wiktionary.org00:09, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)2
gom.wikipedia.org23:09, 16 јуни 2015создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org01:05, 19 април 2018создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org19:03, 21 јули 2010создадена со најавување(?)6
got.wikibooks.org00:09, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org22:47, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)22
gu.wikibooks.org00:09, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)0
gu.wikiquote.org00:09, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)2
gu.wikisource.org13:16, 29 март 2012создадена со најавување(?)2
gu.wiktionary.org00:09, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)3
gv.wikipedia.org16:56, 14 јуни 2010создадена со најавување(?)23
gv.wiktionary.org00:09, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)2
hak.wikipedia.org16:20, 10 јули 2010создадена со најавување(?)5
ha.wikipedia.org21:40, 6 јули 2010создадена со најавување(?)2
ha.wiktionary.org00:09, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)2
haw.wikipedia.org14:30, 12 август 2010создадена со најавување(?)2
he.wikipedia.org19:05, 18 септември 2010создадена со најавување(?)16
he.wikibooks.org23:48, 19 јуни 2010создадена со најавување(?)20
he.wikinews.org14:20, 10 август 2010создадена со најавување(?)12
he.wikiquote.org15:51, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)21
he.wikisource.org14:21, 18 јуни 2010создадена со најавување(?)15
he.wikivoyage.org01:16, 28 март 2013создадена со најавување(?)2
he.wiktionary.org14:24, 18 јуни 2010создадена со најавување(?)14
hif.wikipedia.org14:07, 22 јуни 2010создадена со најавување(?)6
hi.wikipedia.org12:32, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)89
hi.wikibooks.org00:10, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)3
hi.wikiquote.org15:51, 19 јули 2010создадена со најавување(?)3
hi.wikivoyage.org13:48, 25 септември 2017создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org20:17, 16 август 2010создадена со најавување(?)5
ho.wikipedia.org00:10, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org10:59, 8 јули 2010создадена со најавување(?)31
hr.wikibooks.org14:45, 18 септември 2010создадена со најавување(?)10
hr.wikiquote.org13:24, 18 јуни 2010потврдено со лозинка(?)8
hr.wikisource.org00:11, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)11
hr.wiktionary.org00:11, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)7
hsb.wikipedia.org14:40, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)22
hsb.wiktionary.org00:11, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)2
ht.wikipedia.org17:10, 19 јуни 2010создадена со најавување(?)4
ht.wikisource.org00:11, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org17:27, 21 јуни 2010создадена со најавување(?)28
hu.wikibooks.org14:00, 5 јули 2010создадена со најавување(?)10
hu.wikinews.org00:11, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)16
hu.wikiquote.org19:55, 20 јуни 2010создадена со најавување(?)24
hu.wikisource.org00:11, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)13
hu.wiktionary.org00:11, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)14
hy.wikipedia.org12:45, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)87
hy.wikibooks.org00:11, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)3
hy.wikiquote.org00:11, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)2
hy.wikisource.org00:11, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)4
hy.wiktionary.org00:11, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)5
hyw.wikipedia.org02:03, 8 август 2021создадена со најавување(?)0
hz.wikipedia.org00:11, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org21:22, 17 јуни 2010создадена со најавување(?)43
ia.wikibooks.org00:12, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)2
ia.wiktionary.org00:12, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)2
id.wikipedia.org17:52, 6 јуни 2010создадена со најавување(?)35
id.wikibooks.org13:30, 29 јуни 2010создадена со најавување(?)17
id.wikiquote.org11:26, 4 јули 2010создадена со најавување(?)7
id.wikisource.org17:06, 16 август 2010создадена со најавување(?)9
id.wiktionary.org00:12, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)16
ie.wikipedia.org16:21, 6 јуни 2010создадена со најавување(?)7
ie.wikibooks.org00:12, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)2
ie.wiktionary.org00:12, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)2
ig.wikipedia.org00:12, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)8
ii.wikipedia.org00:12, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)2
ik.wikipedia.org13:21, 11 јули 2010создадена со најавување(?)2
ik.wiktionary.org00:12, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)2
ilo.wikipedia.org15:33, 19 септември 2010создадена со најавување(?)7
incubator.wikimedia.org14:53, 18 јуни 2010создадена со најавување(?)39
inh.wikipedia.org01:04, 19 април 2018создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org00:12, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)3
io.wiktionary.org00:12, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)4
is.wikipedia.org00:13, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)27
is.wikibooks.org00:13, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)5
is.wikiquote.org14:43, 25 септември 2010создадена со најавување(?)5
is.wikisource.org00:13, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)2
is.wiktionary.org14:42, 18 јуни 2010создадена со најавување(?)20
it.wikipedia.org12:13, 4 јуни 2010создадена со најавување(?)39
it.wikibooks.org16:28, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)45
it.wikinews.org15:58, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)36
it.wikiquote.org14:51, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)59
it.wikisource.org18:56, 18 јуни 2010создадена со најавување(?)30
it.wikiversity.org00:13, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)8
it.wikivoyage.org21:13, 10 ноември 2012создадена со најавување(?)3
it.wiktionary.org00:13, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)25
iu.wikipedia.org20:57, 28 јуни 2010создадена со најавување(?)4
iu.wiktionary.org00:13, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)2
jam.wikipedia.org16:43, 3 мај 2016создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org15:21, 28 септември 2009создадена со најавување(?)30
ja.wikibooks.org00:13, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)14
ja.wikinews.org00:13, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)18
ja.wikiquote.org23:36, 19 август 2010создадена со најавување(?)6
ja.wikisource.org00:13, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)5
ja.wikiversity.org19:10, 28 јуни 2010создадена со најавување(?)8
ja.wiktionary.org00:13, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)15
jbo.wikipedia.org22:33, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)3
jbo.wiktionary.org00:06, 7 август 2010создадена со најавување(?)2
jv.wikipedia.org13:03, 18 јуни 2010создадена со најавување(?)39
jv.wiktionary.org00:14, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)2
kaa.wikipedia.org00:14, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)12
kab.wikipedia.org14:45, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)6
ka.wikipedia.org12:05, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)114
ka.wikibooks.org00:14, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)7
ka.wikiquote.org21:32, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)10
ka.wiktionary.org14:46, 12 јули 2010создадена со најавување(?)13
kbd.wikipedia.org15:43, 19 март 2011создадена со најавување(?)5
kg.wikipedia.org15:01, 17 јуни 2010создадена со најавување(?)4
ki.wikipedia.org13:36, 17 септември 2010создадена со најавување(?)6
kj.wikipedia.org00:14, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org12:45, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)68
kk.wikibooks.org00:15, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)2
kk.wikiquote.org00:15, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org00:15, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)6
kl.wikipedia.org16:00, 19 јуни 2010создадена со најавување(?)6
kl.wiktionary.org00:15, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)2
km.wikipedia.org13:08, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)21
km.wikibooks.org00:15, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)1
km.wiktionary.org01:36, 18 септември 2010создадена со најавување(?)4
kn.wikipedia.org13:37, 15 јуни 2010создадена со најавување(?)24
kn.wikibooks.org00:15, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)0
kn.wikiquote.org00:15, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)3
kn.wikisource.org17:23, 15 август 2010создадена со најавување(?)3
kn.wiktionary.org16:20, 22 јуни 2010создадена со најавување(?)3
koi.wikipedia.org18:43, 17 октомври 2010создадена со најавување(?)2
ko.wikipedia.org17:40, 21 јуни 2010создадена со најавување(?)25
ko.wikibooks.org00:15, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)11
ko.wikinews.org01:22, 29 август 2010создадена со најавување(?)7
ko.wikiquote.org00:15, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)15
ko.wikisource.org16:51, 26 јуни 2010создадена со најавување(?)12
ko.wikiversity.org01:53, 7 февруари 2013создадена со најавување(?)2
ko.wiktionary.org00:15, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)20
krc.wikipedia.org18:10, 18 јуни 2010создадена со најавување(?)13
kr.wikipedia.org00:15, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)0
kr.wikiquote.org00:15, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org22:18, 17 јуни 2010создадена со најавување(?)57
ks.wikipedia.org00:16, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)4
ks.wikibooks.org00:16, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)0
ks.wikiquote.org00:16, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org00:16, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)3
ku.wikipedia.org13:23, 16 јуни 2010потврдено со лозинка(?)41
ku.wikibooks.org00:16, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)2
ku.wikiquote.org13:21, 15 јули 2010создадена со најавување(?)4
ku.wiktionary.org00:16, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)10
kv.wikipedia.org16:29, 10 јули 2010создадена со најавување(?)5
kw.wikipedia.org15:22, 19 јули 2010создадена со најавување(?)10
kw.wikiquote.org00:16, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)0
kw.wiktionary.org22:41, 26 јуни 2010создадена со најавување(?)6
ky.wikipedia.org12:12, 12 јули 2010создадена со најавување(?)7
ky.wikibooks.org00:17, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)2
ky.wikiquote.org00:17, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)2
ky.wiktionary.org00:17, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)2
lad.wikipedia.org13:38, 18 јуни 2010создадена со најавување(?)8
la.wikipedia.org12:00, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)37
la.wikibooks.org00:17, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)2
la.wikiquote.org00:17, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)2
la.wikisource.org22:58, 18 јуни 2010создадена со најавување(?)5
la.wiktionary.org21:19, 18 септември 2010создадена со најавување(?)2
lbe.wikipedia.org00:17, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)2
lb.wikipedia.org23:21, 16 јуни 2010создадена со најавување(?)30
lb.wikibooks.org00:17, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)0
lb.wikiquote.org00:17, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)2
lb.wiktionary.org13:59, 8 август 2010создадена со најавување(?)5
lez.wikipedia.org01:05, 29 март 2012создадена со најавување(?)5
lfn.wikipedia.org09:34, 24 април 2018создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org00:17, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)3
lij.wikipedia.org16:46, 18 јуни 2010создадена со најавување(?)5
li.wikipedia.org21:57, 18 јуни 2010создадена со најавување(?)28
li.wikibooks.org19:49, 13 ноември 2010создадена со најавување(?)3
li.wikiquote.org00:18, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)2
li.wikisource.org00:18, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)2
li.wiktionary.org00:18, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)7
lld.wikipedia.org00:57, 29 април 2022создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org16:24, 15 септември 2010создадена со најавување(?)11
lmo.wiktionary.org00:55, 8 февруари 2022создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org12:01, 9 јули 2010создадена со најавување(?)7
ln.wikibooks.org00:18, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)0
ln.wiktionary.org00:18, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)2
login.wikimedia.org16:05, 9 мај 2013создадена со најавување(?)0checkuser
lo.wikipedia.org11:29, 16 јули 2010создадена со најавување(?)10
lo.wiktionary.org00:18, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)3
lrc.wikipedia.org23:10, 16 јуни 2015создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org15:41, 19 март 2011создадена со најавување(?)3
lt.wikipedia.org13:46, 16 август 2010создадена со најавување(?)51
lt.wikibooks.org15:19, 20 јуни 2010создадена со најавување(?)4
lt.wikiquote.org00:18, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)4
lt.wikisource.org00:18, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)7
lt.wiktionary.org15:37, 18 јуни 2010создадена со најавување(?)26
lv.wikipedia.org13:12, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)120
lv.wikibooks.org00:18, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)4
lv.wiktionary.org17:16, 23 август 2010создадена со најавување(?)6
mad.wikipedia.org22:55, 7 април 2021создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org16:27, 6 ноември 2014создадена со најавување(?)1
map-bms.wikipedia.org22:41, 9 јули 2010создадена со најавување(?)8
mdf.wikipedia.org12:53, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)3
www.mediawiki.org23:04, 11 јули 2011потврдено со лозинка(?)460bureaucrat, sysop, translationadmin
meta.wikimedia.org17:38, 29 август 2009создадена со најавување(?)3.288oauthadmin, steward, translationadmin
mg.wikipedia.org18:57, 19 јуни 2010создадена со најавување(?)8
mg.wikibooks.org00:19, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)2
mg.wiktionary.org00:19, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)8
mhr.wikipedia.org17:21, 3 септември 2010создадена со најавување(?)7
mh.wikipedia.org00:19, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)0
mh.wiktionary.org00:19, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org02:01, 7 февруари 2013создадена со најавување(?)2
mi.wikipedia.org00:19, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)8
mi.wikibooks.org00:19, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)0
mi.wiktionary.org00:19, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)2
mk.wikipedia.org12:34, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)132
mk.wikibooks.org14:53, 17 септември 2010создадена со најавување(?)2
mk.wikimedia.org22:23, 11 март 2012создадена со најавување(?)1
mk.wikisource.org00:20, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)16
mk.wiktionary.org00:20, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)2
ml.wikipedia.org12:00, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)58
ml.wikibooks.org00:20, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)11
ml.wikiquote.org13:03, 22 јуни 2010создадена со најавување(?)6
ml.wikisource.org00:20, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)4
ml.wiktionary.org17:10, 18 јуни 2010создадена со најавување(?)4
mn.wikipedia.org21:42, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)39
mn.wikibooks.org00:20, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)0
mn.wiktionary.org00:20, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)5
mrj.wikipedia.org17:20, 17 октомври 2010создадена со најавување(?)4
mr.wikipedia.org21:56, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)46
mr.wikibooks.org16:46, 7 септември 2010создадена со најавување(?)3
mr.wikiquote.org15:25, 20 јуни 2010создадена со најавување(?)3
mr.wikisource.org20:30, 14 февруари 2012создадена со најавување(?)2
mr.wiktionary.org00:20, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)13
ms.wikipedia.org12:30, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)160
ms.wikibooks.org00:21, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)2
ms.wiktionary.org00:20, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)4
mt.wikipedia.org21:25, 19 јуни 2010создадена со најавување(?)23
mt.wiktionary.org00:21, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)4
mus.wikipedia.org00:21, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org11:19, 20 јуни 2010создадена со најавување(?)6
mx.wikimedia.org11:59, 12 јули 2011создадена со најавување(?)2
myv.wikipedia.org13:43, 16 јули 2010создадена со најавување(?)9
my.wikipedia.org14:36, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)12
my.wikibooks.org00:21, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)0
my.wiktionary.org13:45, 4 јули 2010создадена со најавување(?)6
mzn.wikipedia.org00:21, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)10
nah.wikipedia.org22:53, 26 јуни 2010создадена со најавување(?)6
nah.wikibooks.org00:21, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)0
nah.wiktionary.org00:21, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)4
nap.wikipedia.org00:22, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)8
nap.wikisource.org16:56, 30 септември 2019создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org11:31, 27 јуни 2010создадена со најавување(?)4
na.wikibooks.org00:21, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)2
na.wikiquote.org00:21, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)0
na.wiktionary.org00:21, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)2
nds-nl.wikipedia.org13:24, 18 јуни 2010создадена со најавување(?)44
nds.wikipedia.org16:58, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)75
nds.wikibooks.org00:22, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)2
nds.wikiquote.org00:22, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)0
nds.wiktionary.org00:22, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)2
ne.wikipedia.org12:33, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)18
ne.wikibooks.org00:22, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)4
ne.wiktionary.org00:22, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)7
new.wikipedia.org16:04, 14 септември 2010создадена со најавување(?)11
ng.wikipedia.org23:13, 16 август 2010создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org18:58, 25 октомври 2009создадена со најавување(?)24
nl.wikibooks.org21:15, 17 јуни 2010создадена со најавување(?)25
nl.wikimedia.org17:21, 23 септември 2010создадена со најавување(?)6
nl.wikinews.org00:15, 20 јуни 2010создадена со најавување(?)3
nl.wikiquote.org16:44, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)26
nl.wikisource.org17:23, 18 јуни 2010создадена со најавување(?)9
nl.wikivoyage.org21:14, 10 ноември 2012создадена со најавување(?)2
nl.wiktionary.org20:09, 20 јуни 2010создадена со најавување(?)16
nn.wikipedia.org15:13, 22 јули 2010создадена со најавување(?)37
nn.wikiquote.org14:06, 28 јуни 2010создадена со најавување(?)2
nn.wiktionary.org00:23, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)6
nov.wikipedia.org00:23, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)3
no.wikipedia.org14:50, 30 октомври 2009создадена со најавување(?)31
no.wikibooks.org00:23, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)9
no.wikimedia.org22:30, 11 март 2012создадена со најавување(?)9
no.wikinews.org00:23, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)6
no.wikiquote.org22:33, 26 јуни 2010создадена со најавување(?)10
no.wikisource.org20:43, 18 јуни 2010создадена со најавување(?)10
no.wiktionary.org14:03, 22 август 2010создадена со најавување(?)5
nrm.wikipedia.org20:03, 20 јуни 2010создадена со најавување(?)7
nso.wikipedia.org01:41, 31 октомври 2011создадена со најавување(?)2
nv.wikipedia.org08:54, 27 јуни 2010создадена со најавување(?)9
nyc.wikimedia.org20:26, 22 јуни 2011создадена со најавување(?)3
ny.wikipedia.org17:21, 3 септември 2010создадена со најавување(?)3
nz.wikimedia.org03:14, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org21:12, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)62
oc.wikibooks.org00:24, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)6
oc.wiktionary.org00:12, 7 август 2010создадена со најавување(?)7
olo.wikipedia.org10:34, 10 октомври 2016создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org19:23, 30 јуни 2010создадена со најавување(?)4
om.wiktionary.org17:59, 12 јули 2010создадена со најавување(?)2
or.wikipedia.org21:44, 27 јуни 2010создадена со најавување(?)28
or.wikisource.org19:00, 20 октомври 2014создадена со најавување(?)1
or.wiktionary.org00:24, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)2
os.wikipedia.org13:44, 19 јуни 2010создадена со најавување(?)15
outreach.wikimedia.org23:19, 27 јуни 2010создадена со најавување(?)11
pa-us.wikimedia.org03:14, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
pag.wikipedia.org14:56, 8 јули 2010создадена со најавување(?)3
pam.wikipedia.org13:24, 29 јуни 2010создадена со најавување(?)6
pap.wikipedia.org16:05, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)4
pa.wikipedia.org19:34, 27 јуни 2010создадена со најавување(?)7
pa.wikibooks.org00:24, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)2
pa.wikisource.org19:25, 14 април 2017создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org00:24, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)2
pcd.wikipedia.org23:07, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)4
pdc.wikipedia.org15:33, 30 мај 2010создадена со најавување(?)14
pfl.wikipedia.org01:41, 14 ноември 2010создадена со најавување(?)61
pih.wikipedia.org12:58, 5 јули 2010создадена со најавување(?)13
pi.wikipedia.org19:20, 15 септември 2010создадена со најавување(?)15
pi.wiktionary.org00:25, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org11:07, 23 октомври 2009создадена со најавување(?)18autoreview
pl.wikibooks.org16:28, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)25
pl.wikimedia.org18:31, 21 јуни 2010создадена со најавување(?)13
pl.wikinews.org19:06, 21 јуни 2010создадена со најавување(?)9
pl.wikiquote.org12:54, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)30
pl.wikisource.org17:30, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)10
pl.wikivoyage.org01:50, 7 февруари 2013создадена со најавување(?)3
pl.wiktionary.org15:08, 14 јули 2010создадена со најавување(?)14
pms.wikipedia.org16:15, 18 јуни 2010создадена со најавување(?)8
pnb.wikipedia.org22:03, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)4
pnb.wiktionary.org20:31, 14 февруари 2012создадена со најавување(?)2
pnt.wikipedia.org19:53, 4 јули 2010создадена со најавување(?)5
ps.wikipedia.org16:38, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)19
ps.wikibooks.org00:26, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)1
ps.wikivoyage.org17:08, 7 јуни 2018создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org00:26, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)9
pt.wikipedia.org17:48, 6 јуни 2010создадена со најавување(?)25
pt.wikibooks.org14:46, 14 јуни 2010создадена со најавување(?)21
pt.wikimedia.org12:24, 28 мај 2018создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org14:59, 18 јуни 2010создадена со најавување(?)25
pt.wikiquote.org16:47, 18 јуни 2010создадена со најавување(?)35
pt.wikisource.org20:20, 22 јуни 2010создадена со најавување(?)20
pt.wikiversity.org15:44, 27 јуни 2010создадена со најавување(?)19
pt.wikivoyage.org22:07, 3 јануари 2013создадена со најавување(?)3
pt.wiktionary.org00:26, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)17
pwn.wikipedia.org00:55, 8 февруари 2022создадена со најавување(?)0
quality.wikimedia.org12:43, 21 септември 2010создадена со најавување(?)2
qu.wikipedia.org16:07, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)14
qu.wikibooks.org00:26, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)1
qu.wikiquote.org00:26, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)0
qu.wiktionary.org00:26, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)3
rm.wikipedia.org13:01, 22 јуни 2010создадена со најавување(?)4
rm.wikibooks.org00:26, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)0
rm.wiktionary.org00:26, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org15:48, 28 јуни 2010создадена со најавување(?)5
rn.wikipedia.org16:35, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)2
rn.wiktionary.org00:27, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org14:36, 30 јуни 2010создадена со најавување(?)5
roa-rup.wiktionary.org00:27, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)2
roa-tara.wikipedia.org14:37, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)8
ro.wikipedia.org16:46, 20 јуни 2010создадена со најавување(?)40
ro.wikibooks.org23:43, 19 јуни 2010создадена со најавување(?)7
ro.wikinews.org00:27, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)14
ro.wikiquote.org00:27, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)9
ro.wikisource.org18:17, 26 јуни 2010создадена со најавување(?)28
ro.wikivoyage.org01:50, 7 февруари 2013создадена со најавување(?)2
ro.wiktionary.org13:09, 26 јуни 2010создадена со најавување(?)15
rue.wikipedia.org21:28, 23 јануари 2011создадена со најавување(?)6
ru.wikipedia.org14:37, 28 септември 2009создадена со најавување(?)63uploader
ru.wikibooks.org14:56, 17 јуни 2010создадена со најавување(?)27
ru.wikimedia.org23:08, 11 март 2012создадена со најавување(?)4
ru.wikinews.org12:44, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)19
ru.wikiquote.org12:47, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)46autoeditor
ru.wikisource.org16:29, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)41
ru.wikiversity.org18:36, 27 јуни 2010создадена со најавување(?)8
ru.wikivoyage.org21:14, 10 ноември 2012создадена со најавување(?)3
ru.wiktionary.org22:34, 16 јуни 2010создадена со најавување(?)63
rw.wikipedia.org01:02, 6 јули 2010создадена со најавување(?)2
rw.wiktionary.org00:27, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)2
sah.wikipedia.org16:27, 25 јуни 2010создадена со најавување(?)15
sah.wikiquote.org17:09, 7 јуни 2018создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org16:01, 19 март 2011создадена со најавување(?)2
sat.wikipedia.org11:03, 19 јуни 2019создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org18:15, 6 јули 2010создадена со најавување(?)13
sa.wikibooks.org00:28, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)4
sa.wikiquote.org01:50, 7 февруари 2013создадена со најавување(?)2
sa.wikisource.org15:59, 19 март 2011создадена со најавување(?)3
sa.wiktionary.org00:28, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)3
scn.wikipedia.org23:09, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)23
scn.wiktionary.org23:59, 19 јуни 2010создадена со најавување(?)6
sco.wikipedia.org22:22, 15 јуни 2010создадена со најавување(?)41
sc.wikipedia.org15:21, 14 јуни 2010создадена со најавување(?)11
sc.wiktionary.org00:28, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org12:54, 4 јули 2010создадена со најавување(?)6
sd.wikinews.org00:28, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)7
sd.wiktionary.org00:28, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)2
se.wikipedia.org21:34, 26 јуни 2010создадена со најавување(?)7
se.wikibooks.org00:28, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org17:39, 28 септември 2010создадена со најавување(?)3
sg.wikipedia.org00:28, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)2
sg.wiktionary.org00:29, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)2
shi.wikipedia.org20:56, 30 јуни 2021создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org16:44, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)83
sh.wiktionary.org00:29, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)3
simple.wikipedia.org00:10, 9 јуни 2010создадена со најавување(?)55rollbacker
simple.wikibooks.org21:51, 28 јуни 2010создадена со најавување(?)7
simple.wikiquote.org00:29, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)16
simple.wiktionary.org17:05, 20 јуни 2010создадена со најавување(?)35
si.wikipedia.org19:51, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)41
si.wikibooks.org00:29, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)11
si.wiktionary.org17:52, 24 јуни 2010создадена со најавување(?)11
sk.wikipedia.org11:59, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)483
sk.wikibooks.org00:29, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)10
sk.wikiquote.org18:29, 21 јуни 2010создадена со најавување(?)13
sk.wikisource.org00:29, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)10
sk.wiktionary.org00:29, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)9
sl.wikipedia.org17:47, 6 јуни 2010создадена со најавување(?)48
sl.wikibooks.org00:29, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)11
sl.wikiquote.org00:29, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)7
sl.wikisource.org19:15, 17 јуни 2010создадена со најавување(?)20
sl.wikiversity.org13:10, 29 март 2012создадена со најавување(?)2
sl.wiktionary.org14:30, 23 септември 2010создадена со најавување(?)4
smn.wikipedia.org22:49, 7 април 2021создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org14:32, 28 јуни 2010создадена со најавување(?)5
sm.wiktionary.org00:29, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)2
sn.wikipedia.org00:30, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)4
sn.wiktionary.org00:30, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)0
wikisource.org14:09, 18 јуни 2010создадена со најавување(?)50
so.wikipedia.org23:00, 14 јуни 2010создадена со најавување(?)26
so.wiktionary.org00:30, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)4
species.wikimedia.org17:38, 29 август 2009создадена со најавување(?)66
sq.wikipedia.org12:19, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)465autoreview, reviewer
sq.wikibooks.org16:01, 19 јуни 2010создадена со најавување(?)3
sq.wikinews.org15:38, 19 март 2011создадена со најавување(?)11
sq.wikiquote.org16:00, 19 јуни 2010создадена со најавување(?)4
sq.wiktionary.org16:02, 19 јуни 2010создадена со најавување(?)8
srn.wikipedia.org01:28, 9 септември 2010создадена со најавување(?)3
sr.wikipedia.org13:52, 10 јули 2010создадена со најавување(?)85
sr.wikibooks.org00:30, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)7
sr.wikinews.org15:08, 17 јуни 2010создадена со најавување(?)21
sr.wikiquote.org15:22, 24 септември 2010создадена со најавување(?)8
sr.wikisource.org19:53, 20 август 2010создадена со најавување(?)11
sr.wiktionary.org00:30, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)7
ss.wikipedia.org13:01, 18 јуни 2010создадена со најавување(?)3
ss.wiktionary.org22:24, 28 јуни 2010создадена со најавување(?)3
stq.wikipedia.org00:31, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)6
strategy.wikimedia.org20:05, 27 август 2009создадена со најавување(?)118
st.wikipedia.org19:06, 21 јуни 2010создадена со најавување(?)3
st.wiktionary.org00:31, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)2
su.wikipedia.org20:43, 26 јуни 2010создадена со најавување(?)13
su.wikibooks.org00:31, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)2
su.wikiquote.org00:31, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)2
su.wiktionary.org00:31, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)3
sv.wikipedia.org17:22, 6 јуни 2010создадена со најавување(?)40
sv.wikibooks.org12:34, 22 август 2010создадена со најавување(?)11
sv.wikinews.org00:31, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)9
sv.wikiquote.org12:59, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)5
sv.wikisource.org13:43, 21 јуни 2010создадена со најавување(?)4
sv.wikiversity.org16:07, 16 ноември 2010создадена со најавување(?)8
sv.wikivoyage.org21:13, 10 ноември 2012создадена со најавување(?)2
sv.wiktionary.org00:31, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)3
sw.wikipedia.org20:04, 20 јуни 2010создадена со најавување(?)36
sw.wikibooks.org20:04, 20 јуни 2010создадена со најавување(?)1
sw.wiktionary.org20:05, 20 јуни 2010создадена со најавување(?)2
szl.wikipedia.org19:57, 20 јуни 2010создадена со најавување(?)10
ta.wikipedia.org12:21, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)97
ta.wikibooks.org18:31, 27 јуни 2010создадена со најавување(?)2
ta.wikinews.org18:35, 27 јуни 2010создадена со најавување(?)9
ta.wikiquote.org18:33, 27 јуни 2010создадена со најавување(?)2
ta.wikisource.org18:32, 27 јуни 2010создадена со најавување(?)2
ta.wiktionary.org19:23, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)13
tcy.wikipedia.org02:11, 5 август 2016создадена со најавување(?)0
ten.wikipedia.org16:19, 13 ноември 2010создадена со најавување(?)28
test2.wikipedia.org19:55, 13 февруари 2011создадена со најавување(?)7
test.wikipedia.org17:51, 29 август 2009создадена со најавување(?)50
test.wikidata.org23:51, 6 јуни 2013создадена со најавување(?)87bureaucrat
tet.wikipedia.org16:47, 26 јуни 2010создадена со најавување(?)4
te.wikipedia.org14:51, 9 јуни 2010создадена со најавување(?)53
te.wikibooks.org00:32, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)3
te.wikiquote.org00:32, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)2
te.wikisource.org00:32, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)3
te.wiktionary.org15:13, 16 јули 2010создадена со најавување(?)7
tg.wikipedia.org23:55, 16 јуни 2010создадена со најавување(?)7
tg.wikibooks.org00:32, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)2
tg.wiktionary.org00:32, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)2
th.wikipedia.org19:16, 18 септември 2010создадена со најавување(?)38
th.wikibooks.org16:59, 29 јуни 2010создадена со најавување(?)8
th.wikinews.org00:32, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)9
th.wikiquote.org00:32, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)4
th.wikisource.org14:43, 27 јуни 2010создадена со најавување(?)7
th.wiktionary.org16:05, 5 август 2010создадена со најавување(?)6
ti.wikipedia.org22:41, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)3
ti.wiktionary.org12:24, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)2
tk.wikipedia.org18:18, 17 јуни 2010создадена со најавување(?)12
tk.wikibooks.org00:32, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)1
tk.wikiquote.org00:33, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)0
tk.wiktionary.org00:32, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)2
tl.wikipedia.org12:46, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)259
tl.wikibooks.org13:56, 28 јуни 2010создадена со најавување(?)12
tl.wiktionary.org23:41, 21 јуни 2010создадена со најавување(?)16
tn.wikipedia.org15:44, 28 јуни 2010создадена со најавување(?)6
tn.wiktionary.org00:33, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)3
to.wikipedia.org21:57, 10 септември 2010создадена со најавување(?)6
to.wiktionary.org00:33, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org10:45, 2 јули 2010создадена со најавување(?)14
tpi.wiktionary.org00:33, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)2
tr.wikipedia.org14:47, 5 мај 2010создадена со најавување(?)49
tr.wikibooks.org00:33, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)5
tr.wikimedia.org23:42, 11 март 2012создадена со најавување(?)2
tr.wikinews.org00:33, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)12
tr.wikiquote.org00:33, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)3
tr.wikisource.org00:33, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)3
tr.wiktionary.org22:42, 16 јуни 2010создадена со најавување(?)42
ts.wikipedia.org13:12, 11 јули 2010создадена со најавување(?)4
ts.wiktionary.org00:33, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)2
tt.wikipedia.org20:35, 18 јуни 2010создадена со најавување(?)18
tt.wikibooks.org13:48, 21 септември 2010создадена со најавување(?)21
tt.wikiquote.org00:34, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org15:25, 24 септември 2010создадена со најавување(?)5
tum.wikipedia.org00:34, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)2
tw.wikipedia.org17:22, 3 септември 2010создадена со најавување(?)3
tw.wiktionary.org00:34, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org06:38, 11 август 2013создадена со најавување(?)2
ty.wikipedia.org00:34, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)2
ua.wikimedia.org23:50, 11 март 2012создадена со најавување(?)4
udm.wikipedia.org15:58, 18 јули 2010создадена со најавување(?)7
ug.wikipedia.org15:11, 20 јуни 2010создадена со најавување(?)5
ug.wikibooks.org00:34, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)0
ug.wikiquote.org00:34, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)0
ug.wiktionary.org00:34, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)3
uk.wikipedia.org18:00, 10 јуни 2010создадена со најавување(?)42
uk.wikibooks.org00:34, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)5
uk.wikinews.org13:07, 16 август 2010создадена со најавување(?)3
uk.wikiquote.org00:35, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)3
uk.wikisource.org00:35, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)3
uk.wikivoyage.org01:16, 28 март 2013создадена со најавување(?)2
uk.wiktionary.org15:09, 14 јули 2010создадена со најавување(?)14
ur.wikipedia.org13:03, 15 јуни 2010создадена со најавување(?)43
ur.wikibooks.org00:35, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)2
ur.wikiquote.org00:35, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)2
ur.wiktionary.org00:35, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)9
usability.wikimedia.org20:13, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)11
uz.wikipedia.org19:52, 17 јуни 2010создадена со најавување(?)27
uz.wikibooks.org00:35, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)2
uz.wikiquote.org00:35, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)2
uz.wiktionary.org00:35, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)2
vec.wikipedia.org15:12, 19 јуни 2010создадена со најавување(?)26autoreview
vec.wikisource.org18:30, 13 ноември 2010создадена со најавување(?)5
vec.wiktionary.org22:40, 16 мај 2013создадена со најавување(?)2
vep.wikipedia.org20:31, 14 февруари 2012создадена со најавување(?)2
ve.wikipedia.org14:21, 30 јуни 2010создадена со најавување(?)2
vi.wikipedia.org20:17, 15 јули 2010создадена со најавување(?)55
vi.wikibooks.org21:23, 17 јуни 2010создадена со најавување(?)20
vi.wikiquote.org13:39, 10 август 2010создадена со најавување(?)20
vi.wikisource.org15:30, 18 јуни 2010создадена со најавување(?)9
vi.wikivoyage.org08:27, 11 август 2013создадена со најавување(?)2
vi.wiktionary.org00:36, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)13
vls.wikipedia.org13:45, 18 јуни 2010создадена со најавување(?)28
vo.wikipedia.org17:17, 21 јуни 2010создадена со најавување(?)27
vo.wikibooks.org00:36, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)2
vo.wikiquote.org00:36, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)0
vo.wiktionary.org00:36, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)3
war.wikipedia.org14:55, 18 јуни 2010создадена со најавување(?)20
wa.wikipedia.org16:23, 18 јуни 2010создадена со најавување(?)12
wa.wikibooks.org00:36, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)0
wa.wikisource.org16:47, 12 април 2021создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org15:21, 25 септември 2010создадена со најавување(?)4
www.wikidata.org22:00, 26 октомври 2012создадена со најавување(?)5.872
wikimania2005.wikimedia.org03:15, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
wikimania2006.wikimedia.org03:15, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
wikimania2007.wikimedia.org03:15, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
wikimania2008.wikimedia.org00:58, 14 август 2010создадена со најавување(?)5
wikimania2009.wikimedia.org00:59, 14 август 2010создадена со најавување(?)4
wikimania2010.wikimedia.org01:00, 14 август 2010создадена со најавување(?)7
wikimania2011.wikimedia.org01:00, 14 август 2010создадена со најавување(?)5
wikimania2012.wikimedia.org22:32, 28 мај 2011создадена со најавување(?)1
wikimania2013.wikimedia.org18:39, 19 јуни 2012создадена со најавување(?)7
wikimania2014.wikimedia.org21:35, 2 мај 2013создадена со најавување(?)1
wikimania2015.wikimedia.org14:02, 1 јули 2014создадена со најавување(?)7
wikimania2016.wikimedia.org21:15, 26 јануари 2015создадена со најавување(?)1
wikimania2017.wikimedia.org01:03, 29 јануари 2017создадена со најавување(?)7
wikimania2018.wikimedia.org00:08, 14 август 2017создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org23:50, 29 јули 2021создадена со најавување(?)0
wo.wikipedia.org16:20, 26 јуни 2010создадена со најавување(?)18
wo.wikiquote.org00:36, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)2
wo.wiktionary.org14:14, 12 јули 2010создадена со најавување(?)5
wuu.wikipedia.org00:36, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)8
xal.wikipedia.org00:36, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)4
xh.wikipedia.org22:09, 18 јуни 2010создадена со најавување(?)3
xh.wikibooks.org00:37, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)0
xh.wiktionary.org00:37, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org11:54, 12 јули 2011создадена со најавување(?)2
yi.wikipedia.org12:07, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)20
yi.wikisource.org00:37, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)9
yi.wiktionary.org00:37, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)11
yo.wikipedia.org15:07, 18 јуни 2010создадена со најавување(?)25
yo.wikibooks.org00:37, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)0
yo.wiktionary.org00:37, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org17:06, 21 јуни 2010создадена со најавување(?)3
za.wikibooks.org00:37, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)0
za.wikiquote.org00:37, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)0
za.wiktionary.org11:41, 8 јули 2010создадена со најавување(?)2
zea.wikipedia.org17:14, 23 септември 2010создадена со најавување(?)10
zh-classical.wikipedia.org16:36, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)19
zh-min-nan.wikipedia.org21:55, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)20
zh-min-nan.wikibooks.org00:38, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)2
zh-min-nan.wikiquote.org00:38, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)2
zh-min-nan.wikisource.org00:38, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)2
zh-min-nan.wiktionary.org00:38, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)3
zh-yue.wikipedia.org12:41, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)72
zh.wikipedia.org17:40, 6 јуни 2010создадена со најавување(?)113
zh.wikibooks.org15:17, 17 јуни 2010создадена со најавување(?)32
zh.wikinews.org15:11, 16 јули 2010создадена со најавување(?)39
zh.wikiquote.org17:11, 18 јуни 2010создадена со најавување(?)17
zh.wikisource.org16:42, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)20
zh.wikiversity.org19:36, 28 мај 2019создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org23:37, 14 јануари 2014создадена со најавување(?)2
zh.wiktionary.org23:14, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)31
zu.wikipedia.org22:48, 10 септември 2010создадена со најавување(?)4
zu.wikibooks.org00:38, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)2
zu.wiktionary.org00:38, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)2