Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Hazard-SJ
  • Зачленет: 21:21, 5 август 2010 (пред 12 години)
  • Вкупно уредувања: 37.837
  • Број на приврзани сметки: 772
  • Глобална група: Глобални отповикувачи
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org22:48, 16 декември 2010создадена со најавување(?)0
ab.wikipedia.org07:23, 10 март 2012создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org18:19, 5 февруари 2011создадена со најавување(?)0
ady.wikipedia.org07:40, 3 март 2016создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org20:30, 23 октомври 2010создадена со најавување(?)15
af.wikibooks.org17:31, 17 септември 2011создадена со најавување(?)0
af.wikiquote.org06:33, 13 март 2012создадена со најавување(?)0
af.wiktionary.org06:33, 13 март 2012создадена со најавување(?)0
ak.wikipedia.org06:33, 13 март 2012создадена со најавување(?)2
als.wikipedia.org20:23, 23 октомври 2010создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org08:08, 15 јануари 2011создадена со најавување(?)0
am.wikiquote.org06:33, 13 март 2012создадена со најавување(?)0
am.wiktionary.org06:33, 13 март 2012создадена со најавување(?)2
ang.wikipedia.org05:33, 17 октомври 2010создадена со најавување(?)0
ang.wikibooks.org17:31, 17 септември 2011создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org04:35, 11 февруари 2011создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org06:34, 13 март 2012создадена со најавување(?)2
an.wiktionary.org06:34, 13 март 2012создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org23:41, 19 октомври 2010создадена со најавување(?)1
ar.wikipedia.org08:16, 26 февруари 2012создадена со најавување(?)1
ar.wikibooks.org17:31, 17 септември 2011создадена со најавување(?)1
ar.wikimedia.org07:30, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org08:56, 26 февруари 2012создадена со најавување(?)0
ar.wikiquote.org06:34, 13 март 2012создадена со најавување(?)0
ar.wikisource.org19:55, 10 септември 2011создадена со најавување(?)0
ar.wikiversity.org06:34, 13 март 2012создадена со најавување(?)0
ar.wiktionary.org07:15, 10 март 2012создадена со најавување(?)1
ary.wikipedia.org03:24, 30 јули 2020создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org04:16, 6 февруари 2011создадена со најавување(?)12
ast.wikipedia.org03:12, 28 август 2011создадена со најавување(?)2
ast.wiktionary.org06:34, 13 март 2012создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org18:41, 5 февруари 2011создадена со најавување(?)39
as.wikisource.org06:30, 9 јануари 2013создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org02:47, 24 септември 2020создадена со најавување(?)0
avk.wikipedia.org03:24, 30 јули 2020создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org04:12, 10 март 2011создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org06:35, 13 март 2012создадена со најавување(?)0
ay.wiktionary.org06:35, 13 март 2012создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org01:28, 12 август 2010создадена со најавување(?)23
az.wikibooks.org06:35, 13 март 2012создадена со најавување(?)0
az.wikiquote.org18:12, 5 февруари 2011создадена со најавување(?)1
az.wikisource.org17:30, 13 август 2011создадена со најавување(?)0
az.wiktionary.org06:35, 13 март 2012создадена со најавување(?)0
ban.wikipedia.org09:46, 28 јули 2020создадена со најавување(?)0
ban.wikisource.org14:48, 12 август 2021создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org00:39, 29 декември 2011создадена со најавување(?)1
bat-smg.wikipedia.org06:36, 13 март 2012создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org06:35, 13 март 2012создадена со најавување(?)1
ba.wikibooks.org09:11, 28 јули 2020создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org06:36, 13 март 2012создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org21:04, 23 октомври 2010создадена со најавување(?)1
beta.wikiversity.org01:31, 11 август 2010создадена со најавување(?)2
be.wikipedia.org18:12, 5 февруари 2011создадена со најавување(?)8
be.wikibooks.org06:36, 13 март 2012создадена со најавување(?)0
be.wikimedia.org07:35, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
be.wikiquote.org06:36, 13 март 2012создадена со најавување(?)0
be.wikisource.org05:04, 10 јуни 2012создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org06:36, 13 март 2012создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org08:09, 19 февруари 2012создадена со најавување(?)1
bg.wikibooks.org06:42, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
bg.wikinews.org06:42, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org08:09, 19 февруари 2012создадена со најавување(?)0
bg.wikisource.org06:42, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org06:42, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org06:42, 14 март 2012создадена со најавување(?)1
bi.wikipedia.org06:42, 14 март 2012создадена со најавување(?)1
bjn.wikipedia.org05:15, 23 февруари 2012создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org06:42, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org21:06, 23 октомври 2010создадена со најавување(?)12
bn.wikibooks.org06:42, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org06:42, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org06:42, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org06:06, 5 ноември 2011создадена со најавување(?)3
bpy.wikipedia.org20:41, 20 август 2011создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org04:50, 4 август 2011создадена со најавување(?)3
br.wikimedia.org07:35, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
br.wikiquote.org06:42, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org06:42, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org06:42, 14 март 2012создадена со најавување(?)3
bs.wikipedia.org18:09, 5 февруари 2011создадена со најавување(?)19
bs.wikibooks.org06:42, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org06:42, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org06:42, 14 март 2012создадена со најавување(?)1
bs.wikisource.org06:42, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org06:42, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org00:53, 30 јули 2011создадена со најавување(?)0
bxr.wikipedia.org06:43, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org06:43, 14 март 2012создадена со најавување(?)1
ca.wikibooks.org06:43, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org23:08, 27 август 2011создадена со најавување(?)0
ca.wikiquote.org06:43, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
ca.wikisource.org07:29, 26 февруари 2012создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org06:43, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
cbk-zam.wikipedia.org06:43, 14 март 2012создадена со најавување(?)1
cdo.wikipedia.org06:43, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org03:45, 9 март 2012создадена со најавување(?)2
ce.wikipedia.org06:43, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
cho.wikipedia.org22:49, 16 декември 2010создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org20:02, 10 септември 2011создадена со најавување(?)1
chr.wiktionary.org06:43, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org06:43, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org22:49, 16 декември 2010создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org00:42, 6 ноември 2011создадена со најавување(?)1
commons.wikimedia.org11:02, 7 август 2010создадена со најавување(?)7.292autopatrolled
co.wikipedia.org21:38, 10 септември 2011создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org06:43, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org06:43, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
cr.wikipedia.org06:43, 14 март 2012создадена со најавување(?)1
csb.wikipedia.org06:43, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
csb.wiktionary.org06:43, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org08:58, 11 август 2010создадена со најавување(?)2
cs.wikibooks.org06:43, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
cs.wikinews.org06:43, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org06:43, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
cs.wikisource.org06:43, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
cs.wikiversity.org06:43, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org06:43, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
cu.wikipedia.org06:43, 14 март 2012создадена со најавување(?)1
cv.wikipedia.org20:33, 23 октомври 2010создадена со најавување(?)0
cv.wikibooks.org06:43, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org23:31, 27 август 2011создадена со најавување(?)20
cy.wikibooks.org06:43, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org06:43, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org06:43, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org06:43, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org06:43, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
da.wikibooks.org18:42, 5 февруари 2011создадена со најавување(?)0
da.wikiquote.org06:43, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
da.wikisource.org06:43, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
da.wiktionary.org06:43, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org11:36, 15 август 2010создадена со најавување(?)2autoreview
de.wikibooks.org15:49, 24 септември 2011создадена со најавување(?)0
de.wikinews.org06:43, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
de.wikiquote.org04:50, 4 август 2011создадена со најавување(?)2
de.wikisource.org06:43, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
de.wikiversity.org06:43, 14 март 2012создадена со најавување(?)1
de.wikivoyage.org00:22, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org04:19, 4 март 2012создадена со најавување(?)0
din.wikipedia.org08:11, 16 октомври 2020создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org06:43, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org06:43, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
dty.wikipedia.org08:50, 28 јули 2020создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org04:52, 11 март 2012создадена со најавување(?)0
dv.wiktionary.org06:43, 14 март 2012создадена со најавување(?)1
dz.wikipedia.org06:43, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org06:43, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org10:11, 15 август 2010создадена со најавување(?)0
el.wikibooks.org06:43, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
el.wikinews.org06:43, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
el.wikiquote.org06:43, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org06:43, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
el.wikiversity.org06:43, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
el.wikivoyage.org07:58, 29 август 2013создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org04:28, 12 февруари 2011создадена со најавување(?)0
eml.wikipedia.org06:43, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org21:21, 5 август 2010потврдено со лозинка(?)9.142extendedconfirmed, reviewer, rollbacker
en.wikibooks.org03:13, 7 август 2010создадена со најавување(?)13
en.wikinews.org11:02, 7 август 2010создадена со најавување(?)6
en.wikiquote.org11:02, 7 август 2010создадена со најавување(?)39
en.wikisource.org11:02, 7 август 2010создадена со најавување(?)15
en.wikiversity.org11:02, 7 август 2010создадена со најавување(?)62
en.wikivoyage.org02:39, 11 ноември 2012создадена со најавување(?)4
en.wiktionary.org11:01, 7 август 2010создадена со најавување(?)17
eo.wikipedia.org06:43, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
eo.wikibooks.org06:43, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org06:43, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org06:43, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
eo.wikisource.org06:44, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org06:43, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org08:21, 20 август 2010создадена со најавување(?)39
es.wikibooks.org18:07, 5 февруари 2011создадена со најавување(?)1
es.wikinews.org06:44, 14 март 2012создадена со најавување(?)1
es.wikiquote.org21:05, 23 октомври 2010создадена со најавување(?)5
es.wikisource.org05:02, 4 август 2011создадена со најавување(?)6
es.wikiversity.org04:12, 10 март 2011создадена со најавување(?)5
es.wikivoyage.org06:31, 9 јануари 2013создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org20:50, 14 мај 2011создадена со најавување(?)7
et.wikipedia.org06:44, 14 март 2012создадена со најавување(?)1
et.wikibooks.org06:44, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org06:44, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
et.wikisource.org06:44, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org06:44, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org21:09, 19 октомври 2010создадена со најавување(?)4
eu.wikibooks.org06:44, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org06:44, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org06:44, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org06:44, 14 март 2012создадена со најавување(?)2
fa.wikipedia.org00:42, 6 ноември 2011создадена со најавување(?)1
fa.wikibooks.org23:59, 25 август 2011создадена со најавување(?)3
fa.wikinews.org06:44, 14 март 2012создадена со најавување(?)2
fa.wikiquote.org06:44, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
fa.wikisource.org00:42, 6 ноември 2011создадена со најавување(?)0
fa.wikivoyage.org21:52, 24 мај 2015создадена со најавување(?)0
fa.wiktionary.org06:44, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
ff.wikipedia.org06:44, 14 март 2012создадена со најавување(?)1
fiu-vro.wikipedia.org06:44, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org18:55, 31 август 2010создадена со најавување(?)1
fi.wikibooks.org06:44, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
fi.wikimedia.org07:32, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org06:44, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
fi.wikiquote.org06:44, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
fi.wikisource.org06:44, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
fi.wikiversity.org06:44, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org06:44, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
fj.wikipedia.org06:44, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
fj.wiktionary.org06:44, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org06:44, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
fo.wikisource.org06:44, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org06:44, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org06:44, 14 март 2012создадена со најавување(?)1
frr.wikipedia.org23:55, 19 октомври 2010создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org14:01, 28 август 2010создадена со најавување(?)10
fr.wikibooks.org06:44, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
fr.wikinews.org06:44, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
fr.wikiquote.org23:47, 30 јули 2011создадена со најавување(?)9
fr.wikisource.org06:44, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
fr.wikiversity.org06:44, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
fr.wikivoyage.org00:22, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org01:59, 9 септември 2011создадена со најавување(?)0
fur.wikipedia.org06:44, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org22:55, 22 февруари 2012создадена со најавување(?)0
fy.wikibooks.org06:44, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org06:44, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org03:21, 16 декември 2011создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org06:44, 14 март 2012создадена со најавување(?)1
ga.wikipedia.org20:54, 10 септември 2011создадена со најавување(?)2
ga.wiktionary.org06:44, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
gcr.wikipedia.org20:47, 12 октомври 2020создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org05:22, 3 август 2011создадена со најавување(?)1
gd.wiktionary.org06:44, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org06:44, 14 март 2012создадена со најавување(?)1
gl.wikipedia.org23:57, 4 август 2011создадена со најавување(?)5
gl.wikibooks.org06:44, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org06:44, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org06:44, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org06:44, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org03:54, 9 септември 2011создадена со најавување(?)1
gn.wiktionary.org06:44, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org19:44, 21 септември 2020создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org00:41, 29 јули 2020создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org01:21, 9 октомври 2011создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org17:05, 13 август 2011создадена со најавување(?)11
gu.wikiquote.org06:44, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
gu.wikisource.org05:04, 10 јуни 2012создадена со најавување(?)0
gu.wiktionary.org06:44, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org06:44, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
gv.wiktionary.org06:45, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org05:51, 4 август 2011создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org06:45, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
ha.wiktionary.org06:45, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org06:45, 14 март 2012создадена со најавување(?)3
he.wikipedia.org06:45, 14 март 2012создадена со најавување(?)1
he.wikibooks.org06:45, 14 март 2012создадена со најавување(?)3
he.wikinews.org06:45, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org00:11, 31 јули 2011создадена со најавување(?)3
he.wikisource.org05:23, 26 март 2011создадена со најавување(?)0
he.wikivoyage.org07:58, 29 август 2013создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org06:45, 14 март 2012создадена со најавување(?)2
hif.wikipedia.org07:39, 19 февруари 2012создадена со најавување(?)1
hi.wikipedia.org02:44, 18 август 2010создадена со најавување(?)12
hi.wikibooks.org06:45, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
hi.wikiquote.org06:45, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org06:45, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
ho.wikipedia.org22:48, 16 декември 2010создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org06:45, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
hr.wikibooks.org06:45, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org06:45, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
hr.wikisource.org06:45, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org06:45, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org20:50, 10 септември 2011создадена со најавување(?)0
hsb.wiktionary.org06:45, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org06:45, 14 март 2012создадена со најавување(?)2
hu.wikipedia.org06:45, 14 март 2012создадена со најавување(?)1
hu.wikibooks.org06:45, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org06:45, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
hu.wikisource.org06:45, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org06:45, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org22:33, 19 октомври 2010создадена со најавување(?)7
hy.wikibooks.org06:45, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
hy.wikiquote.org06:45, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org06:45, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
hy.wiktionary.org06:45, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
hz.wikipedia.org08:06, 18 август 2010создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org21:09, 19 октомври 2010создадена со најавување(?)1
ia.wikibooks.org06:45, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org06:45, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org12:12, 27 август 2010создадена со најавување(?)1
id.wikibooks.org06:45, 14 март 2012создадена со најавување(?)2
id.wikiquote.org07:39, 19 февруари 2012создадена со најавување(?)2
id.wikisource.org06:06, 5 ноември 2011создадена со најавување(?)3
id.wiktionary.org06:45, 14 март 2012создадена со најавување(?)1
ie.wikipedia.org22:48, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)1
ie.wikibooks.org06:45, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
ie.wiktionary.org06:45, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org06:45, 14 март 2012создадена со најавување(?)1
ii.wikipedia.org22:49, 16 декември 2010создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org06:45, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
ik.wiktionary.org06:45, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org06:45, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org01:03, 29 јануари 2011создадена со најавување(?)36
inh.wikipedia.org10:35, 28 јули 2020создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org06:45, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
io.wiktionary.org06:45, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org06:45, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
is.wikibooks.org06:45, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org06:45, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org06:45, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org06:45, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org04:58, 20 јануари 2011создадена со најавување(?)3
it.wikibooks.org00:42, 26 август 2011создадена со најавување(?)0
it.wikinews.org20:28, 23 октомври 2010создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org23:56, 7 јануари 2012создадена со најавување(?)2
it.wikisource.org02:28, 13 август 2011создадена со најавување(?)1
it.wikiversity.org02:57, 23 февруари 2012создадена со најавување(?)0
it.wikivoyage.org00:22, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org04:17, 21 август 2011создадена со најавување(?)0
iu.wikipedia.org06:45, 14 март 2012создадена со најавување(?)1
iu.wiktionary.org06:45, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
jam.wikipedia.org07:19, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org10:14, 18 август 2010создадена со најавување(?)0
ja.wikibooks.org06:45, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
ja.wikinews.org06:45, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
ja.wikiquote.org06:45, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
ja.wikisource.org06:45, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
ja.wikiversity.org06:45, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org06:45, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
jbo.wikipedia.org06:45, 14 март 2012создадена со најавување(?)1
jbo.wiktionary.org20:10, 18 август 2010создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org00:08, 31 јули 2011создадена со најавување(?)2
jv.wikisource.org02:08, 9 август 2021создадена со најавување(?)0
jv.wiktionary.org06:45, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org06:46, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org06:46, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org18:16, 5 февруари 2011создадена со најавување(?)4
ka.wikibooks.org06:46, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
ka.wikiquote.org06:46, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
ka.wiktionary.org06:45, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org06:46, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
kbp.wikipedia.org05:57, 22 септември 2020создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org08:01, 26 февруари 2012создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org06:46, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
kj.wikipedia.org22:48, 16 декември 2010создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org23:13, 30 јули 2011создадена со најавување(?)1
kk.wikibooks.org06:46, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org06:46, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org03:36, 16 јули 2011создадена со најавување(?)1
kl.wiktionary.org06:46, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org04:32, 10 ноември 2011создадена со најавување(?)1
km.wikibooks.org06:46, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org03:33, 16 јули 2011создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org10:58, 27 август 2010создадена со најавување(?)3
kn.wikiquote.org06:46, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org06:46, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org08:55, 19 февруари 2012создадена со најавување(?)0
koi.wikipedia.org06:46, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org06:12, 4 ноември 2011создадена со најавување(?)0
ko.wikibooks.org06:46, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
ko.wikinews.org06:46, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org04:50, 20 август 2011создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org05:02, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)1
ko.wikiversity.org08:14, 29 август 2013создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org06:46, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
krc.wikipedia.org08:16, 18 август 2010создадена со најавување(?)0
kr.wikipedia.org22:48, 16 декември 2010создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org05:10, 30 август 2010создадена со најавување(?)2
ks.wikipedia.org06:46, 14 март 2012создадена со најавување(?)1
ks.wiktionary.org06:46, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org02:52, 18 август 2011создадена со најавување(?)12
ku.wikibooks.org06:46, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org06:46, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org06:46, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org07:39, 26 февруари 2012создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org06:46, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
kw.wiktionary.org06:46, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org08:06, 26 февруари 2012создадена со најавување(?)1
ky.wikibooks.org06:46, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
ky.wikiquote.org06:46, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org06:46, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org07:27, 26 февруари 2012создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org02:46, 1 септември 2010создадена со најавување(?)10
la.wikibooks.org06:46, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org06:46, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org20:24, 23 октомври 2010создадена со најавување(?)0
la.wiktionary.org06:46, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org06:46, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org02:45, 9 декември 2011создадена со најавување(?)0
lb.wiktionary.org06:46, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org02:41, 29 март 2012создадена со најавување(?)1
lfn.wikipedia.org04:58, 21 септември 2020создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org06:46, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org06:46, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org06:46, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
li.wikibooks.org06:46, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
li.wikinews.org08:17, 28 јули 2020создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org06:46, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
li.wikisource.org06:46, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org06:46, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org06:46, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org06:46, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
ln.wiktionary.org06:46, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org02:33, 10 мај 2013создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org06:46, 14 март 2012создадена со најавување(?)3
lo.wiktionary.org06:46, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
lrc.wikipedia.org00:39, 29 јули 2020создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org06:47, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org10:17, 15 август 2010создадена со најавување(?)0
lt.wikibooks.org06:46, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
lt.wikiquote.org06:46, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
lt.wikisource.org06:47, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org01:59, 9 септември 2011создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org21:09, 19 октомври 2010создадена со најавување(?)5
lv.wiktionary.org06:47, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org21:52, 24 мај 2015создадена со најавување(?)0
map-bms.wikipedia.org04:01, 4 март 2012создадена со најавување(?)5
mdf.wikipedia.org06:47, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org21:21, 5 август 2010потврдено со лозинка(?)470
meta.wikimedia.org05:40, 6 август 2010создадена со најавување(?)418autopatrolled
mg.wikipedia.org06:47, 14 март 2012создадена со најавување(?)1
mg.wikibooks.org06:47, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org02:50, 20 август 2011создадена со најавување(?)1
mhr.wikipedia.org06:47, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
mh.wikipedia.org22:49, 16 декември 2010создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org06:48, 16 март 2013создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org06:47, 14 март 2012создадена со најавување(?)1
mi.wiktionary.org06:47, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org20:31, 23 октомври 2010создадена со најавување(?)3
mk.wikibooks.org06:47, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
mk.wikimedia.org07:34, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org06:47, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org06:47, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org09:16, 10 август 2010создадена со најавување(?)7
ml.wikibooks.org06:47, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org06:47, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org06:47, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
ml.wiktionary.org06:47, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org05:55, 9 ноември 2011создадена со најавување(?)6
mn.wiktionary.org06:47, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
mnw.wikipedia.org08:44, 28 јули 2020создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org06:47, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org17:13, 20 август 2011создадена со најавување(?)2
mr.wikibooks.org06:47, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org06:47, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org06:05, 11 март 2012создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org06:47, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org19:46, 5 февруари 2011создадена со најавување(?)108
ms.wikibooks.org06:47, 14 март 2012создадена со најавување(?)1
ms.wiktionary.org06:47, 14 март 2012создадена со најавување(?)1
mt.wikipedia.org06:47, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
mt.wiktionary.org06:47, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
mus.wikipedia.org22:48, 16 декември 2010создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org06:47, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
mx.wikimedia.org07:34, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org06:47, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org04:08, 3 август 2011создадена со најавување(?)1
my.wiktionary.org18:52, 1 октомври 2011создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org06:47, 14 март 2012создадена со најавување(?)1
nah.wikipedia.org06:47, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
nah.wiktionary.org06:47, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org06:47, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
nap.wikisource.org16:56, 30 септември 2019создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org06:47, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
na.wiktionary.org06:47, 14 март 2012создадена со најавување(?)1
nds-nl.wikipedia.org05:28, 24 август 2011создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org05:22, 3 август 2011создадена со најавување(?)1
nds.wiktionary.org06:47, 14 март 2012создадена со најавување(?)1
ne.wikipedia.org04:16, 10 март 2011создадена со најавување(?)2
ne.wikibooks.org06:47, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
ne.wiktionary.org06:47, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org06:47, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
ng.wikipedia.org22:49, 16 декември 2010создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org10:17, 15 август 2010создадена со најавување(?)28
nl.wikibooks.org06:47, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org02:12, 13 август 2011создадена со најавување(?)0
nl.wikisource.org06:47, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
nl.wikivoyage.org00:23, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org06:47, 14 март 2012создадена со најавување(?)1
nn.wikipedia.org06:47, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
nn.wikiquote.org06:47, 14 март 2012создадена со најавување(?)1
nn.wiktionary.org06:47, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org06:47, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org10:17, 15 август 2010создадена со најавување(?)0
no.wikibooks.org06:47, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org06:47, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org06:47, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
no.wikisource.org06:47, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org06:47, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
nqo.wikipedia.org05:25, 28 јули 2020создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org06:38, 3 март 2012создадена со најавување(?)0
nso.wikipedia.org04:09, 23 ноември 2011создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org07:26, 18 август 2010создадена со најавување(?)8
nyc.wikimedia.org07:04, 14 март 2012создадена со најавување(?)2
ny.wikipedia.org06:47, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
nz.wikimedia.org04:05, 29 февруари 2012создадена со најавување(?)1
oc.wikipedia.org03:26, 1 септември 2011создадена со најавување(?)10
oc.wikibooks.org07:49, 10 март 2012создадена со најавување(?)1
oc.wiktionary.org06:47, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
olo.wikipedia.org10:43, 28 јули 2020создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org17:12, 20 август 2011создадена со најавување(?)2
om.wiktionary.org06:47, 14 март 2012создадена со најавување(?)1
or.wikipedia.org08:44, 19 февруари 2012создадена со најавување(?)0
or.wikisource.org21:52, 24 мај 2015создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org06:48, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org06:48, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org07:04, 14 март 2012создадена со најавување(?)1
pa-us.wikimedia.org07:31, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
pag.wikipedia.org07:02, 10 март 2012создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org06:48, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
pap.wikipedia.org06:48, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org06:48, 14 март 2012создадена со најавување(?)9
pa.wikibooks.org06:48, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org06:48, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org06:48, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org06:48, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
pfl.wikipedia.org22:49, 16 декември 2010создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org06:48, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
pi.wikipedia.org06:48, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org10:17, 15 август 2010создадена со најавување(?)0
pl.wikibooks.org21:13, 23 октомври 2010создадена со најавување(?)2
pl.wikimedia.org07:33, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
pl.wikinews.org06:48, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org21:01, 10 септември 2011создадена со најавување(?)4
pl.wikisource.org01:36, 21 август 2011создадена со најавување(?)3
pl.wikivoyage.org07:58, 29 август 2013создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org06:48, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
pms.wikipedia.org06:48, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org06:32, 5 ноември 2011создадена со најавување(?)0
pnb.wiktionary.org06:05, 11 март 2012создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org06:48, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org06:48, 14 март 2012создадена со најавување(?)1
ps.wiktionary.org01:58, 13 август 2011создадена со најавување(?)2
pt.wikipedia.org10:16, 15 август 2010создадена со најавување(?)21
pt.wikibooks.org06:07, 28 јануари 2012создадена со најавување(?)4
pt.wikinews.org04:44, 11 март 2012создадена со најавување(?)0
pt.wikiquote.org03:45, 4 август 2011создадена со најавување(?)1
pt.wikisource.org05:41, 4 август 2011создадена со најавување(?)1
pt.wikiversity.org06:48, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
pt.wikivoyage.org06:31, 9 јануари 2013создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org06:48, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org06:48, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
qu.wiktionary.org06:48, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org06:48, 14 март 2012создадена со најавување(?)1
rmy.wikipedia.org05:07, 5 октомври 2011создадена со најавување(?)1
rn.wikipedia.org06:48, 14 март 2012создадена со најавување(?)1
roa-rup.wikipedia.org08:17, 18 август 2010создадена со најавување(?)0
roa-rup.wiktionary.org06:48, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org07:14, 3 март 2012создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org03:31, 5 октомври 2011создадена со најавување(?)1
ro.wikibooks.org06:48, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
ro.wikinews.org06:48, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
ro.wikiquote.org06:48, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org06:48, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
ro.wikivoyage.org07:58, 29 август 2013создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org06:48, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
rue.wikipedia.org06:49, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org02:16, 12 август 2010создадена со најавување(?)2
ru.wikibooks.org09:26, 26 февруари 2012создадена со најавување(?)1
ru.wikimedia.org07:30, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org07:52, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
ru.wikiquote.org20:15, 10 септември 2011создадена со најавување(?)7
ru.wikisource.org21:10, 23 октомври 2010создадена со најавување(?)2
ru.wikiversity.org06:48, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org00:23, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org00:04, 31 јули 2011создадена со најавување(?)2
rw.wikipedia.org06:49, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
rw.wiktionary.org06:49, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org06:49, 14 март 2012создадена со најавување(?)1
sah.wikiquote.org20:00, 12 октомври 2020создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org06:49, 14 март 2012создадена со најавување(?)1
sat.wikipedia.org08:04, 28 јули 2020создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org20:59, 23 октомври 2010создадена со најавување(?)1
sa.wikibooks.org06:49, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org08:19, 29 август 2013создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org06:59, 5 ноември 2011создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org06:49, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org06:49, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
scn.wiktionary.org06:49, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org23:36, 20 август 2011создадена со најавување(?)5
sc.wikipedia.org04:41, 19 февруари 2012создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org06:26, 7 декември 2011создадена со најавување(?)1
sd.wiktionary.org06:49, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org22:36, 6 ноември 2010создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org07:32, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org06:49, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
sg.wiktionary.org06:49, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
shn.wikipedia.org08:31, 28 јули 2020создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org10:16, 15 август 2010создадена со најавување(?)5
sh.wiktionary.org06:49, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
shy.wiktionary.org09:04, 28 јули 2020создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org21:21, 5 август 2010домашно вики(?)9.199patroller, rollbacker
simple.wikibooks.org03:01, 7 август 2010создадена со најавување(?)0
simple.wiktionary.org08:11, 12 август 2010создадена со најавување(?)303rollbacker
si.wikipedia.org22:36, 6 ноември 2010создадена со најавување(?)8
si.wikibooks.org19:59, 10 септември 2011создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org06:49, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org21:09, 19 октомври 2010создадена со најавување(?)9
sk.wikibooks.org06:49, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org06:49, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
sk.wikisource.org06:49, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org06:49, 14 март 2012создадена со најавување(?)1
sl.wikipedia.org06:49, 14 март 2012создадена со најавување(?)9
sl.wikibooks.org06:49, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org06:49, 14 март 2012создадена со најавување(?)1
sl.wikisource.org21:24, 23 октомври 2010создадена со најавување(?)0
sl.wikiversity.org05:04, 10 јуни 2012создадена со најавување(?)0
sl.wiktionary.org06:49, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org06:49, 14 март 2012создадена со најавување(?)1
sm.wiktionary.org06:49, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org06:49, 14 март 2012создадена со најавување(?)2
wikisource.org22:57, 5 февруари 2011создадена со најавување(?)10
so.wikipedia.org21:13, 10 септември 2011создадена со најавување(?)3
so.wiktionary.org06:49, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org11:02, 7 август 2010создадена со најавување(?)12
sq.wikipedia.org04:50, 4 август 2011создадена со најавување(?)20
sq.wikibooks.org06:49, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
sq.wikinews.org06:49, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org06:49, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
sq.wiktionary.org06:49, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
srn.wikipedia.org06:49, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org06:49, 14 март 2012создадена со најавување(?)4
sr.wikibooks.org06:49, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org06:49, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
sr.wikiquote.org06:49, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org06:49, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
sr.wiktionary.org06:49, 14 март 2012создадена со најавување(?)1
ss.wikipedia.org06:49, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
ss.wiktionary.org06:49, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org06:49, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
strategy.wikimedia.org07:03, 14 март 2012создадена со најавување(?)1
st.wikipedia.org06:49, 14 март 2012создадена со најавување(?)1
st.wiktionary.org00:22, 26 август 2011создадена со најавување(?)1
su.wikipedia.org02:27, 6 ноември 2011создадена со најавување(?)5
su.wikibooks.org06:49, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
su.wikiquote.org06:49, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
su.wiktionary.org06:49, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org06:49, 14 март 2012создадена со најавување(?)2
sv.wikibooks.org08:53, 26 февруари 2012создадена со најавување(?)0
sv.wikinews.org06:49, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org06:49, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org06:50, 14 март 2012создадена со најавување(?)1
sv.wikiversity.org06:50, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
sv.wikivoyage.org00:23, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org20:51, 14 мај 2011создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org23:53, 31 август 2011создадена со најавување(?)0
sw.wiktionary.org06:50, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org06:50, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
szy.wikipedia.org07:57, 28 јули 2020создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org00:12, 31 јули 2011создадена со најавување(?)15
ta.wikibooks.org06:50, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
ta.wikinews.org06:50, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
ta.wikiquote.org06:50, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org06:50, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org06:50, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org08:27, 28 јули 2020создадена со најавување(?)0
ten.wikipedia.org03:09, 15 јануари 2011создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org03:52, 16 јули 2011создадена со најавување(?)1
test.wikipedia.org01:23, 11 август 2010создадена со најавување(?)573reviewer, translationadmin, upwizcampeditors
test.wikidata.org03:36, 7 јуни 2013создадена со најавување(?)2
tet.wikipedia.org06:50, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org21:03, 19 октомври 2010создадена со најавување(?)6
te.wikibooks.org06:50, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org06:50, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org06:50, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
te.wiktionary.org04:38, 11 февруари 2011создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org06:50, 14 март 2012создадена со најавување(?)2
tg.wikibooks.org06:50, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org06:50, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org06:50, 14 март 2012создадена со најавување(?)7
th.wikibooks.org07:31, 7 јануари 2012создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org06:50, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
th.wikisource.org06:50, 14 март 2012создадена со најавување(?)3
th.wiktionary.org06:50, 14 март 2012создадена со најавување(?)4
ti.wikipedia.org06:50, 14 март 2012создадена со најавување(?)2
ti.wiktionary.org06:50, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org03:59, 9 септември 2011создадена со најавување(?)0
tk.wiktionary.org06:50, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org11:12, 27 август 2010создадена со најавување(?)42
tl.wikibooks.org07:50, 19 февруари 2012создадена со најавување(?)6
tl.wiktionary.org06:50, 14 март 2012создадена со најавување(?)2
tn.wikipedia.org06:50, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
tn.wiktionary.org06:50, 14 март 2012создадена со најавување(?)1
to.wikipedia.org06:50, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org05:39, 30 април 2011создадена со најавување(?)0
tpi.wiktionary.org06:50, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org18:38, 2 април 2011создадена со најавување(?)0
tr.wikibooks.org06:50, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
tr.wikimedia.org07:02, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org06:50, 14 март 2012создадена со најавување(?)1
tr.wikiquote.org06:50, 14 март 2012создадена со најавување(?)1
tr.wikisource.org06:50, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org18:12, 5 февруари 2011создадена со најавување(?)4
ts.wikipedia.org06:50, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
ts.wiktionary.org06:50, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org06:46, 20 август 2011создадена со најавување(?)3
tt.wikibooks.org06:50, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org06:50, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org06:50, 14 март 2012создадена со најавување(?)4
tw.wikipedia.org05:31, 17 октомври 2010создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org07:08, 4 март 2014создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org04:56, 11 март 2012создадена со најавување(?)0
ua.wikimedia.org07:02, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org06:50, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org06:50, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
ug.wiktionary.org06:50, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org10:15, 15 август 2010создадена со најавување(?)1
uk.wikibooks.org06:50, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org06:50, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
uk.wikiquote.org06:50, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
uk.wikisource.org06:50, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
uk.wikivoyage.org07:58, 29 август 2013создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org04:31, 24 декември 2011создадена со најавување(?)2
ur.wikipedia.org03:57, 9 ноември 2011создадена со најавување(?)9
ur.wikibooks.org06:50, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
ur.wikiquote.org06:50, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org06:50, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org06:00, 10 март 2012создадена со најавување(?)0
uz.wikibooks.org06:50, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
uz.wikiquote.org06:50, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org06:50, 14 март 2012создадена со најавување(?)2
vec.wikipedia.org19:22, 14 февруари 2012создадена со најавување(?)1
vec.wikisource.org06:50, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org08:02, 29 август 2013создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org06:04, 11 март 2012создадена со најавување(?)12
ve.wikipedia.org00:04, 18 август 2010создадена со најавување(?)1
vi.wikipedia.org06:50, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
vi.wikibooks.org00:31, 11 септември 2011создадена со најавување(?)49
vi.wikiquote.org05:45, 24 февруари 2012создадена со најавување(?)0
vi.wikisource.org08:40, 19 февруари 2012создадена со најавување(?)1
vi.wikivoyage.org07:58, 29 август 2013создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org06:50, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
vls.wikipedia.org06:50, 14 март 2012создадена со најавување(?)1
vo.wikipedia.org03:39, 18 декември 2011создадена со најавување(?)0
vo.wikibooks.org06:50, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
vo.wiktionary.org06:50, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org21:11, 10 септември 2011создадена со најавување(?)2
wa.wikipedia.org22:23, 16 јануари 2011создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org06:51, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org03:27, 31 октомври 2012создадена со најавување(?)9.240sysop, translationadmin
wikimania2011.wikimedia.org07:01, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
wikimania2012.wikimedia.org07:01, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
wikimania2016.wikimedia.org06:08, 23 декември 2015создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org20:19, 9 јуни 2019создадена со најавување(?)0
wo.wikipedia.org06:51, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
wo.wikiquote.org06:51, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org06:51, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org04:41, 30 октомври 2010создадена со најавување(?)0
xal.wikipedia.org06:51, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
xh.wikipedia.org06:51, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org05:37, 30 јули 2011создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org04:35, 4 март 2012создадена со најавување(?)1
yi.wikisource.org06:51, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org04:35, 4 март 2012создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org06:51, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org06:51, 14 март 2012создадена со најавување(?)1
za.wiktionary.org18:33, 5 февруари 2011создадена со најавување(?)2
zea.wikipedia.org06:51, 14 март 2012создадена со најавување(?)3
zh-classical.wikipedia.org06:16, 9 септември 2011создадена со најавување(?)3
zh-min-nan.wikipedia.org06:51, 14 март 2012создадена со најавување(?)2
zh-min-nan.wikibooks.org06:51, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikiquote.org06:51, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikisource.org06:51, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org06:51, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org03:56, 26 август 2011создадена со најавување(?)5
zh.wikipedia.org06:37, 10 ноември 2012потврдено со лозинка(?)0
zh.wikibooks.org08:01, 26 февруари 2012создадена со најавување(?)1
zh.wikinews.org06:51, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org06:48, 4 август 2011создадена со најавување(?)3
zh.wikisource.org18:28, 5 февруари 2011создадена со најавување(?)0
zh.wikiversity.org06:55, 22 септември 2020создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org07:08, 4 март 2014создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org18:36, 5 февруари 2011создадена со најавување(?)4
zu.wikipedia.org04:27, 26 март 2011создадена со најавување(?)2
zu.wiktionary.org06:16, 20 ноември 2011создадена со најавување(?)4