Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Hasley
  • Зачленет: 02:16, 26 август 2017 (пред 4 години)
  • Вкупно уредувања: 111.647
  • Број на приврзани сметки: 815
  • Глобална група: Надзорници
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org00:16, 1 март 2022создадена со најавување(?)0
aa.wiktionary.org16:17, 1 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ab.wikipedia.org00:34, 12 јули 2018создадена со најавување(?)26
ace.wikipedia.org05:24, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)27
advisory.wikimedia.org17:27, 17 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ady.wikipedia.org00:34, 12 јули 2018создадена со најавување(?)10
af.wikipedia.org21:24, 18 септември 2018создадена со најавување(?)436
af.wikibooks.org05:24, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)40
af.wikiquote.org05:24, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)9
af.wiktionary.org05:24, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)2
ak.wikipedia.org05:24, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)23
als.wikipedia.org05:24, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)37
alt.wikipedia.org17:38, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ami.wikipedia.org05:03, 13 ноември 2021создадена со најавување(?)2
am.wikipedia.org05:24, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)10
am.wiktionary.org05:24, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
ang.wikipedia.org21:52, 23 август 2018создадена со најавување(?)10
ang.wiktionary.org05:24, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
an.wikipedia.org23:43, 19 јуни 2018создадена со најавување(?)51
an.wiktionary.org05:24, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
api.wikimedia.org23:18, 10 септември 2020создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org05:25, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org19:53, 3 ноември 2018создадена со најавување(?)18
ar.wikibooks.org05:24, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)7
ar.wikimedia.org18:25, 24 февруари 2021создадена со најавување(?)7
ar.wikinews.org05:24, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)21
ar.wikiquote.org05:25, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)5
ar.wikisource.org05:25, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)2
ar.wikiversity.org05:25, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)4
ar.wiktionary.org05:24, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)22
ary.wikipedia.org15:29, 1 август 2020создадена со најавување(?)3
arz.wikipedia.org05:25, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)11
ast.wikipedia.org22:14, 26 август 2018создадена со најавување(?)242
ast.wikiquote.org03:48, 10 март 2020создадена со најавување(?)0
ast.wiktionary.org05:25, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)3
as.wikipedia.org05:25, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)10
as.wikisource.org05:25, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org05:25, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)2
avk.wikipedia.org23:11, 10 септември 2020создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org05:25, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)4
awa.wikipedia.org16:23, 28 мај 2020создадена со најавување(?)4
ay.wikipedia.org05:25, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)8
ay.wiktionary.org05:25, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)2
azb.wikipedia.org05:25, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)6
az.wikipedia.org05:25, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)268
az.wikibooks.org05:25, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)23
az.wikiquote.org05:25, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)15
az.wikisource.org05:25, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)7
az.wiktionary.org05:25, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)9
ban.wikipedia.org23:45, 22 октомври 2019создадена со најавување(?)3
ban.wikisource.org00:24, 19 август 2021создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org05:25, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)8
bat-smg.wikipedia.org05:25, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
ba.wikipedia.org05:25, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)7
ba.wikibooks.org05:25, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org05:25, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)12
bcl.wiktionary.org18:23, 24 февруари 2021создадена со најавување(?)0
bd.wikimedia.org18:25, 24 февруари 2021создадена со најавување(?)1
be-tarask.wikipedia.org05:25, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)6
beta.wikiversity.org05:38, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)40
be.wikipedia.org05:25, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)22
be.wikibooks.org05:25, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)2
be.wikimedia.org16:51, 9 август 2019создадена со најавување(?)22
be.wikiquote.org05:25, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)10
be.wikisource.org05:25, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)7
be.wiktionary.org05:25, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)6
bg.wikipedia.org22:42, 30 август 2018создадена со најавување(?)251
bg.wikibooks.org05:25, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)2
bg.wikinews.org05:25, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org05:25, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
bg.wikisource.org05:25, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org05:25, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)14
bh.wikipedia.org05:25, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)11
bi.wikipedia.org05:25, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)5
bjn.wikipedia.org05:25, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)5
bjn.wiktionary.org14:42, 19 август 2022создадена со најавување(?)0
blk.wikipedia.org23:33, 22 јули 2022создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org05:25, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)4
bn.wikipedia.org05:25, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)144
bn.wikibooks.org05:25, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org05:25, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
bn.wikivoyage.org05:25, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org05:25, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
bo.wikipedia.org05:26, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)4
bpy.wikipedia.org05:26, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)5
br.wikipedia.org19:29, 1 септември 2017создадена со најавување(?)19
br.wikimedia.org18:25, 24 февруари 2021создадена со најавување(?)0
br.wikiquote.org05:26, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org05:26, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org05:26, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org05:26, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)76
bs.wikibooks.org05:26, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org05:26, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
bs.wikiquote.org05:26, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)5
bs.wikisource.org05:26, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)3
bs.wiktionary.org05:26, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org05:26, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
bxr.wikipedia.org05:26, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)4
ca.wikipedia.org22:28, 12 октомври 2017создадена со најавување(?)980
ca.wikibooks.org05:26, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)8
ca.wikimedia.org22:57, 30 јуни 2019создадена со најавување(?)11
ca.wikinews.org05:26, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)16
ca.wikiquote.org05:26, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)10
ca.wikisource.org05:26, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
ca.wiktionary.org05:26, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)58
cbk-zam.wikipedia.org21:15, 1 јануари 2018создадена со најавување(?)14
cdo.wikipedia.org05:26, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
ceb.wikipedia.org19:11, 8 ноември 2017создадена со најавување(?)39
ce.wikipedia.org05:26, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)2
chr.wikipedia.org05:26, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)5
chr.wiktionary.org05:26, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)11
ch.wikipedia.org05:26, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)266
chy.wikipedia.org05:26, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)2
ckb.wikipedia.org05:26, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)5
commons.wikimedia.org04:23, 26 август 2017создадена со најавување(?)11.591filemover, patroller, rollbacker, translationadmin
co.wikipedia.org05:26, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)9
co.wikimedia.org18:36, 1 јули 2018создадена со најавување(?)7
co.wiktionary.org05:26, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
crh.wikipedia.org05:26, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
cr.wikipedia.org05:26, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)12
csb.wikipedia.org05:26, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)7
csb.wiktionary.org05:26, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org18:31, 23 август 2018создадена со најавување(?)15
cs.wikibooks.org05:26, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)11
cs.wikinews.org05:26, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)2
cs.wikiquote.org05:26, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)14
cs.wikisource.org05:26, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)6
cs.wikiversity.org05:26, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)30
cs.wiktionary.org05:26, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)68
cu.wikipedia.org05:27, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)4
cv.wikipedia.org05:27, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)7
cv.wikibooks.org05:27, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org06:04, 1 септември 2018создадена со најавување(?)22
cy.wikibooks.org05:27, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org05:27, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
cy.wikisource.org05:27, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)2
cy.wiktionary.org05:27, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
dag.wikipedia.org15:39, 1 јули 2021создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org20:53, 29 август 2017создадена со најавување(?)19
da.wikibooks.org05:27, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)2
da.wikiquote.org05:27, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)8
da.wikisource.org05:27, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)5
da.wiktionary.org05:27, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)12
de.wikipedia.org00:23, 6 септември 2017создадена со најавување(?)86autoreview
de.wikibooks.org22:14, 14 јули 2018создадена со најавување(?)31
de.wikinews.org05:27, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)28
de.wikiquote.org18:30, 18 ноември 2018создадена со најавување(?)25
de.wikisource.org05:27, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)23
de.wikiversity.org05:27, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)32
de.wikivoyage.org05:27, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
de.wiktionary.org05:27, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)55
din.wikipedia.org05:27, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
diq.wikipedia.org05:27, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)44
diq.wiktionary.org18:24, 24 февруари 2021создадена со најавување(?)0
dk.wikimedia.org15:28, 1 август 2020создадена со најавување(?)15
dsb.wikipedia.org05:27, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)2
dty.wikipedia.org05:27, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)3
dv.wikipedia.org05:27, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)3
dv.wiktionary.org05:27, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
dz.wikipedia.org05:27, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org05:27, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)5
el.wikipedia.org05:27, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)14
el.wikibooks.org05:27, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)9
el.wikinews.org05:27, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
el.wikiquote.org05:27, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org05:27, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
el.wikiversity.org05:27, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)4
el.wikivoyage.org05:27, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)9
el.wiktionary.org05:27, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)185
eml.wikipedia.org05:27, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)7
en.wikipedia.org02:16, 26 август 2017создадена со најавување(?)2.414extendedconfirmed, reviewer, rollbacker
en.wikibooks.org22:16, 14 јули 2018создадена со најавување(?)1.316editor
en.wikinews.org20:25, 13 мај 2018создадена со најавување(?)111
en.wikiquote.org00:38, 12 мај 2018создадена со најавување(?)1.469
en.wikisource.org00:26, 25 јули 2018создадена со најавување(?)103
en.wikiversity.org19:28, 24 јули 2018создадена со најавување(?)1.744sysop
en.wikivoyage.org20:30, 6 мај 2018создадена со најавување(?)109
en.wiktionary.org01:25, 19 септември 2017создадена со најавување(?)286
eo.wikipedia.org20:18, 26 јуни 2018создадена со најавување(?)43
eo.wikibooks.org05:27, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org05:28, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)6
eo.wikiquote.org05:28, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
eo.wikisource.org05:28, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
eo.wikivoyage.org23:36, 20 јануари 2021создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org05:27, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)2
es.wikipedia.org02:16, 26 август 2017нова сметка(?)32.569bureaucrat, sysop
es.wikibooks.org00:09, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)182
es.wikinews.org22:49, 5 април 2018создадена со најавување(?)103
es.wikiquote.org19:46, 11 октомври 2017создадена со најавување(?)149
es.wikisource.org22:48, 22 јули 2018создадена со најавување(?)203
es.wikiversity.org22:48, 5 април 2018создадена со најавување(?)650
es.wikivoyage.org21:44, 23 јули 2018создадена со најавување(?)141
es.wiktionary.org23:03, 7 септември 2017создадена со најавување(?)968
et.wikipedia.org05:28, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)185
et.wikibooks.org05:28, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ee.wikimedia.org18:26, 24 февруари 2021создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org05:28, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
et.wikisource.org05:28, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org05:28, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)6
eu.wikipedia.org18:58, 16 јануари 2018создадена со најавување(?)451
eu.wikibooks.org05:28, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org05:28, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
eu.wikisource.org05:28, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org05:28, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org21:02, 25 јули 2018создадена со најавување(?)167
fa.wikipedia.org20:34, 30 јуни 2018создадена со најавување(?)8
fa.wikibooks.org05:28, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)5
fa.wikinews.org05:28, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org05:28, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
fa.wikisource.org05:28, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
fa.wikivoyage.org05:28, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)2
fa.wiktionary.org05:28, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)9
ff.wikipedia.org05:28, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
fiu-vro.wikipedia.org05:28, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
fi.wikipedia.org20:32, 30 јуни 2018создадена со најавување(?)48
fi.wikibooks.org05:28, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)4
fi.wikimedia.org18:28, 24 февруари 2021создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org05:28, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
fi.wikiquote.org05:28, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)4
fi.wikisource.org05:28, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)2
fi.wikiversity.org05:28, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)3
fi.wikivoyage.org05:28, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)2
fi.wiktionary.org05:28, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)100
fj.wikipedia.org05:28, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
fj.wiktionary.org05:28, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
foundation.wikimedia.org20:31, 28 октомври 2021создадена со најавување(?)9
fo.wikipedia.org05:28, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)7
fo.wikisource.org05:28, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org05:28, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)35
frp.wikipedia.org05:29, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)2
frr.wikipedia.org05:29, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)19
fr.wikipedia.org00:23, 6 септември 2017создадена со најавување(?)127
fr.wikibooks.org05:29, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)22
fr.wikinews.org05:29, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)20
fr.wikiquote.org05:29, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)49
fr.wikisource.org05:29, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)2
fr.wikiversity.org05:29, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)22
fr.wikivoyage.org05:29, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)12
fr.wiktionary.org05:29, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)6
fur.wikipedia.org05:29, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)2
fy.wikipedia.org05:29, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)2
fy.wikibooks.org05:29, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org05:29, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
gag.wikipedia.org05:29, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)6
gan.wikipedia.org05:29, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)7
ga.wikipedia.org05:29, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)40
ga.wiktionary.org05:29, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
gcr.wikipedia.org17:31, 31 јануари 2020создадена со најавување(?)18
gd.wikipedia.org05:29, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)4
gd.wiktionary.org05:29, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
glk.wikipedia.org05:29, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org16:45, 30 јули 2018создадена со најавување(?)243
gl.wikibooks.org05:29, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org05:29, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org05:29, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
gl.wiktionary.org05:29, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)12
gn.wikipedia.org05:29, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)16
gn.wiktionary.org05:29, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org05:29, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)2
gom.wiktionary.org17:02, 22 мај 2020создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org05:29, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)3
got.wikipedia.org05:29, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
gu.wikipedia.org05:29, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)20
gu.wikiquote.org05:29, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
gu.wikisource.org05:29, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
gu.wiktionary.org05:29, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org05:29, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)6
gv.wiktionary.org05:29, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
hak.wikipedia.org05:29, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)2
ha.wikipedia.org05:29, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)22
ha.wiktionary.org05:29, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)2
haw.wikipedia.org05:29, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)12
he.wikipedia.org20:23, 26 јуни 2018создадена со најавување(?)9
he.wikibooks.org05:29, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)3
he.wikinews.org05:29, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
he.wikiquote.org05:29, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
he.wikisource.org05:30, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)5
he.wikivoyage.org05:30, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
he.wiktionary.org05:29, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)9
hif.wikipedia.org05:30, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)15
hif.wiktionary.org05:30, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org21:32, 2 септември 2018создадена со најавување(?)773
hi.wikibooks.org05:30, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)8
hi.wikiquote.org05:30, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)3
hi.wikisource.org16:14, 4 октомври 2019создадена со најавување(?)2
hi.wikiversity.org05:30, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
hi.wikivoyage.org05:30, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org05:30, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)5
hr.wikipedia.org19:12, 11 ноември 2018создадена со најавување(?)709autopatrolled
hr.wikibooks.org05:30, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)4
hr.wikiquote.org05:30, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)27
hr.wikisource.org05:30, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org05:30, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)7
hsb.wikipedia.org05:30, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
hsb.wiktionary.org05:30, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org05:30, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)3
hu.wikipedia.org22:49, 24 септември 2017создадена со најавување(?)39
hu.wikibooks.org05:30, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)18
hu.wikinews.org00:09, 1 мај 2020создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org05:30, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)18
hu.wikisource.org05:30, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)2
hu.wiktionary.org05:30, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)42
hy.wikipedia.org02:08, 1 јули 2018создадена со најавување(?)60
hy.wikibooks.org05:30, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)11
hy.wikiquote.org05:30, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org05:30, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
hy.wiktionary.org05:30, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)8
hyw.wikipedia.org23:46, 22 октомври 2019создадена со најавување(?)2
ia.wikipedia.org05:30, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)12
ia.wikibooks.org05:30, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org05:30, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org23:07, 21 август 2018создадена со најавување(?)150
id.wikibooks.org05:30, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)6
id.wikiquote.org05:30, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)58
id.wikisource.org05:30, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)39
id.wiktionary.org05:30, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)74
ie.wikipedia.org05:30, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)2
ie.wiktionary.org05:30, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org05:30, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)14
ik.wikipedia.org05:30, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org05:30, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
incubator.wikimedia.org22:42, 4 август 2018создадена со најавување(?)187
inh.wikipedia.org05:30, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
io.wikipedia.org05:30, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)5
io.wiktionary.org05:30, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org05:30, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)44
is.wikibooks.org05:30, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org05:30, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org05:30, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org05:30, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)3
it.wikipedia.org01:55, 17 септември 2017создадена со најавување(?)76
it.wikibooks.org05:31, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)14
it.wikinews.org05:31, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
it.wikiquote.org22:13, 14 јули 2018создадена со најавување(?)19
it.wikisource.org05:31, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
it.wikiversity.org05:31, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)72
it.wikivoyage.org05:31, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)9
it.wiktionary.org05:31, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
iu.wikipedia.org05:31, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)5
iu.wiktionary.org05:31, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)2
jam.wikipedia.org05:31, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)3
ja.wikipedia.org22:04, 19 јуни 2018создадена со најавување(?)58
ja.wikibooks.org05:31, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ja.wikinews.org05:31, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)12
ja.wikiquote.org05:31, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)12
ja.wikisource.org05:31, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)7
ja.wikiversity.org05:31, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)17
ja.wikivoyage.org23:42, 7 септември 2020создадена со најавување(?)3
ja.wiktionary.org18:04, 22 ноември 2017создадена со најавување(?)0
jbo.wikipedia.org05:31, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)13
jbo.wiktionary.org05:31, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)16
jv.wikipedia.org05:31, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)19
jv.wikisource.org00:24, 19 август 2021создадена со најавување(?)0
jv.wiktionary.org05:31, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)2
kaa.wikipedia.org05:31, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)9
kab.wikipedia.org05:31, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)2
ka.wikipedia.org21:54, 19 август 2018создадена со најавување(?)70
ka.wikibooks.org05:31, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ka.wikiquote.org05:31, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ka.wiktionary.org05:31, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
kbd.wikipedia.org05:31, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)6
kbp.wikipedia.org05:31, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)3
kg.wikipedia.org05:31, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org05:31, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)2
kk.wikipedia.org05:31, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
kk.wikibooks.org05:31, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)4
kk.wiktionary.org05:31, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
kl.wikipedia.org05:31, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
kl.wiktionary.org05:31, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org05:31, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)25
km.wikibooks.org05:31, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)3
km.wiktionary.org05:31, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)5
kn.wikipedia.org05:31, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)27
kn.wikiquote.org05:31, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
kn.wikisource.org05:31, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org05:31, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)19
koi.wikipedia.org05:32, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)2
ko.wikipedia.org02:13, 1 јули 2018создадена со најавување(?)71
ko.wikibooks.org05:31, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ko.wikinews.org05:31, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org05:31, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)7
ko.wikisource.org05:32, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)6
ko.wikiversity.org05:32, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)5
ko.wiktionary.org05:31, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)20
krc.wikipedia.org05:32, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org05:32, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org05:32, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org05:32, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)7
ku.wikipedia.org05:32, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)7
ku.wikibooks.org05:32, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org05:32, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)3
ku.wiktionary.org05:32, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)5
kv.wikipedia.org05:32, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org05:32, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)4
kw.wiktionary.org05:32, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org05:32, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)16
ky.wikibooks.org05:32, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)4
ky.wikiquote.org05:32, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org05:32, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)4
lad.wikipedia.org05:32, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)13
la.wikipedia.org17:30, 16 септември 2017создадена со најавување(?)82
la.wikibooks.org05:32, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org05:32, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org05:32, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)3
la.wiktionary.org18:04, 22 ноември 2017создадена со најавување(?)3
lbe.wikipedia.org05:32, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org05:32, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)13
lb.wiktionary.org05:32, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org05:32, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
lfn.wikipedia.org05:32, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)12
lg.wikipedia.org05:32, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)3
lij.wikipedia.org05:32, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)4
lij.wikisource.org00:29, 21 јули 2020создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org05:32, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)2
li.wikibooks.org05:32, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
li.wikinews.org05:32, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org05:32, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
li.wikisource.org05:32, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org05:32, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
lld.wikipedia.org14:00, 18 август 2020создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org05:32, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)4
lmo.wiktionary.org05:03, 13 ноември 2021создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org05:32, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)2
ln.wiktionary.org05:32, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org02:16, 26 август 2017создадена со најавување(?)1checkuser
lo.wikipedia.org05:32, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)3
lo.wiktionary.org05:32, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
lrc.wikipedia.org05:32, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
ltg.wikipedia.org05:32, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org05:32, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)190
lt.wikibooks.org05:32, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)3
lt.wikiquote.org05:32, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)3
lt.wikisource.org05:32, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
lt.wiktionary.org05:32, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)15
lv.wikipedia.org05:33, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)258autopatrolled
lv.wiktionary.org05:33, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)7
mad.wikipedia.org00:34, 4 јануари 2021создадена со најавување(?)1
mai.wikipedia.org05:33, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
map-bms.wikipedia.org05:33, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)6
mdf.wikipedia.org05:33, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org02:16, 26 август 2017создадена со најавување(?)4.203sysop, translationadmin
meta.wikimedia.org02:16, 26 август 2017создадена со најавување(?)24.652checkuser, interface-admin, steward, sysop, translationadmin
mg.wikipedia.org05:33, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)10
mg.wikibooks.org05:33, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org05:33, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
mhr.wikipedia.org05:33, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org05:33, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)3
min.wiktionary.org14:13, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org05:33, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)3
mi.wiktionary.org05:33, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)9
mk.wikipedia.org05:33, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)2
mk.wikibooks.org05:33, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
mk.wikimedia.org22:52, 8 јули 2018создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org05:33, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org05:33, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org05:33, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)55
ml.wikibooks.org05:33, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org05:33, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org05:33, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ml.wiktionary.org05:33, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)3
mni.wikipedia.org18:16, 24 февруари 2021создадена со најавување(?)1
mni.wiktionary.org18:24, 24 февруари 2021создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org05:33, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)35
mn.wiktionary.org05:33, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)5
mnw.wikipedia.org17:40, 10 јануари 2020создадена со најавување(?)0
mnw.wiktionary.org20:46, 10 август 2021создадена со најавување(?)1
mrj.wikipedia.org05:33, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org05:33, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)2
mr.wikibooks.org05:33, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org05:33, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
mr.wikisource.org05:33, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org05:33, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
ms.wikipedia.org05:33, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)217
ms.wikibooks.org05:33, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org05:33, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)3
mt.wikipedia.org05:33, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)14
mt.wiktionary.org05:33, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org05:33, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)25
mx.wikimedia.org21:42, 13 октомври 2019создадена со најавување(?)30
myv.wikipedia.org05:33, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org05:33, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)32
my.wiktionary.org05:33, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)3
mzn.wikipedia.org05:33, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)5
nah.wikipedia.org05:33, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)12
nah.wiktionary.org05:33, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org05:33, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
nap.wikisource.org16:56, 30 септември 2019создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org05:33, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)3
na.wiktionary.org05:33, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org05:33, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)7
nds.wikipedia.org05:33, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)5
nds.wiktionary.org05:33, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org05:33, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)23
ne.wikibooks.org05:33, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)4
ne.wiktionary.org05:33, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)5
new.wikipedia.org05:33, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)6
nia.wikipedia.org18:33, 15 јануари 2021создадена со најавување(?)1
nia.wiktionary.org18:24, 24 февруари 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org00:24, 20 октомври 2017создадена со најавување(?)28
nl.wikibooks.org05:33, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)27
nl.wikimedia.org01:26, 20 септември 2019создадена со најавување(?)23
nl.wikinews.org05:34, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)39
nl.wikiquote.org05:34, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)20
nl.wikisource.org05:34, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)26
nl.wikivoyage.org05:34, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)11
nl.wiktionary.org05:33, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)95
nn.wikipedia.org05:34, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)22
nn.wikiquote.org05:34, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
nn.wiktionary.org05:34, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org05:34, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)3
no.wikipedia.org23:15, 16 септември 2018создадена со најавување(?)20
no.wikibooks.org05:34, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)3
no.wikimedia.org18:29, 24 февруари 2021создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org05:34, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org05:34, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)7
no.wikisource.org05:34, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)20
no.wiktionary.org05:34, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)9
nqo.wikipedia.org23:48, 22 октомври 2019создадена со најавување(?)5
nrm.wikipedia.org05:34, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)3
nso.wikipedia.org05:34, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)2
nv.wikipedia.org05:34, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
nyc.wikimedia.org22:53, 8 јули 2018создадена со најавување(?)7
ny.wikipedia.org05:34, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)7
nz.wikimedia.org17:27, 17 ноември 2019создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org05:34, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)19
oc.wikibooks.org05:34, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
oc.wiktionary.org05:34, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)2
olo.wikipedia.org05:34, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
om.wikipedia.org05:34, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
om.wiktionary.org05:34, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)4
or.wikipedia.org05:34, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)11
or.wikisource.org05:34, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org05:34, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org05:34, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org17:14, 12 ноември 2018создадена со најавување(?)84
pag.wikipedia.org05:34, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)3
pam.wikipedia.org05:34, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)10
pap.wikipedia.org05:34, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)7
pa.wikipedia.org22:04, 7 октомври 2018создадена со најавување(?)13
pa.wikibooks.org05:34, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
pa.wikisource.org05:34, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org05:34, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org05:34, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)4
pdc.wikipedia.org05:34, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
pfl.wikipedia.org05:34, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)60
pih.wikipedia.org05:34, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)15
pi.wikipedia.org05:34, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
pi.wiktionary.org16:29, 28 мај 2020создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org22:32, 12 март 2018создадена со најавување(?)45autoreview
pl.wikibooks.org05:34, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)23
pl.wikimedia.org18:57, 8 септември 2019создадена со најавување(?)19
pl.wikinews.org05:34, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)12
pl.wikiquote.org05:34, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)148
pl.wikisource.org05:34, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)3
pl.wikivoyage.org05:34, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)14
pl.wiktionary.org00:45, 25 октомври 2018создадена со најавување(?)58
pms.wikipedia.org05:34, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
pms.wikisource.org05:34, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org05:34, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)2
pnb.wiktionary.org05:34, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org05:34, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)2
ps.wikipedia.org05:34, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)3
ps.wikivoyage.org05:34, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org05:34, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org01:29, 9 септември 2017создадена со најавување(?)46
pt.wikibooks.org05:35, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)41
pt.wikimedia.org03:28, 12 јуни 2020создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org05:35, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)31
pt.wikiquote.org05:35, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)27
pt.wikisource.org05:35, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)7
pt.wikiversity.org05:35, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)51
pt.wikivoyage.org05:35, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)16
pt.wiktionary.org18:04, 22 ноември 2017создадена со најавување(?)158
pwn.wikipedia.org05:03, 13 ноември 2021создадена со најавување(?)3
quality.wikimedia.org03:51, 10 март 2020создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org05:35, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)43
qu.wiktionary.org05:35, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org05:35, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)9
rmy.wikipedia.org05:35, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)12
rn.wikipedia.org01:58, 26 октомври 2018создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org05:35, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)14
roa-rup.wiktionary.org05:35, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org05:35, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
ro.wikipedia.org22:49, 24 септември 2017создадена со најавување(?)22
ro.wikibooks.org05:35, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)8
ro.wikinews.org05:35, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)2
ro.wikiquote.org05:35, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)5
ro.wikisource.org05:35, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)12
ro.wikivoyage.org05:35, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)7
ro.wiktionary.org05:35, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)24
rue.wikipedia.org05:35, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)4
ru.wikipedia.org00:16, 18 октомври 2018создадена со најавување(?)69uploader
ru.wikibooks.org05:35, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)4
ru.wikimedia.org22:05, 2 април 2019создадена со најавување(?)2
ru.wikinews.org05:35, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)15
ru.wikiquote.org23:54, 31 август 2019создадена со најавување(?)5
ru.wikisource.org05:35, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)2
ru.wikiversity.org05:35, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)4
ru.wikivoyage.org05:35, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
ru.wiktionary.org05:35, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)62
rw.wikipedia.org05:35, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)6
rw.wiktionary.org05:35, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)2
sah.wikipedia.org05:35, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
sah.wikiquote.org05:35, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org05:35, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org05:35, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)17
sa.wikipedia.org05:35, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)8
sa.wikibooks.org05:35, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org05:35, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org05:35, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
sa.wiktionary.org05:35, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)3
scn.wikipedia.org05:35, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
scn.wiktionary.org05:35, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org05:35, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)125
sc.wikipedia.org05:35, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)2
sd.wikipedia.org05:35, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)6
sd.wiktionary.org05:35, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org05:35, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)3
se.wikimedia.org15:04, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)3
sg.wikipedia.org05:35, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
sg.wiktionary.org05:35, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)2
shi.wikipedia.org17:36, 5 август 2021создадена со најавување(?)1
shn.wikipedia.org05:35, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)2
shn.wikivoyage.org13:18, 7 мај 2022создадена со најавување(?)0
shn.wiktionary.org14:13, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org23:27, 17 октомври 2017создадена со најавување(?)26
sh.wiktionary.org05:35, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)5
shy.wiktionary.org16:33, 28 април 2020создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org23:45, 31 март 2018создадена со најавување(?)2.269
simple.wikibooks.org19:15, 25 ноември 2019создадена со најавување(?)0
simple.wikiquote.org18:35, 25 ноември 2019создадена со најавување(?)0
simple.wiktionary.org05:36, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)7
si.wikipedia.org05:35, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)13
si.wikibooks.org05:36, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org05:36, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
skr.wikipedia.org18:19, 24 февруари 2021создадена со најавување(?)0
skr.wiktionary.org18:24, 24 февруари 2021создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org05:36, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)288
sk.wikibooks.org05:36, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org05:36, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
sk.wikisource.org05:36, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org05:36, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org05:36, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)279
sl.wikibooks.org05:36, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org05:36, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org05:36, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)5
sl.wikiversity.org05:36, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)5
sl.wiktionary.org05:36, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)2
smn.wikipedia.org13:32, 21 октомври 2020создадена со најавување(?)1
sm.wikipedia.org05:36, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)5
sm.wiktionary.org05:36, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
sn.wikipedia.org05:36, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)16
wikisource.org00:21, 25 јули 2018создадена со најавување(?)75
so.wikipedia.org22:13, 14 јули 2018создадена со најавување(?)21
so.wiktionary.org05:36, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)7
species.wikimedia.org02:12, 9 април 2018создадена со најавување(?)329
sq.wikipedia.org05:36, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)130autoreview
sq.wikibooks.org05:36, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
sq.wikinews.org05:36, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)3
sq.wikiquote.org05:36, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
sq.wiktionary.org05:36, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)3
srn.wikipedia.org05:36, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org05:36, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)46
sr.wikibooks.org05:36, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
sr.wikinews.org05:36, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
sr.wikiquote.org05:36, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)2
sr.wikisource.org05:36, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)9
sr.wiktionary.org05:36, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)17
ss.wikipedia.org05:36, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
ss.wiktionary.org05:36, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)2
stq.wikipedia.org05:36, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
strategy.wikimedia.org20:09, 23 ноември 2019создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org05:36, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)13
st.wiktionary.org05:36, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
su.wikipedia.org05:36, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)27
su.wikiquote.org05:36, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
su.wiktionary.org05:36, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org00:19, 20 октомври 2017создадена со најавување(?)30
sv.wikibooks.org05:36, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)13
sv.wikinews.org05:36, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)2
sv.wikiquote.org05:36, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)13
sv.wikisource.org05:36, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)4
sv.wikiversity.org05:36, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)21
sv.wikivoyage.org05:36, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)3
sv.wiktionary.org05:36, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)19
sw.wikipedia.org05:36, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)8
sw.wiktionary.org05:36, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org05:36, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)5
szy.wikipedia.org02:16, 7 декември 2019создадена со најавување(?)1
ta.wikipedia.org05:36, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)25
ta.wikibooks.org05:36, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
ta.wikinews.org05:36, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)3
ta.wikiquote.org05:36, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
ta.wikisource.org05:37, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)17
ta.wiktionary.org05:36, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)16
tay.wikipedia.org17:36, 1 април 2021создадена со најавување(?)1
tcy.wikipedia.org05:37, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
ten.wikipedia.org20:31, 7 февруари 2020создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org21:41, 6 август 2018создадена со најавување(?)8
test-commons.wikimedia.org01:08, 17 септември 2019создадена со најавување(?)2
test.wikipedia.org21:39, 6 август 2018создадена со најавување(?)93
test.wikidata.org21:41, 6 август 2018создадена со најавување(?)5
tet.wikipedia.org05:37, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)3
te.wikipedia.org05:37, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)45
te.wikibooks.org05:37, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org05:37, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)2
te.wikisource.org05:37, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
te.wiktionary.org05:37, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)3
tg.wikipedia.org05:37, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)9
tg.wikibooks.org05:37, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org05:37, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org05:37, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)70
th.wikibooks.org05:37, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)10
th.wikiquote.org05:37, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
th.wikisource.org05:37, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
th.wiktionary.org05:37, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)7
ti.wikipedia.org05:37, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)6
ti.wiktionary.org05:37, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org05:37, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)16
tk.wiktionary.org05:37, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
tl.wikipedia.org05:37, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)55
tl.wikibooks.org05:37, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)8
tl.wiktionary.org05:37, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)17
tn.wikipedia.org05:37, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)7
tn.wiktionary.org05:37, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org05:37, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)4
tpi.wikipedia.org05:37, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)8
tpi.wiktionary.org05:37, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)4
trv.wikipedia.org03:42, 21 март 2021создадена со најавување(?)6
tr.wikipedia.org18:31, 23 август 2018создадена со најавување(?)69autoreview
tr.wikibooks.org05:37, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)14
tr.wikimedia.org01:10, 30 јуни 2020создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org05:37, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
tr.wikiquote.org05:37, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)7
tr.wikisource.org05:37, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)6
tr.wikivoyage.org23:10, 20 јануари 2021создадена со најавување(?)3
tr.wiktionary.org05:37, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)34
ts.wikipedia.org05:37, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
ts.wiktionary.org05:37, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)12
tt.wikipedia.org05:37, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)2
tt.wikibooks.org05:37, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org05:37, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org05:37, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)2
tw.wikipedia.org05:37, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)4
tyv.wikipedia.org05:37, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org05:37, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ua.wikimedia.org00:51, 14 јануари 2021создадена со најавување(?)2
udm.wikipedia.org05:37, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org05:37, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)5
ug.wiktionary.org05:37, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org02:50, 26 септември 2017создадена со најавување(?)79
uk.wikibooks.org05:37, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org05:37, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
uk.wikiquote.org05:37, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)2
uk.wikisource.org05:37, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)33
uk.wikivoyage.org05:37, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)12
uk.wiktionary.org05:37, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)4
ur.wikipedia.org22:07, 17 август 2018создадена со најавување(?)22
ur.wikibooks.org05:37, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ur.wikiquote.org05:37, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org05:37, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org05:37, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)33
uz.wikiquote.org05:37, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org05:37, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)4
vec.wikipedia.org05:38, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
vec.wikisource.org05:38, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org05:38, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)6
vep.wikipedia.org05:38, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org05:38, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)3
vi.wikipedia.org17:02, 30 јуни 2018создадена со најавување(?)17
vi.wikibooks.org05:38, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)19
vi.wikiquote.org05:38, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)16
vi.wikisource.org05:38, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)16
vi.wikivoyage.org05:38, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)5
vi.wiktionary.org01:08, 12 ноември 2018создадена со најавување(?)15
vls.wikipedia.org05:38, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)9
vo.wikipedia.org05:38, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
vo.wiktionary.org05:38, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
war.wikipedia.org05:38, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)8
wa.wikipedia.org05:38, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)3
wa.wikisource.org18:25, 24 февруари 2021создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org05:38, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
www.wikidata.org21:29, 18 октомври 2017создадена со најавување(?)11.388sysop, translationadmin
wikimania2018.wikimedia.org00:27, 6 септември 2018создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org19:26, 11 август 2019создадена со најавување(?)143
wo.wikipedia.org05:38, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
wo.wikiquote.org05:38, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org05:38, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org05:38, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
xal.wikipedia.org05:38, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)24
xh.wikipedia.org05:38, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)3
xh.wiktionary.org16:32, 28 мај 2020создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org05:38, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)6
yi.wikipedia.org05:38, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)59
yi.wikisource.org05:38, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org05:38, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org05:38, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)9
yue.wiktionary.org05:39, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org05:38, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)5
zea.wikipedia.org05:38, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
zh-classical.wikipedia.org05:38, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
zh-min-nan.wikipedia.org05:38, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)6
zh-min-nan.wikisource.org05:38, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org05:38, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
zh-yue.wikipedia.org05:38, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)36
zh.wikipedia.org20:29, 5 мај 2018создадена со најавување(?)52
zh.wikibooks.org05:38, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikinews.org05:38, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
zh.wikiquote.org05:38, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)8
zh.wikisource.org05:38, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)4
zh.wikiversity.org05:38, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
zh.wikivoyage.org05:38, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)3
zh.wiktionary.org05:38, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
zu.wikipedia.org05:38, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)15
zu.wiktionary.org05:38, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1