Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org17:22, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
aa.wikibooks.org19:07, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
ab.wikipedia.org11:45, 26 февруари 2020создадена со најавување(?)1
ace.wikipedia.org13:27, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)2
ady.wikipedia.org11:57, 24 февруари 2020создадена со најавување(?)1
af.wikipedia.org08:19, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)17
af.wikibooks.org18:39, 19 април 2020создадена со најавување(?)9
af.wikiquote.org07:19, 27 мај 2020создадена со најавување(?)1
af.wiktionary.org04:42, 6 април 2020создадена со најавување(?)0
ak.wikipedia.org13:42, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)1
ak.wikibooks.org19:07, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org17:46, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)1
am.wikipedia.org10:12, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)4
am.wiktionary.org13:46, 3 мај 2020создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org12:00, 2 март 2020создадена со најавување(?)0
ang.wikibooks.org19:08, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org17:02, 2 ноември 2020создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org10:26, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)4
an.wiktionary.org17:02, 2 ноември 2020создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org18:39, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org07:45, 29 септември 2017создадена со најавување(?)51
ar.wikibooks.org13:53, 27 февруари 2020создадена со најавување(?)3
ar.wikimedia.org17:03, 2 ноември 2020создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org14:12, 7 април 2020создадена со најавување(?)1
ar.wikiquote.org13:49, 26 февруари 2020создадена со најавување(?)2
ar.wikisource.org14:11, 27 февруари 2020создадена со најавување(?)2
ar.wikiversity.org12:54, 13 август 2018создадена со најавување(?)5
ar.wiktionary.org15:24, 29 февруари 2020создадена со најавување(?)4
arz.wikipedia.org13:20, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)14
ast.wikipedia.org08:27, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)12
ast.wikibooks.org19:08, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
ast.wiktionary.org09:28, 8 март 2020создадена со најавување(?)3
as.wikipedia.org09:07, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)4
as.wikibooks.org19:08, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
as.wikisource.org13:41, 25 февруари 2020создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org19:26, 13 април 2020создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org15:39, 29 февруари 2020создадена со најавување(?)0
awa.wikipedia.org08:59, 26 мај 2021создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org19:37, 29 март 2020создадена со најавување(?)1
ay.wikibooks.org19:08, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org18:39, 19 април 2020создадена со најавување(?)7
az.wikipedia.org11:44, 21 февруари 2020создадена со најавување(?)51
az.wikibooks.org13:27, 25 февруари 2020создадена со најавување(?)0
az.wikiquote.org13:54, 27 февруари 2020создадена со најавување(?)1
az.wikisource.org09:11, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)1
az.wiktionary.org10:00, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)1
ban.wikipedia.org08:19, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)3
bar.wikipedia.org13:46, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)0
bat-smg.wikipedia.org14:30, 26 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org08:47, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)5
ba.wikibooks.org10:13, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org10:40, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)2
be-tarask.wikipedia.org09:08, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)2
beta.wikiversity.org08:13, 8 август 2018создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org08:23, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)5
be.wikibooks.org18:39, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
be.wikiquote.org23:53, 10 април 2020создадена со најавување(?)0
be.wikisource.org11:04, 9 март 2020создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org18:11, 26 април 2020создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org08:07, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)70
bg.wikibooks.org17:43, 12 април 2020создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org07:04, 24 април 2020создадена со најавување(?)1
bg.wikisource.org18:02, 18 јуни 2020создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org08:17, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)2
bh.wikipedia.org08:58, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)1
bi.wikipedia.org18:39, 19 април 2020создадена со најавување(?)1
bi.wikibooks.org19:08, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org11:14, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org18:39, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
bm.wikibooks.org19:08, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org08:07, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)51
bn.wikibooks.org18:39, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org08:51, 15 март 2020создадена со најавување(?)1
bn.wikivoyage.org23:06, 15 април 2020создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org05:11, 4 април 2020создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org22:50, 25 март 2020создадена со најавување(?)1
bo.wikibooks.org19:09, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org10:45, 9 март 2020создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org08:44, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)4
br.wikisource.org14:34, 29 февруари 2020создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org13:43, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org10:38, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)11
bs.wikibooks.org18:39, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org13:44, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)0
bs.wikisource.org17:43, 23 мај 2020создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org13:18, 25 март 2020создадена со најавување(?)1
bug.wikipedia.org18:39, 19 април 2020создадена со најавување(?)1
bxr.wikipedia.org08:13, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org04:57, 16 јули 2019создадена со најавување(?)11
ca.wikibooks.org18:25, 12 април 2020создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org15:39, 17 мај 2020создадена со најавување(?)0
ca.wikiquote.org22:24, 23 април 2020создадена со најавување(?)0
ca.wikisource.org10:38, 2 март 2020создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org13:28, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)3
cbk-zam.wikipedia.org16:25, 8 април 2020создадена со најавување(?)0
cdo.wikipedia.org18:40, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org18:29, 8 јули 2019создадена со најавување(?)3
ce.wikipedia.org16:09, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)1
chr.wikipedia.org18:40, 19 април 2020создадена со најавување(?)1
chr.wiktionary.org20:05, 3 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org18:40, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
ch.wikibooks.org19:09, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org18:40, 19 април 2020создадена со најавување(?)1
ckb.wikipedia.org08:22, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)3
commons.wikimedia.org07:14, 9 август 2015создадена со најавување(?)5.290autopatrolled, filemover
co.wikipedia.org10:51, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)2
co.wiktionary.org09:22, 8 март 2020создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org17:49, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)1
cr.wikipedia.org19:52, 15 април 2020создадена со најавување(?)1
csb.wikipedia.org11:45, 26 февруари 2020создадена со најавување(?)1
cs.wikipedia.org06:17, 2 ноември 2019создадена со најавување(?)8
cs.wikibooks.org11:57, 24 февруари 2020создадена со најавување(?)0
cs.wikinews.org23:07, 8 април 2020создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org09:26, 3 март 2020создадена со најавување(?)2
cs.wikisource.org10:20, 26 февруари 2020создадена со најавување(?)0
cs.wikiversity.org12:54, 13 август 2018создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org08:26, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)8
cu.wikipedia.org13:45, 4 април 2020создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org12:11, 24 февруари 2020создадена со најавување(?)0
cv.wikibooks.org18:40, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org10:22, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)6
cy.wikibooks.org18:40, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org23:56, 10 април 2020создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org20:36, 23 април 2020создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org06:39, 19 јули 2020создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org18:40, 19 април 2020создадена со најавување(?)10
da.wikibooks.org14:07, 27 февруари 2020создадена со најавување(?)0
da.wikiquote.org07:06, 29 април 2020создадена со најавување(?)1
da.wikisource.org18:49, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)0
da.wiktionary.org14:33, 30 март 2020создадена со најавување(?)1
de.wikipedia.org11:07, 4 октомври 2017создадена со најавување(?)84autoreview
de.wikibooks.org10:29, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)2
de.wikinews.org13:14, 4 април 2020создадена со најавување(?)0
de.wikiquote.org13:41, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org08:55, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)0
de.wikiversity.org12:54, 13 август 2018создадена со најавување(?)1
de.wikivoyage.org15:56, 2 мај 2020создадена со најавување(?)1
de.wiktionary.org10:03, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)4
din.wikipedia.org18:23, 12 април 2020создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org06:45, 16 јули 2019создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org20:22, 10 април 2020создадена со најавување(?)0
dty.wikipedia.org10:03, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)1
dv.wikipedia.org15:59, 8 април 2020создадена со најавување(?)1
dv.wiktionary.org09:00, 26 мај 2021создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org10:50, 2 март 2020создадена со најавување(?)2
ee.wikipedia.org21:37, 10 април 2020создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org17:59, 11 јули 2018создадена со најавување(?)4
el.wikibooks.org13:44, 29 февруари 2020создадена со најавување(?)0
el.wikinews.org22:35, 8 април 2020создадена со најавување(?)0
el.wikiquote.org19:53, 8 мај 2020создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org10:22, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)0
el.wikiversity.org12:54, 13 август 2018создадена со најавување(?)0
el.wikivoyage.org23:07, 15 април 2020создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org08:30, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)14
eml.wikipedia.org18:40, 19 април 2020создадена со најавување(?)1
en.wikipedia.org07:14, 9 август 2015создадена со најавување(?)585extendedconfirmed, ipblock-exempt
en.wikibooks.org08:35, 9 август 2015создадена со најавување(?)44
en.wikinews.org08:35, 9 август 2015создадена со најавување(?)23
en.wikiquote.org08:35, 9 август 2015создадена со најавување(?)86
en.wikisource.org08:35, 9 август 2015создадена со најавување(?)2
en.wikiversity.org08:35, 9 август 2015создадена со најавување(?)36
en.wikivoyage.org07:14, 9 август 2015создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org08:35, 9 август 2015создадена со најавување(?)3
eo.wikipedia.org12:07, 21 февруари 2020создадена со најавување(?)36
eo.wikibooks.org18:40, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org19:58, 19 април 2020создадена со најавување(?)1
eo.wikiquote.org13:57, 26 февруари 2020создадена со најавување(?)1
eo.wikisource.org10:47, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)0
eo.wikivoyage.org09:01, 26 мај 2021создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org18:22, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org08:49, 10 јуни 2018создадена со најавување(?)53
es.wikibooks.org17:53, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)12
es.wikinews.org17:23, 12 април 2020создадена со најавување(?)11
es.wikiquote.org13:35, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)22
es.wikisource.org13:47, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)9
es.wikiversity.org12:54, 13 август 2018создадена со најавување(?)2
es.wikivoyage.org23:07, 15 април 2020создадена со најавување(?)1
es.wiktionary.org10:00, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)53
et.wikipedia.org08:19, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)16
et.wikibooks.org14:32, 26 февруари 2020создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org12:55, 30 март 2020создадена со најавување(?)0
et.wikisource.org13:46, 4 април 2020создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org14:29, 29 февруари 2020создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org18:29, 8 јули 2019создадена со најавување(?)28
eu.wikibooks.org18:41, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
eu.wikisource.org19:36, 8 мај 2020создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org09:01, 26 мај 2021создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org23:15, 15 април 2020создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org04:14, 6 јули 2018создадена со најавување(?)18
fa.wikibooks.org22:34, 25 март 2020создадена со најавување(?)2
fa.wikinews.org17:02, 9 јуни 2020создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org09:37, 3 март 2020создадена со најавување(?)1
fa.wikisource.org14:36, 23 март 2020создадена со најавување(?)0
fa.wikivoyage.org10:42, 4 април 2020создадена со најавување(?)0
fa.wiktionary.org11:23, 26 февруари 2020создадена со најавување(?)1
ff.wikipedia.org18:41, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
fiu-vro.wikipedia.org18:41, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org18:41, 19 април 2020создадена со најавување(?)10
fi.wikibooks.org11:11, 26 февруари 2020создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org19:39, 28 април 2020создадена со најавување(?)0
fi.wikiquote.org18:00, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)0
fi.wikisource.org10:41, 9 март 2020создадена со најавување(?)1
fi.wikiversity.org12:54, 13 август 2018создадена со најавување(?)0
fi.wikivoyage.org23:12, 15 април 2020создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org08:45, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)3
fj.wikipedia.org18:41, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org10:28, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org11:47, 24 февруари 2020создадена со најавување(?)3
frr.wikipedia.org08:14, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)1
fr.wikipedia.org03:58, 27 август 2017создадена со најавување(?)56ipblock-exempt
fr.wikibooks.org18:41, 23 јули 2019создадена со најавување(?)1
fr.wikinews.org07:04, 3 април 2020создадена со најавување(?)0
fr.wikiquote.org13:38, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)1
fr.wikisource.org20:26, 23 април 2020создадена со најавување(?)1
fr.wikiversity.org12:54, 13 август 2018создадена со најавување(?)3
fr.wikivoyage.org14:33, 30 март 2020создадена со најавување(?)3
fr.wiktionary.org20:06, 3 февруари 2021создадена со најавување(?)0
fur.wikipedia.org11:05, 9 март 2020создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org11:13, 2 март 2020создадена со најавување(?)2
fy.wikibooks.org18:41, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org09:35, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org18:41, 19 април 2020создадена со најавување(?)3
gan.wikipedia.org03:46, 25 јули 2019создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org08:28, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)1
ga.wikibooks.org19:11, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
ga.wiktionary.org20:06, 3 февруари 2021создадена со најавување(?)0
gcr.wikipedia.org18:41, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org18:20, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)1
gd.wiktionary.org04:58, 3 март 2020создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org19:03, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)1
gl.wikipedia.org08:13, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)10
gl.wikibooks.org21:01, 10 април 2020создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org19:02, 28 април 2020создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org05:23, 4 април 2020создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org13:47, 26 февруари 2020создадена со најавување(?)1
gn.wikibooks.org19:11, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
gn.wiktionary.org22:10, 23 април 2020создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org10:49, 9 март 2020создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org13:21, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)1
got.wikipedia.org23:36, 16 април 2020создадена со најавување(?)0
got.wikibooks.org19:11, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org08:18, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)20
gu.wikibooks.org19:11, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
gu.wikiquote.org07:04, 24 април 2020создадена со најавување(?)1
gu.wikisource.org08:56, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)0
gu.wiktionary.org06:48, 7 мај 2020создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org21:18, 10 април 2020создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org11:11, 14 август 2017создадена со најавување(?)1
ha.wikipedia.org09:29, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org11:47, 26 февруари 2020создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org16:49, 6 јули 2019создадена со најавување(?)2
he.wikibooks.org13:23, 25 февруари 2020создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org07:26, 3 април 2020создадена со најавување(?)0
he.wikisource.org19:03, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)0
he.wikivoyage.org10:53, 4 април 2020создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org09:24, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)1
hif.wikipedia.org00:07, 26 март 2020создадена со најавување(?)49
hi.wikipedia.org07:12, 19 јуни 2019создадена со најавување(?)253
hi.wikibooks.org10:14, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)0
hi.wikiquote.org12:31, 26 февруари 2020создадена со најавување(?)0
hi.wikisource.org08:22, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)2
hi.wikiversity.org12:54, 13 август 2018создадена со најавување(?)0
hi.wikivoyage.org23:13, 15 април 2020создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org17:17, 24 февруари 2020создадена со најавување(?)3
hr.wikipedia.org11:44, 21 февруари 2020создадена со најавување(?)129
hr.wikibooks.org19:52, 15 април 2020создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org14:19, 30 март 2020создадена со најавување(?)1
hr.wikisource.org10:01, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)1
hr.wiktionary.org11:58, 26 февруари 2020создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org13:30, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)0
hsb.wiktionary.org13:43, 3 мај 2020создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org13:23, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)3
hu.wikipedia.org05:52, 3 август 2018создадена со најавување(?)8
hu.wikibooks.org15:29, 29 февруари 2020создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org07:04, 24 април 2020создадена со најавување(?)2
hu.wikisource.org12:05, 24 февруари 2020создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org08:18, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)9
hy.wikipedia.org08:15, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)28
hy.wikibooks.org18:55, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
hy.wikiquote.org15:59, 8 април 2020создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org09:35, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)0
hy.wiktionary.org08:55, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)2
hyw.wikipedia.org18:42, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org08:15, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ia.wikibooks.org18:42, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org13:53, 27 февруари 2020создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org13:05, 24 февруари 2020создадена со најавување(?)23
id.wikibooks.org13:02, 24 февруари 2020создадена со најавување(?)6
id.wikiquote.org13:45, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)1
id.wikisource.org23:04, 2 април 2020создадена со најавување(?)1
id.wiktionary.org09:12, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)18
ie.wikipedia.org08:20, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ie.wikibooks.org19:12, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org13:43, 29 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org18:42, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org08:18, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org08:35, 9 август 2015создадена со најавување(?)31
inh.wikipedia.org10:49, 9 март 2020создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org08:20, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)1
io.wiktionary.org10:45, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org11:06, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)8
is.wikibooks.org14:55, 23 февруари 2020создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org09:02, 26 мај 2021создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org09:44, 3 март 2020создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org19:57, 30 декември 2019создадена со најавување(?)47
it.wikibooks.org19:07, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)1
it.wikinews.org22:51, 8 април 2020создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org05:16, 7 јуни 2021создадена со најавување(?)1
it.wikisource.org12:54, 13 август 2018создадена со најавување(?)0
it.wikiversity.org12:54, 13 август 2018создадена со најавување(?)6
it.wikivoyage.org14:23, 30 март 2020создадена со најавување(?)3
it.wiktionary.org20:06, 3 февруари 2021создадена со најавување(?)0
iu.wikipedia.org18:42, 19 април 2020создадена со најавување(?)1
iu.wiktionary.org09:57, 22 март 2020создадена со најавување(?)2
jam.wikipedia.org06:54, 3 април 2020создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org07:26, 9 август 2015создадена со најавување(?)64
ja.wikibooks.org18:42, 19 април 2020создадена со најавување(?)4
ja.wikinews.org08:43, 15 март 2020создадена со најавување(?)1
ja.wikiquote.org18:01, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)3
ja.wikisource.org17:40, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)4
ja.wikiversity.org12:54, 13 август 2018создадена со најавување(?)31
ja.wikivoyage.org15:02, 11 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org10:29, 22 мај 2020создадена со најавување(?)6
jbo.wikipedia.org18:42, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
jbo.wiktionary.org09:02, 26 мај 2021создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org08:07, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)9
jv.wiktionary.org04:12, 14 мај 2020создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org14:43, 26 февруари 2020создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org10:21, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)1
ka.wikipedia.org08:20, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)16
ka.wikibooks.org18:42, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
ka.wikiquote.org23:33, 15 април 2020создадена со најавување(?)0
ka.wiktionary.org23:57, 13 април 2020создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org18:42, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
kbp.wikipedia.org18:42, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org18:43, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org11:24, 2 март 2020создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org08:44, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)4
kk.wikibooks.org18:43, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org03:05, 18 мај 2020создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org02:09, 12 април 2020создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org13:19, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)2
km.wikibooks.org18:43, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org12:45, 29 февруари 2020создадена со најавување(?)5
kn.wikipedia.org08:09, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)8
kn.wikibooks.org19:12, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org09:11, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org09:40, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)5
koi.wikipedia.org22:50, 25 март 2020создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org20:28, 6 јули 2018создадена со најавување(?)44
ko.wikibooks.org10:35, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)4
ko.wikinews.org18:43, 21 април 2020создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org19:09, 28 април 2020создадена со најавување(?)1
ko.wikisource.org13:52, 26 февруари 2020создадена со најавување(?)1
ko.wikiversity.org12:54, 13 август 2018создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org17:50, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)5
krc.wikipedia.org18:43, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org13:53, 26 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org18:43, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
ks.wikibooks.org19:13, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org09:20, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)2
ku.wikibooks.org18:43, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org13:30, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)1
kv.wikipedia.org17:34, 27 февруари 2020создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org19:42, 15 април 2020создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org09:39, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)3
ky.wikibooks.org18:43, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org17:13, 15 мај 2020создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org18:43, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org12:06, 12 јули 2019создадена со најавување(?)0
la.wikibooks.org18:43, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org13:43, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org08:24, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)2
la.wiktionary.org05:45, 4 април 2020создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org18:43, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org09:28, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)3
lb.wikibooks.org19:13, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
lb.wiktionary.org12:33, 29 февруари 2020создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org23:37, 16 април 2020создадена со најавување(?)0
lfn.wikipedia.org17:37, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org18:43, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org12:54, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org09:29, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)1
li.wikibooks.org18:43, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
li.wikinews.org20:17, 10 април 2020создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org23:34, 15 април 2020создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org11:21, 2 март 2020создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org16:57, 25 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org09:32, 3 март 2020создадена со најавување(?)2
ln.wikibooks.org19:13, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org08:33, 5 јули 2015создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org17:15, 24 февруари 2020создадена со најавување(?)2
lo.wiktionary.org09:03, 26 мај 2021создадена со најавување(?)0
lrc.wikipedia.org18:17, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org13:35, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org09:15, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)24
lt.wikibooks.org18:44, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
lt.wikiquote.org09:26, 3 март 2020создадена со најавување(?)2
lt.wikisource.org16:58, 25 февруари 2020создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org10:37, 2 март 2020создадена со најавување(?)3
lv.wikipedia.org10:02, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)56
lv.wikibooks.org19:13, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
lv.wiktionary.org09:08, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org08:21, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)0
map-bms.wikipedia.org08:05, 4 април 2020создадена со најавување(?)4
mdf.wikipedia.org18:44, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org09:34, 1 октомври 2017создадена со најавување(?)328sysop, translationadmin
meta.wikimedia.org08:34, 5 јули 2015создадена со најавување(?)1.745autopatrolled, ipblock-exempt
mg.wikipedia.org14:57, 23 февруари 2020создадена со најавување(?)0
mg.wikibooks.org18:44, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org20:06, 3 февруари 2021создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org14:40, 23 февруари 2020создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org09:07, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org11:52, 24 февруари 2020создадена со најавување(?)0
mi.wikibooks.org19:13, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org18:44, 19 април 2020создадена со најавување(?)1
mk.wikibooks.org18:44, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org07:35, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org09:17, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org09:07, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)9
ml.wikibooks.org18:44, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org19:55, 8 мај 2020создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org13:22, 29 март 2020создадена со најавување(?)0
ml.wiktionary.org11:56, 26 февруари 2020создадена со најавување(?)1
mn.wikipedia.org16:08, 12 јули 2019создадена со најавување(?)10
mn.wikibooks.org19:14, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
mn.wiktionary.org13:02, 17 април 2020создадена со најавување(?)0
mnw.wikipedia.org10:30, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)1
mrj.wikipedia.org18:57, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org18:44, 19 април 2020создадена со најавување(?)1
mr.wikibooks.org13:55, 25 февруари 2020создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org16:18, 6 јуни 2020создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org13:17, 29 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org08:13, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)72
ms.wikibooks.org18:44, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org13:46, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)1
mt.wikipedia.org18:52, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)3
mt.wiktionary.org17:37, 6 мај 2020создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org20:14, 27 март 2020создадена со најавување(?)0
mx.wikimedia.org04:24, 14 мај 2020создадена со најавување(?)1
myv.wikipedia.org10:27, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org08:10, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)11
my.wikibooks.org19:14, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
my.wiktionary.org04:36, 17 мај 2020создадена со најавување(?)1
mzn.wikipedia.org17:21, 7 август 2019создадена со најавување(?)5
nah.wikipedia.org18:44, 19 април 2020создадена со најавување(?)1
nah.wikibooks.org19:14, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org18:45, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
nap.wikisource.org16:25, 14 август 2019создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org18:44, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
na.wikibooks.org19:14, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org12:06, 24 февруари 2020создадена со најавување(?)1
nds.wikipedia.org17:53, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)4
nds.wikibooks.org19:14, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
nds.wiktionary.org18:00, 6 мај 2020создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org08:49, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)5
ne.wikibooks.org10:29, 4 април 2020создадена со најавување(?)0
ne.wiktionary.org16:34, 28 мај 2020создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org09:56, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org18:25, 8 јули 2019создадена со најавување(?)18
nl.wikibooks.org12:02, 24 февруари 2020создадена со најавување(?)5
nl.wikimedia.org16:30, 31 март 2020создадена со најавување(?)0
nl.wikinews.org17:12, 12 април 2020создадена со најавување(?)1
nl.wikiquote.org10:12, 22 мај 2020создадена со најавување(?)0
nl.wikisource.org13:46, 27 февруари 2020создадена со најавување(?)0
nl.wikivoyage.org13:33, 29 март 2020создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org09:08, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)5
nn.wikipedia.org18:45, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
nn.wiktionary.org09:04, 26 мај 2021создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org00:28, 16 април 2020создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org18:45, 19 април 2020создадена со најавување(?)9
no.wikibooks.org18:45, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
no.wikimedia.org08:47, 24 април 2020создадена со најавување(?)1
no.wikiquote.org15:31, 6 мај 2021создадена со најавување(?)0
no.wikisource.org19:15, 28 април 2020создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org19:06, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)3
nqo.wikipedia.org01:26, 26 март 2020создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org15:22, 29 февруари 2020создадена со најавување(?)0
nso.wikipedia.org18:45, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org17:40, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)0
nyc.wikimedia.org05:16, 7 јуни 2021создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org18:45, 19 април 2020создадена со најавување(?)4
oc.wikipedia.org08:21, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)0
oc.wikibooks.org18:45, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org17:11, 24 февруари 2020создадена со најавување(?)0
olo.wikipedia.org14:02, 25 февруари 2020создадена со најавување(?)1
om.wikipedia.org10:20, 26 февруари 2020создадена со најавување(?)1
om.wiktionary.org15:31, 31 март 2021создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org09:04, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)3
or.wikisource.org11:52, 26 февруари 2020создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org15:24, 10 јуни 2020создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org11:45, 24 февруари 2020создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org22:54, 15 април 2020создадена со најавување(?)0
pag.wikipedia.org08:58, 15 март 2020создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org18:45, 19 април 2020создадена со најавување(?)1
pap.wikipedia.org22:50, 25 март 2020создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org08:46, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)12
pa.wikibooks.org23:55, 13 април 2020создадена со најавување(?)3
pa.wikisource.org09:57, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org13:54, 29 февруари 2020создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org18:44, 13 април 2020создадена со најавување(?)0
pfl.wikipedia.org12:48, 29 февруари 2020создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org18:45, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
pi.wikipedia.org18:45, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org19:53, 16 март 2019создадена со најавување(?)24
pl.wikibooks.org10:52, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)1
pl.wikinews.org19:13, 13 април 2020создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org17:23, 27 февруари 2020создадена со најавување(?)5
pl.wikisource.org09:45, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)4
pl.wikivoyage.org10:46, 4 април 2020создадена со најавување(?)2
pl.wiktionary.org08:21, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)14
pms.wikipedia.org18:45, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
pms.wikisource.org17:41, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org08:30, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)0
pnb.wiktionary.org07:02, 7 јуни 2020создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org13:43, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org13:35, 25 февруари 2020создадена со најавување(?)2
ps.wikibooks.org19:15, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
ps.wikivoyage.org23:22, 15 април 2020создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org09:04, 26 мај 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org18:45, 19 април 2020создадена со најавување(?)18
pt.wikibooks.org11:12, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)1
pt.wikinews.org21:08, 10 април 2020создадена со најавување(?)0
pt.wikiquote.org13:29, 29 март 2020создадена со најавување(?)3
pt.wikisource.org18:39, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)1
pt.wikiversity.org12:54, 13 август 2018создадена со најавување(?)0
pt.wikivoyage.org16:17, 8 април 2020создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org08:55, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)9
qu.wikipedia.org01:10, 26 март 2020создадена со најавување(?)0
qu.wikibooks.org19:15, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org15:09, 8 април 2020создадена со најавување(?)0
rm.wikibooks.org19:15, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org18:46, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
rn.wikipedia.org18:46, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org09:01, 8 март 2020создадена со најавување(?)0
roa-rup.wiktionary.org09:04, 26 мај 2021создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org11:39, 24 февруари 2020создадена со најавување(?)1
ro.wikipedia.org12:06, 21 февруари 2020создадена со најавување(?)16
ro.wikibooks.org18:46, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
ro.wikinews.org15:17, 6 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ro.wikiquote.org09:04, 26 мај 2021создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org09:53, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)4
ro.wikivoyage.org23:16, 15 април 2020создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org18:44, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)2
rue.wikipedia.org14:52, 23 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org09:24, 24 април 2020создадена со најавување(?)32ipblock-exempt (привремено), uploader
ru.wikibooks.org11:22, 26 февруари 2020создадена со најавување(?)1
ru.wikimedia.org05:16, 7 јуни 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org09:36, 3 март 2020создадена со најавување(?)9
ru.wikiquote.org23:52, 10 април 2020создадена со најавување(?)2
ru.wikisource.org13:39, 13 декември 2017создадена со најавување(?)1
ru.wikiversity.org12:54, 13 август 2018создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org17:54, 23 септември 2019создадена со најавување(?)2
ru.wiktionary.org08:20, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)24
rw.wikipedia.org22:42, 25 март 2020создадена со најавување(?)0
rw.wiktionary.org13:40, 3 мај 2020создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org09:32, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)0
sah.wikiquote.org16:17, 6 јуни 2020создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org13:43, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)1
sa.wikipedia.org08:07, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)1
sa.wikibooks.org18:46, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org11:54, 24 март 2020создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org08:25, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org12:02, 9 мај 2020создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org18:46, 19 април 2020создадена со најавување(?)1
scn.wiktionary.org09:04, 26 мај 2021создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org10:35, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)13
sc.wikipedia.org08:21, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)5
sd.wikipedia.org09:05, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)0
sd.wiktionary.org17:50, 17 јуни 2020создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org19:10, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)1
se.wikimedia.org05:16, 7 јуни 2021создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org18:46, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
shn.wikipedia.org09:26, 3 март 2020создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org18:46, 19 април 2020создадена со најавување(?)4
sh.wiktionary.org12:01, 24 февруари 2020создадена со најавување(?)1
shy.wiktionary.org20:04, 23 април 2020создадена со најавување(?)1
simple.wikipedia.org18:52, 5 јули 2019создадена со најавување(?)352
simple.wikibooks.org19:16, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
simple.wiktionary.org08:46, 4 март 2021создадена со најавување(?)0
si.wikipedia.org08:31, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)12
si.wikibooks.org07:28, 3 април 2020создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org10:19, 26 февруари 2020создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org08:31, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)64
sk.wikibooks.org18:47, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org19:55, 8 мај 2020создадена со најавување(?)0
sk.wikisource.org18:08, 17 мај 2020создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org12:07, 7 мај 2020создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org08:33, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)31
sl.wikibooks.org17:42, 1 март 2020создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org22:34, 25 март 2020создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org15:00, 23 февруари 2020создадена со најавување(?)0
sl.wikiversity.org12:54, 13 август 2018создадена со најавување(?)1
sl.wiktionary.org23:17, 13 април 2020создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org18:47, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
sm.wiktionary.org17:37, 6 мај 2020создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org18:14, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)1
wikisource.org20:10, 1 октомври 2017создадена со најавување(?)1
so.wikipedia.org08:32, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)4
species.wikimedia.org08:35, 9 август 2015создадена со најавување(?)2
sq.wikipedia.org12:07, 21 февруари 2020создадена со најавување(?)23
sq.wikibooks.org18:47, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
sq.wikinews.org09:05, 26 мај 2021создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org15:31, 8 април 2020создадена со најавување(?)0
sq.wiktionary.org07:13, 4 април 2020создадена со најавување(?)1
srn.wikipedia.org22:32, 25 март 2020создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org18:47, 19 април 2020создадена со најавување(?)13
sr.wikibooks.org23:09, 29 март 2020создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org18:39, 12 јуни 2020создадена со најавување(?)0
sr.wikiquote.org17:43, 6 мај 2020создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org11:12, 2 март 2020создадена со најавување(?)2
sr.wiktionary.org17:36, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)4
ss.wikipedia.org18:47, 19 април 2020создадена со најавување(?)3
ss.wiktionary.org06:51, 22 мај 2020создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org11:17, 2 март 2020создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org18:47, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org10:17, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)2
su.wikibooks.org19:16, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
su.wiktionary.org13:43, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org18:29, 8 јули 2019создадена со најавување(?)7
sv.wikibooks.org13:37, 25 февруари 2020создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org13:29, 29 март 2020создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org09:01, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)0
sv.wikiversity.org12:54, 13 август 2018создадена со најавување(?)0
sv.wikivoyage.org17:14, 15 мај 2020создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org08:23, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)7
sw.wikipedia.org08:09, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)6
sw.wikibooks.org19:16, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
sw.wiktionary.org13:47, 3 мај 2020создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org15:49, 29 февруари 2020создадена со најавување(?)0
szy.wikipedia.org10:22, 26 февруари 2020создадена со најавување(?)1
ta.wikipedia.org15:48, 12 јули 2019создадена со најавување(?)18
ta.wikibooks.org12:52, 29 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ta.wikinews.org09:05, 26 мај 2021создадена со најавување(?)0
ta.wikiquote.org12:18, 26 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org08:49, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)3
ta.wiktionary.org08:34, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)3
tcy.wikipedia.org17:55, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)1
ten.wikipedia.org19:19, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org18:49, 19 април 2020создадена со најавување(?)1
test.wikipedia.org14:41, 5 јуни 2018создадена со најавување(?)853sysop
test.wikidata.org16:01, 23 јули 2019создадена со најавување(?)0
tet.wikipedia.org22:35, 25 март 2020создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org08:16, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)10
te.wikibooks.org18:47, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org09:05, 26 мај 2021создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org08:44, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)0
te.wiktionary.org07:10, 2 јуни 2020создадена со најавување(?)3
tg.wikipedia.org16:52, 16 август 2019создадена со најавување(?)7
tg.wikibooks.org18:47, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org17:39, 6 мај 2020создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org19:26, 4 август 2019создадена со најавување(?)120
th.wikibooks.org13:38, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)1
th.wikiquote.org14:52, 23 февруари 2020создадена со најавување(?)1
th.wikisource.org10:36, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)1
th.wiktionary.org09:16, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)9
ti.wikipedia.org08:46, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org17:24, 24 февруари 2020создадена со најавување(?)4
tk.wikibooks.org19:17, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org08:13, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)16
tl.wikibooks.org09:13, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)18
tl.wiktionary.org11:46, 24 февруари 2020создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org18:47, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
tn.wiktionary.org09:05, 26 мај 2021создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org18:47, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org18:47, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
trv.wikipedia.org15:50, 18 март 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org11:46, 21 февруари 2020создадена со најавување(?)8
tr.wikibooks.org06:37, 3 април 2020создадена со најавување(?)1
tr.wikimedia.org05:16, 7 јуни 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org07:36, 23 мај 2020создадена со најавување(?)1
tr.wikiquote.org13:56, 26 февруари 2020создадена со најавување(?)30
tr.wikisource.org17:56, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org08:18, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)9
ts.wikipedia.org13:30, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ts.wiktionary.org18:02, 18 јуни 2020создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org08:45, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)6
tt.wikibooks.org18:48, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org22:47, 25 март 2020создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org17:48, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)2
tyv.wikipedia.org17:11, 24 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org18:48, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org14:52, 23 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org13:20, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ug.wikibooks.org19:17, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org16:35, 6 јули 2019создадена со најавување(?)25
uk.wikibooks.org21:01, 10 април 2020создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org06:52, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)0
uk.wikiquote.org00:29, 26 март 2020создадена со најавување(?)2
uk.wikisource.org18:23, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)0
uk.wikivoyage.org20:07, 28 април 2020создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org13:39, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org08:44, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)10
ur.wikibooks.org18:48, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
ur.wikiquote.org18:28, 11 мај 2020создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org09:00, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org08:24, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)5
uz.wikibooks.org19:17, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
uz.wikiquote.org16:13, 6 јуни 2020создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org13:41, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)4
vec.wikipedia.org18:48, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
vec.wikisource.org10:23, 2 март 2020создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org12:29, 26 февруари 2020создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org13:21, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)1
ve.wikipedia.org19:20, 25 март 2020создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org11:31, 22 јули 2018создадена со најавување(?)12
vi.wikibooks.org17:34, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)1
vi.wikiquote.org14:32, 26 февруари 2020создадена со најавување(?)1
vi.wikisource.org11:16, 24 март 2020создадена со најавување(?)0
vi.wikivoyage.org05:30, 4 април 2020создадена со најавување(?)1
vi.wiktionary.org14:28, 29 февруари 2020создадена со најавување(?)4
vls.wikipedia.org16:27, 1 март 2020создадена со најавување(?)1
vo.wikipedia.org11:50, 21 февруари 2020создадена со најавување(?)1
vo.wikibooks.org19:18, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org10:31, 13 август 2018создадена со најавување(?)0
wa.wikipedia.org15:42, 2 март 2020создадена со најавување(?)0
wa.wikibooks.org19:18, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org10:59, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org13:31, 24 август 2017создадена со најавување(?)1.085
wikimania.wikimedia.org07:08, 17 февруари 2019создадена со најавување(?)3
wo.wikipedia.org19:56, 10 јули 2019создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org15:44, 6 јуни 2020создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org02:43, 1 октомври 2017создадена со најавување(?)0
xal.wikipedia.org18:48, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
xh.wikipedia.org18:48, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
xh.wikibooks.org19:18, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org17:42, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)1
yi.wikipedia.org17:47, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org20:38, 10 април 2020создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org09:25, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)1
yo.wikibooks.org19:18, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
yue.wiktionary.org09:54, 26 февруари 2020создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org18:48, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
za.wikibooks.org19:18, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org18:48, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org12:05, 1 јули 2018создадена со најавување(?)21
zh-min-nan.wikipedia.org13:25, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)3
zh-min-nan.wikibooks.org19:18, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikisource.org05:17, 7 јуни 2021создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org17:42, 12 април 2020создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org13:44, 22 септември 2017создадена со најавување(?)36
zh.wikipedia.org08:33, 5 јули 2015нова сметка(?)25.216extendedconfirmed, ipblock-exempt
zh.wikibooks.org07:37, 2 август 2018создадена со најавување(?)3
zh.wikinews.org17:57, 30 јули 2019создадена со најавување(?)4
zh.wikiquote.org07:05, 4 ноември 2019создадена со најавување(?)8
zh.wikisource.org17:46, 18 август 2015создадена со најавување(?)23
zh.wikiversity.org18:33, 2 август 2018создадена со најавување(?)151autopatrolled, transwiki
zh.wikivoyage.org14:41, 14 јуни 2018создадена со најавување(?)15
zh.wiktionary.org19:06, 20 октомври 2017создадена со најавување(?)7
zu.wikipedia.org08:16, 22 февруари 2020создадена со најавување(?)2
zu.wikibooks.org19:18, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
zu.wiktionary.org15:13, 8 април 2020создадена со најавување(?)0