Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)6
aa.wikibooks.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
aa.wiktionary.org21:46, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)2
ab.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)14
ab.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ace.wikipedia.org11:42, 28 декември 2009создадена со најавување(?)4
af.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)43
af.wikibooks.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)12
af.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
af.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)14
ak.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ak.wikibooks.org15:02, 13 март 2008потврдено по е-пошта(?)0
ak.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)3
als.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)18
am.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)15
am.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
am.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ang.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)12
ang.wikibooks.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
ang.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)3
ang.wikisource.org15:02, 13 март 2008потврдено по е-пошта(?)0
ang.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)7
an.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)50
an.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)3
arc.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)12
ar.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)37
ar.wikibooks.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
ar.wikinews.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)5
ar.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)3
ar.wikisource.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)9
ar.wikiversity.org21:49, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
ar.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)5
arz.wikipedia.org23:20, 24 февруари 2009создадена со најавување(?)0
ast.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)98
ast.wikibooks.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)41
ast.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)8
ast.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)262
as.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)3
as.wikibooks.org23:08, 18 април 2013потврдено со лозинка(?)0
as.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)14
atj.wikipedia.org21:29, 6 април 2018создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)19
av.wiktionary.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ay.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)11
ay.wikibooks.org15:02, 13 март 2008потврдено по е-пошта(?)18
ay.wiktionary.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
az.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)10
az.wikibooks.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)52
az.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)34
az.wikisource.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
az.wiktionary.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
bar.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)5
bat-smg.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)8
ba.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)15
ba.wikibooks.org23:08, 18 април 2013потврдено со лозинка(?)0
bcl.wikipedia.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
be-tarask.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)42
beta.wikiversity.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)11
be.wikipedia.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)7
be.wikibooks.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)12
be.wikimedia.org19:33, 24 мај 2015создадена со најавување(?)0
be.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)29
be.wiktionary.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
bg.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)817
bg.wikibooks.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
bg.wikinews.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)15
bg.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)17
bg.wikisource.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
bg.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)12
bh.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)5
bh.wiktionary.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
bi.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)6
bi.wikibooks.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
bi.wiktionary.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
bm.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)5
bm.wikibooks.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
bm.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)2
bm.wiktionary.org23:08, 18 април 2013потврдено со лозинка(?)2
bn.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)6
bn.wikibooks.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
bn.wikisource.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
bn.wiktionary.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
bo.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)13
bo.wikibooks.org23:08, 18 април 2013потврдено со лозинка(?)0
bpy.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)52
br.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)24
br.wikiquote.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
br.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)3
bs.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)45
bs.wikibooks.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
bs.wikinews.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)18
bs.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)14
bs.wikisource.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
bs.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)11
bug.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)3
bxr.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)3
ca.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)253
ca.wikibooks.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
ca.wikimedia.org16:54, 2 ноември 2016создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)9
ca.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)24
ca.wikisource.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)7
ca.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)85
cbk-zam.wikipedia.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
cdo.wikipedia.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
ceb.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)25
ce.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)4
cho.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено по е-пошта(?)14
chr.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)6
chr.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)18
ch.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ch.wikibooks.org23:08, 18 април 2013потврдено со лозинка(?)0
ch.wiktionary.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
chy.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)10
ckb.wikipedia.org11:44, 28 декември 2009создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)1.231autopatrolled
co.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)20
co.wikibooks.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
co.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)33
co.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)155
crh.wikipedia.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
cr.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)2
cr.wikiquote.org23:08, 18 април 2013потврдено со лозинка(?)24
cr.wiktionary.org23:08, 18 април 2013потврдено со лозинка(?)3
csb.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)11
csb.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)24
cs.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)163
cs.wikibooks.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
cs.wikinews.org20:32, 1 јуни 2008создадена со најавување(?)3
cs.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)7
cs.wikisource.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
cs.wikiversity.org22:45, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)2
cs.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)3
cu.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)3
cv.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)29
cv.wikibooks.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
cy.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)87
cy.wikibooks.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
cy.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)13
cy.wikisource.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
cy.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)3
da.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)135
da.wikibooks.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
da.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
da.wikisource.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
da.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)24
de.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)1.461autoreview, editor
de.wikibooks.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
de.wikinews.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)189
de.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)35
de.wikisource.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)13
de.wikiversity.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)3
de.wikivoyage.org23:58, 15 јануари 2018создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)54
diq.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)30
dsb.wikipedia.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
dv.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)4
dv.wiktionary.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
dz.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)23
dz.wiktionary.org21:46, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)2
ee.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)4
el.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)47
el.wikibooks.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
el.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)5
el.wikisource.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
el.wikiversity.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
el.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)35
eml.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)3
en.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)4.788extendedconfirmed
en.wikibooks.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)1
en.wikinews.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)499
en.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)52
en.wikisource.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)48
en.wikiversity.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)3
en.wikivoyage.org14:21, 20 април 2013создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)240
eo.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)155
eo.wikibooks.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
eo.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)21
eo.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)2
es.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)619
es.wikibooks.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
es.wikinews.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)80
es.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)28
es.wikisource.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)12
es.wikiversity.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)1
es.wikivoyage.org23:58, 15 јануари 2018создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)91
et.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)65
et.wikibooks.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
et.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)28
et.wikisource.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
et.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)11
eu.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)40
eu.wikibooks.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
eu.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)11
eu.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)9
ext.wikipedia.org00:04, 10 јуни 2008создадена со најавување(?)3
fa.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)43
fa.wikibooks.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
fa.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)6
fa.wikisource.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)1
fa.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)3
ff.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)4
fiu-vro.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)6
fi.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)165
fi.wikibooks.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
fi.wikinews.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)7
fi.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)4
fi.wikisource.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
fi.wikiversity.org11:51, 28 декември 2009создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)68
fj.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)3
fj.wiktionary.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
fo.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)7
fo.wikisource.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
fo.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)4
frp.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)5
frr.wikipedia.org21:48, 20 август 2010создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org15:02, 13 март 2008домашно вики(?)178.818abusefilter, interface-admin, sysop
fr.wikibooks.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)80
fr.wikinews.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)8.754facilitator, trusteduser
fr.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)1.860
fr.wikisource.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)302
fr.wikiversity.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)153
fr.wikivoyage.org13:02, 21 ноември 2012создадена со најавување(?)2
fr.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)10.252autopatrolled
fur.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)12
fy.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)19
fy.wikibooks.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)17
fy.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)4
gan.wikipedia.org23:49, 9 јуни 2008создадена со најавување(?)2
ga.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)10
ga.wikibooks.org23:08, 18 април 2013потврдено со лозинка(?)4
ga.wikiquote.org23:08, 18 април 2013потврдено со лозинка(?)0
ga.wiktionary.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
gd.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)13
gd.wiktionary.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
glk.wikipedia.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
gl.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)72
gl.wikibooks.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
gl.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)14
gl.wikisource.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
gl.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)82
gn.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)30
gn.wikibooks.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)23
gn.wiktionary.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
got.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)3
got.wikibooks.org23:08, 18 април 2013потврдено со лозинка(?)0
gu.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)3
gu.wikibooks.org23:08, 18 април 2013потврдено со лозинка(?)34
gu.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)30
gu.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)2
gv.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)10
gv.wiktionary.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
hak.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)3
ha.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)5
ha.wiktionary.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
haw.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)12
he.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)119
he.wikibooks.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
he.wikinews.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)17
he.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)13
he.wikisource.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)1
he.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)5
hif.wikipedia.org00:05, 10 јуни 2008создадена со најавување(?)4
hi.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)17
hi.wikibooks.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)17
hi.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)16
hi.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
ho.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено по е-пошта(?)1
hr.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)104
hr.wikibooks.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)14
hr.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)14
hr.wikisource.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
hr.wiktionary.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
hsb.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)7
hsb.wiktionary.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ht.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)8
ht.wikisource.org23:08, 18 април 2013потврдено со лозинка(?)0
hu.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)55
hu.wikibooks.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
hu.wikinews.org20:36, 1 јуни 2008создадена со најавување(?)2
hu.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)8
hu.wikisource.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
hu.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)42
hy.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)8
hy.wikibooks.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)3
hy.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)25
hy.wikisource.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
hy.wiktionary.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
hz.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено по е-пошта(?)4
ia.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)24
ia.wikibooks.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)10
ia.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)19
id.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)192
id.wikibooks.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
id.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)4
id.wikisource.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
id.wiktionary.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)30
ie.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)6
ie.wikibooks.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ie.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)13
ig.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)17
ii.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено по е-пошта(?)0
ik.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)16
ik.wiktionary.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ilo.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)28
incubator.wikimedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)16
io.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)421
io.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)86
is.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)65
is.wikibooks.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
is.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)1
is.wikisource.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
is.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)4
it.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)518
it.wikibooks.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)14
it.wikinews.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)75
it.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)49
it.wikisource.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)4
it.wikiversity.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)2
it.wikivoyage.org21:27, 2 декември 2017создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)68
iu.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)25
iu.wiktionary.org22:39, 12 јуни 2008потврдено со лозинка(?)0
ja.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)382
ja.wikibooks.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
ja.wikinews.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)16
ja.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)6
ja.wikisource.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
ja.wikiversity.org22:41, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)2
ja.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)10
jbo.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)10
jbo.wiktionary.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
jv.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)13
jv.wiktionary.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
kaa.wikipedia.org00:08, 10 јуни 2008создадена со најавување(?)2
kab.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)7
ka.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)33
ka.wikibooks.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)40
ka.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)22
ka.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
kg.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)4
ki.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)18
kj.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено по е-пошта(?)0
kk.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)21
kk.wikibooks.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)37
kk.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)28
kk.wiktionary.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
kl.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)8
kl.wiktionary.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
km.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)27
km.wikibooks.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)42
km.wiktionary.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
kn.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)3
kn.wikibooks.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)36
kn.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)3
kn.wikisource.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
kn.wiktionary.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
ko.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)200
ko.wikibooks.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
ko.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
ko.wikisource.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
ko.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)7
kr.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено по е-пошта(?)0
kr.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено по е-пошта(?)0
ksh.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)4
ks.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)3
ks.wikibooks.org23:08, 18 април 2013потврдено со лозинка(?)34
ks.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)11
ks.wiktionary.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ku.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)38
ku.wikibooks.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)53
ku.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)9
ku.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)21
kv.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)27
kw.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)15
kw.wikiquote.org23:08, 18 април 2013потврдено со лозинка(?)0
kw.wiktionary.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
ky.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)26
ky.wikibooks.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)39
ky.wikiquote.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
ky.wiktionary.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
lad.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)254
la.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)31
la.wikibooks.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)4
la.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)3
la.wikisource.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
la.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)11
lbe.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)2
lb.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)115
lb.wikibooks.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)39
lb.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)71
lb.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)42
lg.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)9
lij.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)2
li.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)41
li.wikiquote.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
li.wikisource.org22:46, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)2
li.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)84
lmo.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)37
ln.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)32
ln.wikibooks.org23:08, 18 април 2013потврдено со лозинка(?)47
ln.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)40
login.wikimedia.org16:50, 24 јули 2013создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)3
lo.wiktionary.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
lt.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)117
lt.wikibooks.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)8
lt.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)11
lt.wikisource.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
lt.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)29
lv.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)32
lv.wikibooks.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)20
lv.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)27
map-bms.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)11
mdf.wikipedia.org00:02, 10 јуни 2008создадена со најавување(?)3
www.mediawiki.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)9
meta.wikimedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)800autopatrolled
mg.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)9
mg.wikibooks.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)16
mg.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)18
mhr.wikipedia.org14:49, 10 јули 2009создадена со најавување(?)0
mh.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)2
mh.wiktionary.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
mi.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)70
mi.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
mk.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)23
mk.wikibooks.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)15
mk.wikisource.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
mk.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)12
ml.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)8
ml.wikibooks.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)52
ml.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)9
ml.wikisource.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
ml.wiktionary.org16:11, 16 февруари 2014создадена со најавување(?)1
mn.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)11
mn.wikibooks.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)43
mn.wiktionary.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
mr.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)4
mr.wikibooks.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)28
mr.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)40
mr.wiktionary.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
ms.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)19
ms.wikibooks.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)38
ms.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
mt.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)68
mt.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)60
mus.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено по е-пошта(?)12
mwl.wikipedia.org11:46, 28 декември 2009создадена со најавување(?)395
myv.wikipedia.org00:12, 10 јуни 2008создадена со најавување(?)5
my.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)11
my.wikibooks.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)45
my.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)9
mzn.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)3
nah.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)34
nah.wikibooks.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
nah.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)3
nap.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)32
na.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)32
na.wikibooks.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)42
na.wikiquote.org23:44, 15 април 2015потврдено по е-пошта(?)32
na.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)32
nds-nl.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)8
nds.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)28
nds.wikibooks.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
nds.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено по е-пошта(?)16
nds.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ne.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)109
ne.wikibooks.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
ne.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)42
new.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)5
ng.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)13
nl.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)596
nl.wikibooks.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
nl.wikinews.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)51
nl.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)4
nl.wikisource.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)3
nl.wikivoyage.org23:59, 15 јануари 2018создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)12
nn.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)46
nn.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
nn.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
nov.wikipedia.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)37
no.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)305autopatrolled
no.wikibooks.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
no.wikinews.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)7
no.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)13
no.wikisource.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
no.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)5
nrm.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)5
nv.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)3
ny.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)14
oc.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)66
oc.wikibooks.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
oc.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)19
om.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)4
om.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)3
or.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)4
or.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено по е-пошта(?)25
os.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)18
outreach.wikimedia.org00:41, 4 јануари 2010создадена со најавување(?)1
pag.wikipedia.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)8
pam.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)4
pap.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)8
pa.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)2
pa.wikibooks.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
pa.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)12
pcd.wikipedia.org11:33, 28 декември 2009создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)6
pih.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)4
pi.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)2
pi.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)4
pl.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)571
pl.wikibooks.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
pl.wikimedia.org19:50, 15 декември 2015создадена со најавување(?)0
pl.wikinews.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)79
pl.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)25
pl.wikisource.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
pl.wikivoyage.org23:59, 15 јануари 2018создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)33
pms.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)27
pnb.wikipedia.org11:49, 28 декември 2009создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org22:23, 6 март 2009создадена со најавување(?)2
ps.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)7
ps.wikibooks.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
ps.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)11
pt.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)788
pt.wikibooks.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
pt.wikinews.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)101
pt.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)31
pt.wikisource.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)17
pt.wikiversity.org22:32, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)2
pt.wikivoyage.org23:59, 15 јануари 2018создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)70
quality.wikimedia.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
qu.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)100
qu.wikibooks.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
qu.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)2
rm.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)105
rm.wikibooks.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
rm.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено по е-пошта(?)36
rmy.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)9
rn.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)15
rn.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)14
roa-rup.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)15
roa-rup.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)39
roa-tara.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ro.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)135
ro.wikibooks.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
ro.wikinews.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)19
ro.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)5
ro.wikisource.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)3
ro.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)4
rue.wikipedia.org23:47, 13 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)432autoreview, uploader
ru.wikibooks.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
ru.wikinews.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)12
ru.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)8
ru.wikisource.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
ru.wikiversity.org11:54, 28 декември 2009создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)29
rw.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)11
rw.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)29
sah.wikipedia.org00:08, 10 јуни 2008создадена со најавување(?)5
sa.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)6
sa.wikibooks.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
sa.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)37
scn.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)269
scn.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)107
sco.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)15
sc.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)9
sd.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)3
sd.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)18
se.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)6
se.wikibooks.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
sg.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)3
sg.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)10
sh.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)7
sh.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)47
simple.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)47
simple.wikibooks.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
simple.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)1
simple.wiktionary.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
si.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)6
si.wikibooks.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
si.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)13
sk.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)225
sk.wikibooks.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
sk.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)25
sk.wikisource.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
sk.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
sl.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)205
sl.wikibooks.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
sl.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)11
sl.wikisource.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
sl.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)9
sm.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)55
sm.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)27
sn.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)2
sn.wiktionary.org23:08, 18 април 2013потврдено со лозинка(?)35
wikisource.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)19
so.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)19
so.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)10
species.wikimedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)8
sq.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)75
sq.wikibooks.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
sq.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
sq.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
srn.wikipedia.org22:48, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)2
sr.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)116
sr.wikibooks.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
sr.wikinews.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)13
sr.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)7
sr.wikisource.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)3
sr.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ss.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ss.wiktionary.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
stq.wikipedia.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
strategy.wikimedia.org20:02, 23 септември 2009создадена со најавување(?)1
st.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)2
st.wiktionary.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
su.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)12
su.wikibooks.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
su.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)14
su.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
sv.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)402
sv.wikibooks.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
sv.wikinews.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)33
sv.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)16
sv.wikisource.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
sv.wikiversity.org15:26, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)14
sw.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)31
sw.wikibooks.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
sw.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)38
szl.wikipedia.org00:08, 10 јуни 2008создадена со најавување(?)5
ta.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)35
ta.wikibooks.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
ta.wikinews.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)4
ta.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)8
ta.wikisource.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ta.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)1
tcy.wikipedia.org00:49, 5 август 2016создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org18:00, 16 април 2020создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
tet.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)9
te.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)2
te.wikibooks.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
te.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)36
te.wikisource.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
te.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)29
tg.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)25
tg.wikibooks.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
tg.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)49
th.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)30
th.wikibooks.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
th.wikinews.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)3
th.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)28
th.wikisource.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
th.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ti.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ti.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)12
tk.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)8
tk.wikibooks.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
tk.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)35
tk.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)14
tl.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)27
tl.wikibooks.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
tl.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)47
tn.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)2
tn.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)11
to.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)11
to.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
tpi.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)22
tpi.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)39
tr.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)101
tr.wikibooks.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
tr.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)19
tr.wikisource.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
tr.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)27
ts.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)8
ts.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)13
tt.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)28
tt.wikibooks.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
tt.wikiquote.org23:08, 18 април 2013потврдено со лозинка(?)29
tt.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
tum.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)25
tw.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)6
tw.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)27
tyv.wikipedia.org12:52, 12 август 2013создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)2
udm.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)3
ug.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)23
ug.wikibooks.org23:08, 18 април 2013потврдено со лозинка(?)0
ug.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)30
ug.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)15
uk.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)43
uk.wikibooks.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)13
uk.wikinews.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)12
uk.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)4
uk.wikisource.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
uk.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
ur.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)25
ur.wikibooks.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)32
ur.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)43
ur.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)11
usability.wikimedia.org19:42, 19 октомври 2009создадена со најавување(?)2
uz.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)16
uz.wikibooks.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)40
uz.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)32
uz.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)43
vec.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)70
ve.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)11
vi.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)34
vi.wikibooks.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
vi.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)10
vi.wikisource.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
vi.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)17
vls.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)3
vo.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)76
vo.wikibooks.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)48
vo.wikiquote.org23:08, 18 април 2013потврдено со лозинка(?)34
vo.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)16
war.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)3
wa.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)91
wa.wikibooks.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
wa.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)2
www.wikidata.org17:25, 30 октомври 2012создадена со најавување(?)752
wikimania2010.wikimedia.org10:06, 30 април 2010создадена со најавување(?)2
wikimania2013.wikimedia.org17:36, 22 јануари 2014создадена со најавување(?)0
wikimania2014.wikimedia.org16:43, 22 јануари 2014создадена со најавување(?)0
wikimania2015.wikimedia.org12:36, 14 февруари 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2016.wikimedia.org00:20, 20 март 2016создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org14:21, 5 август 2017создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org10:04, 17 август 2019создадена со најавување(?)0
wo.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)21
wo.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)0
wo.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)32
wuu.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)3
xal.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)2
xh.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)17
xh.wikibooks.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)32
xh.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)36
yi.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)5
yi.wikisource.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)1
yi.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)18
yo.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)6
yo.wikibooks.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)50
yo.wiktionary.org23:44, 15 април 2015потврдено по е-пошта(?)34
za.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)2
za.wikibooks.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)16
za.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)14
za.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)28
zea.wikipedia.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
zh-classical.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)3
zh-min-nan.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)11
zh-min-nan.wikibooks.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
zh-min-nan.wikiquote.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
zh-min-nan.wikisource.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
zh-yue.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)7
zh.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)164
zh.wikibooks.org14:55, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
zh.wikinews.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)4
zh.wikiquote.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)4
zh.wikisource.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)5
zh.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)15
zu.wikipedia.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)4
zu.wikibooks.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)39
zu.wiktionary.org15:02, 13 март 2008потврдено со лозинка(?)6