Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Green Mostaza
  • Зачленет: 17:58, 17 април 2012 (пред 10 години)
  • Вкупно уредувања: 91.865
  • Број на приврзани сметки: 743
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org18:44, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org18:44, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ady.wikipedia.org00:22, 24 март 2016создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org18:44, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
af.wikibooks.org18:44, 17 април 2012создадена со најавување(?)4
af.wikiquote.org18:44, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
af.wiktionary.org18:44, 17 април 2012создадена со најавување(?)8
ak.wikipedia.org18:44, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org18:44, 17 април 2012создадена со најавување(?)3
am.wikipedia.org18:44, 17 април 2012создадена со најавување(?)1
am.wikiquote.org18:44, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
am.wiktionary.org18:44, 17 април 2012создадена со најавување(?)5
ang.wikipedia.org18:44, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ang.wikibooks.org18:44, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org18:44, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org18:44, 17 април 2012создадена со најавување(?)3
an.wiktionary.org18:44, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org18:44, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org18:44, 17 април 2012создадена со најавување(?)15autoreview
ar.wikibooks.org18:44, 17 април 2012создадена со најавување(?)4
ar.wikimedia.org19:13, 17 април 2012создадена со најавување(?)3
ar.wikinews.org18:44, 17 април 2012создадена со најавување(?)10
ar.wikiquote.org18:44, 17 април 2012создадена со најавување(?)1
ar.wikisource.org18:44, 17 април 2012создадена со најавување(?)1
ar.wikiversity.org18:44, 17 април 2012создадена со најавување(?)1
ar.wiktionary.org18:44, 17 април 2012создадена со најавување(?)1
arz.wikipedia.org18:44, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ast.wikipedia.org18:45, 17 април 2012создадена со најавување(?)5
ast.wiktionary.org18:45, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
as.wikipedia.org18:44, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
as.wikisource.org15:31, 7 јануари 2013создадена со најавување(?)3
av.wikipedia.org18:45, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org18:45, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
ay.wiktionary.org18:45, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org18:52, 16 април 2017создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org18:45, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
az.wikibooks.org18:45, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
az.wikiquote.org18:45, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
az.wikisource.org18:45, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
az.wiktionary.org18:45, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
bar.wikipedia.org18:45, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
bat-smg.wikipedia.org18:45, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org18:45, 17 април 2012создадена со најавување(?)1
bcl.wikipedia.org18:45, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
bd.wikimedia.org12:18, 19 мај 2012создадена со најавување(?)3
be-tarask.wikipedia.org18:45, 17 април 2012создадена со најавување(?)1
beta.wikiversity.org18:55, 17 април 2012создадена со најавување(?)1
be.wikipedia.org18:45, 17 април 2012создадена со најавување(?)3
be.wikibooks.org18:45, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
be.wikimedia.org12:18, 19 мај 2012создадена со најавување(?)4
be.wikiquote.org18:45, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
be.wikisource.org18:45, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org18:45, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org18:45, 17 април 2012создадена со најавување(?)4
bg.wikibooks.org18:45, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
bg.wikinews.org18:45, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
bg.wikiquote.org18:45, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
bg.wikisource.org18:45, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org18:45, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
bh.wikipedia.org18:45, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org18:45, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
bjn.wikipedia.org18:45, 17 април 2012создадена со најавување(?)1
bm.wikipedia.org18:45, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
bn.wikipedia.org18:45, 17 април 2012создадена со најавување(?)3
bn.wikibooks.org18:45, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org18:45, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org18:45, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org18:45, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org18:45, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org18:45, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
br.wikimedia.org19:13, 17 април 2012создадена со најавување(?)4
br.wikiquote.org18:45, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org18:45, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org18:45, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org18:45, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
bs.wikibooks.org18:45, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org18:45, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org18:45, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
bs.wikisource.org18:45, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org18:45, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
bug.wikipedia.org18:45, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
bxr.wikipedia.org18:45, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org18:45, 17 април 2012создадена со најавување(?)8
ca.wikibooks.org18:45, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
ca.wikinews.org18:45, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
ca.wikiquote.org18:45, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ca.wikisource.org18:45, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org18:45, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
cbk-zam.wikipedia.org18:45, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
cdo.wikipedia.org18:45, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org18:45, 17 април 2012создадена со најавување(?)4
ce.wikipedia.org18:45, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org18:45, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
chr.wiktionary.org18:46, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org18:45, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org18:46, 17 април 2012создадена со најавување(?)3
ckb.wikipedia.org18:46, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org17:58, 17 април 2012потврдено со лозинка(?)27.760filemover, image-reviewer, rollbacker
co.wikipedia.org18:46, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
co.wikimedia.org19:13, 17 април 2012создадена со најавување(?)4
co.wiktionary.org18:46, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org18:46, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
cr.wikipedia.org18:46, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org18:46, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
csb.wiktionary.org18:46, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org18:46, 17 април 2012создадена со најавување(?)3
cs.wikibooks.org18:46, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
cs.wikinews.org18:46, 17 април 2012создадена со најавување(?)9
cs.wikiquote.org18:46, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
cs.wikisource.org18:46, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
cs.wikiversity.org18:46, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org18:46, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
cu.wikipedia.org18:46, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org18:46, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
cv.wikibooks.org18:46, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org18:46, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
cy.wikibooks.org18:46, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org18:46, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org18:46, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org18:46, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org18:46, 17 април 2012создадена со најавување(?)5
da.wikibooks.org18:46, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
da.wikiquote.org18:46, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
da.wikisource.org18:46, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
da.wiktionary.org18:46, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
de.wikipedia.org18:46, 17 април 2012создадена со најавување(?)56
de.wikibooks.org18:46, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
de.wikinews.org18:46, 17 април 2012создадена со најавување(?)7
de.wikiquote.org18:46, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org18:46, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
de.wikiversity.org18:46, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org05:10, 13 ноември 2012создадена со најавување(?)3
de.wiktionary.org18:46, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org18:46, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
dk.wikimedia.org19:14, 17 април 2012создадена со најавување(?)3
dsb.wikipedia.org18:46, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org18:46, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
dv.wiktionary.org18:46, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org18:46, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org18:46, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org18:46, 17 април 2012создадена со најавување(?)5
el.wikibooks.org18:46, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
el.wikinews.org18:46, 17 април 2012создадена со најавување(?)4
el.wikiquote.org18:46, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
el.wikisource.org18:46, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
el.wikiversity.org18:46, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
el.wikivoyage.org17:33, 28 мај 2013создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org18:46, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
eml.wikipedia.org18:46, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org18:46, 17 април 2012создадена со најавување(?)589extendedconfirmed
en.wikibooks.org18:46, 17 април 2012создадена со најавување(?)3
en.wikinews.org18:46, 17 април 2012создадена со најавување(?)285
en.wikiquote.org18:46, 17 април 2012создадена со најавување(?)1
en.wikisource.org18:46, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org18:46, 17 април 2012создадена со најавување(?)12
en.wikivoyage.org22:41, 10 ноември 2012создадена со најавување(?)6
en.wiktionary.org18:46, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
eo.wikipedia.org18:46, 17 април 2012создадена со најавување(?)4
eo.wikibooks.org18:46, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org18:46, 17 април 2012создадена со најавување(?)7
eo.wikiquote.org18:46, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
eo.wikisource.org18:46, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org18:46, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org17:58, 17 април 2012домашно вики(?)30.224patroller, rollbacker
es.wikibooks.org18:46, 17 април 2012создадена со најавување(?)679
es.wikinews.org17:58, 17 април 2012потврдено со лозинка(?)12.009bureaucrat, editor, reviewer, sysop
es.wikiquote.org18:46, 17 април 2012создадена со најавување(?)653autopatrolled
es.wikisource.org18:46, 17 април 2012создадена со најавување(?)467autopatrolled
es.wikiversity.org18:47, 17 април 2012создадена со најавување(?)357
es.wikivoyage.org16:57, 4 јануари 2013создадена со најавување(?)1.396
es.wiktionary.org18:46, 17 април 2012создадена со најавување(?)1.232autopatrolled, patroller, rollbacker
et.wikipedia.org18:47, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
et.wikibooks.org18:47, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ee.wikimedia.org19:15, 17 април 2012создадена со најавување(?)3
et.wikiquote.org18:47, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
et.wikisource.org18:47, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org18:47, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
eu.wikipedia.org18:47, 17 април 2012создадена со најавување(?)9
eu.wikibooks.org18:47, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org18:47, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org18:47, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
ext.wikipedia.org18:47, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org18:47, 17 април 2012создадена со најавување(?)12
fa.wikibooks.org18:47, 17 април 2012создадена со најавување(?)1
fa.wikinews.org18:47, 17 април 2012создадена со најавување(?)5
fa.wikiquote.org18:47, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
fa.wikisource.org18:47, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
fa.wikivoyage.org23:11, 2 октомври 2014создадена со најавување(?)2
fa.wiktionary.org18:47, 17 април 2012создадена со најавување(?)4
ff.wikipedia.org18:47, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
fiu-vro.wikipedia.org18:47, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org18:47, 17 април 2012создадена со најавување(?)4
fi.wikibooks.org18:47, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
fi.wikimedia.org19:15, 17 април 2012создадена со најавување(?)3
fi.wikinews.org18:47, 17 април 2012создадена со најавување(?)3
fi.wikiquote.org18:47, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
fi.wikisource.org18:47, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
fi.wikiversity.org18:47, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org18:47, 17 април 2012создадена со најавување(?)4
fj.wikipedia.org18:47, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
fj.wiktionary.org18:47, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
fo.wikipedia.org18:47, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
fo.wikisource.org18:47, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org18:47, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org18:47, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org18:47, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org18:47, 17 април 2012создадена со најавување(?)53
fr.wikibooks.org18:47, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
fr.wikinews.org18:47, 17 април 2012создадена со најавување(?)14
fr.wikiquote.org18:47, 17 април 2012создадена со најавување(?)4
fr.wikisource.org18:47, 17 април 2012создадена со најавување(?)3
fr.wikiversity.org18:47, 17 април 2012создадена со најавување(?)4
fr.wikivoyage.org05:10, 13 ноември 2012создадена со најавување(?)2
fr.wiktionary.org18:47, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
fur.wikipedia.org18:47, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org18:47, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
fy.wikibooks.org18:47, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org18:47, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org18:47, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org18:47, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org18:47, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ga.wiktionary.org18:47, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org18:47, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
gd.wiktionary.org18:47, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org18:47, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org18:47, 17 април 2012создадена со најавување(?)5
gl.wikibooks.org18:47, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org18:47, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org18:47, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org18:47, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
gn.wikipedia.org18:47, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
gn.wiktionary.org18:47, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org07:45, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org18:47, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org18:47, 17 април 2012создадена со најавување(?)4
gu.wikiquote.org18:47, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
gu.wikisource.org18:47, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
gu.wiktionary.org18:47, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org18:47, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
gv.wiktionary.org18:48, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org18:48, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org18:48, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ha.wiktionary.org18:48, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org18:48, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org18:48, 17 април 2012создадена со најавување(?)4
he.wikibooks.org18:48, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
he.wikinews.org18:48, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
he.wikiquote.org18:48, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
he.wikisource.org18:48, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
he.wikivoyage.org14:48, 1 април 2013создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org18:48, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
hif.wikipedia.org18:48, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org18:48, 17 април 2012создадена со најавување(?)10
hi.wikibooks.org18:48, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
hi.wikiquote.org18:48, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org18:48, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org18:48, 17 април 2012создадена со најавување(?)3
hr.wikibooks.org18:48, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org18:48, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
hr.wikisource.org18:48, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org18:48, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org18:48, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
hsb.wiktionary.org18:48, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org18:48, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
hu.wikipedia.org18:48, 17 април 2012создадена со најавување(?)6
hu.wikibooks.org18:48, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org18:48, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
hu.wikisource.org18:48, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org18:48, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
hy.wikipedia.org18:48, 17 април 2012создадена со најавување(?)3
hy.wikibooks.org18:48, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
hy.wikiquote.org18:48, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org18:48, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
hy.wiktionary.org18:48, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org18:48, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ia.wikibooks.org18:48, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org18:48, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org18:48, 17 април 2012создадена со најавување(?)6
id.wikibooks.org18:48, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
id.wikiquote.org18:48, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
id.wikisource.org18:48, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
id.wiktionary.org18:48, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
ie.wikipedia.org18:48, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ie.wikibooks.org18:48, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ie.wiktionary.org18:48, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org18:48, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org18:48, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ik.wiktionary.org18:48, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org18:48, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org18:24, 17 април 2012создадена со најавување(?)579
io.wikipedia.org18:48, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
io.wiktionary.org18:48, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
is.wikipedia.org18:48, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
is.wikibooks.org18:48, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org18:48, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org18:48, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org18:48, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org18:48, 17 април 2012создадена со најавување(?)21
it.wikibooks.org18:48, 17 април 2012создадена со најавување(?)3
it.wikinews.org18:48, 17 април 2012создадена со најавување(?)7
it.wikiquote.org18:48, 17 април 2012создадена со најавување(?)1
it.wikisource.org18:48, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
it.wikiversity.org18:49, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
it.wikivoyage.org15:31, 7 јануари 2013создадена со најавување(?)2
it.wiktionary.org18:48, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
iu.wikipedia.org18:49, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
iu.wiktionary.org18:49, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org18:49, 17 април 2012создадена со најавување(?)14
ja.wikibooks.org18:49, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
ja.wikinews.org18:49, 17 април 2012создадена со најавување(?)4
ja.wikiquote.org18:49, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
ja.wikisource.org18:49, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
ja.wikiversity.org18:49, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
ja.wiktionary.org18:49, 17 април 2012создадена со најавување(?)3
jbo.wikipedia.org18:49, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
jbo.wiktionary.org18:49, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org18:49, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
jv.wiktionary.org18:49, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org18:49, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org18:49, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org18:49, 17 април 2012создадена со најавување(?)4
ka.wikibooks.org18:49, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ka.wikiquote.org18:49, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ka.wiktionary.org18:49, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org18:49, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org18:49, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org18:49, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org18:49, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
kk.wikibooks.org18:49, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org18:49, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org18:49, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
kl.wiktionary.org18:49, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org18:49, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
km.wikibooks.org18:49, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org18:49, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org18:49, 17 април 2012создадена со најавување(?)1
kn.wikiquote.org18:49, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org18:49, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org18:49, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
koi.wikipedia.org18:49, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org18:49, 17 април 2012создадена со најавување(?)6
ko.wikibooks.org18:49, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ko.wikinews.org18:49, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org18:49, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org18:49, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ko.wikiversity.org15:44, 20 февруари 2013создадена со најавување(?)3
ko.wiktionary.org18:49, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
krc.wikipedia.org18:49, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org18:49, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org18:49, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org18:49, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org18:49, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ku.wikibooks.org18:49, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org18:49, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org18:49, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org18:49, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org18:49, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
kw.wiktionary.org18:49, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org18:49, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ky.wikibooks.org18:49, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ky.wikiquote.org18:49, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org18:49, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org18:50, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org18:49, 17 април 2012создадена со најавување(?)3
la.wikibooks.org18:49, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
la.wikiquote.org18:50, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
la.wikisource.org18:50, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
la.wiktionary.org18:49, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
lbe.wikipedia.org18:50, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org18:50, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
lb.wiktionary.org18:50, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
lez.wikipedia.org18:50, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org18:50, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org18:50, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org18:50, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
li.wikibooks.org18:50, 17 април 2012создадена со најавување(?)1
li.wikiquote.org18:50, 17 април 2012создадена со најавување(?)1
li.wikisource.org18:50, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org18:50, 17 април 2012создадена со најавување(?)1
lmo.wikipedia.org18:50, 17 април 2012создадена со најавување(?)1
ln.wikipedia.org18:50, 17 април 2012создадена со најавување(?)3
ln.wiktionary.org18:50, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org01:35, 10 мај 2013создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org18:50, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
lo.wiktionary.org18:50, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
ltg.wikipedia.org18:50, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org18:50, 17 април 2012создадена со најавување(?)4
lt.wikibooks.org18:50, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
lt.wikiquote.org18:50, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
lt.wikisource.org18:50, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org18:50, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
lv.wikipedia.org18:50, 17 април 2012создадена со најавување(?)1
lv.wiktionary.org18:50, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org01:54, 10 декември 2015создадена со најавување(?)0
map-bms.wikipedia.org18:50, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
mdf.wikipedia.org18:50, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org18:55, 17 април 2012создадена со најавување(?)193
meta.wikimedia.org18:05, 17 април 2012создадена со најавување(?)6.932translationadmin
mg.wikipedia.org18:50, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
mg.wikibooks.org18:50, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org18:50, 17 април 2012создадена со најавување(?)4
mhr.wikipedia.org18:50, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org15:44, 20 февруари 2013создадена со најавување(?)4
mi.wikipedia.org18:50, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
mi.wiktionary.org18:50, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org18:50, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
mk.wikibooks.org18:50, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
mk.wikimedia.org19:16, 17 април 2012создадена со најавување(?)3
mk.wikisource.org18:50, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org18:50, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org18:50, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
ml.wikibooks.org18:50, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org18:50, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org18:50, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ml.wiktionary.org18:50, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org18:50, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
mn.wiktionary.org18:50, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org18:50, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org18:50, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
mr.wikibooks.org18:50, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org18:50, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org18:50, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org18:50, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org18:50, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
ms.wikibooks.org18:50, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org18:50, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org18:50, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
mt.wiktionary.org18:50, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org18:50, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
mx.wikimedia.org19:16, 17 април 2012создадена со најавување(?)3
myv.wikipedia.org18:50, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org18:50, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
my.wiktionary.org18:50, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org18:50, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
nah.wikipedia.org18:51, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
nah.wiktionary.org18:51, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org18:51, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
nap.wikisource.org15:56, 30 септември 2019создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org18:50, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
na.wiktionary.org18:51, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org18:51, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org18:51, 17 април 2012создадена со најавување(?)3
nds.wiktionary.org18:51, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org18:51, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ne.wikibooks.org18:51, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ne.wiktionary.org18:51, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org18:51, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org18:51, 17 април 2012создадена со најавување(?)5
nl.wikibooks.org18:51, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
nl.wikimedia.org19:16, 17 април 2012создадена со најавување(?)4
nl.wikiquote.org18:51, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
nl.wikisource.org18:51, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
nl.wikivoyage.org15:32, 7 јануари 2013создадена со најавување(?)5
nl.wiktionary.org18:51, 17 април 2012создадена со најавување(?)4
nn.wikipedia.org18:51, 17 април 2012создадена со најавување(?)3
nn.wikiquote.org18:51, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
nn.wiktionary.org18:51, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org18:51, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org18:51, 17 април 2012создадена со најавување(?)10
no.wikibooks.org18:51, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
no.wikimedia.org19:17, 17 април 2012создадена со најавување(?)3
no.wikinews.org18:51, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
no.wikiquote.org18:51, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
no.wikisource.org18:51, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org18:51, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org18:51, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
nso.wikipedia.org18:51, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org18:51, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
nyc.wikimedia.org19:17, 17 април 2012создадена со најавување(?)3
ny.wikipedia.org18:51, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org18:51, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
oc.wikibooks.org18:51, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org18:51, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org18:51, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
om.wiktionary.org18:51, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org18:51, 17 април 2012создадена со најавување(?)3
or.wiktionary.org18:51, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org18:51, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org19:18, 17 април 2012создадена со најавување(?)448
pa-us.wikimedia.org19:18, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
pag.wikipedia.org18:51, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org18:51, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
pap.wikipedia.org18:51, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org18:51, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
pa.wikibooks.org18:51, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org18:51, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org18:51, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org18:51, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
pfl.wikipedia.org18:51, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org18:51, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
pi.wikipedia.org18:51, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org18:51, 17 април 2012создадена со најавување(?)10
pl.wikibooks.org18:51, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
pl.wikimedia.org19:18, 17 април 2012создадена со најавување(?)5
pl.wikinews.org18:51, 17 април 2012создадена со најавување(?)5
pl.wikiquote.org18:51, 17 април 2012создадена со најавување(?)4
pl.wikisource.org18:51, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
pl.wikivoyage.org15:44, 20 февруари 2013создадена со најавување(?)3
pl.wiktionary.org18:51, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
pms.wikipedia.org18:51, 17 април 2012создадена со најавување(?)1
pnb.wikipedia.org18:51, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
pnb.wiktionary.org18:51, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org18:51, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org18:51, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org18:51, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org18:52, 17 април 2012создадена со најавување(?)30
pt.wikibooks.org18:52, 17 април 2012создадена со најавување(?)3
pt.wikimedia.org22:22, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org18:52, 17 април 2012создадена со најавување(?)4
pt.wikiquote.org18:52, 17 април 2012создадена со најавување(?)1
pt.wikisource.org18:52, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
pt.wikiversity.org18:52, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
pt.wikivoyage.org15:32, 7 јануари 2013создадена со најавување(?)2
pt.wiktionary.org18:52, 17 април 2012создадена со најавување(?)3
qu.wikipedia.org18:52, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
qu.wiktionary.org18:52, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org18:52, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org18:52, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
rn.wikipedia.org18:52, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org18:52, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
roa-rup.wiktionary.org18:52, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org18:52, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org18:52, 17 април 2012создадена со најавување(?)5
ro.wikibooks.org18:52, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ro.wikinews.org18:52, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
ro.wikiquote.org18:52, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org18:52, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ro.wikivoyage.org15:44, 20 февруари 2013создадена со најавување(?)3
ro.wiktionary.org18:52, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
rue.wikipedia.org18:52, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org18:52, 17 април 2012создадена со најавување(?)21uploader
ru.wikibooks.org18:52, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ru.wikimedia.org19:20, 17 април 2012создадена со најавување(?)4
ru.wikinews.org18:52, 17 април 2012создадена со најавување(?)12
ru.wikiquote.org18:52, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org18:52, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ru.wikiversity.org18:52, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org15:32, 7 јануари 2013создадена со најавување(?)3
ru.wiktionary.org18:52, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
rw.wikipedia.org18:52, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
rw.wiktionary.org18:52, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org18:52, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org18:52, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org18:52, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
sa.wikibooks.org18:52, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org15:44, 20 февруари 2013создадена со најавување(?)5
sa.wikisource.org18:52, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org18:52, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org18:52, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
scn.wiktionary.org18:52, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org18:52, 17 април 2012создадена со најавување(?)4
sc.wikipedia.org18:52, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org18:52, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
sd.wiktionary.org18:52, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org18:52, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org19:21, 17 април 2012создадена со најавување(?)9
sg.wikipedia.org18:52, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
sg.wiktionary.org18:52, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org18:52, 17 април 2012создадена со најавување(?)5
sh.wiktionary.org18:52, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org18:52, 17 април 2012создадена со најавување(?)6
simple.wiktionary.org18:52, 17 април 2012создадена со најавување(?)3
si.wikipedia.org18:52, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
si.wikibooks.org18:52, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org18:52, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org18:52, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
sk.wikibooks.org18:52, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org18:52, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
sk.wikisource.org18:52, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org18:52, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org18:52, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
sl.wikibooks.org18:52, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org18:52, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org18:53, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
sl.wikiversity.org18:53, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
sl.wiktionary.org18:52, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org18:53, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
sm.wiktionary.org18:53, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
sn.wikipedia.org18:53, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
wikisource.org18:55, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
so.wikipedia.org18:53, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
so.wiktionary.org18:53, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org18:24, 17 април 2012создадена со најавување(?)4
sq.wikipedia.org18:53, 17 април 2012создадена со најавување(?)3
sq.wikibooks.org18:53, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
sq.wikinews.org18:53, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org18:53, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
sq.wiktionary.org18:53, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
srn.wikipedia.org18:53, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org18:53, 17 април 2012создадена со најавување(?)5
sr.wikibooks.org18:53, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org18:53, 17 април 2012создадена со најавување(?)6
sr.wikiquote.org18:53, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org18:53, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
sr.wiktionary.org18:53, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ss.wikipedia.org18:53, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ss.wiktionary.org18:53, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org18:53, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
strategy.wikimedia.org19:21, 17 април 2012создадена со најавување(?)3
st.wikipedia.org18:53, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
st.wiktionary.org18:53, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org18:53, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
su.wikibooks.org18:53, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
su.wikiquote.org18:53, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
su.wiktionary.org18:53, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org18:53, 17 април 2012создадена со најавување(?)9
sv.wikibooks.org18:53, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
sv.wikinews.org18:53, 17 април 2012создадена со најавување(?)3
sv.wikiquote.org18:53, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org18:53, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
sv.wikiversity.org18:53, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
sv.wikivoyage.org15:32, 7 јануари 2013создадена со најавување(?)2
sv.wiktionary.org18:53, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
sw.wikipedia.org18:53, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
sw.wiktionary.org18:53, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org18:53, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org18:53, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
ta.wikibooks.org18:53, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ta.wikinews.org18:53, 17 април 2012создадена со најавување(?)4
ta.wikiquote.org18:53, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org18:53, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org18:53, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org18:55, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org18:55, 17 април 2012создадена со најавување(?)29
test.wikidata.org06:12, 14 јуни 2013создадена со најавување(?)1
tet.wikipedia.org18:53, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
te.wikipedia.org19:22, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
te.wikibooks.org19:21, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org19:22, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org19:22, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
te.wiktionary.org19:22, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org18:53, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
tg.wikibooks.org18:53, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org18:53, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org18:53, 17 април 2012создадена со најавување(?)6
th.wikibooks.org18:53, 17 април 2012создадена со најавување(?)1
th.wikiquote.org18:53, 17 април 2012создадена со најавување(?)1
th.wikisource.org18:53, 17 април 2012создадена со најавување(?)1
th.wiktionary.org18:53, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ti.wikipedia.org18:53, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ti.wiktionary.org18:53, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org18:53, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
tk.wiktionary.org18:53, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org18:53, 17 април 2012создадена со најавување(?)3
tl.wikibooks.org18:53, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
tl.wiktionary.org18:53, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org18:53, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
tn.wiktionary.org18:54, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org18:54, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org18:54, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
tpi.wiktionary.org18:54, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org18:54, 17 април 2012создадена со најавување(?)11
tr.wikibooks.org18:54, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
tr.wikimedia.org19:23, 17 април 2012создадена со најавување(?)3
tr.wikinews.org18:54, 17 април 2012создадена со најавување(?)3
tr.wikiquote.org18:54, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
tr.wikisource.org18:54, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org18:54, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ts.wikipedia.org18:54, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ts.wiktionary.org18:54, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org18:54, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
tt.wikibooks.org18:54, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org18:54, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org18:54, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
tw.wikipedia.org18:54, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org21:44, 27 септември 2013создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org18:54, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ua.wikimedia.org19:24, 17 април 2012создадена со најавување(?)3
udm.wikipedia.org18:54, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org18:54, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ug.wiktionary.org18:54, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org18:54, 17 април 2012создадена со најавување(?)8
uk.wikibooks.org18:54, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org18:54, 17 април 2012создадена со најавување(?)7
uk.wikiquote.org18:54, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
uk.wikisource.org18:54, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
uk.wikivoyage.org14:48, 1 април 2013создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org18:54, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org18:54, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
ur.wikibooks.org18:54, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ur.wikiquote.org18:54, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org18:54, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org18:54, 17 април 2012создадена со најавување(?)1
uz.wikibooks.org18:54, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
uz.wikiquote.org18:54, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org18:54, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org18:54, 17 април 2012создадена со најавување(?)4
vec.wikisource.org18:54, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org17:34, 28 мај 2013создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org18:54, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org18:54, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org18:54, 17 април 2012создадена со најавување(?)5
vi.wikibooks.org18:54, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
vi.wikiquote.org18:54, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
vi.wikisource.org18:54, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
vi.wikivoyage.org21:44, 27 септември 2013создадена со најавување(?)1
vi.wiktionary.org18:54, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
vls.wikipedia.org18:54, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org18:54, 17 април 2012создадена со најавување(?)1
vo.wikibooks.org18:54, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
vo.wiktionary.org18:54, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org18:54, 17 април 2012создадена со најавување(?)3
wa.wikipedia.org18:54, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org18:54, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org15:10, 28 октомври 2012создадена со најавување(?)4.658
wikimania2011.wikimedia.org19:25, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
wikimania2012.wikimedia.org19:11, 17 април 2012создадена со најавување(?)8
wikimania2013.wikimedia.org17:03, 8 мај 2012создадена со најавување(?)1.153
wikimania2014.wikimedia.org06:39, 27 јули 2013создадена со најавување(?)138
wikimania2015.wikimedia.org19:11, 2 јули 2014создадена со најавување(?)10
wikimania2016.wikimedia.org15:22, 10 декември 2015создадена со најавување(?)1.054
wikimania2017.wikimedia.org17:41, 19 март 2017создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org00:21, 23 април 2018создадена со најавување(?)0
wo.wikipedia.org18:54, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
wo.wikiquote.org18:54, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org18:54, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org18:54, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
xal.wikipedia.org18:54, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
xh.wikipedia.org18:54, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org18:54, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org18:54, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
yi.wikisource.org18:54, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org18:54, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org18:54, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org18:55, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
za.wiktionary.org18:55, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org18:55, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org18:55, 17 април 2012создадена со најавување(?)3
zh-min-nan.wikipedia.org18:55, 17 април 2012создадена со најавување(?)3
zh-min-nan.wikibooks.org18:55, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikiquote.org18:55, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikisource.org18:55, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
zh-min-nan.wiktionary.org18:55, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
zh-yue.wikipedia.org18:55, 17 април 2012создадена со најавување(?)5
zh.wikipedia.org18:55, 17 април 2012создадена со најавување(?)17
zh.wikibooks.org18:55, 17 април 2012создадена со најавување(?)6
zh.wikinews.org18:55, 17 април 2012создадена со најавување(?)5
zh.wikiquote.org18:55, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
zh.wikisource.org18:55, 17 април 2012создадена со најавување(?)2
zh.wikivoyage.org23:38, 28 март 2014создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org18:55, 17 април 2012создадена со најавување(?)4
zu.wikipedia.org18:55, 17 април 2012создадена со најавување(?)0
zu.wiktionary.org18:55, 17 април 2012создадена со најавување(?)2