Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org18:00, 15 мај 2013создадена со најавување(?)21
ace.wikipedia.org18:00, 15 мај 2013создадена со најавување(?)7
ady.wikipedia.org13:39, 12 февруари 2016создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org18:00, 15 мај 2013создадена со најавување(?)83
af.wikibooks.org18:01, 15 мај 2013создадена со најавување(?)7
af.wikiquote.org18:01, 15 мај 2013создадена со најавување(?)10
af.wiktionary.org18:00, 15 мај 2013создадена со најавување(?)9
ak.wikipedia.org18:01, 15 мај 2013создадена со најавување(?)10
als.wikipedia.org12:29, 15 мај 2013создадена со најавување(?)27
am.wikipedia.org18:01, 15 мај 2013создадена со најавување(?)11
am.wikiquote.org18:01, 15 мај 2013создадена со најавување(?)3
am.wiktionary.org18:01, 15 мај 2013создадена со најавување(?)19
ang.wikipedia.org18:01, 15 мај 2013создадена со најавување(?)12
ang.wikibooks.org18:01, 15 мај 2013создадена со најавување(?)10
ang.wiktionary.org18:01, 15 мај 2013создадена со најавување(?)5
an.wikipedia.org18:01, 15 мај 2013создадена со најавување(?)35
an.wiktionary.org18:01, 15 мај 2013создадена со најавување(?)6
arc.wikipedia.org18:01, 15 мај 2013создадена со најавување(?)4
ar.wikipedia.org13:10, 7 мај 2013создадена со најавување(?)10
ar.wikibooks.org18:01, 15 мај 2013создадена со најавување(?)5
ar.wikimedia.org19:51, 25 октомври 2013создадена со најавување(?)2
ar.wikinews.org18:01, 15 мај 2013создадена со најавување(?)8
ar.wikiquote.org18:01, 15 мај 2013создадена со најавување(?)6
ar.wikisource.org18:01, 15 мај 2013создадена со најавување(?)8
ar.wikiversity.org10:30, 4 мај 2013создадена со најавување(?)4
ar.wiktionary.org07:35, 9 мај 2013создадена со најавување(?)15
arz.wikipedia.org13:07, 13 мај 2013создадена со најавување(?)46
ast.wikipedia.org18:01, 15 мај 2013создадена со најавување(?)43
ast.wiktionary.org18:01, 15 мај 2013создадена со најавување(?)4
as.wikipedia.org18:01, 15 мај 2013создадена со најавување(?)12
as.wikisource.org18:01, 15 мај 2013создадена со најавување(?)4
av.wikipedia.org18:01, 15 мај 2013создадена со најавување(?)5
ay.wikipedia.org18:01, 15 мај 2013создадена со најавување(?)8
ay.wiktionary.org18:01, 15 мај 2013создадена со најавување(?)6
azb.wikipedia.org06:50, 23 јули 2015создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org13:01, 13 мај 2013создадена со најавување(?)259
az.wikibooks.org18:01, 15 мај 2013создадена со најавување(?)5
az.wikiquote.org18:01, 15 мај 2013создадена со најавување(?)11
az.wikisource.org18:01, 15 мај 2013создадена со најавување(?)7
az.wiktionary.org18:01, 15 мај 2013создадена со најавување(?)4
bar.wikipedia.org18:01, 15 мај 2013создадена со најавување(?)12
bat-smg.wikipedia.org18:01, 15 мај 2013создадена со најавување(?)9
ba.wikipedia.org18:01, 15 мај 2013создадена со најавување(?)12
bcl.wikipedia.org18:01, 15 мај 2013создадена со најавување(?)6
bd.wikimedia.org19:54, 25 октомври 2013создадена со најавување(?)3
be-tarask.wikipedia.org18:01, 15 мај 2013создадена со најавување(?)12
beta.wikiversity.org12:56, 16 мај 2013создадена со најавување(?)44
be.wikipedia.org11:53, 15 мај 2013создадена со најавување(?)12
be.wikibooks.org18:01, 15 мај 2013создадена со најавување(?)2
be.wikimedia.org06:51, 3 септември 2013создадена со најавување(?)4
be.wikiquote.org18:01, 15 мај 2013создадена со најавување(?)2
be.wikisource.org18:01, 15 мај 2013создадена со најавување(?)1
be.wiktionary.org18:01, 15 мај 2013создадена со најавување(?)3
bg.wikipedia.org18:01, 15 мај 2013создадена со најавување(?)42
bg.wikibooks.org18:01, 15 мај 2013создадена со најавување(?)9
bg.wikinews.org18:01, 15 мај 2013создадена со најавување(?)1
bg.wikiquote.org18:01, 15 мај 2013создадена со најавување(?)4
bg.wikisource.org18:02, 15 мај 2013создадена со најавување(?)4
bg.wiktionary.org18:01, 15 мај 2013создадена со најавување(?)5
bh.wikipedia.org18:02, 15 мај 2013создадена со најавување(?)22
bi.wikipedia.org18:02, 15 мај 2013создадена со најавување(?)1
bjn.wikipedia.org14:29, 14 мај 2013создадена со најавување(?)7
bm.wikipedia.org18:02, 15 мај 2013создадена со најавување(?)13
bn.wikipedia.org13:24, 14 мај 2013создадена со најавување(?)41
bn.wikibooks.org18:02, 15 мај 2013создадена со најавување(?)1
bn.wikisource.org18:02, 15 мај 2013создадена со најавување(?)13
bn.wiktionary.org18:02, 15 мај 2013создадена со најавување(?)3
bo.wikipedia.org18:02, 15 мај 2013создадена со најавување(?)11
bpy.wikipedia.org18:02, 15 мај 2013создадена со најавување(?)3
br.wikipedia.org18:02, 15 мај 2013создадена со најавување(?)14
br.wikimedia.org19:55, 25 октомври 2013создадена со најавување(?)2
br.wikiquote.org18:02, 15 мај 2013создадена со најавување(?)2
br.wikisource.org18:02, 15 мај 2013создадена со најавување(?)1
br.wiktionary.org18:02, 15 мај 2013создадена со најавување(?)4
bs.wikipedia.org12:02, 15 мај 2013создадена со најавување(?)64
bs.wikibooks.org18:02, 15 мај 2013создадена со најавување(?)4
bs.wikinews.org18:02, 15 мај 2013создадена со најавување(?)1
bs.wikiquote.org18:02, 15 мај 2013создадена со најавување(?)5
bs.wikisource.org18:02, 15 мај 2013создадена со најавување(?)1
bs.wiktionary.org18:02, 15 мај 2013создадена со најавување(?)1
bug.wikipedia.org18:02, 15 мај 2013создадена со најавување(?)7
bxr.wikipedia.org18:02, 15 мај 2013создадена со најавување(?)4
ca.wikipedia.org18:02, 15 мај 2013создадена со најавување(?)16
ca.wikibooks.org18:02, 15 мај 2013создадена со најавување(?)12
ca.wikimedia.org13:09, 18 октомври 2014создадена со најавување(?)3
ca.wikinews.org18:02, 15 мај 2013создадена со најавување(?)12
ca.wikiquote.org18:02, 15 мај 2013создадена со најавување(?)24
ca.wikisource.org18:02, 15 мај 2013создадена со најавување(?)16
ca.wiktionary.org18:02, 15 мај 2013создадена со најавување(?)19
cbk-zam.wikipedia.org18:02, 15 мај 2013создадена со најавување(?)15
cdo.wikipedia.org18:02, 15 мај 2013создадена со најавување(?)4
ceb.wikipedia.org18:02, 15 мај 2013создадена со најавување(?)8
ce.wikipedia.org11:54, 15 мај 2013создадена со најавување(?)5
chr.wikipedia.org18:02, 15 мај 2013создадена со најавување(?)6
chr.wiktionary.org18:02, 15 мај 2013создадена со најавување(?)7
ch.wikipedia.org18:02, 15 мај 2013создадена со најавување(?)5
chy.wikipedia.org18:02, 15 мај 2013создадена со најавување(?)13
ckb.wikipedia.org18:02, 15 мај 2013создадена со најавување(?)11
commons.wikimedia.org12:03, 6 мај 2013создадена со најавување(?)510patroller
co.wikipedia.org18:02, 15 мај 2013создадена со најавување(?)5
co.wikimedia.org19:55, 25 октомври 2013создадена со најавување(?)8
co.wiktionary.org18:02, 15 мај 2013создадена со најавување(?)5
crh.wikipedia.org18:02, 15 мај 2013создадена со најавување(?)5
cr.wikipedia.org18:02, 15 мај 2013создадена со најавување(?)5
csb.wikipedia.org18:03, 15 мај 2013создадена со најавување(?)22
csb.wiktionary.org18:03, 15 мај 2013создадена со најавување(?)1
cs.wikipedia.org18:02, 15 мај 2013создадена со најавување(?)5
cs.wikibooks.org18:03, 15 мај 2013создадена со најавување(?)5
cs.wikinews.org18:03, 15 мај 2013создадена со најавување(?)7
cs.wikiquote.org18:03, 15 мај 2013создадена со најавување(?)7
cs.wikisource.org18:03, 15 мај 2013создадена со најавување(?)13
cs.wikiversity.org18:03, 15 мај 2013создадена со најавување(?)5
cs.wiktionary.org18:02, 15 мај 2013создадена со најавување(?)17
cu.wikipedia.org18:03, 15 мај 2013создадена со најавување(?)3
cv.wikipedia.org18:03, 15 мај 2013создадена со најавување(?)7
cv.wikibooks.org18:03, 15 мај 2013создадена со најавување(?)1
cy.wikipedia.org18:03, 15 мај 2013создадена со најавување(?)30
cy.wikibooks.org18:03, 15 мај 2013создадена со најавување(?)3
cy.wikiquote.org18:03, 15 мај 2013создадена со најавување(?)1
cy.wikisource.org18:03, 15 мај 2013создадена со најавување(?)6
cy.wiktionary.org18:03, 15 мај 2013создадена со најавување(?)12
da.wikipedia.org18:03, 15 мај 2013создадена со најавување(?)290autopatrolled
da.wikibooks.org18:03, 15 мај 2013создадена со најавување(?)6
da.wikiquote.org18:03, 15 мај 2013создадена со најавување(?)18
da.wikisource.org18:03, 15 мај 2013создадена со најавување(?)4
da.wiktionary.org18:03, 15 мај 2013создадена со најавување(?)8
de.wikipedia.org13:45, 9 мај 2013создадена со најавување(?)46
de.wikibooks.org18:03, 15 мај 2013создадена со најавување(?)14
de.wikinews.org18:03, 15 мај 2013создадена со најавување(?)12
de.wikiquote.org18:03, 15 мај 2013создадена со најавување(?)18
de.wikisource.org18:03, 15 мај 2013создадена со најавување(?)6
de.wikiversity.org18:03, 15 мај 2013создадена со најавување(?)13
de.wikivoyage.org18:03, 15 мај 2013создадена со најавување(?)15
de.wiktionary.org18:03, 15 мај 2013создадена со најавување(?)51
diq.wikipedia.org18:03, 15 мај 2013создадена со најавување(?)5
dk.wikimedia.org19:56, 25 октомври 2013создадена со најавување(?)7
dsb.wikipedia.org18:03, 15 мај 2013создадена со најавување(?)5
dv.wikipedia.org07:31, 9 мај 2013создадена со најавување(?)26
dv.wiktionary.org07:35, 9 мај 2013создадена со најавување(?)5
dz.wikipedia.org18:03, 15 мај 2013создадена со најавување(?)4
ee.wikipedia.org18:03, 15 мај 2013создадена со најавување(?)5
el.wikipedia.org18:03, 15 мај 2013создадена со најавување(?)7
el.wikibooks.org18:03, 15 мај 2013создадена со најавување(?)10
el.wikinews.org18:03, 15 мај 2013создадена со најавување(?)1
el.wikiquote.org18:03, 15 мај 2013создадена со најавување(?)2
el.wikisource.org18:03, 15 мај 2013создадена со најавување(?)5
el.wikiversity.org18:03, 15 мај 2013создадена со најавување(?)5
el.wikivoyage.org18:54, 27 јуни 2013создадена со најавување(?)5
el.wiktionary.org18:03, 15 мај 2013создадена со најавување(?)6
eml.wikipedia.org18:03, 15 мај 2013создадена со најавување(?)8
en.wikipedia.org13:23, 2 мај 2013создадена со најавување(?)6.445extendedconfirmed, rollbacker
en.wikibooks.org17:46, 15 мај 2013создадена со најавување(?)882editor
en.wikinews.org14:39, 9 мај 2013создадена со најавување(?)47
en.wikiquote.org18:03, 15 мај 2013создадена со најавување(?)304
en.wikisource.org13:32, 2 мај 2013создадена со најавување(?)72
en.wikiversity.org18:26, 9 мај 2013создадена со најавување(?)289
en.wikivoyage.org18:03, 15 мај 2013создадена со најавување(?)40
en.wiktionary.org17:46, 15 мај 2013создадена со најавување(?)50
eo.wikipedia.org18:03, 15 мај 2013создадена со најавување(?)2
eo.wikibooks.org18:04, 15 мај 2013создадена со најавување(?)2
eo.wikinews.org18:04, 15 мај 2013создадена со најавување(?)1
eo.wikiquote.org14:51, 14 мај 2013создадена со најавување(?)7
eo.wikisource.org18:04, 15 мај 2013создадена со најавување(?)1
eo.wiktionary.org18:03, 15 мај 2013создадена со најавување(?)4
es.wikipedia.org07:36, 9 мај 2013создадена со најавување(?)159
es.wikibooks.org18:04, 15 мај 2013создадена со најавување(?)22
es.wikinews.org18:04, 15 мај 2013создадена со најавување(?)25
es.wikiquote.org18:04, 15 мај 2013создадена со најавување(?)33
es.wikisource.org18:04, 15 мај 2013создадена со најавување(?)31
es.wikiversity.org18:04, 15 мај 2013создадена со најавување(?)24
es.wikivoyage.org18:04, 15 мај 2013создадена со најавување(?)15
es.wiktionary.org12:59, 13 мај 2013создадена со најавување(?)21
et.wikipedia.org18:04, 15 мај 2013создадена со најавување(?)17
et.wikibooks.org18:04, 15 мај 2013создадена со најавување(?)1
ee.wikimedia.org19:56, 25 октомври 2013создадена со најавување(?)2
et.wikiquote.org18:04, 15 мај 2013создадена со најавување(?)7
et.wikisource.org18:04, 15 мај 2013создадена со најавување(?)1
et.wiktionary.org18:04, 15 мај 2013создадена со најавување(?)2
eu.wikipedia.org18:04, 15 мај 2013создадена со најавување(?)164
eu.wikibooks.org18:04, 15 мај 2013создадена со најавување(?)1
eu.wikiquote.org18:04, 15 мај 2013создадена со најавување(?)1
eu.wiktionary.org18:04, 15 мај 2013создадена со најавување(?)3
ext.wikipedia.org18:04, 15 мај 2013создадена со најавување(?)2
fa.wikipedia.org18:04, 15 мај 2013создадена со најавување(?)5
fa.wikibooks.org18:04, 15 мај 2013создадена со најавување(?)4
fa.wikinews.org18:04, 15 мај 2013создадена со најавување(?)1
fa.wikiquote.org18:04, 15 мај 2013создадена со најавување(?)6
fa.wikisource.org18:04, 15 мај 2013создадена со најавување(?)4
fa.wikivoyage.org12:46, 3 октомври 2014создадена со најавување(?)1
fa.wiktionary.org18:04, 15 мај 2013создадена со најавување(?)4
ff.wikipedia.org18:04, 15 мај 2013создадена со најавување(?)3
fiu-vro.wikipedia.org18:04, 15 мај 2013создадена со најавување(?)6
fi.wikipedia.org18:04, 15 мај 2013создадена со најавување(?)6
fi.wikibooks.org18:04, 15 мај 2013создадена со најавување(?)23
fi.wikimedia.org19:56, 25 октомври 2013создадена со најавување(?)2
fi.wikinews.org18:04, 15 мај 2013создадена со најавување(?)6
fi.wikiquote.org18:04, 15 мај 2013создадена со најавување(?)29
fi.wikisource.org18:04, 15 мај 2013создадена со најавување(?)5
fi.wikiversity.org18:04, 15 мај 2013создадена со најавување(?)1
fi.wiktionary.org18:04, 15 мај 2013создадена со најавување(?)2
fj.wikipedia.org18:04, 15 мај 2013создадена со најавување(?)13
fj.wiktionary.org18:04, 15 мај 2013создадена со најавување(?)5
fo.wikipedia.org18:04, 15 мај 2013создадена со најавување(?)19
fo.wikisource.org18:05, 15 мај 2013создадена со најавување(?)1
fo.wiktionary.org18:05, 15 мај 2013создадена со најавување(?)1
frp.wikipedia.org18:05, 15 мај 2013создадена со најавување(?)5
frr.wikipedia.org18:05, 15 мај 2013создадена со најавување(?)1
fr.wikipedia.org13:45, 9 мај 2013создадена со најавување(?)40
fr.wikibooks.org18:05, 15 мај 2013создадена со најавување(?)12
fr.wikinews.org18:05, 15 мај 2013создадена со најавување(?)18
fr.wikiquote.org18:05, 15 мај 2013создадена со најавување(?)41
fr.wikisource.org18:05, 15 мај 2013создадена со најавување(?)3
fr.wikiversity.org18:05, 15 мај 2013создадена со најавување(?)6
fr.wikivoyage.org18:05, 15 мај 2013создадена со најавување(?)18
fr.wiktionary.org18:05, 15 мај 2013создадена со најавување(?)9
fur.wikipedia.org18:05, 15 мај 2013создадена со најавување(?)3
fy.wikipedia.org15:03, 14 мај 2013создадена со најавување(?)22
fy.wikibooks.org18:05, 15 мај 2013создадена со најавување(?)2
fy.wiktionary.org18:05, 15 мај 2013создадена со најавување(?)4
gag.wikipedia.org12:46, 16 мај 2013создадена со најавување(?)6
gan.wikipedia.org13:28, 14 мај 2013создадена со најавување(?)8
ga.wikipedia.org18:05, 15 мај 2013создадена со најавување(?)11
ga.wiktionary.org18:05, 15 мај 2013создадена со најавување(?)1
gd.wikipedia.org12:46, 16 мај 2013создадена со најавување(?)9
gd.wiktionary.org12:46, 16 мај 2013создадена со најавување(?)2
glk.wikipedia.org12:46, 16 мај 2013создадена со најавување(?)2
gl.wikipedia.org17:50, 15 мај 2013создадена со најавување(?)67
gl.wikibooks.org12:46, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
gl.wikiquote.org12:46, 16 мај 2013создадена со најавување(?)5
gl.wikisource.org12:46, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
gl.wiktionary.org12:46, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
gn.wikipedia.org12:46, 16 мај 2013создадена со најавување(?)7
gn.wiktionary.org12:46, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
gom.wikipedia.org14:58, 30 јуни 2015создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org12:47, 16 мај 2013создадена со најавување(?)8
gu.wikipedia.org12:47, 16 мај 2013создадена со најавување(?)32
gu.wikiquote.org12:47, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
gu.wikisource.org12:47, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
gu.wiktionary.org12:47, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
gv.wikipedia.org12:47, 16 мај 2013создадена со најавување(?)2
gv.wiktionary.org12:47, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
hak.wikipedia.org12:47, 16 мај 2013создадена со најавување(?)9
ha.wikipedia.org12:47, 16 мај 2013создадена со најавување(?)3
ha.wiktionary.org12:47, 16 мај 2013создадена со најавување(?)3
haw.wikipedia.org12:47, 16 мај 2013создадена со најавување(?)3
he.wikipedia.org12:58, 13 мај 2013создадена со најавување(?)5
he.wikibooks.org12:47, 16 мај 2013создадена со најавување(?)6
he.wikinews.org12:47, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
he.wikiquote.org12:47, 16 мај 2013создадена со најавување(?)38
he.wikisource.org12:58, 13 мај 2013создадена со најавување(?)6
he.wikivoyage.org12:47, 16 мај 2013создадена со најавување(?)3
he.wiktionary.org12:47, 16 мај 2013создадена со најавување(?)12
hif.wikipedia.org12:47, 16 мај 2013создадена со најавување(?)7
hi.wikipedia.org12:47, 16 мај 2013создадена со најавување(?)29
hi.wikibooks.org12:47, 16 мај 2013создадена со најавување(?)3
hi.wikiquote.org12:47, 16 мај 2013создадена со најавување(?)5
hi.wiktionary.org12:47, 16 мај 2013создадена со најавување(?)6
hr.wikipedia.org12:47, 16 мај 2013создадена со најавување(?)16
hr.wikibooks.org12:47, 16 мај 2013создадена со најавување(?)3
hr.wikiquote.org12:47, 16 мај 2013создадена со најавување(?)4
hr.wikisource.org12:47, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
hr.wiktionary.org12:47, 16 мај 2013создадена со најавување(?)2
hsb.wikipedia.org12:47, 16 мај 2013создадена со најавување(?)2
hsb.wiktionary.org12:47, 16 мај 2013создадена со најавување(?)4
ht.wikipedia.org12:47, 16 мај 2013создадена со најавување(?)6
hu.wikipedia.org12:47, 16 мај 2013создадена со најавување(?)8
hu.wikibooks.org12:47, 16 мај 2013создадена со најавување(?)3
hu.wikiquote.org12:47, 16 мај 2013создадена со најавување(?)11
hu.wikisource.org12:47, 16 мај 2013создадена со најавување(?)8
hu.wiktionary.org12:47, 16 мај 2013создадена со најавување(?)14
hy.wikipedia.org18:09, 15 мај 2013создадена со најавување(?)71
hy.wikibooks.org12:47, 16 мај 2013создадена со најавување(?)4
hy.wikiquote.org12:47, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
hy.wikisource.org12:47, 16 мај 2013создадена со најавување(?)4
hy.wiktionary.org12:47, 16 мај 2013создадена со најавување(?)5
ia.wikipedia.org11:53, 15 мај 2013создадена со најавување(?)15
ia.wikibooks.org12:47, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
ia.wiktionary.org12:47, 16 мај 2013создадена со најавување(?)8
id.wikipedia.org14:29, 14 мај 2013создадена со најавување(?)11
id.wikibooks.org12:47, 16 мај 2013создадена со најавување(?)44
id.wikiquote.org12:47, 16 мај 2013создадена со најавување(?)17
id.wikisource.org12:48, 16 мај 2013создадена со најавување(?)46
id.wiktionary.org12:47, 16 мај 2013создадена со најавување(?)6
ie.wikipedia.org12:48, 16 мај 2013создадена со најавување(?)6
ie.wikibooks.org12:48, 16 мај 2013создадена со најавување(?)2
ie.wiktionary.org12:48, 16 мај 2013создадена со најавување(?)7
ig.wikipedia.org12:48, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
ik.wikipedia.org12:48, 16 мај 2013создадена со најавување(?)25
ilo.wikipedia.org12:48, 16 мај 2013создадена со најавување(?)5
incubator.wikimedia.org11:39, 6 мај 2013создадена со најавување(?)22
io.wikipedia.org12:48, 16 мај 2013создадена со најавување(?)2
io.wiktionary.org12:48, 16 мај 2013создадена со најавување(?)7
is.wikipedia.org12:48, 16 мај 2013создадена со најавување(?)6
is.wikibooks.org12:48, 16 мај 2013создадена со најавување(?)4
is.wikiquote.org12:48, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
is.wikisource.org12:48, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
is.wiktionary.org12:48, 16 мај 2013создадена со најавување(?)2
it.wikipedia.org07:35, 9 мај 2013создадена со најавување(?)23
it.wikibooks.org12:48, 16 мај 2013создадена со најавување(?)18
it.wikinews.org12:48, 16 мај 2013создадена со најавување(?)19
it.wikiquote.org12:48, 16 мај 2013создадена со најавување(?)21
it.wikisource.org11:57, 15 мај 2013создадена со најавување(?)21
it.wikiversity.org12:48, 16 мај 2013создадена со најавување(?)23
it.wikivoyage.org18:18, 15 мај 2013создадена со најавување(?)11
it.wiktionary.org12:48, 16 мај 2013создадена со најавување(?)23
iu.wikipedia.org12:48, 16 мај 2013создадена со најавување(?)2
iu.wiktionary.org12:48, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
jam.wikipedia.org07:06, 3 мај 2016создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org12:48, 16 мај 2013создадена со најавување(?)17
ja.wikibooks.org12:48, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
ja.wikinews.org12:48, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
ja.wikiquote.org15:01, 14 мај 2013создадена со најавување(?)6
ja.wikisource.org12:48, 16 мај 2013создадена со најавување(?)4
ja.wikiversity.org12:48, 16 мај 2013создадена со најавување(?)9
ja.wiktionary.org12:48, 16 мај 2013создадена со најавување(?)5
jbo.wikipedia.org12:48, 16 мај 2013создадена со најавување(?)4
jbo.wiktionary.org12:48, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
jv.wikipedia.org12:48, 16 мај 2013создадена со најавување(?)8
jv.wiktionary.org12:48, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
kaa.wikipedia.org12:48, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
kab.wikipedia.org12:31, 15 мај 2013создадена со најавување(?)4
ka.wikipedia.org11:47, 15 мај 2013создадена со најавување(?)50
ka.wikibooks.org12:48, 16 мај 2013создадена со најавување(?)2
ka.wikiquote.org12:48, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
ka.wiktionary.org12:48, 16 мај 2013создадена со најавување(?)4
kbd.wikipedia.org12:48, 16 мај 2013создадена со најавување(?)5
kg.wikipedia.org12:48, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
ki.wikipedia.org12:48, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
kk.wikipedia.org12:48, 16 мај 2013создадена со најавување(?)28
kk.wikibooks.org12:48, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
kk.wiktionary.org12:48, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
kl.wikipedia.org12:48, 16 мај 2013создадена со најавување(?)7
kl.wiktionary.org12:48, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
km.wikipedia.org12:48, 16 мај 2013создадена со најавување(?)9
km.wikibooks.org12:48, 16 мај 2013создадена со најавување(?)2
km.wiktionary.org12:48, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
kn.wikipedia.org12:48, 16 мај 2013создадена со најавување(?)10
kn.wikiquote.org12:48, 16 мај 2013создадена со најавување(?)3
kn.wikisource.org12:49, 16 мај 2013создадена со најавување(?)2
kn.wiktionary.org12:48, 16 мај 2013создадена со најавување(?)6
koi.wikipedia.org12:49, 16 мај 2013создадена со најавување(?)2
ko.wikipedia.org12:49, 16 мај 2013создадена со најавување(?)10
ko.wikibooks.org12:49, 16 мај 2013создадена со најавување(?)5
ko.wikinews.org12:49, 16 мај 2013создадена со најавување(?)3
ko.wikiquote.org12:49, 16 мај 2013создадена со најавување(?)7
ko.wikisource.org12:15, 15 мај 2013создадена со најавување(?)12
ko.wikiversity.org12:49, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
ko.wiktionary.org12:49, 16 мај 2013создадена со најавување(?)22
krc.wikipedia.org12:49, 16 мај 2013создадена со најавување(?)3
ksh.wikipedia.org12:49, 16 мај 2013создадена со најавување(?)2
ks.wikipedia.org12:49, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
ks.wiktionary.org12:49, 16 мај 2013создадена со најавување(?)6
ku.wikipedia.org12:49, 16 мај 2013создадена со најавување(?)8
ku.wikibooks.org12:49, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
ku.wikiquote.org12:49, 16 мај 2013создадена со најавување(?)2
ku.wiktionary.org12:49, 16 мај 2013создадена со најавување(?)10
kv.wikipedia.org12:49, 16 мај 2013создадена со најавување(?)4
kw.wikipedia.org12:49, 16 мај 2013создадена со најавување(?)2
kw.wiktionary.org12:49, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
ky.wikipedia.org12:49, 16 мај 2013создадена со најавување(?)6
ky.wikibooks.org12:49, 16 мај 2013создадена со најавување(?)2
ky.wikiquote.org12:49, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
ky.wiktionary.org12:49, 16 мај 2013создадена со најавување(?)3
lad.wikipedia.org12:49, 16 мај 2013создадена со најавување(?)5
la.wikipedia.org11:49, 15 мај 2013создадена со најавување(?)24
la.wikibooks.org12:49, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
la.wikiquote.org12:49, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
la.wikisource.org12:49, 16 мај 2013создадена со најавување(?)13
la.wiktionary.org12:49, 16 мај 2013создадена со најавување(?)10
lbe.wikipedia.org12:49, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
lb.wikipedia.org12:49, 16 мај 2013создадена со најавување(?)9
lb.wiktionary.org12:49, 16 мај 2013создадена со најавување(?)4
lez.wikipedia.org12:59, 13 мај 2013создадена со најавување(?)5
lg.wikipedia.org12:49, 16 мај 2013создадена со најавување(?)3
lij.wikipedia.org12:49, 16 мај 2013создадена со најавување(?)4
li.wikipedia.org12:49, 16 мај 2013создадена со најавување(?)45
li.wikibooks.org12:49, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
li.wikiquote.org12:49, 16 мај 2013создадена со најавување(?)2
li.wikisource.org12:49, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
li.wiktionary.org12:49, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
lmo.wikipedia.org12:49, 16 мај 2013создадена со најавување(?)4
ln.wikipedia.org12:49, 16 мај 2013создадена со најавување(?)11
ln.wiktionary.org12:49, 16 мај 2013создадена со најавување(?)2
login.wikimedia.org11:11, 18 јули 2013создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org12:49, 16 мај 2013создадена со најавување(?)5
lo.wiktionary.org12:49, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
lrc.wikipedia.org18:06, 16 јуни 2015создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org12:49, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
lt.wikipedia.org14:58, 14 мај 2013создадена со најавување(?)152
lt.wikibooks.org12:49, 16 мај 2013создадена со најавување(?)9
lt.wikiquote.org12:49, 16 мај 2013создадена со најавување(?)4
lt.wikisource.org12:49, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
lt.wiktionary.org12:49, 16 мај 2013создадена со најавување(?)85
lv.wikipedia.org12:49, 16 мај 2013создадена со најавување(?)139
lv.wiktionary.org12:50, 16 мај 2013создадена со најавување(?)3
mai.wikipedia.org06:34, 6 ноември 2014создадена со најавување(?)547
map-bms.wikipedia.org12:50, 16 мај 2013создадена со најавување(?)12
mdf.wikipedia.org12:50, 16 мај 2013создадена со најавување(?)3
www.mediawiki.org13:27, 2 мај 2013создадена со најавување(?)925translationadmin
meta.wikimedia.org13:20, 2 мај 2013нова сметка(?)12.814translationadmin
mg.wikipedia.org12:50, 16 мај 2013создадена со најавување(?)3
mg.wikibooks.org12:50, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
mg.wiktionary.org12:50, 16 мај 2013создадена со најавување(?)2
mhr.wikipedia.org12:50, 16 мај 2013создадена со најавување(?)6
min.wikipedia.org12:50, 16 мај 2013создадена со најавување(?)4
mi.wikipedia.org12:50, 16 мај 2013создадена со најавување(?)3
mi.wiktionary.org12:50, 16 мај 2013создадена со најавување(?)4
mk.wikipedia.org13:00, 13 мај 2013создадена со најавување(?)143
mk.wikibooks.org12:50, 16 мај 2013создадена со најавување(?)11
mk.wikimedia.org19:56, 25 октомври 2013создадена со најавување(?)2
mk.wikisource.org12:50, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
mk.wiktionary.org12:50, 16 мај 2013создадена со најавување(?)2
ml.wikipedia.org12:34, 15 мај 2013создадена со најавување(?)39
ml.wikibooks.org12:50, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
ml.wikiquote.org12:50, 16 мај 2013создадена со најавување(?)6
ml.wikisource.org12:50, 16 мај 2013создадена со најавување(?)6
ml.wiktionary.org12:50, 16 мај 2013создадена со најавување(?)4
mn.wikipedia.org12:50, 16 мај 2013создадена со најавување(?)23
mn.wiktionary.org12:50, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
mrj.wikipedia.org12:50, 16 мај 2013создадена со најавување(?)2
mr.wikipedia.org12:50, 16 мај 2013создадена со најавување(?)2
mr.wikibooks.org12:50, 16 мај 2013создадена со најавување(?)3
mr.wikiquote.org12:50, 16 мај 2013создадена со најавување(?)2
mr.wikisource.org12:50, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
mr.wiktionary.org12:50, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
ms.wikipedia.org12:50, 16 мај 2013создадена со најавување(?)88
ms.wikibooks.org12:50, 16 мај 2013создадена со најавување(?)2
ms.wiktionary.org12:50, 16 мај 2013создадена со најавување(?)4
mt.wikipedia.org12:50, 16 мај 2013создадена со најавување(?)20
mt.wiktionary.org12:50, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
mwl.wikipedia.org12:50, 16 мај 2013создадена со најавување(?)7
mx.wikimedia.org19:56, 25 октомври 2013создадена со најавување(?)2
myv.wikipedia.org12:50, 16 мај 2013создадена со најавување(?)2
my.wikipedia.org12:50, 16 мај 2013создадена со најавување(?)11
my.wiktionary.org12:50, 16 мај 2013создадена со најавување(?)3
mzn.wikipedia.org18:15, 15 мај 2013создадена со најавување(?)3
nah.wikipedia.org12:50, 16 мај 2013создадена со најавување(?)7
nah.wiktionary.org12:50, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
nap.wikipedia.org12:50, 16 мај 2013создадена со најавување(?)18
nap.wikisource.org16:55, 30 септември 2019создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org12:50, 16 мај 2013создадена со најавување(?)7
na.wiktionary.org12:50, 16 мај 2013создадена со најавување(?)5
nds-nl.wikipedia.org12:50, 16 мај 2013создадена со најавување(?)32
nds.wikipedia.org12:50, 16 мај 2013создадена со најавување(?)32
nds.wiktionary.org12:50, 16 мај 2013создадена со најавување(?)4
ne.wikipedia.org18:17, 15 мај 2013создадена со најавување(?)10
ne.wikibooks.org12:50, 16 мај 2013создадена со најавување(?)5
ne.wiktionary.org12:50, 16 мај 2013создадена со најавување(?)2
new.wikipedia.org12:50, 16 мај 2013создадена со најавување(?)3
nl.wikipedia.org12:50, 16 мај 2013создадена со најавување(?)70
nl.wikibooks.org12:50, 16 мај 2013создадена со најавување(?)66
nl.wikimedia.org18:50, 9 јули 2013создадена со најавување(?)6
nl.wikiquote.org12:50, 16 мај 2013создадена со најавување(?)18
nl.wikisource.org12:51, 16 мај 2013создадена со најавување(?)12
nl.wikivoyage.org12:51, 16 мај 2013создадена со најавување(?)17
nl.wiktionary.org12:50, 16 мај 2013создадена со најавување(?)44
nn.wikipedia.org12:51, 16 мај 2013создадена со најавување(?)10
nn.wikiquote.org12:51, 16 мај 2013создадена со најавување(?)2
nn.wiktionary.org12:51, 16 мај 2013создадена со најавување(?)2
nov.wikipedia.org12:51, 16 мај 2013создадена со најавување(?)13
no.wikipedia.org12:51, 16 мај 2013создадена со најавување(?)4
no.wikibooks.org12:51, 16 мај 2013создадена со најавување(?)7
no.wikimedia.org19:56, 25 октомври 2013создадена со најавување(?)3
no.wikinews.org12:51, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
no.wikiquote.org12:51, 16 мај 2013создадена со најавување(?)4
no.wikisource.org12:51, 16 мај 2013создадена со најавување(?)6
no.wiktionary.org12:51, 16 мај 2013создадена со најавување(?)16
nrm.wikipedia.org12:51, 16 мај 2013создадена со најавување(?)6
nso.wikipedia.org12:51, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
nv.wikipedia.org12:51, 16 мај 2013создадена со најавување(?)4
nyc.wikimedia.org14:08, 21 јуни 2013создадена со најавување(?)12
ny.wikipedia.org12:51, 16 мај 2013создадена со најавување(?)7
oc.wikipedia.org12:51, 16 мај 2013создадена со најавување(?)15
oc.wikibooks.org12:51, 16 мај 2013создадена со најавување(?)5
oc.wiktionary.org12:51, 16 мај 2013создадена со најавување(?)8
olo.wikipedia.org14:10, 7 октомври 2016создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org12:51, 16 мај 2013создадена со најавување(?)7
om.wiktionary.org12:51, 16 мај 2013создадена со најавување(?)6
or.wikipedia.org12:51, 16 мај 2013создадена со најавување(?)6
or.wikisource.org18:47, 20 октомври 2014создадена со најавување(?)1
or.wiktionary.org12:51, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
os.wikipedia.org12:51, 16 мај 2013создадена со најавување(?)4
outreach.wikimedia.org18:45, 21 јуни 2013создадена со најавување(?)15
pag.wikipedia.org12:51, 16 мај 2013создадена со најавување(?)6
pam.wikipedia.org12:51, 16 мај 2013создадена со најавување(?)9
pap.wikipedia.org12:51, 16 мај 2013создадена со најавување(?)7
pa.wikipedia.org12:51, 16 мај 2013создадена со најавување(?)10
pa.wikibooks.org12:51, 16 мај 2013создадена со најавување(?)2
pa.wiktionary.org12:51, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
pcd.wikipedia.org12:51, 16 мај 2013создадена со најавување(?)5
pdc.wikipedia.org12:51, 16 мај 2013создадена со најавување(?)17
pfl.wikipedia.org12:51, 16 мај 2013создадена со најавување(?)6
pih.wikipedia.org12:51, 16 мај 2013создадена со најавување(?)10
pi.wikipedia.org12:51, 16 мај 2013создадена со најавување(?)3
pl.wikipedia.org14:33, 7 мај 2013создадена со најавување(?)26
pl.wikibooks.org12:51, 16 мај 2013создадена со најавување(?)28
pl.wikimedia.org18:09, 1 јуни 2013создадена со најавување(?)60
pl.wikinews.org12:51, 16 мај 2013создадена со најавување(?)16
pl.wikiquote.org12:51, 16 мај 2013создадена со најавување(?)41
pl.wikisource.org11:52, 15 мај 2013создадена со најавување(?)10
pl.wikivoyage.org12:51, 16 мај 2013создадена со најавување(?)9
pl.wiktionary.org12:51, 16 мај 2013создадена со најавување(?)9
pms.wikipedia.org12:51, 16 мај 2013создадена со најавување(?)6
pnb.wikipedia.org12:51, 16 мај 2013создадена со најавување(?)7
pnb.wiktionary.org12:51, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
pnt.wikipedia.org12:51, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
ps.wikipedia.org12:51, 16 мај 2013создадена со најавување(?)2
ps.wiktionary.org12:51, 16 мај 2013создадена со најавување(?)4
pt.wikipedia.org12:51, 16 мај 2013создадена со најавување(?)35
pt.wikibooks.org12:52, 16 мај 2013создадена со најавување(?)38
pt.wikinews.org12:52, 16 мај 2013создадена со најавување(?)21
pt.wikiquote.org14:55, 14 мај 2013создадена со најавување(?)14
pt.wikisource.org12:52, 16 мај 2013создадена со најавување(?)21
pt.wikiversity.org12:52, 16 мај 2013создадена со најавување(?)17
pt.wikivoyage.org12:52, 16 мај 2013создадена со најавување(?)16
pt.wiktionary.org12:52, 16 мај 2013создадена со најавување(?)14
qu.wikipedia.org12:52, 16 мај 2013создадена со најавување(?)6
qu.wiktionary.org12:52, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
rm.wikipedia.org12:52, 16 мај 2013создадена со најавување(?)4
rmy.wikipedia.org12:52, 16 мај 2013создадена со најавување(?)4
rn.wikipedia.org12:52, 16 мај 2013создадена со најавување(?)3
roa-rup.wikipedia.org12:52, 16 мај 2013создадена со најавување(?)2
roa-rup.wiktionary.org12:52, 16 мај 2013создадена со најавување(?)2
roa-tara.wikipedia.org12:52, 16 мај 2013создадена со најавување(?)3
ro.wikipedia.org12:52, 16 мај 2013создадена со најавување(?)2
ro.wikibooks.org12:52, 16 мај 2013создадена со најавување(?)5
ro.wikinews.org12:52, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
ro.wikiquote.org12:52, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
ro.wikisource.org12:52, 16 мај 2013создадена со најавување(?)9
ro.wikivoyage.org12:52, 16 мај 2013создадена со најавување(?)3
ro.wiktionary.org12:52, 16 мај 2013создадена со најавување(?)13
rue.wikipedia.org12:52, 16 мај 2013создадена со најавување(?)5
ru.wikipedia.org12:52, 16 мај 2013создадена со најавување(?)42uploader
ru.wikibooks.org12:52, 16 мај 2013создадена со најавување(?)38
ru.wikimedia.org19:58, 25 октомври 2013создадена со најавување(?)10
ru.wikinews.org12:52, 16 мај 2013создадена со најавување(?)19
ru.wikiquote.org18:05, 15 мај 2013создадена со најавување(?)12
ru.wikisource.org12:52, 16 мај 2013создадена со најавување(?)19
ru.wikiversity.org12:52, 16 мај 2013создадена со најавување(?)10
ru.wikivoyage.org12:52, 16 мај 2013создадена со најавување(?)11
ru.wiktionary.org18:09, 15 мај 2013создадена со најавување(?)47
rw.wikipedia.org12:52, 16 мај 2013создадена со најавување(?)5
rw.wiktionary.org12:52, 16 мај 2013создадена со најавување(?)6
sah.wikipedia.org12:52, 16 мај 2013создадена со најавување(?)8
sah.wikisource.org12:52, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
sa.wikipedia.org18:08, 15 мај 2013создадена со најавување(?)19
sa.wikibooks.org12:52, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
sa.wikiquote.org12:52, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
sa.wikisource.org12:52, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
sa.wiktionary.org12:52, 16 мај 2013создадена со најавување(?)5
scn.wikipedia.org12:52, 16 мај 2013создадена со најавување(?)19
scn.wiktionary.org12:52, 16 мај 2013создадена со најавување(?)7
sco.wikipedia.org12:52, 16 мај 2013создадена со најавување(?)49
sc.wikipedia.org12:52, 16 мај 2013создадена со најавување(?)8
sd.wikipedia.org12:52, 16 мај 2013создадена со најавување(?)5
sd.wiktionary.org12:52, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
se.wikipedia.org12:52, 16 мај 2013создадена со најавување(?)2
se.wikimedia.org19:58, 25 октомври 2013создадена со најавување(?)2
sg.wikipedia.org12:52, 16 мај 2013создадена со најавување(?)7
sg.wiktionary.org12:52, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
sh.wikipedia.org11:55, 15 мај 2013создадена со најавување(?)58
sh.wiktionary.org12:53, 16 мај 2013создадена со најавување(?)4
simple.wikipedia.org15:05, 5 мај 2013создадена со најавување(?)8.736
simple.wiktionary.org12:53, 16 мај 2013создадена со најавување(?)132
si.wikipedia.org13:28, 14 мај 2013создадена со најавување(?)26
si.wikibooks.org12:53, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
si.wiktionary.org12:53, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
sk.wikipedia.org11:48, 15 мај 2013создадена со најавување(?)653
sk.wikibooks.org12:53, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
sk.wikiquote.org14:51, 14 мај 2013создадена со најавување(?)7
sk.wikisource.org12:53, 16 мај 2013создадена со најавување(?)2
sk.wiktionary.org12:53, 16 мај 2013создадена со најавување(?)3
sl.wikipedia.org11:49, 15 мај 2013создадена со најавување(?)121
sl.wikibooks.org12:53, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
sl.wikiquote.org12:53, 16 мај 2013создадена со најавување(?)6
sl.wikisource.org12:53, 16 мај 2013создадена со најавување(?)6
sl.wikiversity.org12:53, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
sl.wiktionary.org12:53, 16 мај 2013создадена со најавување(?)2
sm.wikipedia.org12:53, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
sm.wiktionary.org12:53, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
sn.wikipedia.org12:53, 16 мај 2013создадена со најавување(?)10
wikisource.org12:56, 16 мај 2013создадена со најавување(?)30
so.wikipedia.org12:53, 16 мај 2013создадена со најавување(?)24
so.wiktionary.org12:53, 16 мај 2013создадена со најавување(?)10
species.wikimedia.org13:31, 10 мај 2013создадена со најавување(?)100
sq.wikipedia.org13:04, 13 мај 2013создадена со најавување(?)85editor
sq.wikibooks.org12:53, 16 мај 2013создадена со најавување(?)5
sq.wikinews.org12:53, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
sq.wikiquote.org12:53, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
sq.wiktionary.org12:53, 16 мај 2013создадена со најавување(?)2
srn.wikipedia.org12:53, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
sr.wikipedia.org12:53, 16 мај 2013создадена со најавување(?)12
sr.wikibooks.org12:53, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
sr.wikinews.org12:53, 16 мај 2013создадена со најавување(?)4
sr.wikiquote.org12:53, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
sr.wikisource.org12:53, 16 мај 2013создадена со најавување(?)3
sr.wiktionary.org12:53, 16 мај 2013создадена со најавување(?)5
ss.wikipedia.org12:53, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
ss.wiktionary.org12:53, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
stq.wikipedia.org12:53, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
st.wikipedia.org12:53, 16 мај 2013создадена со најавување(?)3
st.wiktionary.org12:53, 16 мај 2013создадена со најавување(?)12
su.wikipedia.org12:53, 16 мај 2013создадена со најавување(?)8
su.wikiquote.org12:53, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
su.wiktionary.org12:53, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
sv.wikipedia.org17:37, 15 мај 2013создадена со најавување(?)9
sv.wikibooks.org12:53, 16 мај 2013создадена со најавување(?)18
sv.wikinews.org12:53, 16 мај 2013создадена со најавување(?)9
sv.wikiquote.org12:53, 16 мај 2013создадена со најавување(?)10
sv.wikisource.org12:53, 16 мај 2013создадена со најавување(?)5
sv.wikiversity.org12:53, 16 мај 2013создадена со најавување(?)12
sv.wikivoyage.org12:53, 16 мај 2013создадена со најавување(?)10
sv.wiktionary.org12:53, 16 мај 2013создадена со најавување(?)3
sw.wikipedia.org12:53, 16 мај 2013создадена со најавување(?)14
sw.wiktionary.org12:54, 16 мај 2013создадена со најавување(?)2
szl.wikipedia.org12:54, 16 мај 2013создадена со најавување(?)5
ta.wikipedia.org12:59, 13 мај 2013создадена со најавување(?)52
ta.wikibooks.org12:54, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
ta.wikinews.org12:54, 16 мај 2013создадена со најавување(?)2
ta.wikiquote.org12:54, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
ta.wikisource.org12:54, 16 мај 2013создадена со најавување(?)4
ta.wiktionary.org12:54, 16 мај 2013создадена со најавување(?)7
tcy.wikipedia.org13:53, 5 август 2016создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org12:56, 16 мај 2013создадена со најавување(?)20
test.wikipedia.org18:10, 27 јули 2013создадена со најавување(?)8
test.wikidata.org18:35, 11 октомври 2013создадена со најавување(?)3
tet.wikipedia.org12:54, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
te.wikipedia.org12:54, 16 мај 2013создадена со најавување(?)55
te.wikibooks.org12:54, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
te.wikiquote.org12:54, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
te.wikisource.org12:54, 16 мај 2013создадена со најавување(?)5
te.wiktionary.org12:54, 16 мај 2013создадена со најавување(?)4
tg.wikipedia.org12:54, 16 мај 2013создадена со најавување(?)7
tg.wikibooks.org12:54, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
tg.wiktionary.org12:54, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
th.wikipedia.org12:54, 16 мај 2013создадена со најавување(?)3
th.wikibooks.org12:54, 16 мај 2013создадена со најавување(?)2
th.wikiquote.org12:54, 16 мај 2013создадена со најавување(?)5
th.wikisource.org12:54, 16 мај 2013создадена со најавување(?)6
th.wiktionary.org12:54, 16 мај 2013создадена со најавување(?)5
ti.wikipedia.org12:54, 16 мај 2013создадена со најавување(?)10
ti.wiktionary.org12:54, 16 мај 2013создадена со најавување(?)4
tk.wikipedia.org12:24, 15 мај 2013создадена со најавување(?)6
tk.wiktionary.org12:54, 16 мај 2013создадена со најавување(?)2
tl.wikipedia.org15:07, 14 мај 2013создадена со најавување(?)251
tl.wikibooks.org12:54, 16 мај 2013создадена со најавување(?)27
tl.wiktionary.org12:54, 16 мај 2013создадена со најавување(?)12
tn.wikipedia.org12:54, 16 мај 2013создадена со најавување(?)4
tn.wiktionary.org12:54, 16 мај 2013создадена со најавување(?)6
to.wikipedia.org12:54, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
tpi.wikipedia.org12:54, 16 мај 2013создадена со најавување(?)5
tpi.wiktionary.org12:54, 16 мај 2013создадена со најавување(?)7
tr.wikipedia.org12:54, 16 мај 2013создадена со најавување(?)12
tr.wikibooks.org12:54, 16 мај 2013создадена со најавување(?)13
tr.wikimedia.org19:57, 25 октомври 2013создадена со најавување(?)4
tr.wikinews.org12:54, 16 мај 2013создадена со најавување(?)10
tr.wikiquote.org12:54, 16 мај 2013создадена со најавување(?)21
tr.wikisource.org12:54, 16 мај 2013создадена со најавување(?)10
tr.wiktionary.org12:54, 16 мај 2013создадена со најавување(?)23
ts.wikipedia.org12:54, 16 мај 2013создадена со најавување(?)5
ts.wiktionary.org12:54, 16 мај 2013создадена со најавување(?)3
tt.wikipedia.org12:54, 16 мај 2013создадена со најавување(?)7
tt.wikibooks.org12:54, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
tt.wiktionary.org12:54, 16 мај 2013создадена со најавување(?)5
tum.wikipedia.org12:55, 16 мај 2013создадена со најавување(?)4
tw.wikipedia.org12:55, 16 мај 2013создадена со најавување(?)5
tyv.wikipedia.org09:12, 10 септември 2013создадена со најавување(?)1
ty.wikipedia.org12:55, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
ua.wikimedia.org19:57, 25 октомври 2013создадена со најавување(?)2
udm.wikipedia.org12:55, 16 мај 2013создадена со најавување(?)2
ug.wikipedia.org12:55, 16 мај 2013создадена со најавување(?)4
ug.wiktionary.org12:55, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
uk.wikipedia.org12:55, 16 мај 2013создадена со најавување(?)6
uk.wikibooks.org12:55, 16 мај 2013создадена со најавување(?)7
uk.wikinews.org12:55, 16 мај 2013создадена со најавување(?)4
uk.wikiquote.org12:55, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
uk.wikisource.org12:55, 16 мај 2013создадена со најавување(?)2
uk.wikivoyage.org12:55, 16 мај 2013создадена со најавување(?)4
uk.wiktionary.org12:55, 16 мај 2013создадена со најавување(?)5
ur.wikipedia.org12:55, 16 мај 2013создадена со најавување(?)10
ur.wikibooks.org12:55, 16 мај 2013создадена со најавување(?)4
ur.wikiquote.org12:55, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
ur.wiktionary.org12:55, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
uz.wikipedia.org12:55, 16 мај 2013создадена со најавување(?)13
uz.wikibooks.org12:55, 16 мај 2013создадена со најавување(?)0
uz.wikiquote.org12:55, 16 мај 2013создадена со најавување(?)4
uz.wiktionary.org12:55, 16 мај 2013создадена со најавување(?)6
vec.wikipedia.org12:55, 16 мај 2013создадена со најавување(?)9
vec.wikisource.org12:55, 16 мај 2013создадена со најавување(?)7
vec.wiktionary.org13:52, 13 август 2013создадена со најавување(?)2
vep.wikipedia.org12:55, 16 мај 2013создадена со најавување(?)3
ve.wikipedia.org12:55, 16 мај 2013создадена со најавување(?)6
vi.wikipedia.org12:55, 16 мај 2013создадена со најавување(?)10
vi.wikibooks.org12:55, 16 мај 2013создадена со најавување(?)12
vi.wikiquote.org12:55, 16 мај 2013создадена со најавување(?)11
vi.wikisource.org12:55, 16 мај 2013создадена со најавување(?)14
vi.wikivoyage.org14:32, 22 август 2013создадена со најавување(?)15
vi.wiktionary.org12:55, 16 мај 2013создадена со најавување(?)6
vls.wikipedia.org12:55, 16 мај 2013создадена со најавување(?)24
vo.wikipedia.org12:55, 16 мај 2013создадена со најавување(?)4
vo.wiktionary.org12:55, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
war.wikipedia.org12:55, 16 мај 2013создадена со најавување(?)6
wa.wikipedia.org12:55, 16 мај 2013создадена со најавување(?)2
wa.wiktionary.org12:55, 16 мај 2013создадена со најавување(?)3
www.wikidata.org12:57, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1.888
wikimania2013.wikimedia.org15:15, 12 јуни 2013создадена со најавување(?)12
wikimania2014.wikimedia.org20:01, 25 октомври 2013создадена со најавување(?)6
wikimania2015.wikimedia.org13:31, 3 јули 2014создадена со најавување(?)3
wikimania2016.wikimedia.org06:45, 27 јануари 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org18:17, 28 декември 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org00:08, 18 февруари 2018создадена со најавување(?)0
wo.wikipedia.org12:55, 16 мај 2013создадена со најавување(?)5
wo.wikiquote.org12:55, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
wo.wiktionary.org12:55, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
wuu.wikipedia.org12:55, 16 мај 2013создадена со најавување(?)2
xal.wikipedia.org12:55, 16 мај 2013создадена со најавување(?)2
xh.wikipedia.org12:55, 16 мај 2013создадена со најавување(?)5
xmf.wikipedia.org12:55, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
yi.wikipedia.org12:55, 16 мај 2013создадена со најавување(?)16
yi.wikisource.org12:56, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
yi.wiktionary.org12:56, 16 мај 2013создадена со најавување(?)3
yo.wikipedia.org12:56, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
za.wikipedia.org12:56, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
zea.wikipedia.org12:56, 16 мај 2013создадена со најавување(?)6
zh-classical.wikipedia.org12:56, 16 мај 2013создадена со најавување(?)4
zh-min-nan.wikipedia.org12:56, 16 мај 2013создадена со најавување(?)8
zh-min-nan.wikisource.org12:56, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
zh-min-nan.wiktionary.org12:56, 16 мај 2013создадена со најавување(?)3
zh-yue.wikipedia.org12:56, 16 мај 2013создадена со најавување(?)47
zh.wikipedia.org12:56, 16 мај 2013создадена со најавување(?)28
zh.wikibooks.org12:56, 16 мај 2013создадена со најавување(?)27
zh.wikinews.org12:56, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
zh.wikiquote.org12:56, 16 мај 2013создадена со најавување(?)6
zh.wikisource.org12:56, 16 мај 2013создадена со најавување(?)4
zh.wikivoyage.org12:03, 28 јануари 2014создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org12:56, 16 мај 2013создадена со најавување(?)8
zu.wikipedia.org12:56, 16 мај 2013создадена со најавување(?)6
zu.wiktionary.org12:56, 16 мај 2013создадена со најавување(?)4