Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org18:03, 15 септември 2011создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org06:20, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org06:20, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
af.wikibooks.org06:20, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
af.wikiquote.org06:20, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
af.wiktionary.org06:20, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ak.wikipedia.org06:20, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org00:22, 30 јуни 2010создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org06:20, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
am.wiktionary.org06:20, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org01:11, 7 август 2011создадена со најавување(?)0
ang.wikibooks.org06:20, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org06:20, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org06:20, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
an.wiktionary.org06:20, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
api.wikimedia.org01:47, 19 август 2021создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org06:21, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org03:20, 13 октомври 2011создадена со најавување(?)0
ar.wikibooks.org06:20, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ar.wikimedia.org09:36, 18 јануари 2016создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org06:20, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ar.wikiquote.org06:20, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ar.wikisource.org06:20, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ar.wikiversity.org06:21, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ar.wiktionary.org06:20, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org06:21, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ast.wikipedia.org06:21, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ast.wiktionary.org06:21, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org06:21, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
as.wikisource.org06:21, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org06:21, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org03:27, 25 јуни 2011создадена со најавување(?)0
ay.wiktionary.org06:21, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org06:21, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
az.wikibooks.org06:21, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
az.wikiquote.org06:21, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
az.wikisource.org06:21, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
az.wiktionary.org06:21, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org06:21, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
bat-smg.wikipedia.org06:21, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org06:21, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org06:21, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
bd.wikimedia.org05:42, 27 октомври 2011создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org06:22, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org06:21, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
be.wikibooks.org06:21, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
be.wikiquote.org06:21, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
be.wikisource.org06:22, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org06:21, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org02:48, 20 јуни 2010создадена со најавување(?)0
bg.wikibooks.org06:22, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
bg.wikinews.org06:22, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org06:22, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
bg.wikisource.org06:22, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org06:22, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org06:22, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org06:22, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org06:22, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org06:22, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org06:22, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
bn.wikibooks.org06:22, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org06:22, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
bn.wikivoyage.org12:50, 15 ноември 2022создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org08:15, 12 декември 2011создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org06:22, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org06:22, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org22:11, 30 септември 2011создадена со најавување(?)0
br.wikimedia.org17:46, 12 јуни 2017создадена со најавување(?)0
br.wikiquote.org06:22, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org06:22, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org06:22, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org06:22, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
bs.wikibooks.org06:22, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org06:22, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org06:23, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
bs.wikisource.org06:23, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org06:22, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org00:11, 5 март 2012создадена со најавување(?)0
bxr.wikipedia.org06:23, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org15:17, 19 октомври 2011создадена со најавување(?)1
ca.wikibooks.org06:23, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ca.wikimedia.org05:59, 21 мај 2015создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org06:23, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ca.wikiquote.org06:23, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ca.wikisource.org06:23, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org05:32, 19 октомври 2011создадена со најавување(?)0
cbk-zam.wikipedia.org23:03, 12 август 2011создадена со најавување(?)0
cdo.wikipedia.org06:23, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org06:23, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ce.wikipedia.org06:23, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org03:03, 1 декември 2011создадена со најавување(?)0
chr.wiktionary.org06:23, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org06:23, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org06:23, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org06:23, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org23:09, 5 јуни 2010создадена со најавување(?)2.075autopatrolled
co.wikipedia.org19:07, 7 јули 2011создадена со најавување(?)0
co.wikimedia.org04:18, 10 мај 2011создадена со најавување(?)4
co.wiktionary.org06:23, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org06:23, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
cr.wikipedia.org06:23, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org06:24, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
csb.wiktionary.org06:24, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org06:23, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
cs.wikibooks.org06:23, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
cs.wikinews.org06:23, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org06:23, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
cs.wikisource.org06:23, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
cs.wikiversity.org06:23, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org06:23, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
cu.wikipedia.org06:24, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org06:24, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
cv.wikibooks.org06:24, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org06:24, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
cy.wikibooks.org06:24, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org06:24, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org06:24, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org06:24, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org02:47, 20 јуни 2010создадена со најавување(?)0
da.wikibooks.org06:24, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
da.wikiquote.org06:24, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
da.wikisource.org06:24, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
da.wiktionary.org06:24, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org02:48, 20 јуни 2010создадена со најавување(?)4
de.wikibooks.org06:24, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
de.wikinews.org06:24, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
de.wikiquote.org06:24, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org06:24, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
de.wikiversity.org06:24, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org05:25, 14 ноември 2012создадена со најавување(?)3
de.wiktionary.org14:39, 19 октомври 2011создадена со најавување(?)1
diq.wikipedia.org06:24, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
dk.wikimedia.org19:59, 7 мај 2015создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org06:24, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org06:24, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
dv.wiktionary.org06:24, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org06:24, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org06:24, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org06:25, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
el.wikibooks.org06:25, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
el.wikinews.org06:25, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
el.wikiquote.org06:25, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org04:35, 13 октомври 2011создадена со најавување(?)0
el.wikiversity.org06:25, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
el.wikivoyage.org06:25, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org06:25, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
eml.wikipedia.org06:25, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org19:44, 24 мај 2009создадена со најавување(?)30ipblock-exempt (привремено)
en.wikibooks.org05:42, 27 октомври 2011создадена со најавување(?)1
en.wikinews.org04:07, 12 април 2011создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org05:41, 30 септември 2011создадена со најавување(?)1
en.wikisource.org06:19, 11 јануари 2011создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org05:42, 27 октомври 2011создадена со најавување(?)1
en.wikivoyage.org02:24, 12 ноември 2012создадена со најавување(?)50autopatrolled
en.wiktionary.org05:13, 22 јуни 2010создадена со најавување(?)6
eo.wikipedia.org06:03, 6 јануари 2011создадена со најавување(?)0
eo.wikibooks.org06:25, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org06:25, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org06:25, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
eo.wikisource.org06:25, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
eo.wikivoyage.org12:49, 15 ноември 2022создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org06:25, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org16:37, 10 мај 2009нова сметка(?)3.783autopatrolled, ipblock-exempt, rollbacker
es.wikibooks.org06:25, 5 јануари 2011создадена со најавување(?)17
es.wikinews.org02:38, 11 март 2011создадена со најавување(?)367editor, reviewer
es.wikiquote.org02:31, 1 април 2011создадена со најавување(?)128rollbacker
es.wikisource.org03:56, 18 јуни 2010создадена со најавување(?)10
es.wikiversity.org23:49, 10 јули 2010создадена со најавување(?)108
es.wikivoyage.org03:56, 13 јануари 2013создадена со најавување(?)5.993bureaucrat, sysop
es.wiktionary.org18:43, 12 јуни 2010создадена со најавување(?)599rollbacker
et.wikipedia.org06:25, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
et.wikibooks.org06:25, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org06:25, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
et.wikisource.org06:25, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org14:32, 19 октомври 2011создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org03:01, 8 ноември 2011создадена со најавување(?)0
eu.wikibooks.org06:25, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org06:25, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org06:25, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org06:25, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org06:25, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
fa.wikibooks.org06:25, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
fa.wikinews.org06:26, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org06:26, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
fa.wikisource.org06:26, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
fa.wikivoyage.org04:21, 5 октомври 2014создадена со најавување(?)0
fa.wiktionary.org06:25, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ff.wikipedia.org06:26, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
fiu-vro.wikipedia.org06:26, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org02:48, 20 јуни 2010создадена со најавување(?)0
fi.wikibooks.org06:26, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
fi.wikimedia.org21:12, 4 август 2021создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org06:26, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
fi.wikiquote.org06:26, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
fi.wikisource.org06:26, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
fi.wikiversity.org06:26, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
fi.wikivoyage.org05:05, 26 септември 2019создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org05:23, 22 јуни 2010создадена со најавување(?)0
fj.wikipedia.org06:26, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
fj.wiktionary.org06:26, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org03:17, 29 октомври 2021создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org06:26, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
fo.wikisource.org06:26, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org06:26, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org06:26, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org06:26, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org03:09, 29 ноември 2009создадена со најавување(?)0
fr.wikibooks.org06:26, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
fr.wikinews.org01:46, 18 септември 2011создадена со најавување(?)0
fr.wikiquote.org03:01, 8 ноември 2011создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org06:26, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
fr.wikiversity.org06:26, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
fr.wikivoyage.org05:25, 14 ноември 2012создадена со најавување(?)5
fr.wiktionary.org05:16, 22 јуни 2010создадена со најавување(?)0
fur.wikipedia.org06:26, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org06:26, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
fy.wikibooks.org06:27, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org06:27, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org06:27, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org06:27, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org06:27, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ga.wiktionary.org06:27, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org06:27, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
gd.wiktionary.org06:27, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org06:27, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org19:24, 30 октомври 2010создадена со најавување(?)0
gl.wikibooks.org06:27, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org06:27, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org06:27, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org06:27, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org06:27, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
gn.wiktionary.org06:27, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org06:27, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org06:27, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
gu.wikiquote.org06:27, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
gu.wikisource.org06:27, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
gu.wiktionary.org06:27, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org06:27, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org06:28, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org06:27, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ha.wiktionary.org06:27, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org06:28, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org02:59, 20 јуни 2010создадена со најавување(?)0
he.wikibooks.org06:28, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
he.wikinews.org06:28, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org06:28, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
he.wikisource.org06:28, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
he.wikivoyage.org06:28, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org21:08, 16 септември 2011создадена со најавување(?)0
hif.wikipedia.org06:28, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org06:28, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
hi.wikibooks.org06:28, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
hi.wikiquote.org06:28, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
hi.wikivoyage.org07:13, 10 ноември 2022создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org06:28, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org02:48, 20 јуни 2010создадена со најавување(?)0
hr.wikibooks.org06:28, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org06:28, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
hr.wikisource.org06:28, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org06:28, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org06:28, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
hsb.wiktionary.org06:28, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org06:28, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org06:28, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
hu.wikibooks.org06:28, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org06:28, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
hu.wikisource.org06:29, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org06:28, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org06:29, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
hy.wikibooks.org06:29, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
hy.wikiquote.org06:29, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org06:29, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
hy.wiktionary.org06:29, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org06:29, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ia.wikibooks.org06:29, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org06:29, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org14:21, 19 октомври 2011создадена со најавување(?)0
id.wikibooks.org06:29, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
id.wikiquote.org06:29, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
id.wikisource.org06:29, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
id.wiktionary.org06:29, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ie.wikipedia.org06:29, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ie.wikibooks.org06:29, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ie.wiktionary.org06:29, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org06:29, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org06:29, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ik.wiktionary.org00:04, 2 септември 2012создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org06:29, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org05:41, 30 септември 2011создадена со најавување(?)137
io.wikipedia.org06:29, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
io.wiktionary.org06:29, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org06:29, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
is.wikibooks.org06:29, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org06:29, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org06:29, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org06:29, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org02:45, 20 јуни 2010создадена со најавување(?)2
it.wikibooks.org06:29, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
it.wikinews.org06:29, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org06:30, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
it.wikisource.org06:30, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
it.wikiversity.org06:30, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
it.wikivoyage.org05:25, 14 ноември 2012создадена со најавување(?)2
it.wiktionary.org06:29, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
iu.wikipedia.org06:30, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
iu.wiktionary.org06:30, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org06:30, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ja.wikibooks.org06:30, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ja.wikinews.org06:30, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ja.wikiquote.org06:30, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ja.wikisource.org06:30, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ja.wikiversity.org06:30, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ja.wikivoyage.org12:46, 15 ноември 2022создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org06:30, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
jbo.wikipedia.org06:30, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
jbo.wiktionary.org06:30, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org06:30, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
jv.wiktionary.org06:30, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org06:30, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org06:30, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org06:30, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ka.wikibooks.org06:30, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ka.wikiquote.org06:30, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ka.wiktionary.org06:30, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org06:30, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org06:30, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org06:30, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org06:30, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
kk.wikibooks.org06:30, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org06:30, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org06:31, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
kl.wiktionary.org06:31, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org06:31, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
km.wikibooks.org06:31, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org06:31, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org06:31, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
kn.wikiquote.org06:31, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org06:31, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org06:31, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
koi.wikipedia.org06:31, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org06:31, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ko.wikibooks.org06:31, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ko.wikinews.org06:31, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org06:31, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org06:31, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ko.wikiversity.org06:31, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org06:31, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
krc.wikipedia.org06:31, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org06:31, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org06:31, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org06:31, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org06:31, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ku.wikibooks.org06:31, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org06:31, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org06:31, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org06:31, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org06:31, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
kw.wiktionary.org06:32, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org06:32, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ky.wikibooks.org06:32, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ky.wikiquote.org06:32, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org06:32, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org21:36, 8 март 2011создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org00:40, 20 јуни 2010создадена со најавување(?)1
la.wikibooks.org06:32, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org06:32, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org06:32, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
la.wiktionary.org06:32, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org06:32, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org06:32, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
lb.wiktionary.org06:32, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org06:32, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org06:32, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org06:32, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org06:32, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
li.wikibooks.org06:32, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org06:32, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
li.wikisource.org06:54, 3 октомври 2011создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org06:32, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org06:32, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org06:32, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ln.wiktionary.org06:32, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org22:54, 23 август 2013создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org06:32, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
lo.wiktionary.org06:32, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org06:33, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org15:03, 7 ноември 2011создадена со најавување(?)0
lt.wikibooks.org06:33, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
lt.wikiquote.org06:33, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
lt.wikisource.org06:33, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org06:33, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org06:33, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
lv.wiktionary.org06:33, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
map-bms.wikipedia.org06:33, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
mdf.wikipedia.org06:33, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org02:34, 21 декември 2010создадена со најавување(?)51
meta.wikimedia.org21:28, 6 јуни 2010создадена со најавување(?)2.387massmessage-sender
mg.wikipedia.org06:33, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
mg.wikibooks.org06:33, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org06:33, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org06:33, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org06:33, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org06:33, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
mi.wiktionary.org06:33, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org06:33, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
mk.wikibooks.org06:33, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org06:33, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org06:33, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org06:33, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ml.wikibooks.org06:33, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org06:33, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org06:33, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ml.wiktionary.org06:33, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org06:33, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
mn.wiktionary.org06:34, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org06:34, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org06:34, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
mr.wikibooks.org06:34, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org06:34, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org06:34, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org06:34, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org06:34, 24 септември 2013создадена со најавување(?)2
ms.wikibooks.org06:34, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org06:34, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org06:34, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
mt.wiktionary.org06:34, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org06:34, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
mx.wikimedia.org01:30, 25 октомври 2013создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org06:34, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org06:34, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
my.wiktionary.org06:34, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org06:34, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
nah.wikipedia.org17:40, 17 септември 2011создадена со најавување(?)0
nah.wiktionary.org06:34, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org06:34, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org06:34, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
na.wiktionary.org06:34, 24 септември 2013создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org00:59, 11 март 2011создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org17:11, 20 февруари 2012создадена со најавување(?)0
nl.wikivoyage.org05:26, 14 ноември 2012создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org18:11, 22 октомври 2011создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org10:45, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org17:11, 12 јануари 2011создадена со најавување(?)0
nyc.wikimedia.org20:33, 15 ноември 2016создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org22:09, 30 септември 2011создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org23:36, 4 мај 2015создадена со најавување(?)3
pap.wikipedia.org11:14, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org00:08, 8 септември 2011создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org04:43, 14 декември 2017создадена со најавување(?)0
pl.wikimedia.org17:13, 18 февруари 2021создадена со најавување(?)0
pl.wikisource.org11:50, 16 февруари 2016создадена со најавување(?)0
pl.wikivoyage.org07:11, 9 јули 2021создадена со најавување(?)1
pl.wiktionary.org23:02, 27 јуни 2020создадена со најавување(?)0
pms.wikipedia.org11:46, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ps.wikivoyage.org14:44, 1 јули 2020создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org02:58, 20 јуни 2010создадена со најавување(?)3
pt.wikimedia.org05:01, 19 декември 2018создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org15:18, 8 декември 2011создадена со најавување(?)0
pt.wikiquote.org05:58, 1 октомври 2014создадена со најавување(?)0
pt.wikivoyage.org02:00, 14 октомври 2013создадена со најавување(?)1
pt.wiktionary.org15:23, 8 декември 2011создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org17:18, 19 декември 2018создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org12:45, 15 ноември 2022создадена со најавување(?)0
ro.wikivoyage.org12:45, 15 ноември 2022создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org01:25, 21 септември 2014создадена со најавување(?)0
ru.wikimedia.org22:17, 6 март 2022создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org15:26, 7 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ru.wikiquote.org22:11, 30 септември 2011создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org05:26, 14 ноември 2012создадена со најавување(?)6
sah.wikipedia.org04:58, 19 август 2021создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org08:34, 12 јануари 2016создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org21:23, 28 јануари 2016создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org03:37, 5 јануари 2016создадена со најавување(?)0
shn.wikivoyage.org12:44, 15 ноември 2022создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org18:57, 4 ноември 2013создадена со најавување(?)1
simple.wikipedia.org02:47, 20 јуни 2010создадена со најавување(?)0
simple.wiktionary.org04:48, 25 октомври 2022создадена со најавување(?)0
si.wikipedia.org23:28, 22 јануари 2013создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org13:42, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org13:53, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
wikisource.org03:45, 17 февруари 2011создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org22:21, 30 септември 2011создадена со најавување(?)0
sq.wikipedia.org14:07, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org01:08, 11 август 2016создадена со најавување(?)0
strategy.wikimedia.org05:41, 30 септември 2011создадена со најавување(?)98
sv.wikipedia.org05:18, 5 ноември 2011создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org05:01, 22 октомври 2022создадена со најавување(?)0
sv.wikivoyage.org05:26, 14 ноември 2012создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org14:30, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org14:33, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ten.wikipedia.org02:36, 3 јануари 2011создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org05:55, 23 ноември 2011создадена со најавување(?)0
test-commons.wikimedia.org07:48, 10 ноември 2021создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org03:32, 18 септември 2011создадена со најавување(?)3reviewer
test.wikidata.org02:53, 30 октомври 2022создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org04:54, 19 август 2021создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org05:02, 19 август 2021создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org19:25, 14 декември 2017создадена со најавување(?)1
tk.wikipedia.org05:08, 19 август 2021создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org10:29, 22 ноември 2013создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org22:46, 21 април 2011создадена со најавување(?)0
tr.wikivoyage.org12:43, 15 ноември 2022создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org05:10, 19 август 2021создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org15:19, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ua.wikimedia.org19:31, 26 декември 2018создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org19:22, 30 јуни 2011создадена со најавување(?)0
uk.wikivoyage.org05:46, 21 септември 2014создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org18:02, 24 февруари 2020создадена со најавување(?)0
vi.wikivoyage.org16:04, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org19:16, 30 јануари 2013создадена со најавување(?)0
vls.wikipedia.org16:06, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org02:24, 12 ноември 2012создадена со најавување(?)661
wikimania2012.wikimedia.org14:24, 21 ноември 2011создадена со најавување(?)0
wikimania2013.wikimedia.org01:37, 25 октомври 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2014.wikimedia.org01:39, 25 октомври 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2015.wikimedia.org06:14, 12 септември 2014создадена со најавување(?)2
wikimania2016.wikimedia.org12:15, 9 декември 2015создадена со најавување(?)59
wikimania2017.wikimedia.org20:27, 15 ноември 2016создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org05:42, 21 декември 2018создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org05:38, 21 декември 2018создадена со најавување(?)5
yi.wikipedia.org18:40, 23 ноември 2022создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org18:40, 23 ноември 2022создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org16:38, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org22:56, 26 јули 2010создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org05:16, 24 февруари 2021создадена со најавување(?)1