Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org19:12, 16 февруари 2021создадена со најавување(?)1
ace.wikipedia.org14:25, 27 февруари 2021создадена со најавување(?)1
ady.wikipedia.org21:40, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)1
af.wikipedia.org22:09, 20 февруари 2021создадена со најавување(?)4
af.wikibooks.org15:41, 4 февруари 2021создадена со најавување(?)0
af.wikiquote.org21:02, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
af.wiktionary.org21:44, 16 октомври 2021создадена со најавување(?)1
ak.wikipedia.org17:44, 1 ноември 2020создадена со најавување(?)1
als.wikipedia.org23:20, 4 декември 2020создадена со најавување(?)2
alt.wikipedia.org21:59, 22 август 2021создадена со најавување(?)0
ami.wikipedia.org17:56, 22 февруари 2022создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org21:56, 24 февруари 2021создадена со најавување(?)3
am.wiktionary.org21:02, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org09:42, 11 декември 2020создадена со најавување(?)15
ang.wiktionary.org21:02, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org19:10, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)2
an.wiktionary.org21:02, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
api.wikimedia.org15:04, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org21:02, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org13:17, 4 јануари 2021создадена со најавување(?)1
ar.wikibooks.org15:05, 2 март 2021создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org12:10, 7 март 2021создадена со најавување(?)0
ar.wikiquote.org20:01, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ar.wikisource.org00:41, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ar.wikiversity.org18:36, 13 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ar.wiktionary.org10:31, 4 март 2021создадена со најавување(?)0
ary.wikipedia.org00:00, 14 август 2021создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org19:29, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)5
ast.wikipedia.org12:18, 9 февруари 2021создадена со најавување(?)7
ast.wiktionary.org19:10, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org19:07, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)2
as.wikisource.org16:00, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org23:50, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)1
avk.wikipedia.org22:01, 27 јануари 2021создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org13:27, 25 февруари 2021создадена со најавување(?)0
awa.wikipedia.org21:02, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org18:25, 24 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ay.wiktionary.org21:02, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org20:52, 23 април 2021создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org15:59, 4 јануари 2021создадена со најавување(?)15
az.wikibooks.org18:06, 24 февруари 2021создадена со најавување(?)0
az.wikiquote.org11:19, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)0
az.wikisource.org18:35, 10 март 2021создадена со најавување(?)0
az.wiktionary.org13:14, 24 април 2021создадена со најавување(?)1
ban.wikipedia.org15:58, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)1
ban.wikisource.org16:12, 9 април 2022создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org19:12, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
bat-smg.wikipedia.org00:13, 1 март 2021создадена со најавување(?)1
ba.wikipedia.org19:14, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ba.wikibooks.org17:00, 25 февруари 2021создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org16:14, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)0
bcl.wiktionary.org21:02, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org13:36, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
beta.wikiversity.org22:35, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org16:26, 25 декември 2020создадена со најавување(?)0
be.wikiquote.org21:02, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
be.wikisource.org20:24, 29 март 2021создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org21:33, 27 февруари 2021создадена со најавување(?)1
bg.wikipedia.org16:25, 25 декември 2020создадена со најавување(?)12
bg.wikibooks.org11:46, 5 јуни 2021создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org21:34, 29 септември 2021создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org20:10, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org14:47, 28 февруари 2021создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org17:48, 2 март 2021создадена со најавување(?)15
bjn.wikipedia.org00:16, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)1
bm.wikipedia.org19:29, 6 април 2021создадена со најавување(?)3
bn.wikipedia.org17:44, 1 ноември 2020создадена со најавување(?)19
bn.wikibooks.org18:07, 2 март 2021создадена со најавување(?)1
bn.wikisource.org19:12, 25 февруари 2021создадена со најавување(?)0
bn.wikivoyage.org19:36, 6 април 2021создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org17:40, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org11:47, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org12:23, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org19:11, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)1
br.wikiquote.org21:02, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org18:52, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org11:17, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org19:14, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)2
bs.wikinews.org23:41, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org21:02, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org21:02, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org15:05, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
bxr.wikipedia.org17:10, 25 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org12:33, 24 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ca.wikibooks.org13:37, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org19:18, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ca.wikiquote.org20:17, 7 март 2021создадена со најавување(?)0
ca.wikisource.org17:54, 2 март 2021создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org20:24, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)1
cbk-zam.wikipedia.org16:00, 19 јануари 2021создадена со најавување(?)1
cdo.wikipedia.org11:09, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org18:38, 2 февруари 2021создадена со најавување(?)11
ce.wikipedia.org18:34, 2 февруари 2021создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org21:02, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)1
chr.wiktionary.org21:02, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org13:04, 25 февруари 2021создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org21:02, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)1
ckb.wikipedia.org13:30, 25 декември 2020создадена со најавување(?)3autopatrolled, reviewer
commons.wikimedia.org14:15, 23 јуни 2019создадена со најавување(?)908
co.wikipedia.org13:53, 27 февруари 2021создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org21:02, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org00:12, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
cr.wikipedia.org15:55, 10 јануари 2021создадена со најавување(?)1
csb.wikipedia.org21:42, 12 мај 2021создадена со најавување(?)0
csb.wiktionary.org21:02, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org16:46, 25 февруари 2021создадена со најавување(?)0
cs.wikibooks.org22:07, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
cs.wikinews.org00:27, 1 март 2021создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org20:07, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)1
cs.wikisource.org22:07, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
cs.wikiversity.org19:07, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org19:22, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)3
cu.wikipedia.org14:47, 31 јануари 2021создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org20:04, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)1
cy.wikipedia.org19:07, 31 јули 2020создадена со најавување(?)1
cy.wikiquote.org21:02, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org18:46, 18 март 2021создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org22:00, 27 јануари 2021создадена со најавување(?)0
dag.wikipedia.org21:45, 27 август 2021создадена со најавување(?)2
da.wikipedia.org12:59, 7 април 2021создадена со најавување(?)0
da.wikibooks.org18:27, 24 февруари 2021создадена со најавување(?)0
da.wikiquote.org13:00, 7 април 2021создадена со најавување(?)0
da.wikisource.org16:50, 28 февруари 2021создадена со најавување(?)0
da.wiktionary.org20:31, 29 март 2021создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org17:28, 30 септември 2019создадена со најавување(?)13
de.wikibooks.org13:22, 17 февруари 2021создадена со најавување(?)2
de.wikinews.org23:55, 3 март 2021создадена со најавување(?)0
de.wikiquote.org21:41, 27 февруари 2021создадена со најавување(?)1
de.wikisource.org12:19, 9 февруари 2021создадена со најавување(?)0
de.wikiversity.org19:16, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org19:37, 6 април 2021создадена со најавување(?)2
de.wiktionary.org17:30, 22 јануари 2021создадена со најавување(?)2
din.wikipedia.org14:38, 28 февруари 2021создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org21:37, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
diq.wiktionary.org21:02, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
dk.wikimedia.org10:33, 25 февруари 2021создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org19:06, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)1
dty.wikipedia.org17:46, 26 мај 2021создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org10:35, 6 март 2021создадена со најавување(?)0
dv.wiktionary.org21:02, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org21:02, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)1
ee.wikipedia.org19:29, 6 април 2021создадена со најавување(?)1
el.wikipedia.org11:25, 31 мај 2021создадена со најавување(?)2
el.wikibooks.org19:42, 6 април 2021создадена со најавување(?)0
el.wikinews.org23:41, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
el.wikiquote.org19:41, 6 април 2021создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org23:27, 2 март 2021создадена со најавување(?)0
el.wikiversity.org13:53, 25 февруари 2021создадена со најавување(?)1
el.wikivoyage.org19:37, 6 април 2021создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org19:19, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)8
eml.wikipedia.org19:20, 20 април 2021создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org19:36, 8 март 2019нова сметка(?)22.199extendedconfirmed, reviewer, rollbacker
en.wikibooks.org19:46, 16 декември 2020создадена со најавување(?)65
en.wikinews.org19:47, 15 март 2019создадена со најавување(?)11
en.wikiquote.org19:20, 20 декември 2020создадена со најавување(?)1.783sysop
en.wikisource.org19:33, 22 ноември 2020создадена со најавување(?)1
en.wikiversity.org19:41, 16 ноември 2020создадена со најавување(?)19
en.wikivoyage.org19:29, 16 ноември 2020создадена со најавување(?)20
en.wiktionary.org19:46, 16 ноември 2020создадена со најавување(?)3
eo.wikipedia.org12:18, 9 февруари 2021создадена со најавување(?)12
eo.wikibooks.org19:25, 6 април 2021создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org19:50, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org21:47, 27 февруари 2021создадена со најавување(?)1
eo.wikisource.org13:45, 25 февруари 2021создадена со најавување(?)0
eo.wikivoyage.org19:19, 6 април 2021создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org18:23, 24 февруари 2021создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org12:47, 8 јануари 2021создадена со најавување(?)1
es.wikibooks.org23:25, 9 февруари 2021создадена со најавување(?)2
es.wikinews.org19:11, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
es.wikiquote.org19:04, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
es.wikisource.org20:03, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)2
es.wikiversity.org18:57, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)1
es.wikivoyage.org18:09, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org19:07, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)12
et.wikipedia.org15:27, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)23
et.wikibooks.org19:15, 23 февруари 2022создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org19:39, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org21:36, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)1
eu.wikipedia.org20:58, 30 јануари 2021создадена со најавување(?)16
eu.wikibooks.org10:16, 2 септември 2021создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org22:09, 6 март 2021создадена со најавување(?)2
eu.wikisource.org11:49, 24 февруари 2021создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org20:21, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org23:13, 2 март 2021создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org13:26, 25 декември 2020создадена со најавување(?)5
fa.wikibooks.org21:41, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
fa.wikinews.org23:41, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org15:07, 8 март 2021создадена со најавување(?)0
fa.wikisource.org21:33, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
fa.wikivoyage.org12:49, 27 февруари 2021создадена со најавување(?)0
fa.wiktionary.org11:27, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)1
ff.wikipedia.org19:34, 9 март 2021создадена со најавување(?)1
fiu-vro.wikipedia.org22:19, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org11:51, 31 јануари 2021создадена со најавување(?)0
fi.wikibooks.org19:58, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org18:43, 3 март 2021создадена со најавување(?)0
fi.wikiquote.org11:15, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)0
fi.wikisource.org23:33, 27 февруари 2021создадена со најавување(?)0
fi.wikiversity.org11:18, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
fi.wikivoyage.org23:40, 25 февруари 2021создадена со најавување(?)3
fi.wiktionary.org19:09, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)28
fj.wikipedia.org12:11, 6 март 2021создадена со најавување(?)0
fj.wiktionary.org21:02, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org02:09, 20 февруари 2022создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org22:24, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org22:49, 2 март 2021создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org22:15, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org16:57, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org18:34, 23 јануари 2020создадена со најавување(?)6
fr.wikibooks.org17:13, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)1
fr.wikinews.org19:17, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)2
fr.wikiquote.org21:52, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org19:25, 6 април 2021создадена со најавување(?)3
fr.wikiversity.org17:04, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)3
fr.wikivoyage.org12:55, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org19:25, 6 април 2021создадена со најавување(?)0
fur.wikipedia.org18:32, 24 февруари 2021создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org21:56, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org21:02, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org10:45, 1 март 2021создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org14:20, 24 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org16:49, 23 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ga.wiktionary.org15:20, 4 јануари 2021создадена со најавување(?)0
gcr.wikipedia.org15:10, 27 февруари 2021создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org22:02, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)0
gd.wiktionary.org21:32, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org16:09, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org12:17, 9 февруари 2021создадена со најавување(?)8
gl.wikibooks.org22:49, 11 март 2021создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org11:44, 2 март 2021создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org21:49, 15 мај 2021создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org11:15, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)5
gn.wikipedia.org11:07, 7 март 2021создадена со најавување(?)0
gn.wiktionary.org21:02, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org16:08, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)0
gom.wiktionary.org21:02, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org16:56, 25 февруари 2021создадена со најавување(?)1
got.wikipedia.org19:29, 6 април 2021создадена со најавување(?)3
gu.wikipedia.org22:13, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
gu.wikiquote.org21:02, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
gu.wikisource.org19:00, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
gu.wiktionary.org16:21, 28 февруари 2021создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org15:20, 4 јануари 2021создадена со најавување(?)1
gv.wiktionary.org21:02, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org21:02, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org22:14, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)1
ha.wiktionary.org12:07, 28 февруари 2021создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org12:31, 4 март 2021создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org13:19, 4 јануари 2021создадена со најавување(?)1
he.wikibooks.org11:57, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)0
he.wikinews.org21:53, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org20:01, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
he.wikisource.org19:17, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
he.wikivoyage.org18:51, 10 март 2021создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org22:11, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
hif.wikipedia.org20:49, 13 мај 2021создадена со најавување(?)0
hif.wiktionary.org13:37, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org23:20, 31 октомври 2020создадена со најавување(?)73
hi.wikibooks.org19:24, 27 февруари 2021создадена со најавување(?)0
hi.wikiquote.org21:02, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
hi.wikisource.org19:07, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
hi.wikivoyage.org18:52, 23 февруари 2022создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org20:30, 23 април 2021создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org23:47, 28 јануари 2021создадена со најавување(?)79
hr.wikiquote.org22:56, 2 март 2021создадена со најавување(?)0
hr.wikisource.org18:32, 24 февруари 2021создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org18:27, 2 март 2021создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org17:56, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)0
hsb.wiktionary.org19:47, 14 мај 2021создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org19:38, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org18:54, 27 декември 2020создадена со најавување(?)1
hu.wikibooks.org12:08, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)2
hu.wikiquote.org19:51, 22 септември 2021создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org20:02, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)1
hy.wikipedia.org12:18, 9 февруари 2021создадена со најавување(?)3
hy.wikiquote.org22:33, 6 април 2021создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org21:41, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
hy.wiktionary.org20:23, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
hyw.wikipedia.org21:03, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org19:15, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org19:08, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org19:58, 19 септември 2020создадена со најавување(?)0
id.wikibooks.org13:33, 28 март 2021создадена со најавување(?)0
id.wikiquote.org14:26, 27 февруари 2021создадена со најавување(?)0
id.wikisource.org14:48, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
id.wiktionary.org19:02, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)1
ie.wikipedia.org17:21, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ie.wiktionary.org21:03, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org16:54, 25 февруари 2021создадена со најавување(?)6
ik.wikipedia.org19:29, 6 април 2021создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org18:33, 24 февруари 2021создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org18:28, 15 јануари 2021создадена со најавување(?)55
inh.wikipedia.org21:40, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org13:43, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)0
io.wiktionary.org19:32, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org19:42, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)2
is.wikibooks.org19:32, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org21:03, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org19:22, 4 јуни 2021создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org21:35, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org19:01, 31 декември 2020создадена со најавување(?)1
it.wikibooks.org17:04, 25 февруари 2021создадена со најавување(?)2
it.wikinews.org21:35, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org19:43, 6 април 2021создадена со најавување(?)1
it.wikisource.org15:04, 2 март 2021создадена со најавување(?)0
it.wikiversity.org12:54, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)0
it.wikivoyage.org20:15, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org19:43, 6 април 2021создадена со најавување(?)0
iu.wikipedia.org19:29, 6 април 2021создадена со најавување(?)2
iu.wiktionary.org21:03, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
jam.wikipedia.org22:24, 6 април 2021создадена со најавување(?)2
ja.wikipedia.org21:51, 21 октомври 2020создадена со најавување(?)0
ja.wikibooks.org12:21, 25 април 2021создадена со најавување(?)0
ja.wikinews.org11:16, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ja.wikiquote.org15:04, 27 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ja.wikisource.org11:53, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ja.wikiversity.org15:04, 27 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org12:04, 25 април 2021создадена со најавување(?)2
jbo.wikipedia.org21:03, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)1
jbo.wiktionary.org21:03, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org11:39, 24 февруари 2021создадена со најавување(?)3
jv.wiktionary.org13:15, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org18:11, 23 април 2021создадена со најавување(?)12
kab.wikipedia.org12:29, 25 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org23:23, 9 февруари 2021создадена со најавување(?)2
ka.wikiquote.org21:03, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)1
ka.wiktionary.org20:50, 9 март 2021создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org20:27, 29 март 2021создадена со најавување(?)0
kbp.wikipedia.org20:05, 21 септември 2021создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org20:34, 25 мај 2021создадена со најавување(?)1
ki.wikipedia.org12:53, 13 март 2021создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org12:19, 9 февруари 2021создадена со најавување(?)2
kk.wikibooks.org10:32, 25 февруари 2021создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org19:15, 12 март 2021создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org11:13, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
kl.wiktionary.org21:03, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org14:37, 28 февруари 2021создадена со најавување(?)1
km.wikibooks.org18:59, 23 февруари 2022создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org11:30, 19 септември 2021создадена со најавување(?)2
kn.wikipedia.org20:12, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)2
kn.wikiquote.org21:03, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org11:55, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org12:15, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)1
koi.wikipedia.org21:41, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org18:18, 6 март 2021создадена со најавување(?)2
ko.wikibooks.org17:01, 24 мај 2021создадена со најавување(?)0
ko.wikinews.org16:55, 28 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org16:52, 28 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org19:13, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org11:30, 24 февруари 2021создадена со најавување(?)0
krc.wikipedia.org19:28, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org18:29, 29 април 2021создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org18:28, 24 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org23:27, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org13:29, 25 декември 2020создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org21:03, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org23:24, 9 февруари 2021создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org21:41, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org18:46, 20 февруари 2021создадена со најавување(?)0
kw.wiktionary.org21:03, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org20:09, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ky.wikibooks.org14:30, 23 февруари 2022создадена со најавување(?)1
ky.wikiquote.org21:03, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org18:17, 23 април 2021создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org17:17, 24 февруари 2021создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org14:58, 13 февруари 2021создадена со најавување(?)1
la.wikibooks.org11:54, 19 септември 2021создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org21:03, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org11:46, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)1
la.wiktionary.org16:17, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org21:03, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org20:20, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
lb.wiktionary.org17:22, 17 мај 2021создадена со најавување(?)1
lez.wikipedia.org00:37, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)0
lfn.wikipedia.org18:20, 23 април 2021создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org23:46, 13 август 2021создадена со најавување(?)1
lij.wikipedia.org21:58, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)2
li.wikipedia.org20:02, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
li.wikinews.org13:46, 27 февруари 2021создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org21:03, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org17:13, 24 февруари 2021создадена со најавување(?)0
lld.wikipedia.org21:03, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org17:36, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)0
lmo.wiktionary.org21:40, 6 јануари 2022создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org23:09, 30 април 2021создадена со најавување(?)0
ln.wiktionary.org21:03, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org19:36, 8 март 2019создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org13:52, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)0
lo.wiktionary.org15:08, 8 март 2021создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org13:28, 25 февруари 2021создадена со најавување(?)7
lt.wikipedia.org12:18, 9 февруари 2021создадена со најавување(?)18
lt.wikibooks.org20:21, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
lt.wikiquote.org22:14, 15 март 2021создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org19:11, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org12:17, 9 февруари 2021создадена со најавување(?)26
lv.wiktionary.org12:47, 27 февруари 2021создадена со најавување(?)1
mad.wikipedia.org21:03, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)1
mai.wikipedia.org21:44, 18 февруари 2021создадена со најавување(?)0
map-bms.wikipedia.org11:16, 25 февруари 2021создадена со најавување(?)0
mdf.wikipedia.org21:41, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org19:26, 11 март 2019создадена со најавување(?)278autopatrolled
meta.wikimedia.org19:36, 8 март 2019создадена со најавување(?)2.300autopatrolled
mg.wikipedia.org19:31, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
mg.wikibooks.org14:18, 23 февруари 2022создадена со најавување(?)1
mg.wiktionary.org20:33, 23 април 2021создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org19:38, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org19:25, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
min.wiktionary.org21:03, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org13:01, 25 февруари 2021создадена со најавување(?)0
mi.wiktionary.org21:03, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org23:21, 13 април 2021создадена со најавување(?)1
mk.wikisource.org16:53, 28 февруари 2021создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org21:03, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org12:18, 9 февруари 2021создадена со најавување(?)2
ml.wikibooks.org23:01, 28 мај 2022создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org23:19, 9 март 2021создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org18:52, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ml.wiktionary.org12:00, 6 март 2021создадена со најавување(?)0
mni.wikipedia.org15:46, 4 март 2021создадена со најавување(?)66
mni.wiktionary.org13:08, 7 март 2021создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org19:10, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)3
mn.wiktionary.org21:22, 15 септември 2021создадена со најавување(?)0
mnw.wikipedia.org10:46, 24 февруари 2021создадена со најавување(?)0
mnw.wiktionary.org19:51, 30 март 2021создадена со најавување(?)2
mrj.wikipedia.org21:42, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org12:19, 17 јануари 2021создадена со најавување(?)1
mr.wikiquote.org19:21, 10 март 2021создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org12:18, 9 февруари 2021создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org18:31, 2 март 2021создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org19:07, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)37
ms.wiktionary.org16:05, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)13
mt.wikipedia.org23:34, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)0
mt.wiktionary.org19:26, 20 април 2021создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org12:00, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org21:53, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)1
my.wikipedia.org19:11, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)2
my.wiktionary.org11:21, 25 септември 2021создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org19:49, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
nah.wikipedia.org19:34, 25 февруари 2021создадена со најавување(?)0
nah.wiktionary.org21:03, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org18:34, 17 април 2021создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org15:23, 4 јануари 2021создадена со најавување(?)0
na.wiktionary.org19:10, 1 јули 2021создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org18:28, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org21:35, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
nds.wiktionary.org21:03, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org00:16, 16 јануари 2021создадена со најавување(?)3
ne.wiktionary.org21:03, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org19:38, 7 март 2021создадена со најавување(?)0
nia.wikipedia.org21:03, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)2
nia.wiktionary.org21:03, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org00:13, 20 јануари 2021создадена со најавување(?)1
nl.wikibooks.org15:04, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikinews.org13:31, 25 февруари 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org19:18, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)1
nl.wikisource.org23:24, 9 февруари 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikivoyage.org18:13, 11 мај 2021создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org12:18, 9 февруари 2021создадена со најавување(?)2
nn.wikipedia.org15:51, 9 јануари 2021создадена со најавување(?)2
nn.wikiquote.org21:03, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
nn.wiktionary.org21:03, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org19:39, 7 март 2021создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org15:51, 9 јануари 2021создадена со најавување(?)1
no.wikibooks.org00:41, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org23:42, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org00:40, 27 февруари 2021создадена со најавување(?)0
no.wikisource.org00:12, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org19:20, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
nqo.wikipedia.org00:23, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)2
nrm.wikipedia.org17:24, 24 февруари 2021создадена со најавување(?)0
nso.wikipedia.org19:40, 7 март 2021создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org21:51, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org17:10, 24 февруари 2021создадена со најавување(?)2
oc.wikipedia.org19:42, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
oc.wikibooks.org19:00, 23 февруари 2022создадена со најавување(?)1
oc.wiktionary.org19:13, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
olo.wikipedia.org21:42, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org11:38, 24 февруари 2021создадена со најавување(?)0
om.wiktionary.org19:07, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org18:55, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
or.wikisource.org17:32, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org16:07, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org22:00, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org00:18, 3 февруари 2021создадена со најавување(?)1
pag.wikipedia.org17:16, 25 февруари 2021создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org18:36, 24 февруари 2021создадена со најавување(?)0
pap.wikipedia.org23:24, 9 февруари 2021создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org21:45, 18 февруари 2021создадена со најавување(?)1
pa.wikisource.org19:06, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org21:03, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org17:26, 24 февруари 2021создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org15:26, 27 февруари 2021создадена со најавување(?)0
pfl.wikipedia.org17:14, 25 февруари 2021создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org14:56, 23 јануари 2021создадена со најавување(?)0
pi.wikipedia.org19:44, 7 март 2021создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org14:56, 20 септември 2020создадена со најавување(?)13
pl.wikibooks.org19:14, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)1
pl.wikimedia.org00:25, 27 февруари 2021создадена со најавување(?)15
pl.wikinews.org20:10, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org16:11, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)68
pl.wikisource.org23:23, 9 февруари 2021создадена со најавување(?)0
pl.wikivoyage.org21:56, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org19:19, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)5
pms.wikipedia.org13:58, 10 февруари 2021создадена со најавување(?)0
pms.wikisource.org19:48, 27 февруари 2021создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org19:12, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
pnb.wiktionary.org21:03, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org13:01, 25 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org19:14, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)1
ps.wiktionary.org21:03, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org23:25, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikibooks.org19:42, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)3
pt.wikinews.org19:10, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikiquote.org15:25, 27 февруари 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikisource.org16:03, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikiversity.org21:55, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikivoyage.org19:53, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org19:00, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)5
pwn.wikipedia.org16:29, 22 февруари 2022создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org11:23, 25 февруари 2021создадена со најавување(?)1
qu.wiktionary.org21:03, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org17:10, 24 февруари 2021создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org14:46, 31 јануари 2021создадена со најавување(?)0
rn.wikipedia.org11:53, 24 април 2021создадена со најавување(?)4
roa-rup.wikipedia.org21:04, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)1
roa-rup.wiktionary.org21:04, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org00:28, 27 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org23:21, 13 април 2021создадена со најавување(?)1
ro.wikibooks.org19:17, 23 февруари 2022создадена со најавување(?)1
ro.wikinews.org23:42, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ro.wikiquote.org18:52, 9 април 2021создадена со најавување(?)1
ro.wikisource.org19:25, 27 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ro.wikivoyage.org18:53, 23 февруари 2022создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org19:07, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
rue.wikipedia.org19:58, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org15:33, 10 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikibooks.org19:24, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikimedia.org11:49, 24 февруари 2021создадена со најавување(?)1
ru.wikinews.org15:33, 10 јануари 2021создадена со најавување(?)2
ru.wikiquote.org19:22, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org19:06, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikiversity.org20:43, 28 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org23:23, 9 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org23:24, 9 февруари 2021создадена со најавување(?)5
rw.wikipedia.org14:51, 28 февруари 2021создадена со најавување(?)0
rw.wiktionary.org21:04, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org15:57, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)0
sah.wikiquote.org21:04, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org19:16, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org19:22, 20 април 2021создадена со најавување(?)0
sa.wikibooks.org19:00, 23 февруари 2022создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org21:04, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org11:34, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org21:04, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org15:25, 4 јануари 2021создадена со најавување(?)0
scn.wiktionary.org21:04, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org15:25, 4 јануари 2021создадена со најавување(?)354
sc.wikipedia.org22:54, 6 јануари 2021создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org21:49, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
sd.wiktionary.org21:04, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org15:19, 15 јануари 2021создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org21:04, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)1
sg.wiktionary.org00:45, 27 февруари 2021создадена со најавување(?)0
shi.wikipedia.org20:54, 10 септември 2021создадена со најавување(?)0
shn.wikipedia.org11:31, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)0
shn.wiktionary.org21:04, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org22:26, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)15
sh.wiktionary.org23:05, 2 март 2021создадена со најавување(?)0
shy.wiktionary.org15:53, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org14:18, 25 јуни 2020создадена со најавување(?)56.234sysop
simple.wiktionary.org15:13, 26 декември 2020создадена со најавување(?)612rollbacker
si.wikipedia.org19:24, 17 јануари 2021создадена со најавување(?)2
si.wikibooks.org19:17, 23 февруари 2022создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org21:03, 10 септември 2021создадена со најавување(?)0
skr.wikipedia.org21:04, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
skr.wiktionary.org21:04, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org19:10, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)15
sk.wikibooks.org19:09, 18 април 2021создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org10:59, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)1
sk.wikisource.org23:16, 27 мај 2021создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org21:41, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org12:17, 9 февруари 2021создадена со најавување(?)26
sl.wikiquote.org21:04, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org19:20, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
sl.wikiversity.org19:03, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
sl.wiktionary.org19:07, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
smn.wikipedia.org21:04, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org14:01, 1 септември 2020создадена со најавување(?)1
sm.wiktionary.org21:04, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org21:46, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)6
wikisource.org19:33, 22 ноември 2020создадена со најавување(?)3
so.wikipedia.org12:18, 9 февруари 2021создадена со најавување(?)9
so.wiktionary.org21:04, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org20:39, 5 април 2019создадена со најавување(?)50autopatrolled
sq.wikipedia.org22:14, 31 јануари 2021создадена со најавување(?)22
sq.wikinews.org23:43, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org21:04, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
sq.wiktionary.org19:12, 25 февруари 2021создадена со најавување(?)0
srn.wikipedia.org13:48, 25 февруари 2021создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org20:57, 29 април 2021создадена со најавување(?)2
sr.wikinews.org15:03, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
sr.wikiquote.org18:51, 9 април 2021создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org18:28, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)2
sr.wiktionary.org13:44, 27 февруари 2021создадена со најавување(?)1
ss.wikipedia.org13:00, 25 февруари 2021создадена со најавување(?)18
ss.wiktionary.org21:04, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org14:21, 24 февруари 2021создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org13:11, 25 февруари 2021создадена со најавување(?)2
st.wiktionary.org21:04, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org00:18, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)2
su.wikiquote.org21:04, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
su.wiktionary.org10:35, 22 мај 2021создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org14:48, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)18
sv.wikibooks.org23:13, 9 март 2021создадена со најавување(?)0
sv.wikinews.org19:27, 6 април 2021создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org00:09, 27 февруари 2021создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org19:13, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
sv.wikiversity.org14:39, 25 февруари 2021создадена со најавување(?)0
sv.wikivoyage.org17:06, 25 февруари 2021создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org12:18, 9 февруари 2021создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org20:25, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)2
sw.wiktionary.org21:04, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org19:20, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
szy.wikipedia.org22:28, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org19:16, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)7
ta.wikibooks.org11:43, 2 март 2021создадена со најавување(?)0
ta.wikinews.org12:56, 25 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ta.wikiquote.org14:28, 25 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org12:17, 9 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org19:41, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
tay.wikipedia.org21:04, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org19:46, 24 март 2021создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org23:20, 17 јануари 2021создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org20:40, 5 април 2019создадена со најавување(?)10
test.wikidata.org19:04, 27 јануари 2021создадена со најавување(?)0
tet.wikipedia.org12:56, 27 февруари 2021создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org19:09, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
te.wikibooks.org19:51, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org21:04, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org12:02, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)0
te.wiktionary.org21:04, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org21:32, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)1
tg.wiktionary.org21:04, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org12:17, 9 февруари 2021создадена со најавување(?)11
th.wikibooks.org15:07, 2 март 2021создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org00:01, 27 февруари 2021создадена со најавување(?)0
th.wikisource.org12:17, 9 февруари 2021создадена со најавување(?)0
th.wiktionary.org22:36, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)1
ti.wikipedia.org23:51, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
ti.wiktionary.org21:04, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org19:21, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)4
tk.wiktionary.org21:04, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org21:41, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)3
tl.wikibooks.org14:42, 25 февруари 2021создадена со најавување(?)0
tl.wiktionary.org21:04, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org13:15, 25 февруари 2021создадена со најавување(?)2
tn.wiktionary.org21:04, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org21:04, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org18:33, 3 март 2021создадена со најавување(?)1
tpi.wiktionary.org21:04, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
trv.wikipedia.org18:56, 26 јуни 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org23:18, 13 април 2021создадена со најавување(?)2
tr.wikibooks.org13:54, 3 март 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikimedia.org17:47, 20 април 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikiquote.org23:23, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikisource.org19:22, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikivoyage.org15:13, 25 јануари 2021создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org19:16, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ts.wikipedia.org12:49, 13 март 2021создадена со најавување(?)3
ts.wiktionary.org21:04, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org19:08, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)1
tt.wiktionary.org21:04, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org16:38, 20 февруари 2021создадена со најавување(?)327
tw.wikipedia.org20:22, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)1
tyv.wikipedia.org21:47, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org20:44, 28 септември 2021создадена со најавување(?)0
ua.wikimedia.org22:37, 8 јули 2022создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org21:47, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org21:36, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ug.wiktionary.org21:04, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org13:36, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)2
uk.wikibooks.org12:56, 21 март 2021создадена со најавување(?)2
uk.wikinews.org23:25, 9 март 2021создадена со најавување(?)0
uk.wikiquote.org20:11, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)2
uk.wikisource.org19:06, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)1
uk.wikivoyage.org12:32, 25 февруари 2021создадена со најавување(?)3
uk.wiktionary.org19:16, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)1
ur.wikipedia.org19:20, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ur.wikiquote.org21:04, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org12:57, 21 март 2021создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org19:12, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)3
uz.wikiquote.org21:04, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)3
uz.wiktionary.org19:59, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org22:12, 31 јануари 2021создадена со најавување(?)1
vec.wikisource.org17:50, 21 април 2021создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org19:16, 19 мај 2021создадена со најавување(?)3
vep.wikipedia.org20:00, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org21:27, 12 април 2021создадена со најавување(?)1
vi.wikipedia.org14:02, 1 септември 2020создадена со најавување(?)1
vi.wikibooks.org11:21, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)0
vi.wikiquote.org21:04, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
vi.wikisource.org19:08, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
vi.wikivoyage.org12:48, 27 февруари 2021создадена со најавување(?)1
vi.wiktionary.org10:45, 24 февруари 2021создадена со најавување(?)5
vls.wikipedia.org19:11, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org19:18, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
vo.wiktionary.org21:04, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org13:33, 28 март 2021создадена со најавување(?)4
wa.wikipedia.org22:04, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
wa.wikisource.org18:52, 6 март 2021создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org12:17, 9 февруари 2021создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org23:34, 18 февруари 2020создадена со најавување(?)12.553
wikimania.wikimedia.org14:59, 7 јануари 2021создадена со најавување(?)6
wo.wikipedia.org20:45, 28 февруари 2021создадена со најавување(?)1
wo.wikiquote.org21:05, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org21:05, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org19:11, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
xal.wikipedia.org21:48, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)3
xh.wikipedia.org21:05, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)3
xmf.wikipedia.org19:19, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org22:19, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org21:05, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org21:13, 18 јануари 2021создадена со најавување(?)1
yue.wiktionary.org21:05, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org23:54, 25 јуни 2021создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org17:36, 28 февруари 2021создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org17:51, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org00:39, 6 декември 2020создадена со најавување(?)1
zh-min-nan.wiktionary.org21:05, 22 октомври 2021создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org19:35, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)2
zh.wikipedia.org19:32, 13 јануари 2021создадена со најавување(?)1
zh.wikibooks.org14:37, 28 февруари 2021создадена со најавување(?)0
zh.wikinews.org17:46, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org21:37, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org13:39, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)0
zh.wikiversity.org18:03, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org12:31, 4 март 2021создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org15:51, 2 февруари 2021создадена со најавување(?)0
zu.wikipedia.org12:18, 9 февруари 2021создадена со најавување(?)0
zu.wiktionary.org19:43, 12 јули 2021создадена со најавување(?)1