Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Faendalimas
  • Зачленет: 20:09, 23 септември 2009 (пред 12 години)
  • Вкупно уредувања: 10.526
  • Број на приврзани сметки: 65
  • Глобална група: Правозастапници
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
als.wikipedia.org23:14, 15 јули 2015создадена со најавување(?)0
ast.wikipedia.org05:52, 3 септември 2021создадена со најавување(?)4
as.wikipedia.org14:20, 5 февруари 2021создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org22:25, 1 декември 2010создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org11:41, 5 февруари 2021создадена со најавување(?)2
ca.wikipedia.org02:10, 10 февруари 2011создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org08:58, 23 април 2013создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org15:51, 24 септември 2009создадена со најавување(?)505autopatrolled, filemover
cs.wikipedia.org09:22, 24 февруари 2021создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org14:04, 24 мај 2016создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org12:55, 19 септември 2015создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org22:02, 7 март 2010создадена со најавување(?)11
el.wikipedia.org22:23, 1 август 2018создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org20:09, 23 септември 2009потврдено со лозинка(?)3.143extendedconfirmed
en.wikibooks.org16:57, 30 мај 2013создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org10:00, 2 јули 2010создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org09:24, 2 јули 2011создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org16:57, 30 мај 2013создадена со најавување(?)106
en.wikiversity.org16:57, 30 мај 2013создадена со најавување(?)282sysop
en.wikivoyage.org16:57, 30 мај 2013создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org17:35, 26 ноември 2012создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org06:55, 28 февруари 2010создадена со најавување(?)2
eu.wikipedia.org19:47, 18 октомври 2012создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org05:52, 3 септември 2021создадена со најавување(?)1
fi.wikipedia.org06:52, 22 март 2010создадена со најавување(?)0
fj.wikipedia.org02:40, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org18:20, 1 јануари 2011создадена со најавување(?)5
hsb.wikipedia.org10:10, 4 мај 2022создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org16:57, 30 мај 2013создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org16:47, 15 март 2010создадена со најавување(?)2
ja.wikipedia.org22:45, 18 ноември 2010создадена со најавување(?)2
lmo.wikipedia.org04:04, 6 јуни 2020создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org23:45, 30 јули 2013создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org18:01, 23 декември 2009создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org17:33, 24 септември 2009создадена со најавување(?)168autopatrolled
ml.wikipedia.org07:51, 12 февруари 2022создадена со најавување(?)1
mn.wikipedia.org21:12, 19 декември 2012создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org17:37, 25 април 2015создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org16:53, 13 октомври 2010создадена со најавување(?)6
nov.wikipedia.org17:47, 15 октомври 2010создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org16:24, 15 ноември 2010создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org22:04, 7 март 2010создадена со најавување(?)115
pt.wikisource.org19:21, 18 февруари 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikiversity.org01:24, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org19:28, 26 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org19:54, 5 април 2010создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org02:35, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org09:58, 2 јули 2010создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org22:42, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org17:42, 20 мај 2013создадена со најавување(?)1
wikisource.org21:42, 15 февруари 2018создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org20:09, 23 септември 2009домашно вики(?)5.350autopatrolled, bureaucrat, checkuser, sysop
strategy.wikimedia.org08:12, 1 јули 2010создадена со најавување(?)2
sv.wikipedia.org16:57, 17 мај 2014создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org14:49, 3 август 2022создадена со најавување(?)0
tet.wikipedia.org01:03, 16 јуни 2016создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org20:39, 14 декември 2017создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org22:27, 7 ноември 2021создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org21:11, 19 декември 2012создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org05:19, 2 јануари 2018создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org16:57, 30 мај 2013создадена со најавување(?)818
wikimania2014.wikimedia.org18:55, 13 јуни 2014создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org14:09, 12 мај 2017создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org04:27, 14 април 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org06:29, 12 февруари 2017создадена со најавување(?)0