Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ar.wikipedia.org14:31, 24 април 2015создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org21:37, 19 октомври 2020создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org14:31, 24 април 2015создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org21:02, 28 мај 2010создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org23:08, 26 март 2015создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org03:36, 5 мај 2010нова сметка(?)6
es.wikipedia.org21:02, 28 мај 2010создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org14:31, 24 април 2015создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org05:12, 5 мај 2010создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org19:04, 17 април 2015создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org14:31, 24 април 2015создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org21:02, 28 мај 2010создадена со најавување(?)Блокиран засекогаш.
Причина: Nama pengguna tak layak
  • уредување (на цело вики)
  • оневозможено автоблокирање
0
it.wikipedia.org21:02, 28 мај 2010создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org11:02, 24 март 2011создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org11:02, 23 април 2011создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org02:11, 17 октомври 2020создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org17:51, 27 август 2015создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org20:23, 5 мај 2010создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org20:58, 5 мај 2010создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org11:03, 8 април 2011создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org14:31, 24 април 2015создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org12:08, 4 ноември 2014создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org21:02, 28 мај 2010создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org23:08, 26 март 2015создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org11:03, 13 мај 2011создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org23:08, 26 март 2015создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org13:19, 15 ноември 2014создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org21:03, 28 мај 2010создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org13:19, 15 ноември 2014создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org15:40, 27 август 2015создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org21:02, 28 мај 2010создадена со најавување(?)0