Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org18:49, 25 септември 2011создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org12:52, 25 јули 2010создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org00:53, 23 ноември 2009создадена со најавување(?)2
ak.wikipedia.org00:38, 4 септември 2010создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org22:12, 12 март 2014создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org22:27, 5 ноември 2009создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org22:47, 5 ноември 2009создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org01:11, 15 октомври 2011создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org03:17, 9 октомври 2008создадена со најавување(?)3autoreview
ar.wikibooks.org23:56, 30 јули 2014создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org19:40, 19 април 2010создадена со најавување(?)0
ar.wikiquote.org03:01, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)0
ar.wikisource.org20:06, 13 октомври 2011создадена со најавување(?)0
ar.wiktionary.org17:01, 2 декември 2011создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org21:21, 1 март 2010создадена со најавување(?)0
ast.wikipedia.org04:27, 23 ноември 2008создадена со најавување(?)2
as.wikipedia.org20:26, 13 октомври 2011создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org19:17, 26 февруари 2009создадена со најавување(?)19
az.wikipedia.org16:35, 17 декември 2009создадена со најавување(?)1
bar.wikipedia.org03:07, 10 мај 2010создадена со најавување(?)2
ba.wikipedia.org13:34, 3 јуни 2016создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org00:44, 4 септември 2010создадена со најавување(?)2
beta.wikiversity.org00:17, 12 декември 2012создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org19:52, 16 септември 2009создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org21:10, 14 март 2009создадена со најавување(?)1
bg.wikinews.org14:53, 7 декември 2009создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org23:38, 20 октомври 2011создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org00:31, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)2
bn.wikibooks.org14:48, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org01:26, 9 јануари 2009создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org21:47, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)1
br.wikimedia.org16:29, 20 јануари 2016создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org18:15, 23 октомври 2011создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org22:44, 21 февруари 2010создадена со најавување(?)1
bs.wikinews.org19:40, 19 април 2010создадена со најавување(?)0
bxr.wikipedia.org22:47, 14 септември 2012создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org13:39, 10 ноември 2008создадена со најавување(?)23
ca.wikibooks.org18:11, 17 септември 2011создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org19:40, 19 април 2010создадена со најавување(?)0
ca.wikiquote.org20:46, 13 март 2014создадена со најавување(?)0
ca.wikisource.org22:58, 31 март 2010создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org18:38, 26 ноември 2011создадена со најавување(?)0
cbk-zam.wikipedia.org15:53, 16 март 2009создадена со најавување(?)0
cdo.wikipedia.org00:11, 1 февруари 2014создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org20:26, 18 март 2009создадена со најавување(?)0
ce.wikipedia.org04:29, 14 ноември 2009создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org22:59, 19 октомври 2011создадена со најавување(?)1
chr.wiktionary.org01:10, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org02:02, 18 март 2009создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org20:23, 22 октомври 2011создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org02:00, 5 октомври 2008потврдено по е-пошта(?)37.064sysop
co.wikipedia.org21:31, 12 март 2014создадена со најавување(?)0
co.wikimedia.org13:23, 23 февруари 2016создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org13:37, 6 мај 2014создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org23:01, 19 октомври 2011создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org02:39, 27 ноември 2008создадена со најавување(?)13
cs.wikibooks.org16:47, 2 декември 2011создадена со најавување(?)0
cs.wikinews.org23:50, 14 октомври 2011создадена со најавување(?)0
cs.wikisource.org14:39, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)0
cu.wikipedia.org00:35, 23 март 2014создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org18:10, 23 октомври 2011создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org00:18, 12 ноември 2008создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org03:15, 10 декември 2008создадена со најавување(?)3
da.wikibooks.org19:06, 18 март 2012создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org19:30, 5 октомври 2008создадена со најавување(?)31autoreview
de.wikinews.org03:36, 7 ноември 2009создадена со најавување(?)2
de.wikiquote.org16:41, 9 септември 2009создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org16:41, 9 септември 2009создадена со најавување(?)0
de.wikiversity.org16:48, 2 декември 2011создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org02:34, 16 февруари 2013создадена со најавување(?)1
de.wiktionary.org01:18, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org15:09, 24 јули 2009создадена со најавување(?)2
el.wikibooks.org00:11, 15 октомври 2011создадена со најавување(?)0
el.wikinews.org18:33, 25 мај 2011создадена со најавување(?)0
el.wikiquote.org17:50, 1 декември 2012создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org21:41, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)0
eml.wikipedia.org23:22, 12 октомври 2011создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org17:55, 28 октомври 2008создадена со најавување(?)600extendedconfirmed
en.wikibooks.org02:44, 22 октомври 2008создадена со најавување(?)1
en.wikinews.org02:44, 22 октомври 2008создадена со најавување(?)298
en.wikiquote.org02:44, 22 октомври 2008создадена со најавување(?)8
en.wikisource.org02:44, 22 октомври 2008создадена со најавување(?)7
en.wikiversity.org02:44, 22 октомври 2008создадена со најавување(?)1
en.wikivoyage.org20:23, 12 ноември 2012создадена со најавување(?)2
en.wiktionary.org02:44, 22 октомври 2008создадена со најавување(?)0
eo.wikipedia.org01:49, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)2
eo.wikibooks.org19:42, 14 октомври 2011создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org20:48, 2 мај 2011создадена со најавување(?)0
eo.wikisource.org18:15, 17 септември 2011создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org23:29, 14 март 2012создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org02:00, 5 октомври 2008домашно вики(?)81.813bureaucrat, interface-admin, sysop
es.wikibooks.org20:57, 17 ноември 2008создадена со најавување(?)652bureaucrat, sysop
es.wikinews.org02:00, 5 октомври 2008потврдено по е-пошта(?)9.492bureaucrat, editor, interface-admin, reviewer, sysop
es.wikiquote.org21:24, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)75autopatrolled
es.wikisource.org21:23, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)290
es.wikiversity.org23:56, 26 октомври 2008создадена со најавување(?)35
es.wikivoyage.org23:30, 4 февруари 2013создадена со најавување(?)169
es.wiktionary.org20:01, 5 јануари 2009создадена со најавување(?)8
et.wikipedia.org19:39, 19 април 2010создадена со најавување(?)1
eu.wikipedia.org23:47, 12 ноември 2008создадена со најавување(?)4
ext.wikipedia.org19:40, 19 април 2010создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org19:39, 19 април 2010создадена со најавување(?)0
fa.wikibooks.org17:45, 23 октомври 2011создадена со најавување(?)0
fa.wikinews.org21:41, 15 март 2011создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org23:02, 20 октомври 2011создадена со најавување(?)0
fa.wikisource.org02:15, 20 октомври 2011создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org00:09, 3 декември 2008создадена со најавување(?)3
fi.wikinews.org04:08, 28 февруари 2010создадена со најавување(?)0
fi.wikisource.org20:32, 13 октомври 2011создадена со најавување(?)0
fi.wikiversity.org16:37, 6 ноември 2011создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org15:10, 10 ноември 2009создадена со најавување(?)1
fr.wikipedia.org23:19, 8 октомври 2008создадена со најавување(?)29
fr.wikibooks.org22:17, 4 октомври 2011создадена со најавување(?)0
fr.wikinews.org01:29, 1 ноември 2009создадена со најавување(?)1
fr.wikiquote.org21:20, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)3
fr.wikisource.org00:06, 23 февруари 2011создадена со најавување(?)1
fr.wikiversity.org21:11, 11 јули 2014создадена со најавување(?)0
fr.wikivoyage.org20:44, 13 март 2014создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org00:07, 29 август 2015создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org22:58, 14 септември 2012создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org00:34, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org16:49, 7 април 2014создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org21:48, 11 март 2010создадена со најавување(?)7
gl.wikibooks.org18:10, 17 септември 2011создадена со најавување(?)1
gl.wikiquote.org18:50, 25 септември 2011создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org16:42, 4 октомври 2011создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org02:36, 3 октомври 2011создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org19:39, 19 април 2010создадена со најавување(?)1
gu.wikipedia.org00:39, 4 септември 2010создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org02:43, 24 декември 2008создадена со најавување(?)1
he.wikibooks.org22:14, 8 јули 2014потврдено со лозинка(?)0
he.wikinews.org19:40, 19 април 2010создадена со најавување(?)0
he.wikisource.org23:03, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org21:36, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org14:23, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org14:33, 20 октомври 2008создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org22:24, 1 октомври 2021создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org14:56, 10 ноември 2009создадена со најавување(?)0
hu.wikibooks.org20:27, 13 октомври 2011создадена со најавување(?)0
hu.wikinews.org19:40, 19 април 2010создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org01:40, 11 октомври 2011создадена со најавување(?)0
hy.wikiquote.org03:08, 31 декември 2014создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org00:19, 23 февруари 2011создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org18:06, 27 ноември 2008создадена со најавување(?)0
id.wikibooks.org15:50, 5 ноември 2011создадена со најавување(?)0
id.wikiquote.org21:30, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)0
id.wikisource.org00:11, 15 октомври 2011создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org02:14, 10 март 2009создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org01:15, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org20:08, 20 октомври 2009создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org19:03, 13 декември 2008создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org01:21, 7 октомври 2008создадена со најавување(?)32
it.wikibooks.org21:13, 19 септември 2011создадена со најавување(?)1
it.wikinews.org22:11, 24 октомври 2009создадена со најавување(?)1
it.wikiquote.org22:01, 13 ноември 2009создадена со најавување(?)0
it.wikisource.org23:06, 31 март 2010создадена со најавување(?)1
it.wikiversity.org00:03, 15 октомври 2011создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org02:36, 3 октомври 2011создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org16:49, 9 ноември 2009создадена со најавување(?)3
ja.wikinews.org19:40, 19 април 2010создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org20:27, 13 октомври 2011создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org17:48, 23 октомври 2011создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org22:49, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org01:54, 14 октомври 2011создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org00:50, 14 октомври 2011создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org15:08, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org00:04, 15 март 2012создадена со најавување(?)1
kn.wikipedia.org16:27, 17 октомври 2011создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org03:14, 15 април 2009создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org01:40, 10 октомври 2011создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org03:29, 14 ноември 2009создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org00:12, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org22:14, 15 октомври 2011создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org19:39, 19 април 2010создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org02:56, 9 јуни 2009создадена со најавување(?)4
la.wikisource.org20:50, 14 октомври 2011создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org15:50, 26 ноември 2009создадена со најавување(?)0
lb.wiktionary.org19:37, 2 септември 2011создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org20:05, 16 април 2012создадена со најавување(?)1
lij.wikipedia.org21:55, 15 октомври 2011создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org17:38, 6 ноември 2009создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org00:17, 18 јули 2013создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org22:01, 27 декември 2017создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org23:53, 14 октомври 2011создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org19:39, 19 април 2010создадена со најавување(?)1
lt.wikibooks.org18:49, 18 март 2012создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org00:35, 4 септември 2010создадена со најавување(?)1
lv.wiktionary.org00:14, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org02:44, 22 октомври 2008создадена со најавување(?)1
meta.wikimedia.org20:17, 6 октомври 2008создадена со најавување(?)381autopatrolled
mg.wikipedia.org23:42, 19 октомври 2011создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org17:50, 23 октомври 2011создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org01:22, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)1
ml.wikipedia.org14:11, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org14:54, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org02:05, 11 октомври 2011создадена со најавување(?)1
mr.wikipedia.org20:10, 13 октомври 2011создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org19:40, 19 април 2010создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org19:39, 19 април 2010создадена со најавување(?)0
mx.wikimedia.org23:47, 13 ноември 2018создадена со најавување(?)0
nah.wikipedia.org19:40, 19 април 2010создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org16:39, 27 октомври 2009создадена со најавување(?)0
na.wiktionary.org16:48, 2 декември 2011создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org14:04, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org21:44, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org03:21, 11 октомври 2011создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org19:39, 19 април 2010создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org01:38, 14 декември 2008создадена со најавување(?)5
nl.wikibooks.org21:21, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)0
nl.wikinews.org21:56, 6 ноември 2009создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org20:48, 8 ноември 2011создадена со најавување(?)0
nl.wikisource.org02:20, 16 ноември 2015создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org14:55, 27 март 2009создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org19:39, 8 ноември 2008создадена со најавување(?)3
no.wikinews.org19:40, 19 април 2010создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org15:49, 11 мај 2009создадена со најавување(?)1
or.wikipedia.org00:03, 15 октомври 2011создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org23:09, 19 октомври 2011создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org20:51, 2 февруари 2013создадена со најавување(?)2
pam.wikipedia.org20:50, 24 октомври 2008создадена со најавување(?)0
pap.wikipedia.org19:39, 19 април 2010создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org00:56, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)1
pdc.wikipedia.org20:33, 23 октомври 2011создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org18:30, 27 октомври 2008создадена со најавување(?)4
pl.wikibooks.org23:31, 22 февруари 2012создадена со најавување(?)0
pl.wikinews.org04:02, 28 февруари 2010создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org01:14, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)0
pl.wikisource.org00:32, 4 септември 2010создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org15:15, 25 септември 2018создадена со најавување(?)0
pms.wikipedia.org22:08, 15 октомври 2011создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org22:42, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org20:27, 25 ноември 2008создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org01:50, 20 октомври 2011создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org04:23, 13 октомври 2008создадена со најавување(?)209
pt.wikibooks.org01:46, 18 септември 2011создадена со најавување(?)18
pt.wikimedia.org14:54, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org21:45, 6 ноември 2009создадена со најавување(?)12
pt.wikiquote.org15:48, 7 октомври 2011создадена со најавување(?)0
pt.wikisource.org15:27, 1 декември 2009создадена со најавување(?)12
pt.wikiversity.org21:18, 25 ноември 2011создадена со најавување(?)1
pt.wikivoyage.org01:24, 11 март 2013создадена со најавување(?)1
pt.wiktionary.org23:13, 29 септември 2011создадена со најавување(?)4
qu.wikipedia.org19:39, 19 април 2010создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org23:39, 22 октомври 2011создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org22:19, 8 декември 2008создадена со најавување(?)5
ro.wikinews.org19:40, 19 април 2010создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org16:43, 4 октомври 2011создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org00:24, 26 октомври 2008создадена со најавување(?)10
ru.wikibooks.org18:20, 1 декември 2012создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org19:40, 19 април 2010создадена со најавување(?)0
ru.wikiquote.org23:40, 24 ноември 2011создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org21:39, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org21:23, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org00:57, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)2
sa.wikipedia.org17:11, 25 јуни 2022создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org16:19, 7 декември 2011создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org15:34, 4 ноември 2009создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org21:29, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)0
sc.wikipedia.org01:01, 11 октомври 2011создадена со најавување(?)0
sd.wikinews.org19:40, 19 април 2010создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org16:04, 5 ноември 2011создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org01:10, 16 август 2014создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org21:20, 11 август 2011создадена со најавување(?)1
simple.wikipedia.org01:37, 14 октомври 2008создадена со најавување(?)5
simple.wiktionary.org22:54, 14 септември 2012создадена со најавување(?)0
si.wikipedia.org00:58, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)1
sk.wikipedia.org04:28, 7 ноември 2009создадена со најавување(?)8
sl.wikipedia.org19:40, 19 април 2010создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org20:51, 8 ноември 2011создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org02:03, 14 октомври 2011создадена со најавување(?)0
wikisource.org21:43, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)0
so.wikipedia.org00:40, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)3
species.wikimedia.org16:04, 5 април 2009создадена со најавување(?)0
sq.wikipedia.org21:27, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)4
srn.wikipedia.org02:31, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org03:12, 3 ноември 2009создадена со најавување(?)7
sr.wikinews.org19:40, 19 април 2010создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org17:53, 1 декември 2012создадена со најавување(?)0
strategy.wikimedia.org18:08, 7 мај 2011создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org02:02, 11 октомври 2011создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org00:51, 20 октомври 2008создадена со најавување(?)3
sv.wikinews.org21:05, 18 ноември 2009создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org01:52, 14 октомври 2011создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org03:15, 3 јуни 2016создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org00:45, 4 септември 2010создадена со најавување(?)3
ta.wikipedia.org01:42, 7 декември 2009создадена со најавување(?)0
ta.wikibooks.org20:19, 22 октомври 2011создадена со најавување(?)0
ta.wikinews.org20:25, 9 ноември 2009создадена со најавување(?)1
tay.wikipedia.org15:55, 20 декември 2021создадена со најавување(?)0
ten.wikipedia.org04:39, 24 ноември 2010создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org01:16, 11 март 2013создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org16:00, 22 септември 2011создадена со најавување(?)1.150sysop
te.wikipedia.org19:39, 19 април 2010создадена со најавување(?)1
te.wiktionary.org19:23, 3 април 2012создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org19:39, 19 април 2010создадена со најавување(?)1
th.wikinews.org19:40, 19 април 2010создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org21:22, 10 ноември 2009создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org17:39, 6 ноември 2009создадена со најавување(?)5
tl.wikibooks.org14:29, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org15:38, 4 ноември 2009создадена со најавување(?)9
tr.wikinews.org22:33, 7 февруари 2010создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org01:18, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)2
ts.wikipedia.org22:50, 5 ноември 2009создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org23:02, 19 октомври 2011создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org13:15, 17 ноември 2009создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org22:38, 5 ноември 2009создадена со најавување(?)2
uk.wikinews.org19:40, 19 април 2010создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org15:56, 13 декември 2011создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org02:33, 22 октомври 2011создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org21:35, 12 март 2014создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org16:50, 22 ноември 2009создадена со најавување(?)1
vi.wikibooks.org18:10, 22 октомври 2011создадена со најавување(?)0
vls.wikipedia.org22:42, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org02:59, 14 ноември 2009создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org20:57, 3 април 2010создадена со најавување(?)2
wa.wikibooks.org03:46, 30 октомври 2009создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org02:13, 17 ноември 2012создадена со најавување(?)4.719
wikimania2009.wikimedia.org23:56, 29 март 2009создадена со најавување(?)9
wikimania2010.wikimedia.org21:39, 26 февруари 2010создадена со најавување(?)5
wikimania2011.wikimedia.org01:24, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)6
wikimania2012.wikimedia.org22:46, 12 декември 2011создадена со најавување(?)6
wikimania2013.wikimedia.org14:16, 24 мај 2012создадена со најавување(?)0
wikimania2014.wikimedia.org01:01, 22 декември 2013создадена со најавување(?)2
wikimania2015.wikimedia.org22:25, 19 јануари 2015создадена со најавување(?)2
wikimania2016.wikimedia.org14:16, 10 ноември 2015создадена со најавување(?)1
wikimania2017.wikimedia.org21:50, 29 јуни 2016создадена со најавување(?)6
wikimania2018.wikimedia.org13:19, 25 август 2017создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org15:44, 17 септември 2018создадена со најавување(?)7
zh-classical.wikipedia.org00:59, 11 октомври 2011создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org01:03, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)1
zh-yue.wikipedia.org02:25, 2 октомври 2010создадена со најавување(?)1
zh.wikipedia.org03:45, 3 ноември 2009создадена со најавување(?)1
zh.wikinews.org19:40, 19 април 2010создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org22:39, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org21:48, 1 октомври 2010создадена со најавување(?)0