Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Eurodyne
  • Зачленет: 00:14, 19 август 2014 (пред 8 години)
  • Вкупно уредувања: 70.790
  • Број на приврзани сметки: 781
  • Глобална група: Глобални отповикувачи
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org01:42, 25 август 2014создадена со најавување(?)10
ace.wikipedia.org01:42, 25 август 2014создадена со најавување(?)13
ady.wikipedia.org07:12, 16 февруари 2016создадена со најавување(?)5
af.wikipedia.org01:42, 25 август 2014создадена со најавување(?)36
af.wikibooks.org01:42, 25 август 2014создадена со најавување(?)5
af.wikiquote.org01:42, 25 август 2014создадена со најавување(?)5
af.wiktionary.org01:42, 25 август 2014создадена со најавување(?)8
ak.wikipedia.org01:42, 25 август 2014создадена со најавување(?)10
als.wikipedia.org01:42, 25 август 2014создадена со најавување(?)22
alt.wikipedia.org20:17, 10 септември 2021создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org01:42, 25 август 2014создадена со најавување(?)16
am.wiktionary.org01:42, 25 август 2014создадена со најавување(?)4
ang.wikipedia.org01:42, 25 август 2014создадена со најавување(?)6
ang.wikibooks.org01:42, 25 август 2014создадена со најавување(?)3
ang.wiktionary.org01:42, 25 август 2014создадена со најавување(?)5
an.wikipedia.org01:42, 25 август 2014создадена со најавување(?)11
an.wiktionary.org01:42, 25 август 2014создадена со најавување(?)3
arc.wikipedia.org01:42, 25 август 2014создадена со најавување(?)3
ar.wikipedia.org01:42, 25 август 2014создадена со најавување(?)20
ar.wikibooks.org01:42, 25 август 2014создадена со најавување(?)5
ar.wikimedia.org20:41, 24 ноември 2014создадена со најавување(?)2
ar.wikinews.org01:42, 25 август 2014создадена со најавување(?)4
ar.wikiquote.org01:42, 25 август 2014создадена со најавување(?)7
ar.wikisource.org01:42, 25 август 2014создадена со најавување(?)7
ar.wikiversity.org01:42, 25 август 2014создадена со најавување(?)5
ar.wiktionary.org01:42, 25 август 2014создадена со најавување(?)10
ary.wikipedia.org20:17, 10 септември 2021создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org01:42, 25 август 2014создадена со најавување(?)60
ast.wikipedia.org01:42, 25 август 2014создадена со најавување(?)11
ast.wiktionary.org01:42, 25 август 2014создадена со најавување(?)4
as.wikipedia.org01:42, 25 август 2014создадена со најавување(?)9
as.wikisource.org01:42, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
atj.wikipedia.org04:14, 5 октомври 2017создадена со најавување(?)0
avk.wikipedia.org20:18, 10 септември 2021создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org01:42, 25 август 2014создадена со најавување(?)3
awa.wikipedia.org20:18, 10 септември 2021создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org01:42, 25 август 2014создадена со најавување(?)6
ay.wiktionary.org01:42, 25 август 2014создадена со најавување(?)8
azb.wikipedia.org02:24, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org01:42, 25 август 2014создадена со најавување(?)49
az.wikibooks.org01:42, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
az.wikiquote.org01:42, 25 август 2014создадена со најавување(?)4
az.wikisource.org01:42, 25 август 2014создадена со најавување(?)5
az.wiktionary.org01:42, 25 август 2014создадена со најавување(?)5
ban.wikipedia.org20:18, 10 септември 2021создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org01:42, 25 август 2014создадена со најавување(?)6
bat-smg.wikipedia.org01:42, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
ba.wikipedia.org01:42, 25 август 2014создадена со најавување(?)9
ba.wikibooks.org04:14, 5 октомври 2017создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org01:42, 25 август 2014создадена со најавување(?)6
bd.wikimedia.org04:31, 5 јануари 2015создадена со најавување(?)3
be-tarask.wikipedia.org01:42, 25 август 2014создадена со најавување(?)6
beta.wikiversity.org01:51, 25 август 2014создадена со најавување(?)3
be.wikipedia.org01:42, 25 август 2014создадена со најавување(?)12
be.wikibooks.org01:42, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
be.wikimedia.org04:32, 5 јануари 2015создадена со најавување(?)3
be.wikiquote.org01:42, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
be.wikisource.org01:42, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
be.wiktionary.org01:42, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
bg.wikipedia.org00:09, 23 август 2014создадена со најавување(?)117autopatrolled
bg.wikibooks.org01:42, 25 август 2014создадена со најавување(?)41
bg.wikinews.org01:42, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
bg.wikiquote.org01:42, 25 август 2014создадена со најавување(?)3
bg.wikisource.org01:42, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
bg.wiktionary.org01:42, 25 август 2014создадена со најавување(?)4
bh.wikipedia.org01:42, 25 август 2014создадена со најавување(?)3
bi.wikipedia.org01:42, 25 август 2014создадена со најавување(?)6
bjn.wikipedia.org01:42, 25 август 2014создадена со најавување(?)4
bm.wikipedia.org01:43, 25 август 2014создадена со најавување(?)5
bn.wikipedia.org00:13, 23 август 2014создадена со најавување(?)32
bn.wikibooks.org01:43, 25 август 2014создадена со најавување(?)5
bn.wikisource.org01:43, 25 август 2014создадена со најавување(?)4
bn.wikivoyage.org04:10, 24 јануари 2019создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org01:43, 25 август 2014создадена со најавување(?)8
bo.wikipedia.org01:43, 25 август 2014создадена со најавување(?)5
bpy.wikipedia.org01:43, 25 август 2014создадена со најавување(?)3
br.wikipedia.org01:43, 25 август 2014создадена со најавување(?)8
br.wikimedia.org02:24, 12 септември 2014создадена со најавување(?)2
br.wikiquote.org01:43, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
br.wikisource.org01:43, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
br.wiktionary.org01:43, 25 август 2014создадена со најавување(?)4
bs.wikipedia.org01:43, 25 август 2014создадена со најавување(?)22
bs.wikibooks.org01:43, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
bs.wikinews.org01:43, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
bs.wikiquote.org01:43, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
bs.wikisource.org01:43, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
bs.wiktionary.org01:43, 25 август 2014создадена со најавување(?)3
bug.wikipedia.org01:43, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
bxr.wikipedia.org01:43, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
ca.wikipedia.org01:43, 25 август 2014создадена со најавување(?)9
ca.wikibooks.org01:43, 25 август 2014создадена со најавување(?)3
ca.wikimedia.org19:36, 11 јануари 2015создадена со најавување(?)6
ca.wikinews.org01:43, 25 август 2014создадена со најавување(?)4
ca.wikiquote.org00:09, 23 август 2014создадена со најавување(?)7
ca.wikisource.org01:43, 25 август 2014создадена со најавување(?)3
ca.wiktionary.org01:43, 25 август 2014создадена со најавување(?)5
cbk-zam.wikipedia.org01:43, 25 август 2014создадена со најавување(?)9
cdo.wikipedia.org01:43, 25 август 2014создадена со најавување(?)5
ceb.wikipedia.org01:43, 25 август 2014создадена со најавување(?)9
ce.wikipedia.org01:43, 25 август 2014создадена со најавување(?)3
chr.wikipedia.org01:43, 25 август 2014создадена со најавување(?)9
chr.wiktionary.org01:43, 25 август 2014создадена со најавување(?)4
ch.wikipedia.org01:43, 25 август 2014создадена со најавување(?)8
chy.wikipedia.org01:43, 25 август 2014создадена со најавување(?)8
ckb.wikipedia.org01:43, 25 август 2014создадена со најавување(?)6
commons.wikimedia.org18:05, 19 август 2014создадена со најавување(?)15.641filemover, image-reviewer, rollbacker
co.wikipedia.org01:43, 25 август 2014создадена со најавување(?)4
co.wikimedia.org19:36, 11 јануари 2015создадена со најавување(?)2
co.wiktionary.org01:43, 25 август 2014создадена со најавување(?)4
crh.wikipedia.org01:43, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
cr.wikipedia.org01:43, 25 август 2014создадена со најавување(?)5
csb.wikipedia.org01:43, 25 август 2014создадена со најавување(?)5
csb.wiktionary.org01:43, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
cs.wikipedia.org01:43, 25 август 2014создадена со најавување(?)39
cs.wikibooks.org01:43, 25 август 2014создадена со најавување(?)4
cs.wikinews.org01:43, 25 август 2014создадена со најавување(?)4
cs.wikiquote.org07:23, 23 август 2014создадена со најавување(?)9
cs.wikisource.org01:43, 25 август 2014создадена со најавување(?)5
cs.wikiversity.org01:43, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
cs.wiktionary.org01:43, 25 август 2014создадена со најавување(?)21
cu.wikipedia.org01:43, 25 август 2014создадена со најавување(?)3
cv.wikipedia.org01:43, 25 август 2014создадена со најавување(?)6
cv.wikibooks.org01:43, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
cy.wikipedia.org01:43, 25 август 2014создадена со најавување(?)84
cy.wikibooks.org01:43, 25 август 2014создадена со најавување(?)6
cy.wikiquote.org01:43, 25 август 2014создадена со најавување(?)6
cy.wikisource.org01:43, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
cy.wiktionary.org01:43, 25 август 2014создадена со најавување(?)7
dag.wikipedia.org20:18, 10 септември 2021создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org01:43, 25 август 2014создадена со најавување(?)83
da.wikibooks.org01:43, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
da.wikiquote.org01:43, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
da.wikisource.org01:43, 25 август 2014создадена со најавување(?)7
da.wiktionary.org01:43, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
de.wikipedia.org06:29, 21 август 2014создадена со најавување(?)118autoreview
de.wikibooks.org01:43, 25 август 2014создадена со најавување(?)7
de.wikinews.org01:43, 25 август 2014создадена со најавување(?)5
de.wikiquote.org01:43, 25 август 2014создадена со најавување(?)3
de.wikisource.org01:43, 25 август 2014создадена со најавување(?)20
de.wikiversity.org01:43, 25 август 2014создадена со најавување(?)5
de.wikivoyage.org01:43, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
de.wiktionary.org17:57, 22 август 2014создадена со најавување(?)20
din.wikipedia.org04:14, 5 октомври 2017создадена со најавување(?)4
diq.wikipedia.org01:43, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
dk.wikimedia.org06:16, 30 октомври 2014создадена со најавување(?)6
dsb.wikipedia.org01:43, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
dty.wikipedia.org08:50, 6 јуни 2017создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org01:43, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
dv.wiktionary.org01:43, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
dz.wikipedia.org01:43, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
ee.wikipedia.org01:43, 25 август 2014создадена со најавување(?)5
el.wikipedia.org01:44, 25 август 2014создадена со најавување(?)8
el.wikibooks.org01:44, 25 август 2014создадена со најавување(?)3
el.wikinews.org01:44, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
el.wikiquote.org01:44, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
el.wikisource.org01:44, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
el.wikiversity.org01:44, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
el.wikivoyage.org01:44, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
el.wiktionary.org01:44, 25 август 2014создадена со најавување(?)6
eml.wikipedia.org01:44, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
en.wikipedia.org00:14, 19 август 2014нова сметка(?)8.997extendedconfirmed, filemover, reviewer, rollbacker
en.wikibooks.org18:05, 19 август 2014создадена со најавување(?)225editor
en.wikinews.org18:05, 19 август 2014создадена со најавување(?)2
en.wikiquote.org18:05, 19 август 2014создадена со најавување(?)437
en.wikisource.org18:05, 19 август 2014создадена со најавување(?)10
en.wikiversity.org18:05, 19 август 2014создадена со најавување(?)55
en.wikivoyage.org18:05, 19 август 2014создадена со најавување(?)5
en.wiktionary.org18:05, 19 август 2014создадена со најавување(?)71
eo.wikipedia.org01:44, 25 август 2014создадена со најавување(?)44
eo.wikibooks.org01:44, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
eo.wikinews.org01:44, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
eo.wikiquote.org01:44, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
eo.wikisource.org01:44, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
eo.wiktionary.org01:44, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
es.wikipedia.org07:23, 23 август 2014создадена со најавување(?)165rollbacker
es.wikibooks.org01:44, 25 август 2014создадена со најавување(?)43
es.wikinews.org01:44, 25 август 2014создадена со најавување(?)7
es.wikiquote.org01:44, 25 август 2014создадена со најавување(?)16
es.wikisource.org01:44, 25 август 2014создадена со најавување(?)25
es.wikiversity.org01:44, 25 август 2014создадена со најавување(?)41
es.wikivoyage.org01:44, 25 август 2014создадена со најавување(?)5
es.wiktionary.org01:44, 25 август 2014создадена со најавување(?)43
et.wikipedia.org01:44, 25 август 2014создадена со најавување(?)56
et.wikibooks.org01:44, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
ee.wikimedia.org19:37, 11 јануари 2015создадена со најавување(?)1
et.wikiquote.org01:44, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
et.wikisource.org01:44, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
et.wiktionary.org01:44, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
eu.wikipedia.org01:44, 25 август 2014создадена со најавување(?)31
eu.wikibooks.org01:44, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
eu.wikiquote.org01:44, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
eu.wikisource.org04:10, 24 јануари 2019создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org01:44, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
ext.wikipedia.org01:44, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
fa.wikipedia.org17:24, 24 август 2014создадена со најавување(?)9
fa.wikibooks.org01:44, 25 август 2014создадена со најавување(?)3
fa.wikinews.org01:44, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
fa.wikiquote.org01:44, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
fa.wikisource.org01:44, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
fa.wikivoyage.org00:15, 3 октомври 2014создадена со најавување(?)2
fa.wiktionary.org01:44, 25 август 2014создадена со најавување(?)3
ff.wikipedia.org01:44, 25 август 2014создадена со најавување(?)7
fiu-vro.wikipedia.org01:44, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
fi.wikipedia.org01:44, 25 август 2014создадена со најавување(?)11
fi.wikibooks.org01:44, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
fi.wikimedia.org19:37, 11 јануари 2015создадена со најавување(?)1
fi.wikinews.org01:44, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
fi.wikiquote.org01:44, 25 август 2014создадена со најавување(?)12
fi.wikisource.org01:44, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
fi.wikiversity.org01:44, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
fi.wikivoyage.org08:50, 6 јуни 2017создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org01:44, 25 август 2014создадена со најавување(?)9
fj.wikipedia.org01:44, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
fj.wiktionary.org01:44, 25 август 2014создадена со најавување(?)4
foundation.wikimedia.org11:38, 25 мај 2023создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org01:44, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
fo.wikisource.org01:44, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
fo.wiktionary.org01:44, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
frp.wikipedia.org01:44, 25 август 2014создадена со најавување(?)4
frr.wikipedia.org01:44, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
fr.wikipedia.org07:23, 23 август 2014создадена со најавување(?)38
fr.wikibooks.org01:44, 25 август 2014создадена со најавување(?)16
fr.wikinews.org01:44, 25 август 2014создадена со најавување(?)5
fr.wikiquote.org01:44, 25 август 2014создадена со најавување(?)12
fr.wikisource.org01:44, 25 август 2014создадена со најавување(?)4
fr.wikiversity.org01:44, 25 август 2014создадена со најавување(?)10
fr.wikivoyage.org01:44, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
fr.wiktionary.org01:44, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
fur.wikipedia.org01:44, 25 август 2014создадена со најавување(?)3
fy.wikipedia.org01:44, 25 август 2014создадена со најавување(?)3
fy.wikibooks.org01:44, 25 август 2014создадена со најавување(?)4
fy.wiktionary.org01:44, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
gag.wikipedia.org01:45, 25 август 2014создадена со најавување(?)3
gan.wikipedia.org01:45, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
ga.wikipedia.org01:44, 25 август 2014создадена со најавување(?)7
ga.wiktionary.org01:45, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
gcr.wikipedia.org20:18, 10 септември 2021создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org01:45, 25 август 2014создадена со најавување(?)10
gd.wiktionary.org01:45, 25 август 2014создадена со најавување(?)4
glk.wikipedia.org01:45, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
gl.wikipedia.org01:45, 25 август 2014создадена со најавување(?)8
gl.wikibooks.org01:45, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
gl.wikiquote.org01:45, 25 август 2014создадена со најавување(?)3
gl.wikisource.org01:45, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
gl.wiktionary.org01:45, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
gn.wikipedia.org01:45, 25 август 2014создадена со најавување(?)4
gn.wiktionary.org01:45, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
gom.wikipedia.org02:24, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org04:10, 24 јануари 2019создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org01:45, 25 август 2014создадена со најавување(?)6
gu.wikipedia.org01:45, 25 август 2014создадена со најавување(?)8
gu.wikiquote.org01:45, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
gu.wikisource.org01:45, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
gu.wiktionary.org01:45, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
gv.wikipedia.org01:45, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
gv.wiktionary.org01:45, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
hak.wikipedia.org01:45, 25 август 2014создадена со најавување(?)10
ha.wikipedia.org01:45, 25 август 2014создадена со најавување(?)6
ha.wiktionary.org01:45, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
haw.wikipedia.org01:45, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
he.wikipedia.org07:22, 23 август 2014создадена со најавување(?)3
he.wikibooks.org01:45, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
he.wikinews.org01:45, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
he.wikiquote.org01:45, 25 август 2014создадена со најавување(?)4
he.wikisource.org01:45, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
he.wikivoyage.org01:45, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
he.wiktionary.org01:45, 25 август 2014создадена со најавување(?)3
hif.wikipedia.org01:45, 25 август 2014создадена со најавување(?)13
hif.wiktionary.org04:10, 24 јануари 2019создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org01:45, 25 август 2014создадена со најавување(?)68
hi.wikibooks.org01:45, 25 август 2014создадена со најавување(?)6
hi.wikiquote.org01:45, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
hi.wikiversity.org04:14, 5 октомври 2017создадена со најавување(?)0
hi.wikivoyage.org04:14, 5 октомври 2017создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org01:45, 25 август 2014создадена со најавување(?)3
hr.wikipedia.org07:23, 23 август 2014создадена со најавување(?)37
hr.wikibooks.org01:45, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
hr.wikiquote.org01:45, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
hr.wikisource.org01:45, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
hr.wiktionary.org01:45, 25 август 2014создадена со најавување(?)3
hsb.wikipedia.org01:45, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
hsb.wiktionary.org01:45, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
ht.wikipedia.org07:23, 23 август 2014создадена со најавување(?)3
hu.wikipedia.org07:23, 23 август 2014создадена со најавување(?)15
hu.wikibooks.org01:45, 25 август 2014создадена со најавување(?)4
hu.wikiquote.org01:45, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
hu.wikisource.org01:45, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
hu.wiktionary.org01:45, 25 август 2014создадена со најавување(?)6
hy.wikipedia.org01:45, 25 август 2014создадена со најавување(?)23
hy.wikibooks.org01:45, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
hy.wikiquote.org01:45, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
hy.wikisource.org01:45, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
hy.wiktionary.org01:45, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
hyw.wikipedia.org20:07, 7 април 2019создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org01:45, 25 август 2014создадена со најавување(?)6
ia.wikibooks.org01:45, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
ia.wiktionary.org01:45, 25 август 2014создадена со најавување(?)3
id.wikipedia.org01:45, 25 август 2014создадена со најавување(?)3
id.wikibooks.org01:45, 25 август 2014создадена со најавување(?)10
id.wikiquote.org01:45, 25 август 2014создадена со најавување(?)6
id.wikisource.org01:45, 25 август 2014создадена со најавување(?)10
id.wiktionary.org01:45, 25 август 2014создадена со најавување(?)8
ie.wikipedia.org01:45, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
ie.wikibooks.org01:45, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
ie.wiktionary.org01:45, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
ig.wikipedia.org01:45, 25 август 2014создадена со најавување(?)5
ik.wikipedia.org01:45, 25 август 2014создадена со најавување(?)6
ilo.wikipedia.org01:45, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
incubator.wikimedia.org18:05, 19 август 2014создадена со најавување(?)44
inh.wikipedia.org04:10, 24 јануари 2019создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org01:45, 25 август 2014создадена со најавување(?)3
io.wiktionary.org01:46, 25 август 2014создадена со најавување(?)3
is.wikipedia.org07:23, 23 август 2014создадена со најавување(?)25
is.wikibooks.org01:46, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
is.wikiquote.org01:46, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
is.wikisource.org01:46, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
is.wiktionary.org01:46, 25 август 2014создадена со најавување(?)3
it.wikipedia.org01:46, 25 август 2014создадена со најавување(?)24
it.wikibooks.org01:46, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
it.wikinews.org01:46, 25 август 2014создадена со најавување(?)6
it.wikiquote.org01:46, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
it.wikisource.org01:46, 25 август 2014создадена со најавување(?)5
it.wikiversity.org01:46, 25 август 2014создадена со најавување(?)8
it.wikivoyage.org01:46, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
it.wiktionary.org01:46, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
iu.wikipedia.org01:46, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
iu.wiktionary.org01:46, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
jam.wikipedia.org20:45, 6 април 2017создадена со најавување(?)1
ja.wikipedia.org07:24, 23 август 2014создадена со најавување(?)23
ja.wikibooks.org01:46, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
ja.wikinews.org01:46, 25 август 2014создадена со најавување(?)5
ja.wikiquote.org01:46, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
ja.wikisource.org01:46, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
ja.wikiversity.org01:46, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
ja.wiktionary.org01:46, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
jbo.wikipedia.org01:46, 25 август 2014создадена со најавување(?)3
jbo.wiktionary.org01:46, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
jv.wikipedia.org01:46, 25 август 2014создадена со најавување(?)19
jv.wiktionary.org01:46, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
kaa.wikipedia.org01:46, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
kab.wikipedia.org01:46, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
ka.wikipedia.org01:46, 25 август 2014создадена со најавување(?)38
ka.wikibooks.org01:46, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
ka.wikiquote.org01:46, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
ka.wiktionary.org01:46, 25 август 2014создадена со најавување(?)3
kbd.wikipedia.org01:46, 25 август 2014создадена со најавување(?)3
kbp.wikipedia.org04:14, 5 октомври 2017создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org01:46, 25 август 2014создадена со најавување(?)3
ki.wikipedia.org01:46, 25 август 2014создадена со најавување(?)4
kk.wikipedia.org01:46, 25 август 2014создадена со најавување(?)7
kk.wikibooks.org01:46, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
kk.wiktionary.org01:46, 25 август 2014создадена со најавување(?)3
kl.wikipedia.org01:46, 25 август 2014создадена со најавување(?)7
kl.wiktionary.org01:46, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
km.wikipedia.org01:46, 25 август 2014создадена со најавување(?)8
km.wikibooks.org01:46, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
km.wiktionary.org01:46, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
kn.wikipedia.org01:46, 25 август 2014создадена со најавување(?)4
kn.wikiquote.org01:46, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
kn.wikisource.org01:46, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
kn.wiktionary.org01:46, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
koi.wikipedia.org01:46, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
ko.wikipedia.org01:46, 25 август 2014создадена со најавување(?)4
ko.wikibooks.org01:46, 25 август 2014создадена со најавување(?)6
ko.wikinews.org01:46, 25 август 2014создадена со најавување(?)9
ko.wikiquote.org01:46, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
ko.wikisource.org01:46, 25 август 2014создадена со најавување(?)5
ko.wikiversity.org01:46, 25 август 2014создадена со најавување(?)9
ko.wiktionary.org01:46, 25 август 2014создадена со најавување(?)49
krc.wikipedia.org01:46, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
ksh.wikipedia.org01:46, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
ks.wikipedia.org01:46, 25 август 2014создадена со најавување(?)3
ks.wiktionary.org01:46, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
ku.wikipedia.org01:46, 25 август 2014создадена со најавување(?)6
ku.wikibooks.org01:46, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
ku.wikiquote.org01:46, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
ku.wiktionary.org01:46, 25 август 2014создадена со најавување(?)5
kv.wikipedia.org01:46, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
kw.wikipedia.org01:46, 25 август 2014создадена со најавување(?)3
kw.wiktionary.org01:46, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
ky.wikipedia.org01:46, 25 август 2014создадена со најавување(?)8
ky.wikibooks.org01:46, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
ky.wikiquote.org01:46, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
ky.wiktionary.org01:46, 25 август 2014создадена со најавување(?)3
lad.wikipedia.org01:47, 25 август 2014создадена со најавување(?)4
la.wikipedia.org00:12, 23 август 2014создадена со најавување(?)7
la.wikibooks.org01:47, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
la.wikiquote.org01:47, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
la.wikisource.org01:47, 25 август 2014создадена со најавување(?)4
la.wiktionary.org01:47, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
lbe.wikipedia.org01:47, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
lb.wikipedia.org01:47, 25 август 2014создадена со најавување(?)7
lb.wiktionary.org01:47, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
lez.wikipedia.org01:47, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
lfn.wikipedia.org04:10, 24 јануари 2019создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org01:47, 25 август 2014создадена со најавување(?)5
lij.wikipedia.org01:47, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
li.wikipedia.org01:47, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
li.wikibooks.org01:47, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
li.wikinews.org04:10, 24 јануари 2019создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org01:47, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
li.wikisource.org01:47, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
li.wiktionary.org01:47, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
lld.wikipedia.org20:18, 10 септември 2021создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org07:25, 23 август 2014создадена со најавување(?)2
ln.wikipedia.org01:47, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
ln.wiktionary.org01:47, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
login.wikimedia.org00:20, 19 август 2014создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org01:47, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
lo.wiktionary.org01:47, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
lrc.wikipedia.org02:24, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org01:47, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
lt.wikipedia.org01:47, 25 август 2014создадена со најавување(?)60
lt.wikibooks.org01:47, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
lt.wikiquote.org01:47, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
lt.wikisource.org01:47, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
lt.wiktionary.org01:47, 25 август 2014создадена со најавување(?)3
lv.wikipedia.org01:47, 25 август 2014создадена со најавување(?)38
lv.wiktionary.org01:47, 25 август 2014создадена со најавување(?)3
mad.wikipedia.org20:18, 10 септември 2021создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org01:04, 1 декември 2014создадена со најавување(?)4
map-bms.wikipedia.org01:47, 25 август 2014создадена со најавување(?)7
mdf.wikipedia.org01:47, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
www.mediawiki.org18:04, 19 август 2014создадена со најавување(?)542
meta.wikimedia.org00:22, 19 август 2014создадена со најавување(?)1.988autopatrolled
mg.wikipedia.org01:47, 25 август 2014создадена со најавување(?)3
mg.wikibooks.org01:47, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
mg.wiktionary.org01:47, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
mhr.wikipedia.org01:47, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
min.wikipedia.org01:47, 25 август 2014создадена со најавување(?)6
mi.wikipedia.org01:47, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
mi.wiktionary.org01:47, 25 август 2014создадена со најавување(?)4
mk.wikipedia.org01:47, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
mk.wikibooks.org01:47, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
mk.wikimedia.org19:38, 11 јануари 2015создадена со најавување(?)1
mk.wikisource.org01:47, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
mk.wiktionary.org01:47, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
ml.wikipedia.org01:47, 25 август 2014создадена со најавување(?)18
ml.wikibooks.org01:47, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
ml.wikiquote.org01:47, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
ml.wikisource.org01:47, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
ml.wiktionary.org01:47, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
mni.wikipedia.org20:18, 10 септември 2021создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org01:47, 25 август 2014создадена со најавување(?)31
mn.wiktionary.org01:47, 25 август 2014создадена со најавување(?)5
mnw.wikipedia.org20:18, 10 септември 2021создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org01:47, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
mr.wikipedia.org01:47, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
mr.wikibooks.org01:47, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
mr.wikiquote.org01:47, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
mr.wikisource.org01:47, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
mr.wiktionary.org01:47, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
ms.wikipedia.org01:47, 25 август 2014создадена со најавување(?)71
ms.wikibooks.org01:47, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
ms.wiktionary.org01:47, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
mt.wikipedia.org01:47, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
mt.wiktionary.org01:47, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
mwl.wikipedia.org01:47, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
mx.wikimedia.org01:37, 21 декември 2014создадена со најавување(?)3
myv.wikipedia.org01:47, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
my.wikipedia.org01:47, 25 август 2014создадена со најавување(?)8
my.wiktionary.org01:47, 25 август 2014создадена со најавување(?)3
mzn.wikipedia.org01:47, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
nah.wikipedia.org01:47, 25 август 2014создадена со најавување(?)5
nah.wiktionary.org01:47, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
nap.wikipedia.org01:47, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
na.wikipedia.org01:47, 25 август 2014создадена со најавување(?)5
na.wiktionary.org01:47, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
nds-nl.wikipedia.org01:48, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
nds.wikipedia.org01:47, 25 август 2014создадена со најавување(?)4
nds.wiktionary.org01:47, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
ne.wikipedia.org01:48, 25 август 2014создадена со најавување(?)9
ne.wikibooks.org01:48, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
ne.wiktionary.org01:48, 25 август 2014создадена со најавување(?)5
new.wikipedia.org01:48, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
nia.wikipedia.org20:18, 10 септември 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org07:23, 23 август 2014создадена со најавување(?)18
nl.wikibooks.org01:48, 25 август 2014создадена со најавување(?)12
nl.wikimedia.org00:27, 13 септември 2014создадена со најавување(?)2
nl.wikinews.org07:09, 20 септември 2017создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org01:48, 25 август 2014создадена со најавување(?)5
nl.wikisource.org01:48, 25 август 2014создадена со најавување(?)5
nl.wikivoyage.org01:48, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
nl.wiktionary.org01:48, 25 август 2014создадена со најавување(?)13
nn.wikipedia.org01:48, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
nn.wikiquote.org01:48, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
nn.wiktionary.org01:48, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
nov.wikipedia.org01:48, 25 август 2014создадена со најавување(?)5
no.wikipedia.org01:48, 25 август 2014создадена со најавување(?)13
no.wikibooks.org01:48, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
no.wikimedia.org19:39, 11 јануари 2015создадена со најавување(?)1
no.wikinews.org01:48, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
no.wikiquote.org01:48, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
no.wikisource.org01:48, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
no.wiktionary.org01:48, 25 август 2014создадена со најавување(?)3
nqo.wikipedia.org20:18, 10 септември 2021создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org01:48, 25 август 2014создадена со најавување(?)6
nso.wikipedia.org01:48, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
nv.wikipedia.org01:48, 25 август 2014создадена со најавување(?)3
nyc.wikimedia.org19:39, 11 јануари 2015создадена со најавување(?)1
ny.wikipedia.org01:48, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
oc.wikipedia.org01:48, 25 август 2014создадена со најавување(?)12
oc.wikibooks.org01:48, 25 август 2014создадена со најавување(?)4
oc.wiktionary.org01:48, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
olo.wikipedia.org08:51, 6 јуни 2017создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org01:48, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
om.wiktionary.org01:48, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
or.wikipedia.org01:48, 25 август 2014создадена со најавување(?)7
or.wikisource.org07:56, 27 ноември 2014создадена со најавување(?)1
or.wiktionary.org01:48, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
os.wikipedia.org01:48, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
outreach.wikimedia.org00:02, 23 август 2014создадена со најавување(?)21
pag.wikipedia.org01:48, 25 август 2014создадена со најавување(?)3
pam.wikipedia.org01:48, 25 август 2014создадена со најавување(?)3
pap.wikipedia.org01:48, 25 август 2014создадена со најавување(?)3
pa.wikipedia.org01:48, 25 август 2014создадена со најавување(?)7
pa.wikibooks.org01:48, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
pa.wikisource.org08:51, 6 јуни 2017создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org01:48, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
pcd.wikipedia.org01:48, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
pdc.wikipedia.org01:48, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
pfl.wikipedia.org01:48, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
pih.wikipedia.org01:48, 25 август 2014создадена со најавување(?)3
pi.wikipedia.org01:48, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
pl.wikipedia.org20:55, 19 август 2014создадена со најавување(?)55autoreview
pl.wikibooks.org01:48, 25 август 2014создадена со најавување(?)6
pl.wikimedia.org22:56, 26 октомври 2014создадена со најавување(?)5
pl.wikinews.org01:48, 25 август 2014создадена со најавување(?)3
pl.wikiquote.org01:48, 25 август 2014создадена со најавување(?)6
pl.wikisource.org01:48, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
pl.wikivoyage.org01:48, 25 август 2014создадена со најавување(?)3
pl.wiktionary.org01:48, 25 август 2014создадена со најавување(?)5
pms.wikipedia.org01:48, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
pms.wikisource.org04:11, 24 јануари 2019создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org01:48, 25 август 2014создадена со најавување(?)4
pnb.wiktionary.org01:48, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
pnt.wikipedia.org01:48, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
ps.wikipedia.org01:48, 25 август 2014создадена со најавување(?)3
ps.wikivoyage.org04:11, 24 јануари 2019создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org01:48, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
pt.wikipedia.org01:48, 25 август 2014создадена со најавување(?)81
pt.wikibooks.org01:48, 25 август 2014создадена со најавување(?)21
pt.wikinews.org01:48, 25 август 2014создадена со најавување(?)14
pt.wikiquote.org01:48, 25 август 2014создадена со најавување(?)8
pt.wikisource.org01:48, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
pt.wikiversity.org01:48, 25 август 2014создадена со најавување(?)11
pt.wikivoyage.org01:48, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
pt.wiktionary.org01:48, 25 август 2014создадена со најавување(?)26
qu.wikipedia.org01:48, 25 август 2014создадена со најавување(?)4
qu.wiktionary.org01:48, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
rm.wikipedia.org01:48, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
rmy.wikipedia.org01:48, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
rn.wikipedia.org01:48, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
roa-rup.wikipedia.org01:49, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
roa-rup.wiktionary.org01:49, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
roa-tara.wikipedia.org01:49, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
ro.wikipedia.org01:48, 25 август 2014создадена со најавување(?)3
ro.wikibooks.org01:48, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
ro.wikinews.org01:48, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
ro.wikiquote.org01:49, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
ro.wikisource.org01:49, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
ro.wikivoyage.org01:49, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
ro.wiktionary.org01:48, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
rue.wikipedia.org01:49, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
ru.wikipedia.org01:49, 25 август 2014создадена со најавување(?)41uploader
ru.wikibooks.org01:49, 25 август 2014создадена со најавување(?)5
ru.wikimedia.org06:18, 20 октомври 2014создадена со најавување(?)1
ru.wikinews.org01:49, 25 август 2014создадена со најавување(?)3
ru.wikiquote.org01:49, 25 август 2014создадена со најавување(?)4
ru.wikisource.org01:49, 25 август 2014создадена со најавување(?)4
ru.wikiversity.org01:49, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
ru.wikivoyage.org01:49, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
ru.wiktionary.org01:49, 25 август 2014создадена со најавување(?)13
rw.wikipedia.org01:49, 25 август 2014создадена со најавување(?)4
rw.wiktionary.org01:49, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
sah.wikipedia.org01:49, 25 август 2014создадена со најавување(?)5
sah.wikiquote.org04:11, 24 јануари 2019создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org01:49, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
sat.wikipedia.org04:11, 24 јануари 2019создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org01:49, 25 август 2014создадена со најавување(?)4
sa.wikibooks.org01:49, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
sa.wikiquote.org01:49, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
sa.wikisource.org01:49, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
sa.wiktionary.org01:49, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
scn.wikipedia.org01:49, 25 август 2014создадена со најавување(?)4
scn.wiktionary.org01:49, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
sco.wikipedia.org01:49, 25 август 2014создадена со најавување(?)22
sc.wikipedia.org01:49, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
sd.wikipedia.org01:49, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
sd.wiktionary.org01:49, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
se.wikipedia.org01:49, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
se.wikimedia.org19:39, 11 јануари 2015создадена со најавување(?)1
sg.wikipedia.org01:49, 25 август 2014создадена со најавување(?)3
sg.wiktionary.org01:49, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
shi.wikipedia.org20:18, 10 септември 2021создадена со најавување(?)0
shn.wikipedia.org04:11, 24 јануари 2019создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org01:49, 25 август 2014создадена со најавување(?)3
sh.wiktionary.org01:49, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
simple.wikipedia.org00:11, 22 август 2014создадена со најавување(?)11.382patroller, rollbacker
simple.wiktionary.org16:12, 21 август 2014создадена со најавување(?)746rollbacker
si.wikipedia.org01:49, 25 август 2014создадена со најавување(?)15
si.wikibooks.org01:49, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
si.wiktionary.org01:49, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
skr.wikipedia.org20:18, 10 септември 2021создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org01:49, 25 август 2014создадена со најавување(?)114
sk.wikibooks.org01:49, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
sk.wikiquote.org01:49, 25 август 2014создадена со најавување(?)4
sk.wikisource.org01:49, 25 август 2014создадена со најавување(?)5
sk.wiktionary.org01:49, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
sl.wikipedia.org00:10, 23 август 2014создадена со најавување(?)40
sl.wikibooks.org01:49, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
sl.wikiquote.org01:49, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
sl.wikisource.org01:49, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
sl.wikiversity.org01:49, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
sl.wiktionary.org01:49, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
smn.wikipedia.org20:18, 10 септември 2021создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org01:49, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
sm.wiktionary.org01:49, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
sn.wikipedia.org01:49, 25 август 2014создадена со најавување(?)8
wikisource.org01:51, 25 август 2014создадена со најавување(?)9
so.wikipedia.org01:49, 25 август 2014создадена со најавување(?)15
so.wiktionary.org01:49, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
species.wikimedia.org18:05, 19 август 2014создадена со најавување(?)112
sq.wikipedia.org01:49, 25 август 2014создадена со најавување(?)48
sq.wikibooks.org01:49, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
sq.wikinews.org01:49, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
sq.wikiquote.org01:49, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
sq.wiktionary.org01:49, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
srn.wikipedia.org01:49, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
sr.wikipedia.org07:23, 23 август 2014создадена со најавување(?)4
sr.wikibooks.org01:49, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
sr.wikinews.org01:49, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
sr.wikiquote.org01:49, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
sr.wikisource.org01:49, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
sr.wiktionary.org01:49, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
ss.wikipedia.org01:49, 25 август 2014создадена со најавување(?)3
ss.wiktionary.org01:49, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
stq.wikipedia.org01:50, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
st.wikipedia.org01:49, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
st.wiktionary.org01:49, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
su.wikipedia.org01:50, 25 август 2014создадена со најавување(?)5
su.wikiquote.org01:50, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
su.wiktionary.org01:50, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
sv.wikipedia.org07:03, 23 август 2014создадена со најавување(?)16
sv.wikibooks.org01:50, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
sv.wikinews.org01:50, 25 август 2014создадена со најавување(?)3
sv.wikiquote.org01:50, 25 август 2014создадена со најавување(?)4
sv.wikisource.org01:50, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
sv.wikiversity.org01:50, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
sv.wikivoyage.org01:50, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
sv.wiktionary.org01:50, 25 август 2014создадена со најавување(?)5
sw.wikipedia.org01:50, 25 август 2014создадена со најавување(?)9
sw.wiktionary.org01:50, 25 август 2014создадена со најавување(?)3
szl.wikipedia.org01:50, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
szy.wikipedia.org20:18, 10 септември 2021создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org01:50, 25 август 2014создадена со најавување(?)22
ta.wikibooks.org01:50, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
ta.wikinews.org01:50, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
ta.wikiquote.org01:50, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
ta.wikisource.org01:50, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
ta.wiktionary.org01:50, 25 август 2014создадена со најавување(?)9
tay.wikipedia.org20:18, 10 септември 2021создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org08:51, 6 јуни 2017создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org01:52, 25 август 2014создадена со најавување(?)8
test.wikipedia.org07:28, 23 август 2014создадена со најавување(?)8
test.wikidata.org07:29, 23 август 2014создадена со најавување(?)1
tet.wikipedia.org01:50, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
te.wikipedia.org01:50, 25 август 2014создадена со најавување(?)22
te.wikibooks.org01:50, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
te.wikiquote.org01:50, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
te.wikisource.org01:50, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
te.wiktionary.org01:50, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
tg.wikipedia.org01:50, 25 август 2014создадена со најавување(?)4
tg.wikibooks.org01:50, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
tg.wiktionary.org01:50, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
th.wikipedia.org01:50, 25 август 2014создадена со најавување(?)46
th.wikibooks.org01:50, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
th.wikiquote.org01:50, 25 август 2014создадена со најавување(?)3
th.wikisource.org01:50, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
th.wiktionary.org01:50, 25 август 2014создадена со најавување(?)4
ti.wikipedia.org01:50, 25 август 2014создадена со најавување(?)7
ti.wiktionary.org01:50, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
tk.wikipedia.org01:50, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
tk.wiktionary.org01:50, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
tl.wikipedia.org01:50, 25 август 2014создадена со најавување(?)162
tl.wikibooks.org01:50, 25 август 2014создадена со најавување(?)9
tl.wiktionary.org01:50, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
tn.wikipedia.org01:50, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
tn.wiktionary.org01:50, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
to.wikipedia.org01:50, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
tpi.wikipedia.org01:50, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
tpi.wiktionary.org01:50, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
trv.wikipedia.org20:18, 10 септември 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org01:50, 25 август 2014создадена со најавување(?)16autoreview
tr.wikibooks.org01:50, 25 август 2014создадена со најавување(?)3
tr.wikimedia.org19:39, 11 јануари 2015создадена со најавување(?)1
tr.wikinews.org01:50, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
tr.wikiquote.org01:50, 25 август 2014создадена со најавување(?)11
tr.wikisource.org01:50, 25 август 2014создадена со најавување(?)3
tr.wikivoyage.org01:45, 20 јануари 2021создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org01:50, 25 август 2014создадена со најавување(?)8
ts.wikipedia.org01:50, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
ts.wiktionary.org01:50, 25 август 2014создадена со најавување(?)3
tt.wikipedia.org01:50, 25 август 2014создадена со најавување(?)10
tt.wikibooks.org01:50, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
tt.wiktionary.org01:50, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
tum.wikipedia.org01:50, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
tw.wikipedia.org01:50, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
tyv.wikipedia.org01:50, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
ty.wikipedia.org01:50, 25 август 2014создадена со најавување(?)5
ua.wikimedia.org19:40, 11 јануари 2015создадена со најавување(?)1
udm.wikipedia.org01:50, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
ug.wikipedia.org01:50, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
ug.wiktionary.org01:50, 25 август 2014создадена со најавување(?)6
uk.wikipedia.org01:50, 25 август 2014создадена со најавување(?)14
uk.wikibooks.org01:50, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
uk.wikinews.org01:50, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
uk.wikiquote.org01:51, 25 август 2014создадена со најавување(?)7
uk.wikisource.org01:51, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
uk.wikivoyage.org01:51, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
uk.wiktionary.org01:50, 25 август 2014создадена со најавување(?)3
ur.wikipedia.org01:51, 25 август 2014создадена со најавување(?)6
ur.wikibooks.org01:51, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
ur.wikiquote.org01:51, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
ur.wiktionary.org01:51, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
uz.wikipedia.org01:51, 25 август 2014создадена со најавување(?)19
uz.wikiquote.org01:51, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
uz.wiktionary.org00:09, 23 август 2014создадена со најавување(?)3
vec.wikipedia.org01:51, 25 август 2014создадена со најавување(?)3
vec.wikisource.org01:51, 25 август 2014создадена со најавување(?)3
vec.wiktionary.org01:51, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
vep.wikipedia.org01:51, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
ve.wikipedia.org01:51, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
vi.wikipedia.org01:51, 25 август 2014создадена со најавување(?)4
vi.wikibooks.org01:51, 25 август 2014создадена со најавување(?)10
vi.wikiquote.org01:51, 25 август 2014создадена со најавување(?)4
vi.wikisource.org01:51, 25 август 2014создадена со најавување(?)3
vi.wikivoyage.org01:51, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
vi.wiktionary.org01:51, 25 август 2014создадена со најавување(?)8
vls.wikipedia.org01:51, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
vo.wikipedia.org01:51, 25 август 2014создадена со најавување(?)9
vo.wiktionary.org01:51, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
war.wikipedia.org01:51, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
wa.wikipedia.org01:51, 25 август 2014создадена со најавување(?)3
wa.wiktionary.org01:51, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
www.wikidata.org18:05, 19 август 2014создадена со најавување(?)25.725
wikimania2014.wikimedia.org00:18, 30 август 2014создадена со најавување(?)12
wikimania2015.wikimedia.org00:24, 7 октомври 2014создадена со најавување(?)0
wikimania2016.wikimedia.org23:00, 7 август 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org23:39, 5 април 2017создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org18:19, 21 декември 2017создадена со најавување(?)2
wikimania.wikimedia.org00:07, 5 февруари 2019создадена со најавување(?)0
wo.wikipedia.org01:51, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
wo.wikiquote.org01:51, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
wo.wiktionary.org01:51, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
wuu.wikipedia.org01:51, 25 август 2014создадена со најавување(?)5
xal.wikipedia.org01:51, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
xh.wikipedia.org01:51, 25 август 2014создадена со најавување(?)3
xmf.wikipedia.org01:51, 25 август 2014создадена со најавување(?)3
yi.wikipedia.org01:51, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
yi.wikisource.org01:51, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
yi.wiktionary.org01:51, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
yo.wikipedia.org01:51, 25 август 2014создадена со најавување(?)7
yue.wiktionary.org04:11, 24 јануари 2019создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org01:51, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
zea.wikipedia.org01:51, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
zh-classical.wikipedia.org01:51, 25 август 2014создадена со најавување(?)2
zh-min-nan.wikipedia.org01:51, 25 август 2014создадена со најавување(?)7
zh-min-nan.wikisource.org01:51, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
zh-min-nan.wiktionary.org01:51, 25 август 2014создадена со најавување(?)3
zh-yue.wikipedia.org01:51, 25 август 2014создадена со најавување(?)11
zh.wikipedia.org02:51, 24 август 2014создадена со најавување(?)26
zh.wikibooks.org01:51, 25 август 2014создадена со најавување(?)5
zh.wikinews.org01:51, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
zh.wikiquote.org01:51, 25 август 2014создадена со најавување(?)23
zh.wikisource.org01:51, 25 август 2014создадена со најавување(?)6
zh.wikiversity.org20:08, 10 август 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org01:51, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
zh.wiktionary.org01:51, 25 август 2014создадена со најавување(?)1
zu.wikipedia.org21:32, 19 август 2014создадена со најавување(?)7
zu.wiktionary.org01:51, 25 август 2014создадена со најавување(?)1