Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Esteban16
  • Зачленет: 18:11, 29 септември 2012 (пред 9 години)
  • Вкупно уредувања: 37.857
  • Број на приврзани сметки: 657
  • Глобална група: Глобални отповикувачи
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org02:01, 2 декември 2018создадена со најавување(?)1
ace.wikipedia.org00:32, 3 март 2018создадена со најавување(?)6
ady.wikipedia.org17:37, 19 декември 2018создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org18:45, 27 февруари 2018создадена со најавување(?)27
af.wikibooks.org19:34, 4 ноември 2018создадена со најавување(?)1
af.wikiquote.org22:04, 4 февруари 2019создадена со најавување(?)1
af.wiktionary.org19:18, 22 септември 2018создадена со најавување(?)1
ak.wikipedia.org02:05, 27 август 2018создадена со најавување(?)2
als.wikipedia.org22:48, 28 февруари 2018создадена со најавување(?)8
am.wikipedia.org02:29, 10 ноември 2017создадена со најавување(?)11
ang.wikipedia.org05:29, 22 септември 2018создадена со најавување(?)3
ang.wiktionary.org20:49, 1 февруари 2019создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org05:13, 3 мај 2018создадена со најавување(?)15
an.wiktionary.org22:45, 19 декември 2018создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org01:33, 26 јануари 2019создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org21:53, 12 декември 2017создадена со најавување(?)2
ar.wikibooks.org02:12, 13 мај 2018создадена со најавување(?)6
ar.wikimedia.org17:58, 19 декември 2018создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org05:28, 16 април 2018создадена со најавување(?)3
ar.wikiquote.org19:45, 28 февруари 2018создадена со најавување(?)5
ar.wikisource.org20:05, 28 февруари 2018создадена со најавување(?)4
ar.wikiversity.org22:00, 18 јули 2018создадена со најавување(?)5
ar.wiktionary.org00:43, 1 мај 2018создадена со најавување(?)7
ary.wikipedia.org23:47, 20 јули 2020создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org00:38, 14 мај 2018создадена со најавување(?)14
ast.wikipedia.org02:09, 14 октомври 2017создадена со најавување(?)36
ast.wiktionary.org18:00, 19 декември 2018создадена со најавување(?)5
as.wikipedia.org01:30, 22 октомври 2017создадена со најавување(?)3
as.wikisource.org18:06, 27 август 2018создадена со најавување(?)2
atj.wikipedia.org01:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
av.wikipedia.org04:55, 26 мај 2018создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org01:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
ay.wiktionary.org03:47, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org00:52, 25 февруари 2020создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org21:01, 11 октомври 2017создадена со најавување(?)53
az.wikibooks.org19:53, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
az.wikiquote.org17:29, 9 декември 2018создадена со најавување(?)1
az.wikisource.org22:24, 14 декември 2018создадена со најавување(?)1
az.wiktionary.org02:39, 14 мај 2018создадена со најавување(?)2
ban.wikipedia.org21:40, 2 мај 2020создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org03:29, 2 мај 2018создадена со најавување(?)2
bat-smg.wikipedia.org21:47, 1 јануари 2019создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org03:51, 8 март 2018создадена со најавување(?)2
bcl.wikipedia.org03:51, 8 март 2018создадена со најавување(?)2
be-tarask.wikipedia.org19:08, 17 јануари 2020создадена со најавување(?)3
beta.wikiversity.org00:31, 12 октомври 2017создадена со најавување(?)5
be.wikipedia.org16:32, 23 февруари 2018создадена со најавување(?)2
be.wikiquote.org01:41, 30 јануари 2019создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org21:19, 11 октомври 2017создадена со најавување(?)45autopatrolled
bg.wikisource.org00:06, 12 март 2019создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org04:41, 19 април 2018создадена со најавување(?)3
bh.wikipedia.org05:11, 16 мај 2018создадена со најавување(?)3
bi.wikipedia.org03:01, 20 јануари 2019создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org04:08, 11 ноември 2018создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org05:48, 1 февруари 2019создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org18:08, 3 ноември 2017создадена со најавување(?)53
bn.wikibooks.org07:22, 20 декември 2018создадена со најавување(?)1
bn.wikisource.org02:23, 10 ноември 2017создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org18:54, 7 април 2019создадена со најавување(?)1
bo.wikipedia.org19:36, 11 август 2018создадена со најавување(?)1
bpy.wikipedia.org15:31, 7 октомври 2018создадена со најавување(?)1
br.wikipedia.org18:03, 7 септември 2018создадена со најавување(?)2
br.wikimedia.org18:47, 4 ноември 2018создадена со најавување(?)0
br.wikiquote.org19:41, 21 април 2019создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org12:58, 4 ноември 2017создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org18:53, 27 февруари 2018создадена со најавување(?)22
bs.wikibooks.org19:15, 1 септември 2019создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org18:36, 19 декември 2018создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org21:30, 10 март 2018создадена со најавување(?)0
bs.wikisource.org22:47, 19 декември 2018создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org02:36, 7 јануари 2019создадена со најавување(?)0
bxr.wikipedia.org05:49, 1 февруари 2019создадена со најавување(?)1
ca.wikipedia.org03:13, 17 мај 2018создадена со најавување(?)1
ca.wikibooks.org19:53, 12 септември 2018создадена со најавување(?)2
ca.wikimedia.org01:45, 11 мај 2018создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org05:19, 25 септември 2018создадена со најавување(?)1
ca.wikiquote.org22:27, 20 мај 2018создадена со најавување(?)2
ca.wikisource.org04:32, 23 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org04:18, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)5
cbk-zam.wikipedia.org18:43, 25 мај 2018создадена со најавување(?)0
cdo.wikipedia.org03:28, 12 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org05:11, 16 септември 2018создадена со најавување(?)5
ce.wikipedia.org18:54, 27 февруари 2018создадена со најавување(?)4
chr.wikipedia.org03:13, 5 ноември 2018создадена со најавување(?)1
chr.wiktionary.org03:55, 7 јануари 2019создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org02:22, 26 јануари 2019создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org03:39, 9 февруари 2019создадена со најавување(?)2
ckb.wikipedia.org19:53, 2 ноември 2017создадена со најавување(?)3
commons.wikimedia.org18:28, 30 септември 2012потврдено со лозинка(?)226
co.wikipedia.org20:01, 6 јуни 2018создадена со најавување(?)2
co.wikimedia.org04:32, 30 јули 2018создадена со најавување(?)1
crh.wikipedia.org23:36, 5 март 2018создадена со најавување(?)1
cr.wikipedia.org04:42, 4 мај 2018создадена со најавување(?)2
csb.wikipedia.org20:56, 28 ноември 2018создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org22:01, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
cs.wikibooks.org23:26, 18 април 2018создадена со најавување(?)2
cs.wikinews.org23:02, 9 декември 2019создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org00:39, 12 мај 2018создадена со најавување(?)0
cs.wikisource.org21:13, 30 септември 2018создадена со најавување(?)0
cs.wikiversity.org00:11, 2 септември 2018создадена со најавување(?)3
cs.wiktionary.org18:30, 27 февруари 2018создадена со најавување(?)10
cu.wikipedia.org01:25, 22 октомври 2017создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org18:50, 27 февруари 2018создадена со најавување(?)1
cy.wikipedia.org00:24, 12 октомври 2017создадена со најавување(?)24
cy.wikiquote.org00:49, 16 април 2018создадена со најавување(?)1
cy.wiktionary.org18:55, 1 септември 2018создадена со најавување(?)1
da.wikipedia.org01:05, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
da.wikibooks.org18:39, 19 декември 2018создадена со најавување(?)0
da.wikiquote.org19:06, 29 август 2018создадена со најавување(?)0
da.wikisource.org15:13, 12 декември 2018создадена со најавување(?)0
da.wiktionary.org22:36, 13 јануари 2019создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org19:45, 13 октомври 2012создадена со најавување(?)1
de.wikibooks.org17:47, 25 февруари 2018создадена со најавување(?)0
de.wikinews.org21:05, 6 декември 2018создадена со најавување(?)0
de.wikiquote.org18:18, 13 мај 2018создадена со најавување(?)3
de.wikisource.org04:43, 26 април 2018создадена со најавување(?)0
de.wikiversity.org17:36, 30 септември 2018создадена со најавување(?)4
de.wiktionary.org18:29, 27 февруари 2018создадена со најавување(?)2
din.wikipedia.org18:01, 7 јули 2018создадена со најавување(?)3
diq.wikipedia.org22:52, 19 март 2018создадена со најавување(?)2
dk.wikimedia.org18:40, 4 мај 2020создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org20:27, 8 март 2019создадена со најавување(?)1
dty.wikipedia.org03:30, 12 јануари 2020создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org20:46, 1 септември 2018создадена со најавување(?)0
dv.wiktionary.org03:29, 19 јануари 2019создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org01:46, 5 февруари 2019создадена со најавување(?)1
ee.wikipedia.org18:41, 9 февруари 2020создадена со најавување(?)1
el.wikipedia.org01:02, 10 септември 2019создадена со најавување(?)0
el.wikibooks.org00:40, 24 октомври 2018создадена со најавување(?)0
el.wikinews.org00:47, 16 мај 2018создадена со најавување(?)1
el.wikiquote.org17:17, 4 август 2018создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org13:17, 27 април 2018создадена со најавување(?)0
el.wikiversity.org18:37, 4 ноември 2018создадена со најавување(?)2
el.wikivoyage.org21:18, 13 јули 2020создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org18:32, 5 ноември 2017создадена со најавување(?)10
eml.wikipedia.org01:12, 14 декември 2018создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org18:19, 29 септември 2012создадена со најавување(?)58
en.wikibooks.org21:38, 30 ноември 2012создадена со најавување(?)583editor
en.wikinews.org21:38, 30 ноември 2012создадена со најавување(?)19
en.wikiquote.org21:38, 30 ноември 2012создадена со најавување(?)195
en.wikisource.org21:38, 30 ноември 2012создадена со најавување(?)1
en.wikiversity.org21:38, 30 ноември 2012создадена со најавување(?)138
en.wikivoyage.org21:38, 30 ноември 2012создадена со најавување(?)1
en.wiktionary.org21:38, 30 ноември 2012создадена со најавување(?)4
eo.wikipedia.org21:24, 26 февруари 2018создадена со најавување(?)12
eo.wikibooks.org23:33, 22 декември 2018создадена со најавување(?)0
eo.wikisource.org18:41, 22 февруари 2019создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org00:23, 23 мај 2018создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org18:11, 29 септември 2012домашно вики(?)18.042patroller, rollbacker
es.wikibooks.org17:47, 16 март 2013создадена со најавување(?)513
es.wikinews.org17:51, 16 март 2013создадена со најавување(?)108
es.wikiquote.org17:49, 16 март 2013создадена со најавување(?)204
es.wikisource.org17:46, 16 март 2013создадена со најавување(?)226
es.wikiversity.org18:12, 29 септември 2012создадена со најавување(?)784
es.wikivoyage.org17:44, 16 март 2013создадена со најавување(?)123
es.wiktionary.org18:46, 20 октомври 2012создадена со најавување(?)533
et.wikipedia.org22:18, 12 септември 2017создадена со најавување(?)64
et.wikibooks.org20:05, 28 февруари 2018создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org23:37, 11 мај 2018создадена со најавување(?)2
et.wikisource.org18:01, 19 декември 2018создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org19:05, 10 декември 2018создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org23:22, 14 септември 2017создадена со најавување(?)31
eu.wikibooks.org03:46, 20 јануари 2019создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org03:47, 20 јануари 2019создадена со најавување(?)0
eu.wikisource.org15:46, 24 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org17:57, 27 февруари 2018создадена со најавување(?)1
fa.wikipedia.org23:09, 20 мај 2018создадена со најавување(?)0
fa.wikibooks.org00:42, 30 август 2018создадена со најавување(?)0
fa.wikinews.org20:16, 25 април 2020создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org23:09, 20 мај 2018создадена со најавување(?)0
fa.wikisource.org21:04, 12 декември 2018создадена со најавување(?)1
fa.wikivoyage.org21:50, 3 март 2018создадена со најавување(?)5
fa.wiktionary.org23:41, 15 април 2018создадена со најавување(?)4
ff.wikipedia.org03:46, 20 јануари 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org22:04, 12 септември 2017создадена со најавување(?)1
fi.wikibooks.org23:18, 9 октомври 2018создадена со најавување(?)0
fi.wikiquote.org00:36, 9 март 2018создадена со најавување(?)0
fi.wikisource.org18:16, 20 октомври 2018создадена со најавување(?)0
fi.wikiversity.org00:23, 18 мај 2018создадена со најавување(?)0
fi.wikivoyage.org21:37, 11 март 2018создадена со најавување(?)1
fi.wiktionary.org00:51, 12 октомври 2017создадена со најавување(?)3
fj.wikipedia.org04:44, 24 јули 2018создадена со најавување(?)0
fj.wiktionary.org02:48, 28 јуни 2018создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org05:29, 20 јули 2022создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org18:51, 27 февруари 2018создадена со најавување(?)5
fo.wiktionary.org18:01, 19 декември 2018создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org23:29, 21 април 2018создадена со најавување(?)1
frr.wikipedia.org04:48, 3 мај 2018создадена со најавување(?)1
fr.wikipedia.org04:53, 5 јануари 2013создадена со најавување(?)2
fr.wikibooks.org17:58, 15 април 2018создадена со најавување(?)9
fr.wikinews.org20:43, 28 февруари 2018создадена со најавување(?)5
fr.wikiquote.org20:49, 28 февруари 2018создадена со најавување(?)3
fr.wikisource.org03:24, 2 март 2019создадена со најавување(?)0
fr.wikiversity.org18:03, 15 април 2018создадена со најавување(?)5
fr.wikivoyage.org17:57, 3 јуни 2019создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org18:41, 25 февруари 2020создадена со најавување(?)0
fur.wikipedia.org18:01, 19 декември 2018создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org01:41, 2 март 2018создадена со најавување(?)1
fy.wikibooks.org20:21, 16 јануари 2020создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org01:32, 30 јануари 2019создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org04:15, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org02:46, 1 август 2018создадена со најавување(?)1
ga.wikipedia.org20:25, 10 март 2018создадена со најавување(?)7
ga.wiktionary.org02:40, 1 август 2018создадена со најавување(?)0
gcr.wikipedia.org22:56, 9 декември 2019создадена со најавување(?)1
gd.wikipedia.org01:50, 1 март 2018создадена со најавување(?)0
gd.wiktionary.org06:39, 12 јуни 2021создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org02:26, 30 јуни 2018создадена со најавување(?)2
gl.wikipedia.org21:32, 12 септември 2017создадена со најавување(?)38
gl.wikibooks.org01:32, 30 јануари 2019создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org01:32, 30 јануари 2019создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org15:51, 24 јуни 2020создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org18:26, 13 мај 2018создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org01:05, 18 мај 2018создадена со најавување(?)6
gn.wiktionary.org02:34, 30 јануари 2019создадена со најавување(?)4
gom.wikipedia.org18:53, 4 мај 2020создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org04:51, 26 мај 2018создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org01:29, 3 мај 2018создадена со најавување(?)3
gu.wikipedia.org20:21, 2 ноември 2017создадена со најавување(?)8
gu.wikisource.org05:31, 12 декември 2018создадена со најавување(?)0
gu.wiktionary.org18:46, 19 декември 2018создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org02:31, 7 јули 2019создадена со најавување(?)0
gv.wiktionary.org00:33, 4 март 2019создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org06:36, 20 декември 2018создадена со најавување(?)2
ha.wikipedia.org19:43, 2 ноември 2017создадена со најавување(?)5
ha.wiktionary.org13:07, 18 октомври 2018создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org02:16, 11 мај 2018создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org21:28, 3 март 2018создадена со најавување(?)0
he.wikibooks.org21:14, 10 март 2018создадена со најавување(?)3
he.wikiquote.org00:49, 26 април 2018создадена со најавување(?)0
he.wikisource.org21:28, 3 март 2018создадена со најавување(?)3
he.wiktionary.org19:10, 27 февруари 2018создадена со најавување(?)5
hif.wikipedia.org02:25, 18 април 2018создадена со најавување(?)6
hif.wiktionary.org02:10, 22 јануари 2019создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org22:58, 13 септември 2017создадена со најавување(?)166
hi.wikibooks.org06:12, 27 август 2018создадена со најавување(?)1
hi.wikiquote.org02:11, 22 јануари 2019создадена со најавување(?)0
hi.wikisource.org19:38, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
hi.wikiversity.org03:23, 3 јануари 2019создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org18:38, 4 ноември 2018создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org01:06, 12 октомври 2017создадена со најавување(?)88
hr.wikiquote.org17:43, 11 декември 2018создадена со најавување(?)1
hr.wikisource.org20:57, 30 ноември 2018создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org23:32, 16 декември 2018создадена со најавување(?)6
hsb.wikipedia.org00:02, 8 февруари 2019создадена со најавување(?)1
ht.wikipedia.org02:17, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)14
hu.wikipedia.org03:25, 9 септември 2019создадена со најавување(?)0
hu.wikibooks.org19:09, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org02:30, 28 април 2018создадена со најавување(?)0
hu.wikisource.org15:50, 24 јуни 2020создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org01:03, 12 октомври 2017создадена со најавување(?)5
hy.wikipedia.org01:38, 7 ноември 2017создадена со најавување(?)16
hy.wikibooks.org18:48, 19 декември 2018создадена со најавување(?)0
hy.wikiquote.org20:14, 25 април 2020создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org17:54, 27 февруари 2018создадена со најавување(?)2
hy.wiktionary.org18:41, 13 мај 2018создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org00:17, 28 август 2018создадена со најавување(?)1
ia.wiktionary.org02:23, 26 јануари 2019создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org03:52, 10 март 2018создадена со најавување(?)1
id.wikibooks.org03:52, 10 март 2018создадена со најавување(?)3
id.wikiquote.org18:20, 15 април 2018создадена со најавување(?)3
id.wikisource.org18:45, 4 август 2018создадена со најавување(?)1
id.wiktionary.org20:46, 28 февруари 2018создадена со најавување(?)7
ie.wikipedia.org20:05, 12 декември 2018создадена со најавување(?)1
ig.wikipedia.org00:55, 3 мај 2018создадена со најавување(?)10
ilo.wikipedia.org22:29, 22 септември 2018создадена со најавување(?)2
incubator.wikimedia.org21:38, 30 ноември 2012создадена со најавување(?)8
inh.wikipedia.org04:22, 1 април 2019создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org02:40, 27 февруари 2018создадена со најавување(?)1
io.wiktionary.org22:13, 19 декември 2018создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org18:07, 27 февруари 2018создадена со најавување(?)14
is.wikibooks.org02:27, 10 декември 2018создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org18:48, 19 декември 2018создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org03:45, 20 јануари 2019создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org05:01, 14 септември 2017создадена со најавување(?)2
it.wikibooks.org23:27, 6 јули 2019создадена со најавување(?)0
it.wikinews.org02:56, 19 февруари 2019создадена со најавување(?)1
it.wikiquote.org00:39, 2 октомври 2019создадена со најавување(?)0
it.wikisource.org02:24, 10 ноември 2017создадена со најавување(?)2
it.wikiversity.org00:35, 2 октомври 2019создадена со најавување(?)2
it.wikivoyage.org00:39, 2 октомври 2019создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org00:39, 2 октомври 2019создадена со најавување(?)1
iu.wikipedia.org21:43, 11 декември 2018создадена со најавување(?)0
jam.wikipedia.org15:11, 12 декември 2018создадена со најавување(?)2
ja.wikipedia.org16:10, 30 јуни 2018создадена со најавување(?)1
ja.wikibooks.org06:31, 12 јуни 2021создадена со најавување(?)0
ja.wikinews.org03:44, 17 мај 2020создадена со најавување(?)0
ja.wikiquote.org23:17, 8 јуни 2019создадена со најавување(?)0
ja.wikisource.org19:53, 19 декември 2018создадена со најавување(?)0
ja.wikiversity.org19:46, 6 март 2019создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org02:52, 18 јуни 2020создадена со најавување(?)0
jbo.wikipedia.org21:30, 22 јули 2018создадена со најавување(?)1
jv.wikipedia.org19:40, 2 ноември 2017создадена со најавување(?)2
jv.wiktionary.org18:49, 22 февруари 2019создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org01:57, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org01:10, 27 април 2018создадена со најавување(?)1
ka.wikipedia.org19:45, 11 ноември 2017создадена со најавување(?)41
ka.wikibooks.org19:53, 19 декември 2018создадена со најавување(?)0
ka.wikiquote.org18:48, 19 декември 2018создадена со најавување(?)0
ka.wiktionary.org18:28, 30 јануари 2019создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org22:32, 19 февруари 2019создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org18:32, 19 декември 2018создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org03:23, 23 јануари 2019создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org07:42, 13 декември 2017создадена со најавување(?)2
kk.wikibooks.org02:13, 22 јануари 2019создадена со најавување(?)2
kk.wiktionary.org02:13, 22 јануари 2019создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org00:03, 13 септември 2018создадена со најавување(?)2
kl.wiktionary.org03:26, 23 јануари 2019создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org03:00, 24 април 2018создадена со најавување(?)10
km.wiktionary.org19:36, 25 мај 2018создадена со најавување(?)1
kn.wikipedia.org20:16, 2 ноември 2017создадена со најавување(?)8
kn.wikiquote.org02:59, 17 јуни 2020создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org17:34, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org20:52, 15 јули 2018создадена со најавување(?)2
koi.wikipedia.org18:50, 19 декември 2018создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org02:58, 1 август 2018создадена со најавување(?)2
ko.wikibooks.org02:32, 7 март 2018создадена со најавување(?)0
ko.wikinews.org04:24, 11 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org00:43, 28 април 2018создадена со најавување(?)1
ko.wikisource.org16:50, 14 април 2018создадена со најавување(?)0
ko.wikiversity.org18:58, 26 јануари 2019создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org04:30, 11 јули 2018создадена со најавување(?)1
ksh.wikipedia.org02:53, 6 јануари 2019создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org04:06, 5 август 2018создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org23:13, 21 април 2018создадена со најавување(?)1
ku.wikipedia.org00:48, 2 август 2018создадена со најавување(?)3
ku.wikiquote.org18:02, 19 декември 2018создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org07:16, 29 април 2018создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org20:08, 25 април 2020создадена со најавување(?)1
kw.wikipedia.org22:58, 9 декември 2018создадена со најавување(?)1
ky.wikipedia.org03:24, 29 април 2018создадена со најавување(?)4
ky.wikiquote.org05:50, 1 февруари 2019создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org03:05, 27 февруари 2018создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org18:35, 13 мај 2018создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org23:17, 30 септември 2012создадена со најавување(?)6
la.wikibooks.org03:03, 21 мај 2020создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org18:50, 19 декември 2018создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org03:03, 21 мај 2020создадена со најавување(?)0
la.wiktionary.org16:20, 6 мај 2018создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org03:04, 13 март 2018создадена со најавување(?)5
lb.wikipedia.org02:49, 27 февруари 2018создадена со најавување(?)2
lb.wiktionary.org20:29, 25 април 2020создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org19:37, 29 ноември 2018создадена со најавување(?)0
lfn.wikipedia.org01:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
lg.wikipedia.org18:37, 15 декември 2018создадена со најавување(?)1
lij.wikisource.org23:14, 30 септември 2020создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org15:57, 23 септември 2018создадена со најавување(?)1
li.wikinews.org05:32, 10 јуни 2020создадена со најавување(?)0
li.wikisource.org18:57, 1 септември 2019создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org20:21, 26 април 2020создадена со најавување(?)1
lld.wikipedia.org23:06, 26 август 2020создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org18:12, 22 јули 2018создадена со најавување(?)2
lmo.wiktionary.org11:57, 28 јануари 2022создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org02:01, 20 јануари 2019создадена со најавување(?)1
login.wikimedia.org22:46, 17 јули 2013создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org02:20, 18 април 2018создадена со најавување(?)8
lo.wiktionary.org18:51, 19 декември 2018создадена со најавување(?)0
lrc.wikipedia.org20:14, 26 април 2020создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org01:10, 26 август 2018создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org21:38, 11 октомври 2017создадена со најавување(?)41
lt.wikibooks.org18:27, 27 февруари 2018создадена со најавување(?)3
lt.wikisource.org04:58, 20 јули 2019создадена со најавување(?)1
lt.wiktionary.org08:34, 8 септември 2018создадена со најавување(?)6
lv.wikipedia.org21:27, 6 ноември 2017создадена со најавување(?)31
mai.wikipedia.org17:21, 12 јануари 2019создадена со најавување(?)2
map-bms.wikipedia.org03:21, 18 октомври 2018создадена со најавување(?)2
mdf.wikipedia.org18:03, 19 декември 2018создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org21:38, 30 ноември 2012создадена со најавување(?)443autopatrolled
meta.wikimedia.org18:15, 29 септември 2012создадена со најавување(?)1.907autopatrolled
mg.wikipedia.org01:23, 8 март 2018создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org03:44, 10 март 2018создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org01:45, 5 февруари 2019создадена со најавување(?)2
mi.wikipedia.org03:30, 5 мај 2018создадена со најавување(?)0
mi.wiktionary.org01:36, 30 јануари 2019создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org20:19, 8 февруари 2019создадена со најавување(?)2
mk.wikibooks.org20:00, 19 декември 2018создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org18:53, 30 мај 2020создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org20:01, 19 декември 2018создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org21:08, 11 октомври 2017создадена со најавување(?)20
ml.wikibooks.org18:02, 3 јуни 2019создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org22:19, 4 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org16:01, 5 декември 2018создадена со најавување(?)0
ml.wiktionary.org23:33, 7 декември 2018создадена со најавување(?)1
mn.wikipedia.org18:40, 27 февруари 2018создадена со најавување(?)12
mn.wiktionary.org04:17, 21 мај 2018создадена со најавување(?)0
mnw.wikipedia.org05:08, 6 јануари 2021создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org18:21, 6 април 2019создадена со најавување(?)2
mr.wikibooks.org03:19, 20 јануари 2019создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org06:17, 21 декември 2018создадена со најавување(?)2
mr.wikisource.org04:06, 17 мај 2020создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org02:43, 27 февруари 2018создадена со најавување(?)45
ms.wiktionary.org02:59, 17 јуни 2020создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org00:25, 6 мај 2018создадена со најавување(?)2
mt.wiktionary.org01:30, 28 февруари 2018создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org00:59, 12 октомври 2017создадена со најавување(?)0
mx.wikimedia.org21:04, 11 март 2018создадена со најавување(?)1
myv.wikipedia.org00:50, 7 декември 2018создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org13:24, 21 мај 2018создадена со најавување(?)11
my.wiktionary.org23:42, 30 април 2018создадена со најавување(?)7
mzn.wikipedia.org00:25, 4 мај 2018создадена со најавување(?)4
nah.wikipedia.org01:53, 9 август 2018создадена со најавување(?)0
nah.wiktionary.org18:03, 19 декември 2018создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org17:10, 7 јули 2019создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org20:25, 28 февруари 2018создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org03:07, 27 септември 2018создадена со најавување(?)2
nds.wiktionary.org20:07, 19 декември 2018создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org03:08, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)5
ne.wiktionary.org19:58, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org18:03, 19 декември 2018создадена со најавување(?)1
nl.wikipedia.org04:34, 14 декември 2017создадена со најавување(?)0
nl.wikibooks.org01:53, 21 јули 2018создадена со најавување(?)4
nl.wikinews.org00:05, 18 август 2019создадена со најавување(?)0
nl.wikisource.org22:20, 4 јуни 2020создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org23:43, 11 мај 2018создадена со најавување(?)5
nov.wikipedia.org01:01, 6 јануари 2019создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org20:19, 8 февруари 2019создадена со најавување(?)0
no.wikimedia.org00:29, 26 октомври 2020создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org19:14, 30 ноември 2018создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org19:31, 23 јуни 2018создадена со најавување(?)5
nqo.wikipedia.org20:47, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org01:32, 5 февруари 2019создадена со најавување(?)1
nso.wikipedia.org00:43, 28 април 2018создадена со најавување(?)1
nv.wikipedia.org04:09, 9 февруари 2019создадена со најавување(?)2
ny.wikipedia.org17:54, 27 август 2018создадена со најавување(?)2
oc.wikipedia.org02:58, 27 февруари 2018создадена со најавување(?)3
oc.wikibooks.org00:59, 7 јули 2019создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org20:41, 28 февруари 2018создадена со најавување(?)0
olo.wikipedia.org00:27, 21 април 2018создадена со најавување(?)1
om.wikipedia.org23:25, 26 мај 2018создадена со најавување(?)13
or.wikipedia.org18:23, 4 август 2018создадена со најавување(?)5
or.wikisource.org04:24, 21 септември 2018создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org02:17, 22 јануари 2019создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org20:36, 28 ноември 2018создадена со најавување(?)1
outreach.wikimedia.org23:13, 21 април 2018создадена со најавување(?)7
pag.wikipedia.org16:28, 22 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org20:35, 1 декември 2018создадена со најавување(?)2
pap.wikipedia.org20:22, 27 август 2018создадена со најавување(?)1
pa.wikipedia.org19:06, 27 февруари 2018создадена со најавување(?)8
pa.wikibooks.org04:33, 16 јуни 2021создадена со најавување(?)0
pa.wikisource.org22:57, 19 декември 2018создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org02:04, 1 декември 2018создадена со најавување(?)1
pdc.wikipedia.org04:27, 20 октомври 2018создадена со најавување(?)0
pfl.wikipedia.org19:08, 13 декември 2018создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org01:05, 6 јануари 2019создадена со најавување(?)0
pi.wikipedia.org02:19, 22 јануари 2019создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org05:43, 14 декември 2017создадена со најавување(?)1
pl.wikibooks.org19:07, 6 мај 2018создадена со најавување(?)13
pl.wikimedia.org20:44, 23 јуни 2019создадена со најавување(?)1
pl.wikinews.org20:54, 15 септември 2018создадена со најавување(?)1
pl.wikiquote.org19:44, 28 февруари 2018создадена со најавување(?)4
pl.wikisource.org23:31, 15 јули 2018создадена со најавување(?)0
pl.wikivoyage.org20:49, 7 септември 2018создадена со најавување(?)1
pl.wiktionary.org02:05, 10 ноември 2017создадена со најавување(?)5
pms.wikipedia.org15:44, 17 јуни 2020создадена со најавување(?)0
pms.wikisource.org02:07, 30 јануари 2019создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org13:54, 29 април 2018создадена со најавување(?)1
pnt.wikipedia.org17:20, 1 јули 2018создадена со најавување(?)1
ps.wikipedia.org00:31, 12 октомври 2017создадена со најавување(?)2
pt.wikipedia.org05:58, 6 јануари 2013создадена со најавување(?)1
pt.wikibooks.org01:51, 1 март 2018создадена со најавување(?)88
pt.wikimedia.org00:30, 26 октомври 2020создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org02:12, 27 јуни 2018создадена со најавување(?)3
pt.wikiquote.org02:27, 17 мај 2018создадена со најавување(?)11
pt.wikisource.org02:30, 3 март 2018создадена со најавување(?)14
pt.wikiversity.org03:46, 10 декември 2012создадена со најавување(?)66
pt.wikivoyage.org02:19, 4 септември 2018создадена со најавување(?)4
pt.wiktionary.org02:04, 11 март 2018создадена со најавување(?)73
qu.wikipedia.org02:05, 14 март 2018создадена со најавување(?)0
qu.wiktionary.org03:29, 14 јануари 2019создадена со најавување(?)1
rm.wikipedia.org22:59, 9 декември 2018создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org01:26, 1 декември 2018создадена со најавување(?)1
rn.wikipedia.org01:41, 30 јануари 2019создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org01:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
ro.wikipedia.org00:35, 13 септември 2018создадена со најавување(?)0
ro.wikibooks.org18:25, 11 декември 2018создадена со најавување(?)2
ro.wikinews.org19:35, 4 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ro.wikiquote.org18:06, 19 декември 2018создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org18:54, 7 октомври 2018создадена со најавување(?)13
ro.wikivoyage.org03:27, 23 јануари 2019создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org19:35, 4 ноември 2018создадена со најавување(?)3
rue.wikipedia.org19:57, 2 ноември 2017создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org05:32, 20 октомври 2017создадена со најавување(?)1
ru.wikibooks.org02:04, 7 ноември 2017создадена со најавување(?)3
ru.wikimedia.org19:07, 6 мај 2018создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org05:32, 20 октомври 2017создадена со најавување(?)3
ru.wikiquote.org18:24, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org19:59, 28 февруари 2018создадена со најавување(?)1
ru.wikiversity.org18:07, 27 февруари 2018создадена со најавување(?)2
ru.wikivoyage.org01:58, 7 јануари 2019создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org21:15, 11 октомври 2017создадена со најавување(?)12
rw.wikipedia.org22:24, 21 мај 2018создадена со најавување(?)3
rw.wiktionary.org00:41, 2 мај 2020создадена со најавување(?)1
sah.wikipedia.org13:08, 13 септември 2018создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org06:49, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org04:53, 20 јули 2018создадена со најавување(?)1
sa.wikibooks.org02:36, 4 јуни 2019создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org00:29, 1 септември 2018создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org01:54, 2 мај 2018создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org23:16, 28 мај 2020создадена со најавување(?)0
scn.wiktionary.org20:16, 26 април 2020создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org18:29, 5 ноември 2017создадена со најавување(?)37
sd.wikipedia.org21:58, 9 февруари 2019создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org01:34, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
sg.wikipedia.org18:27, 19 декември 2018создадена со најавување(?)0
shn.wikipedia.org01:47, 5 февруари 2019создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org01:54, 7 октомври 2019создадена со најавување(?)0
sh.wiktionary.org23:35, 16 декември 2018создадена со најавување(?)1
simple.wikipedia.org23:37, 29 септември 2012создадена со најавување(?)815patroller, rollbacker
simple.wikibooks.org22:13, 27 февруари 2020создадена со најавување(?)0
simple.wikiquote.org22:14, 27 февруари 2020создадена со најавување(?)0
simple.wiktionary.org01:32, 30 септември 2012создадена со најавување(?)77
si.wikipedia.org02:37, 3 март 2018создадена со најавување(?)6
sk.wikipedia.org21:01, 11 октомври 2017создадена со најавување(?)40
sk.wikibooks.org01:00, 15 декември 2017создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org19:41, 14 октомври 2020создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org01:14, 22 јануари 2019создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org20:52, 11 октомври 2017создадена со најавување(?)56
sl.wikisource.org20:04, 24 мај 2018создадена со најавување(?)0
sl.wikiversity.org18:47, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sl.wiktionary.org02:29, 14 март 2018создадена со најавување(?)1
sm.wikipedia.org02:47, 4 ноември 2018создадена со најавување(?)61
sn.wikipedia.org02:36, 26 април 2018создадена со најавување(?)1
wikisource.org17:46, 16 март 2013создадена со најавување(?)7
so.wikipedia.org18:37, 14 април 2018создадена со најавување(?)12
so.wiktionary.org03:29, 3 март 2019создадена со најавување(?)2
species.wikimedia.org07:01, 30 септември 2012создадена со најавување(?)33
sq.wikipedia.org21:41, 11 октомври 2017создадена со најавување(?)89editor
sq.wikibooks.org21:10, 2 септември 2018создадена со најавување(?)1
sq.wikiquote.org02:23, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
sq.wiktionary.org01:25, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
sr.wikipedia.org01:54, 7 октомври 2019создадена со најавување(?)0
sr.wikibooks.org19:46, 17 јуни 2018создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org21:52, 8 септември 2018создадена со најавување(?)0
sr.wikiquote.org16:49, 2 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org22:49, 18 август 2018создадена со најавување(?)2
sr.wiktionary.org02:49, 1 јули 2018создадена со најавување(?)2
ss.wikipedia.org22:51, 16 јули 2018создадена со најавување(?)3
ss.wiktionary.org03:32, 23 јануари 2019создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org01:45, 26 мај 2018создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org01:37, 18 октомври 2017создадена со најавување(?)0
st.wiktionary.org02:46, 30 мај 2020создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org02:04, 14 октомври 2017создадена со најавување(?)2
su.wikiquote.org02:46, 30 мај 2020создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org19:32, 14 декември 2017создадена со најавување(?)0
sv.wikibooks.org23:08, 28 април 2020создадена со најавување(?)0
sv.wikinews.org04:40, 24 јули 2019создадена со најавување(?)1
sv.wikiquote.org20:08, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org06:42, 5 јуни 2018создадена со најавување(?)1
sv.wikiversity.org19:34, 30 ноември 2018создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org16:31, 10 ноември 2017создадена со најавување(?)5
sw.wikipedia.org23:22, 18 април 2018создадена со најавување(?)9
sw.wiktionary.org18:40, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org16:08, 30 јуни 2018создадена со најавување(?)0
szy.wikipedia.org20:49, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org02:31, 7 март 2018создадена со најавување(?)36
ta.wikibooks.org01:16, 6 јануари 2019создадена со најавување(?)0
ta.wikinews.org01:16, 6 јануари 2019создадена со најавување(?)0
ta.wikiquote.org20:22, 12 декември 2018создадена со најавување(?)1
ta.wikisource.org03:34, 4 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org18:46, 8 јули 2018создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org19:37, 12 мај 2018создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org03:06, 3 март 2018создадена со најавување(?)2
test.wikidata.org02:04, 14 октомври 2017создадена со најавување(?)0
tet.wikipedia.org04:07, 15 јануари 2019создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org00:03, 18 април 2018создадена со најавување(?)19
te.wikibooks.org22:43, 19 декември 2018создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org21:15, 29 мај 2020создадена со најавување(?)0
te.wiktionary.org23:10, 7 јули 2018создадена со најавување(?)5
tg.wikipedia.org21:01, 11 октомври 2017создадена со најавување(?)3
tg.wiktionary.org18:18, 13 мај 2018создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org21:01, 11 октомври 2017создадена со најавување(?)37
th.wikibooks.org02:02, 15 јануари 2019создадена со најавување(?)1
th.wikiquote.org05:28, 27 мај 2019создадена со најавување(?)0
th.wikisource.org03:22, 8 март 2018создадена со најавување(?)3
th.wiktionary.org20:45, 28 февруари 2018создадена со најавување(?)3
ti.wikipedia.org00:49, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)1
tk.wikipedia.org21:22, 11 март 2018создадена со најавување(?)1
tk.wiktionary.org05:12, 20 јули 2019создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org04:11, 27 септември 2017создадена со најавување(?)31
tl.wikibooks.org18:19, 1 мај 2018создадена со најавување(?)12
tl.wiktionary.org03:10, 10 декември 2018создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org20:54, 1 февруари 2019создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org21:21, 30 септември 2018создадена со најавување(?)1
tpi.wiktionary.org18:30, 19 декември 2018создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org22:28, 14 декември 2017создадена со најавување(?)0
tr.wikibooks.org19:31, 28 април 2018создадена со најавување(?)1
tr.wikinews.org18:54, 27 февруари 2018создадена со најавување(?)1
tr.wikiquote.org19:48, 15 април 2018создадена со најавување(?)2
tr.wikisource.org13:10, 15 мај 2018создадена со најавување(?)2
tr.wiktionary.org05:30, 20 октомври 2017создадена со најавување(?)4
ts.wikipedia.org20:31, 17 декември 2018создадена со најавување(?)1
ts.wiktionary.org19:31, 29 април 2020создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org03:56, 29 април 2018создадена со најавување(?)2
tt.wiktionary.org18:40, 27 февруари 2018создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org18:32, 11 декември 2018создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org19:02, 30 септември 2018создадена со најавување(?)1
tyv.wikipedia.org18:32, 19 декември 2018создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org19:28, 1 мај 2018создадена со најавување(?)1
ua.wikimedia.org19:40, 23 јануари 2019создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org22:47, 12 јули 2020создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org22:38, 13 јануари 2019создадена со најавување(?)0
ug.wiktionary.org19:23, 1 септември 2019создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org19:27, 7 јануари 2019создадена со најавување(?)1
uk.wikibooks.org02:09, 21 јули 2018создадена со најавување(?)1
uk.wikinews.org19:27, 1 септември 2019создадена со најавување(?)0
uk.wikiquote.org20:52, 5 декември 2018создадена со најавување(?)1
uk.wikisource.org02:38, 2 декември 2018создадена со најавување(?)0
uk.wikivoyage.org05:54, 1 февруари 2019создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org21:12, 3 март 2018создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org19:38, 28 октомври 2017создадена со најавување(?)3
ur.wikibooks.org19:23, 1 септември 2019создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org03:09, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)7
uz.wikiquote.org05:32, 10 јуни 2020создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org19:32, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
vec.wikisource.org21:18, 13 јули 2020создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org15:48, 3 септември 2018создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org23:10, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)6
vi.wikipedia.org01:46, 12 септември 2018создадена со најавување(?)2
vi.wikibooks.org20:52, 11 октомври 2017создадена со најавување(?)4
vi.wikiquote.org19:37, 28 февруари 2018создадена со најавување(?)1
vi.wikisource.org00:25, 5 август 2018создадена со најавување(?)0
vi.wikivoyage.org18:01, 3 јуни 2019создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org03:52, 27 април 2018создадена со најавување(?)2
vls.wikipedia.org20:39, 29 октомври 2017создадена со најавување(?)2
vo.wikipedia.org18:24, 29 август 2018создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org22:06, 15 април 2018создадена со најавување(?)2
wa.wikipedia.org20:31, 20 октомври 2018создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org19:35, 14 јули 2020создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org21:38, 30 ноември 2012создадена со најавување(?)10.380suppress, sysop
wikimania2018.wikimedia.org22:20, 14 април 2018создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org21:08, 30 ноември 2018создадена со најавување(?)62
wo.wikipedia.org03:26, 1 август 2018создадена со најавување(?)1
wo.wikiquote.org18:00, 3 јуни 2019создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org05:06, 20 јули 2019создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org23:13, 20 мај 2018создадена со најавување(?)0
xal.wikipedia.org06:22, 12 февруари 2019создадена со најавување(?)0
xh.wikipedia.org20:43, 28 ноември 2018создадена со најавување(?)1
xmf.wikipedia.org21:23, 7 септември 2018создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org21:33, 11 март 2018создадена со најавување(?)2
yi.wikisource.org19:09, 7 декември 2020создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org21:33, 11 март 2018создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org13:23, 8 ноември 2018создадена со најавување(?)1
za.wikipedia.org08:09, 8 септември 2018создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org19:04, 14 декември 2018создадена со најавување(?)2
zh-classical.wikipedia.org05:08, 3 мај 2018создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org17:33, 13 декември 2017создадена со најавување(?)2
zh-min-nan.wikisource.org00:28, 17 ноември 2019создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org23:35, 6 мај 2020создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org02:51, 27 февруари 2018создадена со најавување(?)4
zh.wikipedia.org05:13, 13 септември 2017создадена со најавување(?)3
zh.wikibooks.org03:55, 17 март 2018создадена со најавување(?)3
zh.wikinews.org16:10, 9 јули 2020создадена со најавување(?)1
zh.wikiquote.org04:48, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org05:29, 20 октомври 2017создадена со најавување(?)3
zh.wikiversity.org21:56, 27 јули 2020создадена со најавување(?)0
zu.wikipedia.org18:32, 19 декември 2018создадена со најавување(?)1
zu.wiktionary.org02:21, 22 јануари 2019создадена со најавување(?)0