Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: EmausBot
  • Зачленет: 04:08, 18 декември 2009 (пред 12 години)
  • Вкупно уредувања: 46.697.009
  • Број на приврзани сметки: 742
  • Глобална група: Глобални ботови
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org23:35, 10 октомври 2010создадена со најавување(?)0
ab.wikipedia.org10:42, 30 март 2010создадена со најавување(?)2.830
ace.wikipedia.org03:11, 8 јули 2010создадена со најавување(?)6.775
ady.wikipedia.org01:13, 13 февруари 2016создадена со најавување(?)11
af.wikipedia.org20:58, 4 март 2010создадена со најавување(?)46.896
af.wikibooks.org22:59, 9 август 2018создадена со најавување(?)5
af.wikiquote.org22:12, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)5
af.wiktionary.org06:08, 10 август 2018создадена со најавување(?)12
ak.wikipedia.org03:11, 8 јули 2010создадена со најавување(?)723
als.wikipedia.org15:53, 6 април 2010создадена со најавување(?)37.670
alt.wikipedia.org04:22, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ami.wikipedia.org11:37, 8 ноември 2021создадена со најавување(?)255
am.wikipedia.org16:41, 4 март 2010создадена со најавување(?)13.060
am.wiktionary.org06:09, 10 август 2018создадена со најавување(?)10
ang.wikipedia.org10:42, 30 март 2010создадена со најавување(?)9.693
ang.wiktionary.org06:09, 10 август 2018создадена со најавување(?)16
an.wikipedia.org17:22, 4 март 2010создадена со најавување(?)87.638bot
an.wiktionary.org06:09, 10 август 2018создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org03:11, 8 јули 2010создадена со најавување(?)5.730
ar.wikipedia.org13:01, 4 март 2010создадена со најавување(?)349.259bot
ar.wikibooks.org21:46, 12 декември 2017создадена со најавување(?)41
ar.wikinews.org21:46, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
ar.wikiquote.org21:48, 12 декември 2017создадена со најавување(?)71
ar.wikisource.org02:44, 18 јануари 2014создадена со најавување(?)124
ar.wikiversity.org21:50, 12 декември 2017создадена со најавување(?)34
ar.wiktionary.org06:09, 10 август 2018создадена со најавување(?)190
ary.wikipedia.org01:41, 24 јули 2020создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org10:42, 30 март 2010создадена со најавување(?)28.344
ast.wikipedia.org22:02, 18 март 2010создадена со најавување(?)101.101
ast.wiktionary.org23:29, 23 август 2018создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org21:42, 20 јуни 2010создадена со најавување(?)2.827
atj.wikipedia.org22:17, 16 јуни 2017создадена со најавување(?)9
avk.wikipedia.org18:39, 2 август 2020создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org11:12, 30 март 2010создадена со најавување(?)4.016
awa.wikipedia.org04:06, 12 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org10:42, 30 март 2010создадена со најавување(?)4.917
ay.wiktionary.org06:10, 10 август 2018создадена со најавување(?)5
azb.wikipedia.org00:46, 23 јули 2015создадена со најавување(?)355.508bot
az.wikipedia.org04:33, 5 март 2010создадена со најавување(?)132.463bot
az.wikibooks.org22:19, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
az.wikiquote.org22:20, 12 декември 2017создадена со најавување(?)9
az.wikisource.org05:01, 18 јануари 2014создадена со најавување(?)0
az.wiktionary.org06:10, 10 август 2018создадена со најавување(?)18
ban.wikipedia.org00:50, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)206
ban.wikisource.org12:08, 8 јули 2021создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org07:33, 30 март 2010создадена со најавување(?)19.143
bat-smg.wikipedia.org10:37, 30 март 2010создадена со најавување(?)21.328
ba.wikipedia.org06:39, 26 март 2010создадена со најавување(?)46.807bot
ba.wikibooks.org22:57, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)10
bcl.wikipedia.org03:06, 8 јули 2010создадена со најавување(?)14.827
bcl.wiktionary.org15:40, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
bd.wikimedia.org10:56, 4 март 2018создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org19:55, 4 март 2010создадена со најавување(?)110.353bot
be.wikipedia.org21:29, 18 март 2010создадена со најавување(?)126.904bot
be.wikibooks.org23:06, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)0
be.wikiquote.org22:50, 12 декември 2017создадена со најавување(?)4
be.wikisource.org03:50, 18 јануари 2014создадена со најавување(?)209
be.wiktionary.org06:10, 10 август 2018создадена со најавување(?)4
bg.wikipedia.org13:02, 4 март 2010создадена со најавување(?)184.090bot
bg.wikinews.org22:51, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org22:52, 12 декември 2017создадена со најавување(?)9
bg.wikisource.org02:47, 18 јануари 2014создадена со најавување(?)11
bg.wiktionary.org06:10, 10 август 2018создадена со најавување(?)941
bh.wikipedia.org03:06, 8 јули 2010создадена со најавување(?)10.238
bi.wikipedia.org10:43, 30 март 2010создадена со најавување(?)1.942
bjn.wikipedia.org18:56, 17 октомври 2010создадена со најавување(?)4.590
blk.wikipedia.org21:43, 21 јули 2022создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org03:14, 21 јуни 2010создадена со најавување(?)1.535
bn.wikipedia.org22:02, 18 март 2010создадена со најавување(?)59.574
bn.wikibooks.org23:24, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org12:34, 18 јануари 2014создадена со најавување(?)0
bn.wikivoyage.org16:09, 12 јуни 2018создадена со најавување(?)1
bo.wikipedia.org10:38, 30 март 2010создадена со најавување(?)8.295
bpy.wikipedia.org15:38, 11 март 2010создадена со најавување(?)55.704
br.wikipedia.org18:17, 4 март 2010создадена со најавување(?)112.477bot
br.wikiquote.org23:19, 9 август 2018создадена со најавување(?)7
br.wikisource.org10:12, 18 јануари 2014создадена со најавување(?)6
br.wiktionary.org06:11, 10 август 2018создадена со најавување(?)22
bs.wikipedia.org17:55, 4 март 2010создадена со најавување(?)92.705bot
bs.wikinews.org23:35, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org23:35, 12 декември 2017создадена со најавување(?)5
bs.wikisource.org23:32, 13 август 2018создадена со најавување(?)23
bs.wiktionary.org06:12, 10 август 2018создадена со најавување(?)7
bug.wikipedia.org03:12, 8 јули 2010создадена со најавување(?)43.807
bxr.wikipedia.org16:03, 18 јуни 2010создадена со најавување(?)2.128
ca.wikipedia.org17:22, 4 март 2010создадена со најавување(?)459.940bot
ca.wikibooks.org23:39, 12 декември 2017создадена со најавување(?)3
ca.wikinews.org23:41, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
ca.wikiquote.org23:42, 12 декември 2017создадена со најавување(?)16
ca.wikisource.org23:39, 17 јануари 2014создадена со најавување(?)269
ca.wiktionary.org23:47, 12 декември 2017создадена со најавување(?)23
cbk-zam.wikipedia.org03:12, 8 јули 2010создадена со најавување(?)9.197
cdo.wikipedia.org03:15, 8 јули 2010создадена со најавување(?)1.446
ceb.wikipedia.org18:45, 4 март 2010создадена со најавување(?)2.882.268
ce.wikipedia.org23:49, 14 март 2010создадена со најавување(?)238.275autoreview, bot
chr.wikipedia.org03:15, 8 јули 2010создадена со најавување(?)1.707
chr.wiktionary.org06:13, 10 август 2018создадена со најавување(?)5
ch.wikipedia.org10:43, 30 март 2010создадена со најавување(?)660
chy.wikipedia.org03:15, 8 јули 2010создадена со најавување(?)1.179
ckb.wikipedia.org03:15, 8 јули 2010создадена со најавување(?)27.983
commons.wikimedia.org16:45, 10 април 2010создадена со најавување(?)0
co.wikipedia.org01:24, 13 април 2010создадена со најавување(?)17.237bot
co.wiktionary.org06:13, 10 август 2018создадена со најавување(?)4
crh.wikipedia.org07:58, 30 март 2010создадена со најавување(?)7.763
cr.wikipedia.org03:15, 8 јули 2010создадена со најавување(?)980
csb.wikipedia.org10:38, 30 март 2010создадена со најавување(?)10.816bot
csb.wiktionary.org23:45, 9 август 2018создадена со најавување(?)5
cs.wikipedia.org18:56, 4 март 2010создадена со најавување(?)255.418bot
cs.wikibooks.org00:43, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
cs.wikinews.org00:44, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org00:45, 13 декември 2017создадена со најавување(?)10
cs.wikisource.org04:02, 18 јануари 2014создадена со најавување(?)0
cs.wikiversity.org00:04, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org00:50, 13 декември 2017создадена со најавување(?)23
cu.wikipedia.org10:43, 30 март 2010создадена со најавување(?)3.585
cv.wikipedia.org22:02, 18 март 2010создадена со најавување(?)66.408bot
cy.wikipedia.org22:02, 18 март 2010создадена со најавување(?)101.751
cy.wikiquote.org00:08, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)5
cy.wikisource.org23:36, 13 август 2018создадена со најавување(?)6
cy.wiktionary.org23:45, 9 август 2018создадена со најавување(?)8
dag.wikipedia.org12:42, 3 јули 2021создадена со најавување(?)41
da.wikipedia.org13:04, 4 март 2010создадена со најавување(?)180.244bot
da.wikibooks.org00:14, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
da.wikiquote.org01:10, 13 декември 2017создадена со најавување(?)4
da.wikisource.org10:53, 18 јануари 2014создадена со најавување(?)11
da.wiktionary.org23:46, 9 август 2018создадена со најавување(?)7
de.wikipedia.org05:58, 3 јануари 2010создадена со најавување(?)881.831autoreview, bot
de.wikibooks.org00:26, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)333bot
de.wikinews.org01:14, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
de.wikiquote.org01:15, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org03:20, 18 јануари 2014создадена со најавување(?)1.050bot
de.wikiversity.org00:29, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org01:54, 18 јануари 2014создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org01:30, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
din.wikipedia.org23:49, 12 јули 2017создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org03:15, 8 јули 2010создадена со најавување(?)15.914
diq.wiktionary.org15:40, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org10:43, 30 март 2010создадена со најавување(?)8.133bot
dty.wikipedia.org23:49, 12 јули 2017создадена со најавување(?)794
dv.wikipedia.org23:00, 9 април 2010создадена со најавување(?)6.780bot
dv.wiktionary.org23:46, 9 август 2018создадена со најавување(?)6
dz.wikipedia.org03:15, 8 јули 2010создадена со најавување(?)892
ee.wikipedia.org07:00, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)3.433
el.wikipedia.org13:00, 4 март 2010создадена со најавување(?)139.462bot
el.wikinews.org02:06, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
el.wikiquote.org02:06, 13 декември 2017создадена со најавување(?)7
el.wikisource.org23:39, 17 јануари 2014создадена со најавување(?)251
el.wikiversity.org00:44, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)7
el.wikivoyage.org02:40, 18 јануари 2014создадена со најавување(?)3
el.wiktionary.org23:46, 9 август 2018создадена со најавување(?)128
eml.wikipedia.org09:35, 8 март 2010создадена со најавување(?)3.457bot
en.wikipedia.org05:36, 24 декември 2009создадена со најавување(?)2.565.770bot, templateeditor
en.wikibooks.org23:25, 26 ноември 2013создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org23:25, 26 ноември 2013создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org23:25, 26 ноември 2013создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org23:25, 26 ноември 2013создадена со најавување(?)7.583bot
en.wikiversity.org23:25, 26 ноември 2013создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org22:50, 11 ноември 2012создадена со најавување(?)723
en.wiktionary.org23:25, 26 ноември 2013создадена со најавување(?)20
eo.wikipedia.org13:08, 4 март 2010создадена со најавување(?)288.452bot
eo.wikibooks.org00:59, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org03:00, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org03:02, 13 декември 2017создадена со најавување(?)43
eo.wikisource.org05:02, 18 јануари 2014создадена со најавување(?)0
eo.wikivoyage.org02:58, 18 декември 2020создадена со најавување(?)2
eo.wiktionary.org23:47, 9 август 2018создадена со најавување(?)141
es.wikipedia.org13:09, 4 март 2010создадена со најавување(?)864.797bot
es.wikibooks.org12:38, 17 јануари 2018создадена со најавување(?)0
es.wikinews.org03:05, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
es.wikiquote.org03:07, 13 декември 2017создадена со најавување(?)260
es.wikisource.org05:02, 18 јануари 2014создадена со најавување(?)0
es.wikiversity.org01:16, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
es.wikivoyage.org23:39, 17 јануари 2014создадена со најавување(?)23
es.wiktionary.org23:54, 9 август 2018создадена со најавување(?)80
et.wikipedia.org13:09, 4 март 2010создадена со најавување(?)124.409bot
et.wikiquote.org03:30, 13 декември 2017создадена со најавување(?)38
et.wikisource.org11:25, 18 јануари 2014создадена со најавување(?)10
et.wiktionary.org23:54, 9 август 2018создадена со најавување(?)14
eu.wikipedia.org17:23, 4 март 2010создадена со најавување(?)421.198
eu.wikibooks.org01:27, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org03:38, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
eu.wikisource.org14:29, 7 декември 2021создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org23:54, 9 август 2018создадена со најавување(?)4
ext.wikipedia.org22:03, 25 јуни 2010создадена со најавување(?)6.418
fa.wikipedia.org21:24, 18 март 2010создадена со најавување(?)552.809bot
fa.wikibooks.org01:32, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)71
fa.wikinews.org03:42, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org03:43, 13 декември 2017создадена со најавување(?)74
fa.wikisource.org23:39, 17 јануари 2014создадена со најавување(?)211
fa.wikivoyage.org01:35, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)54
fa.wiktionary.org23:55, 9 август 2018создадена со најавување(?)193
ff.wikipedia.org03:16, 8 јули 2010создадена со најавување(?)1.165
fiu-vro.wikipedia.org10:38, 30 март 2010создадена со најавување(?)11.358bot
fi.wikipedia.org09:09, 24 јануари 2010создадена со најавување(?)285.386bot
fi.wikibooks.org03:50, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org03:51, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
fi.wikiquote.org03:51, 13 декември 2017создадена со најавување(?)10
fi.wikisource.org10:10, 18 јануари 2014создадена со најавување(?)6
fi.wikiversity.org03:22, 13 март 2022создадена со најавување(?)0
fi.wikivoyage.org03:15, 6 февруари 2017создадена со најавување(?)3
fi.wiktionary.org23:56, 9 август 2018создадена со најавување(?)21
fj.wikipedia.org03:16, 8 јули 2010создадена со најавување(?)1.202
fj.wiktionary.org23:57, 9 август 2018создадена со најавување(?)6
fo.wikipedia.org10:38, 30 март 2010создадена со најавување(?)14.465
fo.wikisource.org23:56, 13 август 2018создадена со најавување(?)5
fo.wiktionary.org23:57, 9 август 2018создадена со најавување(?)7
frp.wikipedia.org22:58, 25 јуни 2010создадена со најавување(?)9.167
frr.wikipedia.org01:22, 20 август 2010создадена со најавување(?)7.141
fr.wikipedia.org09:23, 24 јануари 2010создадена со најавување(?)935.791bot
fr.wikibooks.org02:04, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)101bot
fr.wikinews.org04:12, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
fr.wikiquote.org02:07, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)25
fr.wikisource.org02:49, 18 јануари 2014создадена со најавување(?)3.506bot
fr.wikiversity.org02:09, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
fr.wikivoyage.org02:31, 18 јануари 2014создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org01:33, 13 септември 2018создадена со најавување(?)0
fur.wikipedia.org16:39, 4 март 2010создадена со најавување(?)9.299
fy.wikipedia.org17:55, 4 март 2010создадена со најавување(?)3.123
fy.wikibooks.org02:13, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org23:00, 13 ноември 2010создадена со најавување(?)5.375
gan.wikipedia.org23:28, 21 јуни 2010создадена со најавување(?)35.924bot
ga.wikipedia.org22:03, 18 март 2010создадена со најавување(?)41.640
ga.wiktionary.org23:57, 9 август 2018создадена со најавување(?)6
gcr.wikipedia.org01:21, 23 ноември 2019создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org03:03, 8 јули 2010создадена со најавување(?)30.028
gd.wiktionary.org23:57, 9 август 2018создадена со најавување(?)165
glk.wikipedia.org03:16, 8 јули 2010создадена со најавување(?)1.266
gl.wikipedia.org13:09, 4 март 2010создадена со најавување(?)113.540bot
gl.wikibooks.org04:45, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org04:45, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org04:46, 13 декември 2017создадена со најавување(?)9
gl.wiktionary.org04:47, 13 декември 2017создадена со најавување(?)6
gn.wikipedia.org10:44, 30 март 2010создадена со најавување(?)6.905
gn.wiktionary.org00:05, 10 август 2018создадена со најавување(?)9
gom.wikipedia.org23:20, 17 јуни 2015создадена со најавување(?)506
gom.wiktionary.org14:21, 13 јуни 2020создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org22:34, 19 април 2018создадена со најавување(?)244
got.wikipedia.org03:16, 8 јули 2010создадена со најавување(?)1.603
gu.wikipedia.org22:03, 18 март 2010создадена со најавување(?)9.513
gu.wikiquote.org23:23, 9 август 2018создадена со најавување(?)11
gu.wiktionary.org00:05, 10 август 2018создадена со најавување(?)8
guw.wikipedia.org22:20, 23 март 2022создадена со најавување(?)50
gv.wikipedia.org07:58, 30 март 2010создадена со најавување(?)23.559
gv.wiktionary.org00:05, 10 август 2018создадена со најавување(?)5
hak.wikipedia.org01:25, 13 април 2010создадена со најавување(?)6.735
ha.wikipedia.org03:17, 8 јули 2010создадена со најавување(?)1.649
ha.wiktionary.org00:05, 10 август 2018создадена со најавување(?)8
haw.wikipedia.org12:41, 27 јуни 2010создадена со најавување(?)7.248
he.wikipedia.org17:25, 4 март 2010создадена со најавување(?)160.488bot
he.wikibooks.org05:13, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
he.wikinews.org05:14, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org05:15, 13 декември 2017создадена со најавување(?)16
he.wikisource.org10:10, 18 јануари 2014создадена со најавување(?)0
he.wikivoyage.org05:19, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org05:24, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
hif.wikipedia.org10:39, 30 март 2010создадена со најавување(?)16.482
hi.wikipedia.org22:03, 18 март 2010создадена со најавување(?)55.106autoreview, bot
hi.wikibooks.org03:07, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
hi.wikiquote.org03:07, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)18
hi.wikisource.org23:10, 21 март 2020создадена со најавување(?)0
hi.wikiversity.org06:07, 10 август 2018создадена со најавување(?)15
hi.wikivoyage.org05:50, 13 декември 2017создадена со најавување(?)3
hr.wikipedia.org00:13, 5 февруари 2010создадена со најавување(?)146.861bot
hr.wikibooks.org03:10, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org05:54, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
hr.wikisource.org11:51, 18 јануари 2014создадена со најавување(?)7
hsb.wikipedia.org10:39, 30 март 2010создадена со најавување(?)16.598bot
hsb.wiktionary.org00:06, 10 август 2018создадена со најавување(?)5
ht.wikipedia.org22:02, 18 март 2010создадена со најавување(?)62.306
hu.wikipedia.org17:39, 4 март 2010создадена со најавување(?)219.261bot
hu.wikiquote.org05:59, 13 декември 2017создадена со најавување(?)6
hu.wikisource.org11:10, 18 јануари 2014создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org00:06, 10 август 2018создадена со најавување(?)763
hy.wikipedia.org10:50, 30 март 2010создадена со најавување(?)117.510bot
hy.wikiquote.org06:23, 13 декември 2017создадена со најавување(?)21
hy.wikisource.org10:38, 18 јануари 2014создадена со најавување(?)44
hy.wiktionary.org00:07, 10 август 2018создадена со најавување(?)91
hyw.wikipedia.org00:22, 4 април 2019создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org07:58, 30 март 2010создадена со најавување(?)37.900
ia.wiktionary.org00:12, 10 август 2018создадена со најавување(?)9
id.wikipedia.org23:02, 28 февруари 2010создадена со најавување(?)560.900bot
id.wikibooks.org03:37, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
id.wikiquote.org06:29, 13 декември 2017создадена со најавување(?)8
id.wikisource.org10:31, 18 јануари 2014создадена со најавување(?)32
id.wiktionary.org06:29, 13 декември 2017создадена со најавување(?)136
ie.wikipedia.org10:39, 30 март 2010создадена со најавување(?)7.104
ie.wiktionary.org00:13, 10 август 2018создадена со најавување(?)278
ig.wikipedia.org03:18, 8 јули 2010создадена со најавување(?)2.636
ii.wikipedia.org23:26, 26 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org03:18, 8 јули 2010создадена со најавување(?)2.298
ilo.wikipedia.org03:08, 8 јули 2010создадена со најавување(?)10.853
incubator.wikimedia.org03:26, 29 август 2010создадена со најавување(?)421
inh.wikipedia.org22:34, 19 април 2018создадена со најавување(?)254
io.wikipedia.org10:39, 30 март 2010создадена со најавување(?)60.251
io.wiktionary.org00:57, 10 август 2018создадена со најавување(?)27
is.wikipedia.org22:22, 15 март 2010создадена со најавување(?)30.541bot
is.wikibooks.org06:49, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org03:43, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)5
is.wikisource.org13:01, 18 јануари 2014создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org06:51, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org16:40, 4 март 2010создадена со најавување(?)778.881bot, ipblock-exempt
it.wikibooks.org06:53, 13 декември 2017создадена со најавување(?)36
it.wikinews.org06:56, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org06:58, 13 декември 2017создадена со најавување(?)864
it.wikisource.org23:39, 17 јануари 2014создадена со најавување(?)324
it.wikiversity.org04:00, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)35
it.wikivoyage.org02:14, 18 јануари 2014создадена со најавување(?)96bot
it.wiktionary.org01:33, 13 септември 2018создадена со најавување(?)0
iu.wikipedia.org03:18, 8 јули 2010создадена со најавување(?)1.800
iu.wiktionary.org00:58, 10 август 2018создадена со најавување(?)5
jam.wikipedia.org16:43, 3 мај 2016создадена со најавување(?)46
ja.wikipedia.org22:35, 28 февруари 2010создадена со најавување(?)675.904bot
ja.wikibooks.org07:21, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ja.wikinews.org07:21, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ja.wikiquote.org07:22, 13 декември 2017создадена со најавување(?)5
ja.wikisource.org04:05, 18 јануари 2014создадена со најавување(?)74
ja.wikiversity.org04:08, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)5
ja.wikivoyage.org20:56, 12 септември 2020создадена со најавување(?)12
ja.wiktionary.org01:33, 13 септември 2018создадена со најавување(?)0
jbo.wikipedia.org10:45, 30 март 2010создадена со најавување(?)5.934
jbo.wiktionary.org00:58, 10 август 2018создадена со најавување(?)8
jv.wikipedia.org17:31, 4 март 2010создадена со најавување(?)63.050
jv.wikisource.org17:00, 25 август 2021создадена со најавување(?)0
jv.wiktionary.org00:58, 10 август 2018создадена со најавување(?)26
kaa.wikipedia.org03:19, 8 јули 2010создадена со најавување(?)2.749
kab.wikipedia.org03:19, 8 јули 2010создадена со најавување(?)3.151
ka.wikipedia.org07:31, 30 март 2010создадена со најавување(?)104.431trusted
ka.wikibooks.org04:15, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ka.wikiquote.org07:33, 13 декември 2017создадена со најавување(?)9
ka.wiktionary.org00:58, 10 август 2018создадена со најавување(?)12
kbd.wikipedia.org13:01, 19 март 2011создадена со најавување(?)3.273bot
kbp.wikipedia.org00:47, 24 јуни 2017создадена со најавување(?)0
kcg.wikipedia.org21:23, 25 мај 2022создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org03:19, 8 јули 2010создадена со најавување(?)2.627
ki.wikipedia.org03:19, 8 јули 2010создадена со најавување(?)726
kk.wikipedia.org21:00, 4 март 2010создадена со најавување(?)154.256bot
kk.wikibooks.org04:28, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org00:59, 10 август 2018создадена со најавување(?)7
kl.wikipedia.org10:45, 30 март 2010создадена со најавување(?)5.463
kl.wiktionary.org00:59, 10 август 2018создадена со најавување(?)6
km.wikipedia.org10:51, 30 март 2010создадена со најавување(?)4.811
km.wiktionary.org00:59, 10 август 2018создадена со најавување(?)28
kn.wikipedia.org07:37, 30 март 2010создадена со најавување(?)17.873
kn.wikiquote.org08:21, 13 декември 2017создадена со најавување(?)5
kn.wikisource.org04:41, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)15
kn.wiktionary.org00:59, 10 август 2018создадена со најавување(?)5
koi.wikipedia.org18:53, 17 октомври 2010создадена со најавување(?)8.280
ko.wikipedia.org13:09, 4 март 2010создадена со најавување(?)343.174bot
ko.wikibooks.org08:25, 13 декември 2017создадена со најавување(?)7
ko.wikinews.org08:25, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org08:25, 13 декември 2017создадена со најавување(?)4
ko.wikisource.org23:39, 17 јануари 2014создадена со најавување(?)1.135
ko.wikiversity.org23:41, 9 август 2018создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org01:00, 10 август 2018создадена со најавување(?)22
krc.wikipedia.org18:53, 27 април 2010создадена со најавување(?)11.613bot
ksh.wikipedia.org10:39, 30 март 2010создадена со најавување(?)9.640bot
ks.wikipedia.org03:20, 8 јули 2010создадена со најавување(?)802
ks.wiktionary.org01:00, 10 август 2018создадена со најавување(?)9
ku.wikipedia.org10:45, 30 март 2010создадена со најавување(?)32.474
ku.wikiquote.org08:33, 13 декември 2017создадена со најавување(?)5
ku.wiktionary.org01:00, 10 август 2018создадена со најавување(?)88
kv.wikipedia.org06:44, 26 март 2010создадена со најавување(?)11.866bot
kw.wikipedia.org10:40, 30 март 2010создадена со најавување(?)9.284
kw.wiktionary.org01:04, 10 август 2018создадена со најавување(?)5
ky.wikipedia.org10:45, 30 март 2010создадена со најавување(?)7.975
ky.wikibooks.org04:30, 2 ноември 2019создадена со најавување(?)4
ky.wikiquote.org08:39, 13 декември 2017создадена со најавување(?)5
ky.wiktionary.org01:04, 10 август 2018создадена со најавување(?)6
lad.wikipedia.org10:40, 30 март 2010создадена со најавување(?)8.966
la.wikipedia.org13:09, 4 март 2010создадена со најавување(?)184.762
la.wikibooks.org05:01, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org08:45, 13 декември 2017создадена со најавување(?)6
la.wikisource.org11:34, 18 јануари 2014создадена со најавување(?)0
la.wiktionary.org01:04, 10 август 2018создадена со најавување(?)28
lbe.wikipedia.org16:06, 18 јуни 2010создадена со најавување(?)3.767
lb.wikipedia.org19:27, 4 март 2010создадена со најавување(?)73.766bot
lb.wiktionary.org01:05, 10 август 2018создадена со најавување(?)12
lez.wikipedia.org20:18, 27 март 2012создадена со најавување(?)2.303
lfn.wikipedia.org22:34, 19 април 2018создадена со најавување(?)10
lg.wikipedia.org10:46, 30 март 2010создадена со најавување(?)926
lij.wikipedia.org01:10, 9 јуни 2010создадена со најавување(?)8.870
lij.wikisource.org11:29, 25 јули 2020создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org16:49, 22 април 2010создадена со најавување(?)17.591
li.wikibooks.org05:07, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
li.wikinews.org00:03, 17 ноември 2018создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org08:55, 13 декември 2017создадена со најавување(?)7
lld.wikipedia.org22:58, 24 август 2020создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org10:40, 30 март 2010создадена со најавување(?)74.461bot
lmo.wiktionary.org11:36, 8 ноември 2021создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org10:46, 30 март 2010создадена со најавување(?)6.836
ln.wiktionary.org01:05, 10 август 2018создадена со најавување(?)6
login.wikimedia.org20:03, 30 јули 2013создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org03:20, 8 јули 2010создадена со најавување(?)3.316
lo.wiktionary.org01:05, 10 август 2018создадена со најавување(?)9
lrc.wikipedia.org23:21, 17 јуни 2015создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org03:21, 21 март 2011создадена со најавување(?)2.085
lt.wikipedia.org13:09, 4 март 2010создадена со најавување(?)152.678bot
lt.wikibooks.org05:14, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
lt.wikiquote.org09:09, 13 декември 2017создадена со најавување(?)15
lt.wikisource.org09:10, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org01:06, 10 август 2018создадена со најавување(?)22
lv.wikipedia.org17:31, 4 март 2010создадена со најавување(?)91.273bot
lv.wiktionary.org01:06, 10 август 2018создадена со најавување(?)7
mad.wikipedia.org02:59, 18 декември 2020создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org19:24, 6 ноември 2014создадена со најавување(?)0
map-bms.wikipedia.org03:04, 8 јули 2010создадена со најавување(?)15.473
mdf.wikipedia.org06:45, 26 март 2010создадена со најавување(?)4.273
www.mediawiki.org23:25, 26 ноември 2013создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org16:44, 10 април 2010создадена со најавување(?)43.304
mg.wikipedia.org03:20, 8 јули 2010создадена со најавување(?)128.491
mg.wikibooks.org05:46, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org01:06, 10 август 2018создадена со најавување(?)28
mhr.wikipedia.org10:52, 30 март 2010создадена со најавување(?)12.837bot
min.wikipedia.org01:42, 9 февруари 2013создадена со најавување(?)169.436bot
min.wiktionary.org01:21, 23 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org04:05, 19 јуни 2010создадена со најавување(?)9.179
mi.wiktionary.org05:34, 10 август 2018создадена со најавување(?)5
mk.wikipedia.org04:19, 11 март 2010создадена со најавување(?)127.176bot
mk.wikibooks.org10:10, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org16:46, 25 јануари 2014создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org05:34, 10 август 2018создадена со најавување(?)5
ml.wikipedia.org10:51, 30 март 2010создадена со најавување(?)61.621
ml.wikiquote.org10:52, 13 декември 2017создадена со најавување(?)6
ml.wikisource.org10:41, 18 јануари 2014создадена со најавување(?)17
mni.wikipedia.org04:22, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)0
mni.wiktionary.org04:23, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org07:58, 30 март 2010создадена со најавување(?)24.229
mn.wiktionary.org05:34, 10 август 2018создадена со најавување(?)7
mnw.wikipedia.org00:42, 6 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mnw.wiktionary.org01:16, 19 март 2021создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org18:49, 17 октомври 2010создадена со најавување(?)13.547
mr.wikipedia.org10:40, 30 март 2010создадена со најавување(?)91.951bot
mr.wikibooks.org11:04, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org11:04, 13 декември 2017создадена со најавување(?)5
mr.wikisource.org11:31, 18 јануари 2014создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org22:05, 18 март 2010создадена со најавување(?)329.499bot
ms.wiktionary.org05:35, 10 август 2018создадена со најавување(?)15
mt.wikipedia.org10:46, 30 март 2010создадена со најавување(?)12.208bot
mt.wiktionary.org05:35, 10 август 2018создадена со најавување(?)10
mwl.wikipedia.org11:20, 1 мај 2010создадена со најавување(?)7.031
myv.wikipedia.org06:45, 26 март 2010создадена со најавување(?)7.088bot
my.wikipedia.org03:21, 8 јули 2010создадена со најавување(?)11.985
my.wiktionary.org05:35, 10 август 2018создадена со најавување(?)12
mzn.wikipedia.org03:21, 8 јули 2010создадена со најавување(?)10.952uploader
nah.wikipedia.org07:59, 30 март 2010создадена со најавување(?)33.756
nah.wiktionary.org05:35, 10 август 2018создадена со најавување(?)201
nap.wikipedia.org10:46, 30 март 2010создадена со најавување(?)60.735
nap.wikisource.org08:27, 20 август 2019создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org10:46, 30 март 2010создадена со најавување(?)4.577
na.wiktionary.org05:35, 10 август 2018создадена со најавување(?)5
nds-nl.wikipedia.org03:21, 8 јули 2010создадена со најавување(?)10.390bot
nds.wikipedia.org07:34, 30 март 2010создадена со најавување(?)52.223bot
nds.wiktionary.org05:36, 10 август 2018создадена со најавување(?)8
ne.wikipedia.org03:21, 8 јули 2010создадена со најавување(?)14.065
ne.wikibooks.org11:29, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ne.wiktionary.org05:36, 10 август 2018создадена со најавување(?)10
new.wikipedia.org23:50, 21 јуни 2010создадена со најавување(?)40.957bot
ng.wikipedia.org03:07, 6 мај 2011создадена со најавување(?)0
nia.wikipedia.org15:40, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
nia.wiktionary.org15:40, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org13:09, 4 март 2010создадена со најавување(?)967.680bot, ipblock-exempt
nl.wikibooks.org06:50, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)12
nl.wikinews.org11:36, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org11:37, 13 декември 2017создадена со најавување(?)7
nl.wikisource.org11:27, 18 јануари 2014создадена со најавување(?)0
nl.wikivoyage.org11:40, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org05:37, 10 август 2018создадена со најавување(?)25
nn.wikipedia.org15:07, 24 јануари 2010создадена со најавување(?)131.425bot
nn.wikiquote.org11:47, 13 декември 2017создадена со најавување(?)7
nn.wiktionary.org05:37, 10 август 2018создадена со најавување(?)5
nov.wikipedia.org03:05, 8 јули 2010создадена со најавување(?)9.922
no.wikipedia.org17:25, 4 март 2010создадена со најавување(?)406.016bot
no.wikibooks.org11:52, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org11:53, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org11:53, 13 декември 2017создадена со најавување(?)5
no.wikisource.org23:39, 17 јануари 2014создадена со најавување(?)243
no.wiktionary.org11:54, 13 декември 2017создадена со најавување(?)16
nqo.wikipedia.org00:49, 27 септември 2019создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org23:38, 25 јуни 2010создадена со најавување(?)13.868
nso.wikipedia.org01:07, 3 ноември 2011создадена со најавување(?)3.503
nv.wikipedia.org03:21, 8 јули 2010создадена со најавување(?)Блокиран засекогаш.
Причина: doo beehazʼą́ąnii bikʼehgo naalnish da: naaltsoos/bee álnééhí ániidígíí áyiilaa
  • уредување (на цело вики)
  • оневозможено автоблокирање
  • без можност за уредување на својата разговорна страница
1.765
ny.wikipedia.org03:21, 8 јули 2010создадена со најавување(?)864
oc.wikipedia.org15:00, 7 март 2010создадена со најавување(?)129.317bot
oc.wiktionary.org05:38, 10 август 2018создадена со најавување(?)12
olo.wikipedia.org22:39, 10 октомври 2016создадена со најавување(?)1.540
om.wikipedia.org03:21, 8 јули 2010создадена со најавување(?)765
om.wiktionary.org05:38, 10 август 2018создадена со најавување(?)15
or.wikipedia.org03:21, 8 јули 2010создадена со најавување(?)12.035
or.wikisource.org23:26, 23 август 2018создадена со најавување(?)7
or.wiktionary.org05:39, 10 август 2018создадена со најавување(?)16
os.wikipedia.org06:39, 26 март 2010создадена со најавување(?)34.620bot
pag.wikipedia.org03:21, 8 јули 2010создадена со најавување(?)2.691
pam.wikipedia.org03:21, 8 јули 2010создадена со најавување(?)22.012
pap.wikipedia.org14:34, 1 јули 2010создадена со најавување(?)4.210
pa.wikipedia.org03:22, 8 јули 2010создадена со најавување(?)8.115
pa.wikibooks.org07:34, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
pa.wikisource.org23:26, 23 август 2018создадена со најавување(?)17
pa.wiktionary.org05:39, 10 август 2018создадена со најавување(?)12
pcd.wikipedia.org23:48, 25 јуни 2010создадена со најавување(?)8.580bot
pdc.wikipedia.org15:49, 6 април 2010создадена со најавување(?)5.414
pfl.wikipedia.org02:36, 14 ноември 2010создадена со најавување(?)6.708
pih.wikipedia.org10:47, 30 март 2010создадена со најавување(?)2.202
pi.wikipedia.org03:04, 8 јули 2010создадена со најавување(?)6.173
pl.wikipedia.org09:52, 3 март 2010создадена со најавување(?)724.816bot
pl.wikibooks.org12:35, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
pl.wikinews.org12:36, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org12:37, 13 декември 2017создадена со најавување(?)35bot
pl.wikisource.org23:39, 17 јануари 2014создадена со најавување(?)293editor
pl.wikivoyage.org02:47, 18 јануари 2014создадена со најавување(?)10
pl.wiktionary.org00:00, 16 септември 2018создадена со најавување(?)0
pms.wikipedia.org10:47, 30 март 2010создадена со најавување(?)113.544bot
pnb.wikipedia.org03:22, 8 јули 2010создадена со најавување(?)68.605
pnb.wiktionary.org05:39, 10 август 2018создадена со најавување(?)5
pnt.wikipedia.org03:22, 8 јули 2010создадена со најавување(?)2.313
ps.wikipedia.org03:22, 8 јули 2010создадена со најавување(?)8.257
ps.wikivoyage.org16:09, 12 јуни 2018создадена со најавување(?)4
ps.wiktionary.org05:39, 10 август 2018создадена со најавување(?)5
pt.wikipedia.org13:10, 4 март 2010создадена со најавување(?)978.308bot
pt.wikibooks.org08:15, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org13:04, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
pt.wikiquote.org13:05, 13 декември 2017создадена со најавување(?)32
pt.wikisource.org05:07, 18 јануари 2014создадена со најавување(?)535editor
pt.wikiversity.org08:17, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)48
pt.wikivoyage.org02:25, 18 јануари 2014создадена со најавување(?)9
pt.wiktionary.org05:39, 10 август 2018создадена со најавување(?)32
pwn.wikipedia.org11:37, 8 ноември 2021создадена со најавување(?)17
qu.wikipedia.org10:41, 30 март 2010создадена со најавување(?)41.292
qu.wiktionary.org05:39, 10 август 2018создадена со најавување(?)5
rm.wikipedia.org16:49, 22 април 2010создадена со најавување(?)7.462
rmy.wikipedia.org03:22, 8 јули 2010создадена со најавување(?)2.085
rn.wikipedia.org03:22, 8 јули 2010создадена со најавување(?)1.102
roa-rup.wikipedia.org04:41, 5 март 2010создадена со најавување(?)11.925
roa-rup.wiktionary.org05:39, 10 август 2018создадена со најавување(?)8
roa-tara.wikipedia.org01:23, 13 април 2010создадена со најавување(?)11.617
ro.wikipedia.org16:42, 4 март 2010создадена со најавување(?)430.846bot
ro.wikibooks.org13:21, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ro.wikinews.org23:43, 17 јануари 2014создадена со најавување(?)0
ro.wikiquote.org23:43, 17 јануари 2014создадена со најавување(?)5
ro.wikisource.org11:50, 18 јануари 2014создадена со најавување(?)27
ro.wikivoyage.org02:18, 18 јануари 2014создадена со најавување(?)7
rue.wikipedia.org01:31, 25 јануари 2011создадена со најавување(?)13.973
ru.wikipedia.org04:08, 18 декември 2009нова сметка(?)1.322.479bot, uploader
ru.wikibooks.org23:43, 17 јануари 2014создадена со најавување(?)182
ru.wikimedia.org13:26, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org13:27, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ru.wikiquote.org23:43, 17 јануари 2014создадена со најавување(?)77
ru.wikisource.org17:46, 17 април 2010создадена со најавување(?)6.900bot
ru.wikiversity.org13:48, 13 декември 2017создадена со најавување(?)42
ru.wikivoyage.org22:50, 11 ноември 2012создадена со најавување(?)15
ru.wiktionary.org04:26, 27 мај 2018создадена со најавување(?)0
rw.wikipedia.org03:23, 8 јули 2010создадена со најавување(?)7.539
rw.wiktionary.org05:39, 10 август 2018создадена со најавување(?)5
sah.wikipedia.org09:17, 10 март 2010создадена со најавување(?)23.659bot
sah.wikiquote.org04:17, 7 декември 2021создадена со најавување(?)5
sat.wikipedia.org22:58, 26 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org03:05, 8 јули 2010создадена со најавување(?)10.935
sa.wikiquote.org14:02, 13 декември 2017создадена со најавување(?)7
sa.wikisource.org14:03, 13 декември 2017создадена со најавување(?)682
sa.wiktionary.org05:39, 10 август 2018создадена со најавување(?)5
scn.wikipedia.org10:41, 30 март 2010создадена со најавување(?)35.039bot
scn.wiktionary.org05:39, 10 август 2018создадена со најавување(?)9
sco.wikipedia.org03:23, 8 јули 2010создадена со најавување(?)26.456flood
sc.wikipedia.org01:23, 13 април 2010создадена со најавување(?)8.217
sd.wikipedia.org03:23, 8 јули 2010создадена со најавување(?)2.420
sd.wiktionary.org05:39, 10 август 2018создадена со најавување(?)8
se.wikipedia.org10:41, 30 март 2010создадена со најавување(?)19.241bot
sg.wikipedia.org03:23, 8 јули 2010создадена со најавување(?)916
sg.wiktionary.org05:39, 10 август 2018создадена со најавување(?)23
shi.wikipedia.org12:43, 3 јули 2021создадена со најавување(?)76
shn.wikipedia.org00:04, 17 ноември 2018создадена со најавување(?)139
shn.wikivoyage.org22:21, 23 март 2022создадена со најавување(?)0
shn.wiktionary.org11:43, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org20:36, 14 март 2010создадена со најавување(?)167.602bot
sh.wiktionary.org05:39, 10 август 2018создадена со најавување(?)7
shy.wiktionary.org01:21, 23 ноември 2019создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org18:12, 4 март 2010создадена со најавување(?)156.341
simple.wiktionary.org05:40, 10 август 2018создадена со најавување(?)16
si.wikipedia.org03:23, 8 јули 2010создадена со најавување(?)7.734
si.wiktionary.org05:40, 10 август 2018создадена со најавување(?)6
skr.wikipedia.org02:59, 18 декември 2020создадена со најавување(?)0
skr.wiktionary.org02:58, 18 декември 2020создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org16:40, 4 март 2010создадена со најавување(?)267.681bot
sk.wikibooks.org14:48, 13 декември 2017создадена со најавување(?)4
sk.wikiquote.org14:50, 13 декември 2017создадена со најавување(?)5
sk.wikisource.org09:31, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)6
sk.wiktionary.org05:40, 10 август 2018создадена со најавување(?)7
sl.wikipedia.org21:31, 18 март 2010создадена со најавување(?)158.266bot
sl.wikiquote.org14:57, 13 декември 2017создадена со најавување(?)11
sl.wikisource.org14:58, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
sl.wikiversity.org09:37, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)1
sl.wiktionary.org05:40, 10 август 2018создадена со најавување(?)14
smn.wikipedia.org22:30, 19 октомври 2020создадена со најавување(?)1
sm.wikipedia.org03:23, 8 јули 2010создадена со најавување(?)1.539
sm.wiktionary.org05:41, 10 август 2018создадена со најавување(?)5
sn.wikipedia.org03:23, 8 јули 2010создадена со најавување(?)2.944
wikisource.org09:56, 18 јануари 2014создадена со најавување(?)0
so.wikipedia.org08:15, 25 март 2010создадена со најавување(?)8.373
so.wiktionary.org05:41, 10 август 2018создадена со најавување(?)5
species.wikimedia.org23:38, 17 јануари 2014создадена со најавување(?)0
sq.wikipedia.org10:41, 30 март 2010создадена со најавување(?)69.188autoreview, bot, editor
sq.wikinews.org15:08, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org09:43, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)16
sq.wiktionary.org05:41, 10 август 2018создадена со најавување(?)29
srn.wikipedia.org03:24, 8 јули 2010создадена со најавување(?)2.299
sr.wikipedia.org17:19, 4 март 2010создадена со најавување(?)533.853bot
sr.wikinews.org15:16, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
sr.wikiquote.org15:17, 13 декември 2017создадена со најавување(?)3
sr.wikisource.org05:01, 18 јануари 2014создадена со најавување(?)5
sr.wiktionary.org05:41, 10 август 2018создадена со најавување(?)19
ss.wikipedia.org10:47, 30 март 2010создадена со најавување(?)2.385
ss.wiktionary.org05:42, 10 август 2018создадена со најавување(?)6
stq.wikipedia.org10:47, 30 март 2010создадена со најавување(?)7.969
st.wikipedia.org03:24, 8 јули 2010создадена со најавување(?)824
st.wiktionary.org05:42, 10 август 2018создадена со најавување(?)5
su.wikipedia.org10:47, 30 март 2010создадена со најавување(?)47.962
su.wikiquote.org09:56, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)5
su.wiktionary.org05:42, 10 август 2018создадена со најавување(?)13
sv.wikipedia.org13:10, 4 март 2010создадена со најавување(?)2.591.417extendedconfirmed
sv.wikinews.org15:23, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org15:24, 13 декември 2017создадена со најавување(?)6
sv.wikisource.org10:34, 18 јануари 2014создадена со најавување(?)127
sv.wikiversity.org15:26, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
sv.wikivoyage.org15:27, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org05:42, 10 август 2018создадена со најавување(?)16
sw.wikipedia.org10:41, 30 март 2010создадена со најавување(?)63.928bot
sw.wiktionary.org05:42, 10 август 2018создадена со најавување(?)8
szl.wikipedia.org10:41, 30 март 2010создадена со најавување(?)53.226bot
szy.wikipedia.org01:21, 23 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org03:08, 8 јули 2010создадена со најавување(?)51.240bot
ta.wikinews.org15:37, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ta.wikiquote.org15:37, 13 декември 2017создадена со најавување(?)5
ta.wikisource.org10:29, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)15
ta.wiktionary.org05:42, 10 август 2018создадена со најавување(?)53
tay.wikipedia.org02:42, 22 март 2021создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org01:45, 6 август 2016создадена со најавување(?)19
ten.wikipedia.org00:48, 3 јануари 2020создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org06:26, 22 март 2018создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org20:31, 26 април 2019создадена со најавување(?)0
tet.wikipedia.org10:47, 30 март 2010создадена со најавување(?)3.009
te.wikipedia.org00:24, 22 јуни 2010создадена со најавување(?)27.479
te.wikibooks.org04:13, 5 јули 2021создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org15:51, 13 декември 2017создадена со најавување(?)5
te.wikisource.org12:21, 18 јануари 2014создадена со најавување(?)29
te.wiktionary.org05:42, 10 август 2018создадена со најавување(?)24
tg.wikipedia.org09:52, 3 март 2010создадена со најавување(?)38.458
tg.wiktionary.org05:42, 10 август 2018создадена со најавување(?)28
th.wikipedia.org21:24, 18 март 2010создадена со најавување(?)161.126bot
th.wikibooks.org16:02, 13 декември 2017создадена со најавување(?)62
th.wikiquote.org16:02, 13 декември 2017создадена со најавување(?)50
th.wikisource.org10:52, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)530
th.wiktionary.org05:42, 10 август 2018создадена со најавување(?)31
ti.wikipedia.org03:24, 8 јули 2010создадена со најавување(?)906
ti.wiktionary.org05:43, 10 август 2018создадена со најавување(?)16
tk.wikipedia.org10:48, 30 март 2010создадена со најавување(?)18.354
tk.wiktionary.org05:43, 10 август 2018создадена со најавување(?)5
tl.wikipedia.org08:00, 30 март 2010создадена со најавување(?)104.934bot
tl.wiktionary.org05:43, 10 август 2018создадена со најавување(?)10
tn.wikipedia.org03:24, 8 јули 2010создадена со најавување(?)657
tn.wiktionary.org05:43, 10 август 2018создадена со најавување(?)5
to.wikipedia.org03:24, 8 јули 2010создадена со најавување(?)1.218
tpi.wikipedia.org10:48, 30 март 2010создадена со најавување(?)4.485
tpi.wiktionary.org05:43, 10 август 2018создадена со најавување(?)5
trv.wikipedia.org12:21, 20 март 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org09:23, 1 март 2010создадена со најавување(?)327.372
tr.wikibooks.org11:02, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org16:14, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
tr.wikiquote.org16:15, 13 декември 2017создадена со најавување(?)39
tr.wikisource.org13:15, 18 јануари 2014создадена со најавување(?)0
tr.wikivoyage.org05:01, 8 декември 2021создадена со најавување(?)6
tr.wiktionary.org05:43, 10 август 2018создадена со најавување(?)170
ts.wikipedia.org03:24, 8 јули 2010создадена со најавување(?)1.436
ts.wiktionary.org05:48, 10 август 2018создадена со најавување(?)5
tt.wikipedia.org21:31, 18 март 2010создадена со најавување(?)369.348bot
tt.wiktionary.org05:48, 10 август 2018создадена со најавување(?)20
tum.wikipedia.org03:24, 8 јули 2010создадена со најавување(?)1.156
tw.wikipedia.org03:24, 8 јули 2010создадена со најавување(?)574
tyv.wikipedia.org17:31, 11 август 2013создадена со најавување(?)185
ty.wikipedia.org03:24, 8 јули 2010создадена со најавување(?)3.107
ua.wikimedia.org16:28, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org17:39, 4 март 2010создадена со најавување(?)10.354
ug.wikipedia.org03:24, 8 јули 2010создадена со најавување(?)9.032
ug.wiktionary.org05:48, 10 август 2018создадена со најавување(?)5
uk.wikipedia.org05:43, 24 декември 2009создадена со најавување(?)711.076bot
uk.wikinews.org16:32, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
uk.wikiquote.org16:33, 13 декември 2017создадена со најавување(?)3
uk.wikisource.org05:01, 18 јануари 2014создадена со најавување(?)0
uk.wikivoyage.org16:38, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org05:48, 10 август 2018создадена со најавување(?)2
ur.wikipedia.org18:15, 4 март 2010создадена со најавување(?)373.203bot
ur.wikiquote.org16:48, 13 декември 2017создадена со најавување(?)8
ur.wiktionary.org05:49, 10 август 2018создадена со најавување(?)30
uz.wikipedia.org02:10, 15 март 2010создадена со најавување(?)103.584bot
uz.wikiquote.org11:58, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)8
uz.wiktionary.org05:51, 10 август 2018создадена со најавување(?)23
vec.wikipedia.org23:08, 19 март 2010создадена со најавување(?)31.675
vec.wikisource.org13:19, 18 јануари 2014создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org16:53, 13 декември 2017создадена со најавување(?)18
vep.wikipedia.org23:03, 1 февруари 2012создадена со најавување(?)5.456
ve.wikipedia.org03:24, 8 јули 2010создадена со најавување(?)734
vi.wikipedia.org07:49, 1 март 2010создадена со најавување(?)1.072.612bot, ipblock-exempt
vi.wikibooks.org17:00, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
vi.wikiquote.org17:02, 13 декември 2017создадена со најавување(?)12
vi.wikisource.org23:39, 17 јануари 2014создадена со најавување(?)1.046
vi.wikivoyage.org17:03, 13 декември 2017создадена со најавување(?)36
vi.wiktionary.org05:52, 10 август 2018создадена со најавување(?)53
vls.wikipedia.org10:48, 30 март 2010создадена со најавување(?)13.555
vo.wikipedia.org16:40, 4 март 2010создадена со најавување(?)324.560
vo.wiktionary.org05:53, 10 август 2018создадена со најавување(?)8
war.wikipedia.org18:13, 4 март 2010создадена со најавување(?)1.185.020bot
wa.wikipedia.org10:48, 30 март 2010создадена со најавување(?)17.136
wa.wikisource.org02:58, 18 декември 2020создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org05:53, 10 август 2018создадена со најавување(?)431
www.wikidata.org11:00, 10 ноември 2012создадена со најавување(?)11.611.815bot, ipblock-exempt
wikimania.wikimedia.org15:07, 3 август 2019создадена со најавување(?)0
wo.wikipedia.org10:42, 30 март 2010создадена со најавување(?)5.477
wo.wikiquote.org12:17, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)5
wo.wiktionary.org05:59, 10 август 2018создадена со најавување(?)7
wuu.wikipedia.org00:30, 26 април 2010создадена со најавување(?)8.288bot
xal.wikipedia.org06:52, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)7.714bot
xh.wikipedia.org03:25, 8 јули 2010создадена со најавување(?)1.105
xmf.wikipedia.org18:46, 13 јули 2011создадена со најавување(?)15.696
yi.wikipedia.org10:48, 30 март 2010создадена со најавување(?)18.769
yi.wiktionary.org05:59, 10 август 2018создадена со најавување(?)7
yo.wikipedia.org23:17, 4 јули 2010создадена со најавување(?)66.112
yue.wiktionary.org00:00, 17 ноември 2018создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org03:25, 8 јули 2010создадена со најавување(?)1.954
zea.wikipedia.org10:48, 30 март 2010создадена со најавување(?)5.569
zh-classical.wikipedia.org02:56, 24 мај 2010создадена со најавување(?)10.985
zh-min-nan.wikipedia.org10:48, 30 март 2010создадена со најавување(?)39.661
zh-min-nan.wikisource.org16:43, 25 јануари 2014создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org05:59, 10 август 2018создадена со најавување(?)6
zh-yue.wikipedia.org07:41, 30 март 2010создадена со најавување(?)47.777bot
zh.wikipedia.org13:10, 4 март 2010создадена со најавување(?)530.443bot
zh.wikibooks.org17:43, 13 декември 2017создадена со најавување(?)40
zh.wikinews.org17:43, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org17:44, 13 декември 2017создадена со најавување(?)26
zh.wikisource.org23:40, 17 јануари 2014создадена со најавување(?)1.138
zh.wikiversity.org23:29, 8 август 2018создадена со најавување(?)29
zh.wikivoyage.org02:13, 18 јануари 2014создадена со најавување(?)38
zh.wiktionary.org17:54, 13 декември 2017создадена со најавување(?)51
zu.wikipedia.org10:49, 30 март 2010создадена со најавување(?)2.043
zu.wiktionary.org05:59, 10 август 2018создадена со најавување(?)5