Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Elmacenderesi
  • Зачленет: 23:49, 31 мај 2008 (пред 14 години)
  • Вкупно уредувања: 8.063
  • Број на приврзани сметки: 125
  • Глобална група: VRT-претставници за дозволи
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org22:38, 15 април 2011создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org00:56, 3 ноември 2009создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org15:46, 6 јануари 2010создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org23:41, 2 април 2010создадена со најавување(?)0
ar.wikiquote.org20:23, 3 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ar.wiktionary.org22:59, 15 декември 2009создадена со најавување(?)0
ast.wikipedia.org20:55, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org23:18, 18 април 2011создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org00:09, 1 јуни 2008потврдено со лозинка(?)6
az.wikiquote.org06:41, 10 јануари 2010создадена со најавување(?)0
az.wikisource.org06:42, 10 јануари 2010создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org15:40, 26 мај 2009создадена со најавување(?)0
beta.wikiversity.org13:49, 2 ноември 2008создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org20:22, 2 април 2010создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org12:43, 28 март 2010создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org17:26, 4 мај 2010создадена со најавување(?)0
br.wikimedia.org22:27, 21 март 2017создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org14:43, 25 декември 2009создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org23:32, 18 ноември 2009создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org16:01, 11 август 2009создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org14:21, 15 мај 2011создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org23:49, 31 мај 2008потврдено со лозинка(?)301autopatrolled
crh.wikipedia.org23:49, 31 мај 2008потврдено по е-пошта(?)1
cs.wikipedia.org16:32, 13 декември 2008создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org17:25, 19 мај 2009создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org16:42, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org16:48, 5 септември 2008создадена со најавување(?)0
de.wikiversity.org00:39, 7 ноември 2008создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org02:50, 21 април 2010создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org23:00, 15 декември 2009создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org15:07, 27 август 2009создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org00:09, 1 јуни 2008потврдено со лозинка(?)73
en.wikibooks.org18:23, 27 декември 2008создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org18:23, 27 декември 2008создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org20:55, 10 октомври 2008создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org13:49, 2 ноември 2008создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org23:49, 31 мај 2008потврдено со лозинка(?)3
en.wikivoyage.org13:47, 29 септември 2013создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org18:23, 27 декември 2008создадена со најавување(?)0
eo.wikipedia.org14:52, 22 јануари 2009создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org00:48, 2 декември 2008создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org01:42, 23 ноември 2009создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org13:19, 21 јуни 2009создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org21:25, 27 ноември 2008создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org17:49, 6 декември 2008создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org19:06, 23 јануари 2011создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org22:00, 9 октомври 2008создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org19:54, 5 мај 2010создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org13:19, 21 јуни 2009создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org15:48, 12 април 2009создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org19:08, 9 декември 2008создадена со најавување(?)0
ho.wikipedia.org22:38, 15 април 2011создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org23:39, 27 ноември 2008создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org14:36, 2 ноември 2008создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org13:35, 7 мај 2010создадена со најавување(?)0
hz.wikipedia.org22:38, 15 април 2011создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org20:38, 2 декември 2009создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org19:06, 23 јануари 2011создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org13:47, 29 септември 2013создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org21:36, 19 мај 2009создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org01:31, 8 октомври 2008создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org17:41, 4 ноември 2008создадена со најавување(?)1
ka.wikipedia.org21:38, 26 април 2009создадена со најавување(?)0
kj.wikipedia.org22:38, 15 април 2011создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org09:35, 2 април 2011создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org23:35, 27 ноември 2008создадена со најавување(?)0
kr.wikipedia.org22:38, 15 април 2011создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org14:51, 22 јануари 2009создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org21:43, 30 декември 2009создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org22:44, 5 декември 2011создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org19:06, 23 јануари 2011создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org20:11, 19 јули 2013создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org12:09, 13 декември 2008создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org12:49, 23 октомври 2008создадена со најавување(?)1
meta.wikimedia.org00:09, 1 јуни 2008потврдено со лозинка(?)57
mk.wikipedia.org22:22, 22 декември 2008создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org18:31, 25 февруари 2011создадена со најавување(?)0
mus.wikipedia.org22:38, 15 април 2011создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org14:38, 27 декември 2008создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org16:48, 5 септември 2008создадена со најавување(?)0
nl.wikimedia.org22:36, 14 јануари 2020создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org01:57, 1 декември 2008создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org01:45, 6 април 2014создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org19:31, 12 јули 2009создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org01:57, 1 декември 2008создадена со најавување(?)0
pms.wikipedia.org19:07, 23 јануари 2011создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org15:15, 1 ноември 2008создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org17:08, 30 март 2010создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org16:31, 13 декември 2008создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org14:20, 22 мај 2009создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org20:01, 28 март 2010создадена со најавување(?)0
rw.wikipedia.org14:40, 25 февруари 2011создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org14:38, 27 декември 2008создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org23:15, 24 декември 2008создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org18:36, 18 ноември 2009создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org18:20, 24 декември 2010создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org17:36, 6 октомври 2008создадена со најавување(?)0
wikisource.org03:24, 12 декември 2015создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org21:12, 6 декември 2008создадена со најавување(?)0
sq.wikipedia.org19:54, 5 мај 2010создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org20:36, 15 јуни 2017создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org01:58, 1 декември 2008создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org00:19, 20 јануари 2011создадена со најавување(?)0
ten.wikipedia.org16:01, 3 декември 2010создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org18:17, 25 декември 2010создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org17:26, 19 мај 2009создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org19:44, 29 јануари 2010создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org23:49, 31 мај 2008домашно вики(?)7.491bureaucrat, checkuser, suppress, sysop
tr.wikibooks.org23:10, 17 април 2009создадена со најавување(?)1
tr.wikimedia.org19:56, 6 јануари 2010создадена со најавување(?)32sysop
tr.wikinews.org11:58, 20 септември 2009создадена со најавување(?)1
tr.wikiquote.org20:54, 10 октомври 2008создадена со најавување(?)1
tr.wikisource.org20:58, 30 октомври 2008создадена со најавување(?)2
tr.wiktionary.org23:44, 4 октомври 2008создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org02:16, 9 април 2010создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org14:20, 22 мај 2009создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org19:25, 11 јули 2009создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org18:09, 1 јануари 2009создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org13:47, 29 септември 2013создадена со најавување(?)91
wikimania2015.wikimedia.org00:09, 4 јануари 2016создадена со најавување(?)0
wikimania2016.wikimedia.org14:11, 10 декември 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org20:42, 18 јануари 2018создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org00:38, 26 јули 2019создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org02:16, 26 јануари 2010создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org00:08, 5 јуни 2008создадена со најавување(?)1