Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Ellywa
  • Зачленет: 20:43, 28 мај 2008 (пред 14 години)
  • Вкупно уредувања: 138.172
  • Број на приврзани сметки: 254
  • Глобална група: VRT-претставници за дозволи
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
af.wikipedia.org20:43, 28 мај 2008потврдено со лозинка(?)206
af.wiktionary.org13:05, 31 декември 2019создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org19:23, 24 мај 2016создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org00:52, 5 февруари 2020создадена со најавување(?)1
an.wikipedia.org12:45, 12 март 2022создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org13:41, 26 октомври 2011создадена со најавување(?)15
ar.wikibooks.org00:56, 22 декември 2014создадена со најавување(?)1
arz.wikipedia.org23:51, 2 февруари 2020создадена со најавување(?)4
ast.wikipedia.org16:12, 31 март 2017создадена со најавување(?)5
as.wikipedia.org10:08, 30 август 2021создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org18:51, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org10:52, 12 септември 2016создадена со најавување(?)8
az.wikipedia.org13:19, 27 декември 2014создадена со најавување(?)5
ban.wikipedia.org20:28, 2 август 2020создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org19:01, 25 август 2015создадена со најавување(?)0
bat-smg.wikipedia.org22:26, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org23:39, 23 март 2020создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org22:09, 27 март 2022создадена со најавување(?)0
beta.wikiversity.org12:43, 25 јануари 2016создадена со најавување(?)1
be.wikipedia.org00:46, 19 април 2016создадена со најавување(?)1
be.wikimedia.org23:12, 29 јуни 2016создадена со најавување(?)1
be.wikisource.org19:26, 6 март 2022создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org17:27, 30 октомври 2014создадена со најавување(?)13
bjn.wikipedia.org11:11, 9 февруари 2015создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org23:13, 30 ноември 2008создадена со најавување(?)2
bpy.wikipedia.org23:13, 30 ноември 2008создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org00:21, 7 јануари 2015создадена со најавување(?)1
bs.wikipedia.org20:10, 14 јули 2017создадена со најавување(?)1
bxr.wikipedia.org02:11, 28 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org18:06, 15 јуни 2012создадена со најавување(?)15
ca.wikibooks.org00:58, 22 декември 2014создадена со најавување(?)1
cbk-zam.wikipedia.org23:16, 28 септември 2016создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org17:36, 7 јануари 2015создадена со најавување(?)1
chr.wiktionary.org11:18, 2 јуни 2019создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org21:12, 13 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org00:26, 10 септември 2021создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org20:43, 28 мај 2008потврдено со лозинка(?)33.928sysop
co.wikipedia.org01:11, 12 ноември 2018создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org22:04, 12 јуни 2016создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org15:51, 14 август 2008создадена со најавување(?)10
cs.wikiversity.org16:43, 1 јули 2016создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org01:01, 6 јануари 2020создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org00:52, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org14:28, 16 ноември 2015создадена со најавување(?)4
da.wikipedia.org20:53, 28 мај 2008создадена со најавување(?)15
de.wikipedia.org20:43, 28 мај 2008потврдено со лозинка(?)7.216autoreview
de.wikibooks.org22:12, 20 декември 2014создадена со најавување(?)6
de.wikiquote.org20:31, 18 јануари 2022создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org20:23, 31 мај 2017создадена со најавување(?)1
de.wikiversity.org01:11, 14 јануари 2015создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org17:23, 20 јули 2016создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org19:01, 25 август 2015создадена со најавување(?)1
diq.wikipedia.org19:11, 6 март 2017создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org17:54, 18 март 2020создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org11:40, 13 август 2008создадена со најавување(?)13
el.wiktionary.org01:01, 6 јануари 2020создадена со најавување(?)0
eml.wikipedia.org23:06, 22 јуни 2016создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org20:43, 28 мај 2008потврдено со лозинка(?)9.260autoreviewer, extendedconfirmed, ipblock-exempt
en.wikibooks.org18:32, 8 јули 2008создадена со најавување(?)6
en.wikinews.org20:43, 28 мај 2008потврдено со лозинка(?)7
en.wikiquote.org18:32, 8 јули 2008создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org19:30, 10 јуни 2008создадена со најавување(?)2
en.wikiversity.org18:32, 8 јули 2008создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org11:00, 4 јуни 2013создадена со најавување(?)1
en.wiktionary.org19:30, 10 јуни 2008создадена со најавување(?)4
eo.wikipedia.org21:46, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)6
eo.wikibooks.org00:59, 22 декември 2014создадена со најавување(?)1
es.wikipedia.org10:44, 1 јуни 2008создадена со најавување(?)73
es.wikibooks.org00:47, 22 декември 2014создадена со најавување(?)1
es.wikisource.org00:58, 16 септември 2017создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org01:01, 6 јануари 2020создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org13:11, 17 октомври 2011создадена со најавување(?)8
et.wiktionary.org00:36, 8 мај 2017создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org15:55, 25 мај 2016создадена со најавување(?)5
fa.wikipedia.org18:11, 19 декември 2014создадена со најавување(?)29
fi.wikipedia.org10:44, 1 јуни 2008создадена со најавување(?)26
fi.wiktionary.org15:41, 6 април 2015создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org13:12, 4 ноември 2021создадена со најавување(?)7
fo.wikipedia.org00:03, 11 октомври 2017создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org19:59, 3 јули 2016создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org20:43, 28 мај 2008потврдено со лозинка(?)1.498
fr.wikibooks.org10:11, 24 ноември 2014создадена со најавување(?)2
fr.wikisource.org12:56, 13 декември 2013создадена со најавување(?)0
fr.wikiversity.org20:07, 12 јануари 2015создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org12:29, 13 април 2016создадена со најавување(?)1
fy.wikipedia.org20:43, 28 мај 2008потврдено со лозинка(?)302
gan.wikipedia.org21:44, 17 јуни 2008создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org15:43, 23 мај 2016создадена со најавување(?)1
gl.wikipedia.org00:08, 5 февруари 2017создадена со најавување(?)1
gu.wikipedia.org17:39, 23 ноември 2008создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org12:50, 5 декември 2013создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org19:32, 19 јули 2022создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org00:53, 25 декември 2021создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org01:23, 13 јануари 2015создадена со најавување(?)2
he.wikibooks.org11:58, 19 април 2017создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org02:09, 30 јануари 2017создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org20:43, 28 мај 2008потврдено со лозинка(?)9
hsb.wikipedia.org01:20, 20 декември 2018создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org17:57, 7 јули 2021создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org14:15, 5 јуни 2008создадена со најавување(?)10
hy.wikipedia.org19:52, 20 септември 2015создадена со најавување(?)1
hy.wikibooks.org01:01, 22 декември 2014создадена со најавување(?)1
ia.wikipedia.org23:31, 20 јуни 2018создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org14:08, 6 август 2008создадена со најавување(?)14
id.wikibooks.org01:02, 22 декември 2014создадена со најавување(?)1
id.wiktionary.org21:00, 3 мај 2020создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org13:21, 1 јуни 2013создадена со најавување(?)15
io.wikipedia.org14:22, 1 ноември 2011создадена со најавување(?)1
io.wiktionary.org17:16, 4 ноември 2018создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org14:50, 9 февруари 2012создадена со најавување(?)1
is.wikibooks.org11:58, 19 април 2017создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org20:43, 28 мај 2008потврдено со лозинка(?)62
it.wikibooks.org17:27, 3 ноември 2008создадена со најавување(?)1
it.wikiquote.org14:37, 8 јули 2016создадена со најавување(?)0
it.wikisource.org12:12, 8 мај 2016создадена со најавување(?)0
it.wikivoyage.org23:04, 17 март 2020создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org00:00, 3 август 2018создадена со најавување(?)0
iu.wikipedia.org12:29, 14 јуни 2008создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org01:44, 19 јули 2008создадена со најавување(?)25
ja.wikibooks.org00:36, 24 декември 2014создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org22:14, 3 мај 2020создадена со најавување(?)1
jv.wiktionary.org22:15, 3 мај 2020создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org12:50, 5 декември 2013создадена со најавување(?)0
ka.wiktionary.org22:38, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org13:11, 17 октомври 2011создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org17:39, 23 ноември 2008создадена со најавување(?)1
ko.wikipedia.org17:39, 23 ноември 2008создадена со најавување(?)7
ko.wiktionary.org13:20, 27 декември 2014создадена со најавување(?)1
ksh.wikipedia.org10:57, 30 септември 2008создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org00:35, 10 септември 2021создадена со најавување(?)1
lad.wikipedia.org20:41, 23 мај 2016создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org11:04, 22 јуни 2012создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org16:00, 25 јануари 2015создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org02:53, 28 август 2017создадена со најавување(?)3
li.wikipedia.org20:43, 28 мај 2008потврдено со лозинка(?)15
li.wikibooks.org11:23, 8 февруари 2017создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org11:23, 8 февруари 2017создадена со најавување(?)0
li.wikisource.org11:22, 8 февруари 2017создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org08:58, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org14:01, 18 јули 2013создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org13:21, 27 декември 2014создадена со најавување(?)3
lv.wikipedia.org05:22, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)3
www.mediawiki.org20:43, 28 мај 2008потврдено со лозинка(?)24
meta.wikimedia.org20:43, 28 мај 2008потврдено со лозинка(?)257autopatrolled
mg.wikipedia.org12:07, 14 декември 2008создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org11:17, 2 јуни 2019создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org23:21, 16 март 2015создадена со најавување(?)2
ml.wikipedia.org00:01, 11 јуни 2021создадена со најавување(?)2
mn.wikipedia.org23:41, 24 декември 2017создадена со најавување(?)1
ms.wikipedia.org18:56, 25 август 2015создадена со најавување(?)1
my.wikipedia.org10:47, 18 јуни 2020создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org22:32, 14 октомври 2016создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org21:50, 6 јули 2019создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org20:43, 28 мај 2008потврдено со лозинка(?)9
nds.wikipedia.org15:21, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)2
ne.wikipedia.org17:46, 28 јануари 2017создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org20:43, 28 мај 2008потврдено со лозинка(?)78.883checkuser, ipblock-exempt, rollbacker
nl.wikibooks.org20:43, 28 мај 2008потврдено со лозинка(?)2.026bureaucrat, sysop
nl.wikimedia.org20:43, 28 мај 2008домашно вики(?)1.383bureaucrat, sysop
nl.wikinews.org20:43, 28 мај 2008потврдено со лозинка(?)15
nl.wikiquote.org20:43, 28 мај 2008потврдено со лозинка(?)14
nl.wikisource.org20:43, 28 мај 2008потврдено со лозинка(?)45
nl.wikivoyage.org06:00, 7 септември 2017создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org20:43, 28 мај 2008потврдено со лозинка(?)18
nn.wikipedia.org13:43, 26 октомври 2011создадена со најавување(?)6
no.wikipedia.org01:02, 2 декември 2008создадена со најавување(?)12
oc.wikipedia.org18:40, 1 февруари 2016создадена со најавување(?)0
oc.wikibooks.org01:03, 22 декември 2014создадена со најавување(?)1
oc.wiktionary.org01:00, 5 февруари 2020создадена со најавување(?)3
outreach.wikimedia.org10:45, 10 ноември 2016создадена со најавување(?)0
pag.wikipedia.org00:55, 25 декември 2021создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org23:14, 30 ноември 2008создадена со најавување(?)0
pap.wikipedia.org00:45, 3 декември 2016создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org22:02, 14 мај 2013создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org12:32, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org13:09, 2 јуни 2008создадена со најавување(?)42autoreview
pl.wikibooks.org00:47, 22 декември 2014создадена со најавување(?)1
pl.wikinews.org20:43, 28 мај 2008потврдено со лозинка(?)1
pl.wikiquote.org19:09, 25 јануари 2015создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org00:36, 8 мај 2017создадена со најавување(?)1
pms.wikipedia.org23:41, 5 октомври 2016создадена со најавување(?)1
pnb.wikipedia.org16:17, 14 април 2022создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org12:58, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)48
pt.wikibooks.org00:48, 22 декември 2014создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org01:01, 6 јануари 2020создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org15:41, 23 мај 2016создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org13:27, 18 јануари 2015создадена со најавување(?)2
ro.wikibooks.org00:48, 22 декември 2014создадена со најавување(?)1
ro.wikinews.org00:48, 22 декември 2014создадена со најавување(?)0
rue.wikipedia.org23:39, 28 април 2019создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org21:37, 17 јуни 2008создадена со најавување(?)33uploader
ru.wikibooks.org10:35, 28 април 2018создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org16:32, 17 јули 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org02:26, 2 ноември 2019создадена со најавување(?)1
ru.wiktionary.org23:06, 23 април 2016создадена со најавување(?)0
rw.wikipedia.org12:50, 5 декември 2013создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org01:31, 29 јуни 2016создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org16:52, 30 јуни 2016создадена со најавување(?)3
sc.wikipedia.org10:55, 9 април 2021создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org18:28, 2 февруари 2022создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org19:52, 20 септември 2015создадена со најавување(?)1
simple.wikipedia.org10:23, 21 август 2012создадена со најавување(?)7
sk.wikipedia.org10:51, 1 јануари 2015создадена со најавување(?)4
sl.wikipedia.org13:44, 26 октомври 2011создадена со најавување(?)1
sl.wikiversity.org14:33, 26 август 2021создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org20:37, 13 јули 2015создадена со најавување(?)0
wikisource.org12:56, 13 декември 2013создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org10:11, 17 декември 2008создадена со најавување(?)1
sq.wikipedia.org21:24, 29 јануари 2018создадена со најавување(?)1
srn.wikipedia.org23:16, 18 април 2017создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org18:11, 19 декември 2014создадена со најавување(?)2
sr.wikibooks.org13:31, 17 јануари 2017создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org14:00, 23 декември 2008создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org20:37, 13 јули 2015создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org22:14, 3 мај 2020создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org11:02, 7 октомври 2008создадена со најавување(?)34
sw.wikipedia.org00:39, 29 ноември 2018создадена со најавување(?)2
ta.wikipedia.org17:40, 23 ноември 2008создадена со најавување(?)1
ta.wiktionary.org00:37, 8 мај 2017создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org20:36, 29 септември 2021создадена со најавување(?)2
test2.wikipedia.org17:32, 12 мај 2019создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org17:32, 12 мај 2019создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org17:40, 23 ноември 2008создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org01:52, 31 декември 2017создадена со најавување(?)3
th.wikipedia.org02:09, 16 март 2015создадена со најавување(?)28
tl.wikipedia.org16:09, 13 декември 2017создадена со најавување(?)2
tr.wikipedia.org11:31, 30 октомври 2008создадена со најавување(?)24
tr.wikibooks.org01:04, 22 декември 2014создадена со најавување(?)1
uk.wikipedia.org10:30, 28 август 2012создадена со најавување(?)7
uk.wikibooks.org12:03, 19 април 2017создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org12:03, 19 април 2017создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org13:40, 6 јуни 2017создадена со најавување(?)2
vi.wikipedia.org23:14, 30 ноември 2008создадена со најавување(?)13
vi.wiktionary.org00:37, 8 мај 2017создадена со најавување(?)0
vls.wikipedia.org20:43, 28 мај 2008потврдено со лозинка(?)9
vo.wikipedia.org00:08, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org01:38, 22 декември 2014создадена со најавување(?)0
wa.wikipedia.org15:52, 30 август 2012создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org10:05, 27 февруари 2013создадена со најавување(?)2.260
wikimania2016.wikimedia.org19:08, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org11:42, 30 јануари 2017создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org17:08, 24 март 2018создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org17:55, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
wo.wikipedia.org18:51, 23 јули 2016создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org14:21, 25 август 2015создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org19:26, 24 мај 2016создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org20:43, 28 мај 2008потврдено со лозинка(?)7
zh-classical.wikipedia.org00:00, 21 јануари 2015создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org05:32, 16 септември 2017создадена со најавување(?)2
zh-yue.wikipedia.org00:11, 21 јануари 2015создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org16:59, 4 август 2008создадена со најавување(?)24
zh.wikibooks.org00:48, 22 декември 2014создадена со најавување(?)1
zh.wikisource.org17:59, 24 август 2021создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org00:37, 8 мај 2017создадена со најавување(?)0