Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Elcobbola
  • Зачленет: 18:07, 28 мај 2008 (пред 14 години)
  • Вкупно уредувања: 81.480
  • Број на приврзани сметки: 305
  • Глобална група: VRT-претставници за дозволи
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org17:45, 12 јули 2017создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org22:56, 2 октомври 2017создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org17:59, 23 февруари 2016создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org23:19, 30 јули 2010создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org16:35, 20 октомври 2020создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org05:04, 5 август 2019создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org17:59, 23 февруари 2016создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org22:44, 16 декември 2008создадена со најавување(?)0
ary.wikipedia.org19:32, 8 август 2022создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org04:16, 11 август 2010создадена со најавување(?)0
ast.wikipedia.org17:59, 23 февруари 2016создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org22:55, 20 април 2018создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org23:53, 28 мај 2019создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org04:32, 19 декември 2021создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org20:51, 7 октомври 2015создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org17:07, 22 февруари 2011создадена со најавување(?)2
az.wikibooks.org21:14, 15 октомври 2021создадена со најавување(?)0
az.wiktionary.org23:23, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org21:48, 8 април 2009создадена со најавување(?)0
bat-smg.wikipedia.org04:31, 11 август 2016создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org18:58, 25 мај 2019создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org19:48, 12 мај 2020создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org18:58, 25 мај 2019создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org11:33, 30 јуни 2009создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org20:21, 30 ноември 2009создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org11:27, 27 мај 2018создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org23:05, 1 ноември 2017создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org15:47, 1 декември 2009создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org22:44, 30 август 2016создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org21:26, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org01:45, 1 октомври 2016создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org04:36, 5 септември 2012создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org01:32, 4 април 2018создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org23:31, 17 јуни 2008создадена со најавување(?)0
cbk-zam.wikipedia.org18:27, 4 јули 2011создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org22:54, 4 јули 2018создадена со најавување(?)0
ce.wikipedia.org23:24, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org18:14, 3 април 2013создадена со најавување(?)0
chr.wiktionary.org23:24, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org03:01, 24 мај 2018создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org19:28, 26 јуни 2018создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org18:07, 28 мај 2008потврдено по е-пошта(?)73.366checkuser, sysop, translationadmin
co.wikipedia.org19:44, 5 ноември 2020создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org23:24, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org23:24, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org15:35, 24 август 2008создадена со најавување(?)0
cu.wikipedia.org23:24, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org01:22, 18 мај 2017создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org21:11, 25 мај 2010создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org01:13, 11 мај 2010создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org18:07, 28 мај 2008потврдено по е-пошта(?)7editor
de.wikiquote.org22:47, 12 октомври 2015создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org16:10, 17 март 2009создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org22:13, 7 октомври 2015создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org20:42, 3 јули 2009создадена со најавување(?)0
din.wikipedia.org23:24, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org19:28, 26 јуни 2018создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org04:31, 11 август 2016создадена со најавување(?)0
dty.wikipedia.org22:07, 4 јуни 2018создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org17:44, 14 септември 2009создадена со најавување(?)0
eml.wikipedia.org23:24, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org18:07, 28 мај 2008домашно вики(?)7.575autoreviewer, extendedconfirmed, reviewer, rollbacker
en.wikibooks.org17:35, 10 јули 2008создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org17:35, 10 јули 2008создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org17:35, 10 јули 2008создадена со најавување(?)1
en.wikisource.org22:38, 25 јуни 2008создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org17:35, 10 јули 2008создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org04:22, 29 септември 2013создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org14:55, 15 јуни 2008создадена со најавување(?)2
eo.wikipedia.org15:48, 1 декември 2009создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org22:24, 1 јули 2008создадена со најавување(?)5
es.wikibooks.org17:44, 26 март 2014создадена со најавување(?)0
es.wikinews.org17:44, 26 март 2014создадена со најавување(?)0
es.wikiquote.org18:01, 24 август 2020создадена со најавување(?)0
es.wikiversity.org00:14, 19 ноември 2021создадена со најавување(?)0
es.wikivoyage.org20:51, 23 февруари 2016создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org00:24, 30 јуни 2020создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org20:16, 6 декември 2011создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org21:51, 11 октомври 2010создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org18:23, 29 септември 2017создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org13:36, 18 март 2010создадена со најавување(?)1
fa.wikiquote.org18:48, 26 мај 2018создадена со најавување(?)0
ff.wikipedia.org04:32, 19 декември 2021создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org00:46, 11 ноември 2008создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org23:24, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)0
fj.wikipedia.org23:24, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)0
fj.wiktionary.org23:24, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org16:31, 1 ноември 2021создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org19:10, 22 мај 2011создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org04:46, 11 август 2016создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org17:52, 20 декември 2010создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org17:43, 30 јуни 2008создадена со најавување(?)0
fr.wikibooks.org21:37, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
fr.wikiquote.org18:49, 1 октомври 2020создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org19:33, 28 мај 2019создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org18:16, 27 јануари 2010создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org22:50, 7 декември 2019создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org06:14, 13 декември 2019создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org03:51, 16 јули 2019создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org20:44, 15 јули 2017создадена со најавување(?)0
gcr.wikipedia.org04:32, 19 декември 2021создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org17:25, 26 јуни 2018создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org01:28, 22 декември 2016создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org23:25, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org20:44, 15 јули 2017создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org18:48, 1 април 2022создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org00:32, 3 септември 2017создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org22:50, 7 декември 2019создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org21:05, 24 септември 2008создадена со најавување(?)0
hif.wikipedia.org23:25, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org19:43, 2 јули 2012создадена со најавување(?)5
hi.wiktionary.org18:38, 29 септември 2015создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org22:57, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org23:25, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org00:31, 3 септември 2017создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org16:05, 30 септември 2008создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org21:23, 6 септември 2008создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org23:25, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org00:08, 3 јули 2008создадена со најавување(?)0
hy.wiktionary.org23:26, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)0
hyw.wikipedia.org23:26, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org19:43, 5 февруари 2009создадена со најавување(?)1
id.wikiquote.org17:05, 14 јули 2020создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org19:47, 8 август 2022создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org23:26, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org21:49, 3 ноември 2011создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org04:33, 11 август 2016создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org04:49, 21 август 2008создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org23:54, 16 јули 2008создадена со најавување(?)0
it.wikibooks.org17:32, 9 јули 2020создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org16:25, 19 октомври 2015создадена со најавување(?)0
it.wikisource.org16:35, 9 јули 2021создадена со најавување(?)0
it.wikivoyage.org18:00, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org17:30, 17 март 2010создадена со најавување(?)0
iu.wikipedia.org01:01, 23 април 2018создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org15:16, 31 август 2008создадена со најавување(?)1
ja.wiktionary.org21:37, 8 мај 2019создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org17:37, 12 јули 2017создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org23:22, 1 јули 2008создадена со најавување(?)0
ka.wikibooks.org23:26, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)0
ka.wikiquote.org23:26, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)0
ka.wiktionary.org02:50, 7 септември 2020создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org23:53, 28 мај 2019создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org21:53, 25 јули 2011создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org22:22, 27 ноември 2019создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org17:27, 28 декември 2016создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org00:13, 6 јануари 2016создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org23:26, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org19:13, 18 јуни 2020создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org23:26, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org20:55, 18 декември 2019создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org23:27, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org18:13, 29 мај 2019создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org16:54, 10 април 2017создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org18:13, 5 јули 2017создадена со најавување(?)0
lb.wiktionary.org23:27, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org23:27, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org23:27, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org23:44, 11 јануари 2020создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org16:55, 22 јули 2013создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org01:22, 22 јануари 2009создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org23:27, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org23:17, 13 јули 2010создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org22:21, 27 декември 2016создадена со најавување(?)0
map-bms.wikipedia.org16:44, 6 септември 2017создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org17:35, 10 јули 2008создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org23:23, 17 јуни 2008создадена со најавување(?)283autopatrolled
mg.wikipedia.org17:44, 17 јануари 2016создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org23:27, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org20:55, 18 декември 2019создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org23:27, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org17:14, 8 октомври 2010создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org22:01, 24 јануари 2017создадена со најавување(?)0
mni.wikipedia.org23:34, 20 декември 2021создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org23:31, 28 мај 2019создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org18:12, 8 мај 2019создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org22:03, 12 октомври 2009создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org23:27, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org07:12, 25 февруари 2018создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org17:25, 26 јуни 2018создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org23:28, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org20:03, 17 мај 2010создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org19:24, 11 март 2019создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org14:19, 2 април 2019создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org21:48, 28 мај 2008создадена со најавување(?)0
nl.wikimedia.org04:29, 30 мај 2022создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org23:28, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org21:07, 14 декември 2019создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org18:13, 29 мај 2019создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org23:18, 10 јануари 2009создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org19:34, 24 јуни 2020создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org13:47, 29 јуни 2022создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org23:28, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org17:20, 8 август 2020создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org22:17, 27 ноември 2019создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org13:20, 18 декември 2013создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org23:28, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org05:03, 5 февруари 2019создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org23:28, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org18:13, 29 мај 2019создадена со најавување(?)0
pfl.wikipedia.org18:13, 5 јули 2017создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org16:30, 26 јуни 2008создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org16:33, 19 ноември 2013создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org20:18, 21 октомври 2009создадена со најавување(?)0
pms.wikipedia.org22:30, 4 април 2013создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org18:34, 2 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org11:35, 30 август 2018создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org15:56, 18 август 2008создадена со најавување(?)1
pt.wikibooks.org23:03, 26 ноември 2020создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org22:58, 27 мај 2020создадена со најавување(?)0
pt.wikiquote.org22:58, 27 мај 2020создадена со најавување(?)0
pt.wikisource.org23:47, 2 март 2022создадена со најавување(?)0
pt.wikiversity.org16:53, 14 јуни 2021создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org23:28, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org20:34, 18 јули 2011создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org23:44, 11 јануари 2020создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org23:28, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)0
roa-rup.wiktionary.org23:28, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org18:22, 10 мај 2010создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org06:53, 26 јуни 2008создадена со најавување(?)0
ru.wikibooks.org02:21, 7 март 2019создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org22:24, 9 септември 2020создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org21:34, 22 февруари 2010создадена со најавување(?)0
ru.wikiversity.org19:21, 24 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org10:40, 26 јуни 2009создадена со најавување(?)0
rw.wikipedia.org23:28, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org21:21, 17 јуни 2020создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org17:20, 8 август 2020создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org16:23, 18 април 2022создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org23:28, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org15:48, 1 декември 2009создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org18:29, 2 октомври 2018создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org21:48, 2 ноември 2016создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org18:00, 19 февруари 2016создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org18:28, 8 септември 2008создадена со најавување(?)3
simple.wiktionary.org23:29, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)0
si.wikipedia.org18:11, 2 април 2014создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org17:08, 19 јули 2019создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org17:34, 6 март 2010создадена со најавување(?)0
sl.wikiversity.org22:49, 15 октомври 2020создадена со најавување(?)0
sl.wiktionary.org23:29, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)0
smn.wikipedia.org23:29, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org23:29, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org23:29, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)0
wikisource.org22:55, 26 ноември 2013создадена со најавување(?)0
so.wikipedia.org23:21, 27 јули 2017создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org22:53, 12 декември 2008создадена со најавување(?)0
sq.wikipedia.org00:59, 14 јуни 2012создадена со најавување(?)0
srn.wikipedia.org18:13, 29 мај 2019создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org23:24, 17 октомври 2008создадена со најавување(?)0
sr.wiktionary.org17:55, 29 октомври 2018создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org17:13, 18 април 2022создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org04:47, 2 септември 2008создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org23:29, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)0
su.wiktionary.org23:29, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org23:32, 24 јули 2008создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org05:59, 26 јуни 2008создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org23:29, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org23:29, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)0
szy.wikipedia.org23:29, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org01:56, 5 ноември 2015создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org19:19, 19 мај 2021создадена со најавување(?)0
ten.wikipedia.org17:46, 4 јануари 2011создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org20:28, 17 мај 2018создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org17:28, 26 јуни 2008создадена со најавување(?)0
tet.wikipedia.org14:38, 24 октомври 2018создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org00:44, 28 март 2018создадена со најавување(?)0
te.wiktionary.org23:29, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org17:19, 26 јуни 2018создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org16:37, 2 јули 2012создадена со најавување(?)0
ti.wikipedia.org07:04, 29 мај 2018создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org18:01, 11 јули 2019создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org15:40, 16 февруари 2016создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org23:29, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org17:04, 24 мај 2018создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org03:24, 26 јуни 2019создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org01:22, 22 јануари 2009создадена со најавување(?)0
tr.wikiquote.org19:58, 29 април 2019создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org23:29, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org17:04, 24 мај 2018создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org23:29, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org17:03, 24 мај 2018создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org23:29, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org22:22, 20 мај 2009создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org18:48, 21 ноември 2016создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org18:34, 15 јули 2019создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org23:30, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org23:30, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org20:36, 30 ноември 2009создадена со најавување(?)3
vi.wikivoyage.org16:39, 20 октомври 2020создадена со најавување(?)0
vls.wikipedia.org03:45, 6 декември 2008создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org04:22, 29 септември 2013создадена со најавување(?)224
wikimania2015.wikimedia.org17:06, 26 декември 2015создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org06:42, 30 ноември 2021создадена со најавување(?)0
wo.wikipedia.org04:32, 19 декември 2021создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org03:52, 14 септември 2017создадена со најавување(?)0
xal.wikipedia.org11:09, 30 октомври 2017создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org22:17, 27 ноември 2019создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org17:05, 5 април 2011создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org00:30, 29 мај 2019создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org23:30, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org17:59, 2 август 2010создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org10:52, 2 февруари 2019создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org17:02, 26 јуни 2008создадена со најавување(?)0
zu.wikipedia.org06:48, 16 јули 2022создадена со најавување(?)0