Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Effeietsanders
  • Зачленет: 16:47, 25 март 2008 (пред 14 години)
  • Вкупно уредувања: 70.568
  • Број на приврзани сметки: 470
  • Глобална група: VRT-претставници за дозволи
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org19:22, 27 мај 2008создадена со најавување(?)0
aa.wikibooks.org10:07, 28 мај 2008создадена со најавување(?)0
aa.wiktionary.org22:11, 8 јули 2014потврдено со лозинка(?)0
ab.wikipedia.org19:23, 27 мај 2008создадена со најавување(?)0
ab.wiktionary.org10:07, 28 мај 2008создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org18:11, 16 јули 2010создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)16
af.wikibooks.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
af.wikiquote.org10:07, 28 мај 2008создадена со најавување(?)0
af.wiktionary.org10:07, 28 мај 2008создадена со најавување(?)0
ak.wikipedia.org10:08, 28 мај 2008создадена со најавување(?)0
ak.wikibooks.org16:47, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)1
ak.wiktionary.org10:08, 28 мај 2008создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
am.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
am.wikiquote.org10:09, 28 мај 2008создадена со најавување(?)0
am.wiktionary.org10:09, 28 мај 2008создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org10:10, 28 мај 2008создадена со најавување(?)0
ang.wikibooks.org10:11, 28 мај 2008создадена со најавување(?)0
ang.wikiquote.org10:11, 28 мај 2008создадена со најавување(?)0
ang.wikisource.org10:11, 28 мај 2008создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org10:10, 28 мај 2008создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org10:10, 28 мај 2008создадена со најавување(?)0
an.wiktionary.org10:10, 28 мај 2008создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org10:12, 28 мај 2008создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)153autoreview
ar.wikibooks.org10:12, 28 мај 2008создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org10:12, 28 мај 2008создадена со најавување(?)0
ar.wikiquote.org10:12, 28 мај 2008создадена со најавување(?)0
ar.wikisource.org10:12, 28 мај 2008создадена со најавување(?)1
ar.wiktionary.org10:11, 28 мај 2008создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org19:13, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
ast.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)10
ast.wikibooks.org10:13, 28 мај 2008создадена со најавување(?)0
ast.wikiquote.org10:14, 28 мај 2008создадена со најавување(?)0
ast.wiktionary.org10:13, 28 мај 2008создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
as.wikibooks.org21:46, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)1
as.wiktionary.org10:13, 28 мај 2008создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
av.wiktionary.org10:14, 28 мај 2008создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org10:14, 28 мај 2008создадена со најавување(?)0
ay.wikibooks.org10:14, 28 мај 2008создадена со најавување(?)0
ay.wiktionary.org10:14, 28 мај 2008создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org16:56, 17 април 2017создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
az.wikibooks.org10:15, 28 мај 2008создадена со најавување(?)0
az.wikiquote.org10:15, 28 мај 2008создадена со најавување(?)0
az.wikisource.org10:15, 28 мај 2008создадена со најавување(?)0
az.wiktionary.org10:15, 28 мај 2008создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
bat-smg.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ba.wikipedia.org19:14, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org19:14, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
beta.wikiversity.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
be.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
be.wikimedia.org21:14, 5 октомври 2013создадена со најавување(?)31
bg.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)14
bg.wiktionary.org22:48, 30 декември 2009создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org19:14, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org19:15, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org19:15, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
bo.wikipedia.org19:15, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
br.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)6
br.wikimedia.org12:31, 28 октомври 2013создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
bug.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
bxr.wikipedia.org19:15, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)22
ca.wikimedia.org13:16, 20 јули 2016создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
cbk-zam.wikipedia.org19:15, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
cdo.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
ceb.wikipedia.org19:15, 1 март 2009создадена со најавување(?)28
ce.wikipedia.org19:15, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
cho.wikipedia.org19:15, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org19:15, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
chy.wikipedia.org19:15, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org16:57, 17 април 2017создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)15.285accountcreator, autopatrolled, filemover
co.wikipedia.org19:15, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org19:15, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
cr.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)15
csb.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
cs.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)6
cs.wikibooks.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
cu.wikipedia.org19:15, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org19:15, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)9
cy.wikibooks.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
da.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)8
da.wikibooks.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
da.wiktionary.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
de.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)292autoreview
de.wikibooks.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
de.wikinews.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
de.wikiquote.org18:39, 4 јануари 2011создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
de.wikiversity.org17:20, 25 март 2008создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org02:33, 25 јануари 2013создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
diq.wikipedia.org03:29, 16 февруари 2009создадена со најавување(?)0
dk.wikimedia.org19:24, 20 септември 2015создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org19:15, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
dz.wikipedia.org19:15, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
dz.wiktionary.org21:46, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)1
ee.wikipedia.org19:15, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org14:23, 30 јули 2008создадена со најавување(?)3
el.wikiquote.org10:15, 9 јули 2009создадена со најавување(?)0
eml.wikipedia.org19:15, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5.185autoreviewer, extendedconfirmed
en.wikibooks.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)34editor
en.wikinews.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)7
en.wikiquote.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
en.wikisource.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
en.wikiversity.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
en.wikivoyage.org01:06, 24 ноември 2012создадена со најавување(?)10
en.wiktionary.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
eo.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)12
eo.wikibooks.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
eo.wikiquote.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
eo.wiktionary.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
es.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)152
es.wikibooks.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
es.wikiquote.org03:58, 12 април 2009создадена со најавување(?)0
es.wikisource.org15:24, 2 август 2013создадена со најавување(?)0
es.wikiversity.org01:30, 10 ноември 2008создадена со најавување(?)0
es.wikivoyage.org03:16, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)10
eu.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)18
ext.wikipedia.org19:15, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)19
fa.wikibooks.org21:16, 8 октомври 2008создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org19:09, 16 февруари 2009создадена со најавување(?)0
ff.wikipedia.org19:16, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
fiu-vro.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
fi.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)13
fi.wikibooks.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
fi.wikimedia.org21:31, 10 јуни 2014создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
fi.wikiquote.org13:57, 13 септември 2008создадена со најавување(?)0
fi.wikisource.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)9
fi.wikiversity.org14:59, 20 декември 2009создадена со најавување(?)0
fj.wikipedia.org02:35, 21 јануари 2009создадена со најавување(?)0
fj.wiktionary.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
foundation.wikimedia.org12:59, 4 ноември 2021потврдено по е-пошта(?)145
fo.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
frp.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
frr.wikipedia.org16:03, 20 август 2010создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)168
fr.wikibooks.org06:23, 13 септември 2020создадена со најавување(?)0
fr.wikinews.org22:21, 16 февруари 2009создадена со најавување(?)0
fr.wikiquote.org11:55, 10 мај 2009создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org00:35, 30 септември 2008создадена со најавување(?)0
fr.wikiversity.org10:05, 28 мај 2008создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org01:38, 2 ноември 2011создадена со најавување(?)0
fur.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
fy.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)26
gag.wikipedia.org14:30, 17 април 2017создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org19:16, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
gd.wikipedia.org19:16, 1 март 2009создадена со најавување(?)1
glk.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
gl.wikipedia.org19:16, 1 март 2009создадена со најавување(?)1
gl.wiktionary.org18:40, 7 ноември 2010создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org19:16, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org03:31, 24 јули 2015создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org11:37, 18 јуни 2008создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
gu.wikiquote.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
gv.wikipedia.org19:17, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org19:17, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org19:17, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org19:17, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
he.wikisource.org12:48, 12 октомври 2008создадена со најавување(?)0
hif.wikipedia.org19:17, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ho.wikipedia.org19:17, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)55
hr.wikiquote.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
hsb.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ht.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
hu.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)12
hy.wikipedia.org19:17, 1 март 2009создадена со најавување(?)4
hy.wikisource.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
hz.wikipedia.org19:17, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org15:27, 7 јуни 2008создадена со најавување(?)0
ia.wikibooks.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
id.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)52confirmed, reviewer
id.wikibooks.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
id.wikiquote.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
id.wikisource.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
id.wiktionary.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ie.wikipedia.org19:18, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org19:18, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
ii.wikipedia.org19:18, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org19:18, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
incubator.wikimedia.org17:36, 19 февруари 2009создадена со најавување(?)19
io.wikipedia.org13:32, 4 декември 2008создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
is.wikibooks.org22:23, 28 јануари 2009создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org20:16, 23 мај 2009создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)78
it.wikibooks.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
it.wikinews.org19:10, 16 февруари 2009создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
it.wikisource.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
it.wikivoyage.org02:11, 6 февруари 2013создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
iu.wikipedia.org19:18, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)17
ja.wikibooks.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
ja.wikinews.org15:24, 16 декември 2008создадена со најавување(?)0
ja.wikiquote.org07:44, 11 август 2015создадена со најавување(?)0
jbo.wikipedia.org18:53, 16 февруари 2009создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org19:18, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org19:18, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ka.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ka.wikibooks.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
kg.wikipedia.org19:18, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org19:18, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
kj.wikipedia.org19:18, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
kl.wikipedia.org19:20, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org19:20, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
kn.wikiquote.org22:37, 15 октомври 2009создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org08:22, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
koi.wikipedia.org14:50, 27 април 2017создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)8
kr.wikipedia.org19:20, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
ks.wikipedia.org19:20, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
kv.wikipedia.org19:20, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org19:20, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org19:20, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org22:34, 26 септември 2008создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org19:20, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)28
la.wikisource.org22:16, 2 јануари 2016создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org19:20, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org14:26, 14 јуни 2008создадена со најавување(?)4
lg.wikipedia.org19:20, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org19:20, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)13
lmo.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
ln.wikipedia.org19:20, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org22:40, 22 јули 2013создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org19:20, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
lrc.wikipedia.org12:49, 17 април 2017создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)8
lv.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
mai.wikipedia.org14:29, 17 април 2017создадена со најавување(?)0
map-bms.wikipedia.org19:21, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
mdf.wikipedia.org19:21, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)35
meta.wikimedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4.645autopatrolled
mg.wikipedia.org19:21, 1 март 2009создадена со најавување(?)8
mhr.wikipedia.org14:57, 27 април 2017создадена со најавување(?)0
mh.wikipedia.org19:21, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org17:04, 17 април 2017создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
mk.wikipedia.org19:21, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org10:29, 29 декември 2008создадена со најавување(?)0
ml.wikibooks.org10:24, 29 декември 2008создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org10:51, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
mrj.wikipedia.org19:01, 19 март 2017создадена со најавување(?)3
mr.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
mr.wiktionary.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ms.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
mt.wikipedia.org19:21, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
mus.wikipedia.org19:21, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
mx.wikimedia.org23:53, 19 февруари 2014создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org19:21, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org19:21, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
my.wiktionary.org05:46, 2 август 2019создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org19:21, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
nah.wikipedia.org19:21, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org19:21, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org19:21, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)6
nds.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)9
ne.wikipedia.org19:21, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ng.wikipedia.org19:21, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org16:47, 25 март 2008домашно вики(?)34.786sysop
nl.wikibooks.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1.321
nl.wikimedia.org14:02, 3 мај 2013потврдено со лозинка(?)2.120bureaucrat, sysop
nl.wikinews.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)15
nl.wikiquote.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)26
nl.wikisource.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)278
nl.wikivoyage.org23:51, 16 ноември 2012создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)9
nn.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)12
nov.wikipedia.org19:21, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)24
no.wikimedia.org00:25, 22 март 2016создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
nrm.wikipedia.org19:21, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org19:21, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
nyc.wikimedia.org18:34, 3 мај 2016создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org19:21, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
om.wikipedia.org19:21, 1 март 2009создадена со најавување(?)1
or.wikipedia.org19:21, 1 март 2009создадена со најавување(?)3
os.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
outreach.wikimedia.org13:41, 7 октомври 2010создадена со најавување(?)42
pag.wikipedia.org19:21, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org19:21, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
pap.wikipedia.org22:55, 22 октомври 2008создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org19:21, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org08:52, 12 мај 2017создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org20:14, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org20:14, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
pi.wikipedia.org20:14, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)36
pl.wikibooks.org22:43, 8 март 2009создадена со најавување(?)0
pl.wikimedia.org17:29, 25 март 2008создадена со најавување(?)0
pl.wikinews.org23:21, 14 октомври 2008создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
pl.wiktionary.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
pms.wikipedia.org20:14, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org19:01, 19 март 2017создадена со најавување(?)7
pnt.wikipedia.org12:51, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org20:14, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)240
pt.wikimedia.org03:23, 4 септември 2018создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org19:10, 16 февруари 2009создадена со најавување(?)0
pt.wikiquote.org00:10, 29 мај 2011создадена со најавување(?)0
pt.wikisource.org20:57, 15 јули 2011создадена со најавување(?)0
pt.wikiversity.org00:56, 2 мај 2011создадена со најавување(?)0
pt.wikivoyage.org02:13, 6 февруари 2013создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
quality.wikimedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
qu.wikipedia.org20:14, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org20:14, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org20:14, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
rn.wikipedia.org20:14, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org20:14, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org20:14, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)9
ru.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)7
ru.wikibooks.org17:23, 25 март 2008сметка обединета од администратор(?)6
ru.wikimedia.org11:03, 26 септември 2016создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org22:37, 23 јануари 2014создадена со најавување(?)0
ru.wikiquote.org00:39, 28 август 2008создадена со најавување(?)0
ru.wikiversity.org10:51, 5 февруари 2010создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org01:22, 19 август 2017создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org08:33, 14 мај 2018создадена со најавување(?)0
rw.wikipedia.org20:14, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org20:14, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
scn.wikipedia.org20:14, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org05:51, 20 февруари 2009создадена со најавување(?)3
sc.wikipedia.org20:14, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org20:14, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
sd.wikinews.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
se.wikipedia.org20:14, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org10:53, 30 март 2011создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org20:14, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org22:08, 21 февруари 2009создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
simple.wikibooks.org12:21, 8 февруари 2010создадена со најавување(?)0
simple.wikiquote.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
simple.wiktionary.org16:28, 20 март 2009создадена со најавување(?)1
si.wikipedia.org20:14, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
sk.wiktionary.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
sl.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
sm.wikipedia.org20:14, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org20:14, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
wikisource.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)7
so.wikipedia.org20:14, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)69
sq.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)0
srn.wikipedia.org20:14, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)35
sr.wikinews.org16:27, 26 февруари 2012создадена со најавување(?)0
sr.wiktionary.org11:21, 20 јули 2013создадена со најавување(?)0
ss.wikipedia.org20:14, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org20:15, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
strategy.wikimedia.org01:37, 6 април 2010создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
su.wikipedia.org20:15, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)69
sv.wikibooks.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
sv.wikiquote.org12:21, 8 февруари 2010создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org00:16, 5 декември 2008создадена со најавување(?)1
szl.wikipedia.org20:15, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
ta.wikibooks.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
ta.wiktionary.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
tcy.wikipedia.org03:28, 3 октомври 2017создадена со најавување(?)0
ten.wikipedia.org02:21, 15 ноември 2010создадена со најавување(?)10
test2.wikipedia.org01:05, 16 ноември 2012создадена со најавување(?)0
test-commons.wikimedia.org23:47, 7 април 2019создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
tet.wikipedia.org20:15, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
tg.wikipedia.org20:15, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)30
th.wikibooks.org19:09, 19 март 2017создадена со најавување(?)0
ti.wikipedia.org20:15, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org20:15, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org20:15, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
tl.wiktionary.org15:54, 25 ноември 2009создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)63
to.wikipedia.org20:15, 1 март 2009создадена со најавување(?)1
tpi.wikipedia.org20:15, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)28
tr.wiktionary.org19:12, 16 февруари 2009создадена со најавување(?)0
ts.wikipedia.org20:15, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org20:15, 1 март 2009создадена со најавување(?)1
tum.wikipedia.org20:15, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org20:15, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org20:15, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
ua.wikimedia.org16:22, 4 октомври 2013создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org20:15, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
uk.wiktionary.org21:49, 19 септември 2008создадена со најавување(?)1
ur.wikipedia.org18:43, 16 август 2008создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org19:08, 16 февруари 2009создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org20:15, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org20:15, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org18:48, 11 февруари 2009создадена со најавување(?)19
vls.wikipedia.org23:21, 15 мај 2008создадена со најавување(?)9
vo.wikipedia.org21:43, 31 август 2008создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org20:15, 1 март 2009создадена со најавување(?)28
wa.wikipedia.org20:15, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org01:06, 24 ноември 2012создадена со најавување(?)2.830
wikimania2006.wikimedia.org21:46, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)46
wikimania2007.wikimedia.org21:46, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)48
wikimania2008.wikimedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)92
wikimania2009.wikimedia.org14:00, 7 септември 2008создадена со најавување(?)10
wikimania2010.wikimedia.org00:37, 8 јуни 2010создадена со најавување(?)10
wikimania2011.wikimedia.org12:03, 8 јануари 2011создадена со најавување(?)0
wikimania2013.wikimedia.org19:30, 3 октомври 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2014.wikimedia.org22:57, 25 февруари 2014создадена со најавување(?)76
wikimania2015.wikimedia.org22:58, 27 декември 2014создадена со најавување(?)95
wikimania2016.wikimedia.org04:33, 25 јули 2015создадена со најавување(?)229
wikimania2017.wikimedia.org23:59, 4 јули 2016создадена со најавување(?)14
wikimania2018.wikimedia.org20:11, 4 септември 2017создадена со најавување(?)17
wikimania.wikimedia.org03:22, 14 август 2018создадена со најавување(?)598sysop, translationadmin
wo.wikipedia.org22:32, 16 јануари 2009создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org20:15, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
xal.wikipedia.org20:15, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
xh.wikipedia.org20:15, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org14:35, 13 јули 2011создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)75
yi.wiktionary.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
yo.wikipedia.org20:15, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org20:15, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org15:42, 17 август 2008создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org20:15, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
zh-yue.wikipedia.org20:15, 1 март 2009создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org16:47, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)165
zh.wikisource.org14:53, 27 април 2017создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org17:50, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
zu.wikipedia.org20:15, 1 март 2009создадена со најавување(?)0