Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Dyolf77
  • Зачленет: 14:10, 14 февруари 2012 (пред 10 години)
  • Вкупно уредувања: 55.824
  • Број на приврзани сметки: 211
  • Глобална група: VRT-претставници за дозволи
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
af.wikipedia.org00:29, 23 август 2012создадена со најавување(?)3
als.wikipedia.org12:10, 27 јануари 2016создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org12:22, 8 април 2013создадена со најавување(?)2
ar.wikipedia.org12:22, 8 мај 2014потврдено со лозинка(?)2.761editor, rollbacker
ar.wikibooks.org03:57, 6 септември 2014создадена со најавување(?)7
ar.wikimedia.org19:55, 10 јули 2014создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org20:13, 6 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ar.wikiquote.org00:36, 20 мај 2013создадена со најавување(?)1
ar.wikisource.org01:27, 7 ноември 2012создадена со најавување(?)0
ar.wikiversity.org03:07, 27 јануари 2015создадена со најавување(?)0
ar.wiktionary.org13:43, 20 мај 2014создадена со најавување(?)0
ary.wikipedia.org19:12, 28 август 2020создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org10:55, 16 мај 2013создадена со најавување(?)5
ast.wikipedia.org04:30, 18 јануари 2018создадена со најавување(?)3
av.wikipedia.org02:59, 26 април 2015создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org17:43, 17 јануари 2018создадена со најавување(?)1
azb.wikipedia.org20:28, 19 јануари 2017создадена со најавување(?)2
az.wikipedia.org02:59, 26 април 2015создадена со најавување(?)4
ba.wikipedia.org02:59, 26 април 2015создадена со најавување(?)0
bd.wikimedia.org03:22, 27 октомври 2014создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org10:52, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
be.wikipedia.org10:52, 16 мај 2013создадена со најавување(?)4
be.wikimedia.org18:21, 29 јули 2014создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org02:20, 7 ноември 2012создадена со најавување(?)9
bn.wikipedia.org23:26, 26 февруари 2013создадена со најавување(?)1
bo.wikipedia.org03:17, 19 февруари 2018создадена со најавување(?)1
br.wikipedia.org01:29, 29 јануари 2018создадена со најавување(?)1
bs.wikipedia.org03:48, 2 февруари 2018создадена со најавување(?)7
ca.wikipedia.org16:50, 21 март 2013создадена со најавување(?)21
ca.wikimedia.org22:21, 27 февруари 2015создадена со најавување(?)0
ca.wikisource.org23:00, 21 јануари 2018создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org02:59, 26 април 2015создадена со најавување(?)4
ckb.wikipedia.org11:30, 10 јануари 2019создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org14:10, 14 февруари 2012домашно вики(?)43.700sysop
cs.wikipedia.org02:20, 23 март 2013создадена со најавување(?)25
cv.wikipedia.org02:59, 26 април 2015создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org15:04, 6 декември 2017создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org00:18, 1 април 2013создадена со најавување(?)8
de.wikipedia.org04:12, 30 јули 2012создадена со најавување(?)128autoreview
de.wikibooks.org00:08, 1 април 2013создадена со најавување(?)4
de.wikinews.org02:58, 20 април 2015создадена со најавување(?)1
de.wikivoyage.org04:20, 23 април 2015создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org05:40, 22 септември 2017создадена со најавување(?)1
el.wikipedia.org16:05, 22 март 2013создадена со најавување(?)11
eml.wikipedia.org13:51, 7 јули 2017создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org14:10, 14 февруари 2012потврдено со лозинка(?)646extendedconfirmed
en.wikibooks.org20:42, 29 мај 2012создадена со најавување(?)9
en.wikinews.org20:42, 29 мај 2012создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org20:42, 29 мај 2012создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org20:42, 29 мај 2012создадена со најавување(?)1
en.wikiversity.org20:42, 29 мај 2012создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org13:32, 6 јануари 2013создадена со најавување(?)5
en.wiktionary.org20:42, 29 мај 2012создадена со најавување(?)3
eo.wikipedia.org12:22, 8 април 2013создадена со најавување(?)13
es.wikipedia.org00:14, 16 април 2012создадена со најавување(?)92
es.wikinews.org00:32, 20 јуни 2012создадена со најавување(?)0
es.wikivoyage.org11:30, 10 јануари 2019создадена со најавување(?)1
es.wiktionary.org19:09, 22 март 2013создадена со најавување(?)1
et.wikipedia.org02:17, 7 ноември 2012создадена со најавување(?)5
eu.wikipedia.org00:00, 1 април 2013создадена со најавување(?)10
fa.wikipedia.org15:41, 17 декември 2012создадена со најавување(?)29
fa.wikiquote.org00:53, 9 декември 2015создадена со најавување(?)2
fa.wikivoyage.org03:06, 3 јануари 2015создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org19:09, 22 март 2013создадена со најавување(?)19
foundation.wikimedia.org23:36, 28 февруари 2022создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org11:35, 27 март 2017создадена со најавување(?)1
frp.wikipedia.org04:36, 28 јануари 2018создадена со најавување(?)1
fr.wikipedia.org18:50, 11 мај 2014потврдено со лозинка(?)4.017rollbacker
fr.wikibooks.org02:18, 22 октомври 2012создадена со најавување(?)3
fr.wikinews.org20:40, 29 мај 2012создадена со најавување(?)0
fr.wikiquote.org23:46, 28 февруари 2015создадена со најавување(?)1
fr.wikisource.org12:36, 1 август 2012создадена со најавување(?)0
fr.wikiversity.org17:16, 4 февруари 2013создадена со најавување(?)8
fr.wikivoyage.org12:53, 6 декември 2012создадена со најавување(?)9
fr.wiktionary.org22:33, 15 мај 2012создадена со најавување(?)2
fy.wikipedia.org12:22, 8 април 2013создадена со најавување(?)5
gag.wikipedia.org02:58, 20 април 2015создадена со најавување(?)1
ga.wikipedia.org23:50, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org20:26, 19 јануари 2017создадена со најавување(?)1
glk.wikipedia.org00:06, 25 март 2017создадена со најавување(?)1
gl.wikipedia.org00:57, 16 февруари 2013создадена со најавување(?)7
gn.wikipedia.org02:52, 24 февруари 2015создадена со најавување(?)1
he.wikipedia.org14:50, 21 март 2013создадена со најавување(?)19
he.wikivoyage.org14:57, 5 октомври 2018создадена со најавување(?)1
hi.wikipedia.org23:46, 11 февруари 2013создадена со најавување(?)2
hr.wikipedia.org19:09, 22 март 2013создадена со најавување(?)4
hr.wiktionary.org00:08, 1 април 2013создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org10:52, 16 мај 2013создадена со најавување(?)10
hy.wikipedia.org00:00, 1 април 2013создадена со најавување(?)7
hyw.wikipedia.org11:55, 24 септември 2020создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org16:10, 22 март 2013создадена со најавување(?)2
id.wikipedia.org16:10, 22 март 2013создадена со најавување(?)15
incubator.wikimedia.org20:42, 29 мај 2012создадена со најавување(?)4
it.wikipedia.org18:18, 8 јуни 2012создадена со најавување(?)98
it.wikinews.org19:24, 29 јануари 2017создадена со најавување(?)2
it.wikiquote.org03:54, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
it.wikivoyage.org22:16, 22 јули 2013создадена со најавување(?)6
it.wiktionary.org00:08, 1 април 2013создадена со најавување(?)1
ja.wikipedia.org12:55, 29 март 2013создадена со најавување(?)40
ja.wiktionary.org21:31, 10 април 2015создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org00:05, 22 јуни 2021создадена со најавување(?)1
ka.wikipedia.org00:04, 1 април 2013создадена со најавување(?)4
kbd.wikipedia.org02:59, 26 април 2015создадена со најавување(?)1
kk.wikipedia.org19:09, 22 март 2013создадена со најавување(?)4
kn.wikipedia.org02:24, 3 февруари 2015создадена со најавување(?)1
ko.wikipedia.org10:52, 16 мај 2013создадена со најавување(?)12
ku.wikipedia.org00:59, 15 април 2015создадена со најавување(?)2
ky.wikipedia.org20:47, 17 февруари 2015создадена со најавување(?)8
la.wikipedia.org10:52, 16 мај 2013создадена со најавување(?)4
lbe.wikipedia.org02:59, 26 април 2015создадена со најавување(?)1
lb.wikipedia.org10:52, 16 мај 2013создадена со најавување(?)2
lez.wikipedia.org02:59, 26 април 2015создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org00:00, 1 април 2013создадена со најавување(?)1
lmo.wikipedia.org19:01, 29 јануари 2017создадена со најавување(?)2
login.wikimedia.org04:51, 18 јули 2013создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org00:00, 1 април 2013создадена со најавување(?)7
lv.wikipedia.org02:59, 26 април 2015создадена со најавување(?)5
www.mediawiki.org16:48, 20 февруари 2012создадена со најавување(?)326autopatrolled
meta.wikimedia.org18:27, 14 февруари 2012создадена со најавување(?)2.714autopatrolled
mk.wikipedia.org03:21, 19 февруари 2018создадена со најавување(?)1
ml.wikipedia.org16:10, 22 март 2013создадена со најавување(?)5
mn.wikipedia.org02:59, 26 април 2015создадена со најавување(?)1
mr.wikipedia.org15:04, 6 декември 2017создадена со најавување(?)2
ms.wikipedia.org23:10, 1 март 2013создадена со најавување(?)5
mt.wikipedia.org22:00, 16 февруари 2021создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org03:17, 19 февруари 2018создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org22:21, 14 јануари 2018создадена со најавување(?)1
nds-nl.wikipedia.org12:22, 8 април 2013создадена со најавување(?)1
ne.wikipedia.org13:33, 8 ноември 2014создадена со најавување(?)1
new.wikipedia.org13:33, 8 ноември 2014создадена со најавување(?)1
nl.wikipedia.org02:00, 26 февруари 2013создадена со најавување(?)48
nl.wikibooks.org02:44, 31 март 2017создадена со најавување(?)1
nl.wikimedia.org01:18, 9 февруари 2015создадена со најавување(?)2
nn.wikipedia.org15:39, 23 јануари 2018создадена со најавување(?)3
no.wikipedia.org16:10, 22 март 2013создадена со најавување(?)17
nv.wikipedia.org02:59, 26 април 2015создадена со најавување(?)1
oc.wikipedia.org00:57, 16 февруари 2013создадена со најавување(?)2
os.wikipedia.org19:40, 19 јануари 2018создадена со најавување(?)1
outreach.wikimedia.org19:52, 9 јули 2013создадена со најавување(?)19
pap.wikipedia.org19:08, 19 јануари 2018создадена со најавување(?)1
pl.wikipedia.org16:18, 22 март 2013создадена со најавување(?)35
pl.wikimedia.org01:56, 8 мај 2018создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org22:31, 22 мај 2013создадена со најавување(?)1
ps.wikivoyage.org11:30, 10 јануари 2019создадена со најавување(?)1
pt.wikipedia.org02:46, 29 октомври 2012создадена со најавување(?)30
pt.wikibooks.org18:28, 2 февруари 2018создадена со најавување(?)1
pt.wikiquote.org23:00, 17 октомври 2014создадена со најавување(?)1
qu.wikipedia.org17:43, 17 јануари 2018создадена со најавување(?)3
rm.wikipedia.org04:36, 28 јануари 2018создадена со најавување(?)1
rmy.wikipedia.org02:58, 20 април 2015создадена со најавување(?)1
roa-tara.wikipedia.org19:01, 29 јануари 2017создадена со најавување(?)1
ro.wikipedia.org00:54, 31 мај 2012создадена со најавување(?)17
ru.wikipedia.org02:46, 29 октомври 2012создадена со најавување(?)69autoreview, uploader
ru.wikinews.org00:57, 22 ноември 2017создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org23:00, 3 март 2017создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org19:49, 23 јули 2013создадена со најавување(?)1
ru.wiktionary.org19:09, 22 март 2013создадена со најавување(?)2
sah.wikipedia.org01:30, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)1
sco.wikipedia.org14:12, 13 декември 2017создадена со најавување(?)1
se.wikimedia.org16:38, 20 февруари 2014создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org10:53, 16 мај 2013создадена со најавување(?)8
simple.wikipedia.org10:53, 16 мај 2013создадена со најавување(?)8
si.wikipedia.org13:33, 8 ноември 2014создадена со најавување(?)1
sk.wikipedia.org20:53, 14 март 2013создадена со најавување(?)21
sl.wikipedia.org00:23, 17 јануари 2013создадена со најавување(?)3
wikisource.org12:36, 1 август 2012создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org20:42, 29 мај 2012создадена со најавување(?)3
sq.wikipedia.org15:17, 18 јануари 2013создадена со најавување(?)7
sr.wikipedia.org09:14, 2 јуни 2014создадена со најавување(?)6
sr.wiktionary.org13:05, 21 ноември 2013создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org01:58, 28 март 2013создадена со најавување(?)22
sw.wikipedia.org03:17, 19 февруари 2018создадена со најавување(?)1
ta.wikipedia.org17:51, 7 февруари 2013создадена со најавување(?)3
test2.wikipedia.org19:16, 7 јули 2016создадена со најавување(?)0
test-commons.wikimedia.org16:09, 22 март 2019создадена со најавување(?)2
test.wikipedia.org03:18, 22 август 2013создадена со најавување(?)1
th.wikipedia.org19:09, 22 март 2013создадена со најавување(?)9
tl.wikipedia.org23:38, 12 април 2015создадена со најавување(?)1
tn.wikipedia.org23:34, 9 мај 2014создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org04:14, 30 јули 2012создадена со најавување(?)41
ts.wikipedia.org17:41, 10 ноември 2017создадена со најавување(?)0
ua.wikimedia.org22:44, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org16:04, 21 февруари 2012создадена со најавување(?)30
ur.wikipedia.org23:47, 14 декември 2014создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org10:40, 20 мај 2014создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org18:36, 8 април 2019создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org13:16, 9 јуни 2018создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org21:43, 9 октомври 2012создадена со најавување(?)16
war.wikipedia.org10:53, 16 мај 2013создадена со најавување(?)1
wa.wikipedia.org21:25, 6 ноември 2016создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org02:30, 19 јануари 2013создадена со најавување(?)204rollbacker
wikimania2012.wikimedia.org18:45, 28 мај 2012создадена со најавување(?)4
wikimania2013.wikimedia.org22:14, 8 јануари 2014создадена со најавување(?)0
wikimania2014.wikimedia.org02:27, 3 мај 2013создадена со најавување(?)79
wikimania2015.wikimedia.org02:15, 5 септември 2014создадена со најавување(?)16
wikimania2016.wikimedia.org03:02, 27 јануари 2015создадена со најавување(?)38
wikimania2017.wikimedia.org04:06, 10 април 2016создадена со најавување(?)6
wikimania2018.wikimedia.org01:23, 21 декември 2017создадена со најавување(?)14
wikimania.wikimedia.org15:33, 14 август 2021создадена со најавување(?)7
wuu.wikipedia.org18:27, 2 февруари 2018создадена со најавување(?)1
xal.wikipedia.org00:04, 1 април 2013создадена со најавување(?)1
yi.wikipedia.org14:30, 26 март 2013создадена со најавување(?)1
yi.wiktionary.org14:30, 26 март 2013создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org02:13, 17 април 2014создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org03:17, 19 февруари 2018создадена со најавување(?)1
zh-classical.wikipedia.org02:21, 21 април 2013создадена со најавување(?)7
zh-min-nan.wikipedia.org15:16, 20 јануари 2018создадена со најавување(?)2
zh-yue.wikipedia.org03:00, 28 декември 2015создадена со најавување(?)1
zh.wikipedia.org16:21, 20 февруари 2012создадена со најавување(?)62
zh.wikisource.org01:43, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)1
zh.wikivoyage.org12:37, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0