Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Dungodung
  • Зачленет: 19:01, 25 март 2008 (пред 14 години)
  • Вкупно уредувања: 135.718
  • Број на приврзани сметки: 800
  • Глобална група: VRT-претставници за дозволи
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
aa.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
aa.wiktionary.org21:46, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)1
ab.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ab.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ace.wikipedia.org11:19, 13 август 2009создадена со најавување(?)2
advisory.wikimedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
af.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
af.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
af.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
af.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ak.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ak.wikibooks.org14:31, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
ak.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
als.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
am.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
am.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
am.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ang.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ang.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ang.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ang.wikisource.org14:32, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
an.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
an.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
arc.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ar.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
ar.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ar.wikinews.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ar.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ar.wikisource.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ar.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
arz.wikipedia.org10:51, 27 ноември 2008создадена со најавување(?)4
ast.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ast.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ast.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ast.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
as.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
as.wikibooks.org21:46, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)1
as.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
av.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
av.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ay.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
ay.wikibooks.org14:32, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
ay.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
az.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
az.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
az.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
az.wikisource.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
az.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
bar.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
bat-smg.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ba.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ba.wikibooks.org21:46, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)1
bcl.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)11
be-tarask.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
beta.wikiversity.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
be.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
be.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
be.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
be.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
bg.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
bg.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
bg.wikinews.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
bg.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
bg.wikisource.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
bg.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
bh.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
bh.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
bi.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
bi.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
bi.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
bjn.wikipedia.org18:47, 17 октомври 2010создадена со најавување(?)2
bm.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
bm.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
bm.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
bm.wiktionary.org21:46, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)1
bn.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
bn.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
bn.wikisource.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
bn.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
bo.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
bo.wikibooks.org21:46, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)1
bo.wiktionary.org14:32, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
br.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
br.wikimedia.org16:37, 24 февруари 2018создадена со најавување(?)0
br.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
br.wikisource.org19:48, 14 ноември 2010создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
bs.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)13
bs.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
bs.wikinews.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
bs.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
bs.wikisource.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
bs.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
bug.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
bxr.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ca.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ca.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ca.wikinews.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
ca.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ca.wikisource.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ca.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
cbk-zam.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
cdo.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ceb.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)6
ce.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
cho.wikipedia.org14:33, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
chr.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ch.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ch.wikibooks.org21:46, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)1
ch.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
chy.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ckb.wikipedia.org11:19, 13 август 2009создадена со најавување(?)1
commons.wikimedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)20.375autopatrolled
co.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
co.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
co.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
co.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
crh.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)8
cr.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
cr.wikiquote.org21:46, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)1
cr.wiktionary.org21:46, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)2
csb.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
csb.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
cs.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
cs.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
cs.wikinews.org23:50, 26 мај 2008создадена со најавување(?)1
cs.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
cs.wikisource.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
cs.wikiversity.org23:52, 26 мај 2008создадена со најавување(?)1
cs.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
cu.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
cv.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
cv.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
cy.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
cy.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
cy.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
cy.wikisource.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
cy.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
da.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
da.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
da.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
da.wikisource.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
da.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
de.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)40
de.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
de.wikinews.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
de.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
de.wikisource.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
de.wikiversity.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
de.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
diq.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
dk.wikimedia.org20:35, 30 јануари 2010создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
dv.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
dv.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
dz.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
dz.wiktionary.org22:12, 8 јули 2014потврдено со лозинка(?)0
ee.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
el.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
el.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
el.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
el.wikisource.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
el.wikiversity.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
el.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
eml.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
en.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2.568extendedconfirmed, reviewer, rollbacker
en.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
en.wikinews.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
en.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
en.wikisource.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)9
en.wikiversity.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)10
en.wikivoyage.org16:05, 2 февруари 2013создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)7
eo.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
eo.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
eo.wikinews.org19:59, 14 ноември 2010создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
eo.wikisource.org03:03, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
es.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)18
es.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
es.wikinews.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
es.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
es.wikisource.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
es.wikiversity.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
es.wikivoyage.org21:59, 8 септември 2016создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
et.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
et.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
et.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
et.wikisource.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
et.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
eu.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
eu.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
eu.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)6
eu.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ext.wikipedia.org23:51, 26 мај 2008создадена со најавување(?)1
fa.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
fa.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
fa.wikinews.org18:46, 17 октомври 2010создадена со најавување(?)1
fa.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
fa.wikisource.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
fa.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ff.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
fiu-vro.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
fi.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
fi.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)44
fi.wikinews.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
fi.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
fi.wikisource.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
fi.wikiversity.org18:43, 7 септември 2009создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
fj.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
fj.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
foundation.wikimedia.org20:38, 28 октомври 2021потврдено со лозинка(?)33
fo.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
fo.wikisource.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
fo.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
frp.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
frr.wikipedia.org10:35, 23 август 2010создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)13
fr.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
fr.wikinews.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
fr.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
fr.wikisource.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
fr.wikiversity.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
fr.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)6
fur.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
fy.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
fy.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
fy.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)7
gag.wikipedia.org19:48, 14 ноември 2010создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org23:51, 26 мај 2008создадена со најавување(?)1
ga.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ga.wikibooks.org21:46, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)1
ga.wikiquote.org21:46, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)1
ga.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
gd.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
gd.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
glk.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
gl.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
gl.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
gl.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
gl.wikisource.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
gl.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
gn.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
gn.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
gn.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
got.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
got.wikibooks.org21:46, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)1
gu.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
gu.wikibooks.org21:46, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)1
gu.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
gu.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
gv.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
gv.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
hak.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
ha.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ha.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
haw.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
he.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
he.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
he.wikinews.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
he.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
he.wikisource.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
he.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
hif.wikipedia.org23:51, 26 мај 2008создадена со најавување(?)2
hi.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
hi.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
hi.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
hi.wikisource.org14:23, 8 октомври 2019создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ho.wikipedia.org14:35, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)53
hr.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
hr.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
hr.wikisource.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
hr.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
hsb.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
hsb.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ht.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
ht.wikisource.org21:46, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)1
hu.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)7
hu.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
hu.wikinews.org23:50, 26 мај 2008создадена со најавување(?)3
hu.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
hu.wikisource.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
hu.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
hy.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)9
hy.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
hy.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
hy.wikisource.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
hy.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
hz.wikipedia.org14:36, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ia.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ia.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
id.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
id.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
id.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
id.wikisource.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
id.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ie.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
ie.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ie.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ig.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ii.wikipedia.org14:36, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ik.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ilo.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
incubator.wikimedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
io.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
io.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
is.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
is.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
is.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
is.wikisource.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
is.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
it.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)10
it.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
it.wikinews.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
it.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
it.wikisource.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
it.wikiversity.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
it.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
iu.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
iu.wiktionary.org23:29, 18 јуни 2008потврдено со лозинка(?)1
ja.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ja.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ja.wikinews.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ja.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ja.wikisource.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ja.wikiversity.org23:52, 26 мај 2008создадена со најавување(?)2
ja.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
jbo.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
jbo.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
jv.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
jv.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
kaa.wikipedia.org23:51, 26 мај 2008создадена со најавување(?)3
kab.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ka.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ka.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ka.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ka.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
kg.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ki.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
kj.wikipedia.org14:36, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
kk.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
kk.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
kk.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
kl.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
kl.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
km.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
km.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
km.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
kn.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
kn.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
kn.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
kn.wikisource.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
kn.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
koi.wikipedia.org18:47, 17 октомври 2010создадена со најавување(?)1
ko.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ko.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ko.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ko.wikisource.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
ko.wikiversity.org22:28, 1 август 2013создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
krc.wikipedia.org00:34, 20 март 2010создадена со најавување(?)1
kr.wikipedia.org14:36, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
kr.wikiquote.org14:36, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ks.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ks.wikibooks.org21:46, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)1
ks.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ks.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ku.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ku.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ku.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ku.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
kv.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
kw.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
kw.wikiquote.org21:46, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)1
kw.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ky.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ky.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ky.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ky.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
lad.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
la.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
la.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
la.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
la.wikisource.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
la.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
lbe.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
lb.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
lb.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
lb.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
lb.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
lg.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
lij.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
li.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
li.wikibooks.org19:59, 14 ноември 2010создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
li.wikisource.org23:52, 26 мај 2008создадена со најавување(?)2
li.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
lmo.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ln.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ln.wikibooks.org21:46, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)1
ln.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
login.wikimedia.org13:41, 5 август 2013создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
lo.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
lt.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
lt.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
lt.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
lt.wikisource.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
lt.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
lv.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
lv.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
lv.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
map-bms.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
mdf.wikipedia.org23:51, 26 мај 2008создадена со најавување(?)4
www.mediawiki.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
meta.wikimedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2.829autopatrolled
mg.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
mg.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
mg.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
mhr.wikipedia.org18:46, 9 јули 2009создадена со најавување(?)1
mh.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
mh.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
min.wikipedia.org22:17, 21 декември 2016создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
mi.wikibooks.org22:12, 8 јули 2014потврдено со лозинка(?)0
mi.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
mk.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)8
mk.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
mk.wikisource.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
mk.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ml.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
ml.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
ml.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ml.wikisource.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ml.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
mn.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
mn.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
mn.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
mrj.wikipedia.org18:46, 17 октомври 2010создадена со најавување(?)1
mr.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
mr.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
mr.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
mr.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ms.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ms.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
ms.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
mt.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
mt.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
mus.wikipedia.org14:39, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org11:19, 13 август 2009создадена со најавување(?)1
mx.wikimedia.org09:24, 5 август 2011создадена со најавување(?)1
myv.wikipedia.org23:51, 26 мај 2008создадена со најавување(?)1
my.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
my.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
my.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
mzn.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
nah.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
nah.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
nah.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
nap.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
na.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
na.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
na.wikiquote.org22:12, 8 јули 2014потврдено со лозинка(?)0
na.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
nds-nl.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
nds.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
nds.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
nds.wikiquote.org14:40, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
nds.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ne.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
ne.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ne.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
new.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
ng.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
nl.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)16
nl.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
nl.wikimedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
nl.wikinews.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
nl.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
nl.wikisource.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
nl.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
nn.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
nn.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
nn.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
nov.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
no.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
no.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
no.wikimedia.org01:36, 9 декември 2008создадена со најавување(?)1
no.wikinews.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
no.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
no.wikisource.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
no.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
nrm.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
nv.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ny.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
nz.wikimedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
oc.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
oc.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
oc.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
om.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
om.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
or.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
or.wiktionary.org14:40, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
outreach.wikimedia.org23:22, 27 февруари 2013создадена со најавување(?)29
pa-us.wikimedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
pag.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
pam.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
pap.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
pa.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
pa.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
pa.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
pcd.wikipedia.org22:40, 16 февруари 2010создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
pfl.wikipedia.org19:53, 14 ноември 2010создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
pi.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
pi.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
pl.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)24
pl.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
pl.wikimedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
pl.wikinews.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
pl.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
pl.wikisource.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
pl.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
pms.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
pnb.wikipedia.org11:19, 13 август 2009создадена со најавување(?)1
ps.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ps.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ps.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
pt.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)8
pt.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
pt.wikimedia.org13:03, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
pt.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
pt.wikisource.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
pt.wikiversity.org23:52, 26 мај 2008создадена со најавување(?)2
pt.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
quality.wikimedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
qu.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
qu.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
qu.wikiquote.org14:40, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
qu.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
rm.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
rm.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
rm.wiktionary.org14:40, 25 мај 2008создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
rn.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
rn.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
roa-rup.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
roa-rup.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
roa-tara.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ro.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ro.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ro.wikinews.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ro.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ro.wikisource.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ro.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
rue.wikipedia.org17:09, 13 февруари 2011создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)12
ru.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)8
ru.wikimedia.org05:27, 19 јуни 2009создадена со најавување(?)1
ru.wikinews.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ru.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
ru.wikisource.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
ru.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
rw.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
rw.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
sah.wikipedia.org23:51, 26 мај 2008создадена со најавување(?)2
sa.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
sa.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
sa.wikisource.org23:06, 12 јануари 2012создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
scn.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
scn.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
sco.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
sc.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
sc.wiktionary.org22:12, 8 јули 2014потврдено со лозинка(?)0
sd.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
sd.wikinews.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
sd.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
se.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)27
se.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
se.wikimedia.org19:16, 11 ноември 2017создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
sg.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
sh.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)29
sh.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
simple.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)8
simple.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
simple.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
simple.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
si.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
si.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
si.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
sk.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
sk.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
sk.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
sk.wikisource.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
sk.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
sl.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
sl.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
sl.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
sl.wikisource.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
sl.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
sm.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
sm.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
sn.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
sn.wiktionary.org21:46, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)1
wikisource.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)116
so.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
so.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
species.wikimedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)17autopatrolled
sq.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
sq.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
sq.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
sq.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
srn.wikipedia.org23:51, 26 мај 2008создадена со најавување(?)1
sr.wikipedia.org19:01, 25 март 2008домашно вики(?)104.034checkuser, interface-admin, sysop
sr.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)118bureaucrat, sysop
sr.wikinews.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)184
sr.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)151bureaucrat, sysop
sr.wikisource.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1.481autopatrolled
sr.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1.144
ss.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
ss.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
stq.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
st.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
st.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
su.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
su.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
su.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
su.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
sv.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
sv.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
sv.wikinews.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
sv.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
sv.wikisource.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
sv.wikiversity.org19:53, 14 ноември 2010создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
sw.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
sw.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
sw.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
szl.wikipedia.org23:51, 26 мај 2008создадена со најавување(?)2
ta.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ta.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ta.wikinews.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ta.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ta.wikisource.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ta.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
tcy.wikipedia.org08:42, 21 април 2019создадена со најавување(?)0
ten.wikipedia.org01:37, 17 ноември 2010создадена со најавување(?)7
test2.wikipedia.org02:08, 13 февруари 2011создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)45
tet.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
te.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
te.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
te.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
te.wikisource.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
te.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
tg.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
tg.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
tg.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
th.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
th.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
th.wikinews.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
th.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
th.wikisource.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
th.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ti.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ti.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
tk.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
tk.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
tk.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
tk.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
tl.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)7
tl.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
tl.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
tn.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
tn.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
to.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
to.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
tpi.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5
tpi.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
tr.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
tr.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
tr.wikinews.org11:19, 13 август 2009создадена со најавување(?)1
tr.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
tr.wikisource.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
tr.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ts.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
ts.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
tt.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
tt.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
tt.wikiquote.org21:46, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)1
tt.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
tum.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
tw.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
tw.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ty.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ua.wikimedia.org01:23, 19 октомври 2013создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ug.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ug.wikibooks.org21:46, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)1
ug.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ug.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
uk.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
uk.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
uk.wikinews.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
uk.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
uk.wikisource.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
uk.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ur.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ur.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ur.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
ur.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
usability.wikimedia.org22:59, 13 мај 2009создадена со најавување(?)1
uz.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
uz.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
uz.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
uz.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
vec.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
vec.wikisource.org19:48, 14 ноември 2010создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
vi.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
vi.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
vi.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
vi.wikisource.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
vi.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
vls.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
vo.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
vo.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
vo.wikiquote.org21:46, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)1
vo.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
war.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
wa.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
wa.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
wa.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
www.wikidata.org22:57, 13 февруари 2013создадена со најавување(?)1.158
wikimania2007.wikimedia.org21:46, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)9
wikimania2008.wikimedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)8
wikimania2009.wikimedia.org12:48, 31 мај 2008создадена со најавување(?)1
wikimania2010.wikimedia.org10:57, 3 април 2010создадена со најавување(?)5
wikimania2011.wikimedia.org17:37, 9 јули 2010создадена со најавување(?)8
wikimania2012.wikimedia.org15:13, 15 мај 2011создадена со најавување(?)1
wikimania2013.wikimedia.org22:08, 9 септември 2012создадена со најавување(?)3
wikimania2014.wikimedia.org16:20, 3 ноември 2013создадена со најавување(?)8
wikimania2015.wikimedia.org23:43, 6 септември 2014создадена со најавување(?)7
wikimania2016.wikimedia.org21:46, 6 јули 2015создадена со најавување(?)4
wikimania2017.wikimedia.org13:23, 28 ноември 2016создадена со најавување(?)2
wikimania2018.wikimedia.org22:50, 13 јануари 2018создадена со најавување(?)8
wikimania.wikimedia.org15:18, 23 декември 2018создадена со најавување(?)6
wo.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
wo.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
wo.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
wuu.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
xal.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
xh.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
xh.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
xh.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
yi.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
yi.wikisource.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
yi.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
yo.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
yo.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
yo.wiktionary.org22:12, 8 јули 2014потврдено со лозинка(?)0
za.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
za.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
za.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
za.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
zea.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
zh-classical.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
zh-min-nan.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
zh-min-nan.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
zh-min-nan.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
zh-min-nan.wikisource.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
zh-min-nan.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
zh-yue.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
zh.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
zh.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
zh.wikinews.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
zh.wikiquote.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
zh.wikisource.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2
zh.wiktionary.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
zu.wikipedia.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
zu.wikibooks.org19:01, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1
zu.wiktionary.org20:07, 16 април 2008потврдено со лозинка(?)2